מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בהר הצופים אין ניתוח טבעתנועה24/05/2012
ואמרו לי שיש סכנה בשרוול לבחורה(הריונות ולידות)אשמח לקבל תגובות של נשים שעשו את השרוול ואם היה בעיות בפריון וכ'ו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה טבעת?- תגובה
שולה זק24/05/2012שלום נועה
תכנסי לשאלות נפוצות ותראי כמה מנותחות שרוול נכנסו להריון לאחר שהורידו במשקלץ. יש לנו אחת שבחודשים הראשונים להריון וללא טיפולים.
תוכלי להתקשר אלי בכל עת . אישית לא ממליצה על טבעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכנס
נועה24/05/2012כי אני שומעת תגובות מסביב וזה מלחיץ..בכל אופן אני רק בת 19 ויש לי פחד מסיבוכים עתידיים..באמת תודה על הייעוץ.שמרתי תא המס' שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכנס - תגובה
שולה זק25/05/2012נהפוך הוא. רצוי שתלמדי את הנושא מכל הכיוונים.
הכי חשוב להגיע למנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים.
להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את כך ההסטוריה הרפואית שלך. לספר למנתח על הרגלי האכילה שלך, הפרעות האכילה, אורח החיים - ויחד לפי הנתונים תחליטו אזיה ניתוח מתאים לך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנייה למנתח
נועה25/05/2012עד הפגישה איתו יש לי עוד חצי שנה(הר הצופים).לכן אני בבירורים על בית חולים איכילוב.אמרו לי שזמן ההמתנה יותר קצר שם.הייתי רוצה לדעת כבר על סוג הניתוח אך אין לי עם מי להתייעץ על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנייה למנתח - תגובה
שולה זק25/05/2012מה שחשוב זה שתבררי בקופה שלך לאן את מקבלת הפניה.
כידוע לך כל קופה חתומה על הסכמים אלו או אחרים וחבל להגיע למנתח ואחר כך מתברר שהקופה בה את חברה לא עובדת עם המנתח הזה או עם הבית חולים.
באיזה קופה את חברה ואיזה סוג ביטוח יש לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופ''ח
נועה25/05/2012יהווו אני בכלל לא שמעתי על התהליך הזה..אשמח מאאד אם תוכלי לעזור לי.
אני חברת קופ''ח מכבי.ללא תוספות ביטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה- תגובה
שולה זק25/05/2012ביום שני תצלצלי לקופה שלך ותבררי לאיזה בתי חולים ציבוריים את יכולה לפנות.
יש לך אפשרות גם לברר בשר"פ בהדסה בכמה מסתכמת השתתפות עצמית שלך עם הביטוח הרגיל. את אותו בירור את יכולה לעשות גם עם אסותא ברמת החייל, ת"א.
התורים במרכזים הפרטיים קצרים, אך התהליך כרוך בהשתתפות כספית.
בבית חולים ציבורי - זה ללא תשלום. רק התחייבות הקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות בכל בית חולים
נועה27/05/2012לבצע את הניתוח בהשתתפות הקופה???או רק בתי חולים מסוימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות בכל בית חולים - תגובה
שולה זק28/05/2012בכל בית חולים עימו יש לקופה שלך הסכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אנונימית 2927/05/2012אם את פונה לאסותא שזה פרטי (אני יודעת כי אני עברתי את הניתוח דרכם , ואני גם שייכת למכבי), יש לך תור של 3 חודשים, את עושה את כל הבדיקות , את קובעת תור לועדה מאשרת -קיבלת אישור?? תתקשרי ותכנסי לרשימת המתנה על בסיס מקום פנוי (לפעמים יש ביטולים) לי הקדימו את התור כעבור שבועיים (!) מאז קבלת אור ירוק מהוועדה מאשרת. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו קטן
אנונימית 2927/05/2012ההשתתפות העצמית בניתוח טבעת היא לא "בשמים" שלעיתים עדיף לשלם ולא לחכות שנה כפי שאמרת, סה"כ שילמתי על טבעת חדשה + השתתפות עצמית כ 2,500 ש"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו קטן - תגובה
שולה זק27/05/2012לא תמיד השיקול הכספי הוא השיקול הנכון והעדיף.
אנחנו מדברים על ניתוח ועל העתיד שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב בקיצור אני משתגעת!!!!!!!
נועה27/05/2012נכנסתי לפורום כדי לקבל אינפורמציה ואני ממש מסובכת עכשיו..
שולה אני חייבת עזרה!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע אחרי הניתוח - שולה זקחלי23/05/2012
בוקר טוב לך, אני שבוע אחרי ניתוח מעקף טריסריון ואני מרגישה קצת תסכול, כי הראש רוצה אבל הגוף לא יכול, מדי פעם כאבים שאני מרגיעה בעזרת טיפות אופטלגין, חולשה שטבעית אחרי הניתוח, בכל זאת ניתוח יותר קשה מאשר שרוול. אושפזתי ביום ג' שעבר, ביום ד' בשעה 8.00 ירדתי לחדר ניתוח, ב-8.20 נותחתי במשך 4 שעות ולאחר מכן התאוששתי במשך 4 שעות נוספות כמובן עפ"י בעלי ואמי. עד יום ראשון השבוע הייתי בבית החולים ובצהריים שוחררתי. אני קצת מדוכדכת אולי זה גם חלק מהתהליך, כרגע אני לא יכולה להגיד "איזה כיף, עשיתי את זה", בכל מקרה אשמח לקבל קצת תמיכה ועדוד ממך או מכל מי שרק רוצה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה חלי - תגובה
שולה זק23/05/2012כמובן שאת עדיין חלשה ולא במיטבך. אבל את אחרי ותוך כמה ימים תגידי איזה כייף העולם מיחייך אלי.
הצמדי להוראות הרופאים והדיאטנית ואני מאחלת לך הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לחלי
נילי24/05/2012שלום וברכה,
חלי, את חייבת לאכול בכדי להתגבר על החולשה ומצב הרוח.
אני ממליצה לך בחום לבשל בסירים קטנים מרק צח מעוף ומבקר (2 מרקים).
תוסיפי בתוך כל מרק גזר שלם, גבעול סלרי שלם, עלה או שניים של דפנה ותשתי אותם בכוס, פעמיים-שלוש ביום לסירוגין. לי אישית זה עזר מאוד, אחרי ניתוח גוף צריך הרבה חלבון לריפוי פצעיים. מרק פושר "הולך" טוב, בלגימות קטנות כמובן, והוא ימלא לך את הבטן. כאשר תתחילי לאכול - שימי לב כי חלבון הוא לא רק חלב, אלא גם ביצים. תוכלי כל יום ביצה אחת, למשך כל הדרך, ולא רק יוגורט וגבינות. מוס טונה על בסיס אשל - מאכל מצויים החל משבוע השלישי שלאחר הניתוח. מתקון - באינטרנט. טעים ובריא.
אני נותחתי לפני כחצי שנה, כבר היגעתי ליעד וממשיכה לרדת עוד. תשמרי על עצמך, וטפלי בעצמך, כן התעסקי באוכל - מה לאכול, מתי וכמה, ושיהיה טעים ! אוכל טעים בכמויות הקטנות שלנו - דבר חשוב מאוד.
אנחנו כאן,
רפואה שלמה והחלמה מהירה !
נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - נילי
חלי24/05/2012תודה לך נילי על הייעוץ והעידוד, דרך אגב אסור לי לאכול סלרי כי הוא ירק שנקרא שארית.
בכל מקרה אני אוכלת כבר ביצה, גבינות, לבן, יוגורט והיום אני גם אנסה מוס טונה. אני אתחיל לקחת מולטי ויטמין במציצה ואני כמובן שותה בזמנים שאפשר בין הארוחות. מצב רוחי משתנה, בכל מקרה בשבוע הבא קבעתי תור לדיאטנית ולעובדת סוציאלית שמשמשת על תקן פסיכולוגית , טיפולים שמגיעים לי ממכבי בבי"ח אסותא בלב המפרץ חיפה ואני מתכוונת לנצל את כל 10 המפגשים שמגיעים לי ומקווה לטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה- תגובה
שולה זק25/05/2012היי חלי
תודה לנילי על התשובות והעצות היקרות.
אכן את עושה בתבונה שאת הולכת למפגשים באסותא.
אני משוכנעת שזה מאוד יעזור ויקדם אתך.
אנחנו כאן בכל עת.
שבת שלום וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמונה אחריי שנה וחודשייםהודיה18/05/2012
זאת תמונה שלי כעבור שנה וחודשיים
במשקל 87 קילו והגובה שלי 164
ובעז"ה אני מתחתנת בסוף אוגוסט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואוווווווו מדהים!!!!!!
נועה19/05/2012את נראת מדהים!!!!!!והמוןןןןןןן מזל טוב !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בניתוח שרוולניקיטה17/05/2012
מקבלת מחזור בדיוק ביום הניתוח יוווווווווו מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל בסדר..
ליאת18/05/2012גם לי היה מחזור ביום הניתוח. לא עושים כלום. הניתוח הוא בין שעה לשעה וחצי. לפני שאת נכנסת לניתוח תזכרי להחליף טמפון..
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת בוקר טוב והמון תודה
ניקיטה18/05/2012מותר טמפון? כי בזמנו אמרו לי שאסור אני שמחה לשמוע תודה ליאת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור בניתוח
ליאת18/05/2012לא "מותר" אלא מומלץ! בזמן הניתוח את ללא בגדים וללא תחתונים ולכן אין אופציה אחרת. אני דאגתי לידע את כולם (אחות, מרדים ומנתח) שאני במחזור וכולם אמרו שאין לזה כל חשיבות. הכל בסדר. היי רגועה.. (לפחות בתחום הזה כי אי אפשר באמת להיות רגועים לפני הניתוח :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
ניקיטה18/05/2012תודההההההההה ליאת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישור מהקופ"ח לניתוחשי17/05/2012
היי,
רציתי לדעת האם bmi 40 הוא אוטומטי אישור לניתוח קיצור קיבה,
או שקופ"ח (במיקרה שלי - לאומית) יכולים לסרב לנתח עם כל מיני סיבות אחרות לסרב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק17/05/2012BMI 40 עומד בקריטריונים והקופה לא עושה בעיות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישור מהקופ"ח לניתוח - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה17/05/2012שלום שי
BMI 40 ומעלה הינה אנדקציה לניתוח בריאטרי בתנאי שאין התוויית נגד (בעיה פסיכיאטרית או אחרת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנטנה
שי17/05/2012אני עדיין לא בקריטריונים,
בעצם אני 8 קילו פחות. אני מאוד רוצה לעבור את הניתוח
ואני בריאה.
יש טעם לעלות במשקל כדי לקבל את הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כ8 חודשים לאחר הניתוח תמונה לפני...שושי16/05/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואחריי...
שושי16/05/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירדתי 33 ק"ג ומקווה להוריד עוד
שושי16/05/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד - תגובה
שולה זק17/05/2012ירדת יפה מאוד.
כל הכבוד
מקווה שאת מתמידה במעקב אצל דיאטנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף לך. אני 4 חודשים אחרי
אמא17/05/2012והורדתי בקושי 12 ק"ג. כבר חודש לא מצליחה להוריד כלום.... כל הכבוד!! נראת נהדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדיר
נועה17/05/2012את נראית מדהים!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה...יעל16/05/2012
שלום רב,
אני בת 30 , לפי החישוב- יש לי bmi 35.
האם יאשרו לי לעבור ניתוח שרוול?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים- תגובה
שולה זק17/05/2012שלום יעל
לניתוחי קיצור קיבה יש קריטריונים
עם BMI 35 ללא מחלות רקע נילוות ומטופלות - כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, טריגליצרידים, דום נשימה בשינה - לא יאשרו לך ניתוח.
ממליצה לפנות לדיאטנית, לשלב פעילות גופנית וכן להצטרף לקבוצת תמיכה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמח קונג'אקחקמ14/05/2012
נותחתי לפני 3 שנים (ניתוח שרוול) וירדתי כ-30 ק"ג. לאחרונה עליתי בערך 7 ק"ג. האם אפשר ליטול את צמח הקונג'אק כדי שייסיע בשמירה וירידת משקל נוספת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמח קונג'אק - תגובה
שולה זק16/05/2012אפשר לפנות דיאטנית ולקבל תפריט שיתאים ויהיה מאוזן מבחינת הרכב תזונתי וגם יעזור לשינויי הרגלי אכילה.
האם הצמח ישנה הרגלי אכילה??????????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמח קונג'אק - תגובה
הילה כהן16/05/2012עליית משקל קטנה צפויה בשלב זה , אך חשוב לערוך בדק בית להרגלי אכילה ופעילות גופנית .
אני מאד מסתייגת מפתרונות קסם מסוג זה ולא רק בהיבט ה"חינוכי" אלא כי יש להם תופעות לוואי שעלולות להיות קשות ביותר ובמקרה הטוב לעלות לך הרבה כסף בלי להועיל.
