מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הלבנת שינייםחן30/04/2010
שלום,
הייתי מעוניין לדעת היכן ניתן לקבל את הטיפול היעיל והטוב ביותר להלבנת שיניים,מיכיוון שהשוק עמוס במרפאות פרטיות שעוסקות בתחום הנ"ל אינני יודע איפה הכי כדאי לי לעשות זאת...
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלבנת שיניים
ד``ר גלית כהן01/05/2010אכן מרפאות רבות עוסקות בהלבנת שיניים.
אין זה אתי שאני אמליץ על מרפאה זו או אחרת אותה אני מכירה ולא על מרפאה מעולה אחרת שאולי איני מכירה. צר לי אך זה מנוגד למטרות הפורום הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות?
חן01/05/2010האם זה אפשרי לפנות אליך במסר פרטי ולקבל מידע?
פניתי לפורום בכדי לקבל מידע על מרפאות טובות שעוסקות בתחום מכיוון שאין ביכולתי לדעת זאת לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלבנת שיניים
ד``ר גלית כהן01/05/2010את יכולה להתקשר למרפאה ולקבל אינפורמציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותאלמוג30/04/2010
צהריים טובים, אני בן 24, השיניים שלי בריאות לחלוטין (אין צורך בסתימות וטיפולי שורש),
יש לי 2 שאלות-
1. לאחר בדיקה אצל רופא שיניים ומומחה לחניכיים נמצא שבעקבות מבנה הפה שלי ובעקבות כך שלא עברתי יישור שיניים בצעירותי (ולדעתי גם בגלל צחצוח שיניים אגרסיבי)- החניכיים בשפה התחתונה הקדמית "צנחו" ונוצרה מעין "נסיגת חניכיים" שחשפה חלק גדול מהשיניים. ע"פ הרופא הנסיגה קיימת גם בשפה העליונה, אך המומחה טען שלמעלה זה לא ממש נסיגה ובגלל שאיך שהפה בנוי אין כ"כ מה לעשות לגבי למעלה (רק אולי יישור שיניים). ההמלצה של המומחה לגבי השפה התחתונה היא לעבור ניתוח להשתלת חניכיים- כלומר "לקחת" חניכיים מהחיך- ששם יש עודף של חניכיים ולהשתיל אותם במקום של הנסיגה (עד 2 השיניים הקדמיות) כדי שיכסו את מה שגלוי ולא אמור להיות גלוי (כל זה ההסבר של המומחה).
השאלה היא- משיטוט קצר ברשת מצאתי תגובות לא כ"כ אוהדות לניתוחי השתלת חניכיים. רשום שזה טיפול יקר,פולשני, לא תמיד מוצדק ולפעמים עדיף להישאר במצב המקורי. בנוסף, נאמר שהניתוח הוא לא "סופי" ויהיה צורך לקיימו בכל מס' שנים או לפחות לתחזק את החניכיים ו/או את מה שהושתל. מה דעתך בנושא? האם בגלל "בעיה" כמו שציינתי שיש לי היית ממליץ לעבור ניתוח להשתלת חניכיים כהמלצת המומחה? אני נורא חושש שאם לא אעבור את הטיפול יום יבוא והשיניים פשוט ינשרו.
2. לפני כחודש עברתי ניתוח קטן לעקירת שן בינה שכלואה בעצם בבית חולים (בכירוגיה של פה ולסת כמובן). החתך שנוצר בעקבות הניתוח כמעט ונרפא לחלוטין אך לפעמים אני עדיין מרגיש כאבים באזור של הניתוח ובהמשך של האיזור (בלסת). חבר שעבר את אותו הניתוח באותו בית חולים לפני אמר לי שאחרי חודש לא אמורים להיות כאבים (לו לפחות לא היו אחרי חודש). בעוד חודש אני צריך לעבור את אותו הניתוח להוצאת שן בינה - בצד השני.
השאלה היא האם אחרי יותר מחודש אני צריך עדיין להרגיש כאבים? (לא חזקים, אבל עדיין כאבים),
זה מאוד מדאיג אותי בעיקר כי בעוד חודש אני יעבור עוד טיפול שכזה.
אגב, את 2 הניתוחים אני מבצע ב2 מקומות שונים לגמרי.
תודה מראש ומצטער על אורך השאלות, אני כבר די אבוד ולא רואה את הסוף של הטיפולים באופק..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד``ר גלית כהן01/05/2010המלצת המומחה לחניכיים הגיונית מאד. נכון שאין אף טיפול לכל החיים, אבל אם לא תטפל זה יחמיר יותר.
