מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזה עומדדנה05/12/2007
עשיתי ניתוח לפני חודשיים החזה נראה לי עומד מידי ורחוק אחד מהשני איך אני יכולה לגרום לחזה ליפול קצת שיראה טבעי (נשמע מצחיק) האם אני ילך בלי חזיה תקופה זה יעזור (הוכנס 410 ) איך אפשר לצמצם את המרחק ביניהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזה העומד של ליאורה.
ד''ר יוסף טמאן05/12/2007הנפילה המסויימת של השד תגיע מעצמה תוך שנה לערך.
זאת באם תרצי או לאו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הגדלה חוזרנעמונת04/12/2007
שלום רב,
עשיתי ניתוח לפני שנים וברצוני לעשות שוב מאחר והגודל כבר לא מתאים לי.
1. עשיתי את הניתוח מעל השריר וארצה לעשות שוב מעל, מאחר וההחלמה היתה קלה יותר האם זה
עדיין אפשרי למרות שהחזה נפול קצת?
2. למראה נפול מעט (טבעי) יש רק את השתל האנטומי? מאחר והחזה אחרי שנים נראה טבעי ויפה
וארצה שהוא יראה שוב כך.
3. לאחרונה אני שומעת הרבה מצערים על הרדמה כללית (דום לב וכד') האם זה נכון שיש סיכונים כאלה בהרדמה?
4. האם לקיחת גלולות מהווה סיכון לניתוח חזה?
לתשובתכם אודה מאוד,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הגדלה חוזר
ד''ר יוסף טמאן05/12/20071.אין לדעת, יתכן ויהיה צורך בשכת ריקמה נוספת באם רקמת השד גלה.
2 . לא חובה שתל אנטומי, אני מוצא אותו יעיל במקרים די בודדים.
3 .קראת משהו שקרה בארהב , נדיר ביותר, חריג ומצער. הרדמה כללית על ידי מרדים מיומן החדר
ניתוח מצוייד נחשבת בטוחה ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתייםלילי04/12/2007
שלום ד"ר יקר!!!
אודה לך אם תענה על שאלתי -
אני "מתה" לעבות את שפתיי. הן נורא דקות כמו חוט (ירושה מאמא...).
דא עקא שיש לי פה יחסית גדול. האם זה יראה מכוער/משונה אם אעשה עיבוי לשפתיים?
ושנית - מהן השיטות הבטוחות לעשות ניתוח כזה?
תודה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפתיים של שירי
ד''ר יוסף טמאן05/12/2007לא
אינני רוא קשר.
למרות שלטענתך הפה גדול עצם זה שהשפה עצמה דקה, אין זה מונע מעיבוי.
עם מה.
אני אישית ממליץ על חומצות יאלורוניות או שומן עצמי ומתנגד בחריפות לעיבוי עם סיליקון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה סיליקון לא נחשב טוב??
יסמין07/12/2007והשומן העצמי זה לצמיתות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה סיליקון לא נחשב טוב??
ד''ר יוסף טמאן08/12/2007הזרקת סיליקון חופשי, בעיקר לשפתיים הוא הימור רב.
באם יש סיבוך הקשור לזהומים, צלקות ועוות כמעט ולא ניתן להחזיר המצב לקדמותו וכמובן אין אפשרות להוציא את הסיליקון מהרקמה.
תוכלי לקרוא בענין זה יותר בהרחבה באתר שלי וגם במספר כתבות שפרסמתי בפורטל זה.
לגבי שןמן.
מה שנקלט, נותר לצמיתות וללא כל סיבוכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה-2חסוי03/12/2007
ושאלה נוספת...יש לי קצת נפיחות במחשוף.. בין שני השדיים...הרופא שלי אמר לי לשים מגבת מגולגלת במקום הנפוח בתוך החזיה כדי ליצור לחץ על מנת שהנפיחות תרד....זה עזר קצת אבל לא לגמרי...האם זו נפיחות שתרד במשך הזמן או שזה ישאר כך? והאם השדיים מתקרבים זה לזה במשך הזמן..? אני שבועיים וחצי אחרי הגדלה...שתל עגול 410 חצי מעל חצי מתחת..
אודה לתשובתך בהקדם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרעות שוב
ד''ר יוסף טמאן05/12/2007אני מאד מתפלא שאינך שואלת את הרופא אשר ניתח אותך את השאלות ששאלת.
זה ניתוח טרי לפני שבועיים וקטונתי מלחוות דעתי על ניתוח טרי בשלבי ריפוי.
