מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- האם אני מועמדת לניתוחנופר07/02/2011
שלום,
אני סובלת מעודף משקל כבר שנים רבות, אני שוקלת 95 והגובה שלי הוא 153.
קשה לי לבצע פעילות גופנית וסבלתי בעבר מכולוסטרול גבוה.
יש לי גם כאבי בירכיים וכאבים במפרקים.
האם אני מועמדת לאחד מהניתוחים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עומדת בקריטריונים
שולה זק07/02/2011לפי הנתונים שמסרת את עומדת בקריטריונים.
ממליצה שתפני לרופא כירורג בתחום ניתוחי קיצור קיבה ליעוץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנים סובלת מריפלוקס.קבלתי לנטון-30מל07/02/2011
1 ליום. הייתי מיועדת למעקף ובגלל הסכרת. מכיוון, שעברתי ג"כ בקע סרעפתי ענק.,החליטו ללכת על שרוול ולא לפתוח בטן.יש תקווה לי לחיות טוב כמו קודם עם הריפלוקס?.חייתי איתו בשלום עד עכשיו .ואפילו שכחתי עם ו לנטון-30 ליום ? בתודה מראש. מל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר מחאגנה בקשת שאפרט
מל07/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטונתי מלחלק עצות מלומדות
מקס ברנר07/02/2011במיוחד ששני רופאי האתר הבהירו שהופעה או החמרה של ריפלוקס אינה נדירה לאחר ניתוח שרוול בעקבות השינוי האנטומי.אנחנו יודעים גם שריפלוקס הוא אחת ההתוויות לבחירה במעקף קיבה דווקא.יודעים אנו שטעמים כבדי משקל הובילו את ה"כוהנת הגדולה" להעדיף את השרוול,ונראה שזה תאם גם את ההעדפה שלך לא לפתוח בטן.
אגב-מה היא אומרת?היית הרי בבקורת השבוע!
ובמקטע שאני קצת מבין בו:האם את מכירה את ה-"טריגרים" שלך לריפלוקס?אוכל חריף,אוכל מטוגן,נענע ושוקולד הם בין הנפוצים.
אכלי ארוחות קטנות,לעסי היטב,אל תשכבי סמוך לאחר האוכל.נסי למצוץ קרח כמו שהצעתי לך.
וחפשי רופא גסטרו שמבין במשרוולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס, ידידי,
מל07/02/2011לא נסעתי לכוהנת.והיא די מתעצבנת.אמרה לי להכפיל את הלנטון-30,שלי.אתמול,- לא עזר. היום אהי מפחדת לאכול ולשתות .אולי ארזה יותד אני מישתדלת לחשוב חיובית...
מה שלומך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשבח לאל-כמו שאני מדווח כאן
מקס ברנר07/02/2011האוכל קצת יותר מעניין ומגוון.נרשמתי לחדר כושר-אם כי עוד לא התחלתי להתאמן.קצב הירידה במשקל מניח את הדעת (ולשמחתי לא מהיר מדי )אנשים קרובים מבחינים בשינוי.זרים עדיין לא.ארוחותיי עדיין קטנות ומרובות.זהו בערך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לשמוע.והעק חיובי...
מל07/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס אני לא סבלתי מריפלוקס בחיים עד.
ליאתול07/02/2011הניתוח. עכשיו אני אוכלת חצי לבן ויושבת על הספה ולאחר מעט זמן מתחילה "לפלוט" (עולה לי בוושט אך אני ניגעלת להקיא) .
לא נחמד ונותן לי תחושה של למה לאכול אני הרי אסבול וגם כך אני לא רעבה........
עד שהדיאטנית שלי שומעת על זה וחופרת לי בצדק עד כמה חשוב לאכול...חהחהחהחהחהחחהחה פעם היא הייתה רצה אחרי לא לאכול.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא כמובן צודקת
מקס ברנר07/02/2011זה רעיון ממש רע להמיר אכילה כפייתית בתת תזונה!
