מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבת שומןחסוי15/12/2007
אני 1.70
משקל בערך 59 ק"ג
עוד מעט 16
רציתי לדעת אם שאיבת השומן
כמו הצהרת הקיפים בירכיים ועוד..
מיועד לעודף מסויים
ולגיל מסויים.. אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההשמנה של החסוי
ד''ר יוסף טמאן17/12/2007התרשמתי על פי התאור כי מדובר בהשמנת יתר כללית אשר איננה פתירה באמצעות ניתוח, אלא בדרכים אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הגדלת חזה מתקןורד15/12/2007
ד"ר שלום רב,
עברתי לפני 13 שנה ניתוח הגדלת חזה בשתלי מי מלח במנח תחת השריר, אני שדופה ביותר ואין לי בכלל רקמת שד - לפני הניתוח הייתי שטוחה לחלוטין .
כיום ולמעשה כמעט מסיום הניתוח יש לי גלים ושקעים מאוד עמוקים בשד הימני (שהיה גם מעט קטן יותר מהשד השמאלי לפני הניתוח) - התייעצתי עם מספר פלסטיקאים ועלו אצלי ארבע שאלות :
1) האם גלים ושקעים עמוקים שקיימים לי על השד נגרמו מכך שרקמת השד נמתחה והפכה לדקה עוד יותר כך שכיום לאחר הניתוח "הריפוד" הטבעי שיש לי הוא דל יותר ? כלומר מצב זה אינו הפיך ולכן ניתוח מתקן כנראה לא יפתור את הבעיה אפילו אם אחליף ממי מלח לסיליקון קוהסיבי ?
2) האם שתל בעל מעטפת חלקה יפחית את הסבירות לגלים ושקעים לעומת שתל בעל מעטפת מחוספסת ?
3) לטענת הפלסטיקאים שאצלם הייתי השתלים החליקו וכיום הם מעל השריר, האם יש דרך למנוע זאת בעתיד ולקבע את השתלים כך שלא יזוזו מתחת לשריר ?
4) כמה זמן לאחר הניתוח ניתן להיכנס להריון ?
מאוד מאוד אודה לך על תשובותיך המפורטות .
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלים בני 13
ד''ר יוסף טמאן17/12/2007הסיבות מגוונות למה שקרה במהלך השנים הרבות.
ראשית ידוע ששתלי מי מלח מתרוקנים מתוכנם כעבור מספר שנים ובודאי אחרי שנים כה רבות
סיבות נוספות שכיחות, הדלדלות רקמת שד העוטפת את השתלים, התקפלויות וגלים של השתל
צניחה של השד ביחד עם השתל ועוד מספר סיבות מישניות.
נתחיל מכך שהשתלים שלך סימו את תפקידם ויש להחליפם לאחרים (באם תרצי).
הטכניקה הניתוחית שיש לאמץ, תתבסס על פי המצב הקיים.
דהינו.
באם יש צורך בהרמת שדיים, יש להרימם תחילה.
לבחור את סוג השתלים הנכון במובן של סמיכות ופרופיל.
זאת על רגל אחת.רצוי מאד להמנע מהריון למשך 6 חודשים מהניתוח.
ואל תשכחי.
יש צורך לסלק את השתלים. הם סיימו את תפקידם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לתקןדנה12/12/2007
אני אחרי ניתוח הגדלה חודשיים וחצי צד אחד יותר גבוהה (בולט) מהשני האם יש סיכוי שזה עוד יסתדר ולחכות , או שאני צריכה לחשוב כבר על ניתוח תיקון ?
והאם רצוי לתקן רק אחד או שעדיף להחליף את שני השתלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לתקן אצל רוית?
ד''ר יוסף טמאן12/12/2007ראשית יש צורך לאבחן מה קרה אצלך.
הסיבות העיקריות לתופעה הן כדלקמן
1. בעיה טכנית- המנתח הניח את השתלים בצורה לא סימטרית
2 . התכווצות הקופסית
3 . הצטברות של נוזל- סרומה.
