מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הלחיים בגדלים שוניםב28/11/2007
שלום דוקטור, שמתי לב שהלחי בצד ימין בפנים שלי שמנה יותר מהלחי בצד שמאל.
מה אפשר לעשות ? להוריד שומן מלחי ימין? או להוסיף שומן ללחי שמאל? אני חושב שאם יגדילו לי את הצד הרזה בפנים היפנים שלי יראו מאוד עגולות וזה לא יראה טוב, אבל אני חושב שאם יורידו שומן מהלחי השמנה יותר בפנים שלי זה יראה מעולה.
יכול להיות שצד שמאל בפנים שלי נראה יותר רזה כי אני יושן עליו כל לילה וזה 'משטיח' את השומן שם? אולי לישון על צד אחר?
( ממש אין לי מושג)
אשמח לקבל את תשובתך, ועצתך.
תודה רבה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלחיים בגדלים שונים
ד''ר יוסף טמאן28/11/2007נתחיל מהסוף.
שכיבה על צד בזמן שינה מסויים איננה פוגעת בשומן התת עורי .
לגבי האסימטריה, במידה וקיימת ונראית לעין אמנם ניתנת לשיפור על ידי הסרה או הוספת שומן עצמי.
התוצאות הן לרוב מצויינות אך יש לקחת בחשבון כי עלולים להדרש ל 2- 3 טיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עוד שאלה אם אפשר
ב28/11/2007מה יותר פשוט? הוספת שומן לחלק הרזה יותר או הסרת שומן מהחלק השמן יותר?
כמה זמן עד שאפשר לחזור לשיגרה רגילה אם עושים הסרת שומן מהלחי השמנה וכמה זמן ולוקח לחזור לשיגרה רגילה אם עושים הוספת שומן ללחי הרזה?
אני באמת חושב שאם הלחי השמנה תקטן הפנים שלי יראו הרבה יותר טוב מאם הלחי הרזה תגדל.
באמת, האי-סימטריה הזאתי היא הדבר היחידי שהורס לי את התדמית החיצונית, אם הלחי השמנה תוקטן אני יראה מעולה.
הקטנת לחי, זה הלי מסובך למנתח פנים טוב? או שאני צריך ללכת למנתח פנים מדופלם ומפורסם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן ששכחתי
ב29/11/2007הורדה במשקל כמה קילוגרמים (אני במשקל תקין) יכולה לאזן את השומן בפנים והמראה יראה יותר סימטרי?
למה 2-3 טיפולים להקטנה של צד בפנים?
מה טווח מחירים בערך? כמה עולים כל2-3 הטיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה 3 טיפולים?
ד''ר יוסף טמאן29/11/2007רק במקרה ויש צורך בהשתלת שומן\
היות וחלק נספג
לגבי הסרת שומן - טיפול 1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, קראתי שהלחיים מרזות
129/11/2007קראתי שהלחיים מרזות עד גיל 25. אולי זה יתאזן עם הזמן ,הלחי השמנה יותר תרזה והמראה יראה יותר מאוזן?
או שאין מצב בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתמול הורידו לי את הגבס לאחר ניתוחתומר26/11/2007
התוצאה פשוט איומה ומתסכלת! האף מאוד עבה ונפוח גם איפה שהיה גבנון(מאוד קטן) וגם בבסיסו הקצה שעבר הרמה שמן גס וכדורי, אני לא מבין איך האף שלי שלא היה נורא כל כך ניראה דווקא אחרי נתוח כל כך גרוע ממש אף אפריקאי. השאלה שלי אם הנפיחות אמורה להעלם וצפוי שינוי משמעותי במראה עם הזמן או שזו הצורה של האף ואם לא האם אפשר לתקן ולהצר אותו כך שהתוצאה תהיה טבעי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יניב
ב28/11/2007דבר אשון ברצוני להבהיר שאני לא מנתח פלסטי. אבל יש לי ידע ברפואה.
אצל מי עברת את הניתוח?