צריך להשאר בריאה כדי להנות מהתוצאות.לא כ"כ מסובך לפתח מחלות חסר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנים סובלת מריפלוקס.קבלתי לנטון-30 - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה09/02/2011עדיין אני לא מבין למה נעשה ניתוח שרוול ולא מעקף (נוכחות רפלוקס והרניה גדולה)? האם עברת ניתוח לרפלוקס בעברך (פונדופלקציה?)
לגבי המצב עכשיו -כולי תקוה שזה יסתדר עם הכדורים, הטיפים שקבלת כאן והדרכה של דיאטאנית טובה. אם זה יהפוך לבלתי נסבל יש לשקול מעף קיבה!!!!!!
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהסביר את מכלול השיקולים לא אוכל
מקס ברנר09/02/2011אני רק זוכר שמל היתה פציינטית לא פשוטה:לא כ"כ צעירה,עם סוכרת,פיברומיאלגיה ועוד בעיות,ועם בקע ענק שממש הפריע לנשום.כל אלה כתבה כאן בעבר.
האם ניתן היה לתקן הכל ,ולעשות מעקף בלי פתיחת בטן,ובלי סיכונים לא נחוצים?!אני מניח שרק אתם- המנתחים המנוסים והמיומנים- יכולים לעשות הערכת מצב איכותית.
איך לפי נסיונך איכות איזון הסוכרת לאחר שרוול מול מעקף?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יהיה או לא יהיה זו השאלה?!דפי07/02/2011
שוקלת 95 ק"ג גובהי 1.64 בעלת כולסטרול. לחץ דם, סוכרת, לב וכולסטרול בשפחה.
סבלתי לחץ דם גבוה בהריון האחרון אך לאחר הלידה הלחץ דם התאזן.
האם יש סכוי לעשות שרוול, שום דיאטה לא צולחת!
לתשובתכם דפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהיה או לא יהיה זו השאלה?! - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה07/02/2011שלום דפי
ה BMI שלך הינו 35. יחד עם כולסטרול גבוה בדם. לפי הקרטריונים של ארגון הבריאות העולמי והישראלי את לא נכנסת ועל כן הסיכוי שהניתוח יאושר הוא לא גבוה
בהצלחה בדרכי אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה להבין
רחלי ב08/02/2011יש משהו שעדיין לא הבנתי ואני אשמח אם תוכלו לענות לי:
יש לי ביטוח כללית פלטינום שעשיתי בעצם במקום לעשות ביטוח בריאות פרטי.
מי שיש לו ביטוח פרטי הרי יכול לעשות את הניתוח באופן פרטי ולקבל החזרים מהביטוח, אני צודקת?
אז מה קורה אם יש לי ביטוח פלטינום? מישהו יכול למנוע ממני לעבור את הניתוח?
מקווה שמישהו כבר יסדר לי את העניין בראש כי אני מרגישה שאין לי דרך אחרת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש להפריד בין ביטוח לניתוח
שולה זק08/02/2011בשביל לעבור ניתוח צריך לעמוד בקריטריונים שקבע אירגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות אימץ קריטריונים אלו.הניתוחים הם בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
BMI 35-40 עם מחלות נילוות כמו סוכרת, יתר לחץ דם, כולסטרול.
BMI 40 ומעלה - כל אחד זכאי גם ללא מחלות נילוות.
אין קשר לזכאות לניתוח ולסוג הביטוח שיש לך או חברות בקופה זו או אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אתם אומרים על ה...לילך.פ06/02/2011
27/2 נשמע תאריך אמין ?
אני חושבת שהגיע הזמן לספר לכם שבעוד 3 שבועות ב"ה אני אהיה אחת משלכם!
וזאת לאחר שמעל חצי שנה אני מתברברת עם הנושא הזה... נלחמת.. מתרגשת...
מאוכזבת... מפחדת... כועסת... מייחלת... ועוד כהנה וכהנה רגשות... שעלו לי בזמן הזה.
ומאחר ואתם החברים הכי טובים שלי (שמבינים למה דיאטה לא עובדת... ) החלטתי לספר לכם כמה שיותר קרוב לתהליך... למרות שרציתי ממש כמה ימים לפני אבל ההתרגשות מרובה ואני חייבת לפרוק.... ולא אצל אמא שלי.. שכבר היום תאמתי איתה את החופשה שהיא לוקחת בכדי להחליף אותי בבית והיא החווירה והפכה עורה ללבן... תוך כדי שידיה מתחילות לרעוד והיא "צועקת" לעברי שאין סיכוי שהיא נשארת בבית בזמן הניתוח והיא צריכה להיות לידי... אמרתי לה שאין סיכוי שאתן לה להיות לידי כי אני צריכה אנשים מחייכים וחזקים לידי... לא בא לי להרדם בתחושה שמישהו לחוץ ובוכה בסביבתי. אמא הסבירה לי שכמו שאני לחוצה ונבהלת כשהבנים שלי מקבלים מכה פה ושם או בוכים ככה היא מרגישה , הבנתי אותה מאד אבל הודעתי לה שכמו שלא קראתי לה כילדתי לפני שנה וחודשיים מאותה הסיבה והזמנתי אותה שנייה אחרי הלידה... ככה יהיה גם הפעם! זהו חברים יקרים שלי פרקתי, שיתפתי.. מקווה להדחיק עוד שבועיים את הנושא למרות שממחר אני פותחת בדיאטת נווה תרצה ויהיה מה שיזכיר לי שאני בדרך לאנשהו.... וכנ"ל לגבי הסיגריות ...
זהו נשיקות סורי על האורך... מתגעגעת אליכם בטירוף ... וכבר מודיעה לכם שבקיץ אני הולכת לעשות מסיבה ענקית בחצר לכבודכם ... ולכבודי ... ב"ה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך בוקר טוב
שרה מ.07/02/2011שיהיה לך המון המון בהצלחה, גם בלי הניתוח היית חלק משלנו וכמובן שגם אחרי, לגבי להדחיק לא הייתי ממליצה לך להיפך לדבר כמה שאת יכולה כי לדעתי כמה שתדברי על כך פחות תהיי לחוצה ויותר תפנימי ותירגעי לקראת הניתוח לפחות אצלי זה עובד כך בכל אופן שיהיה לך המון המון בהצלחה שההמתנה תתיקצר לך ולאחר מכן החלמה מהירה שיהיה לך יום ניפלא מלא חיוך ואושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לילךךךךךךךךךךך
ריקי07/02/2011ימדהימה ייפה יחתיכה . ב ה צ ל ח ה .מאמיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אתם אומרים על ה...לילך.פ06/02/2011
27/2 נשמע תאריך אמין ?
אני חושבת שהגיע הזמן לספר לכם שבעוד 3 שבועות ב"ה אני אהיה אחת משלכם!
וזאת לאחר שמעל חצי שנה אני מתברברת עם הנושא הזה... נלחמת.. מתרגשת...
מאוכזבת... מפחדת... כועסת... מייחלת... ועוד כהנה וכהנה רגשות... שעלו לי בזמן הזה.
ומאחר ואתם החברים הכי טובים שלי (שמבינים למה דיאטה לא עובדת... ) החלטתי לספר לכם כמה שיותר קרוב לתהליך... למרות שרציתי ממש כמה ימים לפני אבל ההתרגשות מרובה ואני חייבת לפרוק.... ולא אצל אמא שלי.. שכבר היום תאמתי איתה את החופשה שהיא לוקחת בכדי להחליף אותי בבית והיא החווירה והפכה עורה ללבן... תוך כדי שידיה מתחילות לרעוד והיא "צועקת" לעברי שאין סיכוי שהיא נשארת בבית בזמן הניתוח והיא צריכה להיות לידי... אמרתי לה שאין סיכוי שאתן לה להיות לידי כי אני צריכה אנשים מחייכים וחזקים לידי... לא בא לי להרדם בתחושה שמישהו לחוץ ובוכה בסביבתי. אמא הסבירה לי שכמו שאני לחוצה ונבהלת כשהבנים שלי מקבלים מכה פה ושם או בוכים ככה היא מרגישה , הבנתי אותה מאד אבל הודעתי לה שכמו שלא קראתי לה כילדתי לפני שנה וחודשיים מאותה הסיבה והזמנתי אותה שנייה אחרי הלידה... ככה יהיה גם הפעם! זהו חברים יקרים שלי פרקתי, שיתפתי.. מקווה להדחיק עוד שבועיים את הנושא למרות שממחר אני פותחת בדיאטת נווה תרצה ויהיה מה שיזכיר לי שאני בדרך לאנשהו.... וכנ"ל לגבי הסיגריות ...
זהו נשיקות סורי על האורך... מתגעגעת אליכם בטירוף ... וכבר מודיעה לכם שבקיץ אני הולכת לעשות מסיבה ענקית בחצר לכבודכם ... ולכבודי ... ב"ה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיהיה בהצלחה!
עופר07/02/2011אל תחשבי על הניתוח יותר מדי...
תני לזמן לעבור, הוא עובר מהר והנה את כבר איתנו .. משלנו ... !
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך שלנוו
רוזי07/02/2011את תמיד מרגשת שלפעמים גם יורדות לי דמעות כניראה מהמקום שלך אז ממני חיבוקק חזקקק וחשיבה חיובית כולם בסדררררררראנחנו איתתךךך תמיד מהמקום שהתחלת בו וכולם כךך מתרגשים בשבילך אני מדמיינת את מסיבת הנשף לקראת הקיץץ ניקח את כולם למעצבבבב שיהיה בהצלחההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שלושה שבועות מהיום
מקס ברנר07/02/2011עד כבר ביום שאחרי.מקבלת כוס מים פושרים ושותה בכפית.ד"ר רזיאל מגיעה אלייך לבקורת
ואת מפשילה את החלוק ומציגה הבטן לבדיקה.מטיילת במחלקה עם העמוד של הערוי...
נשאר לעבור את השבועות הקרובים בלי לחצים מוגזמים.להפסיק לעשן ולפצוח ב-"נווה תרצה" באותו יום זה פרוייקט מאתגר,אבל אני סמוך ובטוח שתעמדי בזה.
ואנחנו-כאן ובטלפון-לשירותך תמיד.אפילו אם רק תחפשי אוזן שתקשיב לקיטורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש יקירתי
אורנה LVIAA07/02/2011אוטוטו סובבי את הראש וכבר תהיי אחרי בע"ה ותצטרפי למשפחתינו הנהדרת
והתומכת . צאי לדרך חדשה בריאה ויפה .( ראי זה פלא אני כבר חודשיים וחצי אחרי)
אני מאחלת בהצלחה ובטח אבוא לבקר אותך בע"ה את בידיים טובות
והמלחה בדיאטת נוה תרצה יאמי יאמי חחחחחחחחחחחחח
אוהבת אותך לביאה שמתגעגעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם על האהבה והתמיכה...
לילך.פ07/02/2011אוהבת אתכם המון המון המון.... ומתגעגעת...............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פתרון לגעגועים
שולה זק07/02/2011כולנו מתגעגעים , אז נפגשים....מה דעתך :)
חשוב לעודד את לילוש לפני....ולראות אותה אחרי.....לא מאמינה שאת ומקסי אחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחדשה לדרך
אלינור07/02/2011הכל יהיה בסדר הכל יעבור בשלום כל החחחשות שלך באמת שימי בצדדד גם לי היו אותם חששות שימי אותם בצד ...לגבי אימא שלך אני מבינה אותה בכל זאת אנחנו גם אמהות ודואגות הכל מדאגה כמובן הלחץ שלה..את יוצא לדרך חדשה תחשבי לטוב שבועיים עוברים מהר מקווה לשמוע מימל פה בפורום לתוצאות ב ה צ ל ח ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיו איך אני מקנאה בך
רחלי ב07/02/2011אני לקחתי החלטה לפני שבוע שזה מה שאני רוצה ואני עכשיו בתוך זה בכל הכוח והפחד הכי גדול שלי שהתהליך עד לניתוח יקח לי הרבה זמן.... ואין לי סבלנות לחכות. אם זה היה תלוי בי הייתי בניתוח עוד חודש... אבל אני מבינה שאני חייבת להיאזר בסבלנות ובינתיים לקבל מכאן כוח.
אני חדשה כאן בפורום וכל כך מקווה למצוא כאן את התמיכה עד שאגיע לרגע במיוחל.
שיהיה לך המון בהצלחה.
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בטוחה שכולם
לילך.פ07/02/2011ישמחו לעזור לך... ראשית תבררי את כל הבדיקות שאת צריכה לעשות ועדיף לבקש מרופאת המשפחה הפנייה לכירוג ככה תוכלי לקצר את התהליך ולדעת את כל הבדיקות שצריך לעשות תקבעי תורים כבר עם כולם כי לחלק לוקח זמן.... גם כאן בפורום אם תעשי חיפוש עם השם שלי או על משהו כמו בדיקות תראי את כל הבדיקות שאני עשיתי שזה מלא מלא מלא... כך לא תופתעי כל פעם עם עוד בדיקה כמו שאני עברתי....
מצד שני התהליך הזה בריא מאד כי זאת לא החלטה קלה ללכת לכיון הניתוח וכיביכול "להרים ידים" ... צריך זמן להבשיל בכדי להאמין שזאת הדרך האחרונה לאנשים כמונו... ואיך אומר מקס "עם גנטיקה כושלת"....
אקיצר זה לא אנחנו זאת הגנטיקה :)
שיהיה בהצלחה... ממליצה לך לבדוק אם את עושה באופן פרטי או דרך הקופה ...
אם תרצי עזרה אשמח לעזור לך תבקשי בשולינקה את הפלאפון שלי...
בהצלחה לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
A08/02/2011אני לגמרי מבינה אותך- גם אני הייתי בהתלבטויות המטורפות האלו ובאי וודאות והחלטתי להחליט :)) ומאז.. בדיקות ועוד בדיקות ותאריך ממש רחוק אבל בדרך... אני על המסלול הנכון...
מה ה BMI שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה הקודמת מיועדת לרחלי.........
A08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלA
רחלי ב08/02/2011BMI 37 יאשרו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלA - תגובה
שולה זק08/02/2011בלי מחלות רקע נילוות - לא יאשרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממוש אני שמחה ומאושרת בשבילך
ליאתול07/02/2011אם את זוכרת גם אני במאוחדת ועברתי לא מעט יסורים עד שאישרו לי אך היום אני אחרי (חודש וחצי - שרוול) היה שווה אני פחות 17 קילו ועוד היד נטויה.....
הלואי ויהיה לך בקלות כמו שלי ואפילו יותר והכי חשוב בהצלחה בדרך החדשה.
עם המון אהבה ממני ליאת ולצמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמח לדעת איך היה לך קל...
לילך.פ07/02/2011אם מתחשק לך לכתוב... יהיה לי נעים לקרוא....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך אנו חברות בפייסבוק ואני אשמח
ליאתול08/02/2011לכתוב לך על כל מה שתרצי .
תגידי מתי את בפייסבוק כי באתר כולם רואים.....
באהבה ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
A08/02/2011בהצלחה!! אני מקנאה :)) איזה כיף לך.................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים ולחברים-מקווה לתשובותמל06/02/2011
אני, 6 שבועות, אחרי.למרות התרופה לריפלוקס, שלוקחת כבר מיזמן,המצב מחמיר .
אני, אוכלת לפי ההוראות.מה יהיה? הרופאה הכפילה את התרופה., וגם לא עוזר.כל יום, בעלי רוצה לקחת אותי למיון., אבל אנ י דוחה וממשיכה לסבול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש שעות קבועות לריפלוקס?
שולה זק06/02/2011שימי לב גם מה את אוכלת כשזה קורה לך.
ממליצה בחום לצלצל למקסי שלנו ולהתיעץ איתו עד שהרופאים יענו לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על השאלה
לילך.פ06/02/2011תזכירו לי מה זה ריפולוקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפלוקס, כשהשסתום בוושט לא מתפקד.
מל07/02/2011האוכל לא ניבלע., וניתקע בוושט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריפלוקס, בעיקר בארוחת צהריים
מל07/02/2011נימשך כמה שעות... לא הבנתי למי לטלפן ולאיזה מס.?-לשולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שהתכוונה למקס
לילך.פ07/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופאים ולחברים-מקווה לתשובות - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה07/02/2011איזה ניתוח עברת? שרוול? מעקף?
האם סבלת מצרבות לפני הניתוח? האם בוקת היה רפלוקס?
בעיות מסוג זה יותר שכיחות בניתוח שרוול מאשר מעקף בחולים שהיה להם צרבות קשות לפני הניתוח ובחולים עם רפלוקס בוקת לפני הניתוח.
ועל כן ההוראה היא לבצע מעקף קיבה ולא שרוול במצבים אלו. לרוב המצב משתפר עם הזמן ולאחר טיפול תרופתי (נוגדי חומצה) ויעוץ דיאטאנית.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רישום למכון כושרמקס ברנר06/02/2011
לא אצרף תצלום של מסמך ההצטרפות (למרות מגפת הצילומים שפשטה באחרונה כאש בשדה קוצים...) אבל נרשמתי היום לחודש לחדר כושר (שמעדיף לכנות עצמו "מועדון".אתם יודעים:חבר'ה,מסיבות,הווי-כל מיני דברים שהיו מעניינים אותי אילו הייתי רווק שופע טסטוסטרון וחטוב בן 22).מה שיותר חשוב-אקבל גם 3 אימונים במהלך החודש הזה,ואבדוק אם אני מצליח להתחבר למוסד הזה,שעד היום ברחתי ממנו כמו ממגיפה.עוד ציון דרך נרשם היום! מוזמנים למחוא כפיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הופה!
עופר06/02/2011בהצלחה! ! ! !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמבינו שים לב
שולה זק06/02/2011לאט לאט נופלים כל ה"לא לא לא" של מקסי שלנו
לא ירחק היום ונראה אותו בחליפת ג'ורג'ו ארמני חחחחחחחחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולronit06/02/2011
בוקר טוב לכולם נותחתי ביום רביעי באסוטא עי דוקטור אחמד מחאזנה רופא מדהים וקשוב יש קצת כאבים אבל מתחילים חיים חדשים אני והשרוול שלי שיהיה לכולנו ראש חודש טוב אמן נשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה עם החבר החדש שלך
שולה זק06/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה חיים
אלינור07/02/2011שמחה שעברת את הניתוח בהצלחה וכמו שאמרת דרך חיים לחיים חדשים...יהיה לא קל בדרך אני עברתי גם לפני שבועיים באסותא בחיפה דר דוד חזן שגם רופא מעולה ואישיות מקסימה הכל בקטן ניגמרו הזלילות בלילה ואחרי הצהריים..ומה שרוצים מעכשיו הכל דופק כמו שעוןןןן שווצרי כל 3 שעות שמהו קטן לנסות לשתות מים והרבה בקיצר מאחלת לך דרך טובה והצלחה בהמשךךך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעב פסיכולוגיליאת אחרי06/02/2011
אני שבועיים אחריי אני מרגישה כל הזמן צורך לאכול וזה לא בגלל שאני רעבה זה רק בראש אני לא מרגישה את הבטן מקרקרת או תחושת רעב אבל פשוט בא לי אוכל אני מודעת לזה שאני לא יכולה לאכול אבל הראש לא מבין כלים להתמודדות אני אשמח מחר מוציאים לי תפרים נראה מה הדיאטנית תגיד.....ושיהיה שבוע פורה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאתתת
רוזי06/02/2011אני מצאתי לעצמי פיתרון אם תחושת ההרעב תמיד יש לי מרק 10 קלוריות ואם קצת שקדי מרק לי זה עזר מאוד בהתחלה וגם היום שאני מתקרבת לשנה זה מרגיע את התחושה של הקיבה ורעב תנסי שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעב פסיכולוגי - תגובה
שולה זק06/02/2011יקירתי ......תעסיקי עצמך במחשבות אחרות ולא הכל סובב אוכל.
הפטנט הכי טוב, קחי סוכריה בפה וטיילי ברחוב להנאתך (סתם דוגמא בנאלית) יש אלך ואחת דרכים להימנע מחשיבה רק על אוכל. אני מקווה שתקבלי כלים מהדיאטנית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת
אורטל06/02/2011גם אני הרגשתי ככה לאחר הניתוח,כל היום היה לי רק מחשבות על אוכל ובכלל לא הייתי רעבה..
כל היום רק בישלתי למשפחה,או ישבתי לידם שהיו אוכלים.
תביני שאנחנו לא עברנו ניתוח בראש,אז זה עדיין במחשבות שלנו למרות שלא רעבים
עניין של שבועיים גג את כבר תוכלי לטעום הכל מהכל וכבר לא תחשבי על אוכל...
אני חודש ושבוע לאחר הניתוח אז אני ממש מבינה אותך ואומרת לך שזה יעבור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודש ושבוע לאחר הניתוח 13 ק'ג פחותאורטל05/02/2011
חודש ושבוע לאחר הניתוח 13 ק'ג פחות :) תענוגגגג אני מאושרת לבנתיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטל כל הכבוד...
לילך.פ06/02/2011לא נראה שיש לך המון מה להוריד ... עם איזה BMI נכנסת לניתוח ? ואצל מי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראת טוב
רחלי06/02/2011בוקר טוב, את נראת טוב. בכמה התחלת את ה - BMI שלך????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטל...
עפרה06/02/2011קודם כל את נראית וואו...!!!
את בטוחה שעברת שרוול..? בטח היית ממש "רזה" כי 13 ק"ג עשו שינוי כזה מדהים...?
לא נראה שהיה מה להוריד...
כל הכבוד!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטללוששש
רוזי06/02/2011פשוט פצצהה אין לי ספק שאת עוד תצתיהיה דוגמנית על גהה בך תמשיכי בהצלחה שבועע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם איזה כייף לשמוע
אורטל06/02/2011תודה לכולםםםם :)
התחלתי עם BMI 41 משקל 92,קצת נמוכה 1.48
ואני רוצה לרדת עוד 15 ק'ג יספיק לי,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילך
אורטל06/02/2011נותחתי באסותא חיפה אצל ד'ר מחג'נה המקסים שהיה צריך לסבול אותי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטלושששששש
ריקי07/02/2011אין דברים כמוךך מאמיי את הורסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמונה לפני הניתוחורד04/02/2011
חודש לפני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד,צער לי להגיד לך...
לי (המקורית)05/02/2011שאת יפייפיה בכל משקל!!
חיבוק, לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד אני גם כן חושבת שאת נראית
ליאתול05/02/2011מהממת בכל מישקל .....
יופי פנימי וחיצוני לא משתנה בגלל מישקל.
מישקל יכול "ללכת" אך יופי פנימי וחיצוני רואים מרחוק תמיד!!!
