מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול במיגרנות בעזרת בוטוקסמוטרדת15/04/2007
שלום, אני בת 23, סובלת ממיגרנות בתדירות גבוהה (לפחות פעמיים בשבוע) ומטופלת ע"י ריזלט. כל טיפול אלטרנטיבי או תרופתי אחר שניסיתי לא עזר כלל. האם יש מספיק ניסיון בארץ על הטיפול בבוטקס כנגד המיגרנות? מהם הסיכונים? עלויות? אחוזי ההצלחה? מקור הכאב שלי עפ"י הרופאים המטפלים הוא שרירי הגב העליונים והחוליות הצוואריות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול במיגרנות בעזרת בוטוקס
ד''ר יוסף טמאן15/04/2007המנתחים הפלסטיים משתמשים בבוטוקס בעקר למטרות קוסמטיות.
את השאלה לגבי בוטוקס כטיפול במיגרנות יש להפנות לרופא נאורורלוג
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחזור קרום בתוליןאחת15/04/2007
שלום רב,
כמה זמן לוקח להחלים מניתוח לשחזור קרום בתולין וכמה זמן אחרי הניתוח מותר כבר לקיים יחסים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלסטיקה ואגינלית
ד''ר יוסף טמאן15/04/2007אינני עוסק בנושא זה.
תוכלי לפנות לד"ר עמוס שפירא, גינקולוג (חפשי בדפי זהב)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה בשפהענת13/04/2007
שלום!
שמתי לב שבצד ימין של השפה העליונה יש מעין בלוטה או חצ'קון קטן שמדי פעם גדל וקטן. במרכז החצ'קון יש מעין עיגול שחור רטן. פניתי לרופאת עור שהפנתה אותי לפלסטיקאית. הררופאה אמרה כי הבלוטה הינה ציסטה קטנה, וכי יש "להוציאה" בעזרת מיני ניתוח שיהיה כרוך בתפרים, שבסופו של דבר ישאירו צלקת. פניתי לרופא פלסטיקאי נוסף עצמאי, שאמר כי מדובר בחצ'קון של גיל ההתבגרות, ואין צורך לעבור את הניתוח כדי להסירו. הוא אמר כי עדין אף לגשת לפלסטיקאית שבעזרת לחיצה תוכל להוריד את החצ'קון.
מה לעשות? מה דעתך? הבלוטה\חצ'קון נימצא כבר די הרבה זמן-מספר שנים, וזה מאוד מפריע לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לענת
ד''ר אבי וינברג13/04/2007שלום רב
קשה לי לענות לך על השאלה מאחר שהבנתי שפנית ליעוץ ל2 כירורגים פלסטיים וכל אחד ענה לך תשובה שונה אחת הממליצה על ניתוח כריתה לעומת הכירורג השני שחושב שמדובר בבעיה הניתנת לפתרון באמצעות קוסמטיקאית.היתכן שבין היעוץ הראשון לשני הציסטה התרוקנה וקטנה ?.אני מציע לך לפנות לחוות דעת שלישית בקופת החולים או במרפאה פרטית אצל כירורג פלסטי מומחה החבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודפי עור לאחר ירידה במשקלבן12/04/2007
לרופאים שלום,
שמי בן , בשנות ה-20 לחיי, גובהי 1.85 ועד לפני שנה שקלתי כ-145 ק"ג
היום לאחר ירידה במשקל שכללה תזונה נבונה ופעילות גופנית מרובה, השלתי 60 ק"ג מגופי וכיום אני עומד על משקל של 85 ק"ג.
אציין כי חלק מהפעילות הגופנית היה גם בניית שרירים מה שתרם לעיצוב נכון של הגוף לאחר ההרזייה.
הבעיה היחידה היא שנשארתי עם עודפי עור מציקים בעיקר באיזור הבטן וקצת באיזור הירכיים.
