מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי פהדרור05/09/2007
שלום רב,
השתמשתי לאחרונה במי פה שנמליצו לךי עליהם ב"כללית - 'אוקסיפרש', נדמה לי זה השם. זה משהו שנמצא בבתי מרקחת ולא בפארמים והמחיר יקר יותר ממי פה רגילים. השאלה שלי, עכשיו כשנגמר לי הבקבוק, האם יש משמעות להבדל בין אוקסיפרש ובין שאר המוצרים הפופולריים. האם ליסטרין מספיק טוב? ובכלל, יש מי פה מומלצים באופן גורף?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי פה
ד``ר גלית כהן05/09/2007ישנם מספר סוגים של מי פה, וישנם הבדלים מסויימים בינהם בהתאמתם למחלות חניכיים, מניעת עששת, יובש פה וכו.
יש מי פה המומלצים לשימוש קצר טווח ויש המתאימים לשימוש ממושך.
רצוי שרופא שיניים או שיננית המכירים אותך ימליצו לך על מי פה המתאימים לך.
בברכה,
ד"ר גלית כהן
מומחית לרפואת הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפוי פלואורידלירון03/09/2007
בכל סוף טיפול שיננית השיננית שואלת אותי (יותר נכון מנסה לשכנע אותי) אם אני מעוניינת בציפוי פלואוריד. הציפוי מחירו 59 ש"ח (ואני בכללית מושלם)-סכום שנשמע לי אסטרונומי עבור דבר כל כך פעוט....
ונשאלת השאלה-האם אני טועה והאפקט של הציפוי מובהק ושונה מצחצוח יומיומי במשחה עם פלואוריד?
האם הציפוי הזה הכרחי בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלואוריד
ד''ר איתן ויינשטיין04/09/2007הטיפול הוא אפקטיבי ויחסית זול.
אני ממליץ
ד"ר איתן וינשטיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה על ידי שינניתמילי02/09/2007
האם הבדיקה שמגיעה לי פעם בשנה בתור מבוטחת בביטוח משלים היא מספקת או שיש צורך בבדיקה בתדירות גבוהה יותר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיננית
ד''ר איתן ויינשטיין04/09/2007מומלץ להבדק על ידי רופא ולא שיננית.
לא ברור לי למה הבדיקה נעשת ע"י השיננית.
דר איתן וינשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חורים בשיניים--31/08/2007
אוקיי אז ככה התחילו להיות לי חורים בשיניים,זה התחיל מהשין הקידמית בצד שמול ועבר לשין ליד זה ועבר בדיי מהירות לשין השלישית
ליפני 5 ימים משהו כזה ראיתי בשין הזאת רק כתם של התחלה והיום אני רואה כבר התחלה של חור..
מה עושים כדי לעצור את גדילת החורים הקיימים והחדש?
מה שאני יכול להגיד לך שיש לי דלקת חניכיים חריפה..
היתי אצל השיננית והיא נקתה לי תאבן ליפני 5 ימים (שעוד ראו בשין השלישית שציינתי כתם קטן)
כניראה שזה נבע מחוסר ציחצוח באזור זה
אודה לך אם תוכל לענות לי כמה שיותר מהר :)
ציחצוח 2 או 3 או לאחר כל ארוחה יעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירת התקדמות של חורים בשיניים
ד``ר גלית כהן01/09/2007הדרך היחידה לעצור התקדמות של חור בשן היא ע"י סילוק העששת , דהיינו לעשות סתימה
בהצלחה,
ד"ר גלית כהן
מומחית לרפואת הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול שורש
----07/09/2007הרופאה ליפני הצילום ראתה את החור עמוק ומעל את החנכיים אדומות וארה שלאחר הצילום הפנורמי תיהיה תוכנית לטיפול
האם דרך צילום פנורמי ניתן ליראות את התפתחות העששת או הכנת מבנה טיפול??
אני שותה הרבה קולה וכבר הפנמתי את זה שהקולה לא שווה את זה וגרמה לעוד יותר זיהום בדלקת החניכיים גם מפני שאני שותה החנייכים עוד יותר מגרות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד מתי אפשר לנקות שחור בשינייםGoggle31/08/2007
קודם כל אני רוצה לציין שאני רק בן 14
טוב לאחרונה הופיע לי בשיניים התוחנות כתם שחור כמו מן התחלה של חור
בשן אחת הופיע לי מין פס קטן שחור ובשן השנייה הופיע לי על קצה השן קטע שחור
השאלה שלי היא אם אפשר לנקות את זה בלי סתימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "שחור בשיניים"
ד``ר גלית כהן01/09/2007לפי מה שאתה מתאר לא מדובר ב"חור" אלא בצביעה כרומטוגנית, כלומר צביעה הנגרמת ע"י חיידקים צובעי שיניים. צביעה זו ניתנת לניקוי ע"י השיננית. הצביעה בד"כ חוזרת כי החיידקים הללו ממשיכים "בעבודתם"
בברכה,
ד"ר גלית כהן
מומחית לרפואת הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת בנרות את דר' גלית כהן-תמרה29/08/2007
שלום, שמי תמי, ואני מחפשת את דר' גלית כהן - מומחית לפחדנים פתולוגיים מטיפולי שיניים, אשר עבדה לפני כמה שנים גם עם שירותי מכבי באסותא וגם בירושלים. השארתי הודעות במרפאה ברמת אביב - אך עדין לא חזרו אלי.
גלית, את הצלחת לגמול אותי מטיפולים בהרדמות כלליות לטיפולים עם גז צחוק. אני לא מוכנה/יכולה לתת לאף אחד אחר לגעת בשיני ואני זקוקה לך. חיפושים באינטרנט הביאו אותי לפורום הזה, ואני מקווה שיהיה מענה. אני משאירה כתובת מייל שלי שניתן לכתוב אלי.
תודה מראש ואני מתנצלת על סוג ההודעה, פשוט לא מוצאת את הטלפון שלך שנתת לי. אני האישה הגבוהה והפחדנית ביותר.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמרה
ד''ר איתן ויינשטיין30/08/2007www.dentist-4-you.cm
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, תודה - מצאתי - עוד שאלה קטנה
תמרה01/09/2007נקבע לי תור לעוד 2 ו-1/2 שבועות לערך.
בחו"ל נתקפתי כאב שעבר רק אחרי שלקחתי אנטיביוטיקה (אני מניחה שזו דלקת) מודה שלקחתי על דעת עצמי + גרגרתי מלח.
הפסקתי לקחתה לאחר שחזרתי (לקחתי שבועיים, עד הנחיתה), אולם הרגישות חוזרת - עדיין אין כאבים. אבל אם יהיו, האם לשוב ולחזור לקחת אנטיביוטיקה עד בוא הטיפול?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתקשרי שוב למרפאה ברמת אביב
ד``ר גלית כהן01/09/2007תסבירי שזה דחוף ואולי יוכלו להקדים את התור
להתראות
ד"ר גלית כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת וטיפול שיניים עתידי תודה מראש
תמרה06/09/2007התקשרתי רק היום - כי הייתה לי שפעת. כעת החלמתי. יש לי צד דלוק מאד בחניכיים. וגם מן כיס דלוק שמה - ביקשתי לדעת אם לקחת אנטיביוטיקה, או איזושהי תשובה- אמרו שיתקשרו, אבל שכחו. מה לעשות? אני לא רוצה להגיע לטיפול ולגלות שלא ניתן לטפל או משהו כזה, וגם לא רוצה להחמיר את המצב.
תודה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף
מוטי05/09/2007שמעתי שניתן לבצע השתלת שיניים ושיקום הפה בשלוש שעות בהרדמה , אבקש לדעת אם יש מרפאה או רופא באזור חדרה והסביבה והאם הטפול יעיל ומומלץ.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי שיניים בהרדמה כללית
ד``ר גלית כהן05/09/2007שמעת נכון,
ניתן לבצע טיפולי שיניים מקיפים הכוללים שיקום, שתלים וכד' לפי הצורך בפגישה אחת בהרדמה כללית. משך הטיפול תלוי בהיקף הטיפול הנדרש. טיפול שיניים בהרדמה כללית יכול להמשך בין שעה ל12 שעות או יותר תלוי בכמות הטיפולים.
האם זה יעיל? טיפול השיניים הוא אותו טיפול מתחינת התוצאה, ההבדל הוא באופן הטיפול: מס' טיפולים או טיפול מרוכז בהרמה כללית.
האם זה מומלץ? תלוי במטופל. אם למטופל סיבות להעדיף טיפול בהרדמה כללית כמו: רפלקס הקאה מוגבר, אלרגיה לחומרי הרדמה, חרדה מרפואת שיניים וכד' הרי זצורת טיפול זו מומלצת עבורו.
יש מס' מרפאות בארץ העוסקות בטיפול שיניים בהרדמה כללית. ניתן למצוא ולקרוא חומר נוסף באינטרנט למשל.
בהצלחה,
ד"ר גלית כהן
מומחית לרפואת הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיננית וטיפולים שינייםר.מ29/08/2007
שלום רב
באחת המרפאות שיניים אמרו לי כי לפני טיפול ה שיניים( המסובך שכולל כתר ניתוח חניכיים ושתל) צריך לקבוע תור לשיננית ואין אפשרות לבצע את הטיפולים הללו ללא תור לשננית .האם נכון הדבר?מה הקשר בין שיננית וטיפול שיניים דחוף ולמה הם לא קובעים לי תור לתחילת טיפול לדעתך?האם ללא טיפול שיננית אין אפשרות לבצע את הטיפול או שזה אקט אדמניסטרטיבי כדי שאסדיר את התשלום?אני סובל מכאבים עזים כולל אנטיביוטיקה ואטופן והשננית רק בעוד שבוע.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיננית לפני טיפול שיניים
ד``ר גלית כהן01/09/2007צדקו במרפאת השיניים אליה הגעת. לפני מרבית טיפולי השיניים חשוב לעבור טיפול של שיננית. השיננית מסלקת את האבנית והטיפול אצלה מוריד את רמת דלקת החניכיים. לא ניתן לבצע כתר , ניתוח חניכיים ולעיתים אפילו סתימה כשיש באזור אבנית ודלקת.
אם אתה סובל מכאב וזקוק לעזרה ראשונה, לשם כך אין צורך להמתין עד לאחר טיפול השיננית וניתן לטפל טיפול חירום ראשוני להפסקת הכאב ללא קשר לטיפול השיננית.
בהצלחה,
ד"ר גלית כהן
מומחית לרפואת הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפיסקטומי ושתלר.מ29/08/2007
שלום רב
אמרו לי שאני צריך לעשות ניותח אפיסקטומי כאקט אחרון לפני עקירה.בנוסף אני צריך לעשות בורג לשתל בשל ליד השן עם האפיסקטומי.האים חייבים לעשות את שני הטיפולים בבת אחת ואמרו לי שצריך לעשות את שני הטיפולים בבת אחת.האם זה נכון ?האם האפיסקטומי גורם לכאבים רבים לאחר מיכן?האם בורג גורם לכאבים עזים ולמשך כמה זמן?
תודה
החושש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפיסקטומי
ד''ר איתן ויינשטיין30/08/2007שלום החושש
לא הבנתי איזה בורג צריך לעשות בשן ליד. האם יש לך שתל שם?
אפיסקטומי זה נתוח קטן : אחרי הניתוח יכולים להיות מעט כאבים ונפוחות אך ברמות נסבלות
את שאר שאלות נסה לנסח ברור יותר
ד"ר איתן וינשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתימה שהשחירהיפית28/08/2007
שלום רב,
יש לי בשן הקידמית סתימה שהשחירה ואני שוקלת להחליף אותה בסתימה חדשה, כיוון שזה מפריע לי מבחינה אסטטית (יש לציין שכבר החלפתי את הסתימה באותה השן לפני מס' שנים).
אני יודעת שהחלפת הסתימה תגרום להגדלת החור ולכן אני מתלבטת אם כדאי לי.( או שאולי החור לא יגדל באופן משמעותי, וזה לא צריך למנוע מבעדי להחליף את הסתימה? )
האם יש משהו שניתן לעשות על-מנת לשמור שהסתימה לא תשחיר במהרה? ( אני לא שותה קפה וגם לא מעשנת)
האם יש סוג מסוים של סתימות לבנות שמשחירות פחות מהר?
בתודה מראש,
יפית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי צבע של שחזור בשן קדמית
ד``ר גלית כהן01/09/2007יפית שלום,
סתימה בשן קדמית ששינתה צבע לאחר מס' שנים זה לא רע. לעיתים ניתן ע"י ליטוש בלבד ל"תקן" במידת מה את הצבע. מס' שנים, תלוי כמה זה מס' שנים, אבל אם עברו 5 או 6 שנים זה אורך חיים סביר ביותר של צבע השחזור.
בברכה,
ד"ר גלית כהן
מומחית לרפואת הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלורהקסידין--28/08/2007
השיננית המצליצה לי על ג'ל בשם כלורהקסידין לאסר לטיפול בדלקת חניכיים חריפה יש צורך לשמור את הג'ל במקרר לאחר הפתיחה או בחוץ?!
כניראה היא המליצה לי מפני ששתיפות ציבעות את השיניים השתמשתי בתרודנט בעבר..
יש להקפיד למרוח את הגל על החנכיים ולנקות במידה ונוגע בשיניים?
או שהחומר לא מזיק בנגיעה בשיניים ולא צובע את השיניים?!
אודה לך אם תוכל לענות לי על שאלות אלו..
תודה,והמשך יום נעים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל כלורהקסידין
ד``ר עדי אריאלי08/09/2007שלום רב,
על פי הוראות היצרן אין צורך לשמור את הג'ל במקרר לאחר הפתיחה .
הג'ל פעיל בצורה מקומית יותר מהשטיפה ולכן פחות צובע שיניים מהשטיפה, אך מכיל את אותו חומר פעיל כלורהקסידין בריכוז 0.2% אשר עשוי לגרום להכתמת שיניים.
בברכה,
ד"ר יעל רובינשטיין-אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
----08/09/2007שמתי לב שהשיניים שלי נצבעו טיפה האם זה מהג'ל?
היתי אצל שיננית ליפני שהתחלתי אז ככה שהשיניים היו דיי לבנות..
האם יש מצב שהגורם לשינוי יכול להיות חיידקי עששת?
או מדלקת חניכיים חריפה?
שתיית קולה וכדומה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתמת שיניים חיצונית-המשך
ד``ר עדי אריאלי08/09/2007יתכן וזה מהג'ל, תלוי בכמות ובתדירות בה אתה משתמש.
חיידקי עששת אינם גורמים להכתמת שיניים, קיים סוג אחר של חיידקים כרומטוגנים הגורם להכתמת שיניים, תוכל להיועץ ברופא השיניים שלך לגבי זה.
הכתמת שיניים יכולה להיגרם גם ממוצרי מזון ושתייה שונים, עישון ומשטיפות פה מסוייימות.
הקפדה על הגיינה אורלית טובה עוזרת בהפחתת כל סוגי הכתמים החיצוניים.
בהצלחה,
ד"ר יעל רובינשטיין-אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוט דנטלי...---27/08/2007
השיננית המליצה לי על חוט דנטלי כפי שאני מבין מומלץ להשתמש בחוט דנטלי לפני הצחצוח שיניים נכון?!
אודה לך אם תוכל להסביר לי בקצרה כיצד להשתמש בחוט דנטלי..
תמונה או אנימציה כיצד להשתמש בחוט זה עזור לי מאוד :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוט דנטלי
ד``ר גלית כהן28/08/2007תמונה של שימוש בחוט ניתן למצוא באתרים רבים ברשת. אבל רצוי בהחלט שבפעם הראשונה תקבל הדגמה. חזור לשיננית עם החוט והיא תדריך אותך ותתקן שגיאות.
בברכה,
ד"ר גלית כהן
מומחית לרפואת הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותדני27/08/2007
שלום לכולם!
ראשית יש לי בעיה כשאני קם בבוקר אני מצחצח שיניים ואז הפה שלי מיתייבש וכעבור כמה זמן יש לי ריח רע בפה וגם אחרי זה אני שותה מלא אבל כעבור כמה דקות שוב ריח רע מה עושים? מה הבעיה?
ואני מתיעניין בקשר להלבנת שיניים האם יש לזה תופעות לוואי? וכמה זה עולה בערך? והאם אפשר לעשות על חשבון הקופ"ח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לדני
ד``ר גלית כהן28/08/2007פה יבש בבוקר יכול להיות קשור להרגל של נשימת פה בלילה. אתה ישן עם פה פתוח ונושם מהפה?
אם יש יובש לעיתים תחופות יש לבדוק האם אתה סובל מיובש פה, אם כן יש טיפול ע"י רוק מלאכותי.
להלבנת שיניים תתכן תופעת לוואי של רגישות לקור- התופעה חולפת.
מחיר - פנה לרופא השיניים. המחיר תלוי במרכיבים רבים.
טיפולי שיניים ועל אחת כמה וכמה טיפולי שיניים אסתטים אינם כלולים בסל בריאות.
בברכה,
ד"ר גלית כהן
מומחית לרפואת הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דני28/08/2007אולי אני יושן עם פה פתוח אני לא יודע!
מה ניתן לעשות בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל זה אני!
דני29/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר גלית אני מחכה לתשובה
דני29/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשימת פה
ד``ר גלית כהן01/09/2007אם אתה ישן עם פה פתוח ונושם נשימת פה רצוי להתייעץ עם רופא אף אוזן גרון
בהצלחה,
ד"ר גלית כהן
מומחית לרפואת הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב שןרומי26/08/2007
תמיד שאני שותה דברים קרים או אוכלת דברים גרים כואבת לי השן בפה למטה ,
ממה זה נובע ?
וגם אני מפחדת ללכת לרופא שיניים ואני לא רוצה להגיד לאמא שלי ,
לא מכאבים או משו אני פשוט לא אוהבת כלוםםםם בזה ריח הכלל !
מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב שן בחשיפה לקור
ד``ר גלית כהן28/08/2007כאב שן מקור יכול להיות "חור" בשן , מוקד של עששת , או נסיגת חניכיים הגורמת לרגישות . בכל מקרה מומלץ לפנות לרופא שיניים.
רבים וטבים לא אוהבים ללכת למרפאת שיניים ואף יותר מזה, התופעה נקראת חרדה דנטלית וישנם רופאים שזו התמחותם- פני אליהם.
אם תמנעי הבעיה לא תעבור אלה תגדל ואת תזקקי ליותר טיפולים ולטיפולים נרחבים יותר.
בהצלחה,
ד"ר גלית כהן
מומחית לרפואת הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה סימפטום לחור?חיילת26/08/2007
יש לי כאב קל בשן אחת שקורה רק בזמן ריצה או קפיצה. זו תחושה כאילו השן מתנדנדת, אבל אני לא מצליחה לנדנד אותה באמת. השן נמצאת בלסת העליונה, מאחור.
אני אקבע תור למרפאה צבאית אבל זה ייקח שבועות... האם זה סימפטום לחור בשן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מתאים ל"חור"
ד``ר גלית כהן28/08/2007הסימפטום שתארת אינו מתאים ל"חור" בשן. יכול להיות קשור לדלקת אולי דלקת או רגישות בסינוס ולכן התחושה מופיעה רק בשינויי תנוחה ניכרים.
בברכה,
ד"ר גלית כהן
מומחית לרפואת הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינניתללא שם25/08/2007
יש לי שאלה פשוטה מאוד שהולכים לביקור אצל שיננית צריך לקחת מברשת שיניים ומשכת שיניים כדיי לקבל הדרכה?
או איך זה הולך בדיוק?!
תודדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיננית
ד''ר איתן ויינשטיין26/08/2007מאוד רצוי-הדרכה היא חלק חשוב מהטיפול
דר איתן וינשטיין
מרכז רפואי רמת אביב
dentist-4-you.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)