לכן המלצה איך להתקדם תלויה בסיבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
דנה16/12/2007בצד אחד בו השתל יותר גבוה ובולט יש כמו קריש דם או איזה עורק קשה שלוחצים מרגישים אותו (לא כואב) האם זה דבר שיכול להסתדר אם הזמן ? ומה הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתלים גבהיםדנה12/12/2007
אני בעלת מבנה רזה וצר רוצה לעבור ניתוח הגדלה פניתי ל - 2 רופאים והמלצתם שתל עגול וגבוה אני ממש לא מעוניינת בשתל גבוה שיבלוט הבנתי גם שהשתלים הגבוהים גורמים לרווח בשדיים יש לי קצת רווח אבל לא רוצה שהרווח יגדל איזה שתל אני יכולה לשים כדי לצמצם את הרווח בחזה ושלא יבלוט ובכל זאת יראו שינוי ?(בינוי ונמוך לא יכולים לעשות לי)
האם יש אפשרות לצמצם את הרווח בחזה יותר ממה שיש (שיש עצם) נופל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרווח של רוית ב
ד''ר יוסף טמאן12/12/2007למעשה שאלת וגם ענית לעצמך.
ככל שהשתל יש לו קוטר רב יותר, השתלתו תצמם את הרווח.
השתלים בפרופיל בינוני נמוך קוטרם באופן יחסי לנפח, גדול יותר.
כמובן אני מסייג, דרושה בדיקה והחלטה משותפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הגדלת חזהסי12/12/2007
שלום רב,
לפני חודשיים וחצי עברתי ניתוח להגדלת חזה ובחרתי לשים שתל אנטומי. הניתוח בוצע מעל השריר, ההחלמה היתה יחסית קלה ולא לוותה בכאבים חזקים, תוצאות הניתוח מדהימות. אממה לפני מספר ימים שמתי לב כי בשד הימני זז השתל ועיוות את צורת השד,התזוזה קרתה ללא סיבה מיוחדת.
ברצוני לשאול :
האם תופעה כזו נפוצה?
מה עושים במקרה כזה?
האם ניתן להחזיר השתל למקומו ללא ניתוח נוסף?
אם יש צורך בניתוח האם מספיק לנתח רק את הצד המעוות או הדבר מצריך ניתוח בשני הצדדים?כמה זמן לאחר הניתוח הראשון אפשר לבצע את התיקון?
האם יש מקום לחוות דעת נוספת?
האם יש מקום לתלונה כלפי הרופא או שמא זה מסוג הדברים שאי אפשר לצפות?
תודה מראש.
בברכת יום טוב,
סי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתל זז
ד''ר יוסף טמאן12/12/2007זו הבעיה עם השתלים הקרויים אנטומיים.
"הכיס" היכן שמכניסים את השתל חייב להיות מאד מדוייק וגם אז, לעיתים השתל מתהפך
ונוצר עוות.
זה לא קורה עם השתלים העגולים.
במידה והמצב ישאר קבוע, יש צורך בניתוח מתקן.
אני תקוה שהוסבר לך על ידי המנתח שתופעה כזאת, עם שתלים מסוג זה , יכולה לקרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהחסוי11/12/2007
שלום, אני חודש וחצי לאחר הגדלת חזה.. רציתי לדעת אם המרחק בין השדיים עוד יקטן?...והאם יהיה לי את המחשוף הזה שלכולן יש.?
ההגדלה היא שתל 410 עגול במנח דואלי (חצי מתחת חצי מעל).
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת שדיים של חסויה
ד''ר יוסף טמאן11/12/2007מאד קשה לתת מענה במקום הרופא אשר ניתח אותך לפני זמן כה מועט.
אבל, עליך לדעת שסוג השתל, פרופיל השתל, קוטר השתל ומיקום "הכיס" להכנסת הסיליקון הם אלו שמשפיעים על צורת השדיים והמרחק ביניהם.
מאותו הרגע "נולדים" השדיים החדשים שלך ואין לצפות לשינוי רב למעט ירידה בנפיחות, התרכחות
וחזרה של התחושה בשד לנורמה שהם חלק מתהליך הריפוי.
לסיכום, המרחק לא יצטמצם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סנטר רפויאור10/12/2007
לד"ר שלום,
לפני כשלוש שנים עברתי ניתוח מתיחת פנים, אחרי הניתוח היה שינוי נחמד לא מדהים, אך
בסנטר באזור שמתחת לשפתיים האזור נראה שמוט וקצת מקומט, מבירורים הבנתי שלא ניתן
או מסוכן מידי להכנס פנימה. שאלתי האם האם יש אפשרות למתוח מקום זה ולעשות תיקון
לחלק מסויים זה.
תודה וחג שמח
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסנטר של אור
ד''ר יוסף טמאן11/12/2007איזור סביב הפה, איננו מושפע מניתוח מתיחת פנים ואני מניח שהרופא אשר ניתח אותך, הסביר זאת.
הצערה של איזור סביב הפה מתבצעת על ידי פעולות משלימות כגון קילוף, ליזר, שיוף עור ומילוי עם חומרים אלו או אחרים
חג שמח גם לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגש בפיטמותאשדודית10/12/2007
שלום לך
ביצעתי ניתוח להגדלת חזה ליפני 3 חודשים
כאשר בעלי נוגע לי בחזה אני מרגישה מגע רדום
ז''א אני מרגישה את כל הפיטמה רדומה ואין לי שום גירוי
הייתי רוצה לדעת האם זה יחזור כמו שהיה ( ליפני הניתוח כן היה לי רגש וכן הייתי מגורה )
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגש בפיטמות
ד''ר יוסף טמאן11/12/2007לרוב התחושה חוזרת לנורמה תוך 6-8 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומןמורשה09/12/2007
שלום, אני בת 23 גובהי הוא 1.57 ומשקלי הוא 72, בשנתיים האחרונות השלתי כ-30 ק"ג, וגופי נראה מצויין, פרט לבטן. לא משנה באיזו פעילות ספורטיבית ממוקדת לבטן אני עוסקת - הבטן נשארת משופלת, ומקנה לי מראה מלא.
קראתי קצת על שאיבות שומן ולמי זה מיועד, הבנתי ששאיבת שומן מיועדת לאנשים רזים בעלי משקל תקין, עם בליטות שומן. אני אמנם לא רזה (גם משקלי מעיד על כך), אך גופי רובו ככולו מוצק כתוצאה מפעילות ספורטיבית ענפה, כך שהמסה היא כתוצאה משרירים (רגליים בעיקר, תאומים וארבע ראשי), החלק היחידי שאינו מחוטב כלל הוא הבטן.
רציתי לדעת האם שאיבת שומן מתאימה גם לאנשים כמוני, בעלי משקל עודף כתוצאה ממסת שריר?
אשחמ לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן
ד''ר יוסף טמאן11/12/2007לא הבנתי מה כוונתך "בבטן משופלת"
האם הכונה לבטן משתפלת, נפולה או כוונתך לכרית שומן שאינך מצליחה להתפטר ממנה.
באם כך או אחרת, על פי תאורך הכללי, זה פתיר לרוב לשביעות רצון באמצעות ניתוח.
לגבי השמנה כללית, רק דיאטה מבוקרת מהוה פתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצח גבוהאנונימית08/12/2007
שלום,
שאלתי היא העם יש פיתרון למצח גבוה...?
אם כן מהו...?
תודה מראש אנונימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית
ד''ר יוסף טמאן11/12/2007בעבר נשאלתי אותה השאלה ועניתי.
ובכן זה לא פשוט ובסופו של דבר גם טראומטי וגם יכול להביא להצטלקות אשר תהיה קשה להסתרה.
לכן , למרות שלך או לו יש מצח גבוה היתי נמנע מכל ניתוח.
לגבי טיפולים.
משתיל שערות מיומן יכול להוסיף מתחת לקו השער הקיים וכך להנמיך את המצח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לאחר לידהג'סמין08/12/2007
אני בחורה צעירה שלאחר לידה ראשונה לא מספיק שהייתה לי לידה קשה בנוסף לכך גם הגוף ניזוק בצורה קשה מאוד (והוא בירכיים פנימיות חיצוניות בטן גב חזה )בן זוגי ומשפחה רואים אותי עכשיו לעומת מה שהייתי לפני (רזה מעוצבת ושרירית ) ומזעוזעים מהמראה של הגוף מבלי להתייחס לבן זוגי שבמילה קשה נגעל ממני עכשיו , בכל מקרה שאילתי היא הייתי מעוניינת לבצע ניתוח לשאיבת שומן ומתיחה והגדלת חזה ויש לי כמה שאלות 1. אני חוששת כי אמרו לי שהסימנים לגמרי לא עוברים ועדיין היו צלקות 2. איך אני ידעה לאיזו קליניקה כדאי ללכת שהיו תוצאות טובות. 3. האם זה נכון שאישה שמעוניינת לעשות עוד ילדים גם אם זה לא עכשיו אסור לה לבצע ניתוחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור מראה הגוף לאחר לידה
bwoman חדש11/12/2007גסמין שלום.
אין לך מה לחשוש ,אם לפני הלידה היית חטובה ושרירית במידה מסויימת , הסיכוי שתחזרי לעצמך היא גבוהה , זה עיניין של זמן , עברת לידה הגוף חטף טראומה ,תני לו את הזמן להתאושש,
אני מאמנת חדר כושר לאנשים עם צרכים מיוחדים ,גם נשים בהריון ולאחר לידה , עלייך לחזור למשטר אימונים ותזונה נכונה , הרשמי לסטודיו או חדר כושר סמוך למקום מגורייך ,אם תתמידי , תוך 3 חדשים תראי תוצאות ,לאחר שהגוף יחזור לעצמו אפשר יהיה לבדוק תוספת כירוגית אם בכלל יהיה צריך. אשמח להיות איתך בקשר , כתבי לי לאיימל . ו... מגיע לך מזל טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדליה שלום
ג'סמין12/12/2007כל מה שאת אומרת אני כבר עשיתי אבל יש איזורים בגוף שאי אפשר לתקן כי העור יותר מדי רפוי ועם סימני שלאחר לידה אני בחורה מאוד אקטיבית מדריכת כושר לשעבר ועדיין הגוף כמו שהיה לי כניראה לא היה לעולם והאם היית מאמינה שמאז ההריון אין לי יחסי אישות בכלל עד עכשיו גם בגללו וגם בגללי כי הגוף ניראה על הפנים ניתן לציין שחזרתי למשקלי שלפני לידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לאחר לידה ,גסטין
bwoman חדש12/12/2007יקירתי ,אפשר יהיה לשפר את מה שמפריע , כתבי אלי לאיימל אישית ואתן לך פרטים ביתר דיסקרטיות, , בימים אלו אני מארגנת הרצאה בנושא " עיצוב ופיסול הגוף והפנים" לאחר הריונות , הרזיה דרסטית ועוד..מרצים אורחים: מנתח פלסטי , ומדריכת חדר כושר . המעונינים להגיע יאשרו את השתתפותם באיימל, אפשר לשלוח שאלות באיימל , והם יוצגו בפני המרצים , תשובה מובטחת לכל פונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתלבטות , עם דמוי הגוף והפנים,
bwoman חדש12/12/2007בימים אלו מתארגנת הרצאה שבה יתארחו רופא פלסטיקאי (מאיגוד הפלסטיקאים)
ומדריכת חדר כושר, ויתנו טיפים לשיפור המראה.
נושא ההרצאה: אך לפסל ולעצב את המראה , לאחר הריונות , ירידה דרסטית במישקל , ובכלל.
