מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ועדה רפואיתרחל29/09/2013
האם קובעים תור לועדה לפני שאני הולכת לרופא המנתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועדה רפואית - תגובה
שולה זק06/10/2013עליך לקבל המלצה של מנתח באם את עומדת בקריטריונים לניתוח ואיזה ניתוח מתאים לך. לעשות בדיקות ואז להגיע לועדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעבה כל היוםאולגה27/09/2013
לאחרונה התחילה לי תופעה אני רעבה כל היום.....יידוע לי שאצלי לאח מעקף תריסירון האוכל אינו נספג ונוטש מהההההר את הגוף...הרעב שלי מתעורר למתוקים ובצקים בעיקר...מה לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעב
לילוש28/09/2013אולגה, לי תמיד עוזר מרק - גם לפני הניתוח. מרק ירקות גם ממלא וגם את מרגישה שאכלת, כי את לועסת את הירקות. אני תמיד רוצה לאכול יותר אחרי הצהרים, אז אני מנסה לאחת ה"ארוחות" תהיה מרק לא תמיד מספיק, אבל... . תנסי - רע זה לא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלנות ואורך רוח
מילר29/09/2013כידוע לך עשינו ניתוח זהה. גם אצלי יש עצירות הנמשכות לעיתים כחודש ואח"כ נותן עוד מהלך קטן. עשית תהליך עצום והפכת אדם חדש. היי סבלנית קצת. תהני מההישג וההמשך יגיע מעצמו. אגב האם את מבצעת פעילות גופנית כנדרש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאיפה27/09/2013
שלום,
האם פרופ' מחג'נה מנתח באסותא גם ברמת החייל, או בצפון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיפה ורמבם- תגובה
שולה זק28/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקף קיבה או שרוול??שלי24/09/2013
היי
מה עדיף שרוול או מעקף קיבה?
תאמת שיש לי בעיית מתוקים והבנתי שעדיף מעקב... מה בכלל ההבדל בינהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקף קיבה או שרוול?? - תגובה
שולה זק26/09/2013סוג הניתוח רצוי לבחור יחד עם המנתח על פי ההסטוריה הרפואית, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, אורח חיים.
אם את אכלנית מתוק, בהחלט כדאי לשקול מעקף.
את התשובות בקשר לסוגי הניתוחים והשוני בינהם - תמצאי בשאלות הנפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שלי29/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוול או טבעתקארין24/09/2013
שלום רב,
אני שניה לפני ניתוח ומהססת מה עדיף על מה שרוול או טבעת?
רוב התזונה שלי היום היא בצקים ואורז וכמובן שיש לי גם אכילה רגשית.
על סמך מה שקראתי ניתוחי שרוול לכאורה מוצלחים יותר מבחינת כמות ירידה במשקל ושמירה לטווח ארוך.אך אני חוששת שאני אדחוס לחם שוב ושוב וארחיב את הקיבה. ומצד שני בניתוח טבעת לא יתאפשר לאכול בצק...תעזרו לי להחליט ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרוול או טבעת - תגובה
שולה זק24/09/2013מי שאמור להחליט זה את והרופא המנתח יחד. לבחור את הניתוח האפקטיבי ביותר עבורך.בכל מקרה - לא חושבת שתמצאי משהו שימליץ לך לכיוון הטבעת. כבודה של הטבעת במקומה מונח - אך היום הניתוח יותר מתקדמים ויותר אפקטיביים מהטבעת. בניתוח טבעת יש פגיעה באיכות החיים. את צריכה כל פעם לנפח אותה (לסגור) או הליך הפוך - לפתוח. צריך המון המון רצון ושיתוף פעולה מלא. אוכל נתקע ומגיעים להקאה . בקיצור הרבה מנותחי טבעת מהעבר עברו ניתוחים חוזרים - לשרוול או מעקף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב לכולם.מ23/09/2013
בוקר טוב .אני לאחר ניתוח שרוול כבר ארבעה חודשים .ירדת במשקל כבר 28 קג.יש לי שאלה לכל החברים שירדו במשקל רב .לי לפעמים מוזר.שונה לראות את עצמי רזה יותר ולקבל את עצמי כהה שירדתי במשקל אני לא רגילה לראות את עצמאי יותר קטנה .לפעמים אני עוברת ליד מראה ואני מסתכלת שוב לראות שוב שזאת אני .אני שמחה לראות את עצמי ומאוד נהנית לראות את עצמי .אם לעוד מישהו מחברי הפורום עולים תהיות ומחשבות כאלה אשמח אם תשתפו ברגשות שלכם תודה .מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה אותך וזה נורמלי - תגובה
שולה זק23/09/2013ההתמודדות עם השינוי - גם שהוא חיובי - זה לא קל ולא פשוט.
