פורום ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ
    שרה
    06/06/2007

שלום רב, אני בת 57, נראית צעירה לגילי, טונוס שרירים טוב ואיכות עור טובה. מה שמפריע לי הוא צניחה לא אקוטית באיזור הלסתותוקו הצואר. הומלץ לי להסתפק במיני-ליפטינג ולא ללכת על ניתוח כולל. מה דעתכם?

בנוסף, איזו חזייה מומלצת לאחר 9 חדשים של הגדלת חזה ללא הרמה בשתלים אנטומים מעל 300 סמ"ק, כאשר התוצאה העשוית מאד יפה, כדי לשמור על התוצאה? עד לא מכבר הלכתי עם חזיית הספורט של טריומף שהומלצה לי אחרי ההגדלה ומה עכשיו? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ

הוספת תגובה

• תשובה לשרה

ד''ר יוסף טמאן
    06/06/2007

אני די מתנגד למושגים של מיני מידי או מקסי בניתוחי פנים.
    מבחינתי ניתוח פנים צריך לכלול את כל האלמנטים , עור אך גם שרירים ושומן. לרוב השתלת שומן עצמית. אז מגיעים לתוצאות ראויות ומאריכות ימים. כתבתי על כך מספר כתבות בפורטל הזה.
    במידה והרופא קורה לניתוח של העור SKIN SURGERY ONLY , מיני, אינני ממליץ.
    במידה והוא מיישם את כללי הכירורגיה הפלסטית הנכונים ומטפל ברקמת השריר גם כן וקורה לזה מיני היות ומבצע זאת רק בצוואר או בשליש תחתון או אמצעי, -אז זה בסדר.
    יש פה הרבה סמנטיקה ולכן צריך לשאול את הרופא כמו בשיר הידוע.... כשאת או אתה אומר כך וכך
    למה את מתכוונת/מתכון.
    שיהיה בהצלחה.
    לגבי השאלה של החזיה- אז בקיצור.
    גם חזיה קטנה וסקסית שנותנת תמיכה מועילה ורצויה תמיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון אף עם ביואלקמיד
    מינה
    05/06/2007

שלום, עברתי ניתוח אף שהוקטן יתר על המידה במיוחד באזור גשר האף, האם ניתן לתקן את הנזק בעזרת הזרקה של ביואלקמיד , אני יודעת שכל מקרה נשקל לגופו אך אודה אם תענו לי באופן עקרוני האם ניתן לעשות תיקון בצורה זו ?

לקביעת תור
    סגירה
    תיקון אף עם ביואלקמיד

הוספת תגובה

• ביואלקמיד לאף.

ד''ר יוסף טמאן
    06/06/2007

אינני ממליץ על הזרקות ביואלקמיד לאף.
    יש סיכון רב להתפתחות מורסות וזהומים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף רחב ועבה
    מעט מודאגת
    05/06/2007

שלום דר'.
    עשיתי ניתוח אף לפני 9 שנים. היה לי אף רחב ועבה עם עצם. בניתוח סדרו לי את העצם (יפיפה) אך השאירו את האף רחב וגס למדי.
    האם בניתוח אף חוזר אפשר לתקן את עובי האף ואת רוחב האף? מכיוון שבזמנו הדר' אמר שאי אפשר להצר ולעדן.
    ומה עלות של ניתוחים היום?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    אף רחב ועבה

הוספת תגובה

• אף רחב ועבה

ד''ר יוסף טמאן
    06/06/2007

ניתוח אף מבוסס על העיקרון שמקטינים ומעצבים את השלד הגרמי הבנוי מעצם וסחוס והרקמה הרכה,
    "הבשר" מתכווץ מעליו.
    כאשר קיים אף "בשרני" הרי איכות הכווץ בחלקה נפגעת והיות ולא ניתן לסלק באופן כירורגי את
    "הבשר", האף נותר בשרני.
    נראה לי שזה המקרה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה.
    ענת
    04/06/2007

שלום שמי ענת אני בת 42 אחרי 4 לידות.הבטן שלי איבד את הצורה אחרי לידות אני גרושה ורוצה מאוד לפתוח פרק ב בחיים.אבל אני בעצמי נגעלת ממראה הבטן אז מי כן ירצה אותי?האמת אין לי את הסכומים הגבוהים שדורשים המנתחים.האם יש רופאים שלוקחים סכומים פחות ממה שדורשים במרפאות פרטיות?בעבר רופא רצה לעשות ב15.000 שח אבל זה המון עדיין לכיס שלי.אני רוצה רק מתיחה בלי שאיבת שומן.

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה.

הוספת תגובה

• שובה לענת

ד''ר אבי וינברג
    04/06/2007

ענת שלום רב
    היום בטכניקות המודרניות מעט כל ניתוח בטן משולב בשאיבת שומן ,כך שאני מציע לך להשאיר את ההחלטה לאחר קבלת יעוץ אצל כירורג פלסטי מומחה החבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית.כדי לעבור ניתוח בטן כזה בעלויות נמוכות אני מציע לך לפנות לאחת מהמחלקות לכירורגיה פלסטית בבתי החולים בהם מסגרת התמחות.בבתי החולים הנ"ל מתבצעים ניתוחים אלה ע"י מתמחים בהדרכתם של הבכירים במחירים סבירים.
    בברכה
    ד"ר אבי וינברג
    מומחה לכירורגיה פלסטית
    1-700-70-79-70

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח הגדלת שד
    רוזה
    03/06/2007

עד כמה ניתוח להגדלת שד פוגע בתחושה בשדיים? האם אוכל להניק בעתיד? איך אפשר לזהות שעשיתי ניתוח (במראה, מגע או שאולי יש ניתוח שאי אפשר לדעת?)?

לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח הגדלת שד

הוספת תגובה

• הגדלת שדיים -שאלות

ד''ר יוסף טמאן
    03/06/2007

לאחר ניתוח הגדלת שדיים יתכנו שינויים בתחושה בפטמה אשר לרוב הם זמניים - עד שנה.
    במידה והניתוח התבצע דרך חתך בקפל השד, סיכויי ההנקה קרובים למאה אחוז.
    ניתוח הגדלה אשר בוצע כהלכה ואיננו מלווה בסיבוכים מקנה תחושה טבעית מאד של השדיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה חשוב לדעת?
    סמנטה
    01/06/2007

שלום ,
    שמי סמנטה, אני בחורה צעירה בת 24 ושמנה.כרגע אני עושה דיאטה כדי להוריד 20 קילו.
    אני מקווה להוריד המקסימום אפשרי בגלל אני רוצה לעשות שאבת שומן בבטן ורגל.
    אני רוצה לדעת מה חשוב לדעת לפני שאני עושה הכירורגיה?
    כאשר אני מחפשת רופא מה אני צריכה לשאול? איך אני יודעת אם הרופא הוא טוב או לא? איפה אני יכולה לחפש את המומחים בכירורגיה פלסטיק בחיפה?
    גם רציתי לדעת אם הקופת חולים מכבי הם משתתפים בהוצאות הניטוח אם יש לי מגן זהב.(גם אם אני רוצה רופא פרטי)
    תודה לכם
    סמנטה

לקביעת תור
    סגירה
    מה חשוב לדעת?

הוספת תגובה

• תשובה לסמנטה

ד''ר אבי וינברג
    02/06/2007

סמנטה שלום
    לאחר שתוריד כ 20 ק"ג ממשקל גופך ותנהלי אורח חיים כזה שלא תצברי משקל מחדש ,יהיה עליך לפנות לכירורג פלסטי מומחה החבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית לקבלת יעוץ. ביעוץ ימליצו לך על הניתוח המתאים שעונה על ציפיותיךץכ"כ יסבירו לך מה הניתוח כולל הסיבוכים הנלווים.כל הקשור בהשתתפותה של הקופה עליך לשאול בקופה ,לדעתי מדובר בניתוח שאינו בסל הבריאות
    ולכן לא נראה לי שהקופה תשתתף בהוצאומ.
    בברכה
    ד"ר אבי וינברג
    מומחה לכירורגיה פלסטית
    1-700-70-79-70

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר תחושה-ומתיחת יריכיים
    אלון
    01/06/2007

