מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר ב- G6PDקרן13/12/2009
שלום רב,
יש לתינוק חוסר ב- G6PD. האם מותר להשתמש בזריקת אלחוש בברית המילה של לידוקאין?
כי אני יודעת שאמלה אסור אז אמלה ולידוקאין זה לא אותו דבר?
תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הם לא אותו דבר בשביל ההתחלה
14/12/2009שני התכשירים מכילים לידוקאין אך EMLA מכיל גם פרילוקאין.
אין מניעה מלהשתמש גם ב-EMLA אבל לזכור שיש שכיחות גבוהה יותר של תופעות לוואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי הכל וזה לא עוזר- כינים!יש לי כינים13/12/2009שלום,
אני בת 20 - נדבקתי מילדה בת 5 מכינים ובערך שנתיים לא מצליחה להוריד אותם!
ניסיתי הכל כמעט.. שמנים טיבעיים, הדרין, כל מיני- אני אפילו לא זוכרת את השמות- ואני פשוט לא מצלילחה לצאת מזה.
רעיונות?!?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכינים
פרופ' חיים ביבי13/12/2009לסרק כל הזמן עם מסרק דק. יש תכשירים טובים שהרופא המטפל ודאי מכיר אותם.
התכשירים הטבעיים לא תמיד עוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מונע , דלקת בדרכי השתן.יואב12/12/2009שלום רב,
בתי בת 11.5 חודשים. היום אנחנו לאחר חודש של טיפול מונע באטיביוטיקה "צפוויט פורטה" כ 6CC ליום. זאת לאחר אישפוז של שבוע עקב דלקת בדרכי השתן.( אגב משקלה היום כ 8.5 ק"ג).
הוסבר לנו שעד לבדיקת נפרולוג יש להמשיך בטיפול המונע , כמו כן מה סיבת ומטרת הטיפול.
התור שנקבע לנו הוא לאמצע פברואר.
שאלתי היא : האם מדובר בפרק זמן סביר( 4 חודשים) של טיפול מונע באנטיביוטיקה לתינוקת?
האם ישנן השלכות כלשהן על מערכת החיסון לטווח הקרוב/ארוך?האם קיימות אלטרנטיבות?
תודה על העזרה,
בכבוד רב,
יואב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראלו שאלות שצריך להפנות לרופא המטפל
13/12/2009חסר הרבה מאוד מידע על הדלקת
ככלל טיפול מונע מיועד למניעת זיהום חוזר בדרכי השתן ולהגן על הכליות
יש אנשים הנוטלים טיפול מונע לשנים ארוכות
לטיפול לא אמורה להיות השלכה על מערכת החיסון
לגבי שאר השאלות פנה לרופא המטפל שמכיר את הדלקת והחיידק שצמח
נסה להקדים את התור לנפרולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקבוק לא מחוטאמיכאלה12/12/2009שלום רב,
אתמול (יום שישי) נתנו בטעות לבני בן החודשיים מטרנה בסביבות 180 מ"ל בבקבוק לא מחוטא עם מים לא מורתחים ששייך לבני המשועל והמנוזל בן השנתיים וחצי. כמו כן ביום חמישי בבוקר (לפני יומיים) קיבל חיסון בו בזמן של פרבנר 1+מחומש 1. ביום חמישי אחרי החיסון ללא תופעות לוואי אך מאתמול מאוד ישנוני הרבה מעבר לרגיל. בינתיים בלי חום. אני לא יודעת למה לייחס את זה לבקבוק או לחיסון.
האם מים לא מורתחים בבקבוק הנ"ל מסוכן? למה עלי לצפות? מאוד דואגת
אודה לתשובה,
מיכאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני לא חושב
12/12/2009שיש קשר בין הבקבוק לישנוניות של הילד אך בגיל זה ובמצב כמו שאת מתארת לא הפורום הוא מקום לתשובות אלא בדיקה ע"י רופא הילדים המטפל
ובהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבעבועות רוח אצל תינוקמיכל11/12/2009בני בן 5 חודשים נדבק באבעבועות רוח. בנוסף לשלפוחיות (מרוכזות בעיקר בראש ובמפשעה) יש לו חום מאוד גבוה.
איך מטפלים בגיל כזה? רופא ילדים המליץ לי על תרחיף זובירקס, אבל הבנתי שהדעות חלוקות בקשר ליעילות שלו. האם באמת כדאי להשתמש בו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתלוי איך הילד מרגיש בלתי אפשרי....
11/12/2009לענות ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בבקשהנ10/12/2009שלום רב
ביתי בת שנה וחודש כמעט המון פעמים מעלה חום לפני כחודשים עשתה בדיקות מכיוון שהיה לה חום ו- CRP היה 21 במקום 0-5 מה זה אומר ? האם יש להסיק מזה משהו .
אציין שביתי חולה כבר 5 ימים ללא מצב רוח כל הזמן צועקת ובוכה וחוסר תיאבון מוחלט האם לעשות לה בדיקות דם נא עצתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבדיקת דם
פרופ' חיים ביבי10/12/2009לפי התיאור רצוי שרופא ילדים יבדוק את הילדה בהקדם. יתכן וימצא סיבה להרגשה הלא טובה ואם לא ימצא סיבה יבצע בדיקות דם ושתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה- אבל לא ענית לי לגבי ה-CRP
נ10/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגבי ה-CRP
10/12/2009ה-CRP מהווה עדות לתהליך דלקתי ולאור העובדה שלא היה מאוד מוגבר יש סבירות גבוהה שמדובר בתהליך נגיפי אך את זה יוכל לומר יותר בוודאות רופא הילדים המטפל שגם בדק את הילדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצואה בצבע לבן חימראורנה09/12/2009שלום רב,
ביתי בת השנתיים עשתה במשך שעה אחת 3 פעמים קקי רך מאוד שמריח נורא , זה לא היה שלשול אבל הצבע הטריד אותי הצבע לבן חימר בהיר כזה בפעם השלישית זה היה כבר יותר צהוב , הילדה ניראת בסדר משחקת ללא חום האם אני צריכה להתעלם ? או לגשת מחר לרופא ? היא גמולה האם יש צורך לשים לה חיתול ולקחת למעבדה במידה וימשיך ?? היא ישנה עם חיתול בלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכדאי להביא צואה כזו לבדיקה
09/12/2009ניתן לקחת גם מהשרותים באם עשתה בשרותים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , כך אעשה
אורנה09/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשמוע מה היה בהמשך
09/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופהדוד09/12/2009בני בן ה-5 אכל תפוח, שנראה יפה מבחוץ.
לאחר שהילד אכל חצי תפוח הוא הבחין כי התפוח שחור מבפנים וזרק את מה שנשאר.
בעת האכילה הילד היה מרוכז בטלויזיה ולכן הבחין מאוחר מידיי, שהתפוח רקוב.
בדקתי את התפוח, שהוא זרק והחלק השחור (הרקוב) היה מאוד רך וכהה, בעל מרקם לא אחיד.
בתוך החלק השחור היו חלקים שהיו עוד יותר רכים.
מה עושים?
צריך לפנות לקבלת טיפול רפואי?
האם נכון להניח, שאם הילד יקיא בקרוב זה טוב ואם לא יש בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא
09/12/2009אם הילד לא מפתח שופ תלונה מיוחדת אזי אין בעיה
במידה ויקיא פעם פעמיים גם אז אין בעיה
אם יחוש ברע או לחלופין יקיא יותר מפעמיים שלוש אז כדאי להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות תכופותשלי09/12/2009בתי בת 5 ושוקלת 12 קילו.
היא תת משקל ורזה בצורה חריגה.
מתחילת השנה היא סובלת ממחלות ויראליות וחיידקיות כך שיוצא שהיא חמישה ימים בגן ושבוע בבית.
הרופאים מסכימים עם זה שהיא נדבקת מהר וחולה הרבה מעבר לנורמלי.
אבל תמונת הדם שלה בסדר ובדיקת הנוגדנים שעשו לה היתה בגדר הנורמה.
כל מחלה מסתבכת אצלה לזיהום מישני ונמשכת והיא לוקחת המון אנטיביוטיקה, לרוב שני סוגים ביחד.
היום הרופאה אמרה שניתן לקבל נוגדנים בעירוי, אבל שכרגע היא מעדיפה עדיין שלא.
רציתי לשאול על דרך הטיפול הזאת.
והאם במצב כזה אתם ממליצים להשאיר ילד בבית לתקופת החורף (חודשיים) ולא לשלוח לגן?
תודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני הייתי מתייעץ
09/12/2009מגדנים בעירוי היא טיפול לבעיות מאוד ספציפיות
אני הייתי מתייעץ או עם מומחה לאמונולוגיה בילדים ואפשרות נוספת בעדיפות שניה בלבד הוא מומחה למחלות זיהומיות בילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער פלומתיקטיה08/12/2009שלוםת בני בן 3.5 חודשים ועדיין יש לו שיער פלומתי על המצח הגב והידיים. זה לא היה אמור לנשור כבר או מתי זה יקרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקשה לענות בלי לראות
08/12/2009כדאי להתייעץ עם רופא/ת הילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוגמנטיןדנה08/12/2009שלום רב,
האם ניתן לתת לילד בן שנתיים סירופ אוגמנטין בתוך בקבוק עם סימיליא?. בהנחה שהוא מסיים את הבקבוק כולו - יש עם זה בעיה? הילד לא מוכן לקבל את התרופה בשום אופן אחר...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן ולא
08/12/2009אין בעיה לערבב עם סימילאק
אבל עם מעט ובתחילת הארוחה על מנת לוודא שיסיים את הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיעוט יציאות בגיל שנתייםאורית08/12/2009מאז גיל שנה ירדה תדירות היציאות אצל בתי בת השנתיים והתייצבה על פעם אחת ביומיים. חשוב לציין שהיציאות עצמן רכות ואינן גורמות לה לאי נוחות כלשהי. אבי טוען שמדובר בבעיה משפחתית של עצירות ושיש לשנות את תזונתה, אף על פי שבמהלך השנה הזו הדיאטה שלה עברה מספר שינויים, כולל הפסקת הנקה בגיל 15 חודשים.
האם יש מקום להתערבות טיפולית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריציאות
פרופ' חיים ביבי08/12/2009אם יש עליה במשקל ואין בעיות אחרות ס.דם תקינה וכו' אין מקום לדאגה.אבל יש צורך ליידע ולהיות במעקב רופא מטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי שטף דם באזור העין בתינוקתטלי07/12/2009שלום רב,
לפני כחודשיים נפל לבתי בת העשרה חודשים שולחן קטן על הפנים. מאז יש לה כתוצאה מהמכה שטף דם אדמומי באזור העין שאינו עובר. אני קצת חוששת מכך שהסימן עדיין אינו עבר ורציתי בבקשה לדעת כמה זמן יכול לקחת לסימן שכזה להיעלם אם בכלל?
אודה מאוד על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא ניתן לייעץ ללא בדיקה
08/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם לתינוקת -להתייחסות דחופהשרון07/12/2009
יש לי תינוקת בת 7 חודשים, מה אוומרות החריגות הללו ? :
ALK.PHOSPHAT. 735.00 U/L ( 40.00- 515.00) (.........)*
BILIRUB.TOTAL 0.19 MG/DL ( 0.30- 1.20)*(.........)
EOSINOPHILS 1.20 K/UL ( 0.00- 0.93) (.........)*
EOSINOPHILS % 8.90 % ( 0.00- 6.00) (.........)*
LIPEMIC INDEX NORMAL INDEX
HEMOLYTIC IND. + INDEX
ICTERIC INDEX NORMAL INDEX
GLUCOSE 74.00 MG/DL ( 60.00- 100.00) (..*......)
ALK.PHOSPHAT. 735.00 U/L ( 40.00- 515.00) (.........)*
ALT(GPT) 31.00 U/L ( 5.00- 50.00) (....*....)
AST(GOT) 59.00 U/L ( 5.00- 60.00) (........*)
BILIRUB.TOTAL 0.19 MG/DL ( 0.30- 1.20)*(.........)
BUN 9.20 MG/DL ( 3.10- 16.30) (...*.....)
CALCIUM SERUM 10.29 MG/DL ( 8.50- 10.90) (......*..)
CPK 107.00 U/L ( 40.00- 240.00) (..*......)
CREATININE SER 0.40 MG/DL ( 0.30- 0.70) (.*.......)
SODIUM SERUM 138.00 MMOL/L ( 133.00- 144.00) (...*.....)
POTASSIUM SERU 4.90 MMOL/L ( 4.00- 5.90) (...*.....)
