מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת שתן לילדמיכל23/09/2009
שלום רב,
בני בן ה- 7 ביצע אתמול בדיקת שתן לאחר שמתלונן מידי פעם על צריבה במתן שתן ובעיקר על הרגשת שריפה בזמן ניקוי עם סבון תוך כדי מקלחת (שריפה חזקה מאוד)
להלן התוצאות:
========
יללכ-ןתש
========
PH (U) 5.50 5,00 - 8,00 .(.*........).
Nitrit (U) NEGATIVE
Ketone (U) NEGATIVE 0,00 - 0,00
Glucose (U) NORMAL 0,00 - 0,00
Urobilinogen (U) NORMAL 0,00 - 1,00
Bilirubin (U) NEGATIVE 0,00 - 1,00
Protein (U) 20.00 mg/dL 0,00 - 30,0 .(......*...).
Leucocytes (U) NEGATIVE 0,00 - 10,0
Erythrocytes (U) NEGATIVE 0,00 - 10,0
Urine Remarks לבקתת ןתשל היפוקסורקימ תאצות
דחא הדובע םוי ךות
================
היפוקסורקימ -ןתש
================
Leucocytes (U)/Field 1.00 Leuco/F
Erythrocytes (U)/Field 5.00 Ery/F
Mucous (U) +++
===========
היגולוירטקב
===========
Urine Culture (Diaslide) תילילש תיברת
האם התוצאות יכולות להעיד על בעיה/דלקת?
תודה, מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בשתן
23/09/2009רושם שהבדיקה תקינה
יש מקום להחליף את התכשיר הסבוני ולא לסבן את פתח הפין דבר שיגרום צריבה עם מגוון רחב של תכשירים
שנית,, הייתי ממליץ לבדוק שפתח הפין הוא בגודל תקין ולא צר מידי
דלקת כנראה שאין לפ התוצאות שצרפת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפעת חזיריםשירה23/09/2009האם כדאי להימנע גם מהשאלת ספרים בספרייה העירונית לתקופה הקרובה, שהרי הם עברו כמה וכמה ידיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא
23/09/2009לא כדאי להימנע
הקפידי על רחצת ידיים ואיוורור החדר
הנזק מהעדר קריאה ותרבות ובטלה הוא הרבה יותר חמור מהנזק התאורטי מהדבקה מספר מהספריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסינגולייראפרת23/09/2009רק מתחיל החורף והבת שלי חוטפת התקפי שיעול בלתי פוסקים.
היא מעולם לא אובחנה באסטמה אלא באלגיה
הייתי אצל הרופא והוא נתן לי סינגולייר כטיפול מונע לחודש
שאלתי אם יש תופעות לוואי?והאם התרופה הזו נחשבת כסטריאואידים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסינגולייר
פרופ' חיים ביבי23/09/2009לא סטרואיד. כמעט אין תופעות וואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
אפרת23/09/2009תודה על התשובה,
התרופה לא מזיקה?היא טבעית?
מומלץ להשתמש בה?אין לי פשוט נסיון עם זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו קטן
פרופ' חיים ביבי23/09/2009התרופה לא טבעית. לא מזיקה לפעמים גם עוזרת. אם משפיעה - משפיעה מצויין. מיעוט תופעות לוואי.
אם הרופא המליץ - אני גם ממליץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף עזרה- בלוטות לימפה מוגדלות בצומירב23/09/2009מאד מדואגת נא עזרתכם
לבני בן השנתיים וחצי , עשינו אולטרה סאונד לבלוטות הלימפה בצוואר
מאז הוא בן חצי שנה אני זוכרת בלוטות נפחות בצוואר- מתנהג רגיל ילד שמח אוכל טוב לא מתלונן על כאבים סובל מאסטמה - תמיד בבדיקות דם מראה על זיהום ויראלי נמצא בבדיקת דם אלירגיה של 298 ערך , האם מעיד על תהליך סרטני ?
תוצאות הבדיקה:
ממצאי
ממצאי
צואר . U/S
=======
בגדר הנורמה . בלוטת המגן
מצבור בלוטות מוגדלות עד לכדי 1.3 ס"מ . במשולש קדמי של צואר מימין
בלוטה אחת מאד מוגדלת עד לכדי 3.3 ס"מ.
