מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ממושכים לאחר עקירה כירורגיתדינה28/08/2010
שלום,
לפני שבועיים וחצי עברתי עקירה כירורגית של שן בינה כלואה בלסת עליונה. העקירה הייתה קשה, לפי דברי הרופא, ולכן לקחתי אנטיביוטיקה מיד בתום העקירה למשך 10 ימים.
כעת אני מצליחה להגיע לפתיחה מקסימלית של הלסת אך הכאבים לא עוברים. אני מרגישה מתיחה כואבת כשאני פותחת את הפה, הקרנה של הכאב ללסת התחתונה וכאב באוזן.
הרופא המטפל טוען שזה יעבור, האם יש צורך בבירור נוסף? האם ייתכן שזה יהפוך לכאב כרוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ממושכים לאחר עקירה כירורגית
ד``ר יזהר שוחט28/08/2010הדבר עשוי לנבוע עקב נזק לשריר השותף בפתיחת הלסת ולהמשך אף מס' שבועות. יש צורך בבדיקת כירורג פה ולסת על מנת להעריך את הצורך בהמשך טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיפול
דינה28/08/2010תודה על התשובה.
במידה ואכן נגרם נזק, מה ניתן לעשות? (מהו המשך הטיפול?)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בלשוןבני27/08/2010
יותר משבועיים שאני סובל מפצעונים נפוחים מעט בחלק הקדמי של הלשון, יש ימים שבהם ממש אזור שלם מתנפח (אוסף של בלוטות קטנות ומעצבנות בצדי הלשון ובחלק הקדמי, הרוב מתרכז בשליש הקדמי של הלשון ובעיקר בדפנות)
רופא המשפחה רשם לי דקטרין, השתמשתי כמה ימים היה שיפור הפסקתי וזה שוב התפרץ.
בשנים האחרונות מידי פעם אחרי מאכלים מסויימים (עגבניות למשל בחומציות מסויימת) הרגשתי שהלשון שלי מתחילה להתנפח מייד להיות עוקצנית ואותם שלפחויות/פצעונים היו יוצאים (לאחר שטיפה במים וצחצוח שיניים זה היה נרגע בדרך כלל עוד באותו יום ונעלם)
לאחרונה זה פשוט לא נעלם ומאוד מציק.
יש למישהו עצה?
אגב אני בן 37 בריא באופן כללי, לא מעשן ולא שותה באופן קבוע.
אשמח לעצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בלשון
ד``ר יזהר שוחט28/08/2010אנא גש לבדיקת רופא מומחה לרפואת הפה לצורך התאמת טיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורך ל"לפוצץ" רוק כדי לנשוםיולי25/08/2010
שלום לרופאים. אני בן 46 ללא בעיות רפואיות.בשבוע האחרון החלה אצלי תופעה מוזרה והיא צורך עז לפנות רוק המצטבר באזור הלוע העליון ואשר חוסם את דרכי הנשימה שלי.הרוק מרגיש לי בצקתי.המצב גורם לי לכמעט חנק ואני נאלץ לנסות ולנשום ע"י פינוי הדרך בצורת הוצאה מהירה של אויר פעם אחר פעם עד שאני מצליח לנשום . זה קורה כל מס 'דקות למשך שניות ארוכות . מה עושים ? זה מוכר למישהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צורך ל"לפוצץ" רוק כדי לנשום
ד``ר יזהר שוחט28/08/2010אנא גש לבדיקת רופא אא"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכתשית יבשה לאחר עקירהד``ר דניאל ניצן25/08/2010
שלום,
עברתי עקירת שן בינה תחתונה לפניכ- 3 שבועות. לאחר כמה ימים חזרו לי הכאבים והרופא אבחן מכתשית יבשה למרות שהמקום נראה טוב והחלים יפה. מאז עברתי שני טיפולים במכתשית מכיוון שכל פעם חוזר לי הכאב. אני 4 ימים אחרי טיפול שני במכתשית(אשר בפני עצמו מאוד כואב) והכאבים חזרו ובענק- נראה שאלו הכאבים הכי חזקים שהיו לי. מה ההליך המומלץ במצב זה- רופא אחד אמר לי כבר לפני הטיפול השני לא לגעת והרופא שטיפל בי אמר שאין ברירה וחייבים לטפל.... אני משתגעת מכאב ומתוכננת לי נסיעה עוד שבוע... אשמח להמלצות
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכתשית יבשה
ד``ר יזהר שוחט28/08/2010מכתשית יבשה עשוייה להמשך אף מספר שבועות ויש צורך בטיפול כל עוד נמשכים הכאבים. נדרשת חבישה ןכיסוי איזור העקירה עד להחלמתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
מירי29/08/2010הכירוג המטפל תחילה שם אמוג'יל וזה לא עזר, בהמשך גירד את העצם ליצור דימום ושם חומרים נוספים ושבוע אחרי זה המצב החמיר מאוד לכאבי תופת בלתי נסבלים. כעת הוא מציע חירור דפנות העצם (קידוח) כדי ליצור דימום מתמשך. האם זה מומלץ? אני חוששת שלאור נטיית כריש הדם להינתק זה יקרה לי שוב.. כירוג אחר אמר לא לגעת מלבד חבישות ולשים חומר, אך כשהחומר יוצא אני "רואה כוכבים". לא ישנתי כבר כמה לילות ולאורך היום אני לא מתפקדת (כל זה עם משכחי כאבים וכדורי שינה). מה ההמלצה? לעזוב ולסבול או לקדוח? מה הכי יקל על הכאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
ד``ר יזהר שוחט01/09/2010הטיפול המקובל כיום הינו חבישה בלבד ולא קידוח או יצירת דמם במידה ואכן קיימת האבחנה של מכתשית יבשה. לעיתים נדרשת לבישה לטווח ארוך המוחלפת מדי יומיים שלושה תחת הרדמה מקומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליקים בפהאדגר25/08/2010
שלום אני בן 25 מי זה 3-4 שניים אני סובל מי קליקים באזור הפה
מה עושים
שמעתי על בדיקה סי טי האים אפשר לעשיות בבית חולים זה אני מנוי בכללית מושלם ואיפה עושים את זה אבקש את תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליקים בפה
ד``ר יזהר שוחט28/08/2010קליקים ללא הפרעה תפקודית או כאבים אינם דורשים טיפול.
בדיקת הסיטי הינה בדיקה יקרה הכוללת קרינה ואינה הבדיקה הראשונה המבוצעת. יש להבדק ע"י כירורג פה ולסת לצורך החלטה בנחיצות הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומהאנריקה22/08/2010
לד"ר :
אני בן 50. אין לי בעיות רפואיות.
עקב מין פצע שגילה רופא השיניים (שלא הפריע לי בכלל) הלכתי למומחה פה ולסת.
האם הוא יכול לקבוע רק ע"י הסתכלות שיש לי פפילומה?
איך מקבלים את הוירוס? אולי אישתי צריכה להבדק? מה הסיכונים?
בתודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה
ד``ר דניאל ניצן23/08/2010שלום
לפפילומה מראה אופייני מאוד.
בדרך כלל מוציאים אותה ושולחים לבדיקה מיקרוסקופית, וזו הדרך היחידה לאבחנה ודאית.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תחושה בלסת עליונהורד20/08/2010
שלום, לפני חמישה ימים עברתי ניתוח אנדוסקופי + יישור מחיצת האף +קיצור קונכיות בהרדמה מקומית. מאז הניתוח יש חוסר תחושה באיזור של 2 השיניים הקדמיות העליונות. האם יתכן שנפגע עצב כלשהו? האם התופעה אמורה לחלוף? מתי? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תחושה בלסת עליונה
ד``ר יזהר שוחט23/08/2010אנא פני לרופא המנתח לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיזי עצם בחניכיים לאחר העקירהליאת20/08/2010
שלום רב,
אימי עברה עקירה של 3 שיניים עליונות לפני חודש וחצי. מיד הופיעו זיזים בחניכיים וזה מלווה בכאב למגע.
מה ניתן לעשות ע"מ לאפשר התקנת תותבת עליונה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיזי עצם בחניכיים לאחר העקירה
ד``ר יזהר שוחט23/08/2010ניתן בפעולה כירורגית להחליק את הזיזים הבולטים על מנת להקל על התאמת התותבת. אנא פני לבדיקת כירורג פה ולסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליאת23/08/2010שלום רב,
תודה על תשובתך.
האם ניתן להגיע למרפאך בתל השומר באופן דחוף?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיז בבלוטת הרוקרז19/08/2010
שלום רב!
לפני כחמישה שבועות לערך בעת ארוחה הרגשתי כאב לא ברור מתחת ללשון והתנפחה לי בלוטת הרוק הגדולה מתחת ללסת בצד שמאל. לאחר כיומיים בערך של כאבים ונפיחות החלה לי מוגלה באחת מהבלוטות הקטנות שמתחת ללשון (אלו שבבסיס הלשון היכן שישנו חיבור בין הלשון לרצפת הפה- היה נראה ממש כאילו הבלוטה הפכה לחצ'קון). לאחר כשבוע של כאבי תופת ונפיחות ולאחר שהבלוטה התפוצצה פעמיים והתיזה נוזל מוגלתי, הנפיחות בבלוטה הגדולה ירדה, אך לצערי נשאר לי מעין גוש (שאם לוחצים על הבלוטה הוא בצבע לבן וקשה מאוד) ונפיחות בבלוטה הקטנה מצד שמאל (היכן שהתפתחה המוגלה). רופא אא"ג בדק ואמר שהוא לא ממשש אבן, אך נתן לי אנטיביוטיקה שלא עזרה לי והפניה לרופא פה ולסת בתל השומר, לצערי התור הקרוב הוא לעוד 4 חודשים, וכרגע אני סובל מכאב עת האכילה רק לעיתים תכופות, אך בעיקר העניין מציק לי מכיון שגם רופא האא"ג לא ידע לומר לי מה זה וגם רופא שינייים אמר שאין לו מושג במה מדובר (כי זה לא מרגיש כמו אבן). השאלה היא האם להיות שאנן ולחכות 4 חודשים או להקשיב לסובבים לי ולבדוק את זה מיידית כי לא עלינו זה יכול להיות משהו חמור יותר. ניסיתי לחפש רופא כירורג פה ולסת באופן פרטי ולצערי אני לא מוצא. האם יש המלצות מה לעשות? כמו מה זה נשמע לכם?
תודה , רז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיז בבלוטת הרוק
ד``ר יזהר שוחט23/08/2010התופעה נשמעת כמתאימה לאבן בבלוטת הרוק התת לסתית. יש צורך בצילום הבלוטה והצינור המנקז על מנת לאתר את האבן.רשימת כירורגים פה ולסת מצויה באתר משרד הבריאות או ההסתדרות לרפואת שיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לביובסיהאורלי19/08/2010
בזמן טיפולי שיניים אצל גברת מצאו כתם שחור 0,5מ"מ על שפה שהופיע לפני כחצי שנה.
לאחר יעוץ רופא פה ולסת,הומלץ לעשות ביובסיה.אם זה החלטה נכונה או אפשר לחקות
שזה יעבור ללא התערבות(דרך שמרני).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיה
ד``ר יזהר שוחט23/08/2010רק הוצאת הנגע ובדיקה פתולוגית שלו יאפשרו אבחנה סופית ומוחלטת. במידה ומדובר בנגע חדש שהופיע פתאום ומשנה את גודלו מומלצת הוצאתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בכאבים מבקיעת שן בינהשלי18/08/2010
שלום,
הפנו אותי לכאן מפורום רפואת שיניים...
אין לי מקום לשיני הבינה אך גם מסוכן לעקור בשל קירבה לעצב. חוץ מזה, בצילום רואים שבאחד הצדדים למעלה יש 2 שיני בינה, נעקור אחת, תצא אחת נוספת.
אחת השיניים בוקעת עוד קצת החוצה וזה כואב כי נושכת את הבשר שעל השן. האם ישנה דרך להקל על הכאבים, זמנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בכאבים מבקיעת שן בינה
ד``ר יזהר שוחט23/08/2010שטיפות פה עם כלורהקסידין וציחצוח המקום עשויים להקל על הכאב. מומלצץ בדיקה ע"י כירורג פה ולסת שיעריך את מצב השיניים והסיכון שבעקירתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שיניים בהרדמהיפית18/08/2010
שלום,
פונה אני אליכם מתוך ייאוש וחוסר אונים.
בעלי בן ה28-חייב לעבור טיפול שיניים באופן בהול.ובגלל שהוא מפחד מרופא שיניים הוא לא מסוגל ללכת לטיפולים אפילו לא לעזרה ראשונה ושולל בתוקף, אלא אם כן זה יהיה בהרדמה כללית כפי שעשה בעבר.
ןקצת רקע: בעלי נולד עם מום לב כחלוני ונוטל כדורים באופן תמידי : קומדין, איקאפרס ווראפרס.
והמצב בפה שלו לא מוסיף ולא מועיל לבעיות הלב הקיימות.
הלכנו לרופא כדי לקבל הצעה בהרדמה כללית ומדובר בסכום לא מבוטל קרוב ל -100 אש"ח - כי הוא חייב לעבור שיקום פה הכולל ניקוז סינסיטים בחלל האף והפה.אין ספק שהמקרה של בעלי מורכב ולא רגיל.
יש לי ביטוח מקיף של חברת הראל - אבל זה לא ממש עוזר כי לא מוכנים לעשות בהרדמה וללכת לעשות זאת באופן פרטי זה יקר ולא מתאפשר לנו כלכלית.
פנייתי אליכם- האם קיים פתרון אחר שניתן ליישם???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שיניים בהרדמה
ד``ר יזהר שוחט23/08/2010טיפולי שיניים כיום אינם כלולים בסל הבריאות ולכן יש צורך בתשלום עבורם. ניתן לפנות לקופת החולים לבחינת אפשרויות הטיפול והמימון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליקים בלסתDanilow18/08/2010
שלום
לאחרונה הופיע לי בפתאומיות קליקים בצד ימין של הלסת.
רציתי לשאול האם יש סיבה לדאגה בכך שהתחילו לי קליקים בלסת בצד ימין בלבד - רק כאשר אני מבצע הזזה מכוונת של הלסתות לצדדים
אין את הקליקים לא בלעיסה, לא בפיהוק - אך ורק בפעולה מכוונת שלי.
אין כאב או לחץ בפה ובלסת בכלל
האם מצריך טיפול רפואי ?
במידה וכן, לאיזה רופא עליי לפנות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליקים בלסת
ד``ר יזהר שוחט23/08/2010קליקים הם תופעה שכיחה וכל עוד אינם מלווים בהגבלה תפקודית וכאב אינם דורשים טיפול למעט מעקב ע"י רופא השיניים המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לסת תפוסה - מפרקי הלסתמאיה18/08/2010
שלום רב,
רקע: זה למעלה מ-10 שנים שאני סובלת מלסת תפוסה, שלא מפריעה הרבה לתפקוד היומיומי ואחת לכמה זמן נתפסת ברמה שזה רק מציק ולא מגביל.
לפני כשבועיים-שלושה קמתי בבוקר כאשר הלסת תפוסה מאוד: כואבת מאוד, אני לא יכולה ללעוס כלום ואפילו הכאבים הקרינו לאיזור השיניים והראש. המצב הזה נמשך עד היום. בשבוע האחרון נתנו לי תרופה לריפוי שרירים/אנטי דלקתית כדי להקל על הכאב, ובאמת הכאב (רק באיזור השיניים) קצת עבר, אבל עדיין - אני סובלת מכאבים ולא יכולה לאכול כמעט כלום...
בבדיקות בעבר, אמרו לי שככל הנראה זה נובע מנעילת לסתות או סגירה לא נכונה של הלסתות ושככל הנראה אצטרך סד לילה.
שאלתי: עד שמטפלים בנושא אחת ולתמיד - מה אפשר לעשות בנתיים כדי להעביר את הכאבים ולהיות יכולה לאכול אוכל מוצק? יש לי תחושה שאולי יש גם פגיעה במפרק...
לצערי רופאי פה ולסת בקופ"ח אליה אני שייכת יוצאים לפגרה מה שאומר תורים לעוד הרבה זמן,
כך שאשמח אם תוכלו גם להמליץ לי על רופא.
תודה רבה מראש,
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסת תפוסה - מפרקי הלסת
ד``ר יזהר שוחט23/08/2010אנא פני למרפאת פרקי לסת באונ' ת"א, בי"ח תה"ש או הדסה עין כרם. למעט טיפול נוגד דלקת וכאב וכן כלכלה רכה אין טיפול נוסף לשלב החריף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירה כירורגיתדינה16/08/2010
שלום,
לפני חמישה ימים עברתי עקירה כירורגית של שן בינה כלואה. התהליך לקח שעה וחצי וכלל השחזה של העצם ולא מעט תפרים. מאחר והעקירה הייתה קשה מאוד (לדבי הרופא) אני נוטלת אניטיביוטיקה ומשככי כאבים.
כרגע אני עדיין נפוחה, יש לי שטף דם בפנים, החניכיים שלי נפוחות, סגולות, אדומות ולבנות באיזור החתך. אני עדיין סובלת מכאבים, קושי בדיבור, קושי בפתיחת הפה וכמובן איני יכולה ללעוס...בנוסף יש לי חולשה וסחרחורות.
האם התופעות שציינתי נורמליות? תוך כמה זמן לצפות לשיפור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירה כירורגית
ד``ר יזהר שוחט17/08/2010תופעות כפי שציינת נורמליות במהלך 3 הימים הראשונים אחרי העקירה. במידה ונמשכים מעבר לכך יש צורך בבדיקה ע"י הרופא שביצע את העקירה. כדאי שתיגשי להיבדק בהתאם על מנת להחליט על צורך בטיפול נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)