מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייירון23/05/2007
רציתי לשאול איך אני יכול לסדר את השפתיים שלי ..
כמה פעמים נפתחו לי השפתיים ועשו לי תפרים ועכשיו שאני מחייך או כל משהו אחר אני לא נראה טוב , וגם בכלל השפתיים שלי לא נראות הכי טוב ושאני מחייך זה מכער אותי
רציתי לשאול איך אני יכול לשנות את זה
וכמה עולה ניתוח \ טיפול בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה ומאיזה גיל אפשר לעשות את זה?
ירון23/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני יכול לסדר את השפתיים שלי ..
ד''ר יוסף טמאן23/05/2007ערב טוב
ממש קשה לתת לך תשובה אחראית מבלי לראות ולבדוק.
הכוונה, מה ניתן לעשות.
באותו מעמד של בדיקה, במידה ויש מה לעשות על מנת לשפר, תוכל לקבל תשובה לגבי עלויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי לחיים בשומן שנלקח מהגוף עצמוג'יהאן22/05/2007
שלום רב ד"ר
אני ג'יהאן מעבלין שמעתי שבלבנון ובצרפת עושים מילוי לחיים על ידי שומן שנלקח מהגוף עצמו.
אולי תספר לנו קצת על זה יתרונות וחסרונות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לג'יהאן
ד''ר אבי וינברג22/05/2007ג 'יהאן שלום
מילוי קמטים או לחיים ע" י השתלת שומן הינה פרוצדורה ניתוחית המוכרת שנים רבות ,היה זה ד"ר קולמן מארה"ב שנתן להליך זה דחיפה משמעותית.אכן מדובר בחומר מילוי אוטולוגי (שנלקח מהגוף עצמו)שיתרונותיו ברורים לעומת החומרים הביולוגיים והסינטטיים.לעומת ההזרקות של החומרים השונים שהם הליך מרפאתי השתלת שומן היא הליך הדורש תנאים של חדר ניתוח ,מתבצע בדר"כ בהרדמה מקומית, יש אזור תורם ואזור מקבל כלומר יתכנו סיבוכים בשני האזורים. מדובר בהליך כואב יותר מלווה בנפיחות גדולה יותר ולאחר כ3 חודשים אנו יכולים לעיתים לראות שקליטת השומן
חלקית בלבד ויש לחזור על אותה הפעולה בממוצא 2-3 פעמים ,לצורך תוצאה מספקת ,לאורך זמן.כך גם השתלת שתל סיליקון או אחר לעצמות הלחיים זה ניתוח אך חד פמי והתוצא המתקבלת הינה יפה מידית וקבועה.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית
1-700-70-79-70* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיגלול הפנים ע"י הזרקת שומן טבעי
טיטה24/06/2007מהם הסיכונים הכרוכים בהזרקת שומן טבעי בכל איזורי הפנים ומדוע צריכים תנאי חדר ניתוח לפרוצדורה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להסרת בליטות על פני העורדנזל21/05/2007
(כנראה שמדובר בסוג של קונדילומה על איבר המין)
רוב הסיכויים שהסרת הבליטות יעשו בלייזר
בהנחה היסוד הזאת, יש כמה אפשרויות או שהרופא עור עושה את זה
או שהפלסטיקאי עושה את זה ,(לפי מה שהבנתי יש סיכוי שגם אורולוג?)
ונשאר דרמטולוג כירורגי.
איזה מבין בעלי המקצוע עשוי הסתברותית (אנחנו בכ"ז מדברים פה על ידידו הטוב של הגבר הז')
להביא לתוצאות הטובות ביותר מבחינת מראה אסטתי? אני מאוד התבייש מז' מצולק
אני באמת חייב למקד את עצמי לטוב ביותר בבקשה תעזרו לי.
בשביל לקבל את הסיוע הטוב ביותר הייתי רוצה לדעת איך הייתם נוהגים
אם הז' שזה מקדש האגו הגברי, הולך לעבור הצטלקויות
איך אתם הייתם פועלים במקרה שכזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדברים פה על ידידו הטוב של הגבר
ד''ר יוסף טמאן21/05/2007ערב טוב לך ולחבר
טיפול עם לייזר דו תחמוצת הפחמן מאד יעיל בטיפול ביבלות ויראליות של הפניס.
