מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח מעקף קיבהרונה02/12/2010
עוד 18 יום לניתוח. מאז שהחלטתי ללכת על "זה",הפכתי לאדם שליו יותר, נגמרו המלחמות הפנימיות האין סופיות. אני לא אוכלת יותר, אך אני גם לא רבה ומלאת תסכולים עם כל ביס. השקט הזה בתוכי הוא חוויה שייחלתי לה תקופה ארוכה בחיי, וכמה היא נהדרת. אנשים שפוגשים אותי אומרים שאני נראית נפלא והם לא יודעים על קיומו של הניתוח. אני מתחילה לעכל ומחלחלת בי התרגשות לקראת השינוי. משתדלת לא לחשוב על כך יותר מידי, ברגע שהחלטתי אני הולכת על זה ומקווה שהפחדים לא ינהלו אותי ככל שהזמן קרב.
בטיוליי בפורום מצאתי שמרבית האנשים "משורוולים". אשמח לשמוע מאנשים שעברו מעקף קיבה. אני צריכה את תמיכתם.
המון תודה שאתם קיימים, חג שמח ושהאור יציף וימלא את המקומות החשוכים שבתוכינו.
רונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונה
אפי אלון02/12/2010היי
שמי אפי אלון כבן 40
עברתי ניתוח מעקף קיבה ב- 19.10 ברמב"ם
גם אני כמוך התלבטתי רבות, אך בעצה אחת עם הכירורג ולאחר שהסביר לי את ההבדלים, החלטתי לבחור בניתוח המעקף (אני מאמין שקיבלת הסבר על ההבדלים ואם לא, אשמח להציג לך אותם)
היום כחודש וחצי אחרי אני מרגיש נהדר, עוסק הרבה בספורט, ואופן כללי מרגיש נהדר(מקבל מחמאות מקיר לקיר)
במידה ותרצי לדבר- 050-8892952* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח מעקף קיבה - תגובה
שולה זק02/12/2010שלום רונה
גם עופר עבר מעקף קיבה.
תוכלי לצלצל אלי ולקבל את מספרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רונה
אהובה02/12/2010גם אני עברתי מעקף קיבה, ב7/10 ברמב"ם. מה שאת מתארת מאוד מזכיר לי את מה שהרגשתי לפני. עצם קבלת ההחלטה בלב שלם מאוד מרגיעה ומאפשרת לנו להרגיש שוב שליטה על חיינו. אני אישית הייתי כ"כ שלמה שזה עזר לי לגשת לניתוח כמעט ללא פחדים. היום אני פחות 17 ק"ג. הרגשה מצויינת. הכל הכל הכל יותר קל. אני מרגישה טוב, אוכלת מעט ונהנית מהמעט. בינתיים עושה הליכות 4-5 פעמים בשבוע. בקרוב תהיי גם את אחרי הכל . חג שמח ובהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אעבור מעקף -עוד 20 יום...
מל02/12/2010נעבור את החוויה, כמעט, ביחד. איפה מנתחים אותך? ומי המנתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמחחחחחחחחרוזי02/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חג שמח רוזי
משרוולת 402/12/2010אני רואה שלא רק לי יש נידודי שינה :)
מתי נותחת וכמה ירדת?
אגב את נראת נפלאו ניכר שכך את גם מרגישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחג שמח!
תהל02/12/2010רוזי יקירתי, חג אורים שמח!!!
שהאור והשמחה ילוו דרכך תמיד!
את נראית נפלא!!!!!!! :) יישר כח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהללללללל חג שמח
רוזי02/12/2010מלא אור ושמחה לך ובני ביתך אמן המון זמן לא שמעתי ממך כמה ירדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפרתאפרת01/12/2010
היי חברים אני כחודש אחרי הניתוח האם מותר לי לשתות כוס בירה שחורה? ממש בא לי
השאלה אם זה ניחשב מוגז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת
נטלי01/12/2010ברור שזה נחשב מוגז...יותר מדי מוגז.... ועדיייף שלא תגעי בנתייים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
נטלי01/12/2010ברור שזה נחשב מוגז...יותר מדי מוגז.... ועדיייף שלא תגעי בנתייים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי
דני02/12/2010את יכולה להפסיק לכתוב כל הודעה פעמיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
דני02/12/2010ברור שזה נחשב מוגז...יותר מדי מוגז.... ועדיייף שלא תגעי בנתייים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
נטלי02/12/2010מצטערתשזה מפריע לך לעין...זה לא בשליטתי...כנראה שהמחשב שלי עם וירוס או משהו שהוא שולח פעמיייםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת היתה בדיחה..
דני02/12/2010עושה רושם ששולתנו לא הבינה אותה,
ומחקה את כל ההודעות הכפולות,
כולל המכוונות שלי...
הכל טוב, אצלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני'לה
נטלי03/12/2010חח היא לא מחקה כנראה שזה נעלם לך מהעין...וכן אצלי הכל מצויין....
איך אצלך ?
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמח ומלא אור חברים יקריםרוזי01/12/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזיל'ה
נטלי01/12/2010חג שמח מאמי=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למירב שכזאתי בקשהיונית01/12/2010
אני נותחתי אחריך בחודש בדיוק גם אצל מחאגנה היקר אולי תוכלי ליעץ לי בתפריט היומי יש תור אצל הדיאטנית לעוד שבועיים כמה פרות ביום כמה מעדנים ביום כמות של פחמימות מודה לך מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ל-דליה
מירב שכזאתי01/12/2010שלום דליה :-)
לא קיבלת מהדיאטנית את הניירת בזמן האשפוז?
אני קיבלתי הנחיות ראשוניות ממנה.
לגבי התפריט היומי - זה די משתנה אצלי,
אני לא "הולכת לפי הספר" בדיוק.
לגבי לחם ודומיו - מותר לך רק צנימים עד חודשיים מיום הניתוח.
פירות - מלאי סוכר, אני מגבילה את עצמי לשניים-גג.
מעדנים? מדי פעם יוגורט, אבל לא כל הזמן. אני מניחה שהתכוונת לדיאט / דל וכו'.
אני אוכלת עד שאני מרגישה שובע, או קצת לפני זה. ובדר"כ זה מגיע די מהר ;-)
איך הירידה מאז הניתוח?
לכמה ימים אושפזת?
מירב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פשוט לא להאמין!!!אלון01/12/2010
אתמול הייתי אצל דיאטנית,
עליתי על המשקל.
לפני הניתוח שקלתי 142 ואתמול אני מגלה שאני שוקל 119.5!!
הורדתי כבר יותר מ 20 קילו!!!!
נכון שזה יותר תוצאה של ההחלמה ולא של הטבעת עצמה כיוון שדר' אבינוח סגר אותי לראשונה רק לפני כמה ימים (וגם מה שהוא סגר לא מספיק בכלל) אבל בכל זאת....
אני רואה חיים חדשים בפתח.
אני כבר ישן יותר טוב,
שורך נעליים מבלי לעצור את הנשימה,
שולח בגדים לחייט להצרה,
קונה פחות אוכל,
מתאמן בחדר כושר ובקרוב מתחיל גם טניס.
חיים חדשים בפתח....להוולד מחדש. לא עוד קטילותהשפלות ודחיות. בקרוב אני כבר לא יהיה שמן....
אני נולד מחדש...
כל החברים בעבודה מחמיאים (וגם החברות כמובן :) )
ממשיכים קדימה במלא המרץ.
ותודה כמובן לכולכם על התמיכה ועל ההקשבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלון אלון אלון כל הכבוד
שולה זק01/12/2010אני מתגלגלת מצחוק....הספקנות שלך לגבי הטבעת ועבודתה אתה סגור על 5 ומרגיש טוס, תהיה מאושר. ....בסוף נבקש מאבינוח לסגור אותך וירטואלית...תמשיך להקגיש טוב ולרדת במשקל. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגת אותייייייייי
אלון01/12/2010לסגור וירטואלית...
טוב, רק אחרי סגירה נוספת של 3 CC.
תודה על כל הברכות,
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכון וחג שמח לכל יקירי!!!נעמי01/12/2010
רציתי שזה יהיה עגול לסיום 3 החדשים למהפך הגדול בחיי, אבל לצערי לא!
ירדתי 29 קילו, שזה אומר שהיום נעמי שוקלת 121 ק"ג. ואני מרגישה נהדר, רק תמיד צריך משהו לקלקל, בעיות משפחתיות, ואני כל כך צריכה עכשיו שקט, אבל משהו למעלה אומר there is no perfection אז משפחתי מאד שמחה ולא מאמינים למהפך שקרה לכולנו. וממשיכים עם כל המרץ כמה שאפשר. כייף שאפשר ללכת, ולהכנס למכונית, ולא לחשוב בכלל על אוכל, שזה היה החבר הכי טוב. יש דברים הרבה יותר מעניינים. יקירי חג אורים שמח, וכל טוב לכולם. נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון וחג שמח לכל יקירי!!! - תגובה
שולה זק01/12/2010נעמי יקר,
וכמו שדיברנו, גם לך יש מקום בקומפלקס המשפחתי , למרות הבעיות שהתעוררו....דוקא עכשיו את ממקום של כח ואנרגיות חיוביות - מרגישה טוב ועם הרבה מוטיבציה להמשיך ולהצליח . אז זכרי שחשוב להיות לעיתים "אגואיסט" כי זה בסופו של דבר עוזר לסביבה הקרובה שלך.
חג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי איזה יופי כל הכבוד
אורנה LVIAA01/12/2010וחג שמח לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי את פשוט
רוזי01/12/2010תותחית כול הכבוד חג שמח בריאות ואור כול השנה לך ולבני ביתך באהבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי ... כל הכבווווווו
לילך.פ01/12/2010איזה כיף לשמוע שהק"ג נושרים בקצב מסחרר... גאה בך!
בשורות טובות לך ולבני משפחתך...
בהצלחה בהמשך נשיקות לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת לספר לכם על נעמי...
לי01/12/2010פגשתי אותה שילשום במכון כושר,נראת מדהים, מילא הקילוגרמים שנשרו ממנה, הכי בולט זה האושר ,הברק בעיניים,לבושה טי-שירט ומוכנה לאימון כמו תיכוניסטית...
נעמי,היה באמת תענוג לראות ולחבק אותך,מאחלת רק בריאות טובה ושנשמע רק בשורות טובות מהמשפחה.
אוהבת,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי,יקרה,-נפלא את נהדרת.
מל01/12/2010ד"ש ממני,מל.מאחלת לך המשך יוצא מן הכלל.- בכל התחומים(גם במשפחתיות)...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמיייייי ואהווווווו
ריקי02/12/2010מדהימה שכמותךךךךךךךךךךךךךךךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחלו לי בהצלחה!!!!ליאתול01/12/2010
מחר יש לי טרום ניתוח .
כזכור לכם דחו לי את הניתוח ואת הטרום ניתוח (הייתי אמורה להיות מנותחת ב - 9/12)
בכל אופן אני מחר בטרום ניתוח ואז אני אמורה לקבל תור לניתוח (דחיפה) בין כל המנותחים בדצמבר...
מוזר הרי בדרך כלל קודם יש תאריך לניתוח ולפי זה קובעים את הטרום....
אעדכן אותכם מחר...
נ.ב. מעודד אותי לקרוא ולראות את כל המנותחים שיורדים כל כך יפה.
כל הכבודדדדדדדד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לדעת מה זה טרום ניתוח?
גי.פי01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה
מירב שכזאתי01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מה זה טרום ניתוח
אורנה LVIAA01/12/2010בעצם טרום ניתוח זה שאת אחרי ביצוע כל הבדיקות ויש לך תור לרופא מנתח
שבחרת ורק לאחר שהרופא ראה את התשובות והכל תקין ושהמנתח הסביר את משמעות הניתוח וכו' אז קובעים תור לניתוח.
שיהיה בהצלחה לאלה שבדרך חג חנוכה שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרום ניתוח
שולה זק01/12/2010לכל מי שלא יודע מה זה "טרום ניתוח" באים למרפאה בבית החולים, עם כל הבדיקות, עוברים את בדיקת הכירורג ושיחה עם המרדים. בתום התהליך, מקבלים תאריך לניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתוול
נטלי01/12/2010שיהיה בהצלחה נשמה...הכל מסתדרר בסווף..:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולכם
ליאתול01/12/2010כל מה שנאמר על הטרום ניתוח נכון רק שאצלי קבעו גם תור לניתוח ובסוף דחו הכל כך שרק מחר אני אדע מתי יהיה הניתוח שלי...
בכל מקרה מתרגשת מאוד מאוד!!!!
תודה לכולכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרום ניתוח
אורטל02/12/2010היי
עוד שבוע יש לי ועדה ( קופת חולים מכבי )
וכבר הייתי אצל רופא כירוג המנתח , והוא נתן לי הפניה .
זאת אומרת שכבר עברתי את תהליך הטרום ניתוח ?
ומה שנשאר זה רק קביעת תור או שאני גם יצתרך ללכת שוב אל המנתח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא זה לא נחשב טרום ניתוח
ליאתול03/12/2010חמודה טרום ניתוח זה אחרי כל הבדיקות של קופ"ח + אישור עקרוני מההנהלה + יעוץ אצל המנתח (שזו הפגישה שאת עברת אצל הכירורג) - רק אחרי כל זה בא הטרום שבו מוודאים בביה"ח שאין מניעה לנתח מכל הבחינות.........ואז מקבלים תור לניתוח עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטל
אורטל04/12/2010אפילו אם זה בבית חולים פרטי " אסתוא " אמורה להיות פגישה אצל המנתח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאי אין ניתוח מתוכנן ללא פגישה
ליאתול05/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולםג'ו01/12/2010
שלום לכולם
קודם כל אני רוצה לציין שאני נהנה מאד לשוטט בפורום, הוא נותן הרבה כח ותקווה לכל מי שעבר או יעבור ניתוח קיצור קיבה
אני חדש כאן, שלושה שבועות אחרי ניתוח שרוול, ירדתי כבר 14 קילו (מ-135 ל-121) ומבסוט לאללה מהמצב החדש.
אני כבר אוכל הכל כולל הכל, בכמויות קטנות מאד וכמובן מקפיד להימנע מג'אנק פוד לסוגיו
חזרתי כבר לעבודה מלאה ואין לי שום בעיית תפקוד, אפילו הצלקות כבר כמעט נעלמו
סדר היום שלי מבחינת האוכל הוא:
בבוקר- כוס גדולה של נס קפה (לוקח לי בערך שלוש שעות לסיים אותה חחח)
צהריים- מרק ירקות (ולפעמים בנוסף או במקום קצת מוס טונה וירקות טריים)
בערב- 2-3 כפות פתיתים או פסטה וקוטג' או לבן
השינוי כל כך גדול!!!
רק אתמול חיכיתי לאישתי שעה בקניון בשעות הערב ובמקום לתקוע איזה לאפה או מקדונלדס כמו שהייתי עושה קודם אפילו אם לא הייתי רעב, הסתפקתי בבקבוק מים מינרליים וקריאת ספר טוב
לשילה ולשאר האנשים שמתכוונים לעבור ניתוח
אני עברתי ניתוח בבית חולים ציבורי, לא בחרתי את המנתח ולא ביקשתי הקדמות למיניהן.
סך כל העלות, כמה מאות שקלים עבור טפסי 17 שנדרשים לכל הבדיקות.
ביום שסיימתי את כל הבדיקות המקדימות נקבע לי תור לניתוח כעבור פחות מארבעה שבועות בלי שום פרוטקציה.
ביום הניתוח נודע לי מי המנתח (שבדיעבד היה מצויין- ואחד הרופאים היותר נחמדים שפגשתי) ולמרות שבבית החולים יש כמה מנתחים "מפורסמים" יותר לא ניסיתי לשנות- אני מאמין שההבדל לא כזה גדול וכולם מומחים ולפעמים דווקא הבכירים יותר עלולים להיות גם יהירים יותר
הניתוח התקיים בשעות הערב וממש כמה שעות לאחר הניתוח כבר הצלחתי לקום ולהסתובב קצת לבד (עד השירותים ובחזרה) ולמחרת כבר הצלחתי לשתות שלוק תה.
יומיים אחרי כבר הייתי בבית, לא נזקקתי למשככי כאבים ולא לשום דבר אחר למרות שבשבוע הראשון כמעט ולא הצלחתי להכניס כלום לפה וירדתי 10 קילו
עכשיו רק נשאר לי למצוא זמן לכושר בין העבודה התובענית, מסיבות חנוכה (מודה שלקחתי ביס אחד מהסופגניה) ושאר ענייני בית.
אבל הבטחתי לעצמי שתוך שנה אני מצליח לרוץ 10 קילומטר ואני אעמוד במשימה!!!
זהו היה לי צורך לשתף בסיפור שלי נקווה שההמשך יהיה מוצלח לפחות כמו ההתחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחתיין......
דני01/12/2010אני יכול להגיד לך שאני מרגיש בדיוק כמוך......
תן כבוד, יש לי קצת יותר ניסיון ממך,
אני להבדיל ממך נותחתי בדיוק לפני חודש!!!! אז צעיר.... תצדיע!!! :)
ירדתי מ- 124.8 ל- 102.6 בשלושה חודשים.
(הצלחתי לרדת 12 ק"ג בחודשיים לפני הניתוח)
גם אני נותחתי בבית חולים ציבורי ולא בחרתי את המנתח,
והיה אחלה....
אז שוב סחתיין, אולי נרוץ יחד את ה- 10 ק"מ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסגור שאנחנו רצים ביחד
ג'ו01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ו
נטלי01/12/2010כל כיף לשמוע על השינוי...
גם אני משרוולת חודש ושבוע ופחות 13 קילו....
שיהיה לכולנו בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על האינפורמציה
שולה זק01/12/2010שלום ג'ו וברוך בואך והצטרפותך לקהילתנו.
אני משוכנעת שהעדכון שהבאת חשוב מאוד, מאחר ולא לכל אחד האפשרות לפנות למרכזים הפרטיים.נכון שלעיתים התור בבתי חולים ציבוריים יותר ארוך, אך המנתחים הם אותם מנתחים.
ג'ו כל הכבוד להישג האישי. וידידי היקר...אל תזניח את הספורט - זה משתלם . מצא את הזמן ועזור לגוף לעצב עצמו. מניסיון.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחהההההההה ג
רוזי02/12/2010חג שמח תמשיך להתדכן לא לאכול שטיותתתתתתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמונת פנים עכשוויתדני01/12/2010
צילום עצמי מהבוקר, רישמית: 22 ק"ג ב-3 חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיחקת אותה
שולה זק01/12/2010אתה עשר!!!!! אלונה תשמרי עליו...:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני איזה תמונה כל הכבוד
אורנה LVIAA01/12/2010שיהיה לך ולאלונה בהצלחה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניייי
נטלי01/12/2010סחתייין עליייך....ללא ספק כל הנפייחות ירדה.... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני כל הכבוד!!!
נעמי01/12/2010אתה נראה פנטסטי, חג שמח לך ולאלונה. נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אדם מצומק ולא מאושר? נהפוך הוא
שולה זק08/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכונו היכונו !!!!!
דני09/12/2010אני מודיע בזאת, שלקראת סוף השבוע הבא צפוייה הכרזה מפתיעה.
היכונו היכונו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמז....
דני09/12/2010זה קשור לתמונה הזו - שצולמה הבוקר.
אני מקווה שאני לא נראה "מקומט"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני
רוזי10/12/2010ממש נירא מציין מה אם אלונה כמה ירדה שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסופ"ש כמעט נגמר
ליאור11/12/2010חיכיתי למסיבת עיתונאים והכרזה - וכלום אפילו לא פרומו .
מקווה שלא תצוץ פתאום בהודעה מתוך חדר האח הגדול ....
שבוע טוב לכולם
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
דניאל11/12/2010לא קראת טוב את הודעתי המקורית,
אמרתי שההכרזה, תהיה לקראת סוף השבוע הבא, לא הזה.
סבלנות.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסקרנות הרגה את החתול!!!!
שולה זק11/12/2010דני אני אמות עד סופ"ש הבא - במיוחד שלא אוכל לקרוא את הודעתך כי אשהה בנכר ללא מחשב....אזאנא רמז עבה שנפשי תרגע.
שיהיה שבוע טוב לכולם ורק בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא נורמאלי !!!!!
ליאור11/12/2010לחכות עוד שבוע ? שלם?
אני כמו ילד קטן , סןבל מבעיה קשה של דחיית סיפוקים.
תתחיל לשחרר רמזים :-)
שבוע טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
ערן09/12/2010יפה כל הכבוד לך כמו שאנחנו אומרים המלאים אנכנו מלאים במקומות הנכונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר' מחאג'נהאפי01/12/2010
שמי אפי אלון
נותחתי ברמב"ם ב- 19.10 ע"י דר' עסליה.
מרגיש בסדר גמור
מזה כחודש עושה הליכות בערב ומשחק כדורסל
לאחרונה נרשמתי לחדר כושר (ע"מ לעסוק גם בחיזוק הגוף ע"י הרמת משקולות)
שאלתי...
האם אפשרי לעסוק בספורט זה כבר?
היות ודר' עסליה נסע לארה"ב הייתי שמח עם תוכל לענות/לייעץ.
בתודה אפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדר' מחאג'נה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה01/12/2010אין שום בעיה אתה יכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמנם ירדתי כ-6 ק"ג מאז צולמה התמונהמירב שכזאתי01/12/2010
אבל במיוחד לד"ר מחאג'נה ;-)
שניתח אותי ניתוח שרוול, 13.9.2010
רמב"ם, חיפה.
איך קראת לזה אז, דוקטור? חמאה?! חחחחחחחח......
אז החמאה קצת הרבה ירדה ובינואר אני בביקורת...
מירב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב שכזאתי
גי.פי01/12/2010את מאזור הצפון?
דרך איזה קופ"ח? כמה זמן המתנת לתור לניתוח?
סליחה על כל השאלות ,אני מנהריה ואמורה להיות שבוע הבא ברמב"ם עם כל תוצאות הבדיקות, רציתי לדעת כמה זמן בערך ממתינים לתור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמתנה לתור
שולה זק01/12/2010שלום גי.פי
ההמנה ברמבם לתור לא קשורה לחברות בקופה זו או אחרת, אלא בעומס על הרופאים המנתחים וזמינותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך ובוקר טוב!
מירב שכזאתי01/12/2010נותחתי ברמב"ם לאחר שהייתי אמורה להיות מנותחת בכרמל,
וכמו שכל הצפונים יודעים - ד"ר חזן התפטר ואין יותר בריאטריה של קופ"ח כללית באזור.
לאחר שאישרו לי במנפ"ר,
הגעתי בדרך-לא-דרך לד"ר מחאג'נה (לא מעוניינת ממש לפרט פה, מצטערת),
ותוך חודשיים לערך נותחתי.
מניסיון של אחרים - הבנתי שלוקח זמן ממוצע לקבל תאריך לניתוח.
אם יש לך עוד שאלות,
אני פה
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירב
רוזי01/12/2010את ניראת ממש נהדר איזה כיף שמחה בשבלך המשיכי להדעכןןןןןן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רוזי
מירב שכזאתי01/12/2010:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוזי...
מל01/12/2010הייתי שמיחה לדבר אתך מתי מתאים לך? הטל. שלי:0528620064. מל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב שכזאתי
גי.פי01/12/2010יש אפשרות לדבר איתך (מייל, פייסבוק?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, תכתבי פה את המייל שלך
מירב שכזאתי02/12/2010ואחזיר לך מייל :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמייל
גי.פי02/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתהל01/12/2010
שלום לכם חברי פורום יקרים!!!
אני תמיד מתנצלת על כך שאינני מבלה פה כפי שנהגתי בעבר...
עומס השגרה רב ואני ממעטת בישיבה מול המחשב.
רציתי לשתף, אני בחודש החמישי להיריוני... אחרי ניתוח שרוול שהתקיים בסוף מרץ- מכאן שאני משורוולת כ-8 חודשים. ביממה האחרונה יש לי כאבים בצד, בסימן שנותר מהנקז. שאלתי היא האם יש קשר בין ההיריון, מתיחת האיזור לכאבים? או שכדאי לגשת ולברר?
אשמח לתשובה...
לילה נפלא!
תהל :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוף סוף מזל טוב בפומבי
שולה זק01/12/2010בוקר טוב תהל,
הייתי "ילדה" טובה ולא שיתפתי את חברינו בבשורות הטובות שלך, חיכיתי לאות ממך.
אז שיהיה לך המון מזל טוב.
שכחת לציין, שלמרות ההריון לא עלית במשקל ושאת מרגישה מצויין.
אישית תהל, אני ממליצה לגשת לרופא לבדוק את מקור הכאב. סביר להניח שזה כלום. שאלו לחצים של העובר שזז ומשנה תנוחות.
צר לי שלא פגשתיך לפני שבוע, אבל היה יום ארוך ומתיש בזיו.
תודה על עזרתך עם כל הפונות שאני מפנה אליך.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יקירתי...
תהל02/12/2010חג שמח !
מחצית ההריון הראשונה חלפה מעולה, תפקוד מעולה תודה לאל ובלי להעלות גרם! אפילו ירדתי קצת למרות שכעת אני בעצירה. כעת לקראת המחצית השניה צריך להזהר ולהישמר יותר :) אני רואה תמונות שלי מהימים "הגדולים" ופשוט מזדעזעת, אין סיכוי שאחזור לשם!!! אחרי ההריון בע"ה בכל הכח להגיע ליעד שלי.
גם לי חבל שלא הזדמן להיפגש, ביתי פתוח בפנייך תמיד...
בנוגע לכאבים- אתמול היה יותר טוב, שלשום זה היה בלתי נסבל (וכח הסבל שלי עצום!) קבעתי תור לד"ר וקסמן, רק בשבוע הבא.
יקירתי- בשורות טובות וחג נפלא!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעדכנתאפרת30/11/2010
הי אני חודש וחצי אחרי הניתוח והורדתי 15 וחצי קג
ההרגשה מדהימה ..............
איזה כיף לחזור לבגדים שכבר מזמן לא עלו עלי וכמובן לקבל הרבה מחמאות והכי חשוב להרגיש טוב עם עצמך ולהחזיר לאט לאט את הביטחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת
נטלי30/11/2010כל הכבוד !! תמשיכי ככה :) את בדרך הנכונה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
שולה זק01/12/2010אני אוהבת את התגובות החיוביות והאנרגיות הזורמות מהן.
את נראית נפלא. וכמו שאני תמיד נוהגת לחדד - המראה הוא מס ערך מוסף, העיקר הבריאות שבאה בעקבות הירידה במשקל.
בהצלחה בהמשך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוסקחיה30/11/2010
כמה פעמים לקחת לוסק ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאור
אורנה LVIAA30/11/2010לוסק לוקחים אחד ביום או עפ"י הצורך במידה ויש צרבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוסק - תגובה
שולה זק30/11/2010תתעיץ עם הרופא או הרוקח. לי בזמנו הומלץ אחד בבוקר ואחד בערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה מה שאני עושה
חיים30/11/2010מחר יש לי ביקורת אני אשאל בעז"ה
בכל אופן תודה רבה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נוטלת אומפרדקס כבר כמה שנים
מירב שכזאתי01/12/2010"טובות", עקב כיב בתריסריון וגם ריפלוקס.
התחלתי עם לוסק ואז קופ"ח שינתה לאומפרדקס, נו שוין.
בכל מקרה,
המינון שלי הוא כדור אחד בבוקר -
ורק אחרי חצי שעה ניתן לאכול.
מירב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)