פורום רפואת שיניים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צהוב בשיניים
    ש
    17/10/2011

שלום

השניים שלי צהובות כבר הרבה זמן , אני מצחצח כל יום בוקר ערב אבל זה לא עוזר
    הייתי מעוניין בחוות דעת לעניין . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צהוב בשיניים

הוספת תגובה

• צהוב בשיניים - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/10/2011

ניתןלעשות טיפול להלבנת שיניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלבנה

ש
    17/10/2011

אין דרך בלי הלבנה . מי פה וכאלה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלבנה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    23/10/2011

אלו תכשירים שפועלים על החיידקים שבפה, לא על צבע השיניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים איומים לאחר טיפול שורש ועקירה
    אורי
    17/10/2011

עברתי שנה שעברה עקירה בשן 27 , לאחר העקירה במשך כל השנה התלוננתי על כאבים, רופא השיניים כל פעם מרח לי חומר טען שהעצבים שם חשופים.
    לבסוף (שנה לאחר הוצאת השן החליט להחליף סתימה בשן 25 באמצע הטיפול החליט לעבור לעשות לי טיפול שורש.
    לאחר יומיים הזמין אותי לסיים את טיפול השורש טענתי בפניו שיש לי כאבי נוראיים, הוא טען שזה יעבור. יום למחרת התקשרתי והוא המליץ לי דרך הטלפון לקחת אוטמנגין. לקחתי אטמנגין והכאב לא פסק, כמובן אני יודע אנטביוטיקה צריכה זמן, הוא שלח אותי למומחה לטיפולי שורש שטען בפני שיש לי שם נמק ושהוא מכניס תרופה. לתומי חשבתי שאני ארגיש יותר טוב, כך פתחו לי את הטיפול שורש 3 פעמים עדיין נשארו הכאבים, כאבים שלא עוברים ע"י אף כדורים לשיכוך כאבים, לאחר 3 שבועות של סבל הוחלו סוף כל סוף לעשות לי צילום פנרומי ואז התברר, (מה שאני טענתי כל הזמן) שיש חתיכות מהשן שעקרו לי שנה שעברו וצריך לפתוח את המקום ולהוציא אותם.
    נו טוב שמחתי שזה לא טיפול השורש הוציאו לי את שני החתיכות שהיו תקועות במקום העיקרה ובאמת הוקל לי.
    אך לפני 4 ימים חזרו הכאבים והם נוראיים, הלכתי שוב לממוחה לטיפול שורש שטען שמותר שיכאב ולא רק זה לחץ לי על השרירים כי הוא טען שהכאב שלי הוא מהשריר.
    השאלה שלי א) מה עושים כמה שבועות בן אדם יכול ללכת עם כאב חזק
    ב) האם יש מצב שבזמן טיפול השורש נגעו באיזה עצב שמקרין כאב בלתי יתואר.
    הדבר היחיד שאני לא מבין איך אחרי שבועיים שהרגשתי טוב חזרו הכאבים.
    אני כבר לא יודע למי לפנות ומה לעשות.
    ג) האם באמת להמתין כמו הממוחה לטיפול שורש טוען שזה יקח זמן

אני ממש מיואששששששששש
    צריך יעוץ מהר

הוספת תגובה

• כאבים איומים לאחר טיפול שורש ועקירה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/10/2011

הייתי ממתינה עוד לסיום טיפולו של המומחה לטיפולי שורש.
    אם לא עוזר פנה למומחה לרפואת הפה העוסק בכאבי פנים ולסתות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורי היקר, - סבל שקשה לתאר -

נ'
    20/10/2011

אורי היקר,

לא תוכל להאמין , אבל אני כל כך יודע את סבלך. אתה רושם שאתה כמה חודשים עם הכאב -וכמה אפשר...

אני מסתובב שנה וחצי עם כאבי שיניים - שהביאו אותי כמה פעמים כמעט לסיים את חיי.
    כתבתי את סיפורי בכמה מקומות (לדעתי אולי גם בפורום זה)

אחרי טיפול שיניים שעברתי לפני שנה וחצי , נותרתי עם כאב שיניים ר צ ו ף - שנע בין כאבי תופת לכאב נוראי פחות (ועדיין כאב) , הפך אותי לשבר כלי,

מבין את אמירותייך - כי הם גם אמירותי - איך יתכן מצב כזה, זה סבל לא אנושי, סיוט לא אנושי ,קשה להאמין להסתובב ככה עם כאב שיניים (שנחשב לאחד הכאבים הקשים ביותר).