לפונים דרך האיימל , תשובה מובטחת לכל שאלה.
מספר המקומות מוגבל, אנא אשרו השתתפותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ההרצאה
ג'סמין13/12/2007דליה אני מאוד אשמח להשתתף בהרצאה זו הבעיה היא שהאימייל שלי עושה בעיות ואני בספק אם פרטים שלך יגיעו עד אליי באיזשהו שלב לכן אם יש פתרון או אפשרות אחרת להעביר אליי את הפרטים אני אשמח מאוד לשתף פעולה עימך. בתודה על התחשבות ואכפתיות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרצאות עם פלסטיקאי ומאמן לגסטין
bwoman חדש13/12/2007מה שלומך? אשמח להיות איתך בקשר ,אני חושבת שתוכלי להעזר בידע שלי , מה שלום התינוק החמוד שבזכותו אנחנו מתכתבות? אני כרגע בקשר עם מספר פלסטיקאים שמוכנים לרדת לעם ולהעניק מהידע שלהם, לכל המתעניינים והמתלבטים , ניתן לשלוח אלי לאיימל שאלות בנושא עיצוב ופיסול הגוף ,האם אפשר לשפר בכושר גופני ? או "כלו הקיצין " וחייבים לנתח . שיטות מתקדמות בניתוחים ועוד ...
האיימל הקודם שלך הגיע אלי , את מוזמנת להתקשר 054-7600966* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר לידה
אלין13/12/2007ג'סמין שלום
תאמרי בכנות ייתכן כי את בדיכאון קל שלאחר לידה ונוטה לראות הכל שחור?
כמה זמן את אחרי לידה?
אני חושבת שהבעיה יותר נפשית, נכון הגוף אולי לא אותו דבר אבל בין זה לבין התנזרו ת טוטאלית המרחק אמור להיות רב,
בן זוגך אינו תומך? ובמקום לתמוך פשוט מוותר....נראה לי כי יש כאן מעבר לבעיה הפיסית גם קצת דכדוך המביא אותך להסתכל על עצמך במראה שחורה
אם תרצי עידוד כיתבי לי
גם אני אחרי לידה.........
ובעיקר מזל טוב....ותהני מהקסם תני לעמך את המקום של כרגע אני אמא אחרי לידה לאט לאט תשובי להיות אשה בעיני עצמך ובעיני הסביבה
אלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלין המתוקה?
ג'סמין14/12/2007אלין לשאילתך הילד שלי בן 11 חוד' ולא אני לא בדיכאון שלאחר לידה לפחות זה מה שפסיכולוגית טוענת אבל נכון שיש קושי מסויים בעקבות כל השינויים שקרו מאז הלידה.
אני לא משקרת ואומרת את כל האמת , אני לא קיימתי יחסי אישות מאז השליש השני של ההריון לא עם בן זוגי ולא עם אף אחד אחר , עד עכשיו כל זה בגלל שינוי במבנה הגוף ופסיכולוגי.
אני לא חושבת שאני נמצאת בסוג של בועה שחורה כי אני לא יושבת בבית ומרחמת על עצמי להפך אני אישה עובדת ומתופחת , אבל עדיין אני מרגישה אחרת .
ונשמה שיהיה לך במזל ותגדלי אותו/ה בנחת .
ובלי לפגוע כל אישה והמבנה שלה אם את מרגישה מסופקת וטוב עם הגוף שלך ,אז כניראה ששלך לא ניזוק כמו שלי . וכניראה שלמרות הלידה לבעלך לא אכפת ממנו כמו שאכפת לו ממך (את הפנימית). מה שאצלי כניראה הפוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגסמין
אלין14/12/2007היי גסמין
ראשית אני שמחה לשמוע שאינך במרה שחורה ואת עובדת ויוצאת...זה מצוין.
אז אם המצב הוא כזה אני באמת חושבת שכדאי לשקול התערבות כירורגית על מנת שתחזרי לעצמך ולקיום יחסים עם הבעל כך שהנישואים לא יפגעו.
