מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כפל ראייה הוריזונטליד"ר שדה19/06/2013
יש לי דיפלופיה הוריזונטלית מזה 5 ימים. בעבר היתה לי ורטיקלית והכל הסתדר. אני מטופל באיסולין סכרת type 1 האם יש מקום לבירור נוירולוגי? יש לציין שכל בדיקות העיניים יצאו תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש טיפול אורטופיסטי לתופעה
ד"ר שדה19/06/2013או שחולפת מאליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפל ראייה הוריזונטלי - תגובה
ד``ר יורם שוחט20/06/2013נדרש ברור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עכירות בזגוגית העין וקלונקסחגי19/06/2013
שלום רב,
קיבלתי תרופה להפחתת מצבי חרדה בשם קלונקס. בעלון של התרופה כתוב שיש להתייעץ עם רופא במצב של ליקוי ראייה. האם עכירות בזגוגית העין (ממנה אני סובל במשך כמה שנים, כיום בן 29) מהווה מכשול בנטילת התרופה?
בתודה,
חגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עכירות בזגוגית העין וקלונקס - תגובה
ד``ר יורם שוחט20/06/2013אין קשר לעכירות בזגוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נא עזרתכםשמעון18/06/2013
שלום רב, האם ניתן להשתמש בגנטיל לעיניים במהלך היום ככל שאני מרגיש צורך וזה לא מזיק לעינים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא עזרתכם - תגובה
ד``ר יורם שוחט20/06/2013אין מניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מדאיגה בעיניים של חבראור18/06/2013
היי אני כותב כאן בשמו של החבר הכי טוב שלי.
בתחילת שבוע שעבר הוא החל לראות מטושטש בעין שמאל, כמו "נקודות" של מים הוא תיאר את זה.
במשך שבוע שעבר זה החריף עד כדי כך שהוא התחיל לראות מטושטש לחלוטין מעין שמאל ואף התחיל לעבור לעין ימין.
לפני כמה ימים הוא הלך למיון ומאז ביצעו לו מגוון של בדיקות : צילום ריאות,ניקור מותני ובדיקות עיניים מסוימות נוספות שאני לא בדיוק יודע איזה.
בינתיים,גם בעין ימין הוא כבר כמעט לא מצליח לראות, הכל מטושטש בעין ימין וקצב ההתקדמות מדאיג מאוד, לדוגמא :
אתמול בעין ימין הוא ראה מאוד מטושטש עקב המון טיפות, והיום נוספו עוד טיפות לכדי מצב שהוא רואה כמו טיפה אחת גדולה של מים.
הוא כל הזמן מתאר את המצב כמו לראות דרך שולחן זכוכית עם מים.
מעבר לכך הוא סובל מכאבי ראש משונים שמלווים את התופעה לעיתים קרובות.
כרגע מדברים איתו על מחלה נדירה וצורך לקחת סטרואידים למשך תקופה ארוכה.
הוא עדיין ממתין לתוצאות הבדיקות, אבל עקב קצב ההידרדרות המדאיג אני מאוד מפחד שבה"ח באמת לא יודע במה מדובר ומתקשה לגלות, אשמח לכיוון, קצה אור בסוף המנהרה מכם המומחים.
פרטים נוספים שאולי עשויים להיות חשובים בהם נזכרתי :
1. הוא בן 27 בסה"כ.
2. כמה ימים לפני כן הוא נשרט ע"י חתול, אבל בה"ח שלל כל קשר לכך.
3. העיניים שלו חומות והוא טוען ששינו את הגוון שלהם למעט ירקרק יותר, אני התקשיתי להבחין בזה אבל.
תודה רבה לכם,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מדאיגה בעיניים של חבר - תגובה
ד``ר יורם שוחט20/06/2013עקב מורכבות המקרה אין אפשרות לדון בו במסגרת הפורום.
על פי הנתונים ששלחת אי אפשר לקבוע אם הבעיה עינית, נוירולוגית, או נובעת ממצב גופני כלשהו. אם תחושתכם היא שהרופאים המטפלים לא הגיעו לאבחנה, ממליץ לפנות לחוות דעת נוספת (רופא עיניים, נוירו-אופטלמולוג, או רופא שמומחיותו בתחום האבחנה המשוערת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בעפעף עליוןרם18/06/2013
שלום
יום ראשון הייתי בקופת חולים ואוחנה אצלי שעורה בעין שמאל קיבלתי משחה ואני צריך למרוח אותה פעם אחת לפני השינה.
היום נגעתי באזור הנפוח וכואב ושמתי לב שיש מעין גוש שם שלא נמצא בעין ימין באותו אזור.
זה צריך להדאיג אותי? אני צריך לחזור לקופת חולים? זה חלק מהתסמינים של השעורה? אשמח לקבל תשובה ולהיות רגוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בעפעף עליון - תגובה
ד''ר יובל דומניץ18/06/2013צריך טיפול גם בטיפות לחזור לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזזית בעיןש14/06/2013
שלום רב, בשבועיים האחרונים הופיעה אצלי הרגשה של מעין רעד בתוך העין. הדבר מציק. בת 48. כמובן שאגש להבדק ע"י רופא, אך אבקש דעתך, מה יכולה להיות הסיבה לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזזית בעין - תגובה
ד``ר יורם שוחט16/06/2013קרוב לודאי התכווצות בלתי רצונית של שריר העפעפיים. מעבר לכך לא ניתן לענות ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצותלינדה14/06/2013
שלום רב,
אני שואלת בעבור חמותי שהיא אישה בת 75, זה מס חודשים שהיא מתלוננת שהיא רואה כמו נקודה שחורה בעין שמלוה אותה כל היום, בהתיעצות עם רופאת עיניים הציעה לה לעבוא ניתוח קטארקט ואכן היא עברה את הניתוח אולם ללא שינוי לטענתנ הבעיה נותרה כשהיתה, היא חסרת מנוחה והנקודה השחורה שלדבריה כמו זבוב שמסתובב לה בעין, האם הבעיה מוכרת בתחום רפואת העיניים והאם יש מומחה כלהוא שיכול לעזור לה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות - תגובה
ד``ר יורם שוחט16/06/2013הנקודה השחורה לא אמורה להעלם אחרי ניתוח קטרקט, שכן מקורה בזגוגית העין (הג'ל בתוך העין) ולא בעדשה.
מדובר בתופעה נפוצה מאד, הנקראת באנגלית floaters. יש הרבה חומר בגוגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליקוי ראייה בעין ימין ממחצית כל יוםשלי14/06/2013
שלום רב,
אני בת 25 עם קוצר ראייה של -1.0 בשתי העיניים מזה 8 שנים.
לפני שישה ימים התחילה לי תופעה שחוזרת על עצמה בכל יום. החל משעות הצהריים והלאה, אני רואה מטושטש בעין ימין, גם מרחוק וגם מקרוב. בשעות הבוקר ראייתי תקינה לחלוטין בשתי העיניים.
נבדקתי אצל רופאת עיניים שמצאה שהמספר שלי בעין ימיו ירד ל -0.5 (עין שמאל נשארה -1.0). נבדקתי עם הרחבת אישונים אצל שתי רופאות עיניים אשר לא מצאו שום ממצא לא תקין.
האם יש הסבר לאיבוד הראייה הפתאומי? אילו בדיקות עליי לעשות?
תודה רבה,
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליקוי ראייה בעין ימין ממחצית כל יום - תגובה
ד``ר יורם שוחט16/06/2013בכל מקרה של הפרעה בראייה שלא נמצא לה הסבר בבדיקת העיניים יש צורך בהתייעצות עם נוירו-אופטלמולוג. לפעמים יובש או הפרשות יכולים לגרום להפרעה בראיה. במקרים אלה הרטבת העין (דמעות מלאכותיות) עשויה לעזור. מעבר לכך לא ניתן לענות ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פינגווקולה וטיפותאבישג13/06/2013
שלום רב,
לפני כחודשיים איבחנו לי פינגווקולה ונתנו לי טיפות סטרואידים מסוג לוטמקס במינון 3 טיפות ביום למשך 10 ימים. לאחר מכן התבקשתי להפחית את השימוש בטיפות בהדרגה מפני שמדובר בטיפול סטרואידי. כרגע יש לי שוב דלקת. רציתי לדעת כמה ימים עליי לעשות הפחתה של הטיפות, ובאיזה מינון לעשות זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה בנושא
אבישג13/06/2013האם פינגווקולה מגדילה את רגישות העין לגורמי דלקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפינגווקולה וטיפות - תגובה
ד``ר יורם שוחט16/06/2013הוראות מדויקות בקשר למינון ולהפחתה עלייך לקבל מהרופא שלך, על פי מצב העין והתגובה לטיפול. בכל מקרה אין להשתמש בתכשיר המכיל סטרואידים ללא הוראת רופא ובהשגחתו.
שמוש בתחליפי דמעות והרכבת משקפי שמש יכולים להפחית את הארועים הדלקתיים.
פינגואקולה עלולה להיות קשורה לרגישות מוגברת לגרויים שונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפינגווקולה וטיפות - תגובה
ד''ר יובל דומניץ18/06/2013לטיפול מתאים צריך בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזר בראייהליאור11/06/2013
הי אני בת 20 וזה כמעט עשור יש לי בעיה מוזרה בעיניים. חשוב לציין שהיתי אצל רופא עינים שלא הבין בכלל על מה אני מדברת, בדק את עיני עם הרחבת אישונים, בדיקת עצב ראייה ואמר שמבחינתו העינים שלי בסדר גמור.
יש לי משהו מוזר בשדה ראייה, קשה לי להסביר את זה אבל אעשה זאת הכי טוב שאני יכולה.
במבט כאשר אני מסתכלת לדוגמה אני מבחינה כי בצדדים יש נקודה שבה אני לא רואה את הפרט, אלא את הרקע בלבד. זה מוזר מאוד מאוד. כלומר שדה ראייה חסר אבל הרקע לא חסר.
נגיד ספר מונח על שולחן, אני רואה את השולחן ולא את הספר.
על קיר לבן אני רואה את הנקודה הזו בתור משהו כהה שגדל קטן לפי התנועה של העין (הסתכלות לצדדים). יש לי את התופעה בשני העינים מה שמדאיג אותי מאוד.
אני כבר המון המון שנים מיואשת, זה נראה שאף אחד לא מבין אותי, הרופא לא מבין מה אני רוצה ממנו. הוא הראה לי על פי הדגמת ראיה בבקבוק שיכול להיות עיוותים וכדומה אבל אני מאוד מודאגת...
למדתי לחיות עם זה , זה לא מפריע לי , אבל אני כן מאוד מודאגת. איך להמשיך הלאה? מה זה יכול להיות? תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו מוזר בראייה - תגובה
ד''ר יובל דומניץ13/06/2013צריך חוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו מוזר בראייה - תגובה
ד``ר יורם שוחט13/06/2013האם עשית בדיקה של שדה הראיה?
מציע התייעצות עם נוירו-אופטלמולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRE
עדי03/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבחנה כרונית???אא11/06/2013
לאחר עייון בתיק הרפואי שלי ...
נתינה לי הבחנה כרונית של ASTIGMATISM, UNSPECIFIED רציתי לדעת מה הכוונה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבחנה כרונית??? - תגובה
ד''ר יובל דומניץ13/06/2013צילינדר בעיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטרוכרומיהשני10/06/2013
שלום רב, רציתי לדעת האם הטרוכרומיה תורשתית יכולה לקפוץ דור?
לאבא של בעלי יש הטרוכרומיה אך זה לא עבר לבעלי או לאחים של בעלי. השאלה האם זה יכול לקפוץ דור ולהגיע מהסבא לנכד לעתיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטרוכרומיה - תגובה
ד''ר יובל דומניץ13/06/2013יכול לקפוץ דור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואה מטושטש לאחרונה - קשור לבריכהדוד10/06/2013
שלום רב. קוראים לי דוד ואני בן 16 מנהריה. אני שוחה הרבה ולאחרונה שלבתי גם תרגילים בשחייה בבריכה ללא משקפת. כבר תקופה שאני עושה את זה ובזמן האחרון אני מרגיש כאילו אני רואה מטושטש ומאבד פוקוס מהר.
בנוסף, לפני כשבוע עברתי בדיקת ראיה במיונים של הצבא וכתבו לי שם 6/6 בעין אחת ו6/6 - 1 בעין השנייה, עין שמאל. הבעיה היא שאני מרגיש שאני רואה פחות טוב מאז (אתמול שחיתי שוב בלי משקפת ומאז אני מרגיש חסר פוקוס).
עשיתי היום בדיקת ראיה באנטרנט (בוואלה) והיה כתוב לי שם שהראיה שלי מוגבלת. יכול להיות שהראיה שלי ניזוקה כל כך בזמן כה קצר? או שהדבר זמני? אני מפחד שמי הבריכה הזיקו לי לעיניים ועשו נזק בלתי הפיך. אחרת אין לי הסבר איך קרה שלפני שבוע עברתי בהצלחה והיום אני מקבל תוצאות לא טובות בבדיקות באנטרנט ומרגיש חסר פוקוס.
אגב, מה אומרת בעצם ההבחנה 6/6 - 1? האם זה אומר שהכל תקין ואין צורך במשקפיים?
תודה מראש על כל תשובה והמשך שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואה מטושטש לאחרונה - קשור לבריכה - תגובה
ד''ר יובל דומניץ13/06/2013צריך בדיקת עיניים לאבחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תן לי לתקן את השאלה שלי ד"ר
דוד16/06/2013השאלה שלי בעצם היא אם זה סביר שהראיה שלי תדרדר בזמן כה קצר? כלומר שיום אחד אני מוציא בבדיקה 6/6 וכמה ימים אחר כך הראיה שלי כבר לא מושלמת?
עוד שאלה ברשותך היא כזאת, שמתי משקפים של חבר עם מספר 0.75, עכשיו אני רואה בה פחות או יותר אותו הדבר. הצבעים משום מה קצת יותר בהירים אבל אני רואה איתה אותו דבר. האם זה אומר משהו על הראייה שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תן לי לתקן את השאלה שלי ד"ר - תגובה
ד''ר יובל דומניץ16/06/2013צריך בדיקת עיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עין נעצמת..Roni09/06/2013
שלום רב ,
בן 34 בריא בד"כ , בחודשים האחרונים קורה לי מצב מוזר בו באמצע הלילה אני מתעורר עם כאבים בעין ימין..העין לפתע דומעת ללא הפסקה וגורמת למיצמוצים וקושי רב בשינה...ואז קשה לסגור אותה
זה קורה לפחות פעם בשבוע.
הייתי אצל רופא עיניים והוא בדק את לי את 2 העיניים עם המכשירים ואפילו עשה לי בדיקת ראייה .
הראייה טובה+הכל מבחינתו תקין אין ממצא כלשהו...
העניין הוא שזה חוזר וגם באופן כללי יש לי תחושות מוזרות וכבדות בעין ימין...
1) האם זה יכול להיות בגלל שאני אלרגי לכרדית אבק הבית ?
2) שזה קורה בלילה האם רחיצת העין במים זה פעולה מספקת ?
תודה מקרב לב.
רוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עין נעצמת.. - תגובה
ד``ר יורם שוחט09/06/2013יתכן שמדובר בקילוף חוזר של הקרנית (recurrent corneal erosion). בקש מהרופא לחפש בקרנית סימנים היכולים להעיד שזו הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על טיפותשרית09/06/2013
שלום רב,האם שימוש בדקסאמיצין לשבוע ימים מעלה לחץ תוך עיני? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על טיפות - תגובה
ד``ר יורם שוחט09/06/2013אפשרי במקרים מסוימים. לא ניתן לענות ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)