מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץשרה25/06/2007
שלום רב, ראשית תודה עבור התשובות הענייניות והמקצועיות בפורום והעזרה האדיבה.
אני עומדת לפני מתיחת פנים- בת 57- ברצוני לדעת כמה זמן לפני הניתוח ובאיזה אופן להכין את הפנים בצורה אופטימלית לניתוח ובכלל את הגוף עצמו מבחינת תחזוקה ופעילות גופנית.
שאלה נוספת - איך מודדים את גובה הפטמות הרצוי?
תודה ויישר כוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרה
ד''ר יוסף טמאן25/06/2007ראשית בהצלחה עם הניתוח.
אין צורך בשום הכנה מיוחדת לקראת ניתוח פנים.
אבל, במידה ויתבצע אצלך גם פילינג, אצל בעלי גוון עור כהה יותר, רצוי לטפל מספר שבועות
לפני ניתוח עם רטינואין. זאת אמור לדעת המנתח שלך.
זכרי, שבמידה ואת מעשנת, חובה להפסיק לפחות שבועיים באופן מוחלט.
גובה הפטמות הרצוי תלוי במבנה הגוף. לרוב המיקום האופטימלי הוא במחצית הזרוע
16-20 ס"מ מעצם הבריח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ
שרה26/06/2007רוב תודות עבור הייעוץ. יישר כוח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן משולבתויקי24/06/2007
שלום!
ברצוני לדעת אם הרופא אמר לי שניתן לשאוב מהרגליים שלי עד 3 ליטר סה"כ ואני רוצה לשאוב גם מהבטן באותו ניתוח- האם ניתן לשאוב גם מהבטן ולא להוריד מהכמות שתישאב מהרגליים? נגיד להוריד 700 CC גם מהבטן (בנוסף ל 3 ליטר מהרגליים)? או שחייבים להקטין את הכמות הנשאבת מהרגליים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן-כמה?
ד''ר יוסף טמאן26/06/2007באופן ממוצע אצל אדם בוגר, שאיבת שומן בנפח עד 6 ליטר נחשבת בטוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקותחיה24/06/2007
שלום רב,
ברצוני לברר, האם ישנה דרך שבה אוכל ל"עזור" לצלקות טריות להגליד טוב יותר?
מדובר בצלקות של מתיחת בטן והרמת חזה לליפופ, של כחודש.
שמעתי שיש פלסטרים מיוחדים ששמים על הצלקות, האם זה נכון? האם יעיל?
ישנן דרכים נוספות?
תודה חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר יוסף טמאן26/06/2007נסי להשתמש בקלוקוט או מדרמה על פי ההוראות על גבי האריזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצלקות אחרי ניתוח הקטנת חזהרונית24/06/2007
אני כ- 7 חודשים אחרי ניתוח הקטנת חזה
ועדיין הצלקות הינם מאוד כהות באיזור בית השחי.
האם ישנם תכשירים או משהו אחר אולי כדי לטשטש את הצלקות שנשארו
??????????........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצלקות אחרי ניתוח הקטנת חזה
ד''ר יוסף טמאן26/06/2007ראי תשובה שניתנה לחיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הגדלת חזה- מעל או מתחת לשרירלריסה23/06/2007
שלום,
אני מודעת לכך שהתגובה הראשונית של שאלה כזו היא "זה תלוי במנותחת"
אבל במידה והמנותחת מתאימה להגדלה גם מעל וגם מתחת. מה כדאי לפי דעתכם?
(אם נתעלם מההשפעה על זמן ההחלמה שהוא לדעתי יחסית שולי- שאלתי לטווח הרחוק)
תודה ושבוע טוב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הגדלת חזה- מעל או מתחת לשריר
ד''ר יוסף טמאן24/06/2007במידה וקיימים התנאים המתאימים,יש עדיפות בהנחת השתלים מעל השריר או בצורה דואלית,
דהינו , החלק העליון של השתל מכוסה בשריר.
רופאים מסויימים, נקרא להם ותיקים, עדיין מתוך הרגל מכניסים את כל השתל מתחת לשריר.כך
התרגלו.
למעשה עם השתלים החדשים הקוהסיבים שהם סמיכים יותר, תופעת הריפלינג,כמעט ונעלמה.
הנשים נולדו עם שדיים מעל השריר ולכן הגדלה מעל טבעית יותר.
יש לדעת כי עם הזמן נוצרת תמיד נפילה מסויימת, אך השתל "מלווה" את השד ולא נשאר "תקוע"
מתחת השריר והתופעה הבלתי רצוייה הנקראת DOUBLE BUBBLE -נמנעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתל מתחת/מעל
לריסה24/06/2007אני מאוד מודה לך על התשובה
רק אם תוכל להתייחס גם למגע של שתל מעל לשריר לעומת מתחת
שמעתי ששתל שמתחת לשריר מגעו טבעי יותר- האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק אם תוכל להתייחס גם למגע של שתל מ
ד''ר יוסף טמאן25/06/2007מתחת לשריר לרוב יותר נוקשה בגלל הריפוד הנוסף. רקמת שרירים שונה מרקמת השד- שהיא רכה יותר.
פרטתי לך זאת בתשובה הקודמת.
לכן, באם יש תנאים מתאימים- על פי הנסיון שלי תמיד עדיף לבצע הגדלה מעל השריר, או באופן דואלי.
נגיד גם אחרת, באם אלוהים היה חושב כי רצוי ש שדי האשה שתהינה מתחת לשרירים, אני מניח כי היה דואג לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת זרועותעדן23/06/2007
שלום רב
אנ ירדתי במשקל מעל 30 קילו וכתואה מכך יש לי בזרועות עודפי עור
אני מאוד מתביישת בכך ולא יכולה ללכת עם חולצות קצרות או גופיות
רציתי לדעת האם יש טיפול או ניתוח שהצלקות שלו הן לא לכל אורך הזרוע
אני מבינה שהצלקת בחלק הפנימי, אך הבנתי שכל תזוזה או הרמה של היד מייד רואים את הצלקת.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרועות
ד''ר יוסף טמאן24/06/2007היות ויש צורך לכרות עודפי עור, אין מנוס מאשר לעשות חתך לאורך החלק הפנימי של הזרועות.
אין אופציה אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצרת זרועות והרמת ירכיים
אלכסה26/08/2007לאילו צלקות ניתן לצפות לאחר שני הניתוחים הנ"ל? האם ניתן ללבוש בגד ים בלא שיבחינו בצלקות?
כמו כן אני מבקשת לדעת האם התוצאה היא לצמיתות או שיש לחזור על הניתוחים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות לאחר ניתוח זרועות
ד''ר יוסף טמאן26/08/2007מדובר בצלקות לאורך החלק הפנימי של הזרועות ולכן עם ידיים לצידי הגוף זה יכול להיות מוסתר,
אך לא מעבר לזה.
התוצאה אמורה להיות קבועה למעט באם יש צורך בתיקון זמן קצר לאחר הניתוח וכמובן שמירה על משקל גוף יציב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת עפעפייםרווית21/06/2007
האם לאחר הזרקת ביו אלקמיד ניתן לבצע הרמת עפעפיים? הבנתי שהסכנה לזיהום גדול יותר?
האם אפשר לעשות משהו בנדון. אני ממש רוצה לבצע הרמת עפעפיים מכיוון שהם צנחו לי בשנה האחרונה (דרך אגב אני בת 40)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביו אלקמיד וניתוח עפעפיים
ד''ר יוסף טמאן22/06/2007קשה לי להאמין שהזריקו לך ביואלקמיד לעפעפיים. כנראה שלא.
לכן אין כל מניעה לבצע ניתוח עפעפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנים ארוכות וצרותאחות של לימור20/06/2007
אוקיי אני יסביר על הבעיה יש לי פנים מאוד ארוכותעם מצח וסנטר והם גם צרות אין לי לחייאים הם ממש ממש ארוכות וצרות הייתי רוצה לעשותם פנים עגולות וקטנות זה אפשרי????????...אני חייבת למצוא ניתוח כזה אני שנים לא יוצאת מהבית בגלל זה בכל זאת זה פנים...אין לי ביטחון עצמי ואני ממש ממש חייבת פיתרון לבעיה שלי בבקשה תעזור לי הייתי רוצה את הפנים שלי ממש קטנות ועגולות השאללה אם יש דבר כזה ואיך עושים את זה ומי יכול לעזור לי בזה אני אודה לך מאוד אם אקבל תשובה מפורטת ומהירה אני ממש מיואשת..
