מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שולה זק והדוקטורים היקריםניקיטה29/07/2012
אחרי נתוח שרוול חודשים...
1 למה אסור לשתות ולאכול יחד ויש להפריד בין אכילה לשתיה?
2 האם אכילה ושתיה הגורם להרחבת הקיבה?
3 האם קיים נזק כלשהו אם לא מקפידים על הכלל של ההפרדה?
תודה ו ב ב ר כ ה לצוות הנכבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה זק והדוקטורים היקרים - תגובה
שולה זק30/07/2012תמצאי באלות הנפוצות תדובות דשל הרופאים והדיאטנית בנושא.
ממליצה לך לעבור על השאלות והתשובות, גבר שיעזור לך בתהליך.
אם לאחר מכם ישארו נושאים פתוחים נשמח לענות ולעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לצום בצומות?דורית28/07/2012
עברתי לפני שנה ניתוח קיצור קיבה שרוול. מאז ירדתי 60 ק"ג ואני מודה לקב"ה שנתן לי את הכוחות לעבור את הניתוח.
רציתי לשאול אם מותר לצום אחרי שנה או חייבים לשתות בצומות?תודה רבה והצלחה לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר לצום בצומות? - תגובה
שולה זק30/07/2012הילה הדיאטנית, נתנה תשובה לפני כמה ימים שניתן לצום.
במידה ולא מרגישים טוב - היא ממליצה לפחות לשתות מים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נא עזרתכם דחוף - דליפה לאחר ניתוחחיים28/07/2012
שלום
אימי עברה ביום שני האחרון ניתוח שרוול בקיבה.
אתמול (יום שישי) בלילה גילו שהמוגלובין שלה 8 (נמוך) ועלו על זה שיש לה דליפות.
היום היא קיבלה מנת דם.
מה זה אומר? האם יצטרכו ניתוח נוסף? ואם אחרי ניתוח נוסף שוב יהיו דליפות? אנחנו דואגים.
נא עזרתכם
תודה
חיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא עזרתכם דחוף - דליפה לאחר ניתוח - תגובה
ד``ר דוד גויטיין29/07/2012דברו עם הצוות המטפל. זה לא הגיוני לבקש עצות מפורום אינטרנטי כשהיא מאושפזת. הכירורג שלה ושאר הצוות יוכלו לתת לכם את מירב האינפורמציה על המצב, התכניות לטפול בו והצפי להמשך הדרך.
רפואה שלמה ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיצור קיבה - טבעת - BMI 34שלי28/07/2012
שלום רב
הייתי בוועדה , ולא אישרו לי ניתוח שרוול , בגלל BMI נמוך 34
האם החלטה זו תקפה לגבי ניתוח טבעת? או אולי הקריטריונים שונים?
עברתי ניתוח בברך שמצריך הורדה דחופה במקל. וגם תחילת סכרת..
עם BMI כזה ניתן יהיה להמשיך בתהליך? שכן ביצעתי את כל הבדיקות להן נידרשתי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיצור קיבה - טבעת - BMI 34 - תגובה
ד``ר דוד גויטיין28/07/2012ב- BMI < 35 אין אינדיקציה לניתוח. אם יש תחלואה נלווית מטופלת (לא "נטיה לסוכרת" או "סוכרת התחלתית" שאינה מטופלת תרופתית) סף ה- BMI הוא 35 ולכן ב- 34, סביר שהועדה תשקול בחיוב (הרי מדובר במשקל קרוב ביותר) אך אם אין מחלות נוספות ה"רף" עומד על 40 ואין סיבה שהועדה תאשר ניתוח. טבעת הוא ניתוח לכל דבר ועניין ואין "הקלות" בתלות בסוג הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיצור קיבה שרוולקארין28/07/2012
שלום רב..
ברשותכם שאלה..
אז ככהה אני כל החיים שלי ניסיתי כל מיני דיאטות הייתי כבר כמה פעמים אצל דיאטנית נתנה לי תפריט מסודר והכל אבל לא יכלתי לעמוד בזה המתוק והפחמימות הדחף של זה מעצבן אותי וקשהה לי עם זה ...
יש לי BMI 28 בנוסף שומנים בדם יש לי ,וכמעט נכנס לי סכרת לגוף אבל הגוף מנע ממנו להיכנס לפי תוצאות הבדיקת דם שעברתי ..אני מאוד רוצה לעבור ניתוח קיצור קיבה שרוול ואין לי מושג למי לפנות אני מבוטחת בכללית יש לי פלטינום ..כי כבר קשה משנולדתי עד היום אני 26 שמנהה ונמאס לי כבר ככה רוצה לעבור שינוי אחת ולתמיד בחיים אשמח לתגובה במהרה תודה ושבת שלום! קארין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיצור קיבה שרוול - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה28/07/2012קרין שלום,
BMI של 28 נכנס לקטיגוריה של עודף משקל כאשר משקל רצוי הוא עד 25. את מאוד קרובה להיות במשקל הנורמלי עם דיאטה מתאימה, תמיכה וספורט.
את לא בקריטיריונים לניתוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשי ספורט ויהיה טוב
אולגה28/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך ד"ר אחמד ..
קארין28/07/2012עסקתי בכל פעילות גופנית שאני צריכהה עשיתי ממש הכל וממש כלום לא עוזר לי נולדתי שמנה ונשארת שמנה ויש פיתרון בימינו וזה ניתוח ,אמרתי לך נסתי כל הסוגים עסקתי בפעילות גופנית ,אני כל הזמן בפעילות אבל לא זז כלום וזה מעצבן אוכלת נורמלי ולא עוזר כלום אשמח לתשובתך לגבי העניין שפירטתי לך תודה ד"ר...
נ.ב: לגבי יעוץ לניתוח למי אני פונה בכללית ? תודה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך ד"ר אחמד .. - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה29/07/2012קרין שלום
אני חוזר שוב. עם BMI - 28 אין מקום לכירורגיה וזה לפי הנחיות ארגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות הישראלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקארין שלום
תמר נהריה29/07/2012אני מחזקת את מה שד"ר מחג'נה כתב, כדי להיות בקרטריונים לניתוח את צריכה להיות מ BMI 40 ומעלה, או 35 עם מחלות רקע כמו סכרת לחץ דם , או כול מחלה שנגרמה מהשמנה, דבר שני הניתוח הזה זה לא הוקוס פוקוס שעושים ומרזים, זה תהליך מאוד ארוך , וזה ניתוח לכול דבר עם כול מה שמשתמע מזה, כולל סיכונים, את עם BMI 28 את יודעת כמה קשה אנשים שמנים עובדים כדי להגיע לBMI שלך? את צריכה רק הדרכה וקצת פעילות גופנית (הליכה, אופניים , שחיה) ותאמיני לי אם תקפידי את תרדי יופי ותהיי עקבית,הניתוח הזה לא נועד לכול אדם שיש לו כמה ק"ג להוריד , זה נועד לאנשים עם השמנה חולנית, אנשים שחולים במחלות נוראיות כתוצאה ישירה מההשמנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לשולה בנושא ירידה איטיתלי27/07/2012
שולה שבת שלום,
רציתי לדעת, האם כמעט 30 ק"ג במשך 7 חודשים מהניתוח זה ירידה סבירה? או איטית? ואיך ניתן לזרז את הירידה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצב ירידה - תגובה
שולה זק28/07/2012קצב הירידה שונה מאדם לאדם. תלוי במשקל ההתחלתי וב - BMI.
השאיפה היא לירידה מאוזנת ולא דרסטית. חשוב לשנות הרגלי אכילה ולאמץ אורח חיים המשלב תפריט מאוזן ופעילות גופנית. כך שהירידה במשקל תישמר לאורך שנים . חשוב מאוד לעשות כל חצי שנה בדיקות דם ולוודא שאין חוסרים של ויטמינים ומינרלים.
יש פתגם האומר "החיפזון מהשטן". אין צורך לזרז את הירידה. יש כן צורך לאכול נכון על מנת להנות מהירידה בגוף בריא ונפש מאושרת.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקף לאחר שרוולחן24/07/2012
שלום לכולם,מחפשת לשוחח עם משהו שעבר ניתוח נוסף לאחר שרוול,הכשלון אצלי זוהה כחודשיים לאחר ניתוח כך שלא ירדתי כמעט בכלל (10 ק"ג),אומלץ לי לעבור מעקף.מחפשת מישהו שעבר מעקף או תיקון שרוול.
תודה מראש חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה - תגובה
שולה זק25/07/2012שלום חן,
דיברנו בטלפון ואני מקווה שקצת נרגעת ודיברת עם האנשים.
מאחלת לך בהצלחה ותשמרי עם קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי תאריך לניתוחטניה24/07/2012
שלום לכולם. יש לי עוד חודש ניתוח . אני עברתי ועדה באסותא וקיבלתי מהדיאטנית הסברים לגבי דיאטה לפני ניתוח. שאילה - האם גם מבית חולים ציבורי בו אני אמורה להנתח צריכים ליצור איתי קשר בקרוב כדי להסביר לי לגבי הכנה לניתוח או שזה כבר אחריות שלי בלבד - להתחיל לעשות דיאטה שבועים לפני תאריך? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי תאריך לניתוח - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה28/07/2012אם יש לך תור לניתוח, תתחיל דיאטה דלת פחמימות שבועיים שלושה לפני הניעתוח.
בד"כ יוצרים קשר עם המנותח לפני הניתוח להזכיר ולהדריך.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הצוםמיכל24/07/2012
אני שנה וחצי אחרי ניתוח, ורציתי לשאול לגבי תשעה באב. אם זה בסדר שאצום, ואיך.. עד עכשיו לא צמתי.
תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי הצום - תגובה
הילה כהן25/07/2012שלום מיכל , את יכולה לצום , רצוי לצמצם פעילות ושהיה בחוץ כדי לא להכביד על הגוף . וכמובן שאם לא תרגישי טוב במהלך הצום יש להפסיקו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מומחים יקרים!מורי23/07/2012
אני אמורה לעבור ניתוח שרוול בעזרת השם בנובמבר ע"י ד"ר בגלייבטר מהר הצופים, קיבלתי עליו המלצות חמות מאוד, אשמח אם אקבל חוות דעת של מנותחים שלו כאן בפורום.. אם יש כאן כאלה :)
ויש לי שאלה למומחים - מאיסוף המידע עד כה, נוכחתי להבין שלאחר ניתוח בריאטרי קיימת אפשרות של הצטברות אבנים בכיס המרה שבסופו של דבר תוביל להוצאתו.
כמה הדבר שכיח? האם אפשר לקחת החלטה בהתיעצות עם הרופא המנתח לבצע הוצאה טרם הצטברות האבנים במעמד ניתוח השרוול במקום להתנתח פעמיים ולסבול מכאבים?
אני מכירה בחורה שעברה ניתוח שרוול לפני כשנה וחצי ולפני כמה שבועות נאלצה לעבור ניתוח כריתת כיס המרה... אציין שחוץ מזה, היא מאוד מאוד מרוצה והתוצאות מרהיבות!
בנוסף, ראיתי תוכנית תיעודית על ניתוחים בריאטרים באנגליה, שם הרופא ביצע הוצאת כיס מרה בזמן ניתוח מעקף שהוא ביצע על מנת למנוע הצטברות עתידית.
דרך אגב, בבדיקת האולטרה סאונד שעשיתי כחלק מרשימת הבדיקות הארוכה לפני הניתוח, כתוב באבחנה הרפואית שאין סימן לאבנים בכיס המרה כרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחים יקרים! - תגובה
שולה זק23/07/2012שלום מורי
תוכלי ליצור עימי קשר ואתן לך את הטלפון של עופר שנותח אצל המנתח שלך..
הילה הדיאטנית בפורום עובדת הר הצופים יחד איתו.לגבי השאלות ששאלת אני מקווה שהרופאים יענו לך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחים יקרים! - תגובה
ד``ר דוד גויטיין28/07/2012שלום!
קודם כל מילה חמה על המנתח שלך מקולגה. הוא אכן מנתח מעולה ובן אדם מדהים - את בידיים מצויינות.
לגבי אבנים - שכיחות הופעת אבני כיס מרה במנותחים בריאטריים הינו כ- 30%. חלק מהמנתחים נותנים תרופה המפחיתה סיכון זה ל- 3% וחלק לא. לתרופה תופעות לוואי המופיעות אצל חלק מהמטופלים ועל כן הזהירות במתן.\
הוצאה מניעתית של כיס מרה אינה מקובלת ברוב המקומות אך ישנם מנתחים שעושים זאת. תשאלי את נחום לגבי מנהגיו..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מעקף לאחר שרוולמירב23/07/2012
שלום לכולם !
שמי מירב עברתי ניתוח שרוול לפני 3 שנים כושל
ברצוני לעבור ניתוח חוזר מעקף קיבה ,
רציתי לשאול האם יש מישהו שעבר ניתוח חוזר לאחר שרוול?
והאם ידוע לכם אם ד"ר קוריאנסקי יוסף מבצע ניתוחים חוזרים ?
תודה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח מעקף לאחר שרוול - תגובה
שולה זק23/07/2012שלום מירב,
מה הכוונה ניתוח כושל? מה הכישלון...עליה במשקל?
ממה נובע הכישלון?
האם היית בביקורת אצל המנתח והתיעצת איתו?
דר' קןריאנסקי הוא מנתח מומחה ומנוסה ואני מצניחה שהוא מבצע את כל סוגי הניתוחים גם לאחר ניתוח זה או אחר.
מאחר ולא פרטת את הסיבות לכישלום ומה משמעות הכישלון, אני ממליצה בחום לגשת להתיעצות ולברור. את צריכה להיות מודעת שעל מנת לקבל אישור לניתוח חוזר/נוסף צריכה להיות סיבה רפואית ואו BMI שבקריטריונים.
בהצלחה בהמשך דרכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפני נסיעה לתאילנדירדן15/07/2012
שנתייים אחרי ניתוח ,ברצוני לדעת אם יש חיסונים מסויימים ..צהבת ..,טיפוס הבטן..ועוד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפני נסיעה לתאילנד - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה21/07/2012פני למרפאת מטיילים בקופ"ח. יש מקומות בתאילנד שיש צורך בחיסוניחפ ואחרים לא.
בהצלחה ונסיעה מהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובדת עצות 4 ימים אחרי הניתוחקרן12/07/2012
שלום,
אני ארבע ימים אחרי ניתוח שרוול, ואני נתקלת במשהו שמאוד מטריד אותי. דבר ראשון אני אציין שאני יודעת שכל אחד מגיב אחרת ומתפקד אחרת אבל אני כבר יום אחרי הניתוח התחלתי להרגיש רעב. עכשיו זה לא היה בראש (אל תבינו לא נכון, זה כמובן גם בראש) אבל אני בהחלט מדברת על רעב פיזי, זה היה כבר 30 שעות בלי מזון, כולל השעות צום לפני הניתוח. במשך הימים האחרונים (כאמור אני בדיוק 4 ימים אחרי הניתוח) אני ממשיכה להרגיש רעב רב. עכשיו נשמעתי להוראות והסתפקתי במים, מיץ צלול בימים האחרונים כשאני שותה שתי לגימות פעם ב-2-3 דקות. היום התחלתי לשתות חלב ולאכול יוגורט ועכשיו לעניין שהכי מטריד אותי, אכלתי חצי יוגורט (100 גרם) בבת אחת ובלי שום בעיה, הסיבה היחידה שנעצרתי בחצי הגביע זה בגלל שאמרתי לעצמי שזה בטח לא בסדר להמשיך, אבל ממש לא משום מעצור פיזי או מלאות.
זה מאוד מטריד אותי, האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר
limor13/07/2012בס"ד
גם לי זה קרה לא לדאוג
את תתאזני , תני לעצמך זמן ולגוף ולמוח לעקל את המהלך
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול
דנית13/07/2012הכל בסדר, כמו ללימור גם לי קרה דבר דומה ואני 25 ק"ג היום פחות אז לא לדאוג ולהעסיק את עצמך בכמות אלה באיכות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל בסדר- תגובה
שולה זק14/07/2012תגובה בהחלט נוטרמלית
אין לך מה לחשוש
לשתות לשתות ולשתות ותראי שתחושת הרעב תחלוף וחוץ מזה את כבר יכולה לאכול יוגורט, גבינה לבנה, ג'לי,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחחח הימים היפים
אולגה16/07/2012אל דאגה מתוקה גם אני הרגשתי כביכול ב"רעב" אבל כולנו יודעים שבשלב כזה אי אפשר באמת לאכול.. אני זוכרת שפשוט הייתי מבשלת כל היום למשפחה את כל מה שרציתי לאכול, חחח זה היה הפתרון בשבילי... אני יודעת שכולם רושמים את זה ושזה יעבור, וזה באמת עובר.. זה מין תקופה כזאת שמרגישים רעבים כביכול.. חחח עוד כל היום הייתי רואה תוכניות שף ומתגרה מהאוכל...
שיהיה בהצלחה, יש לך עוד הרבה מה לעבור :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולה את יכולה להתיחס לשאלה ששאלתי?PAZIT11/07/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי- תגובה
שולה זק14/07/2012מצטערת על האחור במתן התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה שאלה ? לגבי יעד משקלPAZIT11/07/2012
ב9/12 עברתי את ניתוח שרוול נשאר לי 6 קילו (ליעד שקצבתי לעצמי 58 קילו) מה יקרה במידה ואני יגיע לספטמבר ולא הוריד? האם זה נכון שאומרים שבשנה הראשונה מה שמורידים נשאר ומה שלא לא ירד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיפה שאבת אינפורמצה זו - תגובה
שולה זק14/07/2012ממש לא נכון.
מי אמר שבשנה צריך להוריד את כל המשקל העודף.
מומלץ בשנתיים הראונות שזה "ירח הדבש" של הניתוח להפנים ולשנות הרגלי אכילה ואורח חיים. אבל הירידה במשקל לא מגבלת בזמן. העיקר לאכול נכון ומאוזן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת המשקל בשנה הראשונה
אתי15/07/2012לשולה שלום
גם לי נאמר שבמידה ואני לא אוריד את המשקל בשנה הראשונה אני לא אמשיך לרדת לאחר מכן.
למרות שהדבר לא נשמע הגיוני, מאחר ואם אוכלים נכון ומבצעים פעילות גופנית, לא נראה לי הגיוני שלא תהיה ירידה במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל לאחר שנה
avivit5917/07/2012לא יודעת מאיפה קיבלתן מידע כזה, המשקל לא "נעצר" לאחר שנה, אולי הירידה יותר איטית,
בעיקר אם עודף המשקל קטן, אבל ממשיכים לרדת.
ב"יומולדת" שנה לניתוח, הגעתי לירידה של 55 קילו, עברו מאז חודש וחצי, והוספתי ירידה של 4 קילו בערך ואני כבר כמעט כמעט במשקל היעד, עוד 2-3 ודי.
זה יורד לאט עכשיו, אבל יורד, העיקר לא להתייאש ולהמשיך בשגרת החיים הבריאה שסיגלנו לעצמנו.
ועוד דבר, למרות שאני באותו משקל בשבועיים האחרונים, לא מפסיקים להעיר לי וגם מרגישה בבגדים שהגוף משתנה, ולטובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת משקל לאחר שנה מהניתוח
אתי18/07/2012אני 10 חודשים אחרי הניתוח ירדתי עד כה 33 ק"ג משקל התחלתי שלי היה 113 והיום אני 80 ק"ג. אני בגובה של 1.52, אומנם אני תקועה במשקל איזה שבועיים אבל גם אני לא מפסיקה לקבל מחמאות, עושה כושר בחדר כושר לפחות פעמיים בשבוע ושומרת על תזונה, כך שאני מאמינה שגם שכשתחלוף שנה, המשקל ימשיך לרדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי התגעגעתי אל כולכם ויש לי מה לאמ
ליאתול25/07/2012אני שנה ו 7 חודשים לאחר השרוול ואני בקשר עם דיאטנית באופן קבוע + דיאטנית בביה"ח בו נותחתי + תמיכות נוספות....
אני יודעת שכל בעלי העיניין אמרו לי שלאחר "ירח הדבש" של הניתוח אני נשארת אדם רגיל וכמו שאדם רגיל עושה לפעמים דיאטה אז גם אני יכולה שזה אומר בעצם שבכל שלב בחיים שלי אני אוכל להחליט על דיאטה ולרדת כך שאף פעם לא מאוחר ובעצם בניתוח הורדנו את מסת המשקל הגדולה אך תמיד אפשר להמשיך ולרדת!!!!!
אוהבת תמיד ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן התגעגענו - תגובה
שולה זק25/07/2012כל הכבוד לגישה וכל הכבוד להתמדה
מי בכלל ידע שפעם היית כפולה
חיבוק חיבוק ונשיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה זה שאני "לא פה"
ליאתול27/07/2012לא אומר שזה אכן כך מפני שאני מאוד עסוקה ביום יום אבל אני מציצה אליכם בכל פעם שאני מתפנה....
בכל מקרה אוהבת אותך ואת כולכם מאוד מאוד אתם חלק מהתמיכה שעליה אני מקפידה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)