בלוטת הפרוטיס מימין ומשאל תקינות
בלוטת הרוק הסבנמדיבולרית תקינה .
במשולש קדמי של צואר משמאל בלוטות מוגדלות עד לכדי 1.9 ס"מ.
. הבלוטות נצפות כמוסננות ואיבדו את המבנה התקין
המשך בירור
לימפדנופטיה צוארית .
תוצאות בדיקות דם שם הבדיקה | יחידות | גבול תחתון תוצאות הבדיקה גבול עליון |
המטולוגיה- ספירת דם - מכשיר
WBC-Leucocytes | 10*3/micl | (
8.1 )
RBC-Red Blood Cells | 10*6/micl | (
4.31 )
Hemoglobin | g/dl | (
12.1 )
Hematocrit | % | (
37.3 )
MCV-Mean Cell Volume | fl | (
86 )
MCH-Mean Cell Hemoglobin | pg/cell | (
28.1 )
|
MCHC-M.Cell Hb cont. | g/dl l | (
32.4 )
RDW-Red Cell Distri.Width | % | (
14.1 )
Platelets | 10*3/micl | (
225 )
MPV-Mean Platelet Volume | fl | (
11 )
Neutrophils % | % | *
17 (
Lymphocytes % | % | (
71.2
Monocytes % | % | (
9.2 )
Eosinophils % | % | (
2.2 )
|
Basophils % | % | (
0.4 )
Neutrophils # | # | *
1.38 (
Lymphocytes # | # | (
5.79 )
Monocytes # | # | (
0.75 )
Eosinophils # | # | (
0.18 )
Basophils # | # | (
0.03 )
CBC Remark | | לחץ לתוצאות
|
המטולוגיה - משטח מיקרוסקופי
Neutrophils % confirm. | % | *
22.1 (
Lymphocytes % confirm. | % | (
56.4
Atypical Lymphocytes | % | (
14.8
Monocytes % confirm. | % | (
3.4 )
|
Eosinophils % confirm. | % | (
3.4 )
Basophils % confirm. | % | (
0 *
Remarks | | לחץ לתוצאות
| אלרגיה
IgE-Immunoglobulin E | Iu/ml | (
279* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבלוטות
פרופ' חיים ביבי23/09/2009אם הבלוטות נמצאות זמן ארוך כל כך ומצב הילד טוב-אין מקום לדאגה.
הספירה אכן מתאימה לתהליך וירלי. יש עוד בדיקות שאפשר לעשות לאבחון הוירוס האפשרי כמו EBV CMV. בכל מקרה חשוב מאד מעקב רופא צמוד כי ברפואה הכל יכול להיות. סימנים מרגיעים:
גודל הבלוטות קבוע, הבלוטות ניידות ולא תפוסות לרקמות, מצב הילד טוב. כל האמור לעיל לא במקום מעקב רופא מטפל קבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתן נורופן על קיבה ריקהיוליה22/09/2009שלום רב.לתינוק שלנו בן שנה ותשעה חודשים הומלץ ע" רופא מתן נורופן בעקבות חום גבוה.מכיוון שהילד לא אוכל ולא שותה נאלצנו שלוש פעמים לתת לו את התרופה על קיבה ריקה.האים נגרם נזק למערכת העיכול? בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא מומלץ אך לרוב לא נגרם נזק
22/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצואה נוזלית ומועטהNיכל22/09/2009שלום
בתי בת חודשיים , ביומיים האחרונים צואתה מועטה מהרגיל באופן משמעותי
וכן היא נוזלית ולא גרגירית כתמיד. צבעה - צהוב חרדלי ללא שינוי ואין ריח מיוחד.
היא יונקת כרגיל, חום 37.7, מקבלת מזה שבועיים טיפות הומיאופתיות נגד כאבי בטן.
מדוע צואתה השתנתה, האם יכול להיות קשר לטיפות ההומיאופתיות והאם יש מקום לדאגה ?
בתודה מראש
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן, לא, אולי
22/09/2009על פניו נשמע שאין בעיה מיוחדת
התאור לא מספיק על מנת לקבוע
ממליץ לפנות עם דגימת צואה לרופא המטפל שיתרשם
מעבר לכך קשה לענות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדויל נוזלישירן22/09/2009האם מותר לתת אדויל נוזלי לתינוק בן שנה? ואיזה כמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן-מותר, מה משקלו?