האף אף פעם לא ניראה טוב אחרי ניתוח, כמה זמן עבר מאז הניתוח שלך? הנפיתוח וההחלמה מאוד אינבידואלית ותלויה בכמה מסובך היה הניתוח, בעובי העור שלך, ובאיך הגוף שלך מחלים. בדרך כלל חלק גדול המנפיחות יורד אחרי 10-14 ימים ואז אפשר לחזור לעבוד . אתה צריך לדעת שהאף בונה ומשנה את עצמו במשך שנה לאחר הניתוח. הרופא שלך חייב להסביר לך הכל! אל תתבייש לשאול אותו כל מה שאתה רוצה.
בהצלחה, והחלמה מהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק זה כבר השתפר, תודה.
תומר28/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאף של יניב
ד''ר יוסף טמאן28/11/2007התשובה - סבלנות
האף ישתפר ותוך 3 חודשים תראה תוצאה סופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקתחגית26/11/2007
שלום רציתי לדעת האם ילוי בקולגן של צלקת קטנה באף יכולה גם להפחית את הגורוי העיצבי הקיים במקום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחגית
ד''ר יוסף טמאן28/11/2007סביר כי ניתן יהיה למלא בחומר זה או אחר.
אין זה ישפיע לטובה או לרעה לגבי הגירוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אף - מבולבלתעדי26/11/2007
אשמח אם תוכל לעזור לי.
אני מעוניינת לעשות ניתוח אף בפברואר.
אני מאוד מבולבלת ... הייתי כבר ב-3 יעוצים וכח יעוץ בלבל אותי יותר מקודמו.
את הייעוץ הראשון קיבלתי מרופא א.א.ג שהוא מנתח אף (לא פלסטיקאי) שאמר לי כי יש לי מחיצה עקומה (בנוסף לניתוח האסתטי אותי אני מעוניינת לעשות) וכי יש לסדר את המחיצה בזמן הניתוח גם כן..
את הייעוץ השני קיבלתי מפלסטיקאי(בעל תעודה-בדקתי) שטוען שמידה ואני זקוקה לתיקון מחיצה בנוסף לניתוח הפלסטי הוא מביא אל הניתוח רופא א.א.ג שמצע את המחיצה והפלסטיקאי מבצע את הניתוח האסתטי.
את הייעוץ השלישי קיבלתי מפלסטיקאי (בעל תעוד מהאגודה גם כן) שטען שנכון שהמחיצה שלי עקומה במקצת אך אין שום סיבה לתקן אוטומטי וזאת בגלל שאני נושמת כראוי. הוא טוען שבמידה והוא יראה שאני זקוקה לתיקון הוא יבצע זאת בעצמו.
השאלה שלי אלייך היא כזאת :
איך אני אדע מה לעשות ? למי ללכת ?
האם עדיף שני רו]פאים בחדר הניתוח ?
האם כדאי לי לתקן מחיצה שאמנם קצת עקומה אך למעשה אינה מפריעה לניתוח?
יש לציין שהפלסטיקאי השלישי אמר לי שאין צורך לסבך ניתוח שיכול להתבצע בפשטות- דבר הנשמע לי הגיוני לחלוטין .. האם הוא צודק? האם זה מסבך את הניתוח ?
אני כל כך מבלבלת.. תהליך בחירת המנתח הכי קשה עבורי - כי אני עומדת להפקיד את פניי למנתח שעלול לעשות טעות שאני אשלם עליה וזה הפחד שלי ..
מה דעתך ??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מבין שאת מבולבלת
ב28/11/2007שלום עדי, אני לא מנתח פלסטי אבל אנסה לעזור לך קצת עד שד'ר פרידמן יענה לך.
הרופאים שבדקו אתך אמרו לך שהספטום שמפריד בין הנחיריים שלך עמוק, זה בדר"כ כלל קורה שמישהו שובר את האף. אפשר לשאול אם שברת את האף לפני שהספטום שלך התעקם? את רוצה לעשות ניתוח אף בכדי לתקן את האף השבור? או רק בגלל שאת לא מרוצה מהתדמית של האף שלך?
הניתוח לתיקון המחיצה (הSEPTUM) נקרא Septo-plasty.