זה משהו שאישית מפריע לי כי עשיתי את כל הדרך הזו ושיניתי את אורך חיי לחלוטין, אך בכל זאת נשאר חלק שלא הושלם.
האם הפנייה לפלסטיקאים היא הדרך היחידה לפתור הבעיה ?
תודה מקרב לב.
בן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לבן
ד''ר אבי וינברג13/04/2007שלום רב
הנושא של עיצוב הגוף מחדש באלה שירדו משמעותית במשקל גופם ,אם בשינוי אורח החיים,כפי שעשיתה או הניתוחים השונים של קצורי קיבה,הם האדגר הגדול של הכירורגיה הפלסטית בשנים האחרונות.חשיבות העיצוב מחדש היא מכרעת ומשנה משמעותית את הסטטוס הפיזי והאמוציונלי. אין ספק שיש קשר ישיר בין שמירה על משקל הגוף לאורך זמן לניתוחי העיצוב.אני עוסק בתחום הנ"ל
ואכן אני ממליץ לך להגיע ליעוץ אלי או לכל כירורג פלסטי מומחה והחבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית אשר עוסק בתחום לקבלת יעוץ.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתייםחיה12/04/2007
גם אני חושבת על עיבוי שפתיים....בסיליקון.
כשבררתי לגבי דרכים לעשות זאת, נתקלתי בהבטחה כזאת:
נאמר לי שגבשושיות בשפתיים נוצרות בשל שיטת טיפול לא נכונה העושה שימוש בסיליקון כחומר מילוי במקום כחומר גירוי לעיבוי השפה. לעיתים נעשה שימוש בסוגים שונים של סיליקון ולא בסיליקון הרפואי הטהור המומלץ, ואם פועלים בזהירות ע"י מעט מאוד חומר ובמשך מס' גבוה יחסית של טיפולים 5-7, האם זה נכון?
האם ע"י טיפול אצל רופא אמין ומיומן בשיטה המפורטת כאן, יכול למנוע בעיות בעתיד?.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני חושבת על עיבוי שפתיים....בסי
ד''ר יוסף טמאן12/04/2007בוקר טוב
אנא עייני בתשובות שניתנו בענין זה לשואלות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי הזרקת סילקון, שאלה נוספת...חיה12/04/2007
תודה על תשובתך,
שאלה נוספת, ואם מדובר בהזרקות של טיפות קטנות מאוד שמחולקות ל6 טיפולים.
הבנתי שהבעייה עליה דברת נגרמת עם כמות החומר גדולה, והטיפול מחולק למעט טיפולים (2-3),
האם נכון?
מה % הבעיות עליהם דברת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקות סיליקון חופשי - המשך.
ד''ר יוסף טמאן12/04/2007אין זה משנה מה הכמויות, גם בטיפין, טיפין, יכולה להופיע אותה הקטסטרופה.
לגבי אחוזים- היות ומדובר בסיבוך אפשרי קשה ביותר ולרוב ללא פתרון מלא היתי נמנע בכל מקרה.
נניח וזה אחוז אחד. האחוז הזה הופך למאה אחוז למי שנפגע והפגיעה היא קשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיםחיה11/04/2007
שלום רב,
אני מתכוונת לעבות את שפתי, הדרך עליה חשבתי, היא מילוי שמתבצע על ידי הזרקה ישירה של סיליקון בסדרת זריקות של סיליקון נוזלי, המוחדרות לעור בדיקור, על ידי מחט דקה ביותר. בעקבות הטיפול נבנית בעור שכבת קולגן חדשה סביב המיקרו-טיפות שהוזרקו,
מה אתם אומרים על שיטה זו?
מה הסיבוכים האפשריים?
האם זו שיטה יעילה, והאם יש שיטה טובה ממנה?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת סיליקון חופשי
ד''ר יוסף טמאן11/04/2007רוב המנתחים הפלסטיים נרתעים מהזרקת סיליקון חופשי היות והסיבוכים הקשים ולפעמים הבלתי
הפיכים, נהירים להם מאד.
כתבתי לא מעט על הנושא הזה באתר הBEOK .
זהומים קשים, גרנלומות, הצטלקויות קשות ועוותים בפנים ובשפתיים תוארו לאחר הזרקות סיליקון.
זה יכול להופיע גם לאחר שנים מההזרקה.
לכן באופן אישי הייתי מציע לך להמנע מהטיפול עליו את כותבת ולחשוב על חלופות בטוחות בהרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדן10/04/2007
האם בגיל 16 אפשר לעבור ניתוח פלסטי?
(הקטנת אוזניים)
יום טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדן
ד''ר אבי וינברג12/04/2007דן שלום
ניתוח אוזניים ניתן לנתח מגיל 10 כשהאוזניים הגיעו לכ80% מגודלן הסופי.כיום אף יש במיקרים המצדיקים זאת מנתחים המתקנים אוזניים בגיל צעיר יותר.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה בכירורגיה פלסטית
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיצוב זרועותanat09/04/2007
לאחר הרזייה משמעותית זרועותיי נפולות וזה מאוד מציק לי.בלשון המעטה...הייתי רוצה לראות תמונות וכמה שיותר של "לפני ואחרי". היכן ניתן למצוא וגם מאמרים בנושא. אשמח גם למידע ויזואלי בנושא עיצוב ירכיים או הרמת ירכיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למידע ויזואלי
ד''ר יוסף טמאן09/04/2007ערב טוב,
לראות כמה שיותר תמונות זה כמו לראות כמה שיותר רופאים. עלול לגרום לבילבול רציני
ולכן אינני ממליץ.
הנני להציע לך להפגש עם 2-3 רופאים, לשמוע דעתם ולהתרשם.
אך במידה ואת אמנם רוצה לראות הרבה תוכלי להקיש ב GOOGLE
THIGH LIFT
ARM LIFT
ותכנסי להמון אתרים של רופאים בעיקר מארה"ב אשר מביאים גם תוכן וגם תמונה בנושא
שמעסיק אותך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן בולטת ונפולהח.09/04/2007
שלום,
אני בת חמישים, לאחר 4 לידות, ומודה בהכנעה - הזנחה בנושא שמירה על כושר גופני. אני מעוניינת בניתוח שאיבת השומן בבטן שמפריע לי מאד ונרתעת עקב המחיר.
האם יש דרך לעבור את הניתוח בהנחה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעבור את הניתוח בהנחה ?
ד''ר יוסף טמאן09/04/2007הייתי ממליץ לך להפגש עם 2-3 מנתחים פלסטיים ולשמוע חוות דעת לגבי מצב הבטן.
לגבי עלויות ניתוח זה בינך ובין המנתח אשר תבחרי לעצמך.
ניתוחי בטן, במידה והם קוסמטיים ואין בעיה רפואית ממש, אינם כלולים בסל הבריאות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר אולטרה שייפאורנה09/04/2007
שלום לכם,
קראתי על מכשיר אולטרה-שייפ ואודה לכם אם תוכלו לתת פרטים נוספים עליו, האם הוא יעיל ובשימוש בארץ.
תודה, אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר אולטרה שייפ
ד''ר יוסף טמאן09/04/2007פרטים מדוייקים תוכלי לקבל אצל ד"ר אמי גליקסמן.
חפשי בדפי זהב - מנתחים פלסטיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חוזר של הגדלת חזהאלונה06/04/2007
שלום.
לפני שנתיים עברתי ניתוח של הגדלת חזה וניתוח. אך הניתוח לא יצא בהצלחה רבה. הבעיה בחזה היא שהיות ואני צרה- זה ייצר מצב שהשתלים צמודים מידי, דבר היוצר מעין "גבעה" בין שני השדיים. זאת אומרת אין מרווח שטוח שאמור להיות בין השדיים. (יש לציין שאלו לא שתלים גדולים במיוחד- 290 סמ"ק)
המנתח שלי אמר שניתן לעשות ניתוח חוזר ו"להזיז" את השתלים לכיוון חיצוני (נגדי) יותר כדי שיווצר מרווח ואז לתפור (תפרים פנימיים- ז"א לא יראו כלום) כדי שלא יזוזו וינועו לכיוון האחד של השני.
האם זה הגיוני מה שהוא אומר? ואם כן- האם זה נהוג ולא מסוכן?
אודה על תשובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאלונה
ד''ר אבי וינברג07/04/2007שלום רב
כדי לתקן מצב שהשתלים צמודים מידי חשוב לבדוק האם השתלים מעל ומתחת לשריר. במידה והשתלים מעל לשריר העברתם למישור תת שרירי פותר את הבעיה במיג והם מתחת לשריר תפרים פנימיים לצימצום החלל בחלק האמצעי הוא הפתרון לעיתים יש מקום להקטנת השתלים.הניתוחים המתקנים הנ"ל אינם מסוכנים וזו הדרך הטיפולית במצב.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה חכירורגיה פלסטית
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזרשירן04/04/2007
רציתי לדעת מאיזה גיל מותר לעשות ניתוחי לייזר להורדת שיער? ועוד שאלה אם תוכלו לענות כמה עולה לעשות לייזר בכל הגוף? תודהה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשירן
ד''ר אבי וינברג09/04/2007שירן שלום
טיפול בלייזר ניתן לעשות בכל הגילים.הטיפול היעיל ביותר להסרת שער מתקבל כשהשער כהה והעור בהיר.ממליץ לעשות את הטיפול בהשגחה רפואת, כשהרופא קובע מה הוא הטיפול המתאים.
איני עוסק בתחום כך שאיני יודע סדר גודל של מחירים.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהלירון04/04/2007
שלום רב
האם לאחר הגדלת חזה (לא גדולה כ200 cc) יש אפשרות כי מבנה השד ישתנה לאחר ההנקה? ואם כן אז יחזור למצב בו היה לפני ההנקה? או שמא ההנקה משנה את מבנה השד ואז צריך לעשות עוד ניתוח? אולי שווה לחכות לאחרי הלידות? אשמח לתשובה
בכבוד רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללירון
ד''ר אבי וינברג07/04/2007שלום רב
השד אחר ניתוח הגדלה מתנהג בהריון ואחר הנקה בדומה לשד רגיל. בהריון ובזמן ההנקה השד גדוש
ולאחר סיום ההנקה הגודש חולף,מידת הגדלת השד בשל הגודש שונה מאישה לאישה כנ"ל גם לשינויים המתקבלים לאחר סיום ההנקה השינויים אינדבידואליים.יש לי פציינטית שלאחר ניתוח ההגדלה עברה 3 לידות והריונותוהשד נראה מצוין היא מבקשת הגדלה קטנה כדי לתקן לה נפילה מינמלית.אך כמובן שבמיקרים אחרים אחר לידות והנקות יש צורך בניתוח הרמת שדיים כדי לתקן את הנפילה המתקבלת.לכן ההחלטה האם לעבור ניתוח הגדלה לפני הריון או אחריו הדבר תלוי בעד כמה המצב הנוכחי לפני ההגדלה מפריע לך.
בברכה ד"ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת ישבןענבל03/04/2007
האם בניתוח להרמת גוף מבצעים ניתוח להרמת ישבן
והאם בארץ ישנם מנתחים שעוסקים בתחום זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת ישבן
ד''ר יוסף טמאן03/04/2007הרמת ישבן באמצעות קיצור והרמת שרירים הוא ניתוח מורכב, מסובך ומאד טראומטי.
רוב המנתחים הפלסטיים נמנעים מלעשותו.
במידה ומדובר בנפילה של עור, ניתוח זה הוא על סדר היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)