ותגידי לו ממני....שזאת התנהגות ממש לא יפה... :) כואב לשמוע שאנחנו מוותרות על כל כך הרבה דברים על מנת להביא ילדים והם מסתפקים בלהיגעל מהגוף החדש...אני בטוחה שאם חלילה היה קורה לו משהו לא היית זונחת אותו...אבל גברים..........
בכל אופן מקווה שתצליחי ותחזרי להיות מאושרת...לפחות אני בטוחה שגוזל שלך מקבל אותך ללא תנאי ובכל מצב....גם זה משהו....:)
בהצלחה בהמשך
אלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתלבטות , עם דמוי הגוף והפנים,
bwoman חדש12/12/2007בימים אלו מתארגנת הרצאה שבה יתארחו רופא פלסטיקאי (מאיגוד הפלסטיקאים)
ומדריכת חדר כושר, ויתנו טיפים לשיפור המראה.
נושא ההרצאה: אך לפסל ולעצב את המראה , לאחר הריונות , ירידה דרסטית במישקל , ובכלל.
לפונים דרך האיימל , תשובה מובטחת לכל שאלה.
מספר המקומות מוגבל, אנא אשרו השתתפותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתתפות בהרצאה
אפרת19/12/2007שלום דליה,
הגעתי במקרה לפורום זה, אני אחרי שלוש לידות תוך 3.5 שנים. הגוף שלי השתנה ללא היכר, הצלחתי להרזות אך הגוף שינה פרופורציות ונהיה מדולדל. מעוניינת לדעת איפה ומתי תתקיים ההרצאה המדוברת.
תודה, אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתתפות בהרצאה עם מנתחים פלסטיים
bwoman חדש20/12/2007ההרצאה תתקים בכמה מוקדים עם מספר מנתחים מהאיגוד הישראלי לכירוגיה פלסטית .בכל הרצאה יתארח מנתח אחד .
את מוזמנת להתקשר אלי 0547600966 כדי לקבוע מועד שמתאים לך אפשר גם ליכתוב לאימל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגסמין לאחר לידה.
ד''ר יוסף טמאן11/12/2007נתחיל מהסוף.
ראשית אינני ממליץ על קליניקות ומכונים, אלא ללכת לבדיקה אצל כירורג פלסטי שאת יודעת את שמו.
זה חשוב מאד.
שנית, נכון הדבר שכל הריון ולידה מקלקלים מעט את הגוף, אך מאידך את טוענת שאין לך יחסי אישות בגלל תדמית גוף ירודה מאד וזאת בעיה עכשוית מאד.
ולכן, למרות שאת מתכננת ללדת בעתיד, עדיין היתי מציע שתבדקי על מנת לקבוע מה ניתן לשפר.
אינני נכנס כאן לפרטים היות ובאמת ובתמים חייבים להבדק תחילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמומה מבעלך
מור16/12/2007אני מכירה נשים לאחר כמה לידות ואפילו אחת שהשמינו או התעוותו ואפילו הזדקנו והתכערו ועדיין הבעל או החבר נשאר ואוהב אותן (זה נקרא קשר שמבוסס על משהוא רוחני ונפשי ולא על תאוות בשרים). יש לך בעיה רצינית ביותר. שבעלך ילך ללמוד שיעורי מוסר ואיך להתנהג ולכבד אישה, הוא ממש מתסכל אותך אני בטוחה שאת עדיין ניראית מצויין לעומת הרבה בנות. תהיה אסרטיבית ותראי לו ביטחון עצמי גבוה שהוא יקבל אותך איך שאת החוצפן הזה (הגברים של היום מגעילים ורדודים רוצים רק כוסיות בלי תוכן) ואם את רוצה לעבור ניתוח אז בלי קשר אליו הסתום הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמור המתוקה!
ג'סמין23/12/2007תודה על העידוד שלך אבל, לפני אני רוצה לתקן אותך קודם כל אנו היינו זוג מבלי להינשא .
