מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלוליטיסאבישג01/05/2007
שלום!
שמעתי על טיפול בצלוליטיס בעזרת אצות ים. האם יש טיפול כזה בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בצלוליטיס בעזרת אצות ים
ד''ר יוסף טמאן01/05/2007אין לי מושג באם יעזור אך קרוב לודאי לא יזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאונת דרכיםרונית01/05/2007
בתי בת 22 עברה לפני שנה וחצי תאונת דאכים . נשארה עם המון צלקות בפנים . האם יש ניתוח או תהליך שישפר את המראה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות בפנים
ד''ר יוסף טמאן01/05/2007ערב טוב,
ככל שהצלקת יותר מכערת הסיכוי לשיפור על ידי ניתוח או בדרך אחרת גובר.
יש צורך בבדיקה על מנת לקבוע את התאמתך לתיקון צלקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שדייםסופיייייייי30/04/2007
אני בת 24 יש לי בעייה: יש לי בעיה בשדיים, שד ימין שלי גדול יותר מצד שמאול
האם ניתן בדרך כל שהיא לטפל בבעיה זאת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שובה לסופי
ד''ר אבי וינברג30/04/2007שלום רב
בעית אסימטריה הינה בעיה לא נדירה שיש לה פתרון ניתוחי .לעיתים אסימטריהמלווה בשדיים טוברוטיים,שלו מאפיינים כמו הצרות בקוטב התחתון של השד מרחק עטרה קפל תת שדי קצר ,מרחק גדול בין השדיים וכו'.במיקרים אלה הפתרון קשה יותר .ממליץ לך לפנות ליעוץ אלי או לכל כירורג פלסטי מומחה לבדיקה ויעוץ.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
1-700-70-79-70* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתייםgal29/04/2007
הנני בת 44.
בכוונתי לבצע ניתוח הרמת פנים.
הזרקתי סיליקון לשפתיי לפני 3 שנים .
מהו החומר הנכון להזריק כיום? או הטיפול המומלץ לדעתך שיש לעשת
באזור זה על מנת לסגור קמטוטים ולעבות שפתיים ?
מהו השיוף בלייזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקתי סיליקון לשפתיי לפני 3 שנים
ד''ר יוסף טמאן30/04/2007ערב טוב
אינני ממליץ על הזרקות סיליקון חפשי לעיבוי או למילוי.
לגבי הצערת פנים סביב השפתיים הרי יש טיפולים שונים בהתאם למצב הקיים הניתנים לביצוע
במהלך הרמת פנים.
לכן רצוי שתשוחחי בענין עם הרופא המנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזהמיכל29/04/2007
אני אמא לתינוק בן חצי שנה- מניקה הנקה מלאה , החזה שלי תמיד היה גדול אבל מאז הלידה הוא פשוט לא בפרופורציה לגוף, אני בערך 1.67 שוקלת בסביבות 75 , יש לי רגלים רזות אבל החזה שלי גדול מאוד - אחרי הלידה הייתי E95 והוא קטן ל E90 , הבנתי שניתוח מקטין את הסיכויים להניק , האם בכל זאת היית ממליץ לי לעשות ? אני כן מעוניינת בהנקה מלאה , הרם יש אפשרות לעשות ניתוח עם וודאות שכן תתאפשר הנקה או שעדיף לא לקחת את הסיכון? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה
ד''ר יוסף טמאן29/04/2007ערב טוב
ההחלטה לגבי הקטנת חזה היא בסופו של דבר אישית שלך.
זאת במידה והחזה גדול יתר על המידה אצלך, מהוה בעיה תפקודית, רפואית, קוסמטית.
ניתוח הקטנת חזה עלול לפגוע באפשרות להנקה בין 20-30 אחוז מהמנותחות.
זאת יש לקחת בחשבון.
לגבי עיתוי לניתוח- לא פחות משישה חודשים מהרגע שהפסקת להניק.
דר טמאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיקום אחרי ניתוח להגדלת חזהיאנה29/04/2007
אני עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני 3 ימים בנפח של 280 CC מתחת לשריר .השאלה האם אפשר לישון על הצד או שחייב לישון רק על הגב? תוך כמה זמן אפשר קצת לאמץ את הידיים - להרים סיר קצת כבד,לנסוע עם העגלה-הפחד הוא לא מהכאבים אלא מהפחד להזיק עקב מאמץ על השריר. מתי אפשר להרים ידיים עד למעלה? כשאני מרימה ידיים כשלובשים חולצה אני מרגישה לפעמים כאלו שריר מתכווץ-עושה רטט כזה-האם זה בסדר? האם זה בסדר ששד אחד כואב הרבה יותר מהשד השני-לא כאב בלתי נסבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליאנה
ד''ר אבי וינברג29/04/2007ליאנה שלום
כל התאורים על הקשיים והכאב נורמלים לחלוטין, בקשר למה שמותר ואסור לעשות כדאי לך לשאול את הרופא המנתח שלך . יש שוני משסוים בין מנתח למנתח בקשר למה מותר ומה אסור לאחר הניתוח,כל אחד ואמונותיו כי הרי רפואה אינה מדע מדויק.
החלמה מהירה
ד"ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית
1-700-70-79-70* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיי נשימה אחרי ניתוח אףמלי29/04/2007
שלום רב,
עשיתי ניתוח אף לפני שלוש נשים בערך ליישור העצם..ומאז אני מרגישה שהאף שלי תמיד סתום..ובמיוחד בלילה קשה לי לנשום.
יכול לזהיות שזה קשור? האם זה סיבוך של הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למלי
ד''ר אבי וינברג29/04/2007מלי שלום רב
בהחלט יכול להיות שהחסימה במעבר האויר דרך האף נגרמה בניתוח האף שעברת ,בטח הסבירו לך שזה אחד הסיבוכים, אך יכול להיות שלא הניתוח הוא הגורם. אני מציע לך לפנות לרופא א.א.ג לבדיקה הוא בטח יתן לך תשובה מדויקת יותר אחר הבדיקה. מה שבטוח ניתן לטפל בבעיה.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית
1-700-70-79-70* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת חזהד27/04/2007
אני מעוניינת לעבור ניתוח להרמה. האם אני יכולה לעשות זאת לרות שאני סובלת מעודף משקל והאם זה פוגע בהנקה? ( איני מעוניינת בהקטנה או הגדלה הגודל מספק אך הצורה לא.)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לד
ד''ר אבי וינברג29/04/2007שלום רב
בדר"כ ניתוחים לעיצוב הגוף מתאימים לפצינטים(יות)אשר משקל גופם קבוע.אם בכוונתך להוריד במשקל רצוי לעשות ניתוח לאחר ההתיצבות במשקל .ברור שאם עולים ויורדים במשקל תוצאות הניתוח נפגעותץ מכאן שניתן לעשות ניתוח הרמת חזה במשקלך הנוכחי ,אך עליך לדעת שבמידה ואת מתכוונת לרזות או להיות בהריון כדאי לדחות את הניתוח.כללית ניתוח הרמת שדיים הינו ניתוח מוצלח מאוד שאינו פוגע ביכולת להניק.את מוזמנת ליעוץ.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית
1-700-70-79-70* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה בקשר לניתוח אף?חן26/04/2007
באיזה סביבות עולה המחיר של ניתוח אף?
והאם בהרדמה כללית לא מרגישים כלום בזמן הניתוח?
ומי שעשה ניתוח אף ומרוצה מהתוצאה תוכלו להמליץ לי על מנתח טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחן
ד''ר אבי וינברג29/04/2007חן שלום
כדי לקבל תשובה לשאלותיך עליך להגיע ליעוץ אלי או לכל כירורג פלסטי מומחה או א.א.ג מומחה העוסקים בניתוחים אסתטיים של האף .כללית אני יכול לומר לך שיש ניתוחי אף שונים, שיש להתאימן לפציינט (ית).יש גישה פתוחה וסגורה בהתאם לדגש שיש לשים בניתוח לטיפול בקצה האף וכו'. בעבר את מרבית ניתוחי האף שלי עשיתי בהרדמה מקומית וטשטוש כיום שההרדמה הכללית הפכה לבטוחה יותר עם מינימום של סיבוכים את מרבית ניתוחי האף אני עושה בהרדמה כללית.בהרדמה זו לא מרגישים כלום בזמן הניתוח.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית
1-700-70-79-70* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סנטר בולטנעה25/04/2007
יש לי סנטר מעט בולט החוצה ואני רוצה להכניסו פנימה מבלי לפגוע בצורה שלו. כלומר, להזיז אותו פנימה בערך סנטימטר - סנטימטר וחצי. האם ניתן לעשות את זה בניתוח פלסטי?
מהי הפרוצדורה וכמה ימי החלמה יש לזה? האם זה משאיר צלקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי סנטר מעט בולט
ד''ר יוסף טמאן25/04/2007ערב טוב
על מנת להקטין סנטר יש צורך להסיר חלק מעצם של הלסת התחתונה אשר בונה את הסנטר,
או לחילופין לבצע חתך רוחבי בחלק התחתון של הסנטר ולהזיזו פנימה תוך קיבוע עם מסמרים..
במקרים נדירים כאשר ישנו עודף בריקמה רכה, הסיפור פשוט בהרבה.
כפי שהבנת מהפתיח, זה אפשרי אבל קשה , טראומטי ולא היתי בקלות ממליץ עליו אלא במקרים חריגים
כאשר מדובר באמת בסנטר אשר קרוי בשפת העם -"סנטר של מכשפה"
חישבי היטב.
דר טמאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתלי סיליקוןט21/04/2007
הלכתי לייעוץ להגדלה והרופא מדד אותי ואמר לי שאני צריכה מקסימום קוטר 11.5 כמו כן אני צרה והחזה שלי יחסית גבוה ולכן השתלים הגבוהים שבד"כ מכניסים לבחורות צרות לא יתאימו לי
עברנו ביחד על הטבלאות של שתלי הסיליקון הוא אמר לי שאני צריכה לשים או שתל אנטומי אבל הוא קשה או שתלים של גזית מברזיל silime קוטר 11.3 נפח 285 וגובה 4 אני לא מכירה את השתלים האלה שמעתי על השתלים של סיבן הצרפתים הזולים ועל השתלים של אינמד האמריקאים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלי סיליקון -אילו?
ד''ר יוסף טמאן21/04/2007מבחינתי אין זה מדוייק לקבוע כי לבחורות בעלות מבנה גוף צר, אין התאמה למשתל בפרופיל גבוה.
לגבי המשתלים הברזילאים, אינני מכיר אותם, לגבי שתלי סבין ואינמד, אני משתמש בהם על בסיס
גבוה, הם טובים ויעילים למטרה.
אינני חסיד גדול של משתלים אנטומיים ואני מוצא מעט מקרים מובחרים להשתיל אותם.
לגבי עלויות של משתלים, מחירם נע אצל המפיץ בין 2500 -3000 שח.
אני מציע לא לחפש דילים זולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתלים של silimed
ט22/04/2007הם לא זולים 2700 ש"ח
וגם הרופא יקר
חיפשתי שתל מחברות אחרות שמתאים לקוטר 11 עד 11.5 ולא מצאתי
שתל עם נפח מעל 200* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה עוד משהונועה20/04/2007
האם אחרי תקופה מסויימת שאני עם שתל פרופיל נמוך והחזה מקבל את הצורה שלו..אני יכולה להחליף את המשתל לפרופיל גבוה...כי אני מרגישה שהחזה נורא קטן...ובפרופיל הנמוך ככל שהתוכן שלו יותר גדול גם הקוטר שלו גדלואני לא יכולה להכניס שתל שהקוטר שלו עולה על 13 ס"מ.. . למרות שאני מעדיפה את את המראה של הפרופיל הנמוך על מעדיפה את הפרוג'קשן של הפרופיל הגבוה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להחליף את המשתל
ד''ר יוסף טמאן21/04/2007ניתן כעבור כשנה, להחליף למשתל יותר גדול, היות ובמהלך התקופה הזו, "כיס" המשתל מתרחב,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה טובולרינועה19/04/2007
לפני 5 ימים עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני הניתוח אובחנתי כבעלת חזה טובולרי
המנתח השתמש בשתל עגול פרופיל נמוך 350 סיסי
החזה נראה קטן אבל אני לא כאן בגלל עניין של גודל..
תוך כמה זמן החזה אמור לקבל צורה יותר עגלגלה...?.?
האם זה אמור להיראות לעין ישר אחרי הניתוח או מס' חודשים לאחר מכן...
עוד משהו בשד השמאלי הייתה חסרה לי רקמת שד ויש לשד צורה מוזרה המנתח אמר שאני צריכה להתאזר בסבלנות עד שהשתל ירד...
מה הכוונה? זה נשמע לך הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה טובולרי
ד''ר יוסף טמאן19/04/2007תיקון חזה טובולרי נחשב לניתוח לא פשוט אך במידה ונעשה כהלכה, לרוב מביא לשביעות רצון גבוהה.
לגבי מה שנעשה.
שימוש במשתל בפרופיל נמוך ובקוטר רחב יותר, מקובל ונכון.
לגבי הקפל שקיים, במידה ונעשה חיתוך מסויים לשינוי קונוסיות מוגזמת של השד, הרי זה יסתדר
היטב עם הזמן.
המנתח שלך צדק באומרו שיש להאזר בסבלנות, כך שתהי אופטימית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פלסטי להגדלת איבר המיןאנטון18/04/2007
האם יש ניתוח פלסטי להגדלת איבר המין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאנטון
ד''ר אבי וינברג18/04/2007שלום רב
אכן ישנם ניתוחים להגדלת איבר המין,הניתוחים אינם כה מוצלחים,לקבלת מידע מדויק יותר ,יש להפנות את השאלה בפורום של אורולוגיה ,הם עוסקים בניתוחים אלה יותר מפלסטיקאים.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית
1-700-70-79-70* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומןאבישג16/04/2007
שלום!
ירדתי ממשקלי כ-20 ק"ג. אין לי עור נפול אבל יש לי בירכיים מן עודף שומן שהייתי רוצה להסירו. ובנוסף הייתי רוצה לעשות המסת צלוליטיס. השאלה שלי זה האם זה יחזור לאחר לידות. האם משתלם לי לעשות את הניתוחים הללו בעודי רווקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאבישג
ד''ר אבי וינברג17/04/2007שלום רב
כמובן שלצורך קבלת תשובה מוסמכת עליך להגיע ליעוץ ולהיבדק. כללית כנראה שגם לפני שירדת במשקל גופך,סבלת מליפודיסטרופי ,כלומר ריכוזי שומן שאינם פרופורציונליים לאזורי גוף אחרים.יתכן שבעיקבות ההורדה במשקל החוסר פרופורציה בולט יותר.שאיבת שומן יעילה ביותר לתיקון הליפודיסטרופי והשבת הפרופורציות.לכן במידה ועורך לא איבד את האלסטיות שלו מומלץ לעשות שאיבת שומן.לאחר השמנה או לידות יתכן וההיקפים יגדלו כלומר תעלי במשקל אך הפרופורציות שהושגו בשאיבה ישמרו.איני מכיר פתרון יעיל לצלוליט. אני ממליץ על הניתוח מאחר ואין ספק שהרגשה לאחר המאמץ של ירידה במשקל לא מושלמת ללא ניתתוחים המעצבים מחדש.
הניתוחים הנ"ל משפרים את ההרגשה ומשפרים את המוטיבציה בשמירה על הישגי הדיאטה.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה בכירורגיה פלסטית
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)