מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני בייאושעדי28/12/2010
לא מפסיקה לאכול, כאילו לא היה כלום, שום ניתוח.
נראה שהקיבה התרחבה מאוד!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עדי
ריקי29/12/2010גם אני מרגישה ככה. דברי איתי שתוכלי. 0543934147. או בפייסבוק ריקי פרבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענו לי מנותחי מעקף אחר קשרוול בבקשהLIBIT2228/12/2010
בקר טוב.
לפני שלוש שנים נותחתי שרוול .
הקיבה התרחבה ואושרתי לניתוח נוסף או מעקף או תרסריון.
מי מכם עשה שני ניתוחים?
באיזה לבחור?
איך ההחלמה?
לפני כמה זמן עברתם את הניתוח?
האם עולים המשקל לאחר המעקף?
אשמח האם תשאירו טלפון ואתקשר וגם, אם לא קשה לכם, לכתוב לי בהרחבה.
מודה מעומק ליבי. די "מפוחדת ומבוהלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליבי
דני28/12/2010מהניסיון וההכרות שצברתי פה בפורום,
אין כאן ולו מקרה אחד, של ניתוח אחר - לאחר ניתוח שרוול.
אל תפשרי על פחות מלקבל ייעוץ מקצועי מרופא מומחה שמבצע ניתוחי בריאטריים.
כאן בפורום לא תמצאי מזור - בטח לא לפחדים וחששות.
תפני בצורה מסודרת לרופא מומחה, דרך קופת החולים,
ותעשי רק מה שמייעץ לך מנתח מומחה - שום פשרה אחרת לא רלוונטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליבי
רוזי29/12/2010תספרי לנו בפורט בבקשה כמה היית לפני הניתוח כמה ירדת וכמה את היום היום ואם יש מחלות מסביב נשמח לשמוע תןדה משראולת 9 חודשים רוזי זבטאני גם בפייס בוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליבי
ליאור29/12/2010כמו שאמרו לך כבר , המנותחים שעברו פה 2 ניתוחים הם בדרך כלל טבעת ואחרי שרוול או מעקף , אין כאן כאלה שהשרוול הוא ראשון.
אני מאמין שכמו ש"מנצחים " את השרוול אפשר לנצח גם ניתוח מעקף , כך שלפני שת הולכת לניתוח נוסף כדאי שתבדקי מה גרם לזה שהגעת לזה , וכולנו פה נישמח לשמוע וללמוד וכמובן לדעת איך להמנע מזה .
ההחלמה מניתוח המעקף דומה להחלמה מניתוח שרוול , בתנאי שכל הניתוחים מבוצעים בלפרסקופיה .
בקומונת "מעוקפים" בתפוז , יש בחורה שעברה את שלושת סוגי הניתוחים _ טבעת , שררול ומעקף תריסריון , נדמה לי שקוראים לה עדי .נסי למצוא אותה ולקבל ממנה פרטים נוספים.
כמו שכבר ביקשו פה , נישמח לשמוע מה גרם לך לעלות במשקל , מתי התחילה העליה , כמה ירדת לפני העליה , ועוד פרטים .
יום טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שרוול, לפני מעקף קיבהLIBIT2228/12/2010
בקר טוב. לפני שלוש שנים נותחתי שרוול . הקיבה התרחבה ואושרתי לניתוח נוסף או מעקף או תרסריון. אנא, מימך. באיזה ניתוח טוב יותר לבחור? שוקלת 81 וגובה 155. הנתונים , נכון לעכשיו, אינם רלוונטים מאחר ואושרתי לניתוח.
אנא מימך......... פרטי כמה שביכולתך והסבירי לי מה עדיף ולמה. תודתי העמוקה לך.
האם את מנתחת?..............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי שרוול, לפני מעקף קיבה - תגובה
שולה זק28/12/2010לי ידוע על מקרים של ניתוחי טבעת שלא הצליחו בגלל בעיות בטבעת או התנהלות לא נכונה של המטופל ועליה דרסטית במשקל. מקרים אלו עברו ניתוח נוסף על פי בחירה, התאמה. יש שעברו טבעת חוזרת או שרוול או מעקף..
יש שעברו ניתוח חוזר לאחר ניתוח SRVG ולאחר ניתוח זה ניתן לעשות רק ניתח מעקף.
אין לי מושג למה בשלב זה את צריכה לעבור ניתוח נוסף ושונה.
אני חושבת שאת צריכה לקבוע תור לרופא מנתח ולהתייעץ איתו. לעניות דעתי לא ניתן להחליט על ניתוחים נוספים וירטואלית ללא הכרות עם המטופל וההבטוריה הרפואית שלו.
(ממי יש לך אישור לניתוח חוזר)?
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף בעור לאחר הורדה של 60 קילודיויד28/12/2010
שלום לכולם בשנת 2009 עשיתי ניתוח קיצור קיבה (טבעת)
ומאז הורדתי 58 קילו (מ133 ל 75)
עכשיו הבעיה שלי שיש לי הרבה עור מדלדל בגוף התחתון כולל בטן תחתונה, רגליים וכו.
אני עושה ספורט באופן קבועה ריצות 2000 שכיבות שמיכה כפיפות בטן..
אך משום מה כל זה לא עוזר לי להפטר מן העור העודף באזורים התחתונים של גופי.
אם זה חשוב בדרך כלשהי אני כרגע בן 17.
נ.ב סליחה על שגיעות הכתיב שאולי יש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף בעור לאחר הורדה של 60 קילו - תגובה
שולה זק28/12/2010שלום דיויד
כל הכבוד לך. עשית זאת יפה ובגדול.
יש פתרון לבעיה שנוצרה כתוצאה מהשלת הקילוגרמים.
הניתוחים לשחזור הגוף (פלסטיים) נכנסו לסל הבריאות עם קוד והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים (עוברים וועדות). רצוי להיות חצי שנה במשקל יציב וכמובן במשקל רצוי.
תתקשר אלי ואנחה אותך מה לעשות ולאן לפנות
יום טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמידה בקריטריונים לניתוחטלי27/12/2010
שלום רב,
אני בת 33 וה- BMI שלי עומד כיום על 34. במהלך חיי ניסיתי אניספור דיאטות אך ללא הועיל. במשפחתי יש היסטוריה של מחלות הקשורות בהשמנת יתר. אני יודעת שאני נמצאת מתחת לרף ה-BMI המאפשר התערבות ניתוחית. שאלתי היא האם קיימת אפשרות לבצע ניתוח קיצור קיבה (שרוול / טבעת) למרות זאת, האם אפשר לבצעו באופן פרטי ומה העלויות הכרוכות בכך.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמידה בקריטריונים לניתוח - תגובה
שולה זק27/12/2010כפי שכתבת - עמידה בקריטריונים.
הקריטריונים נקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי ועל פיהם נוהגים בכל העולם.
במקום לחפש דרכים לעקוף את המערכת, אני ממליצה שתקחי ברצינות את הרצון לרדת במשקל . להרשם לקבוצת תמיכה. להיות במעקב דיאטנית. לשלב פעילות גופנית. לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים - ואם תקחי כל זאת ברצינות - בטוחני שתרדי במשקל ותצליחי במשימה.
אגב, כל מה שמניתי לעיל - צריך לעשות גם לאחר ניתוח קיצור קיבה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה מעקף קיבה עושים פחות משרוול?דורית27/12/2010
למה מעקף קבה עושים פחות מי שרוול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מקווה שאחד הרופאים יענה
שולה זק27/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מעקף קיבה עושים פחות משרוול? - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה28/12/2010שתי סיבות:
האנדקציות לניתוח מעקף הינם אכילת מתוק , GERD וסוכרת לא נשלטת שזה חלק קטן מאוכלוסית המנותחים.
יותר רופאים מבצעים שרוול ולא מעקף מאשר רופאים שמבצעים שני נהיתוחים באותה מיומנות ובוחרים את הניתוח לפי המנותח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעם הסכון עולה מעבר ל2 אחוז
דורית28/12/2010העם הסכון במעקף עולה מעבר ל2 אחוז שזה מדובר בנתוח שני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכל החברים ! אני אחרי!!!!!!!!!ליאתול27/12/2010
אני אעדכן אתכם מחר כי קשה לי עכשיו אבל ב"הפתעה" הוקדם התור לניתוח ועשיתי אותו ב - 22.12 היום שוחררתי והכל בסדר.
אוהבת .... נדבר מחר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך שובך ובהצלחה
שולה זק27/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתולללללללללל
ריקי27/12/2010מזל טוב מאמיי . תנוחי מתוקה. ברוכה הבאהה למשורוולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליאתול
שרה מ.27/12/2010ברוך שובך, בהצלחה בדרכך החדשה, החלמה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתולללל
נטלי27/12/2010ברוכה השבה וברוך הבא למשפחתנו...
שיהיה רק בהצלחה...=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי ליאתול איזו הפתעה נעימה
אורנה LVIAA27/12/2010ברוכה הבאה למשפחת המשורוולים ובהצלחה בהמשך הדרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה בהמשך
אלמונית27/12/2010כל הכבוד שיהיה בשעה טובה תצליחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת-החלמה. גם אנ י עשיתי ב-22.12
מל28/12/2010איפה? אצל מי? איך היה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרביים אלסטיםלימור27/12/2010
היום הייתי בטרום ניתוח - בשבוע הבא הניתוח
ביקשו לרכוש גרביים אלסטיים - למה?
מקווה ומתפללת שהכל יעבור בשלום - עושה בחדרה אצל ד"ר סקרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרביים אלסטים - תגובה
שולה זק27/12/2010האם את סובלת מבעית ורידים ?
בדרך כלל אחרי הניתוח חובשים את הרגליים על מנת למנוע כרישי דם.
תשאלי את הרופא למה עליך לרכוש הגרביים
בהצלחה לניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרביים אלסטיים
לימור28/12/2010לא , אני לא סובלת מורידים אבל האחות שקיבלה אמרה שהרופא מבקש מכולם לרכוש את הגרביים האלו ( סוג מסויים ). טוב זו לא הבעיה לרכוש רציתי לדעת רק מה המטרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרביים אלסטיים - תגובה
שולה זק28/12/2010בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהמירה27/12/2010
שלום לכל חברי הפורום היקרים,
בשעה טובה ומוצלחת אני אעבור בע"ה ביום ראשון ניתוח טבעת, 2 דיאטניות דיברו איתי , אחת אמרה לי שחובה לשמור כשבועיים על דיאטת חלבונים , והשניה אמרה לי שכדאי לפני הניתוח לעבור למין דיאטה מאוזנת כהכנה לתזונה שאחרי.
השאלה שלי היא, אני לא מצליחה לשמור על תזונה מאוזנת שלא לדבר להמנע מפחמימות למינהם, האם הדבר הוא קריטי לפני הניתוח, ומה יהיה אחרי הניתוח האם אז באמת לא יהיה לי את הצורך לאכול לחם בורקסים וכדו'.. אני יודעת שזה טיפשי שבוע לפני מהפך כזה דרסטי לשאול שאלות כאלה, אבל יש לי סיוטים ומחשבות שניות על כל הנושא שכאילו אני לא יודעת לאיזו צרה הכנסתי את עצמי.
זקוקה ליעוץ דחוף
מירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
שולה זק27/12/2010שלום מירה,
דיאטת החלבונים באה על מנת להקטין את הכבד השומני, דבר שיעזור למנתח בעת הניתוח.
לפני שהחלטת על ניתוח טבעת - האם התיעצת עם מנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים (טבעת, מעקף, שרוול) וזה הניתוח האופטימלי המתאים לך?
בניתוח טבעת צריך המון כח רצון ושיתוף פעולה מלא של המנותח - רק בשילוב כח רצון ומשמעת תוכלי להשיג את המטרה ולרדת במשקל בעזרת השוטר בבטן - הטבעת..
רצוי ומומלץ כבר עכשיו להתחיל לשנות חשיבה והרגלי אכילה.
אל תשכחי - ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. ממש לא!!!! על מנת לרזות צריך לעבוד קשה. לשנות הרגלי אכילה, לאכול קצת ועל פי תפריט של דיאטנית אותה יש לפקוד במהלך התקופה הראשונה לרחר הניתוח, לאכול לאט וכל 3 שעות בערך ולשלב פעילות גופנית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלתי תורדורית27/12/2010
קבלתי תור לבית חולים רמבם לד"ר מחג'נה 20.1 והתרום נתוח ב19.1 :)
שמחה אבל הפחדים מתחילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדורית
גי.פי27/12/2010איזה ניתוח את עוברת? מעקף?
גם לי יש תור לסוף ינואר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה נתוח
דורית27/12/2010כן מעקף קבה מתי לך יש תור? ואיזה נתוח אתה צריך לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדורית
גי.פי27/12/2010שרוול, ברמבם אצל ד"ר מחג'נה (שמי גילה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה?
דורית27/12/2010מה התאריך שלך מירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה גילה
דורית27/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדורית
גי.פי27/12/2010היום הגיע בדואר הזימון ל-31/1/2011, -שרוול ברמבם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית
נטלי27/12/2010חששות תמיד קיימים...
העיקר שיהיה בהצלחהההההה ושתצטרפי למשפחתנו :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נטלי
דורית27/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שולה זק27/12/2010תתרגשי ותפחדי - מותר לך. זה אנושי ולגטימי. במקביל תקראי את כל התגובות של המנותחים כאן ותראי איך מהר מאוד הפחד יעלם ויפנה מקום לתקווה שהנה עוד ימים ספורים את הולכת להגשים חלום לחיים חדשים
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מעקף קיבהמאירה26/12/2010
שלום רב,
אני בחורה בת 33 נשואה +3 שוקלת כיום 150 קילו לפני 9 שנים עברתי ניתוח טבעת בקיבה (הטבעת השודית) ירדתי בשנה 25 קילו ואחר כך החזרתי הכל בחזרה, כיום אני במשקל מאוד גדול העלתי הכל בחזרה +ריבית יש לי עדיין את הטבעת אבל יש בעיה כל פעם שאני סוגרת אותה אפילו הרוק לא עובר ושאני פותחת אותה הכל עובר ואני לא יורדת במשקל יש לי בעיה אני מכורה למתוקים לא מצליחה לעשות דיאטות והחירוג שלי המליץ לי להוציא את הטבעת (כי זה לא מתאים לי) ולעשות ניתוח מעקף קיבה . מהם הסיכונים העם יש סיכון למוות מהניתוח כיום מה הכי מומלץ לעשות ניתוח שרבול אוו מעקף קיבה ? אני חוששת והשמח לקבל מידע.
בתודה מראש
מאירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח מעקף קיבה - תגובה
שולה זק27/12/2010שלום לך,
מאחר ואת אכלנית מתוקים, ניתוח מעקף מאחר הכי אפקטיבי לאכלני מתוק (בגלל הדמפינג סינדרום - מצב ההצפה). עליך לגשת לכירורג בתחום ניתוחי הקיבה ולהתיעץ עימו לגבי המשך התהליך לגביך. אולי כן ניתן להשמיש את הטבעת והיה אם לא - על פי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי האכילה, הפרעות האכילה (מכורה למתוק), ומצבך הכללי - תחליטו יחד איזה ניתוח הכי מתאים לך.
הניתוחים היום מבוצעים בשיטה לה-פריסקופית, ללא פתיחת בטן.
לגבי הסיכונים - ניתוח הוא ניתוח שבמהלכו עוברים הרדמה מלא. לכל ניתוח יש סיכונים. אך רצוי לחשוב חיובי על התוצאות לאחריו.
הערה חשובה - גשי לכירורג המתמחה בכל סוגי הניתוחים: טבעת, מעקף, שרוול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהישאר שמן זה סיכון הגדול ביותר
איריס29/12/2010שמי איריס ואני בת 38 אני עברתי מעקף קיבה לפני חודשיים וחצי ולפני כ12 שנה עברתי גם טבעת קבועה היום אני חודשיים וחצי אחרי פחות 20 קילו מאושרת נכון כול ניתוח מפחיד
אך להשאר שמן זה יותר מפחיד אם השנים המשקל רק עולה ובנוסף מחלות מצטרפות.
למרות הסיכון והפחד אני חושבת שכדאי לך לעבור שוב ניתוח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישורת אחרונה ביומן הטרום ניתוחימקס ברנר26/12/2010
אבל למרבה ההפתעה ממש לא נהיה קל-שבוע שני בדיאטת "נווה תרצה",והפחדים הרגילים שמלווים כל מי שעומד לעבור ניתוח.אתם יודעים על מה אני מדבר ולא ארחיב-יש מי שקורא את זה ,נכנס לחרדות ומבטל את הניתוח.לא רוצה אף אחד על מצפוני-נשאיר את ה"סרטים" לחלומות הביעותים שלי.
חוץ מזה אני מצונן ומשתעל.אשתי פוחדת שלא ינתחו אותי אם לא אחלים במהרה.מעולם לא הייתי מוטרד יותר מהצטננות מצויה.אולי היא צודקת?!
הלכתי היום לעשות בדיקות דם.בהיותי פציינט די מורכב,החליטה המנתחת לשלוח אותי לעשות כל מיני בדיקות אקזוטיות שלא עשיתי בחיים.הוורידים שלי עמוקים,וגם כשהייתי רזה(נו טוב-בשבילי 100 קילו זה רזה!)היה קשה למצוא אותם, ובטח במימדיי הנוכחיים.שתי אחיות חפרו לי בידיים,דקרו 5 פעמים ולא מצאו ווריד.במר ייאושן העבירו אותי למנהלת שהוסיפה חפירות משלה,עד שבסוף-אחרי שלושת רבעי שעה שביליתי במעבדה-מצאה איזה ווריד מסכן וחלבה ממנו 11 מבחנות!
(כן-שמעתם טוב-11 מבחנות!!!).מקווה שבאסותא יימצאו לאן לחבר את מחט האינפוזיה.אי אפשר כנראה בלעדיה בהתחשב בקוקטייל התרופות שאני צריך לקבל בערוי.
מחר מצפה לי בילוי ממש לא נעים על כיסא השיננית,וביום שלישי אני הולך למרפאת המרדימים להציג להם את כל החומר הרפואי שלי.מקווה שאין להם תוכניות לסיים את המפגש ב-חמש דקות!
וחוץ מזה עשיתי לי רשימת מטלות של כל מיני דברים שצריך לגמור לפני הניתוח:מכתבים שצריך לכתוב,תשלומים שצריך לבצע,פעולות שצריך לעשות לפני סוף השנה בתיק ההשקעות שלי ועוד כל מיני.זה נורא מוזר-הרי בעוד שבועיים-שלושה אני יכול לחזור ולבצע את כל הדברים האלה,אז מה הדחיפות?!לא יודע להסביר אבל אני מודאג ולחוץ.מאד הייתי רוצה להיות כבר אחרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקס היקר תעשה תרגילי נשימה להרגע..
מל26/12/2010לדעתי, טוב, שתעשה,את כל ההכנות,שליבך בהן חפץ.אני, לא להבהל, גם בדקתי עם בעלי, מקום אפשרי להמצאותי חס וחלילה חלילה וחס (בד"כ,אחרי 120 שנה) בכלל חשוב שתהיה עסוק.זה, כשלעצמו, מרגיע. אם מנחם, אותך, גם לי אין וורידים "לתפוס" אבל, בגב כף היד זה תמיד אפשרי...האמן לי, זה ממש לא נורא כל הספור .אתה יכול לשון בשקט עם מנתחת כזאת "גדולה מהחיים" (מקסימום תעזר בכדור שינה וגם בכדור להרגעה.לא נורא!)
אנחנו פה מחכים,לך, להמשיך ולעזור יש הרבה עבודה., אז אתה חייב להתחזק! ואז גם השיעול יעבור.אני חוזרת לשתות את מרק העוף שלי ,בנתיים, ואם אני יכולה לעזור תמיד אשמח וזה גם מבריא אותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס היקר
רוזי28/12/2010המון הצלחה בריאות ואושררררררר לקראת 2011 מחכים באהבההההההההה ומחזקים לך אצבעות איש יקרררררררררררררר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס
עופר28/12/2010קודם כל בשעה טובה. יום שני קרב ובא ואתה נכנס לשינוי חיים אשר יחזיר לך את איכות החיים שכה חסרה לך בשנים האחרונות.
בהקשר לדיאטה - תעשה כמיטב יכולתך, עוד קצת ואתה מסיים את הדיאטה ונכנס לשיגרה של אוכל בכמויות קטנות.
אני מאחל לך באמת את כל האושר שבעולם, בלי נדר אני יגיע יום שלישי לבקר אם תרצה בכך.
בהצלחה!!!! עוד קצת ואתה אחרי ----- מי היה מאמין!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב לאורנה ודיווח מהיום
מקס ברנר28/12/2010אורנה יקרה-תהיי בריאה וחזקה,ותראי רק טוב בחייך
ובכן-אחרי ה"סשן " אתמול אצל השיננית הלכתי היום למרפאת המרדימים.עברתי תשאול ארוך,לאור כל ה-"חבילה" שאני סוחב של תחלואה נלווית.לקחו ממני מזרק דם כדי להכין את ה"פרופיל" שלי למקרה של צורך במנות דם (חוץ מזה-איך אעבור יום בלי לדמם?!)
.חוץ מזה הבנתי שכנראה אצטרך להתאושש בטיפול נמרץ,כי התרופות לשיכוך כאבים משבשות את הנשימה. ובתור מי שסובל מדום נשימה בשינה,ומשתמש ב-סיפאפ כבר שנים,צריך לאזן אותי בדקדקנות ובזהירות.אם כך-עושה רושם שגם מקטטר, ומשבועיים של צריבות, לא אנצל!!
בקיצור חמודים שלי-לא יצאתי במצב רוח מרומם.אתם מוזמנים לעודד במרץ כבר עכשו,אבל אל תזדרזו לבקר בלי לברר שאני כשיר ל-"קבלת קהל".לא רוצה לארח עם יותר מדי חיבורים!
אגב (עופר)-הניתוח ביום ראשון-לא ביום שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי לא רק אני מתרגשת גם במבינו
שולה זק28/12/2010סוף סוף זה מוחשי...יש תאריך...והצלחת בדרכך החפרנית והיסודית להגיע ליעד
בשנה הבאה תחזור לסהרה נראה אם הגמל יכיר אותך חחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד יותר טוב
עופר28/12/2010ככה נבוא לבקר ביום שני!
עוד יותר קרוב.
ולמה אתה חושב שאני משאיר לך את האופציה לבחור אם אני יכול לבוא לבקר או לא? מי אתה חושב שאתה?
תתעודד חביבי , הניתוח יעבור לך במהירות ובכלל בכלל לא תרגיש ותהיה אחרי. גם אם תשכב כמה שעות בטיפול נמרץ עקב המעקב המומלץ על ידי הרופאים אני לא רואה שום סיבה להרוס את החגיגה!!!!!
פתח הערב שמפניה ותחגוג את היציאה לחיים החדשים !
שנה חדשה - חיים חדשים - מקס חדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסילה היקר!!!
נעמי28/12/2010רק לחשוב שבזמן הזה בשבוע הבא, אתה בדרך חיים חדשה, הכל שטויות, תחשוב שבמשך ה3 חודשים הבאים נאלמים כל התחלואות, את הסי=פאפ תשים לתצוגה לימים עברו, ואיזה כייף להתחיל לחיות, יקירי, כמו שכתבתי לך "תודה לרפואה המודרנית" שהצילה אותנו ונתנה לנו חיים חדשים!!!
כל טוב ובשעה טובה, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות הדם ממשיכות לזרום !
מקס ברנר29/12/2010לא סתם חלבו ממני 11 מבחנות דם ב-7 דקירות בלבד.חלק מהן לא מוכרות לי כך שהן נונות לי הזדמנות ללמוד עוד רפואה.תשמחו למשל לשמוע שאין לי הפטיטיס B ו-C.בכל מקרה לא כל התוצאות יגיעו בזמן.בדיעבד יהיה להן רק ערך אקדמי.
חוץ מזה-המשקל היקר שלי שאשתי קנתה לי פעם (מכשיר משובח ומתקדם עם כל מיני אפליקציות) התקלקל הבוקר סופית.כשצריכים אותו סופסוף בחר להתפגר !!
לקינוח-מייד תבינו למה המילה הזו כ"כ קולעת-נשלחתי לעשות גם בדיקת דם סמוי בצואה.התשובה לצערנו חיובית,מה שאומר שבאופק שלי יש גם קולונוסקופיה (נחכה עם זה כמה חודשים).גם רופאי גסטרו צריכים להתפרנס..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפור מהתחת......
דני29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס הגיבור
רוזי29/12/2010אתה שמחזק את כולם צריך לקחת נשימה עמוקה עברת חצי ניתוח כבר אם התשובות מחזקת ומחקבת בגדול צא לדרך חשיבה חיובית אנחנו פה ובטח ניקפוץ לבקר אותך קצת הצוות כאן רק לא לשכוח לקנות ויטמנים זה חשוב מאוד בהצלחהההההההההה ואנחנו איתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נותחתי ביום שישי האחרון!!!עינב26/12/2010
שלום לכם,
נותחתי ביום שישי האחרון באסותא ראשון אצל ד"ר אבינוח, (טבעת)הוא פשוט מדהים!
רציתי לשאול, הוצאת הסיכות נקבעה לי למחר,
אני נורא ומתה מפחד כי כואב לי מאוד..
האם כואב להוציא סיכות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מרגישים כלום בהוצאת הסיכות
שולה זק26/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר אשפוז- שרוולליזה26/12/2010
מאד בלחץ
משהו יכול להמליץ על משהו
מחר אני מתאשפזת יום שלישי ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיוך גדול ו......
דני26/12/2010להפסיק להילחץ, הכל נהדר אחרי הניתוח...
תחשבי וקדימה והכל יהפוך למתוק יותר,
טוב יותר,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי-הכי בהצלחה
מל26/12/2010רק אתמול חזרתי. ,ראי אותי ותביני מזה שאין לך מה לדאוג.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמל היי
לי26/12/2010יש לך מה להמליץ לי מה לקחת לבית החולים האם לקחת פיג'מה או חלוק
אפשר להתכופף אחרי
המלצות בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצות לבית החולים
דניאל26/12/2010ליזה
אל תקחי כלום!!!
מה שאת לובשת כשאת נכנסת לבית החולים - זה מה שתלבשי כשתצאי.
יתר הזמן - חלוק של בית החולים, הכרחי בגלל הקטטר ביום הראשון, והנקז לאורך כל האשפוז.
תבקשי מכל מקרייך, שלא יטרידו אותך ביומיים הראשונים, לא יהיה לך סבלנות לאף אחד!!!
ביום השלישי קבלי כמה שיותר ביקורים, תקראי, תראי טלויזיה - מה שבא.
קחי שמפו + סבון לא נראה לי שיהיה לך מבית החולים - עדיף לקחת גם מגבת.
זהו אני חושב,
צלצלי אלי הביתה נדבר
077-5575577
ד"ש לאשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי-גם נעלי-בית וקפקפים למקלחת,
מל26/12/2010בגד עליון נח לקבל אנשים. משהו לכתוב, משהו לקרא.ואם שכחתי או שאת שכחת, יביאו לך. קחי מסרק ואת הקרם לחות...באהבה מל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
ריקי26/12/2010כנסי בחיוך ותגידי תודה שהיום הגדול שחיכיתי לו הגיע איזה כיףף. הלחץ יעבור לך אל תחששי. כנסי חיובית . את הולכת לעבור שינוי גדול מהחיים. שיהיה לך בהצלחה . תעברי את הניתוח כמו גדולה . ותספרי לנו אחר כך איך היה. וללחץ לקחתי טיפות רסקיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודשיים אחרינטלי26/12/2010
פחות 17 וחצי קילו.....מאושרת....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי המדהימה
ריקי26/12/2010ימהממתת .את מדהימה תצליחי מאמיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקיל'ה
נטלי26/12/2010תודה רבה....
זה מעלה לי את המוטיבציה ונותן לי אחלה הרגשההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריקת התפעלות...
דני26/12/2010נטלי,
אם התמונה הייתה מצולמת בארץ, השב"כ כבר היה מנסה לעצור אותך,
כי הם היו חושבים שהם מנטרלים "פצצה".
סחתיין, על הקישוטים - קישטת לבד? מישהו מסר לך חומר לקשט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח דניי
ריקי26/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלללללל
נטלי26/12/2010חחחח הרגת אותי עכשיו, תודה על המחמאות...
אני ? לקשט? נראה לך....
הגעתי לבולגריה קישטו בשבביילייייייייייייייייייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נטליייייייייי
רוזי26/12/2010פשוט ילדה יפההההההההההההההההההההה אני מאושרת בשבלךךךךךךךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזייייייי
נטלי26/12/2010כל מילה שלך, כל עידוד שלך, ל עצה שלך, מעלה לי חיוך על הפנים... מה שנותר לי להגיד לך שאני מעריכה את זה ואוהבת אותך מאוווודדד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטלי הפצצה
רוזי28/12/2010את פשוט פצצה לא צריך לראות אחרת אם לא הוא עוור גם אני אוהבת ומעירכה אותךך שיהיה לכולם רק טוב וחיוכיםםםםםםםםםם מואהההההההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטלי
גי.פי27/12/2010לא מכירה אותך, אבל את מדהימה ונותנת מוטיבציה לבאים אחריך.
בקרוב אצלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגי.פי
נטלי27/12/2010תוד רבה,
אבל רק תדעי לך שהמוטיבצי והכוחות שיוצאים ממני, הם מהחברה פה שנותנים בי את הכח...
יום טוב מאמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי את נהדרת!!!!
נעמי28/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נעמי מחמם את
נטלי29/12/2010ה? ,שיהיה לכולנו בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)