זא למרות שהיבלות יכולות לחזור כי כאמור הבעיה היא ויראלית.
מי יעשה זאת?
זה שמיומן הכי טוב בטיפולי לייזר.
ואין חשיבות רבה באם הוא אורולוג כירורג פלסטיקאי או אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה משאיר אותנו עם האופציה
דנזל22/05/2007שהד"ר המיומן הטוב ביותר בלייזר הוא?
ואני אמור לזהות אותו ע"פ ?
המחיר שהוא גובה? כמות המטופלים שעברו אצלו?
למה אי אפשר ליצור מערכת סטטיסטיקות כאלה? של כמות המטופלים
בתחום X כמות ביצוע ניתוחים, כמות תלונות
מה אתם אומר ד"ר אנחנו נשקיע בסטארט אפ?
קיצור התחום מקורב אליך יותר, אם יש מישהו נודע במיומנות החיתוך בלייזר
ספציפית לייעוד שעליו דיברתי (זין)
אני אשמח
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש מישהו נודע במיומנות החיתוך
ד''ר יוסף טמאן25/05/2007ידידי, פרופ. אריה אורנשטיין, מנהל המחלקה הפלסטית בשיבא הוא מומחה לא קטן בנושא שימוש
בליזרים.
נסה ליצור איתו קשר ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אוזנייםשירה21/05/2007
שלום, אני בחורה בת 19 בעלת אוזניים בגודל סטנדרטי ומבנה רגיל לחלוטין ללא כל עיוות ,הבעיה היא הזוית שבה האוזן גדלה ,ולכן בירצוני לעשות את הניתוח בעוד כמה שנים. בירוצני לדעת מה המחיר של ניתוח כזה על מנת שאוכל לדעת על איזה סכום כסף לבנות לניתוח
תודה שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזוית שבה האוזן גדלה
ד''ר יוסף טמאן21/05/2007באם מדובר בניתוח אוזניים בולטות, עלותו בקרב הפלסטיקאים נעה בים 12-18 אלף שח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון לניתוח אףהילה20/05/2007
שלום רב,
שמי הילה ואני בת 23. לפני 5 שנים עברתי ניתוח אף קומטי ורפואי (תיקון מחיצה עקומה), לאחר תקופה מסוימת המחיצה התעקמה שנית וכיום האף נראה עקום. האם ניתן לסדר זאת ע"י ניתוח חוזר?
והאם ישנה דרך לטשטש את המטופל מבלי להעזר בזריקה?
(יש לי פוביה ממחטים ולכן איני מסוגלת לעבור את הניתוח בשנית, לאחר שאני יודעת למה לצפות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שובה להילה
ד''ר אבי וינברג22/05/2007הילה שלום
בהחלט ניתן לעבור ניתוח מתקן לצורך תיקון אף עקום ,או כל בעיה אחרת הנגרמת בעיקבות ניתוח ,תאונה , כוויה או מכל סיבה אחרת.ניתוחי תיקון אני עושה בדר"כ בשיטה הפתוחה הנותנת שליטה טובה יותר ,ניתן לראות מה מצב שלד האף לאחר הניתוח ,ובמידת הצורך לתקן ולשחזר את החלק הבעיתי ,בדר"כ ע"י שיתלי סחוס.כמובן שכדי לדעת מה צריך לעשות באף שלך יש להגיע ליעוץ ובדיקה.
ניתוחי האף בשנים האחרונות נעשים בדר"כ בהרדמה כללית (גם הניתוחים הראשוניים)מאחר שהרדמה כללית יותר בטוחה לפציינט מאשר מקומית עם טשטוש. חומרי ההרדמה כיום פועלים לזמן קצוב עם מינימום סיבוכים ואמצעי הניתור משוכללים ביותר.לפיכך אני חושב שלא מוצדק לעבור חוויה
של ניתוח אף בהרדמה מקומית וטשטוש.
חג שמח
ד,ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית
1-700-70-79-70* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי עצמות לחייםימית20/05/2007
שלום ל"ד, עשיתי מילוי לחיים על ידי ביו אלקמיד, רציתי לשאול אם זה לא מפריע בעתיד הקרוב, לעבור מיני מתיחת פנים/מלאה
בתודה מראש
ימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימית כנסי שניה
אלונה20/05/2007ימית את יכולה להגיד בבקשה כמה עולה להזריק בעצמות הלחיים והאם זה כואב???והכי חשוב האם את מרוצה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לאה21/06/2007זה לא שווה את זה, הזרקת ביו אלקמיד מהווה סיכון גדול לזיהומים ואם תרצי בעתיד לבצע פרוצדורות נוספות זה יהווה בעיה. מניסיון. ולידיעתך היום גם רופאים פלסטיקאים מודעים לזה ולכן רבים הפסיקו להזריק לפציינטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביאלקמיד וניתוח פנים
ד''ר יוסף טמאן22/06/2007בעקרון לא צריך להפריע.
אבל המנתח דלך צריך להיות מודע לכך שמתיחה והרמה יכולה להביא את מילוי הביואלקמיד לאיזור לא רצוי.
לכך יש להתיחס בזמן הניתוח ובמידת הצורך להוציאו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי עצמות לחייםימית20/05/2007
שלום ל"ד, עשיתי מילוי לחיים על ידי ביו אלקמיד, רציתי לשאול אם זה לא מפריע בעתיד הקרוב, לעבור מיני מתיחת פנים/מלאה
בתודה מראש
ימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לימית
ד''ר אבי וינברג22/05/2007ימית שלום
אין מניעה לעשות את הפרוצדורות הנ"ל אם יש אינדיקציה ,בפציינט/ית שעברו הזרקת ביואלקמיד.כדאי לציין שניתן לדקור את אזור ההזרקה ולרוקן את תוכנה אני כבר עשיתי זאת בהצלחה יתרה.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
1-700-70-79-70* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםש.ב20/05/2007
שלום אני בן 15 ו8 חודשים ואני רוצה לעשות ניתוח אף ,
רציתי לדעת תוך כמה זמן מורידים את הגבס מהאף והכל טוב ....
תודה רבה..
נ.ב : שמעתי שהניתוח זה מגיל 16 ,רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות קצת לפניי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לש.ב.
ד''ר אבי וינברג22/05/2007שלום רב
ניתוחי אף עושים החל מגיל 16 שנה,מדובר בניתוח שעושים בהרדמה מקומית או כללית .בניתוח אנו מעצבים מחדש את עצמות וסחוסי האף.משך הניתוח כשעה ויוצאים עם טמפונים בנחיריים.פלסטרים וגבס על האף וקומפרסים קרים על העיניים.את הקומפרסים מסירים לאחר מס' שעות את הטמפונים למחרת בבוקר ואת הגבס אחר שבוע.נפיחות וסימנים כחולים עד 3 שבעות עדין נפיחות משמעותית עד 3 חודשים תוצאה סופית לאחר 1-1.5 שנה.איני מנתח לפני גיל 16.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית
1-700-70-79-70* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פלסטי להסרת סנטר כפולמיכל20/05/2007
אני בת 43 והייתי מעוניינת להפטר מהסנטר הכפול, יש לי פני ם צרות מאד, מה האופציות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למיכל
ד''ר אבי וינברג22/05/2007מיכל שלום רב
בגיל 43 שאיבת שומן בסנטר כפעולה יחידה אינה מספקת יש לשללב גפ מתיחה של שריר הצואר והעור,לעיתים יש מקום להגדלת סנטר להשלמת התוצאה.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית
1-700-70-79-70* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד'ר טמאן יוסף שלוםאורי20/05/2007
אני נער בן 17.6 אחרי ניתוח טבעת הורדתי מעל 50 קילו ממשקלי ויש לי מלא עודפי עור בבטן ברגליים וזרועות ואיפה שרק אפשר הגעתי אלייך לקופ חולים במנסבך ואתה הפנת אותי לד'ר הרמן (בבית חולים וולפסון) הוא לא קיבל אותי אלא ד'ר ערן חדד ויעקב פרנד(ממש מקסימים!!!) הם קבעו שצריך ניתוח וכן הלכתי ועשיתי את כל הבדיקות והרופאה שלי נתנה לי אישור בלי לעבור רופא מחוזי (היא לא עשתה את זה נכון ואני ידעתי אחרי הניתוח!!) עכשיו אני אחרי אפבדומינו פלסטי (או איך שרושמים את זה) וכיום נשארתי עם עודפי עור בבטן העליונה וברגליים ובמותניים (לא עשו כמו שצריך את הניוח בטן ) עכשיו אני צריך "תיקון" ואני לא יודע איך לעשות את זה האם יש מצב שקופת חולים תאשר לי את זה? נמאס לי כבר מהעור יש לי מלא כמויות של עור הגוף בלי פרופורציה עכשיו (בגלל הניתוח בטן נשאר במותניים אז חלק שטוח וחלק לא) מה עושים? אם אגיע אלייך יש מה לעשות? אשמח לשמוע את דעתך ובבקשה תעזור לי כי אני אובד עצות תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד'ר טמאן יוסף שלום -
ד''ר יוסף טמאן20/05/2007על פי הבנתי עברת את הניתוח בדופן הבטן.
זאת בתוקף זכויותך בקופה, אותם אישרתי לבצע במסגרת ציבורי.
עליך לדעת שניתוחים פוסט-בריאטריים הם מרובים ומורכבים ולמעט הבעיה התפקודית
הקשה שהיתה לך בדופן הבטן, הקופה לא תוכל לאשר לך ניתוחים שהם ברמה הקוסמטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ואם אפשר כמה שאלות ברשותך
אורי23/05/2007כרגע זה לא קוסמטי אני אחרי הניתוח (טבעת) נהיו לי מלא עודפי עור שאני סובל מהם
ועכשיו המותניים נותנים הרגשה של חוסר פרופורציות לגוף מה עושים?
הייתי אצל הפלסטיקאי והוא אמר שהוא רוצה שאחזור אליו בעוד שנה ואז הוא יסדר את המותניים וישלב עם זה ניתוח להסרת עודפי עור ברגליים
האם זה אפשרי?? (מבחינת קופת חולים?) כי אני אחרי הניתוח הזה של הבטן כרגע ואני צריך תיקון (של המותניים כי לא נגעו בהם ) מתחו לי את הבטן התחתונה וכרגע הבטן העליונה נשאר בה עודף עור אין סיכוי שהקופה תאשר במצב כזה? אם היא תאשר אז היא תאשר רק את המותניים? או גם את הרגליים ביחד עם המותניים(בהתחשב בכמויות העור שיש לי וגם בגילי הצעיר )כרגע העור רפוי ושאיבה במותניים לא תעזור וגם בירכיים אז זהו נשארתי ככה הקופה לא תאשר יותר כלום? תודה רבה על העזרה אני ממש מודה לך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה אם אפשר
אורי23/05/2007קראתי באתר שלך ששאיבת שומן היא בגדר ניתוח קוסמטי אבל מה לגבי הזרת עודפי עור עצומים הם גם בגדר ניתח קוסמטי (בקופת חולים כללית)? תודה על התשובות אני ממש ממש מודה לך וכמה טוב שיש למי לפנות ולשאול אתה עוזר לי מאוד תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודפי עור עצומים
ד''ר יוסף טמאן24/05/2007ערב טוב,
יש כאן בעיה.
במסגרת הרפואה הציבורית, תוכל לעבור כריתת עודפי עור, בניתוח פלסטי עד לרמה שהבעיה
התפקודית תחדל מלהתקיים.
לא תוכל לעבור סידרה של ניתוחים שהם בעלי אופי קוסמטי(עודפים) למרות שאני מבין כמה שזה מפריע לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם ככה
אורי26/05/2007הקופה מאשרת עד שהבנאדם מגיע עם הגוף שלו למצב רגיל!
בלי הרמות או דברים כאלו אז כן יש מצב שהקופה תאשר ניתוח לכריתת עודפי עור אני יקבע אלייך תור ונראה מה אפשר לעשות?? או שאין צורך? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא קיבלתי תשובה לשאלה
אורי29/05/2007האחרונה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורי - נראה לי שמיצינו את הנושא בצ
ד''ר יוסף טמאן30/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה תשובה לשאלה הזו?
אורי30/05/2007הקופה מאשרת עד שהבנאדם מגיע עם הגוף שלו למצב רגיל!?
בלי הרמות או דברים כאלו? אז כן יש מצב שהקופה תאשר ניתוח לכריתת עודפי עור? אני יקבע אלייך תור ונראה מה אפשר לעשות?? או שאין צורך? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי מיצינו אבל אני אשמח
אורי31/05/2007אם תעשה מאמץ ותענה לי על השאלה האחרונה זה מאוד מאוד חשוב לי כי אין לי למי לפנות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח בטן/ירכיים לגברים
מאיה רון07/06/2007שלום לך ,גם לבעלי היתה את אותה הבעיה הוא הוריד במשקל למעלה מ50 ק"ג ואז החלטנו ללכת על ניתוח בטן וירכיים כדי לסלק את כל העור "המדלדל" בכל אופן נכנסו לרשת של אחת המכונים עשינו ניתוח והניתוח היה מזעזע צלקות מחרידות כאבים עזים... ממש רשלנות לשמה.
אחרי שנה של החלמה כשראינו שחייב לטפל הלכנו לקופת חולים חבל"ז אין מענה משם חבל על כל הטירחה אני אומרת לך אני התייאשתי יותר מבעלי המסכן ,עד שפגשתי ברופא מדהים ומקסים אחרי שנה של חיפושים ממש במקרה הגעתי אליו הופתענו מהמחיר (יקר) אבל הלכנו על זה מרוב שהאמנתי ברופא וביחס שלו לכל ,היום בעלי 5 חודשים אחרי ומאושר הדוקטור תיקן את כל המעווט הצלקות הנוראיות וסידר לי את הגוף מחוסר פורפורציה לחלוטין ,לגוף ממש כמעט מושלם אין מאושר ממנו ואגב הוא מקבל מחמאות רבות אפילו שלא סיפרנו לאיש על הניתוח השני ...
בכל אופן אם תזדקק לעזרה אשמח לעזור לך שמי מאיה בהצלחה ואל תאבד תקווה כי אפשר להציל אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביו אלקמידאלמוג19/05/2007
שבת שלום ד"ר אבי וינברג ברצוני לעבור מילוי לחיים בביו אלקמיד ראשית מה אתה חושב על החומר ?ושנית איך אתה המנתח הפלסטי יכול להיות בטוח שהתוצאה הסופית תהיה פרופורציונלית למבנה הפנים ולא הוזרק יותר ואז התוצאה לא רצויה כי אני יכול לומר למנתח אני רוצה לחיים נפוחות ושפתיים מלאות אך איני יודע המטופל האם בסופו של דבר התוצאה תהיה פרופורציונלית
אשמח אם תשיב לשאלותי ואשמח אם תנקוב פחות או יותר במחיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביו אלקמיד
ד''ר יוסף טמאן19/05/2007רצוי להמנע ממילוי בפנים ובעקר בסמיכות לפה, עם ביואלקמיד.
יש שכיחות גבוהה של זהומים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב
אלונה19/05/2007שבוע טוב ד"ר לצערי לא הבנתי את תשובתך לנושא האם כוונתך היא לא להשתמש בביואלקמיד למילוי לחיים ואם כן למה?או שהעניין אינדיבידואלי לגבי רופאים אחרים שכן ממליצים להשתמש בביו אלקמיד וכמה רופאים בכירים המליצו לי על ביו אלקמיד למה אתה חושב שרצוי להימנע אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את תשובתך -לאלונה
ד''ר יוסף טמאן26/05/2007ערב טוב
הענין מאד פשוט.
כאשר הביואלקמיד הגיע, היתה התלהבות מאד גדולה, כי הנה יש לנו חומר שממלא הבנוי ממים.
לא נרצה, נשאב חזרה כאילו לא קרה דבר.
הסתבר מתוך נסיון קליני של שימוש בחומר, כי בשפתיים וגם בסמיכות לשפתיים, הזרקת ביואלקמיד
מביאה בשכיחות די גבוהה וגם מטרידה לזהומים-מורסות.
כמו כן, סילוק החומר הוא די בעיתי בשאיבה.
אינני פוסל את השימוש בביואלקמיד במילוי במקומות אחרים בגוף.
הוא מגיע באריזה של מזרק 5 סמק ויחסית איננו יקר ונותן אפשרות מילוי טובה במקומות שיש למלא
נפח יחסית גדול.
אינני יכול להיות אחראי למה שיעצו לך רופאים אחרים שאינני מכיר ויודע מי הם.
אך דעתי בענין היא כמו של מספר מנתחים פלסטיים רציניים וגם הם הפסיקו להזריק ביואלקמיד
בשפתיים ובלחיים.
כמובן, יש לך אוטונומיה מלאה להחליט מה שתרצי בענין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שתלt17/05/2007
הלכתי לייעוץ והרופא אמר לי שיש לי מקום לקוטר 11.5 בלבד
ורק השתלים של גזית מתאימים לי
מעניין מה רופאים שמשתמשים עם סוג אחד של שתלים יגידו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלי "גזית"??
ד''ר יוסף טמאן17/05/2007שתלים לא מוכרים, יתכן וזה שם של חברה מיבאת.
לגבי קוטר, זה לא מדוייק לומר רק 11.5 ס"מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחב' silimed
ט17/05/2007מה זאת אומרת לא מדוייק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת לא מדוייק ?
ד''ר יוסף טמאן19/05/2007הכונה שאין מדובר במספר קדוש.
לרוב "המשחק" לגבי קוטר הוא בתחום של עד 2 ס"מ
שתלי סילימד-בסדר.
בהצלחה בניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםש.ב17/05/2007
אני בן 16 ואני רוצה להרים את הגבות ,כי לדעתי הם יותר מדיי למטה ..
רציתי לשאול מאיזה גיל אפשר לעשות את הניתוח ,
ואם יכולים להיות סיבוכים בניתוח מסוג זה ,או שישארו צלקות .
ובערך כמה עולה ניתוח מסוג זה
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשלום
ד''ר יוסף טמאן17/05/2007גם בגיל 16 ניתן לבצע ניתוחים פלסטיים.
אבל.....השאלה היא באם באופן אוביקטיבי אמנם יש צניחה ברמה כזת שהרופא הבודק
ימליץ לך על ניתוח.
שאר השאלות כדאי לשאול את הרופא אשר תפנה אליו, טכניקה, צלקות, עלויות ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולמשל ..
ש.ב18/05/2007ולמשל והרופא לא ממליץ לי על ניתוח ,
ואני בכל זאת רוצה לעשות את הניתוח.
זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולמשל ..
ד''ר יוסף טמאן19/05/2007רופא סביר ינתח אותך ניתוח קוסמטי רק במידה וישתכנע כי יש מקום לניתוח ושהניתוח יענה
על הצפיות.
לכן אין זה מספיק שאתה רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע להרמת חזהzk16/05/2007
רציתי לדעת אם יש דבר כזה בימינו הרמת חזה ללא שתל, אלא הרמה בלבד כמו כן אני עדיין צעירה בגיל 22 וגם מתלבטת אם לעשות בגיל כזה אבל זה מעט מפריע לי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בנושא הרמת חזה
ד''ר אבי וינברג17/05/2007שלום רב
כמובן שניתן לבצע הרמת חזה ללא שתלי סיליקון.כאשר החזה נפול אך בגודלו מתאים לממדי הגוף אני אף ממליץ לא להשתמש בשתלים. ישנם מצבים שהשד נראה כנפול אך הפטמה נמצאת מעל לקפל התת שדי אז ניתן לתקן באמצעות הגדלת שדיים בלבד ,אז זה מוצדק מאחר והצלקות קטנות בהרבה.זה נכון שהרמת חזה נותנת תוצאה יפה אך במחיר של צלקות ארוכות. ניתן לעשות את הניתוח בצעירות לפני לידה או אחריה מאחר שבנתוח זה למרות הצלקות הארוכות הפציינטיות מגלות שביעות רצון מלווה בשיפור בבטחון העצמי.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית
1-700-70-79-70* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת/הרמת פנים לחולת סכרתרחל ש16/05/2007
שלום
אני בת 54 ומעוניינת לעשות ניתוח. אך אני חולה בסכרת סוג ב ובתפקודי כבד לקויים.
האם ניתן לעבור ניתוח במצב בריאותי כגון זה?
תודה
רחל ש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרחל
ד''ר אבי וינברג17/05/2007רחל שלום
עקרונית התשובה היא שניתן לבצע את הניתוח,אך כדי לקבל תשובה מוסמכת צריך יותר מידע על מצב בריאותך.לצורך זה כדאי לך לפנות ליעוץ אלי או לכל כירורג פלסטי מומחה וחבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית
1-700-70-79-70* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)