22/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימנים מתחת לעינייםעדי22/09/2009שלום,
בני בן שנה ושמונה חודשים סובל מאסטמה וטלסמיה מינור ( המוגלובין 11.8)
מטופל במשאפים ואריוס.
שמתי לב שמידי פעם מופיעים סימנים אדומים/סגולים מתחת לעיניים .
האם זה נורמלי? מה יכולה להיות הסיבה?
האם הסימנים מופיעים בעקבות מצוקה נשימתית?
ממתינה לתשובה
המון תודה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא ניתן לענות
22/09/2009בלי לראות את הנגעים
לא ניתן לייעץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה המהירהאירית22/09/2009רק רציתי להודות על הנכונות לעזור ואני בהחלט אפנה לרופא עם קבלת התוצאות הסופיות. שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבשמחה, לשם כך אנחנו כאן
22/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהepsinophilsאירית21/09/2009שלום רב. בתי בת ה 8 עברה השבוע בדיקת דם עקב תלונות על כאב ראש שחוזר אחת לשבועיים. הכאב הוא ליד הרקה. כנראה כאב חד. בתוצאות הבדיקה יש EOSINOPHILSֵ13.3% כשהטווח נע בין 0% לעד 5%. ליד המספר מופיע סימן אחוז בנוסף רשום EOSINOPHILS# והמספר הוא0.78# כשהסימן הוא סולמית והטווח הרגיל נע בין 0 לעד 0.5. אין לי מושג מה ההבדל בין השניים והאם יש קשר לכאבי הרא מכייוון שקראתי קצת והבנתי שיש קשר לאלרגיה שבאמת הופיעה רק בשבועיים האחרונים(רק כשהיא מחוץ לבית בסביבה של פארק משחקים). האלרגיה עצמה מופיע רק באיזור הצוואר מלווה בנקודות אדומות עם ראש לבנבן. באמת שאינני יודעת מה גורם לכך והאם תוצאות הבדיקות באו עקב אותה אלריה. קראתי בפורומים שונים כשנשאלה השאלה מה היא ספירת הדם ונדמה לי שזה3*10./MICL ונתון זה מופיע ליד המונח / WBC- LEUCOCYTES
בנוסף מה שמאוד מטריד אותי היא הבדיקה FE-IRON כשהתוצאה היא 34 כשהטווח נע בין 50 לעד 120. שוב אין לי מושג מה זה אומר. עד כמה שידוע לי זה מחסור בברזל.. האומנם?? ואם כן מה עושים. אגב בתי עברה גם בדיקת עיניים והכל יצא תקין. היא גם נמנעת משוקולד ושותה הרבה מים. אוכלת עוף או בשר(טחון) כל יום, פרות, מעט מאוד ירקות. מה לגבי וויטמינים האם הם תחליף לירקות או שזו בכלל לא הבעיה?
אני יודעת שהתפרסתי על יותר מידיי שאלות ואני מודה לכל מי שיענה וירגיע ויציע.
בכבוד רב, אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהכי טוב לחזור לרופא ששלח
21/09/2009לא ניתן לתת פה שיעור מפורט עם תשובה לכל מכלול השאלות
בקיצור רב
האאוזינופילים מראים בצורות שונות אותו הדבר קרוב לוודאי שהיה תהליך אלרגי כלשהוא.
התאור שאת מתארת לא נראה כתפאחת אלרגית אך לא ניתן לומר בלי לראות
לגבי הברזל, הערך נמוך אך ללא כל מדדי הספירה ורמות פריטין וטרנספרין לא אוכל לומר יותר
פרט לכך חסר המון מידע
לכן, גשי לרופא המטפל ששלח אותך לבדיקות והוא כבר יעשה לך סדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספירת דם וסטרפטוקוק-אמא מודאגת דחוףיונית21/09/2009שלום רב,
בני בן ה4 מזה 3 ימים עם חום נע בין 38-39.5 כאשר במתן נורופן יורד החום ל 10 שעות לערך.
היום עשיתי לו משטח גרון, וספירת דם . בספירת הדם יצאו התוצאות הבאות שדי הלחיצו אותי בשל ערכם הגבוה.
המשטח עוד אין תוצאה. אך התחלתי טיפול של אזניל (בשל אלרגיה למוקסיפן)משקלו 22 ק"ג - ניתן לו מנה של 6 מ"ג ל-6 ימים. האם זה מספיק?
להלן התשובות שיצאו עם כוכבית:
wbc 18.5
neutrophils 14.4
neutrophils% 78%
limpocy. % 14.8%
לתשובתך, אודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר?????
21/09/2009מי התחיל לו טיפול?
למה?
נא לצרף את כל הערכים בצורה קריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספירת דם לתינוקת בת 11 חודשיםמיכל21/09/2009שלום רב,
עשינו לביתי ספירת דם שגרתית לקראת גיל שנה.
התוצאות אשר יצאו מחוץ לנורמה הן:
Lymphocytes % | % | *53 (
Eosinophils % - 5.6
Lymphocytes # - 3.99
Lymphocytes % confirm. - 50
Eosinophils % confirm. - 7
Basophils % confirm. - 2
אשמח לדעת מה המשמעות של זה ואחך צריך להתייחס לזה, האם זה בעייתי.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנא לצרף את כל נערכים בצורה קריאה
21/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרפס קידמי שקועימית21/09/2009בתי בת שנתיים וארבעה חודשים (התפתחות תקינה לחלוטין) עם מרפס קדמי שקוע
האם צריך התייחסות מיוחדת? למה הכוונה ? בירור נוירולוגי?
אשמח לתשובתך
בברכת שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה כונתך במרפס שקוע?
21/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרפס שקוע
ימית22/09/2009מצב הגולגולת באיזור המרפס הקידמי אינו עגול (כבמצב נורמלי),המרפס סגור ,אך יש שקע באיזור
הרופא בקופ"ח אמר לי שאין לזה שום משמעות
אשמח לקבל דעה נוספת בנושא
תודה וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כל כך ברור לי
22/09/2009אין על מה לבקש סליחה אך אני חושב שעל מנת להבין ולענות יש צורך לראות את הממצא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות בגיל צעירסיגלית21/09/2009שלום,
בתי בת שנה וארבעה חודשיים משפשפת את אזור המפשעה בכל פעם שמשכיבים אותה לישון עד שהיא נרדמת.
תופעה זו מפריעה מאוד לי ולבעלי.
כיצד ניתן למנוע אותה?
האם צריך לנסות ולמנוע?
האם יש קשר לכך שהיא לא מוצצת מוצץ והיא מנסה למצוא דרך קלה להירדם באמצעותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהכי פשוט לא להסתכל
21/09/2009זו תופעה מוכרת ובלבד שראית שאין לה פטרת או הפרשה או גרוי אחר שמציק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
21/09/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=72 id=link]התפתחות תינוקות[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק בן 7 ימיםענת21/09/2009שלום, במהלך שבוע 36 להריון שלי, ניצפתה אצל העובר בבדיקת us הרחבה גבולית ל 7.9 באגן כליה שמאל. ילדתי בשעה טובה לפני 7 ימים, ובמהלך האישפוז בתינוקיה נילקחו מהתינוק בדיקות דם לקריאטנין:
ביממה השניה לחיים התוצאה היתה 0.99 (הרופא אמר שזו התוצאה שלי) ולאחר יום ניצפתה ירידה ל 0.83 ושוחררנו הביתה.
בדיקת שתן כללית ואלקטורליטים - תקינות.
ביקשו ממני לחזור על בדיקות הדם לקריאטנין
האם זה קריטי לבצע את הבדיקה דם לפני הברית? (גם ככה לא תתקבל תשובה לפני הברית)
ומתי מומלץ לבצע us לכליות לוודא שהכל תקין?
תודה רבה!
איילת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבהתאם להמלצות בבדיקת השחרור
21/09/2009תשובת קריאטינין ברוב המעבדות ניתנת באותו היום
מעבר לכך חסר לי הרבה מידע ולכן היצמדי להנחיות במכתב השחרור או בהמלצות הרופא המטפל שראה את הילד ואת המכתב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עודפסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)