המשיכי כך ..... מאחלת לך רק טוב בכל מה שתעשי
ממני ליאת ולצמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך ליצור קשר עם דר מחאג'נהשרה04/02/2011
שלום
אני מעוניינת לעבור ניתוח אצל דר מחאגנה בהמלצה של חברה שניתח בהצלחה בעבר
איך ניתן ליצור איתו קשר אישי ?
לפי כל הנתונים אני מתאימה לניתוח
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך ליצור קשר עם דר מחאג'נה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה05/02/2011שלום שרה
תוכלי להתקשר אלי מחר בבוקר בשעה 10
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבת שלוםורד04/02/2011
שלום לכולם
רציתי לעדכן שירדתי 30 ק"ג עוד 9 לBMI תקין
כרגע הBMI הוא 27.9
בנוסף אני מוסיפה לכם תמונה שלי מלפני כמה ימים (אני השמאלית מי שלא מכיר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את ניראת מהמם !!!!
ליאתול04/02/2011ממש מקסימה! כל הכבוד לך.
אני רק בהתחלה ומקווה בקרוב להיות במצבך.
שבת שלום ממני ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד את נראת סוף הדרך....
לילך.פ04/02/2011עזבי את החשבונות של ה BMI ... שימרי על הקיים!!! אשמח אם תשימי תמונה מלפני"שנחוש" את ההבדלים..... יתותחית כל הכבוד!!!!! גאה בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים
אפרת05/02/2011ורד את יפהיפייה אמיתית כל הכבוד את ניראת מדהים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו
A05/02/2011איזה כיף לך שאת לובשת ג'ינס :)
את נראית מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהגילה פ04/02/2011
ביום שני אחה"צ עברתי ניתוח שרוול, הבעיה היא הגרפסים והכאבים המלווים בשתיה.
מתי זה עובר, זה מאוד מייאש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה04/02/2011שלום גילה
בד"כ זו תופעה חולפת. חשוב להשמע להוראות הדיאטאנית לגבי האכילה
בכל אופן זה חולף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
גילה פ05/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני מתאימה לניתוחדרורית04/02/2011
אני בת 35 + נשואה ואם ל-7 ילדים. משקלי 95.5 קילוגרם. גובהי 164 ס"מ.
סובלת מכולסטרול ומעט לחץ דם. ניסיתי את כל הדיאטות האפשריות בלא הצלחה.
יש לציין שכולם (מלבד אבי) במשפחתי סובלים מהשמנת יתר וברקע אמי חולת לב לאחר 2 נתוחי מעקפים, סובלת מלחץ דם, סוכרת וכולסטרול, דבר שמגביר את סיכויי לחלות במחלות הנלוות להשמנת יתר.
אני שוקלת ברצינות אפשרות של ניתוח, האם אני מתאימה לכך?
ממתינה לתשובתכם המהירה
דרורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דרורית
רוזי04/02/2011אם 2 מחלות נילוות ניראה שכןןן מהייכן את 050 3337236 רווזי זבטאני גם בפייס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם על ההתיחסות
דרורית05/02/2011אני מאזור המרכז - גבול בני ברק רמת גן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות ליעוץ
שולה זק04/02/2011שלום דרורית
לפי הנתונים שמסרת את גבולית באינדיקציה לניתוח את BMI 35.6 וכותבת שסובלת מעט ממחלות רגע מו כולסטרול לחץ דם.
את צריכה לקבוע תור ליעוץ עם כירורג המנתח קיצורי קיבה את כל השיטות (טבעת, שרוול, מעקף) להגיע אליו עם מכתב המהרופא המטפל על ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות האכילה ולפי זה הוא יבדוק אם את עומדת בקריטריונים לניתוח ואם כן איזה ניתוח מתאים לך.
תפני לקופה בה את חברה ותבררי לאן את מקבלת הפניה - טופס התחייבות כספית.
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)