תודה מראש לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עדיין מחכה לתשובה....
אחות של לימור22/06/2007אני לא רוצה להציק אבל זה ממש ממש דחוף אני במצב לא טוב בכלל תעזור לי ותענה לי בבקשה....
תודה לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפני לכירורג פה ולסת
ממליץ23/05/2010שינו מיקום וקיצור עצמות הלסת העליונה והתחתונה והוספת שתלים בעצם הלחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנים ארוכות וצרות
ד''ר יוסף טמאן22/06/2007לצערי התאורשלך לא מספק.
נידרשים פרטים נוספים ויש ולהבין את רמת הצפיות שלך.
פני לבדיקת יעוץ אצל מנתח פלסטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנים ארוכות וצרות
לימור...22/06/2007תשאל מה שאתה צריך לדעת בכדי לענות לי על השאלה אני פשוט לא יודעת אילו פרטים אתה צריך בכדי לענות לי האם קיים ניתוח שיכול לעגל ולהקטין במידה רבה מאוד את הפנים...אני בת 20 יש לי פנים מאורכות מאוד סנטר ארוך וכלפי מטה מצח גבוהה ובולט בחוצה ופנים צרות אני רוצה לעשותם עגולות מאוד קטנות מאוד ואפילו להוסיף עצמות לחיים מה שרציתי לדעת זה אם אכן זה אפשרי לא דווקה לי אלא בכללי יש כזה דבר?..לאן לפנות ומה המחיר בערך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנים
ד''ר יוסף טמאן24/06/2007לצערי לא אוכל לומר לך יותר ממה שכתבתי.
המצב המיוחד שלך דורש בדיקה ובהמשך התיחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בסך הכל מעונייינת לדעת אם....
לימור...24/06/2007אוקיי אני יסביר את עצמי שוב לא ביקשתי תשובה עלי ספיציפית אני בסך הכל רצה לדעת אם קיים כזה ניתוח זה הכל!!...
אשמח לקבל מימך המלצה על מומחה טוב העוסק בתחום
תודה לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי
אני27/01/2011אני חייבת גם ניתוח דחוף גם לי יש פנים ארוכות, אני לא יכולה לאסוף את השיער אפילו :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי - תגובה
ד``ר רן טליסמן06/02/2011שינוי במראה הפנים יכול להתבצע ואני אף מבצע אותו פעמים רבות
אבל - כמה שינוי ניתן לבצע זה מאוד תלוי בנתונים ספציפיים דהיינו היחס בין העצם/השלד לרקמה הרכה (עור שרירים וכדו')
לכן אין נוסחה קבועה מה ניתן לעשות אלה רק לאחר בחינה כוללת ניתן לשקול פתרונות שונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להגדלת החזהשם בדוי19/06/2007
שלום רב,אני נערה בת ה16 שמעוניינית לעשות ניתוח חזה, אני נורא חוששת לעשות ניותח זה מפני שאני גם בטוחה אם בגיל כזה אפשרי לעשות ניתוח כזה, הבטחון העצמי שלי נמוך בעקבות זה ואני מעוניינית לבצע את הניתוח הזה לרוב חברותי יש חזה גדול החזה שלי אינו מפותח וגם אין סימנים להתפתחות אני קיבלתי מחזור לפני כשנתיים ואין שום הבדל החזה שלי נשאר אותו הדבר.
אני מעוונינית לבצע את הניתוח הזה
אז בבקשה תעזרו לי לאיימיל.
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני נערה בת ה16
ד''ר יוסף טמאן19/06/2007במקרים חריגים אפשר לדון גם על הגדלת חזה בגילך.
בכל מקרה היות ואת עדיין קטינה זה צריך להתבצע בהסכמת ההורים אשר חייבים להגיע יחד איתך ליעוץ ראשוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה??? מה פתאום!!!
אני...23/06/2007מה פתאום לא כדאי לך!!!
את תצטערי על זה כל חייך!!!
מישי שאני מכירה עשתה וזה עשה לה כאבי תופת, זה נראה רע, וזה היה נורא!!!
ואת רק בת 16!!
לכי לפסיכולוג זה יותר טוב!!
תסמכי עליי לא כדאי לך בכלל וגם לסכן את חייך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט וניתוח פלסטיאורית18/06/2007
אני עוסקת בםפורט ומעונינת בניתוח הגדלת חזה האים זה אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לספורטאית
ד''ר יוסף טמאן22/06/2007אפשרי מאד
אך יש להמנע מלהניח את השתלים מתחת לשריר החזה ולא לפגוע בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אףאביבית18/06/2007
הייתי בפגישת ייעוץ אצל 2 מנתח אף אחד פלסטיקאי, ואחד רופא א.א.ג.
אציין כי אין לי בעיה רפאוית של נשימה באף, הרצון לניתוח הוא אסתטי לגמרי.
2 המנתחים אמרו דברים שונים לגמרי. זמן השארת הטמפונים באף -
אחד אמר 3 ימים, השני אמר יום אחד, אשפוז -אחד אמר כן 24 שעות, השני אמר שאין צורך רק השגחה של 5 שעות, אחד מעדיף לבצע בצורה פתוחה, השני לא, אחד מעדיף להוריד מהנחירים והשני לא.....
איך מחליטים???? מן הסתם הרופא הפלסטי מתמחה ביופי ורוצה לבצע כמה שיותר דברים באף והרי כל המוסיף גורע, והשני רוצה מינימום התעסקות באף, רק מה שבאמת צריך ולשים יותר דגש על בריאות על מנת שלא תיווצר בעיית נשימה. איך אני יודעת מהם הדברים המקובלים בד"כ לניתוחי אף כאלה. אציין כי שניהם אמרו שיש הרבה עבודה על האף בערך שעה ורבע שעה וחצי ניתוח. האם מקובל בניתוחים כאלו להשאיר בטשטוש, או הרדמה מלאה? מה זמן השארת טמפונים באף בד"כ? האם הוא משתנה עם מורכבות הניתוח? האם יש צורך להשאר לאשפוז או לא?
בבקשה תן לי טיפ לבחירה, הנושא כל כך קשה ומתסכל. איך אפשר להחליט מה נכון ולא ליפול? איך מחלטים בין הפלסטיקאי לרופא א.א.ג שמנתח רק אף?
תודה מראש וסליחה על התכתובת הארוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף-מה עושים?
ד''ר יוסף טמאן22/06/2007כמו בבדיחה הישנה.
2 רופאים - 3 דעות.
אני ממש מבין את המצוקה שלךולכן אתן לך טיפ, מה עושים בדרך כלל בניתוח אף קוסמטי.
במידה ואין בעית נשימה קשה אין צורך ברופא אאג אשר אמון על טיפול בעית נשימה.
מנתח פלסטי אשר רב עיסוקו בניתוחי אף יספיק בהחלט.
כמובן שאין צורך לבצע פעולות כירורגיות מיותרות.
במידה והנחיריים שלך נורמליים ואין הקטנה משמעותית של האף- לא צריך לגעת בהם.
טמפונים- מטרתם חעצור דימום ובאופן רגיל ישארו 12-24 שעות. תקופה ממושכת יותר יכולה להביא
לזהום.
זמן הניתוח הוא באמת שעה-עד שעה וחצי.
צורת ההרדמה באופן לגיטימי יכולה להיות מלאה או חלקית. בדרך כלל על פי רמת הסבלנות שלך לניתוח.
מקוה שעזרתי קצת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתלים קוהסיביםלריסה18/06/2007
שלום,
האם אתם יכולים להסביר קצת על השתלים האלו
לניתוח הגדלת חזה
תודה,
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלים קוהסיביים
ד''ר יוסף טמאן22/06/2007אלו הם שתלים בעלי סמיכות גבוהה יותר. שרשראות הפולימרים של הסיליקון ארוכות יותר (כימיה),
ולכן במקום שהסיליקון בתוך המעטפת יהיה נוזלי הוא גלטינוזי -כמו פודינג מהמקרר.
יתרונות- מאפשר ברוב המקרים להניח את השתל מעל השריר- לדעתי מומלץ יותר וטבעי יותר,כי אין קיפולים כמעט (רימפלינג).
חסרונות - מעט יותר נוקשה מהשתל הנוזלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת חזה עם שתל, מתיחת בטן ושאיבת שחיה18/06/2007
שלום רב,
לפני כחודש עברתי ניתוח משולב זה,
יש לי מספר שאלות:
חזה:
מתי חזה לאחר הרמה "סוכריה על מקל" + שתל, מקבל את צורתו הסופית, כרגע אני מאוד אוהבת את החזה, גם באיזור המחשוף וגם את צורת העמידה שלו בגוף, אך לצערי הבנתי שהחזה אמור לרדת קצת, האם נכון? מתי?
בטן:
היתה לי בטן רופפת מאוד, שמנה מקדימה וגם בצדדים.
לאחר הניתוח: אני אוהבת את הבטן מקדימה מאוד, אך בצדדים נותר לי מעט נפיחות, המקום רגיש למגע ונראה כאילו הוא נפוח מעט. האם יכול להיות שזאת נפיחות (בצקת) שתרד? מתי צפוי לראות תוצאה סופית של הניתוח?
תודה
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה/בטן
ד''ר יוסף טמאן22/06/2007ראשית אני שמח לשמוע שסה"כ את מרוצה.
ניתוח הרמה לוליפופ, מיועד לנשים בהם הצניחה של השדיים יחסית קטנה ואז נחסכת צלקת בקפל השד.
השד אמור לקבל את צורתו הסופית כעבור מספר חודשים, אך רוב הריפוי וההחלמה חלים בשלושת החודשים הראשונים.
בטן-הנפיחות, בעיקר זו בשיפולי הבטן התחתונה יכול להמשך אך בהדרגה יירד.
רצוי בחודשיים הראשונים להעזר בחגורה "יפנית", במשך היום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אף!!!נעמה17/06/2007
שלום רב!
אני מעוניינת מאוד לעבור ניתוח אף (אסטתי+תיקון מחיצה). הבעיה היא שאין אחידות מבחינת המומחים שהייתי אצלם בפגישות ייעוץ וזה די מבלבל. מומחה אחד עושה ניתוח אחד וכולל(אסטתי+רפואי) כאשר מזומן לניתוח רופא א.א.ג שמתעסק בעניין הרפואי והרופא השני (פרופ') המליץ לי לעשות קודם ניתוח רפואי ורק אחרי חצי שנה להגיע אליו לניתוח האסטתי. העניין הוא שחצי שנה זה המון זמן... אבל לפי מיטב הבנתי שמבנה האף שלי מאוד צר אז אולי כדאי לחכות חצי שנה ולא לקחת סיכון ולנתח הכל בבת אחת.
מה המלצתכם? לתקן הכל בניתוח אחד או לעבור קודם ניתוח רפואי ולחכות חצי שנה עד לאסתטי.
מצד אחד אני מאוד רוצה להיות אחרי הניתוח, מצד שני אני מאוד מפחדת שהנשימה שלי תיפגע עקב הניתוח הכולל.
מה לעשות???
בנוסף רציתי לדעת מה עדיף יותר הרדמה מקומית או מלאה (בהנחה שאני מאוד היסטרית ולחוצה..)
בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף ומחיצה
אריאלה18/06/2007
אינני רואה שום סיבה, במקרה שלך, לא לשלב את שני הניתוחים יחדו.
במקרים מסויימים קשים, בהם יש חבלה מלווה בשברים ובעוות אשר חוסם את דרכי השימה
מבצעים תחילה פתיחה של דרכי הנשימה ובניתוח נפרד מבצעים תיקון קוסמטי.
כירורג פלסטי מיומן, אשר עקר עבודתו ניתוחי אף ידע לעשות זאת.
מצד שני, ישנם רופאי אאג שעקר עבודתם ניתוחים קוסמטיים של האף ובדרך הטבע בגין מומחיותם\ברפואת אאג ידעו לטפל בבעית נשימה.
תגשי לבדיקת יעוץ אצל ד"ר שושנה קרמר- רופאת אאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לתשובתךטל17/06/2007
התכוונתי לעובדה שקצות השתל בולטים יש צורה עגולה ויפה רואים שתל . אצלי אין את זה . בנוסף המנתח שלי ראה שהפיטמה מביטה למטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואים שתל??!
אריאלה18/06/2007את השתל לא צריכים לראות ורצוי גם לא להרגיש.
מה שכן צריך לראות זו צורה כללית יפה, מלאה טבעית של השד.
לגבי הענין השני.
קרוב לודאי היה תכנון מעט לקוי של הניתוח במידה והפטמה הביטה למטה מלכתחילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)