עברתי את כל המרפאות בארץ לכך - הדסה עין כרם - יש מרפאה מיוחדת לכאבי שיניים שלא נפתרים (דעתי האישית על המרפאה, ומעוד אנשים ששוחתי עימם - המרפאה בקושי עוזרת) , באוניברסיטת תל אביב יש מעין מרפאת כאב לכאבי שינים , הייתי בכל בתי החולים במרכז, רפואת הפה כירורגי פה ולסת ועוד ועוד.
    וכן נוירולוגים - כי במידה וזו לא בעיה דנטלית - היא לעיתים עצבית.

שוב - לא אלאה אותך בכל הסיפור כי יש הרבה.

אגיד לך כמה דברים:
    1 . עם הכל - נשמע שכן יש משהו בשיניים אצלך שמפספסים .
    (למרות שאני לא רופא, ולא ראיתי את סיפורך).
    אני מבין את התסכול אגב , אני הלכתי ליותר מ 30-40 רופאי שינים (אני לא מגזים) הייתי בטוח שיש משהו בשן/חניכיים שמפספסים, אולי שיני בינה שלא עקרו וצריך לעקור.

ואתה בעצמך אומר שהיו שאריות של שיניים ששכחו להוציא, ואגב, אני לא מבין למה רק אחרי חודשים שלחו אותך לצילום פנורמי.
    בכל מקרה , לפי סיפורך - נשמע שלא הלכת לכל המומחים בתחום - כלומר - כירורגי פה ולסת בעלי שם למשל וכו' . (ואני יודע - ההמתנה לפעמים היא מספר חודשים לתור -איך בן אדם עם כאבים אמור לעמוד בזה).

במקביל - אם זו לא בעייה דנטלית , תצטרך לשקול לפנות לנוירולוג....

אופציה אחרת - שאני גם חשבתי על עצמי, אבל קשה לבדוק את זה - שאולי זה זיהום.

בקיצור -עצתי - נסה במקביל לבדיקות הדנטליות - לפנות :א. למומחי כירורגי פה ולסת (ולא רק לרופאי שיניים) ב. נוירולוג ג. טיפול בכאב, שלפחות בתקופה הזו יקל עלייך.

תהיה חזק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שתי תוספות חשובות מאוד -

נ'
    20/10/2011

א. סליחה , מתקן את עצמי ,אני רואה שאתה סובל כבר למעלה משנה.

ב. העצה הכי חשובה - תנסה (נכון שזה עולה כמה מאות שקלים, אבל זה יכול להיות כמעט מציל חיים) - לשים סד לילה (ושיגזרו לך אותו אם הוא "עולה" על שן שכואבת)

אם רמזו שאולי הבעייה שרירים - סד לילה יפתור את זה.

אגב, אני משתמש בסד לילה ברוב שעות היום ,כי הכאב שלי כל היום, והוא לא מוגדר ככאב שרירים - אבל - אבל - אבל - זה הדבר ה י ח י ד שלפחות מעט מקל עליי. לפחות תוך כדי שאני מנסה להתקדם בבירורים.
    (המליצו לי על סד הלילה עוד בהתחלה, ולא ממש יישמתי את זה רק אחרי כמעט שנה)

בשאר השעות - המחשבות הן של לשים כבר כדור בראש , ולא אומר את זה בשביל הדרמטיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחות שיניים להלבנה
    שלומי כהן
    17/10/2011

שלום רב ובוקר טוב לצוות האתר.
    שלום.היי.אני רציתי לשאול באיזה משחות שיניים שהם של הלבנה הכי טוב להשתמש בהם??
    על מה מומלץ??
    כי פשוט אתמול ה-16/10/011 הייתי אצל רופא שיניים וסיפרתי לו איך אני מצחצח שיניים ואמרתי לו ככה:
    שבערב לפני השינה אני משתמש במשחת שינייך אלמקס+שטיפת פה שלה+ליסטרין
    ובבוקר שאני קם משחת שיניים קולגייט טוטאל+מי פה של קולגייט+ליסטרין..
    והוא אמר לי שאני מגזים והשיניים שלי התחילו להצהיב מכל השטיפות פה האלו והוא הציע לי לעבור רק למשחת שיניים שמלבינה..

אז רציתי לשאול איזה משחת שיניים שמלבינה היא טובה ומומלצת??

מחכה לתשובה וחג שמח.