ישנן תרופות מרשם לירידה במשקל שמשפיעות על רעב ושובע ונחקרו שנים, עם זאת רובן הורדו מהמדפים בשל תופעות לוואי שהתגלו תוך כדי שמוש. לעומתן אין שום דרישה לבדיקה של חומרים טבעיים ותוספים למיניהם- כך שכאן אין לך שום פיקוח על תופעות לוואי אפשריות והאישור של משרד הבריאות הוא רק על כך שהרכיבים שדווחו על ידי היבואן לא מוכרים כרעילים או מסוכנים , תעשה את השיקולים שלך
אני בכל אופן מציעה לך להשקיע בהרגלים טובים וספורט להם אין תופעות לוואי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמעט שנה אחרי ומינוס 52 ק"גavivit5913/05/2012
תמונה לפני ואחרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SHAPO- תגובה
שולה זק13/05/2012אביבית את נראית נפלא. ממש "ילדונת"
כל הכבוד לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוווווו מדהים!!!!!!!
נועה13/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים!
יושי15/05/2012כל הכבוד! את נראית אחותך הצעירהממך ב 20 שנה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביבית
אפרת עוזיאל17/05/2012מדהים כל הכבוד פשוט אדם אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי ניתוח שרוולל.מ13/05/2012
שלום לכולם
לפני 7 חודשים לערך הפכתי לאמא לילד מדהים. ההריון עבר ברוך השם בלי בעיות אך בגלל עודפי המשקל היה לי מאוד קשה לסחוב אותו, לקראת סוף ההריון כבר בקושי נשמתי ובכלל לא נהניתי מההריון.
אחרי תקופה ארוכה של לבטים האם להכנס שוב להריון או לעשות את הניתוח הגעתי להחלטה שאם אני רוצה הריון תקין וקל יותר מהקודם רצוי ועדיף שאעשה את הניתוח. אז אחרי ההקדמה הארוכה, כמה זמן אחרי ניתוח שרוול ניתן להכנס להריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנה וחצי
ליאת13/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון אחרי ניתוח קיצור קיבה- תגובה
שולה זק13/05/2012שלום לך,
האם את עןמדת בקריטריונים לניתוח?
מומלץ במהלך שנה וחצי אחרי הניתוח לא להכנס להריון.
במהלך תקופה זו הגוף עובר שינויים, את משנה הרגלי אכילה . הרי את עושה ניתוח למטרה מסויימת - לרדת במשקל. אז צריל לתת לגוף לבצע את הפעולה ואחר כך להרות.
חשוב שתבדקי אם את עומדת בקריטריונים. מה הגובה שלך ומה המשקל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגיבה...
ל.מ14/05/2012אני עומדת בקריטריונים לצערי. BMI 40 . משקל 110 גובה 1.64. כבר עשיתי את כל הבדיקות, יש לי תור לניתוח, כבר עברתי טרום ניתוח... הכל מאושר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה- תגובה
שולה זק14/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון אחרי ניתוח שרוול - תגובה
הילה כהן16/05/2012שנה בד"כ היא טווח בטוח וכל מקרה כמובן נשקל לגופו ,לפי בדיקות הדם והתייצבות המשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ל.מ17/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מתחיליםשמנציקית12/05/2012
התחלתי לחשוב בכיוון...ניתוח הצרה ע"י טבעת
איך מתחילים למי פונים בקופ"ח? דרך רופאת משפחה?
יש ניתוחים בצפון?(חיפה וצפונה)
מה העלות לבעלי מושלם?
אילו בדיקות עושים לפני?
בעלי התשובות אנא ענו מהר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר ראשון פנייה לרופא המשפחה ואח''כ
נועה13/05/2012יש כבר הפנייה לכירורג שהוא מפנה אותך לקבלת יעוץ בבית חולים וכ'ו...
בקשר לעלות אם את בקריטריונים המתאימים את לא משתתפת בעלות אלא הקופ''ח ממנת הכל.תשאלי את הרופא משפחה אם את בקריטריונים.ושהיה בהצלחה!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Xניקיטה12/05/2012
כמה זמן אורך ניתוח משולב כלומר שרוול פלוס כיס מרה לדוגמא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה- תגובה
שולה זק12/05/2012שיהיה לך בשעה טובה.
אני יודעת שיש הרבה מטופלים שעברו ניתוח משולב כמוך.
אישית אין לי מושג כמה זמן זה אורך. לדעתי זה גם שונה ממקרה למקרה וממנתח למנתח.
רצוי שתשאל את המנתח לפני הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 שבועות אחרי ניתוחעדן10/05/2012
שלום רב לכולם
אני עברתי נתוח שרוול ב 18.4 התאוששתי מהר מאוד אני מרגישה מצויין ירדתי 8 קילו עד עכשיו .
התחלתי עם משקל 106 וגובה 163 .
אני במעקב אצל רופא ודיאטנית .
אני שואפת להגיע ל 65 התחלתי לעשות ספורט הליכה חצי שעה 3-4 פעמים בשבוע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד עדן - תגובה
שולה זק11/05/2012את מתנהלת בדיוק כמו שצריך ואני בטוחה שתגיעי ליעד שלך. חשוב להתמד ולשלב ספורט לעיצוב הגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייאוש חייבת יעוץ!נועה09/05/2012
הייתי בפגישת פתיחה בהר הצופים לפני שבוע קיבלתי את רשימת הבדיקות.תוך חודש אני מסיימת את כולן.יש לי לחכות חחחציייי שנה עד לפגישה הפרטית עם המנתח וייעוץ בקשר לסוג הניתוח.זה ממש מייאש יוצא בסופו של דבר שאני ימתין כמעט שנה + עד הניתוח.מה עושים?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
נילי09/05/2012שלום, אני נותחתי בהר הצופים. יש תור ארוך, הרבה אנשים רוצים לעשות ניתוח קיצור קיבה מסוג כזה או אחר. במיוחד בחודשי קייץ. אם את שואלת מה לעשות - תבדקי האם ניתן לקרב את המועד פגישה עם הרופא (דרך שר"פ). אז תשלימי את הבדיקות ו - בהצלחה ! כמובן, המלצתי היא רק בתור אופציה. לפעמים לזרום עם הזמן - גם טוב. אז תתכונני יותר, תכיני את עצמך יותר. כמו שאמרו לפענינו - הכל לטוב !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שיהיה בסדר כי זה לא הכי עוזר
נועה09/05/2012גם התור בשר''פ זה קרוב ל4 חודשים..סתם כך לידע על ידי מי נותחת ואיזה ניתוח עשית??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול, המנתח דר" בגלייבטר נחום.
נילי10/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייאוש חייבת יעוץ! - תגובה
שולה זק09/05/2012את יכולה במקביל לפנות למרכזים הפרטיים כמו אסותא, מדיקל סנטר, אלישע ולברר מה גובה ההשתתפות העצמית שלך. במרכזים הפרטיים התורים קצרים. גובה ההשתתפות העצמית תלוי בקופה בה את חברה ובסוג הביטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זמן ההמתנה המשוער במקומות פרטיים
נועה09/05/2012וכל כמה נע הסכום שגובים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע לאחר כל הבדיקות
אורלי12/05/2012הייי שלום באופן פרטי את יכולה לעשות אצל פרופסור רובין במדיקל סנטר הרצליה הוא מעולה אני נותחתי אצלו שבוע שעבר ....
התור נקבע לי שבוע לאחר שהבאתי לו את כל הבדיקות שהייתי צריכה ..
כל התהליך לקח לי שבועיים ... תוך שבוע עשיתי את כל הבדיקות כמובן שנאלצתי לעשות את הבדיקות בכל רחביי הארץ בשביל שזה יהיה מהיר כי אם לא טורים נקבעו לעוד חודש ומעלה ... ומרגע שהיו לי כל הבדיקות אחריי שבוע הייתי בחדר ניתוח...היום אני בבית מרגישה מעולה ... שיהיה לך בהצלחה...פרופסור משה רובין מנתח כירורג בריאטרי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה
חנה09/05/2012היי נועה
אני ממש מבינה אותך. אני מחכה לניתוח כבר 8 חודשים, היה צריך להיות מחר, ודחו לי בעוד 3 שבועות, וגם זה לא סופי.
ההמתנה הזאת היא ממש קשה, ולדעתי גם לא בריאה, לא פיזית ולא נפשית. יש כמה דברים שאפשר לנסות:
1. אני מחכה למעקב קיבה באיכילוב. אמרו לי ששרוולים הם עושים ממש מהר עכשיו, אפשר לקבל תור תוך חודשיים. הסבירו לי ששרוולים הם עושים אחרי הצהריים, כשחדרי הניתוח פנויים. אני מחכה כל כך הרבה זמן כי הניתוח שלי הוא ניתוח בוקר. אז אם את עושה שרוול, תבדקי אם המידע הזה נכון, ואם כן, כדאי לך להתחיל את התהליך מחדש באיכילוב. יש שם צוות מעולה, ולדעתי זה שווה את המרחק (גם אני ירושלמית).
2. אם הייתי יודעת מראש שזה יקח כל כך הרבה זמן, הייתי מבררת אופציות לניתוח פרטי. אבל אמרו לי בהתחלה 3 חודשים, אחר כך 5, אחר כך 7 וכו'. ניתוח פרטי יכול להסתכם בסכומים לא כ"כ גבוהים, תלוי באיזה קופה את ואיזו ביטוח יש לך.
שיהיה לך ממש בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עדיין לא יודעת איזה ניתוח מומלץ
נועה09/05/2012אמרו לי שמתחת לגיל 20 מומלץ מעקף(אני בת 19)אז אשמח אם את תמליצו לי או תכוונו מה עדיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עדיין לא יודעת איזה ניתוח מומלץ - תגובה
שולה זק09/05/2012את סוג הניתוח קובעים יחד עם המנתח לפי ההסטוריה הרפואית שלך, לפי הרגלי אכילה, הפרעות אכילה. לפי התמונה השלמה המנתח ממליץ על הניתוח הכי אפקטיבי ויעיל למטופל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! מה בקשר לניתוח מעקף?
נועה09/05/2012ואיך אני מתחילה שוב את התהליך?קובעת פגישה עם מי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבן שלי בן כמעט 18
חיובית09/05/2012והרופא שמאשר את הניתוחים בקופה אמר שלדעתו הכ טוב שרוול ודוקא בגלל שהוא צעיר.
לא הגיל קובע אלא הסיבות להשמנה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
אתי19/05/2012בסד
את בטח כבר הרבה זמן במשקל מיותר אז מה זה לחכות כמה חודשים.
גם אני התחלתי ברורים לפני כשנה וחצי נתנו לי לעשות הרבה בדיקות ושלחו אותי לכל מיני רופאים שהם בעצמם שלחו אותי לכל מיני בדיקות שלוקח זמן לקבל תורים וגם לחזור עם התשובות לרופא לוקח הרבה זמן ולקחת את כל האישורים מהרופאים והחזרתי את כל התשובות ורק אחרי חצי שנה קיבלתי תור לעוד חודש וחצי וגם יש עוד קצת בדיקות על הדרך.
העיקר להיות ברוגע ומתי שהניתוח יהיה שהיה בהצלחה בניתוח לקום מימנו בשלום ואחר כך זאת הדרך לירידה במישקל זה הזמן הכי חשוב.
וצריכים להיות חזקים.
אז שהיה לנו בהצלחה
ורק בריאות
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק סבלנות כל דבר טוב בסופו יגיע.
נטלי21/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא ניראה בכלל קרוב
נועה22/05/2012לכן זה מדכא .סיימתי את כל הבדיקות ויש לי עוד חצי שנה לחכות לפגישה עם המנתח...ואוווווו זה מלא זמן!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרגשותתתתתתתניקיטה09/05/2012
יו איזו התרגשות ממש עוד כמה ימים ברררררררררררר פחדדדדדדדדדדד, מקווה שהכל יהיה בסדר ולא יהיו סיבוכים והכל יתנהל שורה, זהו הפתרון הנכון! שולה זק את נהדרת ביי אוליי אחריי ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרגשותתתתתתת - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה09/05/2012שיהיה בהצלחה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר מחג'נה
ניקיטה09/05/2012תודה ד"ר מחג'נה............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מחג'נה היקר
ניקיטה09/05/2012כל כך מצטערת שלא אתה המנתח שלי!...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה ענקית!!
נועה09/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נועה!
ניקיטה09/05/2012תודה נועה, מתה מפחדדדדדדדדדד ברררררררררררררררררר אך עוד יותר פוחדת למות מהשמנה חולנית וכל המחלות הנילוות תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקרוב אצלי...בלי פחד זה חלום אמיתי!
נועה09/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה היקרה
ניקיטה09/05/2012היי נועה, אני בטוחה שיהיה בסדר, אין מצב שלא יתגשם גם חלומך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לזה יותר מהכל...
נועה09/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה היקרה...
ניקיטה09/05/2012כל אחד עבר את ההליך ואל לך להישבר כי הדרך סלולה לפנייך וגם את תגיעי לכך, המשיכי קדימה יישר כוח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד!!!
נועה10/05/2012באמת אני בשלבי יאוש..אבל מקווה שהכל ילך חלק ונעבור את זה כבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה
ניקיטה10/05/2012אני אעבור ואת תעברי וכולנו נהייה בריאים לנצח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)