מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפה מותשת ועדיין מודאגתסיגל17/12/2009
אז כבר כמה וכמה פעמים כתבתי ושאלתי בפורום הזה ותמיד עניתם לי מהר ויעיל אבל .......
אני עדיין עם בעייה
יש לי ילדה בת שנה ו10 מקסימה
היא סבלה מגיל 8 חודשים מדלקות אזניים חריפות שהביאו את הרופאים להחלטה לבצע ניתוח כפתורים .
במקביל היא גם סבלה נורא משילשולים הקאות אנמיה מיקרוציטית וירידה במשקל
היום השלשולים השתפרו אך הצואה שלה תמיד מסריחה ברמות שקשה להחליף לה מה גם שתמיד יציאות גורמות לה לאודם זוועתי בישבן .
ברוך ה' היא כבר לא מקיאה אבל עושה המון גרפסים ומשחררת המון גזים
ביצענו בדיקות לצליאק שיצאו שליליות
ביצענו דיאטה נטולת חלב וגם זה לא עזר
התוצאות של בדיקות הדם שלה תמיד יוצאות חריגות מעט ברמה של תפקודי כבד
ושתי בדיקות יצאו עם חריגה גבוהה ב - alk phospast תוצאות של 1165
במעקב אשפוז יום לא כל כך מבינים מה עוד ניתן לעשות ואני אובדת עצות מכיוון
ומדובר בילדה מאד שמחה וחייכנית שהופכת כל יומיים לעצבנית מאד
ישנם לילות שלמים בהם היא לא מצליחה לישון ונראה כאילו יצאה למלחמה עם המיטה
היא מזיעה עד כדי צורך בהחלפת בגדים בלילה
אני מרגישה כאילו אנחנו מפספסים משהו כאילו יש לה בעייה שהיא מאד פתירה רק שאנחנו לא מצליחים לעלות עליה .
אני מוצאת את עצמי פעמים רבות יושבת בלילה ובוכה למראה הילדה שנראית כל כך סובלת ואני לא מצליחה לעזור לה
חשוב לציין עוד שניי דברים לילדה יוצאות כל כמה שבועות כמו מן פצעונים קטנים באזור הפה
וכל כמה ימים היא מעלה חום גבוה שיורד ללא סיוע של אקמול .
אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי איך ממשיכים מכאן מה עוד אני יכולה לבדוק איך אני יכולה לעזור לקטנה שלי .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ גסטרו וראומטולוג ילדים
17/12/2009נסי להוסיף פרוביוטיקה
לא ניתן במסגרת פורום לתת ייעוץ וברור פרטני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספרית דם לילדה בת שנהאמא של17/12/2009עשינו ספירת דם שגרתית לבתנו בת השנה.
היו כמה ערכים חורגים:
50.0- 30.0 % 12.0 NEUTROPHILS%-DIF
0.6- 0.0 1.0 EOSINOPHILS abs-DIF
9.5- 3.0 11.3 LYMPHOCYTES abs-DIF
האם זה תקין?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהנה התוצאות במלואן - תודה
אמא של17/12/2009יחידות תוצאה שם בדיקה
17.0- 6.0 K/ul 16.1 WBC
5.10- 4.10 M/ul 4.57 RBC
13.5- 10.5 g/dl 12.5 HB
46.0- 36.0 % 36.8 HCT
30.0- 23.0 pg 27.4 MCH
36.0- 30.0 g/dl 34.0 MCHC
16.0- 11.0 % 13.3 RDW
102.0- 78.0 fL 80.5 MCV
450- 150 K/ul 438 PLT
13.0- 4.0 fL 10.1 MPV
- + MICROCYTOSIS-DIF
50.0- 30.0 % 12.0 NEUTROPHILS%-DIF
7.0- 0.0 % 6.0 EOSINOPHILS%-DIF
70.0- 50.0 % 70.0 LYMPHOCYTES %-DIF
8.0- 2.0 % 6.0 MONOCYTES%-DIF
- % 6.0 ATYPICAL LYMPH.%-DIF
8.5- 1.5 1.9 NEUTROPHILS abs-DIF
0.6- 0.0 1.0 EOSINOPHILS abs-DIF
9.5- 3.0 11.3 LYMPHOCYTES abs-DIF
1.0- 0.2 1.0 MONOCYTES abs-DIF
- 1.0 ATYPICAL LYMPH-DIF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הילדה חשה בטוב
17/12/2009ספירה חשודה למונו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה אמור להדאיגנועה17/12/2009בני בן 3 כמעט כבר 8 ימים לא רוצה לאכול ? האם עליי לדאוג מה זה יכול להיות אני ממש מודאגת אין לו חום אבל הוא כל היום אומר שאין לו כח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבן 3
פרופ' חיים ביבי17/12/2009אם הילד שותה ונותן שתן צלול אין מה לדאוג. אבל, אצל ילד עם חולשה וחוסר תיאבון יש צורך בבדיקת רופא ילדים בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך גיל 3
נועה17/12/2009הילד שותה אבל לא אוכל כלום ואם מכניס משהוא קטן מיד מקיא וזה כבר 8 ימים .
האם לעשות בדיקת דם? מתי עליי לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל 3
פרופ' חיים ביבי17/12/2009כדאי לדאוג אבל אם הוא שותה לדאוג קצת פחות.
אבל, חייבים לשלול תהליכים שאפשר לגלות בבדיקות דם ושתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה יכול להיות
נועה17/12/2009אנחנו כבר ביקרנו המון פעמים אצל הרופא ואתה יודע כל מה שלא בודקים באמת זה ויראלי?
מה יכולות להיות הסכנות חס וחלילה? נכון שאם יש בעיה מוסכנת יש גם חום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 3
פרופ' חיים ביבי17/12/2009בדיקות דם ושתן יבהירו את התמונה. יכולות להיות גם בעיות ללא חום. החשוב הוא התנהגות הילד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפעף עליון מתנפחיוליה16/12/2009שלום,
ילד שלי בן שנתיים ו-3 חודשים.
בשנה אחרונה קרה מספר פעמים קרה שהעפעף של עין שמאל התנפח מאוד והאדים, הילד קיבל טיפול של פניסטיל ולאחר יממה הנפיחות ירדה.
לא הצלחנו למצוא מכנה משותף לכל המקרים.
באחד הפעמים חשדנו בעקיצת יתוש, בפעם אחרת בבועות סבון, בפעם אחרת במגבוני עיניים, בפעם אחרת במגבוני אף... אבל לפני המקרים האלה כבר יצא לנו להשתמש בכל אחד מהמוצרים הנ"ל.
נתון שאולי רלוונטי - הבן שלי היה אלרגי לחלב, ובאחד הפעמים שהוא נחשף לחלב התגובה הייתה נפיחות מאוד קשה של העפעף של עין (העין הייתה פשוט סגורה לגמרי) ונפיחות יותר קלה גם בעין השניה.מגיל שנתיים הוא לא אלרגי לחלב וצורך מוצרי החלב למיניהם על בסיס יומיומי, לכן לא מדובר באלרגיה יותר.
אולי גם יהיה רלוונטי - העיניים שלו דומעות כשיש רוח (שלא מציקה לי במיוחד)
מה יכולה להיות הסיבה להתנפחות של העפעף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעפעף
פרופ' חיים ביבי16/12/2009סיבה סבירה - אלרגיה. מגיב לפניסטיל, יש אלרגיה ידועה. למה דוקא עפעף שמאל ? לא ברור. אפשר לבצע בדיקות דם לחיזוק אפשרות האלרגיה. אם עדיין התופעה תחזור באותה העין כדאי גם בדיקת רופא עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשון קשורה לבן שנתייםמאיה16/12/2009שלום רב,
בני בן שנתיים כמעט. לפני כשבוע, בגלל שהרגיש לא טוב (רייר המון - ממש מפלים, וסירב לאכול מוצק) ביקרנו אצל הרופא. הרופא בדק היטב את חלל הפה וגילינו אפטה שטופלה והסימפטומים חלפו, אבל הרופא גם ציין שיש לבני לשון קשורה.
רציתי לדעת מה ההשלכות והאם צריך לעשות משהו?
- הילד מדבר מאוד ברור אך מתקשה בהגיית "למד" (נשמע רוב הזמן כמו "יוד")
- גם בימים כתיקונם הוא מרייר קלות, בעיקר לקראת שעות הערב כשהוא מתחיל להיות עייף (תמיד החלק העליון של החולצה טיפה לח) - האם יש קשר ללשון קשורה? (אנחנו מקפידים שישתה עם קשית ובאמת יש שיפור)
תודה,
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשון קשורה
פרופ' חיים ביבי16/12/2009בדרך כלל בעיה קטנה שלפעמים מטרידה. רצוי להתייעץ עם רופא פה ולסת או א.א.ג הפתרון הוא ניתוחי- ניתוח קטן וקל. בהמשך אם ההגיה עדיין פגומה אפשר להתייעץ עם מרפאה בדבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעה לילית אצל תינוק יונק ותזונתיאביטל15/12/2009שלום,
רציתי לשאול בבקשה האם יש קשר בין תזונתי העשירה במתוקים (אפילו כמעט בלעדי לבימים מסוימים) לכך שבלילות מסויימים (אותם לילות שבאים אחרי יום בו צרכתי המון מתוק)בני בן ה-6.5 חודשים שיונק מדיף ריח זיעה חריף? אם כן מה הקשר?
בתודה מראש,
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתוספת
אביטל16/12/2009שמתי לב כי ריח הזיעה החריף הופיע לכל היותר שעתיים אחרי ההנקה כשישן. לא הבחנתי בזיעה.
שוב,
תודה מרש,
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתצפית מעניינת
פרופ' חיים ביבי16/12/2009יש אפשרות לתגובה אפשרית לחשיפה לזמון מסויים. התזונה שלך משפיע על הרכב החלב.
אם הילד מתנהג רגיל, צומח טוב בגובה ומשקל - לדעתי אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתינוקת מתפתלת בזמן האוכלעליזה15/12/2009שלום,
הבת שלי בת חודש.
יש לה תופעה מוזרה.
כאשר היא אוכלת היא ממש "מתפתלת" בזמן האוכל.
מזיזה את הידיים והרגליים ובוכה וכאילו מנסה להוציא את הבקבוק.
אם אני מוציאה לה את הבקבוק היא בוכה יותר.
ממש צרחות.
האם מדובר בגזים?
יכול להיות שזה בגלל פטרת בלשון?הלשון שלה לבנה אך אני לא משוכנעת שזו פטרת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהכל יכול להיות אבל
15/12/2009הדרך היחידה היא לבדוק את הילדה מה שלא ניתן לביצוע בפורום
לכן, פני לרופא/ת הילדים לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלשול לתינוקתא15/12/2009שלום,
בתי בת 7 חודשים ומשלשלת מזה 4 ימים.
עד היום היו לה בממוצע יציאה אחת ביום.
מיום שבת יש לה 2-3 יציאות. הן מיימיות או ריריות עם ריח חריף.
מבחינת תזונה - עברנו לנוטרמיגן לפני כשבועיים לאור חשד לאלרגיה לחלב (יציאות ירוקות נוזליות + המצאות לויקוציטים בבדיקת צואה) אותו מקבלת פעם ביום. היתר הנקה.
אין לה חום. מצב רוח רגיל. תיאבון רגיל.
לא רגועה בעיקר בשנתה - נראה שסובלת מכאבי בטן.
האם לקחת לבדיקת רופא ?
האם יכול להיות תגובה לנוטרמיגן ? וירוס ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבוודאי להיבדק אצל רופא
15/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטת לימפה נפוחה לאורך זמןגלי15/12/2009שלום רב,
לבני בן השנתיים וחמישה חודשים יש מזה כשנה בלוטת לימפה נפוחה בצוואר.
הוא נבדק ע"י רופאת ילדים, רופא אף אוזן גרון וכירורג ילדים שאמרו שהם לא מוצאים כל בעיה,
ושהבלוטה ניידת, רכה ועגולה.
הפעם האחרונה שנבדק היתה לפני כ-4 חודשים ע"י כירורג הילדים שאמר לי שהכל נראה לו תקין
ושהבלוטה אכן יכולה להישאר נפוחה לאורך זמן .
אני עדיין מודאגת ורציתי לדעת האם זה תקין שבלוטה נפוחה כבר קרוב לשנה והאם עליי לגשת לבדיקות נוספות.
אודה לתגובה,
גלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהילד חולה? מצונן לעיתים קרובות.?
15/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא באופן חריג
גלי15/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן....
15/12/2009הייתי מבצע בדיקת על שמע של הבלוטה
בנוסף הייתי בודק פעם בשבוע ל-3 חודשים לראות האם זו אותה קשרית או כל פעם קשרית אחרת באזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטות לימפה
יפה29/08/2010אשמח לשוחח איתך גם לבני יש את אותה הבעיה מאוד מודאגת מה עושים אולי לך כבר יש פיתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטה נפוחה
שרה30/08/2010לביתי כיום בת 6 הייתה בלוטה נפוחה בצוואר יותר משנה וחצי ביצענו דיקור לבלוטה אך בסוף לא היה מספיק חומר לבדיקה ולכן היא לא רלוונטית אך אחרי שנה וחצי פתאום היא נעלמה כלא הייתה. אך יש לי בעיה דומה לזו עם ביתי השנייה שלפני שנה וקצת חלתה במחלת הנשיקה אך מאז יש 2 בלוטות שלא ירדו האם זה נורמלי- יש לציין שבזמן מחלת הנשיקה כולה הייתה נפוחה בצוואר הרוב ירדו אך עדיין נשאר 2 שעדיין נפוחות נורמלי???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחום גבוה מתמשךאינדי14/12/2009בני בן שנה ו- 4 חודשים עם חום גבוה מיום שישי בבוקר. בשישי בוקר 39.4 בלילה העלה ל- 40.9, בשבת 39.4, ביום ראשון הייתה הפוגה, והיום שוב חזר חום בצהריים 39.4 וב- 21:30 40 מע'.
אציין כי בני משתעל ללא הפסקה בלילות והוא צרוד וגרונו כואב. בבדיקה שנערכה אתמול ע"י רופא ילדים קיבל מוקוליט של נובימול.
מה הטיפול הניתן במצב של חום מתמשך? מחר בדיקה נוספת ע"י הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחום אינו מחלה אלא ...
14/12/2009סימן למחלה ולכן, לא מטפלים בחום אלא מחפשים את הסיבה לחום
במידה והחום גורם סבל לילד ניתן להורידו תרופתית אבל זה לא טיפול בחום אלא הקלה.
מחר הרופא יבדוק שוב את הילד ויחליט קרוב לוודאי כיצד להתקדם בטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין שהרופא אבחן שפעת
אינדי15/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה השאלה?
15/12/2009שפעת יכולה להימשך עד שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטת לימפה נפוחה בצוואר אצל פעוטשרית14/12/2009היי שמתי לב היום שלבני בן השנה וארבעה חודשים יש בלוטת לימפה נפוחה בצצואר מתחת לאוזןץ זה רק בצד אחד והגודל הוא יותר מסמ אחד.
ממה זה נובע?
האם העובדה שיצאה לו שן חדשה בשבוע שעבר באותו צד יכולה להסביר את ההתפחות.
כמו כן הוא מנוזל באופו קבוע כבר יותר משבוע הנזלת הייתה ירוקה ועכשיו הפכה לשקופה. האם ש קשר בי הדברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראולי
14/12/2009קשרית למפה מוגדלת מעידה על תגובה כנגד מזהם
כל מה שמנית ועוד גורמים רבים נוספים עלולים לגרום לכך
בלי בדיקת הילד לתי אפשרי לומר מה הגורם הישיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן לבן שנתייםתמי14/12/2009שלום רב,
בני בן שנתיים סובל כבר 4 ימים מכאבי בטן, הוא ממש מתכווץ, בוכה ומתלונן על כאבי בטן
יש לו מעט שלשולים והמון גזים
הוא לא אוכל כמעט כלום.
אין לו חום והוא לא מנוזל
הרופאה אמרה שזה ויראלי. במיון אמרו שייתכן והרעלת מזון?!
אף אחד לא נותן טיפול
אני כבר מיואשת ...
האם מוכרת לכם התופעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכאב בטן עוויתי
14/12/2009ממליץ לשוב לרופאה
לשלוח צואה לבדיקה
ולבקש טיפול להקלת הכאב
ניתן להתחיל בפרוביוטיקה שיכולים להקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפליטות וגזיםלילי13/12/2009מקווה שהגעתי לפורום הנכון...
בתי בת השלושה חודשים נזכרה לפתע שעליה לסבול מגזים :-)
אחרי שעברה שלושה חודשים רגועים מיום היוולדה, המסכנה סובלת מגזים בימים האחרונים ולא מפסיקה לבכות (בטן מתקשה, מתמתחת כולה והבכי קורע)
כמו כן, היא פולטת לא מעט... שלא לומר די הרבה.. אך לא נראית סובלת מהפליטות.. היא די רגועה אבל יכולה לפלוט גם שעתיים אחרי הארוחה, פליטות סמיכות
היא ניזונה מסימילאק בלבד
שאלתי היא האם כדאי לנסות להחליף פורמולה? במידה וכן, כיצד עליי לעשות זאת? בבת אחת, או מנה אחת חדשה ביום?
אודה מאוד לתשובה... תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרממליץ לפנות לרופא/ת הילדים
14/12/2009יש עוד מצבים מלבד עוויתות מעי של תינוקות העלולים לכרום לתופעות אלו
התייעצי עם רופא הילדים שלאחר בדיקת הילדה ימליץ על ההמשך
הפורום אינו תחליף לייעוץ רפואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלשול מתמשךליאת13/12/2009שלום רב,
בני בן שנה ו10 חודשים משלשל מזה משבוע לסירוגין, בהתחלה שילשל (שלשול נוזלי) וביומיים האחרונים מדי פעם משלשל נוזלי ומדי פעם צואה רכה לא מימית מדובר על 2-3 פעמים ביום בלבד
אני מאוד מודאגת אין לו חום התיאבון תקין, ילד פעיל לחלוטין
מה לעשות??? שלחתי היום בדיקת צואה ואני מחכה לתשובות אך בנתיים אשמח לתשובה ולהנחיות מה לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם חוז ל-ROTA???
14/12/2009על פניו נשמע כ-ROTA
ממליץ תוספת פרוביוטיקה לתזונה ומעקב שתיה ושתן
ביקורת רופא מטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי מתחילים לחסןדוד13/12/2009ברצוני לדעת מתי מתחילים לחסן את כל האוכלוסיה נגד שפעת חזירים.
אני מעוניינת לחסן את בני בן ה-5 בחיסון ללא אדג'ובנט, למרות שהוא מיועד לילדים עד גיל 3.
כבר לפני כשבוע הודיעו כי החיסונים כבר ישנם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהכתובת היא משרד הבריאות
14/12/2009אך כנראה שלא תוכלי
נכון לחוזר מנכ,ל משה"ב שפורסם היום חיסון ללא אדג'ובנט PANENZA מיועד אך ורק לילדים בגיל 6-36 חודשים כולל ולנשים הרות.
בשל זמינות מוגבלת של חיסונים אין היתר כרגע לתת חיסון זה לילדים יותר גדולים למעט נשים הרות.
מכיוון שהחוזר פורסם היום אני מניח שתוך 7-10 ימים התכשירים יופצו לקופות.
אני אישית ואשתי התחסנו ב-FOCETRIA ושני ילדי חוסנו ב-PANDEMRIX עם האדג/ובנט וכולנו חיים בריאים ונושמים כרגיל (שלושתם לא בקבוצת סיכון).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה להתעדכן באתר משרד הבריאות
שאולי או שאול15/12/2009
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד. ... קרא עודפסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)