מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזהמלכה26/01/2008
שלום! אני מעוניינת לעשות הגדלת חזה..לכן רציתי לשאול, אם החזה שלי מלא בצסטות {2-3 בכל צד}, האם זה אפשרי? יש לציין כי אני במעקב והציסטות שפירות. אבל החזה והרחם פוליציסטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הציסטות של מלכה
ד''ר יוסף טמאן27/01/2008אין מניעה ממש.
המעקב לאחר הציסטות לא יהיה מופרע בצורה ממשית על ידי המצאות השתלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהאורטל26/01/2008
שלום רב
הנני סובלת מהפרעת חרדה כ-5 שנים ונוטלת כדורים ורוצה לעשות ניתוח להגדלת חזה. שאלתי ביא האם אפשר לעשות ניתוח חזה בעוד שאני נוטלת כדורים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורטל
ד''ר יוסף טמאן27/01/2008במידה והרופא שמטפל בך פסיכיאטר/ פסיכולוג, יתרשם שהניתוח לא יחמיר את מצבך, הרי ניתן לבצע זאת.
כמו כן המנתח גם צריך להתרשם ממך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי ניתוח אףמישהי26/01/2008
שלום ,
אני תכף בת 15 נראת בסדר גמור רק האף שלי ממש מפריע לי .
אולי לאחרים הוא לא כזה משמעותי אבל אני לא שלמה איתו
יש אולי משהו שאפשר לעשות בגילי ?
זה ממש חשוב לי ...
תודה מראש :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האף של מישהי
ד''ר יוסף טמאן27/01/2008חכי עוד שנה לפחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בנחירותשרון24/01/2008
האם אפשר לקבל אינפורמציה לטיפול בנחירות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצילה
ד''ר יוסף טמאן25/01/2008בפורום זה איננו עוסקים בענין זה
תנסי בפורום רפואת אאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון צלקתבני23/01/2008
רציתי לדעת האם אפשר לבצע את הפעולה של שיוף לתיקון צלקות
בקופת חולים או בבית חולים או שרק באופן פרטי ? ואם זה באופן פרטי כמה צריך לעלות
טיפול כזה לתיקון צלקת ביד באורך של כ-8סמ הצלקת בהירה אך קצת בולטת מעל פני העור והאם טיפול כזה אמור לשטח את הצלקת לגמרי
ושאלה שניה היא האם משחת קלוקוט אמורה לעזור במצב של כוויה (שנתיים לאחר הכוויה)
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקוני צלקות
ד''ר יוסף טמאן23/01/2008מסיבות קוסמטיות הקופות אינן מאשרות תיקוני צלקות. רק במידה וקיימת הפרעה תפקודית ברורה.
ישנן טכניקות מגוונות לשיפור מראה הצלקות, הכל בהתאם למצב אשר צריך לראות אותו.
לגבי קלוקוט, אין לו ערך בודאי לא אחרי שנתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח אףנטלי23/01/2008
אחרי כמה זמן אפשר להתאפר?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האף של נטלי
ד''ר יוסף טמאן23/01/2008ניתן להתאפר גם כעבור יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"ר טמאןחגית22/01/2008
כתבתי לפני 3 ימים ושאלתי על ניתוח הגדלת חזה ללא שתלים ולא קיבלתי מענה.
בנוסף הייתי שמחה לשמוע על הסיכונים הכרוכים בכך וסיבוכים לא נדירים שיכולים להתרחש
תודה מראש
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה
חגית24/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בריאותיתאלמונית22/01/2008
שלום!
הנני בחורה בת 20 אשר יש לה לופוס.
אני מאוד מעוניינת בלעשות הגדלת חזה בתקופה הקרובה, אז שאלתי היא אם יש איזה שהוא קשר בין הניתוח ללופוס אשר יכול למנוע ממני לבצע את הניתוח?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לופוס- זאבת אדמדמת וסיליקון
ד''ר יוסף טמאן23/01/2008הייתי נמנע להציע לך ניתוח.
זאת למרות שלא מעט מחקרים שללו קשר בין מחלות אוטואימוניות וסיליקון.
אך רפואה איננו מדע מדוייק ולכן יש סיכוי שסיליקון בגופך יכול להחמיר את המחלה.
תוכלי לפנות לד"ר SIDNEY COLEMAN בניו יורק אשר פיתח טכניקה להגדלת שדיים באמצעות השתלת שומן עצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזיהאיילה21/01/2008
לאחר שבועיים של ניתוח הרמת חזה החלפתי לחזיה רגילה לאחר 4 ימים הרגשתי כאבים וחזרתי לחזית ספורט האם זה יכול להזיק אני קצת היסטרית שזה יכול איך שהוא להזיק ה 4 ימים באלה
אני מקווה שתענה לי אני דיי לחוצה מהענין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזית ספורט
ד''ר יוסף טמאן23/01/2008אין סיבה לדאגה.
אך רצוי להמשיך עם חזית ספורט לפחות חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרותי21/01/2008
אני מעוניינת לעבור ניתוח אף. האם אתה עושה כאלו ניתוחים? ואם לא, אתה יכול להמליץ לי על רופא טוב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחי אף
ד''ר יוסף טמאן23/01/2008אני מקבל רק מקרים של תיקונים, אפים שהסתבכו, מומים.
אין לי כל כך ענין בניתוחים ראשוניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה גם לבנות הפורום על תחושת החזהחגית19/01/2008
שלום
השאלה הראשונה גם לד"ר טמאן
האם לאחר ניתוח להגדלת חזה הוא הופך קשה יותר?
והאם יש מי מכן שמצטערת על כך שנותחה?
תודה לכל מי שתענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שד קשה
ד''ר יוסף טמאן23/01/2008כאשרניתוח הגדלה מוצלח, השדיים אמורים להיות טבעיים ביותר במגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מניסיון
נעמונת28/01/2008אני לא מצטערת כלל שנותחתי (אולי מהגודל אני קצת מאוכזבת ולכן אני ממליצה לא לפחד מהגודל) התחושה היום, אחרי שנים היא טבעית ביותר!
ממליצה בחום וגם כן ממליצה על הרופא שניתח אותי (ד"ר טימאן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת חזהאיילה19/01/2008
זו שוב אני נועה עברתי הרמת חזה עברו שבועיים הלכתי לרופא שלי הוא הוריד לי את הפלסטרים הכל היה בסדר החלפתי לחזיה רגילה
אני אמורה לישון עם החזיה הזו? או שבלילה אני צריכה לישון בלי חזיה
ודבר שני באותו יום שהוא הוציא לי את הפלסטרים הוא אמר שאני יכולה לחזור לספורט האם אפשר לחזור לפעילות ספורטיבית? או שזה מוקדם מידי עבר שבועיים
ודבר אחרון יצאתי באותו יום שהוא הוריד לי ואנשים סביבי עישנו אני ספציפית לא עישנתי האם זה יכול להפיע באיזה שהוא אופן כי ידוע לי שלאחר ניתוח אסור לעשן לא ידוע לי כמה זמן אומנם לא עישנתי אבל סביבי עישנו ו
מקווה שתוכל לעזור לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה
ד''ר יוסף טמאן19/01/2008גם עישון פאסיבי לא רצוי, אך אל דאגה , לא ישפיע ממש על ריפוי הפצע.
לגבי השאלות הנוספות, אני ממש מופתע.
הרי כל ההוראות לאחר ניתוח ניתנים על ידי הרופא המנתח. הוא הורה לך כך וכך לעשות ואינך צריכה את האישור שלי לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן עברת את הניתוח ומי הרופא?
אלינור28/11/2008מי הרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי ניתוח אף לפני שבועייםנטלי18/01/2008
מתי אפשר לחזור לעשן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסור לעשן - צריך להפסיק
ד''ר יוסף טמאן19/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנטלי18/01/2008
אני טעונת שכפות הידיים שלי ובמיוחד הבוהן שמנות למדיי..האם ניתן,במחינה רפואית, לבצע ניתוח כלשהו לעיצוב כף היד..במידה שתספק אותי?
זה דיי קריטי..אשמח לתשובה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האצבעות של נטלי
ד''ר יוסף טמאן19/01/2008לא
אין ניתן בניתוח להקטין או להצר את כפות הידיים או האצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפיטמות כל הזמן זקורות ורגישות למגעעמית17/01/2008
שלום
אני שלושה וחצי שבועות לאחר ניתוח הגדלת חזה.
הניתוח עבר בקלות ללא כאבים, הנפיחות ירדה והתוצאה יפה.
הבעיה: הפיטמות כל הזמן זקורות ורגישות למגע. הן אינן כואבות במהלך היום אך המגע העדין ביותר יוצר תחושת כאב.
האם זה טבעי? אחרי כמה זמן זה אמור לעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפיטמות כל הזמן זקורות ורגישות למגע
ד''ר יוסף טמאן19/01/2008התופעה מוכרת ושכיחה
עם הזמן עד 6 חודשים הכל מסתדר לרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)