פטירה של אימי אחרי משבר נוסף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
053-4877782
לקביעת תור אצל טובי פלד
053-4877782 ללא פרסום בפורום

• פטירה של אימי אחרי משבר נוסף
    סיגל
    18/07/2023

שלום, אימי בת 84 נפטרה לפני כ 4 ימים ואנחנו כרגע יושבים שבעה. אימי היתה העוגן בחיי, הייתי מתייעצת איתה, נעזרת בה , היא היתה אופטימית ורגועה . לפני כ 3 שנים התגרשתי בגרושים רעים , עם בעל בוגדני, שחי היום עם אותה בחורה שצעירה ממנו ב 30 שנה .
    אין לי אבא, שכן הוא נפטר לפני 25 שנה.
    מרגישה די אבודה, חסרת חשק לכלום, ומוטיבציה.
    מציינת שיש לי 3 ילדים בני 13,18, 22, ובנוסף מאז הגרושים התחלתי לקחת גם כדורים לדיכאון.
    אין לי כסף כרגע לפסיכולוגים גם ככה נאבקת על קיומי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טובי פלד - 053-4877782

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משבר

טובי פלד
    04/08/2023

שלום סיגל את כנראה סובלת מדיכאון .. דיכאון הוא תגובה של כל היונקים לנטישה .בעבר הרחוק נטישה של אם לתינוק הייתה סכנת חיים גדולה .התגובה הטובה ביותר לנטישה הייתה לא לעשות כלום. כיום זו תגובה לא מועילה והיא קיימת .יש דרכים להתמודד עם דיכאון ולהקל עליו .תרופות היא אחד מהם ויש עוד. אם אין לך כסף לטיפולים יקרים תנסי למצא טיפולים מוזלים או אפילו בלי כסף. תשתדלי לא להיות לבד. ותתקשרי גם לערן. וכך הדיכאון יחלוף. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו