מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עלייה במשקל אחרי 20 יום מהניתוח?!דפינה14/06/2012
אני 20 ימים אחרי הניתוח...ירדתי מ95 ק"ג ל82.9. היום נשקלתי, פתאום אני 83.1. איך יכול להיות שעליתי 200 גרם כשאני אוכלת לפי תפריט של דיאטנית בריאטרית, ביס אחד מפוצץ אותי ולוקח לי שעה לסיים קציצה בצהריים...?! אני מתוסכלת ועצובה...אשמח לתגובות והסברים וכל סוג של מידע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא באמת עלית במשקל...
אולגה14/06/2012ככה זה. הכל תלוי ביציאות, בכמה מים שתית, מה אכלת לפני...
ובטח שלא נשקלים כל יום.. זה מטופש
נראה לך הגיוני שעלית במשקל אם את לא אוכלת כלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת רצינית??? - תגובה
שולה זק14/06/2012200 גרם זה עליה במשקל??? זה אפילו מצחיק שאת מעלה את זה.
צודקת אולגה....לא נשקלים כל יום. נשקלים פעם בשבוע אם רוצים לראות תוצאות ולהנות מהן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבע חודשים אחרי ניתוח שרוולנילי13/06/2012
שלום חברים היקרים, חדשים וותיקים.
אני 7 חודשים אחרי ניתוח שרוול קיבה.
משקל התחיתי - 114 (ביום הניתוח), היום אני שוקרל 86 ק"ג.
מה אני מרגישה ? אני כל יום מברכת את הרופא המשפחה שלי ששלח אותי ליעוץ בקשר לניתוח. לבד לא הייתי מבקשת, כי לא חשבתי בכלל שאני סובלת מהשמנה חולנית. ככה, לא פחות ולא יותר. הייתי בריאה לגמרי, אבל.....ביום לפני הניתוח היה לי סוכר גבוה מאוד, כלומר היתי כבר חולת סכרת.
היום אני מרגישה שהחיים שלי ממש השתנו. אני נשואה ואם ל-2 בנות, עובדת משרה מלאה. אז אתם כבר מבינים שאחרי עבודה אחת יש עוד עבודה בבית :)). לפני ניתוח, כשהיתי חוזרת הביתה אחרי עבודה, הייתי חייבת מנוחה, קצת לשכב, לאכול....רק אחר כך הייתי קמה לטפל ב"משק הבית". היום יש לי הרבה יותר כח לכל דבר שאני צריכה או רוצה.
מכוון שאני עושה פעילות גופנית 3 פעמים בשבוע - אין לי עודפי עור וגם מצב הכללי ומראה החיצוני - אני לא זוכרת מתי הייתי כזאת :) אולי בגיל 17.....
פחת הגדול שלי לפני ניתוח היה מעודפי עור רפוי. אז אני ממליצה לכולם בחום :
תעשו פילות גופנית. אני אישית יום אחרי הורדת תפרים, התחלתי להיתאמן בקבוצת נשים ונערות (ארובי ועיצוב גוף). שעה ביום, פעמיים בשבוע + הליכה במשך 45-60 דק' בשבת.
היתי רוצה להוסיף עוד, אבל אני גרה בישוב קטן, ואין לנו הרבה מה לבחור ולשלב.
אבל גם פעילות שכזאת עושתה פלאים ! מידה 44 במקום 52 - זה מדהים. לא ?
איכות חיים והזוגיות גם השתנו לטובה, ובהרבה ! חלק מכם תאבינו את הרמז :)
למה אני כותבת את כל זה ? כי אני זוכרת את עצמי חוששת ופוחדת פחד מוות....מה יקרה, מה יהיה, איך אני זה, מה אני אעשה באם.....אלף שאלות ופחדים. אבל לחצתי קצת "גז" וזזתי קדימה. ואני מרוצה מאוד ומאושרת. אבל יש פחד חדש !
לשמור על הקיים....האם אני אשמין קצת ? מקובל עלי את ה-10-20% מהמשקל שהשלתי...אבל אני לא רוצה !!! לא אכפת לי להשאר ב-86 ק"ג, בעיקר שרק לא לעלות .
עכשיו עוד המלצה קטנה וחשובה בעיניי :
תהינו מהחיים, תבקרו במסעדות ובתי קפה, תאוכלו ! תזמינו כמו כולם, תבחרו מנות קטנות, אבל תזמינו ותשתתפו בסועדים האחרים, אפילו עם ישאר חצי או 2/3 על הצלחת, זה לא נורא !
היום יש מה לבחור, גם לאנשים אחרי ניתוח קיצור קיבה. תעשו ספורט ומעקב אצל דייטנית, נו בבקשה.....
בברכה,
נילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל כך מרגש לקרוא - תגובה
שולה זק13/06/2012כל הכבוד נילי.
כל כך התרגשתי לקרוא את דבריך שיצאו מעומק ליבך.
שמחה שנפל בחלקי גם לשוחח איתך בטלפון לפני הניתוח ואחריו.
אני מעבירה את הפוסט שלך לשאלות נפוצות. חומר כל כך אוטנטי ואמיתי למי שנמצא לפני ובהתלבטויות וגם למי שאחרי בתחילת הדרך.
הצליחי בהמשך
חיבוק חם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה מאוד אבל לא יודעת איך להתחיל
רינת24/06/2012שלום לכולם,
שמי רינת ואאני רוצה מאוד לעשות את הניתוח של השרוול או טבעת אני לא יודעת מה עדיף או איך אני יוכל להתמודד עם הטיפול בילדה הקטנה שלי.
אני צריכה חיזוקים כי אני יודעת שאני רוצה אני רק מפחדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רינת
נילי25/06/2012בגדול אין שום בעיה, כשתחזרי הביתה מבית החולים (3-4 ימים אחרי ניתוח), תוכלי לתפקד כמעט כרגיל. אני לא שטפתי ריצפה בערך חודש, כי היה קצת קשה להתקופף, אבל בני המשפחה עזרו לי גם עם זה, וגם בכל דבר אחר. האמת היא שהרגשה היא אפילו פחות "רעה" מאשר אחרי לידה (למשל). כמובן שהכל מאוד אישי, אבל בגלל סוג הניתוח (זעיר פולשני, לפורוסקופי) החלמה היא הרבה יותר מהירה. אז אני חושבת שבהחלט תוכלי לטפל בילדתך ללא בעיה. לא נדבר על סיבוכים ובעיות ונקווה לטובה. להתחיל את יכולה אצל רופא משפחה שלך, לבדוק האם את עומדת בקריטוריונים, לבצע בדיקות דם בסיסיות ולבקש הפניה ליעוץ במרפאה להשמנת יתר בבית חולים איתו קופה שלך עובדת (עדיף כמה שיותר קרוב למקום מגוריך).
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם!! התגעגעתיורד12/06/2012
שלום לכולם,
הרבה זמן לא הייתי פה ורציתי להשוויץ (חחח סתם) מהתמונות שהצטלמתי היום.
היינו בים בקיבוץ שלי עם הצוות בעבודה.
קצת פרטים עלי למי שלא מכיר.
אני ורד אני בת 23 (עוד חודש) עברתי את הניתוח שרוול בספטמבר 2010 וירדתי עד יעכשיו 44.5 ק"ג :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר WOW
נילי13/06/2012כל הכבוד ! מי היה חושב שהיית "גדולה" ?
תמונות כאלה מעודדות מאוד !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHAPO ילדתי - תגובה
שולה זק13/06/2012לא הייתי מזהה אותך בשום הון שבעולם
היית עוברת לידי ברחוב והייתי מסובבת את הראש לראות מי ה"כוסית" המדהימה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהממת שכמותך!!!
ליאתול16/06/2012אני בהלם ..... את ניראת מדהים ואם לא הייתי מכירה אותך מזמן אז לא הייתי מאמינה שזו אותה יפיפייה!!
תמשיכי כך את מדהימה!!!
מתגעגעת.... ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משורוולת חדשהל.מ12/06/2012
שלום לכולם
עברתי את ניתוח שרוול לפני שבועיים בערך (25/5) היו לי שבועיים מאוד קשים- התפתחה לי דלקת במעי הגס (משהו שחטפתי מסתבר בבי"ח)... שילשלתי בטירוף והיו לי כאבי בטן מטורפים- רצו לאשפז אותי שוב אך מהפחד לא להדבק בעוד חיידק ברחתי הביתה, הבטחתי לשתות מספיק ולקחת את האנטיביוטיקה שנתנו לי, העיקר ללכת הביתה... היום השלשולים פחתו, אין כאבי בטן ברוך השם וההרגשה הרבה יותר טובה- התוצאה... 12 קילו פחות... תענוג של ממש
מה שחשוב שאני מרגישה הרבה יותר טוב- לפני הניתוח הרגשתי ממש כמו זקנה - לא יכולתי לנשום, היו לי כאבים בגב, בכפות הרגליים, בברכיים... איפה לא!!!
אני יודעת שהדרך עוד ארוכה ארוכה אבל אני גם יודעת שאני בדרך הנכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משורוולת חדשה - תגובה
שולה זק12/06/2012ברוכה הבאה למשרוולת החדשה.
מצטערת שעברת שבועיים קשים, אך תודה לאל שאת עכשיו בסדר.
חשוב מאוד להיות במעקב של דיאטנית ולקחת ויטמינים.נשמח לשמוע ממך על ההתקדמות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםסתיו11/06/2012
אני בת 22 מהדרום, עם BMI 38, סכרת סוג 2, טריגליצרידים שהגיעו כבר ל1200, דום נשימה בשינה, תת פעילות בלוטת התריס, שחלות פוליציסטיות, טכיקרדיה וכל הדברים שנלווים לרשימה הנחמדה הזאת. אני סובלת כבר שנים מדכאון והפרעות אכילה מגוונות, אבל אני במשקל יציב פחות או יותר כבר יותר משנתיים.
עד לפני כמה שעות הייתי בטוחה שאני בדרך לניתוח טבעת מתכווננת, אבל הדיאטנית להפרעות אכילה שלי אמרה שזה לא ניתוח שמתאים לי, במיוחד כי אני מכורה למתוקים ואין לי שום התנגדות לרפלקס ההקאה....
התחלתי לחקור קצת, גם בפורום הזה וגם בעוד מקומות, והגעתי למסקנה שניתוח מעקף קיבה כנראה יעזור לי יותר ויתאים לאופי שלי יותר.
רציתי לשאול האם אתם חושבים שזה הניתוח שמתאים לי, וגם על אילו רופאים אתם ממליצים לי, מאחר שהרופאים היחידים שיש לי גישה למטופלים שלהם הם כאלו שעובדים בדרום והם מומחים בניתוחי טבעת וכמובן שרק על ניתוחים כאלה הם ימליצו לי....
תודה מראש על העזרה, וסליחה שנפלתי עליכם ככה,
סתיו :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדיאטנית שלך צודקת - תגובה
שולה זק11/06/2012ניתוח טבעת ממש לא מתאים לך.
אני מציעה לגשת לרופא כירורג המבצע את כל סוגי הניתוחים. להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את כל ההסטוריה הרפואית שלך, מחלות בעבר, בהווה, טיפולים שאת מקבלת ויחד בהתיעצות איתו תחליטו על סוג הניתוח האפקטיבי בשבילך.
את צריכה לברר בקופה בה את חברה לאן את מקבלת התחייבות של הקופה ולפי זה לקבוע תור למנתח.
מקווה שעזרתי המעט.
