מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלט בעיןנטלי30/05/2010
לפני כ - 3 שנים עברתי טיפול ביוד (סבלתי מפעילות יתר של בלוטת התריס), מספר חודשים לאחר הטיפול הופיע בלט בעין שמאל, עברתי ניתוח בעפעף. אחריהניתוח העיניים נראו פחות או יותר זהים.
לפני כשבועיים שוב התחיל להופיע בלט באותה העין. הבלט לא גדול, אך מפריכ לעי מאוד הן לראיה ובעיקר עקב המראה החיצוני הלא סימטרי.
אני כרגע מאוזנת מבחינת פעילות בלוטת התריס.
מה האפשרויות שלי? אודה מאוד גם על הפניה לרופאי עיניים המומחים בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ30/05/2010צריך לפנות רופא עיניים לבירור מצב העיניים מבחינת היתר פעילות ואז להחליט בעצה עם רופא עיניים פלסטיקאי מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדפנה30/05/2010
האם התעמלות פנים התורמת להצערת הפנים ע"י חיזוק שרירי הפנים וכוללת גם מאמץ של העפעפים, הגבות ושרירי העיניים הטבעתיים מזיקה לעיניים ויכולה לעלות את הלחץ התוך עיני?
ההתעמלות מתבצעת ע"י הפעלת לחץ עדין עם האצבעות על השרירי הפנים והעיניים וע"י כיווץ השרירים של העףעף, זווית העין, פקיחת העין לרווחה, הפניית המבט כלפי מעלה תוך מצמוץ וכו'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ30/05/2010התשובה לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה(?)...מתחננת לעזרה!!!!!טניה29/05/2010
מצב עיניים של אמאי פשוט קטסטרופלי. זה התחיל לפני כשנה. העיניים שלה אדומות מאוד יש לה גירוד וכאבים בעיניים. היא לא יכולה ליקרא ולא לראות טלביזיה.יש לה רגישות לעור יום (לפעמים קשה לה לצאת החוצה לרחוב כהעיניים מתחילות לכאוב בגלל האור. משקפי שמש לא עזרות) .המצב הזה משתק אותה!!!!!! הינו אצל הרבה רופאים הדיאגנוזה היא אלרגיה... החלפנו הרבה תרופות... אין שינוי... מה לעשות? אולי למישהו יש פיתרון או לפחות עיצה להקלת המצב! תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ30/05/2010כדי לטפל בבעייה צריך בדיקה מקיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה ועדשות מגעדפנה29/05/2010
שלום רב
הרכבתי עדשות מגע רכות במשך כ- 12 שנים למשך כל היום. לפני חצי שנה ביקרתי אצל רופא עיניים לבדיקה שנתית שגרתית (המספר הוא -7.5 וצילנדר -1.25 בעין ימין. 7.5- וצילנדר 2.5- בעין שמאל) התחלתי להרכיב משקפיים מגיל 7-8 (כיום בת 27) במספר 3.5 והמספר עלה בהדרגה במשך השנים. ב3 שנים האחרונות עלה לי הצילנדר בעין שמאל מ2- ל2.5- .
במהלך הבדיקה הרופא הפך את העפעף ואמר שיש לי חיספוס בעפעפים ופסק להפסיק השימוש בעדשות לחודש לפחות. יש לציין שאני לא חשה בגירוי או צריבה בעין כלל. אם לא הייתי ניגשת לבדיקה לא הייתי מודעת לאלרגיה כלל. לאחר חודש הפסקה בהרכבת עדשות חזרתי לרופא שאמר שאין כלל שיפור וכך גם כעבור חודשיים נוספים. כעת משלא היה שיפור מאי שימוש בעדשות הוא סבר שהאלרגיה נובעת ממקור חיצוני כגון אבקני פרחים וכד'. אך לרוב אני לא מרגישה האלרגיה. חזרתי להרכיב עדשות מגע פעמיים בשבוע למס' שעות מועט (כ 6 שעות). בשבוע האחרון, לראשונה מזה זמו רב התחלתי להרגיש גירוי וצריבה קלה בעין (אך נסבלת) פניתי חזרה לרופא שאסר שימוש בעדשות מגע ונתן לי לראשונה טיפות אופטילסט ל- 3 חודשים. כמו כן ציין בפני שהטיפול נגד אלרגיה (בסטרואידים) שעשוי להעבירה מסוכן ועלול לגרום לנזקים קשים בראייה ולפיכך הדבר לא בא בחשבון. יש לציין שהרופא בדק העין כולל בדיקת הרחבת אישונים.
אני ממש מתוסכלת מכך שאני לא יכולה להרכיב עדשות מגע וכפי שהאלרגיה לא עברה חצי שנה אני מבינה שהמצב יכול להמשך שנים! שאלותיי הן:
1. אם האלרגיה לא מורגשת ומפריעה מדוע אסור להרכיב עדשות (אפילו לתקופות קצרות) והאם מסוכן להרכיבם?
2. אין במשפחתי היסטוריה של משקפיים כלל, מתי המספר יפסיק לעלות, וכמה זמן צריך לבדוק שהמס' יציב לפני ניתוח לייזר?
3. הבנתי שצילנדר לא אמור להשתנות כלל במשך השנים הכיצד השתנה לי מס הצילנדר ומה משמעות הדבר?
4. מה ניתן לעשות בנדון? אני ממש נואשת ומאוד חשוב לי לחזור ולהרכיב עדשות אני ממש סובלת עם המשקפיים.
בתודה מראש
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ29/05/2010את בסוף הדרך מבחינת הרכבת עדשות מגע. צריך שבוע בלי עדשות ואז בדיקה לניתוח לייזר שיכול להיות פתרון טוב עבורך. צילינדר יכול להיווצר משפשוף עיניים מדלקות חוזרות. לגבי ניתוח להסרת משקפיים מוזמנת לבדיקה אצלי אני המנהל הרפואי של רשת קר 0544964170
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה לגבי ניתוח לייזר
דפנה30/05/2010בהמשך לתשובתך.. יש לי אישונים מורחבים מאוד יחסית לאנשים אחרים, הבנתי שאישון מורחב עשוי להוות חוסר התאמה לניתוח בלייזר. האומנם? ולגבי התייצבות המס' לפני חצי שנתי את המשקפיים למספר ל7.5- (במשקפיים הישנות מלפני 3 שנים היה לי 6.5- ). כמה זמן צריך להמתין כדי לוודא שהמספר יציב דיו ולא יעלה בחזרה אחרי הניתוח?
בברכה,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ30/05/2010מנתחים אם מספר לא השתנה יותר מחצי מספר בשנה האחרונה וגם אז אין הבטחה שלא ישתנה בעתיד. אנחנו נותנים אחריות לכל החיים כך שאם מספר ישתנה נוסיף טיפול ללא תשלום. גודל אישונים לא חשוב מבחינת ניתוח יש דרכים להתגבר על כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות עיניים ג'נטיל נגד יובשרוני28/05/2010
שלום רב,
רציתי לדעת האם שימוש יחסית גדול בטיפות מסוג זה יכול להזיק לעיניים באיזשהי צורה?
אני משתמש בהם בערך אחת ליומיים..
האם לשימוש זה יכולות להיות השפעות לא טובות?
כמו כן - במקרה שמדובר מספר שנים לאחר ניתוח לייזר מסוג PRK - האם זה משנה את התמונה או המצב?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ29/05/2010אפשר להשתמש בלי הגבלה תורם להרטבת עיניים לא משנה תוצאות טיפול לייזר או כ ממצא אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי וריד סתום בתוך העיןאלעד28/05/2010
שלום לך יש לי וריד סתום בתוך העין ואני רואה מטושטש לכן אני מרכיב משקפיים והלכתי להרבה רופאים והם אמרו אין מה לעשות אני לא רואה טוב אני רוצה שתגיד לי מה הפתרון שאני יראה טוב בלי משקפיים 2 משקפיים יש לי תחזיר לי תשובה אשמח מאוד זה חשוב לי ביותר אני בן 59 ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשה
ד``ר יורם שוחט28/05/2010אי אפשר לענות ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבעלי יש וריד מתחת לעין ימיןאלעד28/05/2010
שלום,
לבעלי יש וריד בולט מתחת לעין ימין, אם הוא נח מספיק לא רואים את הוריד .
אבל רוב הזמן הוריד בולט וזה לא נראה טוב. מה עושים שזה לא יהיה?
תחזיר לי תשובה זה חשוב לי מאוד. ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשה
ד``ר יורם שוחט28/05/2010אי אפשר לענות ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות עיניים חוזרותרון28/05/2010
שלום ד"ר,
1. אני שוחה באורח קבוע, פעמיים בשבוע, בבריכת שחיה ציבורית, זה שנים.
2. בחודשים האחרונים, ללא כל סיבה, לכאורה, החלו להופיע אצלי, מדי כחודש, דלקות לחמית, בכל אחת מהעיניים, באופן חליפי,
3. הדלקת מופיעה מספר שעות לאחר השחיה, מלווה בהפרשה מוגלתית, בעיקר בבוקר, אודם קל וכמעט ללא גירוי.
4. הדלקת חולפת תוך מספר ימים בעקבות טיפול ב- VIGAMOX.
5. האם ניתן להמשיך באורח זה של טיפול בן מספר ימים, אחת לחודש, בכל אחת מהעיניים?
אם לא, האם יש פתרון רפואי אחר?
בתודה ובברכה,
רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרון
ד``ר יורם שוחט28/05/2010קרוב לודאי שאין מדובר בזיהום, אלא בגרוי הלחמית בעקבות חשיפה לכלור או לגורם אחר.
ויגמוקס לא מיועד לטיפול במצב זה ועליך להמנע משמוש בתרופה זו.
כדי לענות לך ביתר פרוט עליך לפנות לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רצועות שחורות בראיה אחרי ניתוח קטרקדוד28/05/2010
עברתי לפני כחדשיים ניתוח קטרקט והשתילו לי עדשות תוך עיניות ואיני זקוק יותר למשקפיים, אך לפני כמה ימים החלו להופיע לי בעין אחת רצועות שחורות או ירוקות שמפריעות לי קצת, האם זה ג'ל או משהו אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוד
ד``ר יורם שוחט28/05/2010קרוב לודאי שמקור התופעה בג'ל שבעין, אך יש צורך להבדק בהקדם כדי לוודא שאכן זו הסיבה ושאין מדובר בשינויים ברשתית כגון קרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בתוך עפעץ שמאלאסף יוסף28/05/2010
בס"ד
שלום רב.
לפני כשלושה חודשים החלה אצלי צריבה\דקירה נקודתית בעפעף עליון עין שמאל להערכתי, כתוצאה מחבלה פנימית מחפץ שחדר אל תוך העפעף.
מאז הופנתי לרופא עיניים בת"א שאיבחן דלקת ונתן לי טיפול אנטיביוטי.
הטיפול לא הועיל שכן בבקרים אני חש צריבה מלווה בדמע והתחושה דומה לחפץ שתקוע בתוך העפעף כמו תחושה של גרגיר זכוכית חד וקטן
במהלך היום,לאחר כמה שעות, התחושה מתפוגגת אם כי לא לגמרי.
אבל בבקרים הדבר חוזר חלילה. אני מתקשה לפקוח את העין למשך כשעה.
העין איננה מוגלתית, כמו כן עין ימין תקינה ללא כאבים או דלקות.
ממצאי הבדיקה האחרונה: אובחנה דלקת, בדיקת ראיה תקינה.
כאמור לעיל, לאחר גמר הטיפול האנטיביוטי\סטרואידי הבעיה נותרה.
ברצוני לברר שני דברים:
1. אינני מצליח לשתף פעולה עם הבדיקה, קרי - הפיכת העפעף - האם יש פתרון לכך?
2. כיצד אתם ממליצים לי להמשיך טיפול.
תודה על עזרתכם האדיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאסף
ד``ר יורם שוחט28/05/2010צריבה ותחושת גוף זר בעין בהשכמה, הנמשכת מספר שעות ומתפוגגת בהדרגה, נובעת במקרים רבים מיובש ו/או מדלקת בשולי העפעפיים. מדובר בתלונה נפוצה מאד. המצבים שציינתי ניתנים לגילוי בבדיקת עיניים רגילה.
אם מדובר ביובש, הטיפול כולל תחליפי דמעות מספר פעמים במשך היום (גם אם אין תלונות בשעות היום) ותחליף דמעות צמיג יותר כגון ג'ל או משחה לפני השינה. אם יש דלקת בשולי העפעפיים הרופא ימליץ לך על הטיפול המתאים.
אין פתרון קסם לקושי בהיפוך העפעף. אם יש גוף זר תחת לעפעף רואים לפעמים סימני שפשוף בקרנית, אך אין תחליף לבדיקה עם היפוך העפעף. לפעמים יש בצד הפנימי של העפעף הסתיידויות זעירות ("אבנים") העלולות לגרום לתלונות שציינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בעין?אסנת27/05/2010
שלום
לאחרונה סבלתי מהרפס באיבר המין שגרם להדבקה באצבע HERPETIC WHITLOW-
המקרה באצבע חלף לפני כחודש וטופל בעזרת זובירקס
כעת אני סובלת בגרד חזק בתדיריות חולפות בעין שמאל ולעיתים גם בעין ימין
(לאחרונה סבלתי מהתקף קצר נוסף באיבר המין)
האם ניתן להדבק גם בהרפס בעין כתוצאה מהמקרים הקודמים?
מהם הסימפטומים להרפס בעין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
ד``ר יורם שוחט27/05/2010זיהום הרפס בעין מתבטא בד"כ כדלקת עם אודפ וכאב בעין (אם כי יכול להתבטא גם באופנים שונים). הגרד שאת מתארת ככל הנראה לא קשור, אך בכל מקרה דרושה בדיקה.
הרפס עלול לעבור לעין באמצעות מגע.
עליך לפנות לרופא עיניים לבדיקה כדי לגלות את הסיבה לגרד ולוודא אם יש סימנים לזיהום ע"י נגיף ההרפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהריון - בדיקת קרקעית עיןי26/05/2010
שלום,
בהריון שבוע 17, עקב יתר לחץ דם נשלחתי לבירור US כליות, אקו לב וגם בדיקת קרקעית העין.
כמו כן התחלתי טיפול בטרנדייט 100 פעמיים ביום ומיקרופירין 100 פעם ביום.
שאלותיי:
1. האם לאשה בהריון מזליפים טיפות הרחבת אישונים בבדיקת קרקעית העין? האם אינו פוגע בעובר? האם מותר לאשה בהריון? האם "הולך ביחד" עם הטיפול הנ"ל ליל"ד?
2. לאור כך שלפני מספר שנים טיפות הרחבת אישונים גרמו לי לטשטוש ראייה משך יותר מ-6 שעות, האם ניתן לבצע את הבדיקה גם ללא הטיפות?
3. האם בדיקת לחץ תוך עיני - גם היא בטוחה לאשה בהריון? האם מזליפים משהו? האם אינו פוגע בעובר? האם "הולך ביחד" עם הטיפול הנ"ל ליל"ד?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ26/05/2010אין שום מניעה לשים טיפות להרחבת אישונים בהריון והשפעתם יכולה להמשך עד 24 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות צהובות בעייניםחן ח26/05/2010
רציתי לדעת מה זה אומר כאשר יש לי נקודות צהובות בעיניים זה לא מפריע לי או משהו כזה אבל זה משהו פתאומי שלא היה לי עד עכשיו ואשמח לדעת אם חס וחלילה זה משהו מסוכן
תודה מראש
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ26/05/2010מדובר בשינויים מפגיעת השמש בלחמית. רק אם מתחיל לצמוח לעבר ועל הקרנית מוצאים אותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופא בבקשהעינבר25/05/2010
שלום רב
מה זה דלקת בקיר העין ?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ26/05/2010אולי את מתכוונת לסקלריטיס . דלקת של גלגל העין ( הסקלרה ) אופיינית למטופלים עם מחלות קולגן או פרקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכאות השתתפות במימון לוסנטיסישראלה25/05/2010
שלום,
איך אני יכולה לדעת אם אני זכאית להשתתפות במימון לוסנטיס לטיפול ב-AMD?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ25/05/2010חברות ביטוח פרטיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע חיוני לחולי AMD
שאול26/05/2010ישראלה שלום,
בהמשך לתשובתו של הדר'.
את יכולה לבדוק את זכאותך מול קופת החולים או חברת הביטוח שאת מבוטחת בה.
להלן הביטוחים: מכבי מגן זהב, מאוחדת/לאומית (לפי הנחיות הקופה),משרד הביטחון (לבדוק מולם).
הראל, הפניקס, כלל בריאות, מדנס, מנורה, מגדל, אליהו, איילון, ביטוח ישיר, הכשרת היישוב. לגבי הביטוחים הפרטיים את צריכה לבדוק מולם את תנאי הפוליסה שלך ולבדוק את זכאותך לטיפול.
כיסוי ביטוחי לתרופות שאינן בסל הבריאות (כגון: לוסנטיס) חשוב מאד במדינת ישראל
שבה סל הבריאות מוגבל בתקציבו (לצערנו).
איחולי הצלחה ובריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)