תתכן גישות חודש לאחר עקירה, בתנאי כמובן שאתה מרגיש שיפור כל הזמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת תוקף רישוי לעסוק ברפואת שינייאיריס29/04/2010
ברצוני לדעת כיצד ניתן לבדוק אם רופא שיניים מסויים הוא אכן בעל רשיון בתוקף לעסוק ברפואת שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתר משרד הבריאות
ד``ר גלית כהן01/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי דלקת חניכיםרונה29/04/2010
כבר הרבה הרבה זמן יורד לי דם כשאני מצחצחת שינים וגם החניכים שלי רגישות מאוד וגם כואבות,האם זה דלקת חניכים? והם כדי לקחת וטמין שנקרא סופר q-10 האם זה יכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע כמו דלקת חניכיים
ד``ר גלית כהן01/05/2010הטיפול קודם כל שננית ניקוי אבנית,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום CTרונן29/04/2010
שלום לחברי הפורום. אתמול עברתי השתלה בשן הפנימית שליד הניב העליון. לפני ההשתלה בוצעה הדמיית CT . הצילום הראה שהשתלת העצם שבוצע לפני 3 חדשים נקלט טוב מאוד ויש אפשרות לבצע שתל דנטלי. אתמול במהלך מההשתלה הרופא הופתע לגלות שהעם היא ספוגית ולא ניתן לבצע שתל, אך בכל זאת לאחר שקדח בכל מיני זויות, השתיל את השתל, ומלא שוב עצם ולבסוף שם ממברנה. שאלתי היא: האם לא ניתן באמת לחזות מצב כזה שהצילום תקין ןבפועל ממש לא ? שאלתי השניה: האם לאחר שגילה שאין עצם ,טוב עשה שהשתיל ומילא עצם ? אגב ההליך ארך כ שעה וחצי שעה יותר מהמתוכנן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CT
ד``ר עדי אריאלי29/04/2010צילום ה-CT מעיד על גובה ורוחב העצם אך אינו יכול להעיד תמיד על איכות העצם, ואת זה ניתן לדעת רק בזמן הניתוח. אם הרופא בכל ביצע את השתל הוא כנראה יכול היה להשיג יציבות ראשונית טובה והעריך שסיכויי ההצלחה טובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת הרדמהתמר28/04/2010
שלום ,
עברתי טיפול שיניים שבתחילתו הוזרקה לי זריקת הרדמה ללסת התחתונה..
זאת לא פעם ראשונה שקיבלתי זריקת הרדמה בטיפול כזה, אך הפעם התפתחה לי תגובה מוזרה בעור על הפנים בצד של הזריקה- מין יובש, גרד ותחושת נימול מאוד עדינה ולא נעימה (ואפילו חצ'קון קטן שצץ היום באזור). בנוסף לזה הלשון שלי מרגישה מחוספסת ויש על החצי הקדמי שלה בלוטות מוגדלות וחסרות הברק הטבעי של הלשון..
מה זה יכול להיות?
תודה רבה :)
והמשך יום נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה עברה לדף הקודם...
ת29/04/2010שלא יפספסו אותה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרדמה
ד``ר עדי אריאלי29/04/2010יתכן שמדובר בתגובה אלרגית. עלייל להודיע על כך לרופא המטפל ובנוסף מומלץ לערוך בירור אצל אלרגולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ואחרונה..
ת.01/05/2010התקשרתי לרופא השיניים הוא אמר לי לקחת אנטיהיסטמינים..
מזה שלושה ימים אני נוטלת את התרופה והמצב לא השתפר בהרבה..
גם לו לא ברור אם הדבר בגלל הסתימה הטיפולית, או הכפפות..
בנוסף לבליטות על הלשון הופיעו לי חריצים מכוערים ועמוקים עליה..
האם זה בגלל שהלשון מנופחת וזה אמור לעבור?
שוב תודה רבה!
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה אלרגית
ד``ר עדי אריאלי02/05/2010יש לברר ולטפל בעניין בהקדם האפשרי. האלרגיה יכולה להיות לחומר ההרדמה או לכל חומר אחר שנחשפת אליו. אני מציע בשלב ראשון לגשת לרופא המטפל באלרגיות לטיפול ראשוני בסימפטומים ולבירור הגורם לכך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן בינה כלואהרועי בניטה28/04/2010
לאחותי בת 30 יש כאבי תופת כבר כמה חודשים בשן 48(שן בינה).לפי בדיקה פנורמי שעשתה במרפאות שונות נראה שהשן כלואה ומודלקת והופנתה לטיפול כירורגי של פה ולסת אך באסף הרופא מסרבים לטפל בה.רופא המשפחה טוען שהוא לא יכול לתת הפנייה כי זה לא בתחום טיפול של מרפאת כללית .מה עליה לעשות,למי עליה לפנות ואיזה מקום קרוב לאיזור לוד מתמצא בבעיה שיש לה.
היא היתה בשתי מרפאות פרטיות ושניהם סירבו לטפל בה כנראה מחשש .
אנא חיזרו אלי בתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה שהשן קרובה לעצב
ד``ר גלית כהן29/04/2010ולכן חלק חוששים מהטיפול. יש לפנות למרפאה בה עובד מומחה לכירורגיה פה ולסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתימה גדולהנטע28/04/2010
שלום.
בת 35 . בשן 46 יש לי סתימה גדולה כסופה שעשו לי לדעתי עוד לפני הצבא. כרגע יש עששת בשן.
הבעיה שהסתימה מאוד גדולה. ולא נשאר הרבה מהשן. מה האפשרויות שלי? האם כדאי לעשות סתימה רגילה מורכבת? או אולי כתר ללא טיפול שורש? או שכדאי לעשות כבר טיפול שורש וכתר ?
האם סתימה רגילה "מסכנת" את השן שתישבר?? ואז יאלצו לעקור..
שאלה נוספת אם הרגשתי פעם אחת מן כאב בשן, אם כך יכול להיות שזה בהכרח טיפול שורש?
בצילום אפשר לדעת אם השן צריכה טיפול שורש? או שכאב בשן זה הסימן?
תודה מראש
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתימה גדולה
ד``ר גלית כהן29/04/2010אם יש עששת צריך לפתןח את הסתימה ולנקות. אם לא מגיעים לשורש ויש מספיק קירות שן ניתן לבצע סתימה. אם אין מספיק תמיכה מקירות השן ניתן להכין סתימה יצוקה (דומה לכתר ללא טיפול שורש בתחומים רבים).
אם הגיע לשורש יש לבצע טיפול שורש וכתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתימה גדולה
נטע29/04/2010תודה על תשובתך!
1.ואם היה לי מן כאב בשן זה בהכרח טיפול שורש? או שיכול להיות כאב גם בעששת רגילה ללא צורך בטיפול שורש?
2.את מה שכתבת לי..אי אפשר לדעת בצילום?? רק אחרי שמתחילים את הטיפול?
3. איזה רופא מומחה לעשות סתימו גדולות/יצוקות?
אשמח אם הדר' תוכל לענות על שלושת השאלות
תודה מראש!
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתימה גדולה
ד``ר גלית כהן01/05/20101. תלוי איזה כאב. אם הכאב מעיר בלילה משינה ומקרין כנראה טיפול שורש
2. לא תמיד אפשר לראות בצילום. הצילום הוא דו מימדי
3. כל רופא עושה סתימות, קטנות וגדולות. סתימות יצוקות יש רופאים שעושים ויש שלא, תלוי ברופא.
לא צריך התמחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתרנילי28/04/2010
רציתי לשאול איזה סוג של כתרים יש ואיזה כתר הכי טוב ומומלץ לאחת השיניים הקידמיות שעברה טיפול שורש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר קדמי
ד``ר גלית כהן29/04/2010כל סוגי הכתרים טובים, לכל סוג אינדיקציות משלו. בשיניים קדמיות מכינים בד"כ כתרים ללא מתכת (מסיבה אסתטית) כמו כתרי זירקוניה, פרוסירה, אמפרס וכד'...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתגובתך
נילי29/04/2010יש כתר חרסינה ויש כתר ממתכת חצי אצילה ואני לא כל כך מבינה בזה והייתי רוצה לדעת מה הכי טוב כתר מחרסינה או כתר ממתכת אצילה או חצי אצילה או שיש עוד סוגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מבקשת שיעור ברפואת שיניים
ד``ר גלית כהן01/05/2010צריך להיות מוגדר יותר. מיקום השן. דרישות אסתטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוגי כתרים
קרן01/05/2010לילך ,
הכתר הכי נחשב היום בשוק לשיניים קדמיות הוא
"זירקוניה" רמת השקיפות שלו זהה כמעט לחלוטין לשן רגילה , הכתר נבנה על כיפצ חרסינה ולא על כיפת זהב או אלומניום כמו בכתרים האחרים ככה שבאור לא תהייה שקיפות כהה בנוסף כתרים כאלה לא גורמים ל גירוי של החניכיים עם הזמן כמובן שחייבת להיות רמת ביצוע גבוה
לאחר מכן העדיםות היא לכתרים עם זהב ( המחיר הרבה פחות מזירקוניה )
לא כדאי לך לעשות על בסיס אלומניום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
נילי02/05/2010תודה על התגובה ידוע לך כמה כתר כזה עולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח פה ומי פהיוסי28/04/2010
בזמן האחרון התחלתי לצחצח שיניים עם מי פה ושמתי לב שהשכבה הלבנה על הלשון פחתה יותר מצחצוח עם משכת שיניים רגילה
לשאלתי מי פה אפקטיביים כמו משחת שיניים רגילה
האם צחצוח שיניים עם מי פה מפחית את הסיכוי לריח פה עקב תופעה שציינתי
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי פה ומשחת שיניים
ד``ר גלית כהן29/04/2010לכל אחד תפקיד משלו. אם מי הפה הם אנטיבקטריאליים הרי שתהייה ירידה בצברי החיידקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפוי שינייםסמדר27/04/2010
2 השיניים התחתונות הקבועות אצלי צמחו עם כתמים צהובים פנימיים (נאמר לי שכנראה משימוש באנטיביוטיקה בהריון איתי או ממכה. האם ניתן לצפותם ובאילו חומרים עדיף? נאמר לי שציפוי קומפוזיט הכי פחות סופח צבעים עם הזמן, האם זה אכן כך? אני בת 26
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפויים
ד``ר גלית כהן29/04/2010ציפוי קומפוזיט סופח צבע בקצב איטי. חרסינה לא סופחת צבע כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא השיניים שלי מתעקש על סוג מסויםשני26/04/2010
לעשות לי, ואילו אני קראתי באתר שאני מצרפת על כך שרופאים מקבלים מתנות לעשות סוג שתלים מסוים ,והוא סיפר לי שמקבל באמת כל פעם מתנה כשקונה שתלים כמו מחשב נייד שקיבל ולכן אני לא בטוחה שהוא באמת עושה לי את השתלים הטובים הקימים
מצד שני לא נעים לי להעיר לו מה עושים.?
האם עלי להחליף רופא שיניים או לדבר איתו על כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלים
ד``ר גלית כהן29/04/2010רופא השיניים שלך מתעקש על סוג מסויים של שתלים, כי איתם הוא רגיל לעבוד ומיומן בעבודה איתם. את רוצה שהוא ישתמש בשתלים שהוא הכי מיומן בהם.
נושא המתנות מגוחך.
אם את מאמינה שהרופא שלך טוב ואמין,זה מצויין, ואם לא , אז הבעיה שלך היא לא רק סוג השתלים, האם יש חיטוי מספיק, חומרים טובים ועוד ועוד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חור על פני שן חותכת עליונהמיכאל26/04/2010
שלום.
יש לי חור על פני השן החותכת העליונה... זה חור כזה שמתחיל ליד הקצה של התחלת השן ..
בנוסף יש לי גם חור בין שני השיניים החותכות...
ברצוני לדעת אם דרך הטיפול לכך הוא גם ע"י סתימה... ואם כן אז האם יש טיפול אסתטי... כי אלה השיניים שמלפנים "הייצוגיות" שכן סתימה מתכתית לא תהיה יפה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתימות בשיניים קדמיות הן אסתטיות
ד``ר גלית כהן28/04/2010מחומרים בצבע השן. ורצוי למהר ולטפל, אחרת זה עלול להגיע לטיפול שורש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיוות בלסת אצל ילדה בת 4רינת25/04/2010
השאלה היא עבור ביתי, בת 4. רופא שיניים לילדים אבחן אצלה עיוות בלסת: השיניים הטוחנות העליונות נסגרות באמצע השיניים הטוחנות התחתונות בצד ימין של הפה.
הרופא המליץ על טיפול באמצעות פלטה לשימוש ל- 14 שעות ביום למשך מספר חודשים עד שנה .
האם זהו הפתרון היחיד ? האם יש סיכון בלחכות עם טיפול כזה ?
האם יש מונח רפואי לתיאור הבעיה כדי שאוכל לחפש מידע בנושא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטודנטיה - יישור שיניים
ד``ר גלית כהן28/04/2010רצוי להתייעץ עם רופא העוסק ביישור שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד``ר גלית כהן28/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=66 id=link]אורתודונטיה - יישור שיניים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםעדי25/04/2010
ראיתי כל מיני תמונות שרופאי שיניים עשו לכל מיני אנשים שרצו שיעשו להם ניבים (נראה ערפדי כזה)
לבנות על הניבים שלנו ניבים קצת יותר ארוך וחד שאפשר להלביש אותם על השינניים ולהוריד מתי שבא.
כמו השיניים שעשו בסדרה חצויה למי שראה !
אפשר לעשות אצל כל רופא שיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיניים
חן27/04/2010שלום
גם אני עשיתי שיניים של ערפד שינים יותר ארכות,יצא מדהים,
אני לא זוכרת את שם הרופא אבל זה בחולון 035017412* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מניחה שכן
ד``ר גלית כהן29/04/2010זו עבודת מעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)