שנית רשמית אנו כבר לא ביחד יותר ואני גם לא מאמינה שניהיה, ואני חושבת שעדיף כך .
ואני מצדיקה את הדעה שלך שבעל או חבר צריכים להיות שם בכל המצבים ולא להיסתכל על האישה שלהם כאובייקט אלה כדבר חי ונושם ומשתנה בטוב ורע.
וכניראה הוא לא האהב את מה שניהיה עם ההריון שלא לדבר על הלידה עצמה.
בכל מקרה אחלתי לו כל טוב שהחפש 90 60 90 אחרת , כדאי שיוכל לחיות עם המבנה והשוני שלי ובע"ז נמצא גבר אחר שיאוהב אותי כמו שאני (בציפייה והרבה תקווה).
תודה על ההתייחסות ואכפתיות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן בפעמייםמאי08/12/2007
אני בת 35ברצוני לעבור שאיבת שומן בכמה אזורים שמאוד עקשנים ולא מגיבים לדיאטות וספורט והם: ירכיים חיצוניות ופנימיות, מותניים ובטן תחתונה. בסה"כ אמרו לי שזה 4-3 ליטר אולי אפילו פחות אבל שיש סכנה כי זה הרבה כניסות עם הקנולה (הרבה אזורים בבת אחת) וכמובן אינני רוצה לגרום נזק בלתי הפיך במיוחד שניתוח זה מהווה גם סכנת מוות. שאלתי היא האם כדאי לחלק את השאיבה לשתיים? אילו אזורים לעשות קודם וביחד? וכמה זמן לחכות בין ניתוח לניתוח? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאיבה של מאי
ד''ר יוסף טמאן08/12/2007על פי התאור שלך אין שום הגיון לנתח יותר מפעם אחת.
מנתח מיומן יעשה זאת ללא בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףףףף ניתוח אף דחוףףאלון07/12/2007
עברתי ניתוח אף לפני 4 ימים מרוצה בנתיים מאוד מהתוצאה. היום הייתה לי יציאה עם דם יחסית הרבה.. זה נורמלי?!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוףףףף ניתוח אף דחוףף
ד''ר יוסף טמאן08/12/2007אין שום קשר.
יציאה עם דם טרי יכולה לנבוע מטחורים או פיסורה במירב המיקרים ואיננו קשור כלל לניתוח אף.
פנה לכירורג כללי באיזור מגוריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותיסמין07/12/2007
היי..
רציתי לשאול משהו, אני בת 20 ובזמן האחרון אני לא הולכת עם חזיה, כלומר החזה שלי קטן ובגלל זה לא מורגש עניין החזייה..
אבלללל בחצי שנה האחרונה אני מרגישה צניחה מסויימת בחזה..הוא לא כל כך עומד כמו פעם..
האם יש קשר לעובדה שלא הלכתי מספיק עם חזייה בתקופה האחרונה?
ושאלה שניה: המידה שלי בחזיה היא b70 ואני רוצה לעבור הגדלה אבל לא בצורה משמעותית, ממש בפחות ממידה..נגיד c קטן..יש אפשרות לעשות הגדלה מ b בינוני ל c קטן??
תודה רבה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי השאלות של שני.
ד''ר יוסף טמאן08/12/2007לגבי השאלה הראשונה, אין קשר לענין החזיה ונפילת השדיים במקרה שלך.
לגבי השאלה השניה - אפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורא חשובה לי השאלה לגבי גלולותנעמונת06/12/2007
אני לוקחת גלולות כבר שנה האם לקראת ניתוח אצטרך להפסיק אותם או שאפשר לעבור ניתוח עם הרדמה תחת השפעת גלולות "יסמין"?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגלולות
ד''ר יוסף טמאן06/12/2007בשכיחות נמוכה מאד, נטילת גלולות נגד הריון יכולה לגרום לתסחיף ריאתי.
אך שוב, זה נדיר ביותר.
השמעי להוראות הרופא המנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)