מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקירת שיני בינה -כמה זמן בין לבין?תמר11/09/2012
שלום, עברתי לפני שבועיים עקירה של 2 שיני בינה בצד ימין (למעלה ולמטה)
עברתי את העקירה בהדסה עין כרם אצל כירוג מומחה ומומלץ מכיוון שכמה רופאי שיניים אמרו שיש לי סיכון בפגיעה בעצב כי השיניים קרובות מידי לעצב.
העקירה עברה בהצלחה.
כמובן שנשאר לי עוד 2 שיניים לעקור ומבחינה כספית אצטרך לחכות עוד כחצי שנה עד שנה, ושאלתי היא האם מרווח זמן בין העקירות יכול להוות בעיה לחץ השיני בינה הנותרות על השיניים או באיזון הגוף או כל בעיה אחרת?
או שזה בסדר לחכות קצת...
אשמח לשמוע חוות דעת נוספת.. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר עדי אריאלי16/09/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגית_פה_ולסת_סרטן_הפה_והלוע' id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תמר20/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים על החניכיים לאחר כל טיפולרפאלה11/09/2012
שלום רב. לאחרונה התחלתי טיפול שיניים הכולל שני טיפולי שורש בשיניים 25 ו27 בצד שמאל למעלה. כיום לאחר כל טיפול הכולל גם זריקות הרדמה יוצאות לי פצעי אפטות על החניכיים עצמן בדרך כלל באזור בו בוצעו הזריקות. האם זה נורמלי ובסדר שיוצאות אפטות לאחר כל טיפול שיניים? ומדוע זה קורה? במיוחד שאך פעם לא קרה לי דבר כזה בטיפולי שיניים. האם זה קשור לניקיון המכשירים והאביזרים במרפאה? אשמח לקבלת תגובה. תודה ושנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים על החניכיים לאחר כל טיפול - תגובה
ד``ר עדי אריאלי16/09/2012שלום רפאלה,
ישנם מטופלים המגיבים לכל טיפול שיניים באפטות. אין מדובר בתהליך זיהומי. כדאי לברר את הסיבה לנטייה לאפטות אצל מומחה לרפואת הפה או באחת ממחלקות רפואת הפה (באונ' ת"א או בהדסה).
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי שיניים באוניברסיטה. כדאי?אלמוני10/09/2012
הלכתי לכמה מרפאות שיניים וכל רופא מביע דעה אחרת.
התרשמתי מכל הרופאים שהם לא אומרים דברים שלא כדאי לעשות, אבל כל אחד אומר משהו אחר, והם חלוקי דעות בנושאים מסוימים..
באחת ממרפאות השיניים הרופא אמר לי את האמת שהמצב שלי בעייתי ולא הציע פתרונות חלקיים והפנה אותי לאוניברסיטת ת"א.. אמנם הוא הפסיד לקוח אבל לפחות יצא ישר ואמר את האמת במקום למלא לו את רשימת הטיפולים שרופא כללי יכול לעשות כדי להרוויח עליהם כסף.
השאלה שלי היא כזאת. האם מומלץ לדעתכם לעשות טיפולים באוניברסיטה? (בת"א).
הבנתי שהמחירים זולים והתוכניות טיפול נראה לי יהיו כמו שצריך כי זה לצורכי לימוד ובפיקוח מרצים מנוסים. המינוס היחידי שאת הטיפולים עושים סטודנטים בחלקם לא מנוסים (חלקם אולי כן).. אבל הם צריכים לקבל את הניסיון איכשהו לא? וסה"כ מדובר בחברה רציניים שהם רופאי השיניים של המחר.
אגב יש לי בעיות סגר, והשתלה שצריך לעשות לפי מה שהתרשמתי עד כה.
בגלל שאני מניח שלמדתם באוניברסיטה מתישהו (אפילו אם זה לפני שנים רבות ובאוניברסיטה אחרת) אני מקווה שיש לכם מושג איך זה פחות או יותר ותוכלו לעזור לי בנושא. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי שיניים באוניברסיטה. כדאי? - תגובה
ד''ר פאדי חורי11/09/2012טיפול באוניברסיטה יכול להיות מצויין ולא משנה אם המטפל הינו סטודנט או מתמחה כי ישנו פיקוח על הנעשה.
מצד שני תוכל למצוא רופאים פרטיים עם ידע ונסיון רב שיכולים לתת לך מענה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. התגובה תרמה לי
אלמוני11/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן רגישה לקור וחוםשמואל10/09/2012
שלום,
אני סובל מרגישות לחום וקור בשן מסוימת, אני חייב לציין שהכאב אינו מקור/חום גבוה אלא טמפרטורה אפילו ממוצעת.
הרופאת שיניים עשתה לי צילום והיא אמרה שלא רואים כלום בצילום והכאב יכול לנבוע משיניים רגישות ונסיגה של חניכיים.
איזו משחת שיניים שנועדה לשיניים רגישות יכולה לעזור לי?
האם לגרגר כוס מים עם מלח גם יעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא ענו לי
שמואל11/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשן רגישה לקור וחום - תגובה
ד``ר עדי אריאלי16/09/2012שלום שמואל,
אם אכן הרגישות לחום וקור מקורה מחשיפה צווארית של השן כתוצאה מנסיגת חניכיים, אז הטיפול הראשוני הוא שימוש במשחות שיניים המיועדות לכך. מדובר במשחות לשיניים רגישות. קיימים בשוק מספר מותגים מוכרים. מי מלח לא יעזרו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיני בינהגל10/09/2012
היי אני בת 23 ו4 חודשים. לא צמחו לי עדיין שיני בינה, וטפו טפו טפו עד עכשיו הכל בסדר ולא כואב.
רציתי לשאול מה הסכויי שהשיניים האלה עוד יצמחו מתישהו?
בכל מקרה, אין לי מקום בפה לעוד שיניים. ככה שמאוד מלחיץ אותי שאם הן כבר תצאנה- יהיה צורך בהסרה כירורגית.
מה הסכויים לצמיחת שיני בינה בגיל הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר עדי אריאלי16/09/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגית_פה_ולסת_סרטן_הפה_והלוע' id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לקבל תשובה לשאלתיטלי10/09/2012
שלום, יש לי כח הזמן תחושת זרמים חשמליים בשיניים התחתונות ורה התחיל מאז שרכשתי מכשיר לעיצוב סנטר אשר עובד בשיטת פולסים חשמליים אשר מקווצים את שרירי הסנטר/צוור (נמכרים כאלה גם לאזור הבטן/ידיים) המכשיר עובד על סוללות ומעביר פולסים חשמליים בתדרים שונים. השתמשתי במכשיר כחודש והפסקתי עקב תחושה של זרמים חשמליים שלא פוסקים בשורשי השיניים של הלסת התחתונה. הזרמים מתגברים בעיקר השעות המנוחה של הלסת (בלילה). עבר כבר יותר מחודש שאני לא משתמשת במכשיר אך הזרמים החשמליים לא פוסקים האם איתכן שגרמתי לאיזה שהוא נזק או פגיע בשורשי השיניים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה לשאלתי - תגובה
ד''ר פאדי חורי11/09/2012לפנות לחברה שממנה רכשת את המכשיר ולהסביר את התלונות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חור בשן בינהאבי09/09/2012
שלום ,
רופא השיניים בדק ואמר שיש חור בשן בינה עליונה ימנית ושכדאי לעשות לה סתימה.
1) האם לסתימה בשן בינה מומלץ רופא מומחה או שגם רופא שיניים כללי יכול לבצע?
2) מה ההשלכות העתידיות של ביצוע סתימה בשן בינה? (טיפול שורש בעתיד וכדומה)
3) האם מומלץ סתימה לבנה או אמזלגם למרות רעילותה?
4) לכמה שנים אמורה להחזיק סתימה בשן בינה?
המון תודה מראש, וסליחה על כמות השאלות:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חור בשן בינה - תגובה
ד''ר פאדי חורי09/09/2012שלום לך אבי
כל רופא שיניים יכול לבצע את הסתימה
אם הסתימה תבוצע טוב אין השלכות עתידיות
מומלץ סתימה לבנה
במקרה הכי גרוע -לעקור את השן בינה לאחר שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר, האם
אבי09/09/2012ביצוע הסתימה עלול לזרז צורך בעקירה בעתיד? (השן בעיתית לעקירה, ותצטרך ניתוח כירוגי).
האם סתימה לבנה תחזיק פחות שנים?
תודה!:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר, האם - תגובה
ד''ר פאדי חורי11/09/2012ביצוע הסתימה רק ידחה את העקירה.
אורך חיים של סתימה לבנה כמו שחורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים שחורים בשינייםגל09/09/2012
עשיתי טיפול הלבנת שיניים אצל רופא. כפי שנאמר לי לא שתיתי קפאין, אלכוהול וכו' לשלושה שבועות והוא הבטיח שאחר כך זה ישאר לבן לשנה. היום אני שבוע אחרי הטיפול וגיליתי שהשיניים עם כתמים שחורים אפורים וזה לא יורד לי בצחצוח. מה עלי לעשות? האם יש איך לתקן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים שחורים בשיניים - תגובה
ד''ר פאדי חורי09/09/2012שלום לך גל
ממליץ לך להמתין לפחות עוד שבןעייפ שהצבע יתייצב ולאחר מכן להחליט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפלה חתיכה מהקרמיקה של הכתראנה08/09/2012
לקרובת משפחה שלי נפלה חתיכה דיי גדולה מהקרמיקה של הכתר בשן הקדמי ורואים את המתכת. זה כתר של 8 שיניים וזה ממש יקר לעשות אחד חדש וזה גם לוקח דיי הרבה זמן והיא עובדת עם אנשים וזה מאוד לא אסתטי. יש משהו שהיא יכולה לעשות? אין איזה חומר שאפשר להשלים בעזרתו את החתיכה החסרה?? או לצבוע לפחות? פתרון זמני זה גם טוב, עד שיעשו לה כתר חדש... תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפלה חתיכה מהקרמיקה של הכתר - תגובה
ד''ר פאדי חורי09/09/2012שלום לך אנה
ניתן לבצע תיקון חרסינה במרפאה כעזרה ראשונה .הבעיה שלפעמים התיקון מתנתק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי מלח//07/09/2012
שלום לכולם
אם מגרגרים עם מי מלח כמה זמן אי אפשר לאוכל או לשתות ומה מותר?
יום טוב לכולם
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי מלח - תגובה
ד``ר עדי אריאלי16/09/2012שלום,
אחרי מי מלח אפשר מיד לשתות ולאכול
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתפרץ עם שאלה נוספת בקשר למי מלח.
אלמוני16/09/2012האם שתיפה במי מלח ניתן להשתמש בזה כל ימות השנה או רק לאחר עקירות? (איך מלח משפיע על השיניים באופן כללי?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלבנת שינייםanna07/09/2012
אני שוקלת לעבור הלבנת שיניים ובודקת שיטות שונות.
עד כמה שאני מבינה האופציות הן סד ביתי או טיפול במרפאה ב LED או לייזר.
יש העדפה לשיטה מסוימת? אני יודעת שיש הסתייגות מלייזר ושעצם החימום פוגע בחניכיים ובשיניים ויוצר רגישויות - זה תופס גם לגבי שיטת ה LED? מה ההבדל בינה לבין הלייזר ואיך ה LED תורם בכלל לפעילות הכימית אם מדובר באור קר?
ובנוגע לחומר - מה יעיל יותר ובטוח יותר carbamide peroxide או hydrogen peroxide?
יש אחוז מסוים של חומר פעיל שאתה ממליץ עליו?
בעקרון אני צריכה הלבנה די קלה ולא משהו אינטנסיבי מידי, אני לא רוצה שזה יהיה מובחן יותר מידי שהשיניים עברו הלבנה.
תודה רבה על המענה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלבנת שיניים - תגובה
ד``ר עדי אריאלי16/09/2012שלום אנה,
שתי השיטות משיגות את אותה תוצאה בסופו של דבר. שיטת ה-LED היא שיטה בה משתמשים באור קר שאינו עושה נזק לשן. שיפעול החומר הוא כימי האמצעות אורך הגל של אור ה-LED.
בשימוש בחומר טוב (ויקר על פי רוב) ולפי הוראות היצרן לא אמור להיות נזק ולא משנה באיזו שיטה משתמשים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לדוקטור
מישקה19/09/2012על תשובה נהדרת.
יוסי כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיני בינהבחור07/09/2012
אני בן 21 וצמחה לי שן בינה בצד שמאל למטה בצורה לא טובה 90 מעלות אני חושב, הרופאת שיניים שלי המליצה לי לעקור אותה ואת הבינה שלמעלה באותו הצד שיציאה בסדר משום שאם נעקור את הבינה שלמטה העליונה בעקבות זאת תתחיל לצנוח או לעשות בעיות,
האם באמת כדאי להוריד את שניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיני בינה - תגובה
ד''ר פאדי חורי09/09/2012שלום לך בחור
תקשיב לעצות של הרופאה שלך.היא צודקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר הסבר?
בחור11/09/2012למה השן בינה העליונה אמורה לעשות בעיות ברגע שיורידו את הבינה שלמטה?
כדאי ללכת למומחה? או לכל אחד שעושה עקירות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר הסבר? - תגובה
ד''ר פאדי חורי12/09/2012שלום לך בחור
ברגע שעוקרים את התחתונה אז העליונה מתחילה לבקוע יותר לכיוון השיניים התחתונות ומפריעה לסגר.
אתה יכול לגשת לכל רופא שיניים שיודע לעקור שיני בינה ולא חייב מומחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי הייתה בעיה כזאת
שמואל11/09/2012הייתה לי שן בינה בצד ימין למטה שצמחה לא נכון, כאילו השורשים הולכים ללחי ואותה מן הסתם יש לעקור, ואת העליונה הכירורג המליץ לעקור מכיוון שבעצם אין לעליונה אינטרקציה עם כלום והיא פשוט תמשיך לצמוח או משהו כזה..... קיצר הרופאת שיניים ששלחה אותי אליו אמרה שזה שטויות וזה לא יקרה ביום אחד, אלא בעוד הרבה הרבה שנים אז אין טעם לעקור.
אצלי במקרה גם היה חור בשן העליונה וזה כבר כמעט הגיע לעצב ולכן עקרתי גם אותה, אז אין טעם לעקור שן בריאה ואם לא כואב כלום אל תעקור שתי שיניים.
לעקור שן בינה כירורגית זה מספיק ודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי הייתה בעיה כזאת - תגובה
ד''ר פאדי חורי12/09/2012תגובה לשמואל
אכן שזה לא קורה ביום אחד אלא תוך חודשים אבל מומלץ להוציא אותה כי היא גם useless* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיני בינהגל06/09/2012
היי אני בת 23 ו4 חודשים. לא צמחו לי עדיין שיני בינה, וטפו טפו טפו עד עכשיו הכל בסדר ולא כואב.
רציתי לשאול מה הסכויי שהשיניים האלה עוד יצמחו מתישהו?
בכל מקרה, אין לי מקום בפה לעוד שיניים. ככה שמאוד מלחיץ אותי שאם הן כבר תצאנה- יהיה צורך בהסרה כירורגית.
מה הסכויים לצמיחת שיני בינה בגיל הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגבלות זמניות לאחר הרמת סינוסעדנה05/09/2012
עברתי הרמת סינוס והשתלת עצם בלסת עליונה שיניים אחוריות . יש לי 2 שאלות:
1.אבקש לדעת כמה זמן לאחר הטיפול עלי להמנע מפעילות גופנית ובמיוחד שחייה בבריכה עם שנורקל
2.האם יש משמעות מבחינת הגבלות אם בנוסף לכך הושתלו 2 שתלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגבלות זמניות לאחר הרמת סינוס - תגובה
ד''ר פאדי חורי06/09/2012שלום לך עדנה
עדיף להימנע מפעילות גופנית כשבועיים מיום הניתוח.בנוגע לשחיה עם שנורקל אז עדיף בשלב הראשון (חודשיים לפחות) להימנע מזה בגלל הלחצים שעלולים להיווצר בסינוסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגבלות זמניות לאחר הרמת סינוס - תגובה
ד''ר פאדי חורי06/09/2012שלום לך עדנה
עדיף להימנע מפעילות גופנית כשבועיים מיום הניתוח.בנוגע לשחיה עם שנורקל אז עדיף בשלב הראשון (חודשיים לפחות) להימנע מזה בגלל הלחצים שעלולים להיווצר בסינוסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגבלות זמניות לאחר הרמת סינוס
עדנה06/09/2012תודה על התגובה המהירה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלבנהקלי05/09/2012
שלום
לפני 6 שנים עשיתי הלבנת שיניים בסד, אני מעוניינת לעשות שוב. אך שמתי לב שעם השנים החניכיים שלי בולטות יותר כשאני מחייכת הן חשופות יותר משהיו פעם. האם ההלבנה יכולה להזיק בנושא הזה וכדאי לוותר או שאין בעיה ולא יקרה לחניכיים כלום ? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלבנה - תגובה
ד''ר פאדי חורי06/09/2012שלום לך קלי
אם את מתכוונת שאת חושפת חניכיים בזמן חיוך(קו חיוך גבוה) אז ההלבנה לא מזיקה . אבל אם החניכיים "בולטות" בגלל דלקת אז כדאי לטפל קודם בדלקת .
אגב ,כל הלבנה מתחילה בניקוי חניכיים והדרכה לגהות הפה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)