את מוזמנת להתקשר בעל עת ושמח לעזוטר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניין המתוקים
חלי12/06/2012שלום סתיו, אני 4 שבועות אחרי ניתוח שנקרא מעקף טריסריון והכירורג הוא זה שהמליץ לי עליו בגלל נושא המתוקים, ברוך השם אין לי את הדחף למתוק למרות שכיום מותר לי גם קצת מתוק לאכול, אני נותחתי בבית חולים ב"בני ציון" בחיפה ואני יודעת שאין הרבה בתי חולים שבהם עושים את סוג הניתוח הזה, אבל כדאי לברר עם הכירורג שאליו תלכי. לידיעתי היום כמעט ולא עושים ניתוחי טבעת מכל מיני סיבות של הרופאים המנתחים. שיהיה לך בהצלחה ואם תרצי להתנתח בצפון אני אמליץ על ד"ר מטר אברהים והצוות שלו בבי"ח בני ציון בחיפה. דרך אגב את מוזמנת לשאול אותו שאלות בנושא באתר שנקרא :"פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטרים-כירוגיה ותזונה " והוא ישמח לענות לך על כל שאלה. ב ה צ ל ח ה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה - תגובה
שולה זק12/06/2012יופי חלי אני שמחה שאת כבר בבית ומרגישה טוב.
תשמרי על קשר. את נכס יקר לנו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו קורהnava11/06/2012
עברתי את ניתוח קיצור קיבה ב-30.4.2012 ז"א לפני חודש ו-כמעט שבועיים .
לפני שבועיים עברתי לאכול מוצק יותר ומאז החלו קצת בעיות כמו עצירויות , כאבי בטן , ואין ירידה במשקל .
חייבת לציין במהלך החודש הראשון ירדתי כ-10 ק"ג אני יודעת שזה טוב אבל אני מודאגת
יש לי סיבה לדאוג ??? אני צרכה לדעת משהו -מה מותר ורצוי ומה לא ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו קורה - תגובה
שולה זק11/06/2012את צריכה להיות במעקב דיאטנית. לקבל ממה תפריט המתאים לך ולפי זה להתנהל.
לגבי העצירויות - תשתי הרבה.
כאבים - לאכול לאט וללעוס היטב. לא לאכול הרבה בארוחה אחת.
להשתדל לאכול כל 3 שעות ובין הארוחות להרבות בשתיה.
לגבי העצירויות להתייעץ עם אופא המשפחה והדיאטנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יש לעשות בסוף התהליךנועה11/06/2012
החלטתי שאני עושה את הניתוח בבית חולים אחר ולא היכן שהייתי בשיחת פתיחה.לבנתיים סיימתי את הבדיקות.ופניתי לבית חולים והסברתי את הכל אמרו שכדי להתחיל את התהליך צריך גסטרו.הם קבעו לי בדיקת גסטרו-מה הקשר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יש לעשות בסוף התהליך - תגובה
שולה זק11/06/2012גסטרוסקופיה היא אחת הבדיקות הנפוצות והשגרתיות והיא מבוצעת לצורך אבחון וטיפול במחלות של מערכת העיכול העליונה (הכוללת את הוושט, הקיבה והתריסריון). בדיקת הגסטרוסקופיה מאפשרת הסתכלות ישירה אל איברי מערכת העיכול.
כך שהבדיקה רלוונטית לפרוצדורה דאת רוצה לעבור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי את הבדיקה הזאת
נועה12/06/2012זה בדיקת הרנטגן או האולטרסאונד??עברתי את הבדיקה של הקיבה..למה בכל אופן אני צריכה לעשות זאת שוב???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאה בעקבות נטילת ויטמיניםtי609/06/2012
יום 15 לשרוול, נטלתי את הוויטמינים וזה גרם לי תחושה לא טובה...שניות אח"כ מצאתי עצמי מקיאה באופן לא רצוני הכל...מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאה בעקבות נטילת ויטמינים - תגובה
שולה זק10/06/2012אם התו]עה תמשיך, גשי לרופא נמטפל אולי יש להחליף את הויטמינים.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שרוול-תכניות לטווח ארוךדפינה09/06/2012
שלום כולם. אני שבועיים אחרי שרוול...כבר עברתי בעדינות למוצקים ואוכלת לאט, לעסת היטב והכל תקין. מתכננת טיול גדול לחו'ל עם ציוד על הגב לקראת אוקטובר(כלומר 4 חודשים אחרי)...האם זה הגיוני? אשמח לתשובת הרופאים או מישהו שעשה את התהליך לפני הרבה זמן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי שרוול-תכניות לטווח ארוך - תגובה
שולה זק10/06/2012דפי,
לגבי טיול תרמלאים רצוי להתייעץ עם הרופא המטפל, המנתח ודיאטנית - לקבל תפריט והנחיות כיצד להתנהג ולהתנהל.
אני מכירה הרבה מנותחים שנסעו לחו"ל גם חודש אחרי הניתוח. לא מכירה תרמילאים ומה ההשלכות 4 חודשים אחרי - אם בכלל יש השלכות.
בנושאים כאלה תמיד מומלץ ורצוי לקבל חוות דעת מקצועיות - כפי שכתבתי לך רופא המשפחה, מנתח, דיאטנית.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות אחרונות לפני ניתוח שרוול.תהילה09/06/2012
שלום!
אני מחר בבוקר צריכה לעבור בדיקות דם אחרונות לפני תור לניתוח
בדיקות דם מדדי דלקת(CRP ושקיעת דם) ותפקודי קרישה-PTT וPT
שכחתי לשאול לגבי צום.
מישהו יודע אים צריך להיות בצום וכמה שעות?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום לפני בדיקות דם - תגובה
שולה זק09/06/2012אם איני טועה אינך צריכה להיות בצום.
חברת איזה קופה את? צלצלי למוקד ותשאלי את האחות. היום לכל קופה יש מוקד עם מענה אנושי
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנה חולניתדני09/06/2012
שלום לכולם. תודה על הפורום המצויין הזה פה.
אני בן 29. מטר 80. שוקל 200 ק"ג. לא נוטל אף כדור.
שאלתי לרופא: איזה ניתוח אני צריך לעשות?
האם בדיאטה רגילה אני לא יוכל להוריד במשקל?
פשוט קראתי בעיתון על אישה בת 58 מנצרת עילית שנפטרה מהניתוח שרוול..
תודה על התשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך בואך אלינו - תגובה
שולה זק09/06/2012שלום דני,
בגיל 29 עם 200 קילו??? אלו חיים?
ניסית דיאטות במהלך חייך? הרי לא התעוררת יום בהיר אחד והופ 200 קילו עליך???
איזה ניתוח לעשות רצוי להתייעץ עם המנתח לאחר שתגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההיסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, אורח חיים.
הניתוחים לקיצור קיבה נמצאים בסל הבריאות מאחר והוגדרו כניתוחים מצילי חיים.
כמו בכל ניתוח יש את הסיכון לסיבוך ולמוות חלילה. הסטטיסטיקות נמוכות - אך כשאתה "נופל" בהן זה לא נעים. צריך לחשוב חיובי, ולראות את איכות החיים שהניתוח מעניק לך.
ממליצה להיכנס לשאלות הנפוצות ושם בטוחני תקבל תמונה לגבי הניתוחים - הן בפן הרפואי מקצועי והן בפן האישי מצד המטופלים. בשאלות האחרונות תמצא מענה לחששותיך ממנותחים טריים. כמו כן תדפדף בדפי הפורום.
מצבך הנוכחי הוא המצב המסוכן שיכול לגרום לך לנזקים בלתי הפיכים.
אתה מוזמן להתקשר אלי בכל עת (גם שבתות וחגים) ואשמח לעזור בכל דרך.המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-שולה זק
דני13/06/2012הי
תודה רבה על התשובה שלך.
אני יילך לרופא כירורג לפגישת ייעוץ לקראת ניתוח כזה.
אני חייב ורוצה לשנות את חיי כי החיים יפים
יום נעים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני היקר - תגובה
שולה זק13/06/2012בהצלחה
ואתה באמת מוזמן ליצור קשר בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני היקר
ניקיטה09/06/2012היי דני היקר,
200 ק"ג זה המון...
אתה חושש מהכתבה שקראת?
במישקל כפי שציינת עלייך לפחד עוד יותר כיוון שמצבך במשקל הנוכחי בסיכון גבוה יותר בהרבה מהסיבוכים ש.... יתכנו בניתוח השרוול...קח את עצמך בידיים דחוף ומהר
החיים יפים ואין לך מושג עד כמה יהיו יפים יותר
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטן וזרועותמוניקה07/06/2012
האם ברמבם מתבצע ניתוח כהשלמה לשרול? מתיחת בטן וזרועות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן וזרועות - תגובה
שולה זק07/06/2012כמה זמן את אחרי ניתוח?
הקריטריונים הם שנתיים אחרי ניתוח וחצי שנה במשקל יציב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למכתב של חנה שנותחה לפני שבועשמנמנת07/06/2012
מתיחס לשאלה 140 בשאלות נפוצות: חנה, המכתב שלך מתאר במדוייק מה שעובר עלי. בדיוק אותן מלים שאני שומעת על הזמן מאנשים רזים שלא מבינים מה זה אכילה רגשית ולא מסוגלים להבין מה עובר עלי. כל כך הרבה עלבונות אני שומעת, שלמדתי לא לשמוע, אבל כן. הם שם כל הזמן.
מעודד אותי מאד לעשות הניתוח אחרי שקראתי מה שכתבת.
תודה ענקית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למכתב של חנה שנותחה לפני שבוע - תגובה
שולה זק07/06/2012בהצלחה
ואני מקווה שנוכללהיותלעזר ולעידוד גם בהמשך.
ניתן ליצור עימי קשר בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למנותחי השרוולבני ב07/06/2012
שלום לכולם , זו פעם ראשונה שלי בפורום הזה ואודה מאוד על תשובתכם הדחופה . אני כשבועיים לאחר ניתוח שרוול . סובל מיציאות רכות מאוד ( כמעט שילשול) מידי יום , תחושת עייפות וחולשה רבה ללא כאבים או חום.
אני מודאג מאוד גם מהחולשה וגם מהשילשול . אודה מאוד על התיחסותכם הדחופה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למנותחי השרוול - תגובה
שולה זק07/06/2012לפנות לרופא המטפל.
האם אתה נוטל ויטמינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשה ושילשולים
נילי08/06/2012בני היקר,
עד שתפנה לרופא,
קודם כל - זה בסדר. אתה כותב כי אין לך כאבים, רק חולשה - שזה ברור מאוד, כי :
1. גוף נמצא בתהליך החלמה לאחר הניתוח, אכילה היא מאטה יחסית.
2. אתה אוכל מאכלים רכים ובעיקר - שותה. זה מסביר את היציאות רכות.
3. אתה חייב לשתות מינימום 10-12 כוסות ביום, בין האוכל, על הבוקר, לפני שינה.
אבל לא להגזים, כי שתיה יתרה מוציאה את המלחים והמינרלים הטובים מהגוף.
מומלץ ליצור קשר וליהיות במעקב עם דייטן/דייטנית בריאטרי.
החלמה מהירה,
שבת שלום,
נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברתי לשאלות נפוצות- תגובה
שולה זק08/06/2012תודה נילי על תשובותיך המפורטות.
אשמח אם נשוחח בטלפון
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהניקיטה07/06/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שולה זק07/06/2012מה שאלה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)