מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומצה פוליתמזי10/05/2011
שלום אני בת שלושים ומנסה להיכנס להריון שני
חודשיים וחצי אני לוקחת חומצה פולית 5 מ"ג של חברת רקח ורציתי לדעת אם יכול להיות שזה גורם לחוסר שינה וכאבי בטן שמלווה בשילשולים
אשמח אם תחזרו אלי אם תשובה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/05/2011לא נראה לי, אבל החליפי חברה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור וחרדותיפית10/05/2011
לפני מחזור בכארבעה ימים וגם לאחריו שחווים ניתוק מהמציאות?
כבר כמה מחזורים שביתי בת 18 וחצי סובלת מדה -ריאליזיה וחרדות. האם ידוע לכם על מיקרים דומים ואיך אפשר לטפל בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור וחרדות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/05/2011יכול להיות תגובה חריגה של תסמונת קדם וסתית. אבל לפני נסיונות לטיפול הורמונלי כדאי שתפני איתה לפסיכיאטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בווסת ללא הריוןרקפת10/05/2011
שלום רב,
הוצאתי את התקן המירנה בחודש בתחילת שעבר, כשמיד היה לי דימום של יומיים ולאחר שבוע קיבלתי ווסת. הווסת שלי תמיד מאוד מדייק וכבר עברו 28 ימים והוא עדיין לא הגיע, אך יש לי את כל סימני הווסת-רגישות בחזה , נפיחות בבטן. עשיתי בדיקת הריון ביתית לפני יום ויצאה שלילית, האם האיחור בגלל הוצאת ההתקן, או שאני סתם לחוצה?
תודה על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור בווסת ללא הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/05/2011יגיע... כל הסימנים מעידים על כך, חכי בסבלנות כי יש שנוי הורמונלי כרגע עקב הוצאת ההתקן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ופוסטינורלילו09/05/2011
קיימתי יחסים לא מוגנים בזמן המחזור ויום למחרת לקחתי פוסטינור.
והיום יום לאחר הלקיחת הפוסטינור הפסיק לי המחזור (היה דימום קל וחד פעמי במהלך היום).
מה זה אומר? האם יש סיבה לדאגה? האם בכלל ניתן להיכנס להריון במהלך המחזור או שזו תופעת לוואי של הפוסיטנור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ופוסטינור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/05/2011הפוסטינור גורם לשינויים הורמונליים ובעקבותיהם או לדמומים חריגים או לעכובים במחזור. הסבירות להכנס להריון בזמן מחזור נמוכה אך לא בלתי אפשרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עובר מרובותשרה09/05/2011
שלום,
אני בת 27, בריאה, בהריון ראשון תקין, שבוע 25. כל הבדיקות תקינות, כולל מי שפיר וסקירות מערכות.
אני חשה תנועות עובר מרובות ורציתי לשאול אם יש בכלל כזה דבר.
בהתחשב בכך שמדובר בהריון ראשון ואין לי למה להשוות.
אנא תגובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות עובר מרובות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/05/2011אין בעיה עם תנועות עובר מרובות אלא אם הדפוס השתנה פתאום ממעט לתנועות מרובות או להפך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודשיים לאחר לידהרינת09/05/2011
שלום רב, אני חודשיים לאחר לידה עם ווסת. לפני ההריון השתמשתי תמיד רק בטמפונים והיה נח ולא הרגשתי אותם ניסיתי לשוב להשתמש וזה פשוט בלתי נסבל זה נורא כואב והטמפון לא מצליח להישאר בפנים בנוסף אני חשה כאבי בזמן יחסים.(בזמן ההריון הייתה לי פיטריה וטיפלתי עם אגיסטן) האם זה נורמלי? אני די מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודשיים לאחר לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/05/2011כדאי לפנות לבדיקת רופא נשים. יכול להיות מצב זמני אם היו תפרים בפתח, או עקב הירידה ההורמונלית אחרי לידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת פוסטינור דחווףףףנטלי09/05/2011
שלום קרה לי אתמול מצב שמחייב אותי להשתמש בפוסטינור
אני משתמשת כבר שנים בכדור שניקרא דפלפט כרומו 500 מ"ג
כדור לאפליפסיה האם צריך להיות עם זה בעיה.? אשמח לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת פוסטינור דחווףףף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן09/05/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בזמן נטילת גלולות - דחוףמישהי09/05/2011
שלום,
אני לוקחת גלולות "פמינט" וקרה לי מספר פעמים שקיבלתי מחזור יום-יומיים לפני סיום החפיסה.
היום קיבלתי מחזור כשאני אמורה לסיים את החפיסה בעוד 4 ימים (יום ו'), ונשארו לי בחפיסה עוד 5 גלולות.
אציין כי באף אחד מהמקרים לא שכחתי לנטול גלולה.
מה עליי לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור בזמן נטילת גלולות - דחוף - תגובה
ד''ר יואב פלד09/05/2011להמשיך ולקחת
לפנות רופא ולשנות גלולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסדרת מחזור ופלורט רצוףאופק09/05/2011
האם אפשר לקחת גלולות פלורט שאני לוקחת להסדיר את הווסת בעזרתה רצוף 2 חפיסות (לוקחת כבר 3 חודשים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסדרת מחזור ופלורט רצוף - תגובה
ד''ר יואב פלד09/05/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פליים לpmsדניאל09/05/2011
היי רציתי לדעת אם תחושת הPMS אצלי היא חזקה בכל חודש ועכשיו קבלתי גלולות פליים אני אקח ביום ראשון של המחזור זה אומר שכבר בהפסקה הראשונה יהיה לי פחות תופעות (כאבי ראש, מצבי רוח...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פליים לpms - תגובה
ד''ר יואב פלד09/05/2011אני מאוד מקווה
אבל לא בטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותג'ני09/05/2011
שלום,
אני כרגע נמצאת בחבילה השלישית של הגלולות,בחבילה הקודמת היה יום אחד ששכחתי לקחת גלולה,אז לקחתי יום אחרי 2 ברצף כמו שרשום בהוראות,בנוסף לזה לא עשיתי הפסקה וישר התחלתי לקחת את החבילה הבאה.התחילו לי דימומים יום שני שעבר ועד יום שבת האחרון דיממתי.בנוסף לזה אני גם סובלת מכאבים בחזה כמו שקורה לי בזמן וסת.בנוסף לזה לפני שבוע ויומיים הקאתי גלולה ולא לקחתי עוד אחת והמשכתי לקחת את הגלולות כרגיל.בחוברת הסבר של הגלולות היה רשום שעד שבוע מהרגע שהקאתי את הגלולה אני לא מוגנת,כעבור שבוע קיימתי יחסים כי הייתי בטוחה שאני מוגנת כבר.
מה לעשות?האם יש חשש שאני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
ג'ני12/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות דחוףאנונימית09/05/2011
אני חודש וחצי אחרי לידה שלישית!
היום הייתי בטוחה שהתחיל לי הווסת הראשונה
ולקחתי גלולה ראשונה
ופתאום אני רואה שזו הייתה טעות מה אני אמורה לעשות?עכשיו?
לא מניקה
ואחרי כמה זמן אני אהיה מוגנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
אנונימית09/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות דחוף - תגובה
ד''ר יואב פלד09/05/20111 המשיכי לקחת
2 שבועיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו מהר..צריכה עזרה09/05/2011
היי. אני בת 18 ולפני שבוע שכבתי פעם ראשונה עם חבר שלי. אמרו לי שיורד ממש קצת דם אך לי ירד די הרבה דם גם בפעם הראשונה וגם בשניה ובשלישית. בימים שאחר כך ממש כאב לי ושני לילות אחרי הפעם האחרונה ששכבנו גם היה לי דימום רציני למשך כל הלילה ולמחרת בבוקר זה נפסק. זה נורמלי...? דיברתי עם כמה חברות שעשו את זה ואף אחת לא מתארת שירד לה ככה דם כמה לילות אחרי וגם לאף אחת לא כאב כמו לי. זה די מלחיץ. בבקשה תענו כמה שיותר מהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו מהר.. - תגובה
ד''ר יואב פלד09/05/2011פני לרופא לבדיקה לפני קיום יחסים נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין הוא שיש לי בעיה עם זה..
צריכה עזרה09/05/2011אני לא ממש יכולה ללכת לרופא משפחה. ואני לא ממש רוצה שזה יגיע להורים...
לאן מומלץ לי לפנות (ואם אפשר לשאול איך לעשות את זה...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין הוא שיש לי בעיה עם זה.. - תגובה
ד''ר יואב פלד09/05/2011את צריכה לפנות לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת רק צריכה לקבוע תור
ספיר09/05/2011אין סיבה שהוריך ידעו מזה, את בת 18... את גם לא צריכה לפנות לרופא משפחה אלא פשוט להתקשר למרפאה ולקבוע תור לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהשרון09/05/2011
שלום,
ביום שלישי סיימתי גלולות כאשר המחזור תמיד מגיע ביום שבת. קיימתי יחסים ללא אמצעי מניעה ונאלצתי לקחת פוסטינור. לפי הבנתי, המחזור יאחר במס' ימים אמנם ביום רביעי עלי להתחיל חפיסה חדשה של גלולות. מה עלי לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד''ר יואב פלד09/05/2011לא היית צריכה לקחת פוסטינור את מוגנת גם בזמן הפסקת הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה
שרון09/05/2011תודה על היידוע, האמת שזה די חדש עבורי. השאלה העיקרית היא האם אני מתחילה את החפיסה החדשה ביום שתמיד התחלתי בו או לשנות משהו ?
תודה שוב,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרם קיבלתי תשובה לשאלתי השנייה
שרון10/05/2011טרם קיבלתי תשובה בהמשך לתשובה החלקית שקיבלתי במענה הראשון. האם אני צריכה להתחיל את חפיסת הגלולות הבאה כרגיל? גם אם המחזור איחר בשל לקיחת פוסטינור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרם קיבלתי תשובה לשאלתי השנייה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/05/2011התחילי כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יתכן וזה הריון?ציקי09/05/2011
שלום אני בחורה בת 27 בריאה בדרך כלל , עברתי גרידה ב24 לפברואר עקב המצאות שק הריוו רק לאחר מכן קבלתי ווסת ב23 למרצ הייתי אצל רופאת נשים שלי ב26 לאפריל היא בדקה אותי ואמרה שהיא רואה הפרשה חמה , שהמחזור מתחיל .. לאחר מכם המהלך יום וחצי היתה לי הפרשה חומה לא רצינית וזהו ועד היום לא קבלתי מחזור .. מה זה אומר ? יש סיכוי שזה הריון?< תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן וזה הריון? - תגובה
ד''ר יואב פלד09/05/2011בצעי בדיקה ותדעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)