מידע רפואי
פורומים
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- ביטוח לאומי
- שרירנים ברחם - מיומה
- נכים, שיקום נכים - תמיכה
- כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
- בניית ציפורניים
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- פסיכולוגיה ילדים
- הגנה עצמית, הגנה עצמית לנשים
- הפרעות שינה ועייפות
- פגים
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- פיברומיאלגיה
- יובש בעיניים, יש לך עיניים יבשות?
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
מנהל הפורום

053-4877782
- פטירה של אימי אחרי משבר נוסףסיגל18/07/2023
שלום, אימי בת 84 נפטרה לפני כ 4 ימים ואנחנו כרגע יושבים שבעה. אימי היתה העוגן בחיי, הייתי מתייעצת איתה, נעזרת בה , היא היתה אופטימית ורגועה . לפני כ 3 שנים התגרשתי בגרושים רעים , עם בעל בוגדני, שחי היום עם אותה בחורה שצעירה ממנו ב 30 שנה .
אין לי אבא, שכן הוא נפטר לפני 25 שנה.
מרגישה די אבודה, חסרת חשק לכלום, ומוטיבציה.
מציינת שיש לי 3 ילדים בני 13,18, 22, ובנוסף מאז הגרושים התחלתי לקחת גם כדורים לדיכאון.
אין לי כסף כרגע לפסיכולוגים גם ככה נאבקת על קיומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משבר
טובי פלד04/08/2023שלום סיגל את כנראה סובלת מדיכאון .. דיכאון הוא תגובה של כל היונקים לנטישה .בעבר הרחוק נטישה של אם לתינוק הייתה סכנת חיים גדולה .התגובה הטובה ביותר לנטישה הייתה לא לעשות כלום. כיום זו תגובה לא מועילה והיא קיימת .יש דרכים להתמודד עם דיכאון ולהקל עליו .תרופות היא אחד מהם ויש עוד. אם אין לך כסף לטיפולים יקרים תנסי למצא טיפולים מוזלים או אפילו בלי כסף. תשתדלי לא להיות לבד. ותתקשרי גם לערן. וכך הדיכאון יחלוף. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?