LDH 763.00 U/L ( 250.00- 900.00) (......*..)
PHOSPHORUS 6.21 MG/DL ( 4.00- 7.00) (......*..)
ALBUMIN SERUM 3.86 G/DL ( 3.00- 4.80) (...*.....)
URIC ACID 2.98 MG/DL ( 1.80- 6.30) (.*.......)
IGA 44.00 MG/DL ( 10.00- 85.00) (...*.....)
WBC 13.90 K/UL ( 5.70- 15.50) (.......*.)
NEUTROPHILS 5.70 K/UL ( 1.00- 6.80) (......*..)
NEUTROPHILS % 40.80 % ( 18.00- 49.00) (......*..)
LYMPHOCYTES 6.10 K/UL ( 2.60- 8.50) (....*....)
LYMPHOCYTES % 43.80 % ( 37.00- 69.00) (.*.......)
MONOCYTES 0.80 K/UL ( 0.28- 1.90) (..*......)
MONOCYTES % 6.00 % ( 5.00- 12.00) (*........)
EOSINOPHILS 1.20 K/UL ( 0.00- 0.93) (.........)*
EOSINOPHILS % 8.90 % ( 0.00- 6.00) (.........)*
BASOPHILS 0.10 K/UL ( 0.00- 0.24) (...*.....)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה נלקחו הבדיקות?
08/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי הייתה לה תקופה של אי שקט (שעברה)
שרון08/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה אם יש עור מגורה? מתגרדת?
08/12/2009האם היו עוד בדיקות כמו סרולוגיה לצליאק?
המעבדה סה"כ תקינה כולל הבילירובין
הפוספטאזה הבסיסית גבוהה וחריגה לגיל אך בהעדר נורמות טובות לגיל, בתקופת גדילה ושאר ת.כבד תקינים הייתי חוזר עוד 3 חודשים
האאוזינופילים הגבוהים יכולים לכוון לדלקת עור אטופית או תהליך אלרגי או טפילי מעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד''ר שמואל בולביק הנכבד, ברצוני
שרון08/12/2009להודות לך על מענה מהיר ומרגיע.
אני מאוד לחוצה מהתוצאות בהתחשב בכך שמדובר בתינוקת בת 7 חודשים.
אכן היתה לפני מספר ימים פריחה קלה מאוד על העור אך היא חלפה לאחר כיום -יומיים.
לבן שלי שגילו 7 שנים יש ציאליק ולכן ביקשתי לבדוק גם לה, אך טרם קיבנו תוצאות לציליאק.
מה הסיבות למדד הגבוה של ה- ALK.PHOSPHAT הכל כך גבוה ?? (הבנתי שמדובר באנזים בכבד)
אני דואגת.. מה דעתך ?
רוב תודות,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא בגלל זה
08/12/2009אני שוב חוזר, לאור העובדה שלא נצפתה הפרעה באנזימי כבד אחרים שנבדקו
ולאור העובדה שלפוספטאזה בסיסית יש מספר מקורות בגוף לא הייתי מודאג
כדאי בהחלט להמתין לתשובת הצליאק
ולחזור על הבדיקה שוב בעוד 2-3 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות מעבדהאיישה07/12/2009עשיתי לבת שלי בת 9 ספירת דם
עלה בבדיקה הממצאים האלו:
neut=38.8
lym=50.8
CREATININE=0.41
TRIGLYCERIDES=198
iron=1 זה בדיוק
אנה להסביר לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה בדיוק להסביר?
08/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא_איישה
איישה08/12/2009כי היה לה כאבים
בחזה ועצירות
ורשרוש בדפיקות הלב
תסביר לי כל ערך בדיקה מה בדיוק
ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן......
08/12/2009נתחיל בזה שאים קשר בין התלונות לבדיקות
מבחינת הבדיקות
נויטרופילים ולימפוציטים אלו תאי מערכת חיסון
קריאטינין הינו מדד לתפקוד הכליה
טריגליצרידים זה סוג של שומן בדם
וברזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא_איישה
איישה08/12/2009כי היה לה כאבים
בחזה ועצירות
ורשרוש בדפיקות הלב
תסביר לי כל ערך בדיקה מה בדיוק
ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי עוד קודם
08/12/2009ושוב אין קשר בין הבדיקות לתלונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עודמומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)