מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרמת פניםדליה י.04/01/2008
עברתי לפני מספר ימים ניתוח מתיחת צוואר והרמת פנים תחתונה. כעת הפנים מאד השתנו מבנה מאד רחב בלחיים, קצת מוטרדת , האם זו נפיחות שתעבור או שפשוט המבנה של הפנים השתנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפנים של רות
ד''ר יוסף טמאן05/01/2008בדרך כלל זה המצב, אך ילך וישתפר בהדרגה לשביעות רצון.
מאידך, עברת ניתוח לפני מספר ימים בלבד ועליך להיות בקשר עם המנתח שלך ולא להסס לשאול כל שאלה אשר מטרידה אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן ומוותלירון04/01/2008
אני בת 33מה הסיכוי למות משאיבת שומן של 3 ליטרים בכמה איזורים (בטן תחתונה, מותניים, ירכיים פנימיות וחיצוניות) הבנתי מהרופא שזאתי תהיה הרדמה של שעה, אני קבעתי תור לניתוח עוד חודשיים אבל לא רגועה בכלל כי היו 3 מקרי מוות בארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן ומוות
ד''ר יוסף טמאן04/01/2008שאיבת שומן מבוקרת, אצל אדם ללא גורמי סיכון, על ידי מנתח מנוסה בהרדמה נכונה ובבית חולים ראוי, סיכויה לגרום לתמותה שואפים לאפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטןמיטל03/01/2008
בשלישית. עברו כ6שבועות מהניתוח. במראה הכללי הבטן נראית בסדר.( הרופא אמר שהבטן נראית מצויין) . יש מעל התפרים בליטה של עור לא יודעת אם זה נפיחות ומקווה שזה ירד עם הזמן.(האם כך?) אך מה שמטריד אותי שוב זה הבטן שיוצאת ובולטת סביב הטבור ומעלה? ובשעות מסויימות הבטן בולטת יותר וקשה והרגשת לחץ באזור. האם יש קשר לניתוח שבר בטבור לפני מס' שנים יש קשר לניתוח עצמו או לתוצאה?
הנושא מטריד אותי ואשמח לתשובות מפורטות מה עלי לעשות? והאם יש סיכוי שהמצב ישתפר...
רק לא ניתוח נוסף..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן
ד''ר יוסף טמאן03/01/2008על השאלות הטכניות עליהם את מבקשת מענה ממש בלתי אפשרי לענות בצורה אחראית.
עליך להיות בקשר עם הרופא המנתח ולתת בו אמון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הגדלת חזהלילך02/01/2008
עברתי ניתוח הגדלת חזה לפני 3 שבועות. לפני הניתוח הייתי שטוחה לגמרי, והרופא השתמש בשתל חצי אנטומי חצי עגול מתחת לשריר. איני מרוצה כל כך מהתוצאות, החזה מתוח מאוד גבוה מעט עגול מידי וקטן מידי לטעמי (למרות שחל שיפור משמעותי מיום הניתוח, ביום הניתוח זה היה ממש לא יפה)...
שאלתי היא האם אני צריכה לקבל שזהו צורתו הסופית של החזה (להזכירך עבורו 3 שבועות)...ולא יחול בו שינוי משמעותי נוסף כמו מאז הניתוח, או שעדיין יכול להיות שהמתיחות וגובה החזה ירדו עוד לכיוון מטה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזה של לילך
ד''ר יוסף טמאן02/01/2008הצורה של השדיים לאחחר הגדלה מתחילה להתייצב לאחר שלושה -4 חודשים ולכן
מה שאת רואה כעת יהיה נתון לשינוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ירידה במ שקלליאת01/01/2008
שלום , אני לאחר ירידה של 50 ק"ג ממשקלי. כתוצאה מיכך הפנים שלי ניראים רזות מאוד ונפולות ,יש לי פנים יפות,אבל אבדתי את החיות בפנים עם הירידה במשקל
שאלתי היא האם יש טיפול לתת נפח קצת בפנים, בלחיים . אם כן אשמח לשמוע המלצות, ובמה כרוך הדבר. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפנים של נעמה
ד''ר יוסף טמאן01/01/2008השתלת שומן עצמי יכולה להוות עבורך פתרון הולם גם במידה ויש עודפי עור ונפילה הדורשות
ניתוח.
דורש בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר אולטרה שייפאורנה31/12/2007
שלום לכך,
רציתי לקבל פרטים על מכשיר אולטרה שייפ, שאמור להמיס שומן ועל ידי כך להמנע מנתוח שאיבת שומן.
תודה,
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטראשייפ
ד''ר יוסף טמאן01/01/2008עושה רושם טוב כאשר מדובר בטיפולים יחסית ממוקמים ובנפח קטן
פרטים תוכלי לקבל אצל דר אמי גליקסמן מפתח המכשיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטןמיטל31/12/2007
בהמשך לתשובתך בנוגע לבטן הבולטת. כתבת שנדרש תיקון כמה חודשים אחרי הניתוח.
שאלתי היא איך מתבצע התיקון אנא פרט..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבטן של מיכל.
ד''ר יוסף טמאן31/12/2007במידה ואמנם שרירי הבטן לא ניתפרו לכל אורכן, יש לעשות זאת מחדש על מנת לבטל את ההתבלטות- חולשה, ברום הבטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת בטן
מיטל01/01/2008להסתכן בניתוח נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי ובוטוקוסאני30/12/2007
שלום
אני כבת 47 ועברתי לראשונה בחיי הזרקת בוטוקוס במצח.
עברתי את ההזרקה ביום שישי וכרגע אני מרגישה שהחומר ירד מהמצח והתנקז לי בין הגבות ויוצר לי שם לחץ.
האם זה נורמלי, מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבוטוקס, הירידה והלחץ
ד''ר יוסף טמאן31/12/2007אין סיכוי שזה קרה.
הרגשתך מאד סוביקטיבית
הבוטוקס מוזרק בכמויות מזעריות ולא יוצר נפיחות מעצמו.
אבל, כתוצאה מפעולת ההזרקה, המחט, נוצרת נפיחות משנית ולעיתים שטף דם פנימי קטן.
זה יכול להסביר את הרגשתך.
תתעודדי - זה יעבור במהרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר' אני זקוקה להמלצתך בדחיפותאילנית קריות30/12/2007
דר' שלום!
אני שלושה שבועות אחר הניתוח, אני מרגישה טוב, אין שום נפיחות בשד, כל התרביות האחרונות שליליות, כמות הנוזל הצטמצמה, אין הפרשות אם לא לוחצים, וכשיוצא נוזל הוא צהוב אך שקוף (אינו עכור או מוגלתי). אך בכל פעם שהרופא לוחץ , יוצא עדיין נוזל.
עד מתי יכול להמשיך ולצאת נוזל (הכמות פחתה)?
אני לוקחת אנטיביוטיקה כבר שלושה שבועות, האם לא כדאי להוריד כמות או להפסיק אם אין שום זיהום עפ"י התרביות?
האם אין מצב שאם נפסיק ללחוץ , הנוזל יספג, לא קיימת אפשרות שפעולת הלחיצה מעודדת היווצרות חוזרת של נוזל?
אני מתוסכלת מאוד שלכאורה הרגשתי טובה, והשד נראה ומרגיש בריא ובכל זאת כל עוד ממשיך לצאת נוזל , עומדת האופציה לחזור לחדר ניתוח להוצאת השתל?
האם יש משהו שתוכל לומר שירגיע אותי, או ששלוששה שבועות אחרי ניתוח במצב שתארתי משאיר אפשרות רק לניתוח חוזר.
בבקשה התייחס להודעתי בהקדם, אני בלחץ נוראי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילנית שוב
ד''ר יוסף טמאן30/12/2007צר לי אך אינני יכול להוסיף יותר מעבר שהעליתי לפניך בפרוטרוט קודם.
אין לי אפשרות לטפל בך בשלט רחוק.
או שתמשיכי בטיפול אצל הרופא שניתח או שתבקשי יעוץ אצל רופא אחר שכרוך בבדיקה גופנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר יטקר שלום רב.ליאת30/12/2007
"ר שלום , אני בת 26 צבע עור לא שחום מידי ולא בהיר ביכלל,שחום קצת.
אני אחרי ניתוח כריתת עודפי עור בירכיים כלומר חדש וחצי אחרי.
שאלתי היא":איזה טיפול יש כדי לטשטש את הצלקות האלה? מה היית ממליץ? כמו כן שמעתי שיש קעקוע שאפשר לעשות בצבע העור. האומנם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר יטקר?
ד''ר יוסף טמאן30/12/2007מי זה דר יטקר??
לגבי השאלות.
לגבי הקעקוע הרפואי - זה אפשרי מאד.
לגבי השאלה הראשונה, אין פטנט להעלמת צלקות . כל אדם מגיב בריפוי שונה ובאיכות צלקות שונה.
יש צורך בסבלנות רבה.
לרוב בתום שנה וחצי חל שיפור עצמוני רב מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..יסמין29/12/2007
היי,
אני בת 20 ועברתי ניתוח אף לפני 3 שנים אבל נשארה לי בליטה קטנה למעלה(איפה שהיה הגבנון)אני רוצה לעבור תיקון אבל אני לא רוצה שהמנתח ייגע לי במקומות אחרים של האף.
1.האם זה אפשרי לשייף טיפה את הגבנון מבלי לנגוע בשאר חלקי האף?
2.מה הסיכוי לתיקון כזה להצליח והאם הוא שכיח?
אני אודה לך אם תמספר את התשובות לפי השאלות כדיי שאני אבין..
תודה רבה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגבנון
ד''ר יוסף טמאן29/12/2007תיקוני אף שכיחים ונעים בסביבות 7% .
מה שאת מתארת ניתן לתיקון לרוב בקלות בהרדמה מקומית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אבל..
יסמין31/12/2007הסיכוי שהתיקון יצליח הוא נמוך יותר מניתוח ראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכויים של שני2
ד''ר יוסף טמאן31/12/2007הסיכויים טובים מאד.
מדובר בניתוח שהוא גם זעיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת צווארמירי27/12/2007
עברתי ש.ש. בצוואר לפני שלושה חודשים. התחושה היא עדיין ששריר הצוואר קצר מדי ושאני לא יכולה למתוח אותו. אני לא יודעת אם זה באמת השריר או השכבה החיצונית של העור.האם זה ישתנה? האם אני אוכל למתוח את הצוואר כמו קודם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצוואר של מירי
ד''ר יוסף טמאן27/12/2007שריר הצוואר בודאי לא התקצר.
מה שאולי קרה זו הצטלקות פנימית אשר הדביקה מעט את העור לשרירים ומכאן תחושת ההגבלה.
מה עושים כעת?
לבצע במסגרת מכון פיזיוטרפיה 8 טיפולי US לצוואר, יכול לעזור מאד.
עיסוי עדין ותרגילים אשר ימליץ לך פיזיוטרפיסט למתיחת העור הצווארי.
עשי זאת בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתל מסוג SEBBINשרונה27/12/2007
שלום לך ד"ר
רציתי לברר האם שתל מסוג SEBBIN מוכר לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתל מסוג SEBBIN
ד''ר יוסף טמאן27/12/2007זהו שתל מיוצר בצרפת, מוכר ומקובל לשימוש בישראל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יומיים לאחר ניתוח הגדלת חזהשרונה27/12/2007
שלום
שלשום עברתי ניתוח להגדלת חזה, תוספת לא גדולה במיוחד-280.
החזה באמת יצא בגודל שרציתי אבל החלק העליון מאוד מאוד מאוד נפוח.
ברור לי שלא עבר מספיק זמן לקבלת המראה הסופי אך הייתי רוצה לשמוע ממי שעברה את הניתוח או מהד"ר תוך כמה זמן הנפיחות תרד לפחות לרמה כזאת שהחלק העליון הנפוח לא יבלוט כ"כ?
כיום גם עם חולצה קצת רחבה עדיין ממש רואים את הנפיחות.
אני לא מעוניינת שידעו כלל על הניתוח ולפני שעברתי אותו הלכתי עם תוספת בחזיה כך שמבחינת הסובבים אותי לא אמור להיות הבדל משמעותי . לא כך הוא המצב בגלל הנפיחות.
בעוד 4 ימים אשוב לעבודה, האם זה ריאלי לצפות שעד אז המצב יסתדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
שרונה28/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנפיחות של שרונה
ד''ר יוסף טמאן28/12/2007יומיים לאחר ניתוח שדיים, הנפיחות שאת מתארת היא צפויה, גם אחרי מספר שבועות.
זה יחלוף.
אך ברשותך, אני תמה מאד , היות ומדובר בניתוח שעברת לפני 48 שעות, מדוע אינך בקשר
עם הרופא שניתח אותך. הרי הוא יודע הכי טוב מה עשה לפני יומיים.
שלא תביני חלילה מההערה שלי, שאינני עומד לרשותך במענה לשאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוטוקס בגיל 30?שירי25/12/2007
ראיתי את הכתבה באתרכם של ד"ר גלי אהרונוביץ' בנוגע לגיל מתן הבוטוקס מוקדם יותר. האם זה אומר שאם אני מתחילה בגיל צעיר יותר לא יהיו לי קמטים בגיל יותר מבוגר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירי
ד''ר יוסף טמאן25/12/2007אין שחר לטענה זו.
הבוטוקס משתק שרירים לזמן קצוב וכתוצאה מכך מפחית את קמטי העור.
אך אינך יכולה לפתןח "קופת חיסכון" עם הבוטוקס לימי סגריר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)