ההתמודדות היא בתחומים רבים, לא רק במראה ובהופעה, גם בהרגלי אילה, חשיבה, אורח חיים וכמובן איך שציינת במראה שהולך ומשתנה לטובה כמובן - וזה המס ערך מוסף של כל התהליך.
באחד המערכונים הגששים אומרים "אדם שמן גם כשהוא רזה נשאר שמן". זה נכון!!!
אני 12 שנים אחרי הניתוח עם ירידה של מעל 70 קילו - עדיין ניגשת למידה גדולה כמו 44 או מספר 3 - כשלמעשה אני במידה 40 ומידה 1 או 2 -ועדיין ממלא צלחות אוכל עם כל טוב והכל כמעט נשאר בצלחת .
תהני מההליך ותברכי את עצמך על ההחלטה הנכונה לקחת אחריות לגורלך ולחיות חיים בריאים ומאושרים.
מועדים לשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלות ניתוחליאת22/09/2013
רציתי לברר מבעלי ניסיון, במידה ואני רוצה לעשות את הניתוח באסותא, דרך מכבי. אצל ד'ר מחאג'נה
האם יש עלות מנתח או רק תשלום לאסותא. ואם כן באיזה גובה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלות ניתוח - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה22/09/2013שלום רב,
אין עלות מנתח. אני עובד עם מכבי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלות ניתוח - תגובה
שולה זק22/09/2013כפי שפרופסור מחג'נה ענה לך - אין עלות מנתח. עליך לעמוד בקריטריונים לניתוח ומשלמת רק השתתפות עצמית לאחר קבלת אישור הקופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה השתנה?
לילוש23/09/2013הי שולה. אני עברתי שרוול לפני 7 חודשים. רציתי לעשות את הניתוח באסותה רמת החייל ( חברת מכבי) ונדרשתי לשלם קרוב ל- 20,000 ש"ח השתתפות עצמית. למרות הבקשות, הם אמרו שזה הסכום להשתתפות עצמית עבור מכבי זהב. האם הנהלים השתנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזוי מה שאת כותבת - תגובה
שולה זק23/09/2013היי לילוש
ברגע שיש אישור הקופה לניתוח אין בעליה.
בבית חולים ציבורי - הניתוח הוא ללא עלות כספית בכלל רק טופס התחייבות של הקופה.
במרכז רפואי פרטי כמו אסותא ההשתתפות העצמית נעה בין 1500 - 3000 ₪ בלבד.
יתכן ואסותא ביקשו ממך את הסכום הנ"ל והיית מקבלת את ההחזר מהקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שהזוי
לילוש23/09/2013כל הבקשות למכבי רמת-אביב נענו באותה תשובה. קבלתי אישור לעבור את הניתוח אך מכבי סירבה לתת התחייבות לאסותא בטענה שאפשר לעבור אותו בבית חולים ציבורי. בסוף אכן עשיתי את הניתוח באיכילוב ואני מברכת כל יום. רק רציתי לדעת בתור ידע כללי אם מכבי שיקרו לי בעיניין הכסף - זה לא היה מפתיע אותי במיוחד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שהזוי - תגובה
שולה זק24/09/2013בהחלט לא נהגו עימך בהגינות.
העיקר הניתוח אחריך ואת רוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוחים דרך מכבי
פרופ` אחמד מחג`נה24/09/2013הם לא שיקרו לך. יש מנתחים שעובדים במכבי ואינם גובים תוספת על ההשתתפות העצמית (אני למשל) ולכן העלות הכללית הינה רק ההשתתפות העצמית (כ 5000 ₪) מאידך גיסא, כירורגים שאינם עובדים בקופה אלא נמצאים בהסכמי שב"ן (מגן זהב) גובים סכומים נוספים על ההשתתפות ולכן הגעת לסכום שהזכרת.
העיקר שאת אחרי ושיהיה לך בהצלחה בהמשך דרכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור
לילוש25/09/2013תודה על ההסבר - לא נעים להחשוב שפשוט לא ידעתי לדרוש מה שמגיע לי. מה שחשוב כרגע זה המשך הדרך, וזה אני עושה - לומדת כל יום עוד קצת על איף להיות בשלום עם הגוף. שלשום, למשל, יצאתי למסעדת יוקרה (ארוע נדיר עבורי!). הזמנתי מנה קטנה אך משובחת ולא הרגשתי "פריירית" שאני לא גומרת הכל על הצלחת אלה גאה בעצמי שאני נהנית מכל ביס ואוכלת בדיוק מה שאני צריכה. לא היתה לי ביעה לתאום רבע כפית קינוח ולא להתנפל עליו . קצת מצער שנדרשו לי כ"כ הרבה שנים ללמוד התנהלות נכונה, אך ללא ניתוח לא היתי מצליחה אף פעם. לכן - תודה לכל הצוות על העזרה האדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטנית של מכבי באיזור ירושליםתומר22/09/2013
שלום.
אני הולך לעבור עוד חודש ניתוח שרוול בהדסה.
מחפש המלצות לדיאטנ/ית של מכבי המתמחים בבריאטריה באיזור ירושלים, לליווי אחרי הניתוח.
תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטנית של מכבי באיזור ירושלים - תגובה
שולה זק22/09/2013בהדסה הר הצופים הדיאטנית היא הילה כהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטנית של מכבי בירושלים
תומר23/09/2013תודה.
נפגשתי עם הילה, שייעצה לי ללכת לדיאטנ/ית מטעם הקופה לליווי אחרי הניתוח.
חן חן,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - תגובה
שולה זק23/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטנית של מכבי באיזור ירושלים - תגובה
הילה כהן06/10/2013שלום תומר
במכבי עובדת עידית צבי בקניון האחים ישראל בתלפיות
תתאם אצלה פגישה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מוצא את עידית צבי ברשימה של מכבי
תומר07/10/2013קבעתי תור אצל טל צעירי בהר חומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוול מתרחבאילנית21/09/2013
עברתי לפני שנתיים ניתוח שרוול מתחילה להרגיש רעב וחוששת מעלייה במשקל. האם השרוול מתרחב לאחר שנתיים? אם כן מה עושים ?
1. האם ניתן להתקין טבעת על השרוול כדי למנוע עלייה במשקל?
2. האם צריך לעבור שרוול נוסף?
3. האם אין צורך בשרוול נוסף ורק לאצר שוב קצת את השרוול הקיים?
אשמח לקבל תשובות לכל שאלותיי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפתרון - שינו אורח חיים - תגובה
שולה זק21/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת על שרוולאילנית21/09/2013
החודש מלאו שנתיים לשרוול שלי. האם ניתן לעשות טבעת על השרוול כדי לא לעלות במשקל בטווח הקרוב והרחוק? מרגישה כבר רעב שמציק לי וחוששת להשמין. אשמח לקבל תשובה מהירה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעת על שרוול - תגובה
שולה זק21/09/2013אין סיבה שלא ניתן.
אבל בקשה כזו עוד לא ניתקלתי בה. נהפוך הוא עוברים מניתוחי טבעת לשרוול. את צריכה להיות במעקב דיאטנית ולשנות הרגלי אכילה . הפתרון לא טמון בניתוח כל שנתיים.
שינוי אורח חיים, הרגלי אכילה, שילוב פעילות גופנית, קבוצות תמיכה.
זו הדרך להפנמה והצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת על שרוול - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה22/09/2013לא עושים טבעת על שרוול. צריכה להיות במעקב ויעוץ דיאטאנית והמנתח של למניעת עליה במשקל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות אכילהננ20/09/2013
אני אחרי 12 שנה מאז הניתוח הראשון , נותחתי פעם שניה לפני 5 שנים מאחר והטבעת הקודמת היה בה חור והיא לא תפקדה. כיום בערך שנתיים אני לא מסוגלת לשתות או לאכול בישיבה רק בעמידה ורק דברים רכים וטחונים. כשאני יושבת יש לי לחץ על הטבעת והכל עולה לי. אני חייבת להיות תמיד עם בגדים רחבים כדי שלא יהיה לחץ על הטבעת. הרופא שניתח אותי (ואני לא יזכיר את שמו) טוען שזה מצב בסדר. כל פעם שאני הולכת אליו הוא טוען שאני צריכה לפתוח את הטבעת (למרות שהיא לא סגורה הרבה), כל פעם אני מסכימה ובינתיים אני רק עולה במשקל. האם יש עוד מישהו שסובל מתופעה כזו שלא מצליח לאכול או לשתות בישיבה? אשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניה ליעוץ - תגובה
שולה זק21/09/2013אני חושבת שעליך לבקש מהרופא המטפל צילום וק"ת (ושט/קיבה/תריסריון) ולגשת למנתח שמבצע את כל סוגי הניתוחים ולא רק טבעת ולהתיעץ איתו. לראות מה הבעיה ואם יש מקום להוציא את הטבעת ולעבור ניתוח נוסף שמתאים לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועדים לשמחהשולה זק20/09/2013
בוקר טוב לכולם
חזרתי מחו"ל, כך שנעדרתי מעט מהפורום ואתכם הסליחה ששאלות לא נענו עד כה.
אעשה כמטב יכולתי לענות על השאלות ומקווה לא לפספס בדרך.
אז חופש נעים לכולם ובת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועדים לשמחה - תגובה
שולה זק20/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקוקי18/09/2013
אתמול היתי אצל כירורג בקופת חולים והוא אמר שאני מתאימה לניתוח קיצור מה השליו הבה שאני צריכה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוצדורה - תגובה
שולה זק20/09/2013עליך לפנות לכירורג בתחום ניתוחי קיבה. להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל. לקבל רשימת בדיקות ולצאת לדרך.
מתאימה לניתוח - הכוונה שאת עומדת בקריטריונים של BMI ?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
קוקי20/09/2013vbmi שלי 38.7ואני רוצה לעשות את הניתוח דרך פלטינום הרופה אמר שאני מתאימה והוא ממליץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים - תגובה
שולה זק20/09/2013האם את סובלת ממחלות רקע נילוות כמו סוכרת, יתר לחץ דם, כולסטרול, דום נשימה בשינה, בעיות פוריות.
אם את אשה בריאה (אני מקווה שכך) - אינך עומדת בקריטריונים לניתוח. קופות החולים נותנות אישור רק מ BMI 40 ומעלה למי שללא מחלות נילוות שמניתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה במשקל מיד לאחר ניתוח שרוולוולפי18/09/2013
שוחררתי היום הביתה 48 שעות לאחר ניתוח שרוול.
מיותר לציין שביומיים הללו אכלתי בערך 4 כפיות גיל ושתיתי חצי ליטר מים.
למרות זאת המשקל בבית הראה שהעליתי 2 ק"ג במשקלי.
הפנים והבטן שלי נפוחים.
לאדם שכ"כ דואב ומצפה זה מאוד מאכזב!!
מה ההסבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומד , לא להישקל כל יום ולא מייד ..
ליאתול19/09/2013לאחר ניתוח - הגוף בטראומה צובר נוזלים מבטיחה שהתוצאות יגיעו במהרה!!!!!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן אין מקום לדאגה - תגובה
שולה זק20/09/2013כפי שליאתול כתב... צבירת נוזלים, בצקתיות וטראומה של הגוף. להתדל ללגום כמה שיותר נוזלים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול לאחר לימפורמה בקיבהאיריס17/09/2013
שלום שמי איריס ויש לי ילדה בת 21 עם מישקל יתר לפני חצי שנה חלתה בלימפורמה של קיבה תודה לאל לא הייתה צריכה לא טיפולים ולא הקרנות קיבלה אנטיביוטיקה חזקה והכול מאחורנו אנחנו במעקב אצל אינקולוגית בתל השומר האם היא יכולה לעבור ניתוח שרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים- תגובה
שולה זק20/09/2013בכדי לעבור ניתוח יש לעמוד בקריטריונים. האם הבת שלך היא ב BMI 40 ומעלה? (גובה ומשקל). היה והיא בקריטריונים יש להתייעץ עם הרופאים המטפלים ולהגיע לכירורג עם מכתב מפורט הכול את כל ההסטוריה הרפואית.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)