מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- רוצה מאוד לעשות ניתוחשי01/06/2012
נישארו לי עוד 6-8 קילו לעלות כדי להגיע ל BMI המתאים לזכאות ניתוח.
האם זה נישמע מטורף שאני רוצה לעלות כדי לעשות את הניתוח?
אני לא מוצאת שום דרך אחרת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטורף ביותר - תגובה
שולה זק02/06/2012מטורף ממטורף!
חשבת אולי על דרך איך להוריד - 6 עד 8 קילו?? מה שעולה צריך גם לרדת!!!!
ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים! בשביל לרזות צריך לעבוד וקשה.
תתחילי לחשוב חיובי - תקבלי החלטה אחראית ותתחילי לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים - שזה בדיוק מה שיש לעשות אחרי ניתוח: ללכת לתזונאית לקבל תפריט מאוזן המתאים לך, לשלב פעילות גופנית ולהצטרף לקבוצת תמיכה.
בטוחני שאם תתנהלי בהתאם וחליטי "איך כן להצליח בלי תירוצים" את תעמדי במשימה ותהיי גאה בעצמך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשתף את שמחתייהודית31/05/2012
אחרי 5 חודשים וירידה של 28 ק"ג נכנסתי לחנות מידות "רגילות" וקניתי לי מכנסיים מידה 46........
אין איך לתאר כל כך הרבה אושר........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
יהודית01/06/2012תודה על האיחולים והעידוד שקיבלתי ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHAPO- תגובה
שולה זק02/06/2012אין על ההרגשה שהלצלחת.
מאחלת לך להמשיך בדרזו ולשמר את התוצאות לאורך שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיה מוגזתPAZIT31/05/2012
אני 9 חודשים אחרי הניתוח ורציתי לדעת האם שתיה מוגזת מותרת? האם היא מרחיבה את השרוול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיה מוגזת - תגובה
הילה כהן31/05/2012שאלת השאלות שבעצם התשובה עליה לא מוחלטת
אין מחקרים על שרוול ושתיה מוגזת ובכלל אין הרבה מחקרים על שתיה מוגזת מהסיבה שקשה לכמת ולבדוק את הנזק המדוייק של המוגז לקיבה
מה יש? מחקרים על טבעות ומחקר על מעקף שמראה עליה בחמישים אחוז בנפח הקיבה במנותחים ששתו מוגז ומכאן ניתן להסיק גם לגבי שרוול .
בפרקטיקה , יש מנותחים שלא מסוגלים לשתות מוגז ויש כאלה שיכולים , אנחנו לא יודעים מה הנזק אצלם. אנחנו לא יודעים מה הכמות המדוייקת ומה מספר הפעמים שתצטרכי לשתות מוגז כדי להרחיב את הקיבה ולכן לא הייתי עושה ניסיונות כאלו אחרי שעברת ניתוח.
אם את מאד רוצה לשתות , שתי לעיתים רחוקות "שלוק" או שניים ועדיף להוציא מהם קצת את הגזים לפני ששותים
בהצלחה
* שולה - שימי בבקשה בשאלות נפוצות , תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה במקרה...- תגובה
שולה זק31/05/2012במקרה ולא שמת לב
כל תשובותיך נמצאות בשאלות הנפוצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר?.....מרים30/05/2012
האם מותר אחרי שבועיים לאכול קרקרים או פרכיות אורז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר?..... - תגובה
שולה זק30/05/2012כן אפשר.
בשאלות נפוצות תמצאי תפריטים של הילה הדיאטנית עם מה מותר ומה אסור ומתי
ללעוס היטב ולהרבות בשתיה בין הארוחות.
לקרקרים ולפת אורז יש נטיה לגרום לעצירות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מותר?..... - תגובה
הילה כהן31/05/2012שלום מרים ,
מןתר לאכול פתית או קריספיות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתכםאלמונית30/05/2012
שלום לכולם וקודם כל תודה על הקמת פורום
אני מעוניינת לעבור ניתוח , המון שנים עם משקל עודף. כל הדיאטות היביאו למצב של אקורדיון יורדת משקל/ עולה משקל. ניתוח רואה אותו כפיטרון יחיד הדורש המון הקפדה ושינויים אישיים.