אל תעשי ניתוח אף אצל רופא א.א.ג הוא לא מומחה בכירוגיה פלסטית. לצערנו, בארץ כל אדם עם רישיון רופא יכול לבצע איזה הליך רפואי שהוא רוצה (אפילו אם הוא לא מומחה בו) אחרי שעשה שנה סטא'ז וקיבל את רישיון הרפואה שלו, מה שאומר שמנתח פלסטי מורשה לעשות ניתוח מוח, ומנתח מוח מורשה לעשות ניתוח לב, בגלל זה את צריכה לוודאות שהרופא שינתח אותך הוא מומחה בכירוגיה פלסטית!
יש רופאי אף-אוזן-גרון שבגלל הכסף הרב שיש בניתוחים פלסטים טוענים שאף זה הטריטוריה שלהם כי הם רופאי אף והם מנתחים אפים של פציינטים שלא יודעים זאת. יש גם הרבה רופאי עיניים שעושים ניתוחי הרמת עפעפיים מאותה סיבה שרופא א-א-ג עושה ניתוחי אף.
אני אומר שתחכי לתשובתו של הדוקטור, הוא יודע על מה הוא מדבר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמבולבלת עדי
ד''ר יוסף טמאן28/11/2007עדי היקרה,
החיים מאד מסובכים אז למה לסבך אותם יותר!?
מה שקובע הוא מצב הנשימה האפית שלך. במידה והוא תקין , אף שיש סטיה קלה של המחיצה,
אין צורך להתעסק עימה.
למעט במקרה אחד. באם סטיה של המחיצה מטה את גשר האף.
אז מהסיבה הקוסמטית, מנתח פלסטי הבקי בניתוחי אף יישר לך אותה יחד עם עיצוב חדש של האף.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומןשולי21/11/2007
היי,
אני מעוניינת לעשות שאיבת שומן מהבטן,
הבנתי שיש הרבה סיכונים ובייחוד השמנה באיזורים חדשים,
האם זה נכון? אני לא מצליחה להוריד את השומן מהבטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ל היי
ד''ר יוסף טמאן21/11/2007שאיבת שומן איננה גורמת להשמנה במקומות אחרים למעט אותם המקרים בהם נעשה ניתוח מוטעה
ונשאבו קילוגרמים רבים למטרות הרזיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות חשובה-הגדלת חזהדניאלה19/11/2007
לפני כחודש עשיתי ניתוח הגדלת חזה-טובולרי(צינורי)
לצערי גם לאחר הניתוח מבנה הטובולרי נשאר במעט עם מדרגה קלה וזה במיוחד בלט בעיקר שהתחלתי לשים חזיות רגילות ולא את חזיית הלחץ… ברצוני לדעת האם ישנה אפשרות שחזייה רגילה יכולה להחזיר לי את מבנה הטובולרי ואם אני צריכה לשים משהו ספציפי…
והאם ישנה אפשרות זה יחמיר את המצב….
זה מאוד מאוד חשוב לי אבקש את עזרתכם…
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הגדלת חזה-טובולרי(צינורי
ד''ר יוסף טמאן19/11/2007ניתוח משדיים צינוריים הוא אתגר בפני מנתח פלסטי ונחשב ניתוח לא פשוט בידיים של רופא מתחיל.
ומדוע:
אין להסתפק בהגדלה גרידא אלא יש להכין את השדיים מבפנים לצורך זה ולהביאם כמה שניתן למצב של שדיים נורמליים.
חזיהת לחץ לא תועיל יותר.
יש להמתין חצי שנה ובמידה והתוצאה איננה משביעת רצון - לחשוב על תיקון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "נפילה" בעקבות הנקהתות19/11/2007
עברתי ניתוח להגדלת חזה (פעמיים- בראשון השתלים ישבו גבוה מידי) האחרון- לפני כ-3 שנים
אני מניקה והפטמות שלי נפולות ): הדרך היחידה לתקן זה עוד ניתוח לא? אמרו לי שיש שתלים עם מבנה אנטומי שמעצב את השד, נכון?
