מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבנהמירב14/11/2009
שלום, אני צריכה להחליף 4 כתרים ישנים בשיניים קדמיות.
באחד מהכתרים יש במבנה ובשלוש האחרים אין.
הרופא שאליו הלכתי לייעוץ גבי החלפה לכתרי זירקוניה טוען שצריך לעשות מבנה גם בשלוש האחרים ושאין בעיה לעשות זירקוניה גם בשן בה יש מבנה ישן. האם זה נכון שחייבים תחת כל שן מבנה? ומה עושים כשיש מבנה מתכת ורוצים זירקוניה? מה העלות המשוערת שלך לטיפול מעין זה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת מבנה
ד``ר גלית כהן15/11/2009לא תמיד צריך מבנה מתחת לכתר. עד שלא יורידו את הכתרים הישנים לא ידעו בוודאות אם צריך מבנים או לא. תלוי מה יהיה מצב השיניים.
יש גם מבנים מזירקוניה.
עלויות משתנות מאד ממקרה למקרה. אין מחיר מדף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהפהדפנה14/11/2009
שלום רב, יש לי ריח רע מהפה ,בעיקר בבוקר, מריר כזה.. ממה זה יכול להיות,מצב השיניים שלי תקין ללא עששת וללא אבנית ( מטופלת אצל רופ"ש ושיננית) אני מנקה את הלשון ובין השיניים . יש לכם עוד רעיון מה אפשר לעזור לי ? זה מאוד מטריד. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסי מי פה אנטיבקטריאליים
ד``ר גלית כהן15/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבנהמירב12/11/2009
שלום, ברצוני החליף 4 כתרים קדמיים ישנים, מלפני עשר שנים, לכתרי זירקוניה.
1. באחד מהכתרים הישנים יש מבנה ובשלוש האחרים אין. האם ניתן לעשות זירקוניה כשיש מבנה? כי הבנתי שהמבנה יכול להשתקף דרך הזירקוניה. אם לא ניתן- מה עושים במצב כזה?
2. האם ומתי יש בכלל צורך לעשות מבנה מתחת לכתר?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבנה
ד``ר עדי אריאלי12/11/2009צבע מבנה מתחת לכתר זירקוניה ניתן למסך. הבעייה היא השתקפות צבע המבנה מבעד לרקמת החניכיים ללא קשר לסוג הכתר. לעיתים החלפת המבנה במבנה אסתטי (לא מתכתי או ממתכת זהובה) פותרת את הבעייה ולעיתים צבע השורש כהה ואז זו בעיה. יש לשקול את כל האופציות לפני תחילת הטיפול ולהחליט בהתאם למקרה. מבנה מבוצע מתחת לכתר כאשר יש להשלים חסר כותרתי נרחב ותמיד יבוא עם טיפול שורש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן שנשבר מעט וצריכה השלמה.ליאת12/11/2009
מדובר בשן קדמית מצבה טוב ואין לחור היא קבלה מכה וחלק קטן ממנה נשבר .
הלכתי לרופאת שיניים והיא הציעה לי לעשות השלמה לשן באמצות מילוי של סתימה ובורג קטן בתוך השן.
השאלה האם דבר כזה נכון האם יש באמת צורך לקדוח בשן שהיא די טובה והאם הבורג הזה ביטחותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלמת שן שנשברה
ד``ר עדי אריאלי12/11/2009ניתן בהשלמות כותרתיות להוסיף פין המוברג לשן ומספק אחיזה לשיחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מברשת שיניים חשמליתרוני12/11/2009
אני מעוניין לקנות מברשת שיניים חשמלית איכותית,
בפה שלי יש מספר גשרים וכתרים,
בשוק קיימים 2 דגמים עיקריים :
1. ראש עגול - ישנם גם עם תוספת D3 - שלושה מימדים
שיטת הצחצוח : הנחת ראש המברשת משן לשן, המברשת "עושה את העבודה "
2. ראש שנראה כמו מברשת רגילה אך עקרון הצחצוח - פולסים לסיבים .
שיטת הצחצוח: העברת ראש המברשת משן לשן - הפולסים מנקים
המברשת השניה יקרה פי 2 מהראשונה...
אודה על חו"ד והמלצות אובייקטיביות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מברשת חשמלית
ד``ר עדי אריאלי12/11/2009זה באמת לא משנה אם מצחצחים ידנית או עם מברשת חשמלית כזו או אחרת. העיקר הוא שבסופו של הציחצוח הפלאק הוסר ביעילות. נהג לפי ההוראות להגיינה של הרופא או השיננית שלך ושאל איזו שיטת ניקוי היא המתאימה לך ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך !
רוני14/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה של ריקבון קיצוני חמורבת 1711/11/2009
שלום, אני סובלת כבר כמה שנים מריקבון חמור וקיצוני,
שאריות אוכל מודבקות שמכסות כמה שיניים ואני לא מצליחה להסיר אותן בשום צורה.
לא מדובר בכתמים, אלא בממש שכבות קשות.
הן כבר חלק מהשן. כבר לא רואים את השן, רק את הריקבון.
מדובר במשהו חמור שמשבש לי את החיים.
ראיתי באינטרנט תמונות של ריקבון כביכול קשה, וזה אפילו לא רבע ממה שיש לי.
אני לא יודעת מה לעשות ולאן לפנות.
אם אלך לרופא שיניים רגיל הוא יקבל שוק קשה מהמקרה שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין ברירה אחרת מלבד ללכת לרופא
ד``ר עדי אריאלי12/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חור בכתר שהפך לכתר שבורנטלי11/11/2009
גיליתי חור בכתר חדש (4 חודשים). חור קטן. (הכתר הוא בשן טוחנת-פנימי)
לאחר שבועיים הכתר נשבר.
שאלתי היא האם הגיוני שהכתר נשבר בגלל החור או שהכתר היה חלש מלחתחילה ואין קשר.
ומה ממולץ לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר שבור
ד``ר עדי אריאלי12/11/2009איני יכול לענות ללא בדיקה. אני ממליץ שתחזור לרופא שביצע את הכתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני עומדת לעבור טיפול בהרדמה ביוםמיר11/11/2009
שישי, אני בת 63 בריאה באופן כללי. אני יודעת שלפני הרדמה עושים בדיקות שונות, אותי רק שאלו מספר שאלות ואמרו לי לא לאכול מיום חמישי בערב. האם זה בסדר ומספיק? אני מאוד פוחדת. האם אני צריכה לברר פרטים (איפא?) על המרדים, כי אני לא מכירה אותו זה רופא השיניים מביא אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בהרדמה כללית
ד``ר גלית כהן12/11/2009המרדים אמור להיות מומחה בהרדמה.
לרופא השיניים אמור להיות אישור לביצוע טיפולים בהרדמה, וכנ"ל למרפאה.
בגיל 63 צריך בד"כ לעשות לפני הרדמה בדיקות דם, א.ק.ג ולעיתים גם צילום חזה.
אול מתכננים לעשות סדציה קלה?
אולי יעשו לך אקג בתחילת ההאדנה?
אולי הבאת בדיקות דם בנות מס' חדשים? אם הכל תקין זה מספיק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתר זירקוניה+חיפוש מרפאה בחיפהכלנית11/11/2009
קיבלתי הצעת מחיר מכללית לגבי כתר זירקוניה ב-2 השיניים הקדמיות- הם רוצים לכל כתר 2500 ש"ח- האם זה יקר- האם כתר זירקוניה עדיף?למה? וכמו כן האם ישנה מרפאת שיניים מומלצת באיזור חיפה ודרומה- אני לא מכירה חוץ מהכללית ונראה לי שהם מאוד יקרים- תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר זירקוניה
ד``ר עדי אריאלי12/11/2009לכתר זירקוניה יש עדיפות בכל הנוגע לאזורים אסתטיים ולהעדפה אסתטית של המטופל. יתרונו הא בכך שהוא אינו בנוי על מתכות שעלולות להשתקף בשוליו או מבעד לחרסינה. מבחינת שרידות לאורך שנים אין לכתרי זירקוניה עדיפות על פני האלטרנטיבות האחרות לכתרים.
מחירים אינם נידונים בפורום זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולה באוסטואטריטיס מחלה ניווניתעופר11/11/2009
אני בגיל 47 אני סובל מבעיות רפואיות בעצמות האם יש קשר בין נסיגת החנייכיים לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אן קשר
ד``ר גלית כהן12/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכבה לבנה על הלשוןיונתן10/11/2009
שלום,
כבר זמן רב ,אצלי יש שכבה לבנה שמכסה את הלשון (מכסה 75% משטח הלשון בערך- רק החלק הקידמי ביותר של הלשון אין עליו "צבע" לבן והוא נקי) זאת שכבה שיש לה עובי מסויים ולא מדובר רק בכך שהלשון צבוע בצבע לבן, ככל הנראה מדובר בשכבה שכוללת הצטברות שאריות מזון/חיידקים (אינני בטוח בזה אבל זה הניחוש שלי), לציין כי אני מצחצח שיניים כל יום (1-2 פעמים ביום) ומשתמש במי שטיפת פה. ואין לי שיניים עם עששת או חורים או כל בעיה אחרת בשיניים, במשך השנתיים האחרונות ביקרתי הרבה פעמים אצל רופא השיניים וטיפלתי בכל מה שצריך היה לטפל בו ועכשיו הכל טוב ויפה מהבחינה הזאת, וגם עשיתי ניקוי אבנית אצל השיננית לפני 5 חודשים ובקרוב אני עושה ניקוי אבנית שוב.
רציתי לדעת מה השכבה הזאת יכולה להיות? איך ניתן לטפל בה? לציין כי יש לי תמיד ריח פה לא נעים (אולי כתוצאה מהשכבה שעל הלשון)- אני כל כך מתבייש לומר על זה (על השכבה הלבנה שיש לי על הלשון ועל ריח הפה ) לרופא השיניים, ולכן אם אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי, האם יש מי פה מיוחד שיכול להסיר את השכבה הזאת? או כל תרופה או טיפול אחר?
לציין כי אף פעם לא נעלמה השכבה אחרי צחצוח השיניים והשימוש במי פה- אפילו שיפור קטן אני לא רואה.
נא לעזור לי , זה מאוד מפריע לי
תודה רבה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
יונתן10/11/2009אני בן 24
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב, האם כתר עתיד ליפול ?יריב10/11/2009
שלום רב לכם
לפני 9 חודשים בערך לאחר עקירת שן (אני לא לגמרי בטוח ) ,שן טוחנת ראשונה מספר 36 מצד שמאל תחתון ,
השתילו שתל דנטלי מעין בורג סטרילי ומעל כתר . לאחרונה נפל הכתר ( נראה כמו שן בעצמו) פניתי למרפאה והרופא הדביק מחדש . הוא טוען שזה דבר בהחלט רגיל ועתיד לקרות בשנים הבאות , אבל לשמחתו הבעיה היתה רק בכתר ולא בבורג . האם זה דבר רגיל ? כלומר יש לצפות לזה בעתיד ומה ניתן לעשות כדי אולי למנוע את זה .
תודה מקרב לב ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר על גבי שתל
ד``ר עדי אריאלי12/11/2009כתרים על גבי שתלים מודבקים בדבק זמני ולא קבוע (בניגוד לכתרים שעל שיניים) כדי שהרופא יוכל להורידם מדי פעם לשם תחזוקה. מסיבה זו גם כתרים שבוצעו כהלכה משתחררים לעיתים מהמבנה שעל השתל אך מודבקים בקלות בחזרה. אם השתל, המבנה והכתר תקינים אז אין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיניים תותבות מוזנחות של קשישהאמאל'ה מודאגת10/11/2009
אני מטפלת בהתנדבות בקשישה בודדה. לקשישה יש פלטה עליונה של שיניים תותבות.
השיניים מלוכלכות מאוד ומעלות אף עובש.
ברצוני לנקות אותן. מה עליי לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי תותבת
ד``ר עדי אריאלי12/11/2009ניקוי של תותבת, ובטח כזו כפי שאת מתארת, יש לבצע אצל רופא שיניים או אצל שיננית באמצעות מיכשור מתאים. לאחר מכן יש להקפיד על ניקוי יומיומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן שנשברהשיר09/11/2009
שלום!!!
נשבר לי קצה של אחת השיניים הטוחנות. יש נקודה שחורה בתוך החור. כרגע אין לי אפשרות ללכת לרופא שיניים (אני בחו"ל במדינה לא מתקדמת במיוחד...)
שאלותי:
קודם כל. איך זה קורה??? לא הרגשתי במשהו חריג ולא ניסתי לחתוך ברזל בשיניים...
ושנית. האם המצב לא יחמיר במשך חודשיים -עד שאגיע לארץ??? מהלחץ כבר יומיים שאני לא אוכלת מתוק. אם אמשיך כך ואקפיד במיוחד על צחצוח שיניים- המצב יחמיר?
אני בלחץ נוראי אז אשמח אם תענו לי תשובה בהקדם!!!!
תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן שנשברה
ד``ר עדי אריאלי12/11/2009איני יכול לענות ללא בדיקה. יתכן שמדובר בעששת ויתכן שזו סתם פימנטציה לא מזיקה. לשבר של שן יש תמיד פוטנציאל להחמרה כגון שברים נוספים בשל החלשת השן, התקדמות העששת וכו'.בכל אופן יש לשמור על המקום נקי ככל שניתן ולגשת לטיפול בהזדדמנות הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכנית טיפול ותוספות תמוהות.רון09/11/2009
שלום רב,
פניתי לרופא שיניים שקיבלתי עליו המלצות , הנ"ל בדק אותי בדיקה יסודית שלח אותי לצילומי ססטטוס מקביליות והגיש לי תוכנית טיפול עליה חתמתי.
היות ואני טירון ותם קיבלתי את התכנית שלו שכללה בהגדרה כתר ממתכת לא אצילה והסביר שאין צורך במתכת אצילה היות והיא מאוד יקרה ולא עושים.
שהגיע שלב עשיית הכיפה של הכתר אמר לי הרוא שהוא מציע לי לעשות את הכיפה ממתכת חצי אצילה שתעלה עוד כמה מאות שקלים כי המתכת הלא אצליה לא מתאימה לחניכיים שלי.
שאלותיי :
1. האם הרופא לא אמור היה להגדיר במדוייק את סוג הכתר מלחתחילה ? כלומר גם חצי אצילה היא מתכת לא אצילה אז הוא ניצל את האי בהירות בהגדרת ה אי אצילות כדי לייצר הבדל בין חצי אצילה ללא אצילה.
2. האם לא מן הראוי או מן המקצועיות לקבוע מראש את סוג הכתר המתאים בתכנית הטיפול ? הלא הרופא בדק ושלח אותי לצילומים והחניכיים שלי לא השתנו.
בשיחה עם פצינטים אחרים נודע לי שהרופא נוהג כך באופן קבוע. לשדרג את תוכנית הטיפול במהלך הטיפול מה שגורם לאיבוד האמון במקצעיותו של הרופא שהתוכנית ההתחלתית לא תאמה את הרמה הנדרשת והן יוצר בספיקות לגבי אמייתו כוונותיו לטובת החולה.
אודה לכם על תשובה אמיצה וכנה . הרם אין הנחייות בעניין ? נראה לי משונה.
תודה מראש.
רון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים בתוכנית טיפול
ד``ר גלית כהן09/11/2009ראשית, ברפואת שיניים יש הגדרות שונות וברורות בין מתכת לא אצילה, חצי אצילה, אצילה, זהב וכד... ההבדל באחוז המתכת האצילה בשגשוגת.
בהחלט יכולים להיות שינויים בתוכנית טיפול , אם התחושה שלך שהמצב מכוון, ואין לך אימון ברופא, דבר איתו על השינויים. לא עוזר - תחליף רופא. אמון הוא תנאי חשוב בטיפול.
אבל ככלל, כל מה שנעשה הוא בגדר הסביר והמותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם נראה סביר שב 3 כתרים
רון10/11/2009הרופא נדרש לשנות את תוכנית הטיפול ללא שהשתנו נתוני הפתיחה ?
האם לא נראה ששינוי שאין לא הסבר או שהגיח אלמנט "הפתעה שהתגלתה במהלך טיפול" יידרוש ייקור המתכת של כיתפת הכתר אלא מסיבה של תוספת הכנסה לרופא.
האם יש מוסד ביקורת על רופאי השיניים שניתן להפנות אליו תלונה מסוג זה ?
חייב לומר לך שנותרתי מתוסכל מתשובתך שנראה שגם היא טעונה באלמנטים פוליטיים... אולי לא הפנתי את השאלה למקום המתאים ..
רון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלונה על רופא שיניים
ד``ר גלית כהן15/11/2009צר לי שאני לא יכולה לחזק את טענותיך, כפי שאתה רוצה.
ראשית לא ניתן לחוות דעה רצינית בלי לראות את המקרה, הפה והצילומים. אף אדם רציני לא היה עושה זאת, רק על סמך תאור, מאד לא מקצועי שלך.
שנית, נכון , זה פורום רפואי, לא משפטי. טענות בנושא רשלנות או התנהגות לא נאותה של מטפל אינן מעיסוקו של פורום זה.
וככלל, אני סבורה שיש תמיד לבחור רופא שיש אמון בינך לבינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)