שלום שמי אלון -לפני כ-5 שנים עשיתי דיאטה ענקית שבמהלכה השלתי מעצמי קרוב ל-40 קילו- לפני כשנתיים עשיתי ניתוח בודי ליפט שמאוד הצליח אך נשאר לי חוסר תחושה עצום מתחת לטבור שמלווה בכאבים ואיני יכול לישון על הבטן בלי שזה יכאב ויציק לי וזה גורם לי תחושת כבדות נוראית...האם אפשר לנתח שוב את החלק הקטן הזה להסיר אותו ולמתוח מחדש?הבנתי מהמנתח שלי שזה היה האזור האחרון שהוא סגר ובגלל זה הבעיה וגם הצלקת שם לא יצאה באיכות טובה לעומת שאר הצלקת שהתרפה והשטטחה יפה מאוד(אני עושה עלייה קעקוע אומנותי) מה עושים אפשר לתקן? כיום אני שרירי וחטוב אבל נשאר לי עודף עור לא רציני ביריכיים הפנימיות האם הקופה יכולה לממן לי את הניתוח? כי זה גם מפריע לי מאוד עכשיו בקיץ בחום זה משתפשף לי ויוצר דלקות וגירודים ... לאן עלי לפנות לצורך העיניינים האלו?
    ואם במידה ויאשרו לי רק מתיחת יריכים האם אני יכול באותו מסגרת לבצע תיקון לחוסר תחושה?ולשלם באופן פרטי רק על זה ? תודה רבה אלון

הוספת תגובה

• תשובה לאלון

ד''ר אבי וינברג
    02/06/2007

אלון שלום
    קשה לענות לשאלתך בנושא הבטן ללא בדיקה ,כנ"ל בקשר לירכיים הפניים ,את האחרונים ניתן לתקן בודאות אך לדעתי הקופה לא תשתתף בהוצאות. כדי לקבל תשובה בנושא השתתפות הקופה בהוצאות עליך לגשת לקופה בה אתה מבוטח בהסכמתו והדרכתו של הרופא שניתח אותך .בכלל אני מציע לך לפנות למנתח שלך ליעוץ והמשך טיפול.
    בברכה
    ד"ר אבי וינברג
    מומחה לכירורגיה פלסטית
    1700-70-79-70

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח הגדלת חזה
    רונית
    31/05/2007

בוקר טוב,

לפני כחודשיים עברתי ניתוח להגדלת חזה (שתל עגול פרופיל גבוה בנפח של 285CC).

לפני הניתוח המרחק בין השקע בצוואר לבין הפטמות היה 20 ס"מ וכיום הוא 22 ס"מ, האם המרחק לא אמור להיות קטן יותר???

אם זה אומר שהייתי צריכה לבצע גם הרמה של החזה?

אם החזה יצנח עוד קצת המרחק בין השקע בצוואר לבין הפטמות יהיה יותר מ- 22ס"מ שזה המקסימום הנורמלי?? מה לעשות??

בנוסף, השתלים הינם עם בסיס צר מאוד, ולכן החזה נראה קצת עגול וצר מדי, האם כדאי לבצע ניתוח נוסף להגדיל את השתל ל- 310 ואז הבסיס רחב יותר בכ- 1 ס"מ??? או שזה לא משמעותי?

תודה ויישר כח

לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ניתוח הגדלת חזה

הוספת תגובה

• תשובה לרונית

ד''ר יוסף טמאן
    31/05/2007

ערב טוב,
    ראשית דבר זו טעות נפוצה לחשוב שהכנסת משתל מרימה את השדיים.
    המשתל נותן נפח ואיננו מרים ואיננו יכול לשנות חוקי פיזיקה, במקרה זה של כח הכבידה.
    20-22 סמ מרחק שציינת הוא גבולי,למצב של נפילה של השדיים.
    לגבי הצורה אינני יכול להתיחס, לא ראיתי.
    אוכל להמליץ לך כי תשתמשי כמה שניתן יותר בחזיה תומכת על מנת למתן החמרה של המצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוויה
    ארי
    30/05/2007

ערב טוב ,
    נשבך על רגלי לפני חודש וחצי חומר נוזלי בשם "פותח סתימות" , מיד אחרי כך שטפתי את הרגל במים ופניתי לרופא המשפחה , הוא נתן לי סלברול . ( התלונות היו: כאבים וגוון הרגל השתנה לשחור ואיזורים אדומים )
    יומיים אחרי כך הלכתי עוד פעם לרופא בגלל כאבים , נפיחות והפרשות ברגל , והפעם נתן לי צפורל לשבוע ובקש ממני להניח הרגל על כרית , לא לדרוך עליה .
    היום אני עם רגל כוויה , פצעים מפרישים , איזורים שחורים , כאבים , נפיחת , ... ללא שום שינוי במצב אלה להפך מדרדר .
    כשביקשתי מהרופא מכתב הפנייה לרופא מומחה הוא אמר ששמה יטפלו בך בסלברול ואינטוביוטיקה , וגם כן הוא אמר שריפוי כוויות יצטרך זמן רב וצריך סבלנות רבה , מה דעתך על זה ? האם כדאי לחכות עד שזה יטרפא לבד או עדיף ללכת לרופא מומחה אפילו בצורה פרטית ? כמה זמן בערך יקח לפצעים הפתוחים עד שיסגרו ? מה עם האיזורים השחורים , האם צבעם יחזור כגוון העור או לא ?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    כוויה

הוספת תגובה

• כויה

ד''ר יוסף טמאן
    31/05/2007

אני ממש מופתע שהרופא המטפל לא הפנה אותך מיידית לכירורג או למנתח פלסטי.
    הכויה ממנה נפגעת היא כויה כימית מסודה קאוסטית /
    זו כויה דינאמית שממשיכה לחדור לעומק היות ומדובר בתגובה כימית.
    לכן עליך לפנות באופן מיידי לכירורג פלסטי באיזור מגוריך היות ובסבירות גדולה, על פי מה שתארת,
    תזדקק לניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה דומה אבל על 2 העכוזים

אילן
    04/06/2012

נשפך עלי החומר של פותח סתימות כאשר התכופפתי להרים חפץ מהריצפה והבקבוק עם החומר היה על השולחן. חדר מבעד לבגדים ונוצרו לי כוויות עמוקות עם צבע שחור על פני העור. הרופאה נתנה לי משחת סילברול + משחה אנטיביוטית וכן, חבישה. הכל לא עוזר, אלא במעט, כאשר יש הפרשות מוגלה רבות, החבישה נדבקת וכל פעם שאני מסיר אותה, זה תולש מהעור תוך כדי דימום רב. יש חתכים עמוקים בעור ולא נראה כל פתרון באופק הקרוב. נא פתרונכם, זה שבועיים אני סובל. האם עלי לפנות למיון או לפלסטיקאי/כירורג? מה הוא כבר יכול לפתור לי את הבעיה בדיוק? (איך ניתן להעלות כאן תמונה להמחשת הבעייה) ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קבלתי תשובה

אילן
    05/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קבלתי תשובה - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    08/06/2012

אילן שלום
    אני ממליץ שתפנה לחדר מיון או למרפאה באחד מבתי החולים הגדולים בהם יש יחידת כוויות
    החלמה מהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    עומר
    29/05/2007

שלום לכם
    עשיתי דיאטה רצינית לפני שלוש שנים וכמעט כל השומן מהפנים נעלם(לזה אני קורה שומן חיובי ויפה) כלומר הפנים שלי היו מלאות ויפות והיום ממש לא יפות אפילו שעליתי במשקל עד היום השומן לא חזר לפנים לצערי השומן עבר למקום אחר בגוף אני ממש לא מרגיש בנוח עם עצמי חוסר הביטחון שלי צנח לגמרי לאחר השינוי פשוט הראש והעין מסרבים לקבל את השינוי ואני ממש נואש לעזרה
    ברור שמה שהיה לי לא יהיה אבל אולי אפשר באיזה שהיא דרך לעשות משהו שאלתי האם ניתן למלות את הלחיים על מנת לקבל נפח?הבנתי מכמה אנשים שעברו מילוי בביו אלקמיד ורופאים שהחומר הכי טוב למילוי הוא ביו אלקמיד לקבלת נפח ועיצוב ותוצאות משביעות רצון ללא זיהומים וכ"ו האם ניתן לעבור מילוי כזה אצלכם?
    ומה בכלל אתם חושבים ?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• עשיתי דיאטה רצינית

ד''ר יוסף טמאן
    29/05/2007

שימוש בביואלקמיד לצורך מילוי בפנים בסמיכות לשפתיים פחות מומלץ עקב שכיחות גדולה לזהומים.
    עדיף לחשוב על מילוי בשומן עצמי במידה ויש מקום לכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי באיזור העיניים
    אורלי
    28/05/2007

לד"ר אבי וינברג שלום!
    קראתי שאתה מבצע הזרקות למילוי בעפעפיים העליונות והתחתונות וגם מסביב לעין ליצור עין שקועה יותר ומבט "חודר" יותר(בכתבה עם ג'ימס דין) האם אפשר לבצע את שלושת הטיפולים יחד?
    האפ אפשר לעבור את הטיפולים הנ"ל גם עם העפעפיים לא שקועות(העליונות) אלא להוסיף טיפה נפח ולעצבעין יפה יותר? ומהם הסיכונים במידה ורוצים לעבור את הכל ביחד?
    המון תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    מילוי באיזור העיניים

הוספת תגובה

• תשובה לאורלי

ד''ר אבי וינברג
    28/05/2007

אורלי שלום רב
    איני מבצע בדר"כ הזרקות בעפעפיים העליונים ,ההזרקה היחידה שאני מבצע בעפעפיים וגם זה לעיתים נדירות זה בעפעף התחתון בגסול בין הלחי לעפעף.
    בברכה
    ד"ר אבי וינברג
    מומחה לכירורגיה פלסטית
    1-700-70-79-70

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביו-אלקמיד
    אורלי
    28/05/2007

שלום רב ד"ר אבי וינברג!
    עשיתי מילוי שפתיים בביו-אלקמיד לפני כשנה,בשפה התחתונה נוצרו גושים קטנים,השאלה שלי היא האם אפשר לשאוב את החומר בצורה כזאת שזה לא יעוות את השפה לגמרי ? ובמידה וכן איך אני יוכולה לדעת כשאחרי שבפעם השניה שיזריקו לא יווצרו גושים?
    תודה מראש!
    מאיה.

לקביעת תור
    סגירה
    ביו-אלקמיד

הוספת תגובה

• תשובה לאורלי

ד''ר אבי וינברג
    28/05/2007

אורלי שלום
    אם בעיקבות הזרקת ביואלקמיד נוצרו גושים משמע שהחומר אותו יש להזריק מתחת לעור או הריריות הוזרקלתוך העור. במידה ואכן זה המצב לא ניתן להסיר את הגושים הנ"ל בשאיבה.אפשרות נוספת שההזרקה היתנ תתעורית אך לא אחידה במיקרה זה ניתן לשפר את המצב ע"י הזרקה מתקנת או לחילופין חליבה של האזורים המוזרקים.
    בברכה
    ד"ר אבי וינברג
    מומחה לכירורגיה פלסטית
    1-700-70-79-70

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיגולים כחולים
    אורטל
    26/05/2007

שלום,
    יש לי עיגולים כחולים בתחילת העיניים(לא מתחת לעיניים).
    הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לטשטש אותם, הם נראים כמו כלי דם. הבעיה שהם קרובים לעיניים.
    האם אפשר בכל זאת לטשטש אותם?

לקביעת תור
    סגירה
    עיגולים כחולים

הוספת תגובה

• תשובה לאורטל

ד''ר אבי וינברג
    28/05/2007

שלום אורטל
    כדי לענות על שאלתך צריך לבדוק ולראות במה המדובר ,כללית אני יכול לומר לך שיתכן וטיפול בלייזר באורך הגל המתאים יכול לתת מענה לבעיה גםכשזה קרוב לעין (כמובן עם אמצעי המיגון המתאימים לגלגל העין).
    בברכה
    ד"ר אבי וינברג
    מומחה לכירורגיה פלסטית
    1-700-70-79-70

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלתי על ניתוח שפתיים..
    ירון
    25/05/2007

נגיד ושאני עושה ניתוח כזה ,תוך כמה זמן אני אראה תוצאות מהניתוח?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלתי על ניתוח שפתיים..

הוספת תגובה

• תוך כמה זמן אני אראה תוצאות מהניתוח

ד''ר יוסף טמאן
    25/05/2007

ערב טוב
    אנא עיין בתשובה הקודמת אליך.
    הכל מובהר בפגישת יעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אזניים
    רביד
    24/05/2007

שלום רב,
    האזניים שלי אינן בולטות אלא שהחלק התחתון רופץ מחוץ לאוזן ובולט , כאילו הוזן מכופפת בתנוך , האם במצב כזה יש אפשרות לבצע ניתוח קטן יחסית ללא חבישות לשבוע וכו' ?
    בברכה .

לקביעת תור
    סגירה
    אזניים

הוספת תגובה

• תשובה לרביד

ד''ר אבי וינברג
    28/05/2007

שלום רביד
    אם הבעיה ממוקדת בתנוך התיקון מצריך חבישה קטנה אך לא חבישת קסדה לשבוע ימים.

בברכה
    ד"ר אבי וינברג
    מומחה לכירורגיה פלסטית
    1-700-70-79-70

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה