מידע רפואי
פורומים
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- ביטוח לאומי
- שרירנים ברחם - מיומה
- נכים, שיקום נכים - תמיכה
- כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
- בניית ציפורניים
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- פסיכולוגיה ילדים
- הגנה עצמית, הגנה עצמית לנשים
- הפרעות שינה ועייפות
- פגים
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- פיברומיאלגיה
- יובש בעיניים, יש לך עיניים יבשות?
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
מנהל הפורום

053-4877782
- אין לי כוח יותרזה משנה?18/07/2023
אני, בת 35 - ניסיתי כל כך למצוא את המשמעות ואת השמחה בחיים האלה. טסתי, טיילתי, למדתי, התחתנתי, הקמתי עסק, סגרתי אותו, התרסקתי.. מילא להתרסק אבל למה לרסק אותי עוד יותר? פקידה בבנק שלא מכירה אותי ואני לא יודעת מה עשיתי לה רע, אבל היא החליטה להתעלל בי. על כמה שקלים היא החליטה להרוס לי את החיים ולקחת ממני כל חתיכת סיכוי קטנה שהיתה לי בחיים האלה.
מילא הכסף, אבל כלום לא מביא לי נחת. אי אפשר להצליח פה, כל יום אני קמה למלחמת הישרדות. אם לך כסף בחיים האלה, אין לך כלום.. במיוחד במדינה הזאת אתה לא יכול לעשות כלום!. כולם יעשו הכל כדי לדפוק אותך, העיקר שהם יצאו מרוצים. אני כזאת קטנה בעולם הזה. גרגיר אבק. אני בדיחה. בדיחה בשביל כולם.
יש בי שנאה עצומה לעולם הזה, לאנשים, לחיים.
אנא שלי הבטיחה לי שהיא לא תיתן לי ליפול, והנה, עכשיו כשאני בנפילה היא פשוט הפנתה לי את הגב, וזה אחרי שקיבלתי ממנה צרור של הטחות קשות. ועל מה? מה עשיתי? פתחתי עסק? ניסיתי ללכת אחרי החלומות שלי? לא הלכתי לעבוד כמו עדר בעבודה משרדית 8-17 כמו שהיא רוצה?
אבל מה אני מתפלאת? היא לא יודעת לאהוב, היא לא יודעת לחבק, לתמוך, לפרגן, להרים.. היא אף פעם לא ידעה לעשות את זה. אני לא מאשימה אותה, זה מה שהוא מכירה. ואם כבר מישהו שכם ידע לתת אהבה ולהרים ולתמוך - אבא שלי, אבל הוא נפטר.
מעניין אם הוא היה מציל עכשיו את המצב? הוא בטח היה רב עם אמא שלי עכשיו כדי לעמוד לטובתי. אבל כמובן שהוא כבר לא איתנו. ככה זה, את הטובים אלוהים יודע לקחת לעצמו.
כבר חודש שאני רק תוהה איזה וכמה כדורים אני צריכה לבלוע כדי לסיים עם החרא הזה. כדי להפסיק לסבול. הדבר היחיד שאני פוחדת להכאיב לו זה בעלי. הוא מנסה, באמת שהוא מנסה להרים אותי. אבל גם הוא מתעייף לפעמים.
הוא כבר לא מסוגל להכיל אותי. ובצדק. אני הורסת גם לו את החיים. היום הוא אמר לי שאני גורמת לו סבל.
בעצם. למה אני צריכה לגרום לכולם סבל?
חשבתי שזאת תקופה וזה יעבור, אבל זה כבר למעלה משנה. איך בנאדם יכול להיות כלכך הרבה זמן בדיכאון ובסבל?
ניסיתי למצוא יעד, מטרה, משהו להיאחז בו. אבל כשאין לך כסף, שיקים חוזרים והבנק עוד יותר מערים עליך קשיים, אתה לא באמת יכול לעשות משהו עם החיים שלך. אתה יכול רק להמשיך לחלום.
אז נמאס לי לחלום.
אני לא רוצה להביא ילדים, לא חושבת שמגיע לאף אחד לסבול כמו שאני סובלת.
החלום היחיד שנשאר לי הוא למות. פשוט לא להרגיש יותר. אבל מפחדת לעשות את זה כרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת מהחיים
טובי פלד04/08/2023שלום אור
המצב מאד קשה אבל יש דרכים לפתור ולנסות דברים חדשים. כנראה את לא מכירה מספיק טוב א המערכת הרגשית של ושל אחרים .לכן כדאי שתגיע לטיפול ממוקד רגש .
בהצלחה עד שתמצאי דרך טובה יותר לחיות את חייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?