איך עושים שלא יפול שוב בלידות הבאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנפילה של תות
ד''ר יוסף טמאן19/11/2007שתלים " אנטומיים" אינם מסוגלים להרים משהו. זה נוגד את חוקי הפיזיקה.
ולסיכום, שדי אישה במהלך השנים וההריונות וההנקות תפולנה בכל מקרה עם או בלי הגדלה.
זהו גורלן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה שלי...
תות20/11/2007אז בעצם בניתוח חוזר ניתן או לא ניתן להרים את הפטמות למעלה? (בלי קשר לסוג השתלים) והאם כדאי להרימן על אף שבעתיד אהיה מעוניינת בהריונות נוספים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה שלי...
ד''ר יוסף טמאן21/11/2007ניתן כמובן לבצע הרמה של הפטמות באמצעות ניתוח.
הטכניקה הניתוחית נקבעת על פי המצב האנטומי.
האם כדאי?
זו החלטה מאד אישית שלך היות ומדובר בענין קוסמטי. יש לקחת בחשבון שהיון והנקה לרוב
מביאים לשינויים בצורת השדיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודש וחצי אחרי הגדלהנועה18/11/2007
לפני כחודש וחצי עברתי הגדלת חזה.. היה דימום קל בשבוע הראשון ועד עכשיו שמתי כל הזמן פולידין עם פד גזה.. היום נפל הגלד באיזור שממנו היה דימום והחוט של התפר באותו איזור יוצא מנקודה אחת בעור ונכנס בנקודה אחרת במרווח של קצת פחות מסנטימטר... השאלה שלי היא האם זהו דבר תקין? מה לעשות? האם יש איזשהו סיכון שיכול להיות כתוצאה מזה?
הצלקת באיזור הזה ממש לא יפה היא עבה מאוד.. האם זה קשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדריה ב,
ד''ר יוסף טמאן19/11/2007קראתי מאד בעיון מה שכתבת.
אני תמה באם דיברת ונבדקת על ידי המנתח שלך, הרי מדובר בניתוח מאד טרי ובאופן טבעי
היית אמורה להיות אצלו במעקב צמוד
מה שקרה ,קרוב לודאי, הוא ששולי הפצע נפתחו באופן חלקי והחוט שאת רואה הוא התפר הפנימי.
חשוב מאד להבדק בהקדם כדי למנוע אפשרות של זהום משני אשר יכול לגרום לפתיחת מלא וחשיפה של הסיליקון.
אז זו בעיה רצינית ויש להוציא את השתל מיידית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקתחגית18/11/2007
שלום רב!
יש לי צלקת קטנה שקועה בנחיר של האף. האם יש אפשרות למלא אותה עם קולגן? האםקרמים למילוי קמטים המכילים קולגן יוכלו לעשות את העבודה? תודה חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצלקת של חגית
ד''ר יוסף טמאן18/11/2007מילוי עם קולגן אפשרי.
קרם למריחה-ללא תועלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקת
חגית18/11/2007האם אפשר לעשות אצלך את המילוי ומה המחירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת חזה ב"חזיה קבוע"דריה17/11/2007
שלום,
שמעתי על ניתוח חדש להרמת חזה, שנקרא "חזיה קבוע". כפי שהבנתי מדובר בחתך אחד מתחת לשד וקישור לסחוס מעל השד באמצעות חוט אלסטי. ברצוני לקבל פירוט על הניתוח ואיפה מבצעים אותו כיום?
תודה מראש
דריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדריה
ד''ר יוסף טמאן18/11/2007ובכן מדובר לא בניתוח רוטיני אלא נסיוני ולכן לא היתי ממליץ לך "לקפוץ על עגלה זו".
המטרה היא להמנע מצלקות אשר מלוות ניתוח הרמת שדיים.
הניתוח אשר מרים את השדיים עם חוטים לדעתי אין לו הגיון כירורגי כלל ונידון לכישלון.
אבל נסיונות להחדיר רשת שיליקון אשר תעטוף את השד במלואו מתחת לעור יתכן ויהיו יותר
מועילים- אך הזמן והנסיון אשר יצטבר הוא שיקבע בסופו של דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן@@@אורין16/11/2007
אני בת 35 עדיין לא ילדתי, אני מעונינת לעבור שאיבת שומן בכמה בליטות שנותרו לאחר דיאטה ושאינן יורדות לפי רצוני. מטרתי היא שבאותם מקומות לאחר השאיבה תהיה אחידות ועור חלק ומתוח כמה שאפשר. האם זה אפשרי? אני רוצה לציין שאני אוכלת תזונה בריאה ולא מתכוונת להשמין אלה רק בהריון עתידי ב"ה. איזה מידע מפורט אתה יכול לתת לי על ניתוח זה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורין
ד''ר יוסף טמאן17/11/2007אפשר להגיע לתוצאות מצויינות במידה ויש אלסטיות טובה של העור.
ניתוח שאיבת שומן מבובב על העיקרון שהעור יתכווץ היטב לאחר שמוציאים את העודפים.
לגבי ידע נוסף בנושא חשוב זה אני מפנה אותך לאתר שלי בו ישנם לא מעט מאמרים בנושא זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהגלי15/11/2007
לאחר כמה זמןניתן לחזור לעבודת הוראה בניתוח הגדלת חזה מתחת לשריר? האם לאחר שבוע אהיה מסוגלת לעבוד??????..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד''ר יוסף טמאן15/11/2007מותר כמעט באופן מיידי לחזור לעבודה משרדית במידה ורמת הכאבים היא בדרגה נסבלת.
פעילות ספורטיבית איננה מומלצת בחודש הראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזה
גלי15/11/2007לא שאלתי האם מותר אלא האם אפשר לחזור לעבודת הוראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלי הבהרה נוספת
ד''ר יוסף טמאן17/11/2007אפשר לחזור לעבודה רגילה כמעט באופן מיידי וזאת במידה ואינך סובלת מכאב רב כתוצאה מהניתוח.
עבודה רגילה כוונתה לא משהו שקשור עם פעילות פיזית ממש של הידיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גינקומסטיהבן 2614/11/2007
בן 26 שסובל כבר מספר שנים מהבעיה הזו שגוררת איתה עוד סיבוכים מנטליים לא קלים לאחרונה גיליתי על הניתוח הזה וחשבתי שבעיותיי נפתרו עד שהגעתי לפגישת יעוץ אשר פקחה את עיני וגרמה לי להבין שעקב המחיר של הניתוחח אצטרך להמשיך ולסבול בשקט. אין באפשרותי לשלם על ניתוח 12000 ש ,ורציתי לדעת אם יש אפשרות לערוך את הניתוחים האלו דרך בתי חולים ציבוריים תמורת סכום סמלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גינקומסטיה
ד''ר יוסף טמאן15/11/2007על מנת שניתוח יוכר כרפואי מטעם הקופות צריך להתקיים התנאי כדלקמן.
גינקומסטיה משמעותית אשר בנויה בעיקר מריקמת שד ולא שומן.
חברות ביטוח פרטיות הן יותר ליברליות ופחות מחפשות בציציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא ניתוח חזהיובל14/11/2007
מאיזה גיל אפשר לעשות ניתוח להגדלת חזה??
אני בת 16, ומעוניינת בניתוח....אני חושבת שהגדילה שלי כבר נפסקה מכיוון שקיבלתי מחזור בגיל11 וחצי, והבנתי שלאחר שנתיים בערך הגדילה נפסקת.
האם אני יכולה לעבור ניתוח שכזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא ניתוח חזה
ד''ר יוסף טמאן14/11/2007ממליץ להמתין עוד שנה עד שנתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור אחריי ניתוחלריסה13/11/2007
שלום ד"ר, אני 4 חודשים אחרי ניתוח להגדלת חזה
ומאז התחילו לי שערות בכל אזור החזה, שלא היו קודם
האם התופעה מוכרת? זה שיער שיישאר עכשיו קבוע?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לריסה
ד''ר יוסף טמאן13/11/2007תופעה בלתי מוכרת כקשורה להגדלת שדיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)