מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס זוסטרמיטל11/04/2013
שלום לפני שבוע אובחנתי בהרפס זוסטר, אני מטופלת בכדורי זובירקס והיום אסיים את הטיפול. הבעייה היא שהאישון הימני שלי מורחב וזה משפיע מאוד על הראייה, כשאובחנתי נשלחתי לבדיקה אצל רופא עיניים שאמר שהכל תקין. האם העובדה והאישון עדיין מורחב (כשבוע מתחילת הטיפול) והראייה עדיין גרועה דורשת להיבדק שוב אצל רופא עיניים או שיש להמתין עוד קצת לאחר סיום הטיפול הכדורי? תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס זוסטר - תגובה
ד''ר יובל דומניץ12/04/2013כדאי להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי עיניים כתוצאה משימוש רב במחשבעדי10/04/2013
שלום
במקום עבודתי אני עובד מול מחשב כ10 שעות ביום. בימים האחרונים כואבות לי העיניים ואני כל הזמן ממצמץ. מספר שאלות:
כיצד אני יכול לטפל בבעיה? האם מנוחה לפרקי זמן לאורך שעות היום תפתור אותה ואם כן כמה זמן מנוחה דרוש? האם עליי לנוח לזמן ממושך יותר (מספר ימים?)
איך אוכל למנוע מהתופעה לחזור על עצמה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי עיניים כתוצאה משימוש רב במחשב - תגובה
ד''ר יובל דומניץ12/04/2013לפנות לבדיקת רופא עיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר משתנהשירן10/04/2013
שלום
כ5 שנים אני מרכיבה משקפיים.. המספר שלי משתנה.. כרגע הנני בת 23 והמספרים שלי 1.75- ו 2-
האם יש טעם לעשות לייזר בעיניים להסרת משקפיים? או שעלי להמתן עוד??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר משתנה - תגובה
ד''ר יובל דומניץ12/04/2013מקובל לנתח אם מספר לא השתנה ביותר מחצי בשנה אחרונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בעינים -ניריתנירית10/04/2013
שוב שלום לרופאים המלומדים,
בבקשה תענו לי לגבי "צריבה בעיניים " ראו את התוכן שנכתב ב-9.4.2013 ע"י נירית.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בעינים -נירית - תגובה
ד''ר יובל דומניץ12/04/2013צריכה בדיקת עיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בעינייםדנה10/04/2013
כבר חודשיים לסירוגין אני סובלת מאלרגיה אדמומיות וצריבה בעיניים עם דמעות או יובש לסירוגין. טופלתי בטיפות כמו- ריפרש והילוקומוד.וכן הילו לאלרגיה . וקיבלתי מהרופא טיפות לוטמקס שאינן עוזרות .
אני סובלת סבל רב ואני משתמשת בעדשות מגע וזה בלתי נסבל. העיניים דומעות ויבשות לסירוגין .
איזה טיפות מומלצות לטיפול באלרגיה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה בעיניים - תגובה
ד''ר יובל דומניץ12/04/2013צריך בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלת מאותה התופעה
בר18/05/2013היי...אני סובלת מאותה התופעה כבר 4 חודשים! נתנו לי כל מיני סוגי טיפות ולבסוף את הלוטמקס אבל שום דבר לא עוזר...מה עשית בסוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משאף flixotide ובעיית עיניים??שירה09/04/2013
שלום ד"ר,
היתי אצל אלרגולוג אמש בגלל קוצר נשימה ושיעול יבש שאורכים זמן רב,
הוא נתן לי משאף לפה flixotide 250 מק"ג שתי לחיצות פעם אחת פעמיים ביום למשך 30 יום,
קראתי בעלון שאחד מתופעות הלוואי זה בעיות בעיניים , היתכן הדבר?
זה בגלל האסטרואידים ? אולי כדאי שלא אתחיל טיפול בכלל ?
אני חוששת כי אני כבר המון שנים עם משקפיים מידה גבוהה, מידה 6
ואני בת 25
אנא תשובתך בהקדם
בתודה, שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משאף flixotide ובעיית עיניים?? - תגובה
ד''ר יובל דומניץ12/04/2013יכולה לטפל לא להלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שירה12/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס'7 בעיניים+לפעמים עגולים שחוריםשירה09/04/2013
שלום רב,
אני בחורה בת 25, מכיתה ב' עם משקפי ראייה,
כמעט ולא שמה עדשות.
העבודה שלי מצריכה עבודה במחשב , אני משתדלת לא להסתכל יותר מידי על המסך אם למשל אני בשיחה עם לקוח , ומרחיקה את המסך ככל שניתן.
לעיתים רחוקות קורה לי הדבר הבא: אני קמה מהמחשב בעבודה ויש לי מין כאבי ראש ואני רואה כאילו צל של העיניים שלי , עיגולים שחורים כאלה, צורת העיניים שלי בשחור, מה זה יכול להיות?
אני מספר 7 בשתי העיניים , לא רואה מרחוק ורק אם ממש אקריב לעיניים , כ5 ס"מ אז אראה טוב.
חשוב לי לציין כי אצלנו במשפחה הקטנה והגדולה ברוך ה' אין אנשים עם משקפי ראיה אולי רק המבוגרים חלקם עם משקפי קריאה, אבא שלי עם משקפי קריאה ואמא שלי ברוך ה' ללא משקפיים בלי העין הרע,ואחי האמצעי(בן 31) היה לו מספר 3 לדעתי , עשה ניתוח לייזר וברוך ה' הכל תקין .
שאלותיי הן:
1.מדוע דווקא לי גדל המספר ככה למימד גבוהה?אולי בגלל שכל הזמן היתי עם משקפיים וכמעט לא היתי בלי ? היתי בשני מכוני עיניים ושנייהם אמרו שאני יכולה לעבור את הניתוח לייזר אבל עדיין מפחדת .
2. האם זה נכון שבגיל 25 המספר מפסיק לגדול?
3.לעיתים רחוקות אני קמה מהמחשב בעבודה ויש לי מין כאבי ראש ואני רואה כאילו צל של העיניים שלי , עיגולים שחורים כאלה, צורת העיניים שלי בשחור, מה זה יכול להיות?
4. מה אני יכולה לעשות כדי שבריאות עיניי תיהיה תקינה ? אם זה מבחינת תזונה למשל?
5. אחי הבכור(בן 32) עם משקפיים אך מספר קטן(3 בערך) ואני רואה שלפעמים הוא מסתכל על מים , ועל השמיים הוא אומר שיש סגולה לכך , הוא קורא ספרים ללא משקפיים, מקריב את הספר ממש קרוב לעיניים וקורא עם העיניים מימין לשמאל .האם יש סגולה לכך? האם באמת צריך להיות לפעמים ללא במשקפיים ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מס'7 בעיניים+לפעמים עגולים שחורים - תגובה
ד''ר יובל דומניץ12/04/2013בעיית מיקוד ראייה אקומודציה לפנות לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה רצינית בעינייםנירית09/04/2013
שלום לרופאים היקרים,
אני בת 54 , ב- 8 שנים האחרונות יש לי תופעה כזו:
מידי פעם אני חוטפת צריבה מאוד גדולה ב- 2 העיניים. די קרוב לתחושה כאילו שפכו לעינים שלי חומצה. ואז העיניים מתחילות לדמוע.
ההרגשה ממש לא טובה , כשזה קורה אני אפילו נאלצת לעצום את העיניים על מנת שלא יכאב., אני ממש מנוטרלת.
בזמן האחרון "ההתקפה" היתה ממש בלתי נסבלת העניין שיתק אותי וקשה היה לי לתפקד.
ההתקפה הרצינית תופסת אותי בטיולים בעיקר עם צמחיה רבה למשל בשמורת טבע בחו"ל במשך 3 שעות סבלתי סבל רב.
התופעה תופסת אותי לא מוכנה, זה לא קורה כל יום אלא פעם ב...בעיקר בטיולים. ואיך שזה מופיע זה גם נעלם , יכול להעלם אחרי שעה או יותר...רק בסוף היום.
האם משהו מכיר את התופעה? קשור לרפואת עיניים?
מה הטיפול? אם יש טיפול? איך אפשר להקל על הסבל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה רצינית בעיניים - תגובה
ד''ר יובל דומניץ12/04/2013נות לרופא עיניים לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נורמלי?אנדרי08/04/2013
שלום רב
מזה כ-3 חודשים אני רואה מעיין "ניצוצות" בשמיים וישר כששמתי לב לזה הלכתי במהרה לרופא העיניים והוא עשה לי את הבדיקות הסטנרדטיות (עם הטיפות של הרחבת האישונים) ואמר לי שהעיניים שלי בריאות לחלוטין ואין שום בעיה.
אני לא נוטה להיות כזה היפוכונדר אבל זה מציק לי גם כאשר אני יושב מול לוח לבן (אני סטודנט) וגם מול מסך מחשב בהיר.
מדובר במעיין ניצוצות לבנות כאלו שנעות מהר בעיגולים אבל לא ממש במוקד הפוקוס אלא מסביב לו בזוית העין ולא מדובר בFLOTERS (את אלה יש לי גם והרבה אבל התרגלתי אליהם מזמן והם ממש לא מפריעים לי).
האם שמעת על זה?האם זה נורמלי?כי מחיפוש קצר באינטרנט זה נראה כאילו אני היחיד וזה ממש מלחיץ.
כן מצאתי איזשהו שם של תופעה באתרים לא ישראלים ודיי הרבה אנשים מהעולם שמתארים את הדבר הזה אבל שום דבר בעברית.מה שמתואר שם (ויקיפדיה) זה שמה שאנחנו רואים הוא פשוט תאי דם לבנים בתוך העין שניתן לראות רק בגלל שהם עושים צל אל מול אורך גל אלקרומגנטי מסויים כמו למשל הכחול של השמיים.
שם התופעה לפי מקורות אלו:"blue field entoptic phenomenon"
מצד שני יכול להיות שזה תמיד היה ופשוט לא שמתי לב אל זה.כי נתון נוסף שאולי מעניין הוא שאני מתמודד עם הפרעת חרדה קלה והחושים שלי נוטים להיות חדים מאד בתקופות של לחץ (כמו התקופה הזאת עכשיו).אז אולי כולם רואים את זה ורק אני שם לב כי אני במעיין "חדות חושים" או "fight or flight"?
חוץ מהחרדה (שגם אליה אני לא לוקח תרופות(לקחתי SSRI למשך חצי שנה מלפניי שנה בדיוק עד לפניי חצי שנה בדיוק)אין בעיות רפואיות או תרופות ובדיקות הדם תקינות ולחץ הדם תקין גם כן.
אני מצטער על שהארכתי במילים, על תשובתך אודה מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה נורמלי? - תגובה
ד''ר יובל דומניץ09/04/2013זה מצב שינוי בזכוכית כמו פלוטר רק מעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה על התגובה
אנדרי10/04/2013אז אין מה לעשות בעצם ?
פשוט להתעלם מזה וזה לא יציק לי (כמו הפלוטרס)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה על התגובה - תגובה
ד''ר יובל דומניץ12/04/2013בדיוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר' שוחט בהמשך לתשובתךרינה07/04/2013
לדר' שוחט שלום
ראשית תודה לתשובה בענין טיפול בגלאוקומה ע" קומביגן ולומיגן
בהמשך לתשובתך,האם הלייזר שיכול להחליף את הטיפול,האם יש בו גם סיכונים?או חסרונות?ולכמה זמן ?האם הוא לתמיד?
אודה לך מאוד לתשובה
רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מספר גבוה במשקפייםא06/04/2013
שלום,
עשיתי בדיקה לאחרונה ומסתבר שהמס' שלי במשקפיים עלה במס' שלם ב-3 השנים האחרונות. אני בת 24 אוטוטו, עם מס' 12 בכל עין ואם אני לא טועה צילינדר אחד בעין אחת ו-2 בעין אחרת.
עשיתי בדיקה להסרת משקפיים בלייזר ואני לא מתאימה בגלל עובי הקרנית.
האם המספר ייעצר מתישהו? מה יהיה כשאצטרך ללדת? לעבוד מול מחשב במשך שנים? :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר גבוה במשקפיים - תגובה
ד``ר יורם שוחט07/04/2013למעט במקרים מעטים, השינוי במספר עוצר בד"כ במהלך העשור השלישי לחיים. שינוי של מספר אחד במהלך 3 שנים נחשב קטן.
השפעת הריון על שינוי במספר לא חלה אצל כולן.
עבודה מול מחשב לכשעצמה לא גורמת לעלייה במספר. עבודה רצופה, ללא הפסקות, למרחק קצר (מחשב, קריאה וכו') עלולה לגרום לעלייה במספר, ולכן מומלץ לעשות הפסקות קצובות בעבודה ולמקד את המבט על עצם רחוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בקומביגן ולומיגןרינה06/04/2013
שלום רב
יש לי גלאוקומה ומקבלת קומביגן פעמיים ביום+פעם בערב לומיגן
הטיפול החליף טיפול בקוסופט וקסלאטן שלא צלח,
תופעות הלואי של קומביגן ולומיגן קשות מאוד ,יש לי צריבה,אודם גרד,תחושה של עייפות וחולשה ובחילה כאבי ראש ,והרגשה של דלקת בעיניים,האם אני צריכה לחיות עם כול התופעות האלו?אין פתרון אחר?
דרך אגב כול מה שהזכרתי לא היה לי קודם ,
תודה למענה
רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקומביגן ולומיגן - תגובה
ד``ר יורם שוחט07/04/2013אם הלחץ התוך עיני לא יורד במידה מספקת עם טיפול תרופתי, או אם הטיפול התרופתי גורם לתופעות לוואי משמעותיות, יש מקום לשקול טיפול אחר כגון לייזר או התערבות ניתוחית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על טיפול בבקשה עזרתכםרינת05/04/2013
שלום רב, שאלתי קודם: שלום רב, האם דלקת עיניים נגרמת כתוצאה מרוח חזקה ואבק? האם עצי זית ליד הבית סיבה לדלקת? האם ציפורים שמגדלים ליד הבית יגרמו לדלקת? או אלרגיה שיש מאבק היא גרמה לדלקת?והאם וירוס מועבר עם הרוח ?
במבחן אלרגיה יש לי אלרגיה מאבק הבית, דשא וכתלית יהודה ,השאלה איך אפשר למנוע דלקת עיניים?אודה לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על טיפול בבקשה עזרתכם - תגובה
ד''ר יובל דומניץ07/04/2013קשה למנוע
כל מה שהזכרת יכול לגרום לדלקת אלרגית בעיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות ונסיגת צילינדריאיר05/04/2013
שלום ד"ר.
לפני 6 שנים ביצעתי ניתוח לייזר LASEK.
נשאר בעין ימין צילינדר של 1.5 - ובנוסף חצי מספר.
רופא עיניים נתן לי טיפות עיינים שלטענתו יכולות לצמצם את הצילינדר ולהפחית את המספר.הטיפות הם:
TIMOLOL 0.1%
BRIMONIDINE 0.15%
לא ניתנו לי הנחיות מיוחדות לגבי זה שצריך לעצום את העין במשך כדקה עד שתיים לאחר ההזלפה(הנחיות אלו מופיעות בעלון בקראתי היום).
אני במשך חודשיים מלאים מזליף את הטיפות עוצם את העין למשך מספר שניות ופותח אך לא כפי שהוסבר בעלון.
עד כה איני חש שינוי משמעותי טרם השימוש בטיפות.
א. האם אופן ההזלפה שלי פגע ביעילות הטיפול ולכן לא חל שיפור?
ב. האם נדרש משך זמן נוסף על להתרחשות שינוי (3-4 חודשים)?
ג. איך ניתן להפסיק טיפות אלו בבטחה? האם פשוט להפסיק או שצריך לעשות זאת בהדרגה כלשהי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות ונסיגת צילינדר - תגובה
ד``ר יורם שוחט07/04/2013אופן ההזלפה לא פגע ביעילות הטיפול.
הסיכוי שטיפות ישפיעו על המספר 6 שנים אחרי הניתוח הוא קטן.
אפשר להפסיק בבת אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטרקט משניליאורה04/04/2013
האם לצורך בדיקת עיניים בשל קטרקט משני צריך לעשות בדיקת שדה ראייה או שאין קשר ישיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטרקט משני - תגובה
ד''ר יובל דומניץ05/04/2013rאין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)