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה
    משחות שיניים להלבנה

הוספת תגובה

• משחות שיניים להלבנה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/10/2011

השטיפות המוגברות עלולות לגרום להצהבה, ליסטרין אינו שטיפה שצובעת , כך שאתה יכול להמשיך עימה פעם ביום. משחות השיניים בהן אתה משתמש טובות. למשחות מלבינות יש חסרונות אם יש "אפילו מעט נסיגת חניכיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחות שיניים

שלומי
    17/10/2011

היי גלית.שלום רב.
    שלום גלית.שלום רב.
    היי...תראי רק רציתי להגיד שאתמול שהייתי אצל הרופא שיניים שלי...של הריבועים...
    האורתודונט הוא אמר לי שהשיניים שלי התחילו להצהיב ולקבל צבע מאוד מוזר שלא אופייני לאנשים בני גילי...
    הוא שאל אותי אותי אם אני מעשן/שותה קפה ואמרתי לו שאני לא מעשן בכלל כי אני לא אוהב ריח של סיגריות וגם לא שותה בכלל קפה..ולכ סוגי הקפה למיניהם.
    אז תראי אמרתי לו שבערב לפני השינה עד אתמול השתמשתי במשחת שיניים אלמקס+שטיפת פה אלמקס+ליסטרין
    ואז בבוקר שקמתי השתמשתי בקולגייט טוטאל+ קולגייט פלאקס אייסי+ליסטרין..
    וכמובן שבלילה ובבוקר עשיתי מברשות שיניים אורתודנטיות+קיסם עץ של חברת פרו מכירה את זה??
    וגם המנקה ראש הזה של המברשות של פרו...
    והוא אמר לי אתמול שאני צריך להפסיק עם השטיפות פה האלו בכלל לאיזה 4-5 חודשים עד שאולי זה יעבור לי הצהוב הזה בשייניים...ורציתי לשאול בכלל על איזה משחה את ממליצה להשתמש בה??במה את משתמשת??
    הוא אמר לי לעבור רק למשחת שיניים שמלבינה...ורק לעשות משחה בלי יותר מדי תוספות ורציתי לשאול מה את אומרת??הוא צודק??או שאפשר פעם בשבוע לעשות ליסטרין מבלי שזה ייפגע לי בשיניים?.

מחכה לתשובה ויום טוב.

שלומי כהן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריקבון השיניים אחר השחזה
    rjkh
    17/10/2011

לפני שבוע עברתי טיפול שיניים- השחזה של שני הקידמיות העליונות כהכנה לציפוי חרסינה. אני בנתיים עם מבנה זמני. אתמול הוא נפל וראיתי ששני השיניים דקות מאוד ומתחיל ריקבון (יש מין צבע אפור עליהם בנקודה מסויימת) ויש ריח ממש רע. בנוסף השיניים ממש רגישות לקור.
    אני מחכה לציפוי שיחזור מהמעבדה ואז ירכיבו לי אותו במרפאה.

אני רוצה לדעת אם זה נורמלי? איך ממשיכים?

לקביעת תור
    סגירה
    ריקבון השיניים אחר השחזה

הוספת תגובה

• ריקבון השיניים אחר השחזה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/10/2011

הגיוני שהשיניים רגישות לקור לאחר השחזה. לא הגיוני שישי עששת / רקבון לאחר זמן כה קתר, אולי אתה רואה את צבע הדבק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי שיניים
    שושנה
    17/10/2011

עשיתי טיפול שורש לפני שבוע, לפני יומיים התחילו כאבים חזקים מתוך השן, החניכיים התנפחו, הרופא שלי טס לחג, הלכתי לרופא אחר במרפאה שהסתכל ונתן לי אנטיביוטיקה, אחרי 3 פעמים עדיין כאבים חזקים, האם זה הטיפול או שצריך לפתוח את החומר ולשחרר את השן? אני לוקחת גם כל כמה שעות אופטלגין

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי שיניים

הוספת תגובה

• כאבי שיניים - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/10/2011

שן לאחר טיפול שורש יכולה לכאוב ואם הכאב מקורו בקצות השורשים אנטיביוטיקה אכן יכולה לעזור.
    הנפיחות בחניכיים לא מתאימה לסיפור. אולי נשברה הסתימה הזמנית, אולי יש דחיסת מזון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיקום שיניים
    אוראל ברסי
    16/10/2011

שלום רב דוקטור ברצוני לשאולך מספר שאלות:
    הייתי במרפאת שיניים וקיבלתי תוכנית לשיקום הפה שכוללת עקירות, סתימות ובעיקר טיפולי שורש רבים(17 במספר) ולאחר מכן כמובן מבנים וכתרים.שאלותי הם להלן:
    1) האם יש שוני בטיפולי שורש עם 4 תעלות או תעלה 1 מבחינת כאב ואורך הטיפול?
    2) האם מבין התהליך טיפול שורש מבנה כתר זמני וכתר קבוע מה שהכי כביכול מסובך וכואב זה הטיפול שורש?
    3) בזמן טיפול השורש נשברה כותרת השם לגמרי לגמרי ואין כותרת כלל בשן ואין קירות ממש כמעט שטוח בקנה 1 עם החניכיים, האם גם במצב כזה פשוט עושים מבנה ואז כתר?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שיקום שיניים

הוספת תגובה

• שיקום שיניים - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/10/2011

מספר התעלות תלוי במבנה השן, בדכ לשיניים אחוריות יש יותר שורשים ויותר תעלות. המרכיב היותר כואב בטיפול הוא טיפולי השורש. אם הכותרת נשברה עד לקו החניכיים לעיתים השן כבר לא ניתנת לשיקום ותעקר ולעיתים עושים הארכת כותרת ומבנה וכתר, תלוי בעוד גורמים רבים,

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיטות לניקוי אבנית
    אבנית
    16/10/2011

1.אילו שיטות לניקוי האבנית וכתמים מקפה ותה קיימות היום?ע''י כלים ידניים,ע''י אולטראסאונד ומה עוד?ומה השם של שיטה רגילה?
    2.מה השיטה שהכי ידידותית לאימייל השן?
    3.האם בשיטת airflow -זה זרם מים שבתוכם יש תערובת של אבקה אברזיבית ומשתמשים בזה לניקוי של השיניים,גשרים וכול''י מכתמים וזה גם מלבין במידת מה.האם בשיטה זו ניתן להשתמש לניקוי אבנית?האם השיטה של airflow היא יותר ידידותית לאימייל מאשר הניקוי באמצעות אולטראסאונד?
    4.אמרו לי (לא רופאים) שניקוי אבנית ע''י כלים ידניים הוא פחות אגרסיבי לאימייל מאשר הניקוי באמצעות מכשירים חשמליים כגון אולטראסאונד.האם זה נכון?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    שיטות לניקוי אבנית

הוספת תגובה

• שיטות לניקוי אבנית - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/10/2011

ניקוי האבנית המקובל הוא עי מכשיר הגורם לרטט, הרטט מקפיץ את האבנית מהשן. זה לא אולטראסאונד. אין כל נזק לאמייל.
    מכשירים ידניים הם תוספת. הניקוי האידאלי הינו עי שילוב של השניים.
    המכשיר המשמש לניקוי צביעה (אינו מלבין, אלא מנקה) עי זרם של אוויר , מים ואבקה אברזיבית מנקה צביעה בצורה מצויינת, אינו יכול להסיר אבנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר
    שלום
    16/10/2011

שלום.אודה אם תוכלו לענות בבקשה לשאלותי.אני אף פעם לא טופלתי בלייזר וקראתי שבטיפול הוא יכול לשמר יותר רקמות בריאות.
    א)איך עובד הלייזר? הוא קודח את הרקמות הנגועות בעששת כמו מקדחה או שהוא מאדה את הרקמות העששתיות?או שיש שני סוגי לייזרים אחד שקודח וסוג שני מאדה? פשוט במקום אחד קראתי שלייזר קודח ובמקום שני שהוא מאדה.
    ב)מה החיסרונות שיש לטיפול בעששת בלייזר?
    ג) למה לא ממליצים לאנשים שיש להם גידולים או סרטן לעבור טיפולי שיניים בלייזר?יש הגבלה כזאת שמפרסמים.זה יכול להמריץ את המחלה?
    ד)מהי כמות הקרינה בטיפול שן בודדת בלייזר בהשוואה לצילום רנטגן של השיניים.זה יותר מצילום שיניים או פחות?
    ה) קראתי שלפני זמן מה הלייזר חיממם מאוד את השן וכעת פתרו את זה עם קירור. בכל לייזר הקירור מתבצע ע''י המים? או שיש לייזרים עם קירור אחר?
    בכבוד רב.

לקביעת תור
    סגירה
    לייזר

הוספת תגובה

• לייזר - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/10/2011

לייזר מאדה את רקמות השן עי חום רב וממוקד. אין מגבלה לשימוש בלייזר או בקידוח במקרים של מחלת הסרטן, אין כל קשר בין השניים.
    הלייזר מתאים למקרם מסויימים והאינדיקציות לשימוש בו ברפואת שיניים עדיין די מצוצמות, כל מקרה לגופו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    יהודה אלמנובי
    15/10/2011

שלום
    האם כדאי לעשות טיפול שתלים אצל רופאה אחד וכתרים אצל רופא אחר ?
    מה התשובה אודה לכך
    והאם יש בעיה בהליך מסוג זה ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/10/2011

אם פונים לטיפול אצל מומחים בד"כ ההפרדה קיימת . יש מומחים לכירורגיה / חניכיים המבצעים את ההשתלות ומומחים לשיקום הבונים את הכתרים אחכ.
    מצד שני יש רופאים המבצעים הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודה שחורה
    רון
    14/10/2011

שמתי לב שיש לי נקודה שחורה על משטח הלעיסה של השן הקדם לועסת,האם זה עששת ?
    יש לציין שעשיתי שיננית לפני חודש

לקביעת תור
    סגירה
    נקודה שחורה

הוספת תגובה

• נקודה שחורה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/10/2011

יכול להיות עששת ויכול להיות חריץ שן צבוע, מצריך בדיקת רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חור בשן
    מאיר כהן
    14/10/2011

ישלי חור בשן למעלה כמה עולה לעשות סתימה? בת 18

לקביעת תור
    סגירה
    חור בשן

הוספת תגובה

• חור בשן - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/10/2011

משתנה מאד לפי גודל הסתימה, סוג החומר בו משתמשים ומשתנה מאד בין מרפאות ורופאים שונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי שינים
    ויקי
    13/10/2011

האם אפשר לקחת רוקסט לכאבי שינים

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי שינים

הוספת תגובה

• כאבי שינים - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/10/2011

אפשר , אבל זה כמובן לא יפתור את מקור הכאב, יש לפנות לרופא שינים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריח רע מהפה
    ריח ר
    13/10/2011

יש לי ריח רע מהפה, אף פעם לא הייתי אצל שיננית ולאחרונה שעשיתי גשר ... הסתימות שלי היו עדיין טובות, והרופא בעצם לא אמר כלום אני חושבת...אז יכול להיות שביקור אצל שיננית יפטור הכל?

לקביעת תור
    סגירה
    ריח רע מהפה

הוספת תגובה

• ריח רע מהפה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/10/2011

סביר מאד. אבנית ומחלת חניכיים גורמים לריח פה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלבנת שיניים
    ירון
    13/10/2011

שלום לא מזמן התחלתי לעשות טיפול להלבנת שיניים בהמצעות סד בייתי
    בהמצעות חומר -carbamide peroxide gel 15%

-האם זה הגיוני שההוראות של הרופא הם להשאיר את הסד עם החומר לכול הלילה זאת אומרת 8 שעות לפחות כי אני יושן לפחות 8 שעות??

-האם השארת החומר פבה לתקופה כזאתי יכולה לגרום לנזקים ?

-והאם חומר זה אם לא משתמשים בו בצורה תקינה יכול לגרום לסדק בשן.?

תודה מראש על העזרה זה חשוב לי שתהיה תשובה....
    וגם בהקדם.

לקביעת תור
    סגירה
    הלבנת שיניים

הוספת תגובה

• הלבנת שיניים - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/10/2011

החומר לא פעיל 8 שעות. הפעילות היא לכשעתיים. אנשים רבים ישנים עם החומר בלילה פשוט כי נוח יותר מאשר שעתיים במשך היום.
    החומר לא יכול לגרום לסדקים בשן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר התחלת טיפול שורש
    קרן
    13/10/2011

היי,
    התחלתי טיפול שורש ביום ראשון וביום שני התחילו לי כאבים נוראיים והשן התנפחה,כאילו מסביב.
    הורידו גובה(או משהו כזה)ולא עזר,לבסוף נתנו אנטיביוטיקה והתחלתי לקחת מאתמול ולבינתיים הכאב נרגע קצת.
    היום שמתי לב שהשן מתנדנדת,מה יעשו במקרה הזה?יעקרו?וסתם עשיתי את הסתימה הזמנית?ובמקרה שעוקרים מה בא אחרי הרי אני לא אשאר בלי שן.
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה
    לאחר התחלת טיפול שורש

הוספת תגובה

• לאחר התחלת טיפול שורש - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/10/2011

תלוי מה זה אומר השן מתנדנדת, יכול להיות שזה רק קיר של השן, מחייב בדיקה.

בכל מקרה אם עוקרים שן , משקמים אותה עי שתל או גשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובמקרה כזה על מי נופלת האחריות?

שאלה
    18/10/2011

האם המטופלת תצתרך לממן את עלות השתל או הגשר, או הרופא שעשה את עבודותו "כניראה" בצורה לא טובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובמקרה כזה על מי נופלת האחריות? - תגובה

ד``ר גלית כהן
    23/10/2011

שן לאחר טיפול שורש הופכת להיות שבירה, לכן צריך מבנה וכתר. זו לא עבודה לא טובה של רופא, פשוט מזל רע שהשבר קרה ככ מהר לפני ביצוע הכתר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה