מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שולה זקניקיטה26/04/2012
מהם הכדורים ההכרחיים שעליי ליטול אחריי ניתוח שרוול קיבה מלבד אומפדרקס, אופטלגין נוזלי וצנטרום ג'וניור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת כדורים - תגובה
שולה זק26/04/2012הנה תשובתה של הילה הדיאטנית השהוע לאחת השואלות בנושא כדורים
ההמלצה לא ליטול כדורים גדולים כמו המולטיויטמין או משככי כאבים הינה לפחות לחודש - חודש וחצי מהניתוח . לוסק ואלטרטקסין נחשבים כדורים קטנים ולכן עוברים בקלות .
בשלב זה את יכולה לקחת מולטיויטמין נוזלי או לבליעה לדוג' : צנטרום ג'וניור , קנגוויטס של סולגאר , צנטרה קיד , אופטימה ג'וניור , ויטמולט הכמות כמובן כפולה מזו של ילד , לפי הרשום על האריזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה זק
ניקיטה26/04/2012המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תודה על תשובתך היסודית, הנני כל כך שמחה שייש לי מענה לשאלותי, מקצועי ואשמח להיות בקשר בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולה זקניקיטה26/04/2012
שולה היקרה האם מותר מיד לאחר ניתוח שרוול קיבה לשתות מים מינרליים בטעמים בטעם ענבים עדין וכ"ו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיה- תגובה
שולה זק26/04/2012כן מותר לשתות מים בטעמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה זק
ניקיטה26/04/2012הייתי ממש בדילמה, כיוון שבא לי להקיא ממים רגילים, כל חיי שתיתי קוקקולה ולא דיאט, טוב שאפשר לשתות מים בטעמים, חששתי שזה מזיק אחריי ניתוח שרוול קיבה פשוט?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבריאות - תגובה
שולה זק26/04/2012תשתי מה שטעים לך ותרבי בשתיה. לא מוגז כמובן ולהשתדל להימנע משתיה מתוקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה זק
ניקיטה26/04/2012להמנע משתיה מתוקה אוקיי האם התכוונת להימנע גם מנביעות בטעמים לא להרבות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולה זקמיכל25/04/2012
לאחר הניתוח, האם אפשר לאכול גרבר לתינוקות כארוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט אחר ניתוח- תגובה
שולה זק26/04/2012כן אפשר לאכול גרבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשעה טובה אני אחרי !!!!!נסיך25/04/2012
ביום ראשון נולדתי מחדש ע"י המילד ד"ר גויטיין המדהים ואני מדגיש מדהים!!!!!!!
אז שיהיה בהצלחה לכולם וכשאתאושש קצת אשתף יותר!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד ובשעה טובה - תגובה
שולה זק25/04/2012תזהר שלא יעשו לך "ברית" ככה בדרך.....כמו לכל רך נולד
חחחחחחחחחחחחחחח
ואתה אכן צודק - נולדים מחדש ומקבלים את החיים במתנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן חן לך שולה מדהימה שאת!!!
נסיך25/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול לבעלי הפרעת אכילה?בן24/04/2012
היי,
אני בן 32 ומאז שאני מכיר את עצמי נאבק במשקל. יש לי הפרעת אכילה של בולמוסים ואכילת כמויות עצומות. אחרי שנים של התמודדות בקבוצות הרזיה, כל כדור אפשרי (כולל פסיכיאטרים) ושני טיפולים פסיכולוגים (אחד דינמי ואחד קוגניטיבי התנהגותי) אני נמצא שוב במצב של מפלה ומפח נפש. כל אחת מהדרכים עזרה לזמן מסוים והניבה תוצאות יפות, אבל בסופו של דבר אני חוזר להתקפות אוכל והמשקל חוזר ועולה.
אני רוצה מאוד לעבור ניתוח שרוול, מבקש לדעת האם העובדה שיש לי הפרעת אכילה יכולה להפריע? האם אני עלול להזיק לעצמי אחרי שאעבור את הניתוח (למשל, שאתעקש לאכול כי "הראש רעב" למרות שהבטן מלאה...?) או שאולי יש סיכוי שהבעיה הנוראה הזו סוף סוף תיפתר? אני רואה בזה כרגע כמוצא אחרון, וכל התקווה שלי שם כי אני כבר לא יודע מה לעשות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים והפרעות אכילה - תגובה
שולה זק25/04/2012שלום בן,
לא ציינת מה ה- BMI שלך (גבה ומשקל) אם אתה עומד בקריטריונים לניתוח.
מתוך הנחה שאתה אכן עומד בקריטריונים, עליך להיפגש עם מנתח בתחום ניתוחי הקיבה. להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההיסטוריה הרפואית שלך, מחלות בעבר בהווה, טיפולים שקיבלת ומקבל.אני מניחה, לאור מה שאתה מספר, שהמנתח יבקש התיעצות מעמיקה עם פסיכאטר ולפי כל התנונים שיהיו בידו, אפשר יהיה להגיע למסקנה אם מתאים לך ניתוח ואיזה ניתוח, אם בכלל
מקווה שעזרתי במעט.
אתה מוזמן להתקשר בכל עת
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה ממש צודקת אני זוכר
נסיך25/04/2012שכשהייתי אצל הפסיכיאטר הוא תמיד רצה להבין אם יש לי הפרעת אכילה וכאלה אני במקרה לא סובל מהפרעת אכילה והתנתחתי השבוע ביום ראשון וברוך השם הכל בסדר.בהצלחה ענקית שתהיה לך!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכר מאד גם לי היה מה שפירטת
אנונימית 2927/04/2012גם אני הייתי אכלנית כפייתית. לפני כ-5 חודשים עברתי ניתוח מסוג טבעת. עד לפני כחודשיים (סגירות נמוכות ) המשכתי לאכול כמעט רגיל כולל בולמוסי אכילה וכן כמויות. כרגע אני סגורה די חזק ( על 10 CC) אז בוא אני אשתף אותך. לא יודעת איך זה בשרוול, אבל בטבעת אני מתחילה לאכול מכינה לעצמי צלחת נכבדה ומתחילה. על הביס הראשון יש כאבים ותחושת מלאות כאילו האוכל רוצה לחזור אז אני מפסיקה- כי אי אפשר להמשיך!!!!!!! אז גם עובר החשק לאכול... הרי אני לא באמת רעבה , עובר קצת זמן ואני שוכחת .. אז פשוט אני לא אוכלת ובשבילי זה הדבר....... לומר את האמת עד לפני כחודשיים בכלל בקושי לא רזיתי ורק עכשיו התחלתי לרדת ... פתאם המשקל התחיל לזוז... אני כן אוכלת אבל אין את האכילות הספונטניות שהיו לי לפני הניתוח , השבוע יש לי עוד סגירה להידוק הטבעת מקווה להמשיך בירידה. בכל מקרה שיהיה בהצלחה במה שתבחר לי זה עזר ועוזר. בניתוח טבעת הרבה אנשים- כמוני לא מרזים ישר אלה אחרי כמה חודשים טובים. הבנתי שבשרוול הירידה היא מידית. הבחירה בידיים שלך . בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכר וכולסטרולאביגיל24/04/2012
שמי אביגיל והbmi שלי עומד על36.כמו כן אני סובלת מסוכר וכולסטרול.
מה הערכים של סוכר וכולסטרול אשר מאפשרים לי להיות זכאית לניתוח.
והאם זה מקביל בכל הקופות.אני חברת בקופה לאומית
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכר וכולסטרול - תגובה
שולה זק24/04/2012האם את מטופלת תרופתית בכולסטרול ובסוכרת?
את צריכה לגשת לרופא מנתח עם הבדיקות ועם מכתב מלווה של הרופא המטפל שיכלול את ההסטוריה הרפואית שלך. כך ניתן יהיה לראות אם את עומדת בקריטריונים והקופה תאשר לך ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממליצים על ניתוח בוולפסוןאורה23/04/2012
האם יש המלצות לניתוח בבי"ח ציבורי (במקרה שלי וולפסון) או לעשות את כל המאמצים וללכת לכיוון רפואה פרטית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות - תגובה
שולה זק23/04/2012הרופאים המנתחים בבתי חולים ציבוריים הם אותם רופאים המנתחים במרכזים הפרטיים.
ההבדל היחידי....ההמתנה לתור.
בבית חולים וולפסון יחידה טובה עם מעקב אחר המטופלים לפני הניתוח ואחריו - המעקב מתבצע ע"י המנתח, דיאטנית, עובדת סוציאלית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי..
ליאת24/04/2012אני התנתחתי בבי"ח מאיר בכפר סבא לפני כחודש וחצי. לאחר שסיימתי את כל הבדיקות שהייתי צריכה לעשות חיכיתי רק חודש בתור. אני מעדיפה בי"ח ציבורי שיש ליד חדר הניתוח טיפול נמרץ וטיפול נמרץ נשימתי, מה שאין בחלק מבתי החולים הפרטיים. רק לביטחון.. הרפואה הציבורית היא לא מה שטוענים היום לפחות לא במחלקות הרלוונטיות למנותחי קיצור קיבה. אני יצאתי מאוד מרוצה! בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבי"ח ציבורי
סיגל25/04/2012אני נותחתי ביוני שעבר בבלינסון.הניתוח עבר ללא סיבוכים, הטיפול היה מסור והתנאים נהדרים:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנה וחצי אחרי שרוולזוהר23/04/2012
שלום..
אני שנה וחצי אחרי ניתוח שרוול ירדתי 68 קילו הכל היה תקין ורגיל עד לפני יומיים התחלתי להרגיש צמרמורות בגוף והחום עולה ויורד וכאבי בצד ימין ושמאל בבטן בדיוק איפה שהיו התפרים הכאבים ניסבלים אבל אם אני נוגעת במקום אז ממש מרגישה את הכאב יותר חזק מה זה יכול להיות?? אשמח לקבל תשובה..
תודה מראש זוהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום זוהר - תגובה
שולה זק23/04/2012מברוק על הירידה היפה.
צר לי לקרוא שאינך חשה בטוב בימים האחרונים.
עליך לפנות לרופא המטפל ולהתייעץ איתו. לפי התאור שלך יתכן וזו התקררות עונתית.
אי אפשר ליעץ מעל דפי הפורום ללא בדיקה רפואית.
ממליצה לא להזניח ולגשת לרופא.
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנה וחצי אחרי שרוול - תגובה
ד``ר דוד גויטיין23/04/2012צר לי אבל אין "תשובה" בלי לבדוק אותך. אם יש חום, צמרמורת ורגישות מקומית עליך לפנות לבדיקת רופא. הכי נכון לחזור למנתח אבל בתור התחלה, כל רופא מצוי יוכל לתת חוות דעת ראשונית.לאחר שנה וחצי אחרי שרוול, מרבית הסיכויים כי הכאבים אינם קשורים ישירות לניתוח אבל, שוב, צריך לבדוק ולוודא.
בהצלחה ותרגישי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה להילה הדיאטניתמיכל22/04/2012
אילו כדורים עליי להכין לפניי ניתוח מלבן צנתרום ג'וניור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקראי בשאלות נפוצות- תגובה
שולה זק22/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולה זקמיכל22/04/2012
ניתקלתי בכתבה....
והיה רשום, "אנשים שעברו ניתוחים אילו עם ירידה משמעותית בסיכוי לפתח ממאירויות, מחלות לב ובעיות הורמונאליות (כגון סכרת), בעיות זיהומיות, בעיות שריר ושלד ובעיות נשימה" כלומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת דברים מהקשרם - תגובה
שולה זק22/04/2012צריך לעיין בכל הכתבה ולא במשט בודד שהוצא מהקשר.
כיום ידוע שירידה במשקל בעקבות השמנת יתר חולנית , מביאה לריפוי סוכרת, או הטבה משנעותית, מונעת התפתחות סוגים של סרטן, ומונעת ארועים לבביים.
על מנת שרופא יענה לך מקצועית על פנייתך אנא הביאי את התבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה8 ימים אחרי ניתוח
דניאל27/08/2012שלום לכולם . אני 8 ימים אחרי ניתוח. היום הורידו לי סיכות ונקז. יש דבר אחד שמטריד אותי - אני כל הזמן רעבה ולדעתי אוכלת הרבה. קודם כל דיאטה שקיבלתי באסותה ודיאטה שקיבלתי אחרי ניתוח - יש המון הבדלים. לפי אסותה אני יכולה כבר דברים רכים , לפי בית חולים - עוד שבועיים חלב ומיצים. אבל גם זה פחות חשוב - אני מבינה שאני צריכה להקשיב לעצמי. אז אני אוכלת בכפיות אבל כל שעה שעתיים כמה כפיות. זה יכול להיות מעדנים , מרק שאני לועסת אותו טוב - אין לי בעיות עם זה . כמובן ללא בשר, אבל עם תפוחים וכוסמת או אטריות. עגבניה מגורדת על המחבת וביצה מעל מקושקשת - ברור שרבע מזה אני לא אוכלת. לחם וכל משקשור לקמח אני כנראה בחוש השישי מבינה שלא ניתן כרגע. המשקל ירד כ 2-3 קילו וזהו. הנה עכשיו נגיד לפני שעה 3 כפיות דניאלה אוורירית , ועכשיו אני אקח רבע בננה. אני קצת חוששת שאני מגזימה. לכל הכועסים - יש כבר תור לדיאטנית שבוע הבא באסותה שק פוסט. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעהטובה- תגובה
שולה זק27/08/2012אני שמחה שאת אחרי ומרגישה טוב.
את אכן צריכה להקשיב לעצמך ולהתנהג בהתאם.
ממליצה לאכול כל 3 שעות ולא להעמיס. לאט לאט...שום דבר לא חברח.תאכלי לאט ותהני מכל ביס.
אל תשכחי דבר מאד חשוב - לשתות בין הארוחות ולהשתדל לשתות כמה שיתר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיה
רויטל25/12/2012אני ביום יום , שותה הרבה מאוד, כ-2-2.5 ליטר ביום.
האם לאחר הניתוח תהיה לי בעיה לשתות בכמויות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיה - תגובה
שולה זק25/12/2012שתיה מאוד חשובה גם אחרי הניתוח.
אחרי הניתוח כמות השתיה תעלה עם הזמן.
2.5 ליטר ביום זה דיי הרבה. לאחר הניתוח הכמות תרד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ענת
ליבנת25/12/2012ענת - מניסיון שלי את אוכלת יותר מידי:))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולה זקחלי21/04/2012
תודה לך שולה על המענה, לגבי סוג הניתוח זה בוודאות ניתוח מעקף תריסריון, בדוק עם המנתח ועם הצוות שלו, הוסבר לי מס פעמים וזה אפילו כתוב לי בהפניית הניתוח. אני יודעת שלא כולם עושים אותו אבל לא התבלבלתי. לגבי הפחדים שלי, הם עדיין קיימים, שוחחתי עם רופא המשפחה בנושא, הוא עודד אותי שמה שנקבע עבורי מתאים לי בגלל ההתמכרות למתוק ואני לא מתחרטת חלילה, אלא פשוט פוחדת מהניתוח ומכל המהפך שאני עומדת לעבור. עברתי ניתוחים בעבר ויש לי מושג איך מרגישים אחרי, כאבים וכו'. אני שמחה שיש את הפורומים האלה שאפשר לדבר ולשאול שאלות כי זה ממש עוזר. זהו, התחלתי את הספירה לאחור, עוד פחות מחודש ימים... ב- 15 למאי האשפוז ובע"ה ב- 16 למאי הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה חלי- תגובה
שולה זק22/04/2012אישית לא מכירה מועקפי תריסריון.
אשמח שתמשיכי להיות פעילה בפורום ולייצג את הסקטור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה זקמיכל21/04/2012
אגב כמה ימיי אישפוז לאחר הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימי אישפוז- תגובה
שולה זק22/04/2012בין 3-4 ימים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מאודדדדדד שולהמיכל20/04/2012
אם אני מצליחה להשיג את התחייבות לניתוח עליי לבצע שוב את כל הבדיקות מלכתחילה כולל כל השלבים עד ל.. ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה מאודדדדדד שולה - תגובה
שולה זק20/04/2012אם המן הוא סביר _(שלושה חודשים)( סביר להניח שלא תצטרכי לעשות בדיקות חוזרות פרט לבדיקות דם רגילות. ולא תצטרכי לעבור שוב את כל השלבים.
עדיין לא הבנתי - אם יש לך כבר התחיבות לתל השומר, ותור לניתוח למה את לא הולכת לשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה זק
מיכל20/04/2012שמעתי שד"ר מחג'נה הוא ה-ה-טוב ביותר... הוריי גרים בבת גלים ולפתע חשבתי עם הוא הטוב למה שלא אפנה אליו... מה את אומרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל על התור - תגובה
שולה זק20/04/2012אכן דר' מחג'נה מעולה ואחד המנתחים המובילים בתחום.
מאחר ויש לך כבר תור לניתוח בתל השומר וגם שם מנתחים טובים ומעולים כמו דר' גוייטן, פרופ' רובין, דר' אניה פייגין, חבל שתפסידי את התור ותחכי חודשים לתור חדש ברמבם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה המקסימה
מיכל20/04/2012תודה על הכנות והתמיכה, אשמור על קשר בהווה ובעתיד בקרב אצתרף למשפחתכם בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמיינה - תגובה
שולה זק21/04/2012ומה הכינוי הזה???
את מוזמנת להתקשר בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמיינה=ניקי
מיכל21/04/2012צודקת, משנה... ניקי תודה לך שולה היקרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק קחי בחשבון
נסיך25/04/2012שאם את הולכת להתנתח בביית חולים ציבורי כמו תל השומר או כל ציבורי אחר לא בטוח שהמנתח שתרצי יהיה זה שבפועל ינתח אותך ואני מדבר מניסיון שראיתי במו עיני.
יש לי חבר שאמר לי שרק רופא x ינתח אותו וכשנככנס לחדר ניתוח חיכה לו שם רופא אחר לא פחות טוב!!!
לפי מה שידוע לי לא מדובר בניתוח מסובך והיום כל הרופאים מצויינים ומה שבטוח כל אחד ימליץ לך על המנתח שלו .
אני אישית ממליץ על ד"ר דוד גויטיין מקצוען בחסד עליון!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נכון
תמר נהריה27/04/2012אם פונים מראש למנתח מסויים ועוברים איתו את כול התהליך אז הוא המנתח בסוף, זה מה שאני עשיתי ובסוף נותחתי ע"י הרופא שהתעקשתי עליו . ונותחתי בבית חולים ציבורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לך זה הצליח להרבה אחרים לא!!!!
נסיך28/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי באיזה קופה אתה
תמר נהריה29/04/2012לי זה הצליח ולעוד רבים אחרים שאני מכירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HCGיצחק20/04/2012
בס"ד
שלום חברים
שלום שולה
המון זמן לא ביקרתי כאן
טוב לראות שמות מה"מחזור שלי"
15 חודשים מהשרוול אצל האלוף מחאג'נה
46 קילו ירידה,12 נשארו ליעד
רציתי לברר איתכם האם מותר לי (כמשורוול)לעשות את הדיאטה של דוקטור סימונס
(HCG)ל23 -40 יום כדי לרדת את היתרה...
אני יודע שהשיטה עובדת ושסבב אחד יספיק לי
תודה מראש
יצחק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעתי - תגובה
שולה זק20/04/2012אם לדעתי אתה שואל..... אני חושבת שלא הייתי הולכת לכיוון הזה.
מה שחשוב שתמשיך לרדת בקצב מאוזן, תוך כדי מעקב דיאטנית ואכילה על פי תפריט המותאם לך שלא תגיע לחוסרים של ויטמינים ומינרלים. הרי המטרה היא לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים ולהגיע לתוצאות אלו ולשמרם לאורך ימים.
אם התנהלת יפה ונכון עד כה - המלצתי שתמשיך כך ותלך לביקורת למנתח.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי - תגובה - תגובה
הילה כהן24/04/2012מסכימה עם שולה ולא מאמינה בשום ניסים וקסמים בלי עבודה קשה
נראה שאתה עושה עבודה טובה , תמשיך כך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול בצפת -זיומיראל19/04/2012
שלום רב לכולכם,
אני מעריכה מאוד את הרצון העז שיש לכם ההצלחה שלכם והכיף במילים שאתם רושמים .
אני גם מעוניינת לעבור ניתוח שרוול- זה מה שהחליט עבורי דוקטור איגור וקסמן- בבית חולים זיו בצפת .
גובה שלי 1.71 ס"מ משקל 120 ק"ג BMI 40
שלחו לי מקופת חולים מאוחדת את הבדיקות היום לאישור וגם אני מחקה להזמנה למרדים מה שהבנתי שעד שבועיים תגיע ההזמנה למתי התור ואז ייקבע תור לניתוח אחריי המרדים.
בבקשה רוצה מידע אם ביוכלתכם לענות , מי יש לו מידע על המנתח הזה ועל הצוות שם , גם זמן ההמתנה בבית חולים צפת
תודה רבה מקרב לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול בצפת -זיו - תגובה
שולה זק20/04/2012את בידיים טובות
יש שםיחידת מעקב של דיאטנית, עובדת סוציאלית והמנתחח.
דר' וקסמן הוא מנהל המחלקה ודר' דושקובסקי - שניהם מנתחים בכירים.
שיהיה בהצלחה
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)