היתי רוצה לקרוא תגובות וחוו"ד שונות של אנשים שעברו ניתוח באסותא חיפה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים- תגובה
שולה זק30/05/2012שלום לאלמונית,
ניתוחי קיצור קיבה אינם "מיתוחים כבקשתך". הם הוגדרו כניתוחים מצילי חיים ועל כן הם נמצאים בסל הבריאות.
על מנת לעבור ניתוח כזה, צריך לעמוד בקריטריונים אותם קבע אירגון הבריאות העולמי, משרד הבריאות אימץ אותם והנחה את הקופות לפעול על פיהם.
הקריטריונים ברורים מאוד:
BMI 35-40 עם מחלות רקע נילוות כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כורסטרול, דום נשימה בשינה.
BMI 40 ומעלה - כל אחד זכאי.
האם את עומדת בקריטריונים? מה הגובה שלך ומה משקלך? לפי זה נוכל לדעת מה ה- BMI שלך.
לקבלת מידע ראשוני כנסי לשאלות הנפוצות ותקראי את דברי הכותבים, הרופאים והדיאטנית. בטוחני שתקבלי את מירב האינפורמציה אותה את מחפשת.
כמו כן עייני בדפי הפורום ותקראי את דברי הכותבים
אנחנו כאן ונשמח לעזור בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עברתי ניתוח באסותא חיפה
eliko02/06/2012התנתחתי ע"י ד"ר מחאג'נה ב.5.12. עד כה ירידה של 20 ק"ג כולל שבועיים דיאטת פחמימות.
עברתי חוויה מעולה באסותא, צוות מקצועי קשוב ונחוש לסייע בכל זמן. כל התהליך היה מהיר ויעיל ולאחד כמוני זה היה מאוד חשוב.
שורה תחתונה, במידה ואכן עומדת בקריטריונים הניתוח מומלץ, המנתח והמקום גם כן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - תגובה
שולה זק02/06/2012כל הכבוד . מרגישים בין המילים את החיוך שעל פניך.
מאחלת לך המשך מוצלח
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שולהנסיך30/05/2012
אני משורוול כבר חודש וחצי רציתי לדעת אם מותר כבר חריף וחטיפי אנרגיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט - תגובה
שולה זק30/05/2012הייתי מחכה עוד שבועיים לפחות.
תקרא בשאלות הנפוצות יש התייחסות של הילה הדיאטנית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט - תגובה - תגובה
הילה כהן31/05/2012החל מחמישה שבועות אחרי שרוול אפשר לגוון את התפריט בהדרגה וגם לאכול חטיף גרנולה
לגבי חריף , זה מאד אישי אין מניעה לאכול חריף , החל משבועיים לאחר הניתוח אבל צריך לנסות ולא לא להתחיל בחריף "אש" אלא להוסיף בהדרגה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהניקיטה29/05/2012
אחרי ניתוח שרוול, האם מותר לי לתבל את הירקות מחית עם כורכום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שולה זק29/05/2012בשבועיים שלושה הראשונים אחרי הניתוח רצוי להמעיט בתיבול. אחרי זה אפשר לאכול ולתבל בכייף. אפילו חריף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות-4ימים אחרי שרוולtי629/05/2012
אני ארבעה ימים אחרי שרוול...מרגישה חולשה כללית עצומה, בחילות, כאב עמום. האם זה נורמטיבי? יש גזים מעיקים...בנוסף, אחד הפלסטרים בפתח של ניתוח נפל.האם זה תקין? האם לחבוש את הפצעים או להשאיר להתאוורר?
אשמח לטיפים כי אני מרגישה קצת חסרת אונים כרגע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות רגילות- תגובה
שולה זק29/05/2012שלום דפימה שאת מתארת בהחלט בגדר הנורמלי להרגיש 4 ימים אחרי ניתוח. הגוף עדיין חלש מההרדמה וכל המערכות בהתאוששות.
מומלץ לנוח ולשתות הרבה ככל הניתן. ללגום לגימות קטנות ולאט.
לא נורא שנפל הפלסטר. להקפיד להתרחץ ולשמור עלך הנגיינת המקום של הסיכות.
אל תשכחי כל 3 שעות לאכול מעדן, ג'לי, ולשתות.
מיום ליום תחושי שכוחותיך חוזרים ואת מתחזקת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותניקיטה29/05/2012
ומה עושים לגביי עצירות? האם מותר נרות (רקטום)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה29/05/2012שלום ניקיטה
זו תופעה מוכרת לאחר ניתוח שרוול קיבה. הסיבה לכך נובעת מהקטנת כמות האוכל המגיעה למעי. ניתן לקחת נירות, לשתות יותר מים, לאכול מיצי עגבניות או כל מרכך טבעי.
לגבי הכאב שאת מתארת נראה לי לא מדאיג ויחלוף. באם יתלווה בתופעות אחרות כמו חום גבוה או יתחזק, נא לגשת למנתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מחג'נה היקר תודה רבה!
ניקיטה29/05/2012תודה רבה ד"ר מחג'נה, הרגעת אותי מאוד, אהייה במעקב ואעשה כן שיהיה לך יום נעים ביותר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשזיפים
ליאת29/05/2012לבשל שזיפים יבשים במים עם קצת סוכר. לקרר את המיץ ולשתות. טעים, מרען ומאוד מאוד עוזר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת המקסימה
ניקיטה29/05/2012את נפלאה עם לב ענקקקקקקקקקקקקקקקקק תודה תודה תודה תודה תודה תודה...!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יומולדת שנהavivit5928/05/2012
הנה עברה לה השנה, כל כך מהר.
באיזה שהוא אופן מרגישה שנולדתי מחדש אחרי הניתוח
55 קילו פחות
ורופא המשפחה הורה לי "לא לרדת יותר"
אמנם ל"משקל אופטימלי" יש עוד 3-4 קילו אבל זה בקטנה
מי היה מאמין שאגיע לזה
מתחת ל-70 קילו אני לא זוכרת מתי הייתי, מתי שהוא בתיכון אולי
וזה כך וכך הרבהההההה שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואללה - תגובה
שולה זק28/05/2012מה כבר שנה????איך הזמן עף ורץ לו
וככה בקלי קלות הלכו להם 55 קקילו
SHAPOO* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
מיכל29/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב!!!!!!!
אני03/06/2012ואי ואי ואי - 55 קילו פחות - זה אדיר!!!!!!הלוואי עלי!!!! אני 4 חודשים אחרי ירדתי 30 ק"ג...אבל אני צריכה להוריד עוד 50 ק"ג...ויש לי בשביל זה קצת יותר מחצי שנה....אבל אומרים שלפעמים יורדים יותר משנה...שנה וחצי לפעמים....אמן!!!נראה איך זה יצא!!!
כל הכבוד לך !!!!!!!!ובהצלחה !!!
אנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד בראוו לך
יגאל04/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת חלבונים לקראת הניתוחמיכל28/05/2012
בוקר טוב, בעוד שבועיים הניתוח שלי (שרוול), אני צמחונית ומה שיש בתפריט- בשר וטונה לא ממש מתאים לי אז נשארתי בעצם עם קוטג' וגבינה לבנה 5% וירקות.
האם מותר לי עוד משהו?
האם כל סוגי הגבינה עד 5% מותרים (צפתית, בולגרית, צהובה)?
מה לגבי מעדנים שהם 3-5% בדרך כלל?
מה לגבי קפה?
פירות מותר?
תודה,
מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת חלבונים
ליאת28/05/2012מותר את כל סוגי הגבינות עד 5%. פירות לא כי הם מכילים הרבה סוכר. מותר לך תחליפי בשר (סויה למינהם). אכן לא הרבה מבחר אבל זה רק לשבועיים וזה באמת נורא חשוב.
תחשבי שככל שתקפידי, למנתח יהיה קל יותר ואם למנתח קל יותר - יפחתו הסיכונים.. זה חשוב!
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה דלת פחממות
יעל הצפונית28/05/2012בנוסף למה שכתבו לך מותר גם ביצים שזה מקור מצוין לחלבון.
אפשרי להכין פשטידה המבוססת על ירק (כרובית, ברוקולי, פטריות, קישוא) בתוספת ביצים וגבינה לבנה/קוטז' וגבינה מלוחה. זה מגוון קצת את התפריט. כמוכן כמובן הרבה ירקות כסלט, וירקות מבושלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטת חלבונים לקראת הניתוח - תגובה
שולה זק28/05/2012אם אינך אוכלת בשר ודגים תתמקדי במוצרי חלב, פטריות וכל נה שעשיר בחלבונים. מעדנים 3-5% מכילים סוכר ושומן. כדאי להמעיט ולאכול כבר אוכל דיאטטי.
פירות לא לאכול הרבה.
תיכנסי לשאלות נפוצות תמצאי שם תפריטים של הילה הדיאטנית
בהצלחה לניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! עזרתן לי מאוד!
מיכל29/05/2012:0)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםניקיטה28/05/2012
אחריי ניתוח, יש כאבים בצד שמאל (קיבה) והרגשת נפיחות יש לציין שאין חום האם התחושה נורמאלית? אם כן כמה זמן בערך הרגשת האי נוחות הנ"ל, המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ליאת28/05/2012נורמלי לחלוטין. חתכו לך את הקיבה..
זה עובר בערך אחרי שבוע. מאוד שונה אצל כל אחד.
החלמה מהירה ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ליאת!
ניקיטה29/05/2012אגב הכאבים הינם ללא תופעות לוואי, רק כאבים מקומיים ספציפיים הגורמים לאי נוחות לדוגמא תנוחת שינה על צד ימין... ואו בישיבה מן לחץ מלווה בכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים - תגובה
שולה זק28/05/2012לא ציינת כמה זמן אחרי ניתוח ואיזה ניתוח.
אם הכאבים ימשיכו להטריד לגשת לרופא.
החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה זק
ניקיטה29/05/2012שלושה שבועות ללא תופעות לוואי כאבים בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול
ניקיטה29/05/2012אה ונ. שרוול קיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקף קיבה - מילה טובה !peri10427/05/2012
הי לכולם ,
רציתי להמליץ בחום על ד"ר פייגין אניה- כירוגית בריאטרית מהמעלה הראשונה
השבוע עברתי תחת ידי הקסם שלה ניתוח מעקף קיבה לאחר SRVG אחרי המתנה של כמעט שנתיים.
זכיתי ליחס יוצא מן הכלל ולטיפול רפואי צמוד ונדיר שרק ד"ר פייגין יכולה לתת ולפעמים מילה טובה חיבוק חיזוק וליטוף עושים את ההחלמה מהירה וטובה יותר ודי כשיש על מי לסמוך.
דא"ג היא עובדת עם כל קופות החולים.
בהצלחה לכולם.
פרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה פרי- תגובה
שולה זק28/05/2012נשמח לשמוע על התקדמותך בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתכונים-שולה זקחלי26/05/2012
ערב טוב וחג שמח, רציתי לדעת איפה ניתן להשיג מתכונים למאכלים שמותרים לנו עפ"י התפריט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתכונים-שולה זק - תגובה
שולה זק28/05/2012יש בשאלות נפוצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שווה הכל..ליאת25/05/2012
היכולת הזו, פתאום, אחרי רק חודשיים וחצי, לזרוק על עצמך משהו ולצאת מהבית שווה הכל!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משפט פגז - תגובה
שולה זק25/05/2012כמה שאת צודקת!!!
האנרגיות שפתאום פורצות והחיוך שווים הכל
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)