הכי טוב ידע הרופא אשר ניתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה:חסוי03/12/2007
שלום, אני שבועיים וחצי אחרי הגדלת חזה ובצד אחד התפרים נראים קצת פתוחים לעומת הצד השני ובמרווח יש לבן כזה...ובאותו השד הופיעה פריחה קצת מוזרה...מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרעות
ד''ר יוסף טמאן05/12/2007זהו ניתוח מאד טרי ועליך לפנות לבדיקה אצל המנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהמור03/12/2007
שלום ..
אני בת 15 וחצי [כיתה י' ] .. והייתי רוצה בעוד כשנה[גיל 16 וחצי]
לעבור ניתוח הגדלת חזה .
שדיי מאוד קטנים ולא מפותחים כלל ,ואת המחזור כבר קבלתי לפני 3 שנים ,כך שהם לא יגדלו יותר בגלגול הזה ..
האם זה אפשרי בגיל כזה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 15+
ד''ר יוסף טמאן03/12/2007צריך להמתין עוד שנתיים לפחות.
אין זה מקובל לבצע ניתוח זה בגיל כה צעיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי שפתייםנטלי03/12/2007
מה ההבדל בין מילוי לעיבוי שפתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל?
ד''ר יוסף טמאן03/12/2007אין הבדל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חזהמזל03/12/2007
אני הולכת לעבור ניתוח חזה בפופרציה
איך אני יכולה לבדוק
שד"ר בן שושן אבנר מומחה לניתוח זה ונמצא באיגוד הרופאים הפלסטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי מומחה?
ד''ר יוסף טמאן03/12/2007דר בן שושן מומחה וחבר באיגוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוגע לניתוח להצמדת אוזנייםאסף02/12/2007
האם ניתן להצמיד את אוזני המטופל אך לא עד תום? זאת אומרת שהן לא תהיינה צמודות מדיי לראשו אלא משהו פחות אבסולוטי?
האם ניתן לתת לאוזן זווית מסוימת? לדוגמא להרימה במעט או לשנות את נטייתה ביחס לראש?
אשמח לשמוע את התשובות לשאלות הללו.
ועוד שאלה נוספת, אם אני מתכנן ביצוע של ניתוח כזה ואני עתיד להתגייס מרץ הקרוב
מתי הוא התאריך הכי מאוחר בו אני יכול לגשת לניתוח ולהחלים מספיק לכדי פעילות מלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוגע לניתוח להצמדת אוזניים
ד''ר יוסף טמאן03/12/2007זו טעות להצמיד אוזניים ממש לקרקפת איננו טבעי ומה עם הרכבת משקפיים.
במרחק הקלאסי מהקרקפת הוא בין 1.5 ל 2.0 ס"מ.
כך צריך לתכנן את הניתוח וכמובן הכל ניתן לעיצוב כולל תנוכי האוזניים.
יש לדעת ששכיות התיקונים היא בסביבות 10% , אך לבסוף הכל אמור לצאת לשביעות רצון.
בנוגע לצבא, העתוי לא פחות משלושה חודשים טרם הגיוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת דוקטור,ברשותך
אסף05/12/2007אישית, בעיקר אינני מרוצה מזווית הנטייה של האוזניים שלי, הן אמנם בולטות מעט מראשי, אך זווית הנטייה מפריעה לי בעיקר. מה גם שהצמדת אוזניים לפי תיאורה הקלאסי לא תהלום איתי מידי בשל צורת פניי ומבנם, על כן שאלתי היא אם ניתן להצמידן במעט ולשנות בעיקר את זווית נטייתן על מנת לשמור על פרופרציות במאפייני פניי.
אני מאוד מבולבל דוקטור, ומפחד מהניתוח הזה, אך לא יהיה מאושר ממני אם התוצאות תהיינה ולו מעט כפי שאני מדמיין.
האם רוב האנשים הנגשים לניתוח הזה יוצאים מרוצים? או שזה בדומה לניתוחי האף, בעייתי מאוד ורגיש ומעטים הם האנשים שזוכים למראה אף טבעי ויפה?
אשמח לתשובה מפורטת בנושא דוקטור, זה יעזור לי מאוד.
בתודה רבה,אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מבולבל דוקטור, ומפחד
ד''ר יוסף טמאן06/12/2007אסף.
לא נוכל להתקדם מכאן הלאה.
השלב הזה בשאלותיך דורש דיון ובדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה =]דחוף מאוד =<02/12/2007
לפני שנתיים בערך הסרתי נקודת חן שהייתה לי על הפנים,
נשארה לי צלקת בהירה של הנקודה, קצת יותר בהירה מעור הפנים שלי ודי בולטת,
יש אפשרות לעשות משהו בקשר לזה? :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן
ד''ר יוסף טמאן02/12/2007ניתן לקבוע רק לאחר בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טוב ד"רמשמיש01/12/2007
שאלתי היא כזו ביום רביעי אני עושה ניתוח להגדלת שדיים
במקביל אני עושה טיפולי פוריות (בחודש זה אני בהפסקה) השאלה שלי היא העם אני יכולה להמשיך לנסות להיכנס להריון מייד אחרי הניתוח או שיש צורך לחכות זמן מסויים . ועם ב"ה יקלט להריון בחודשים הקרובים אז איך זה יכול להשפיע על צורת השדיים או על הניתוח בכלל
אודה לך מראש על קבלת תשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישמיש
ד''ר יוסף טמאן01/12/2007יש להמתין עם ההריון עד להחלמה מלאה היות והסטרס של הניתוח יפגע בתקופה הראשונה
בנסיונות ההפריה.
מתי להמשיך - זאת בהמלצת הגינקולוג שלך.
לגבי צורת השדיים- היא תושפע מההריון, הלידה וההנקה העתידיים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העור לאחר שאיבהליאורה01/12/2007
אילו טיפולים ניתן לעשות לעור גלי לאחר שאיבת שומן מדובר באיזורים של הבטן והירכיים. האם מכשיר הLPG- או דומים לו יכולים להועיל? האם מסאג'ים, קרמים וכו'?
והאם ניתוח אף רפואי (מחיצה עקומה שבולטת גם מבחוץ) ישנה קצת את צורת האף. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העור והאף של ליאורה
ד''ר יוסף טמאן01/12/2007מה שציינת לא ישפיע על "הגלים" אין לזה תימוכין מקצועי.
ניתן לנסות -אך זאת בידיים מיומנות, לטפל באולטראשייפ, באופן נקודתי.
תיצרי קשר עם ד"ר אמי גליקסמן.
ובאם לאו, רק תיקונים כירורגיים יועילו ברמה מסויימת.
לגבי האף- התשובה היא חיובית אך נותרת השאלה מה רמת הציפיות שלך לגבי השינוי באף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד ביצעו בעבר ניתוחים פלסטיים?תמר הלאלי01/12/2007
שלום!
הנני חוקרת את נושא הניתוחים הפלסטיים בעבר.
אני מנסה לאסוף חומר ומידע לגבי איך ביצעו את הניתוחים הפלסטיים בעבר, בשונה מהיום?
מה היו הטכנולוגיות של אותה תקופה?
ומה הן הטכנולוגיות היום?
אןדה לך אם תוכל לענות לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטוריה של כיר פלסטית
ד''ר יוסף טמאן01/12/2007מהי כירורגיה פלסטית?
על מנת להבין במה עוסקת הכירורגיה הפלסטית, יש צורך להבין מה פירוש, פלסטי, פלסטיק,
פלסטיקה, פלסטיקאי.
אין קשר בין כירורגיה הפלסטית למוצרים פלסטיים המוכרים לנו.
המילה פלסטי, באה מיוונית – PLASTICOS , אשר משמעותו בתרגום, שינוי צורה, עיצוב.
באנגלית המילה הנרדפת היא – TO MOLD .
מכאן השם וניתן להבין מכך שהכירורגיה הפלסטית היא מקצוע אשר חודר כמעט לכל
דיסציפלינה רפואית, במטרה לשפר את המראה ותפקוד הגוף אשר נפגע בצורה מולדת או נרכשת.
המטרה העיקרית היא להחזיר תפקוד אך וגם להציל חיים, כאשר מדובר בהשתלות עור נרחבות
במקרים של כוויות.
בתקופתנו התוססת והתחרותית, בעקר בעולם המערבי הפן של הכירורגיה הקוסמטית בכל
המינים וכל הגילאים, תפס תאוצה בלתי רגילה ב 40 שנים האחרונות.
אך ההתחלות היו צנועות בהרבה.
מתי? לפחות לפני 3000 אלפים שנה בהודו ובמצריים העתיקה.
יש לכך עדויות כתובות בקלף ובפפירוס שהקדמונים עסקו בניתוחים משחזרים.
קרוב לודאי שהמצרים היו החלוצים בכך. ישנו פפירוס מהתקופה ההיא אשר מאד מפרט
פעולות כירורגיות אשר בוצעו בפגיעות שונות ומשונות של הפנים, בעיקר האף והלסתות.
הקורא המודרני יופתע מאד לקרוא את התאורים המרשימים והמבוססים על הגיון מדעי
הנכון גם היום.
כתבי יד עתיקים מהודו מלפני כ 2600 שנה, מתארים שחזורים של אפים קטועים, אוזניים
ואברי מין קצוצים.
זה נבע משיטת העונשין הפופולרית באיזור זה בתקופה הקדומה, אשר מטרתה היתה להשפיל
ולסמן אותם – מעין אות קין.
מפליא כמה ידע היה לאנשים הללו בתיקון הפגמים הגופניים!
הם הבינו את עקרונות השתלת העור ויישמו אותה בהצלחה, השתמשו במתלי עור מרוחקים
לדוגמא מהיד לאף ולשפה וידעו כי כעבור זמן יוכלו לבצע הפרדה ולהשאיר ריקמה חיה במקום החדש.
בתקופה הביזנטינית היתה קפיצת מדרגה נוספת משמעותית ביותר ואף נכתבו עבודות חשובות
אשר אקטואליות גם היום.
מהתקופה הביזנטית עד למאה ה-18 למעשה היתה שקיעה ודעיכה של הכירורגיה הפלסטית.
עקרונות ויישומים נשכחו –ימי ביניים חשוכים למקצוע.
ההתעוררות החלה בתחילת ה מאה ה-18, כאשר ניתוחי אף קוסמטיים הפכו להיות פופולאריים
באירופה.
לקראת סוף אותה המאה עם הכנסת פעולת ההרדמה, התבצעו יותר ויותר ניתוחים .
הם הפכו להיות יותר שכיחים ופחות מסוכנים.
התחיה האמיתית של כירורגיה פלסטית באה למעשה בנסיבות טרגיות של "המלחמה הגדולה"-
מלחמת העולם הראשונה.
מיליוני חיילים נפצעו בצורות החמורות ביותר, גולגולות רוסקו, אפים אוזניים ושפתיים אבדו.
הדרישה לטפל באומללים אלה יצרה דחיפה משמעותית לפיתוח שיטות ניתוחיות חדשות, מכשור
לניתוחים ורופאים רבים בעיקר כירורגים עשו "הסבה מקצועית" לשחזר עוותים ופגיעות.
יש לזכור כי מדובר בתקופה לפני גילוי אנטיביוטיקה ולמרות ההצלחות מיליונים גם מתו מזהומים לאחר ניתוח.
המשך - באתר שלי,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שקיות מתחת לעינייםשרון29/11/2007
אני בת 35. יש לי שקיות שחורות מתחת לעיניים מאז שאני זוכרת את עצמי. אני קונה את האיפור הכי יקר אך אין שינוי . האם יש ניתוח פלסטי להסרת הצבע השחור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השקיות של אפרת
ד''ר יוסף טמאן30/11/2007לא ברור לי עד הסוף למה ככונתך בשקיות.
באם זו מעין"נפיחות", פריצה של שומן הרי ניתוח עפעפיים תחתונות יפתור את הבעיה.
באם זו פיגמנטציה(צבע) ההרי הבעיה היא יותר סבוכה,ניתוח לא יועיל ויש להועץ עם רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיות
שרון30/11/2007השקיות הן בעיית פיגמנטציה ולא שקיות נפוחות. אז לפי תשובתך אין טיפול בנתוח אלא רק אולי משחה (גם זה ניסיתי ולא חל שיפור)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אף - עזרהנתי28/11/2007
אני רוצה לעבור ניתוח אף
רציתי לשאול כמה שאלות
אם אני רוצה אף כמו של מישהו אני יכול לבקש והמנתח יעשה לי בדיוק ככה?
ולמה צריך לחכות שנה עד שרואים שינוי?
למה לא איזה חודש-חודשיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה לאף
ד''ר יוסף טמאן28/11/2007תוכל לקבל אף חדש על פי נתונים שלך וגם דרישות ספציפיות מצידך בהתאם למצב הקיים.
לא תוכל לקבל אף נניח של גולדה מאיר או בראד פיט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולמה לא ? ולא ענית על השאלה השניה
נתי29/11/2007למה צריך לחכות כל כך הרבה זמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה צריך לחכות כל כך הרבה זמן ?
ד''ר יוסף טמאן30/11/2007לא שנה.
תוך 3 חודשים רוב התוצאה הסופית תבוא לידי ביטוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)