מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיולי16/05/2011
האם צינון או שפעת יכולים לעכב או לזרז ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
יולי17/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
יולי17/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין17/05/2011אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה...
שיר17/05/2011גם אם אני לוקחת תרופות כמו קולדקס, דקסמול, רוקסט וכוי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/05/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/05/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ברור לי למה ?נורית16/05/2011
שלום רב,
ותודה על הפורום הנפלא ועל הקדשת זמנכם רופאים יקרים ,
אני בת 38 אם ל - 4 קיבלתי מרופא הנשים גלולות מסוג "הרמונט" וזאת לאחר שהיו לי הפרשות חומות לא סדירים אחריי מחזור חודשי .
לאחר לקיחת הגלולות הסתדר והכל היה ממש לפי השעון.
החודש הזה החפיסה הרביעית קיבלתי בתאריך 8/5/11 ולקחתי את הגלולה הראשונה בזמן הנדרש.
אך היום 16/5/11 עדיין יש לי הפרשות חומות מועטות כמו בסוף מחזור.
בד"כ המחזור ביום השביעי הייתי נקייה לחלוטין.
והיום זה כבר היום התשיעי למחזור ועדיין יש הפרשות.
שאלתי היא כזו :" האם זה תקין"
ועד כמה ימים בתקופת הגלולות זה יכול להימשך?
בתודה מראש אושרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שהקפצתי
נורית16/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהקפצתי
נורית16/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהקפצתי
נורית17/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור לי למה ? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין17/05/2011לדימומים ממושכים בעת נטילת גלולות יכולות להיות תוצאה של מינון אסטרוגן נמוך[במידה ואכן המצב נמשך יש לשקול החלפת גלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך אבל.....
נורית18/05/2011למרות שלקחתי 3 חודשים והכל היה תקין האם ייתכן שפתאום המינון של הגלולה לא מספיק?
תודה אושרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה
נורית19/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/05/2011רירית הרחם הופכת להיות דקה ולכן התופעה יכולה לקרות אחרי חודשים של לקיחת גלולות. הפתרון זה מינון אסטרוגן יותר גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונה בזמן קיום יחסי מיןעדי15/05/2011
שלום,
לפני מספר ימים שכבתי עם בעלי וכשהוא חדר אלי הרגשתי כמו מכות בבטן התחתונה. אחרי זה היו לי כאבים חזקים במקום שהתפשטו עד אזור עצם הזנב. שכבנו שוב יום למחרת אחרי שהכאב שכך אך גם אז הופיעו הכאבים ואף החמירו. אציין כי התפתלתי מכאבים ובקושי יכולתי לזוז. הייתי אצל גיניקולוג שביצע אולטרסאונד במקום בתוך בנרתיק והוא שלל הימצאות ציסטות בשחלה. תרבית בשתן גילתה זיהום של חיידק הקבסיאלה (ועבורו קיבלתי אנטיביוטיקה) אך אין הוא הוא מסביר את הכאבים, ממה הם יכולים לנבוע? אני מפחדת לשכב שוב עם בעלי..
(אציין כי קרה לי בעבר הרחוק ששכבנו והרגשתי מכות כואבות באגן אך הן לא הובילו לחוסר יכולת תזוזה ולהתכווצויות חריפות כפי שהיו לי השבוע)
תודה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה אני עדיין עם כאבים
עדי17/05/2011הרופאים שלי רק זורקים אחריות אחד על השני (הגניקולוג אומר שזה אורולוגי, האורולוג אומר שזה גניקולוגי, ורופאת המשפחה אומרת שאלך שוב לאורולוג ולגניקולוג)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן תחתונה בזמן קיום יחסי מין - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/05/2011לא ברור - מה השאלה? לכאבי בטן יש לפחות 100 סיבות. אי אפשרל לפרט את כולן. את חייבת בירור יסודי של כאבי בטן, ולא דרך האינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה שהרופאים לא מכוונים אותי לאי
עדי17/05/2011לאיזה רופא עלי ללכת. כמובן שיש אלף ואחד סיבות, אם היתה רק אחת לא הייתי בלחץ! פירטתי את הבעיה כאן, חבל שגם פה אין למישהו קצה כיוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות- דחוףיעל11115/05/2011
כבר כמה ימים יש לי הפרשות צהבהבות לבנות אשר מדיפות ריח רע וחזק במיוחד
לא מתלווה לזה תחושת גירוד או עקצוץ לעומת זאת.
האם מדובר בפטריה?
האם חייבים לראות רופא או שניתן לטפל בזה עצמאית?
במידה ולא אטפל, האם זה עובר מעצמו?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות- דחוף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן15/05/2011חייבים לראות רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לגלולותשני15/05/2011
שלום, אני משתמשת בגלולות יאז ושכחתי לקחת גלולה אחת בשבוע הראשון לחפיסה כאשר האיחור עולה על 12 שעות. בעלון המצורף של הגלולות היה רשום שבמידה וקיימתי יחסי מין בשבוע שקדם ליום בו שכחתי לקחת את הגלולה אז יש חשש להירון. יש לציין שאת שאר הגלולות בחפיסה המשכתי לקחת כרגיל.
מה מידת הסבירות להיכנס להריון במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/05/2011יש סבירות מסוימת, עשי בדיקת שתן להריון בסוף החפיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רעות16/05/2011וחוצמזה עד סוף החפיסה עליך להתשמש בקונדום כי היעילות נפגמת. בנוסף יש גלולות מסויימות עם שירות מזכירונט (כמו מה שאני לוקחת - שנקרא פליים) אני מקבלת כל יום הודעת טקסט חינמית לפלאפון שלי מעיין תזכורת לבלוע את הגלולה וככה אני לא שוכחת יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צ'יסטה ואיקקלומיןאורלי15/05/2011
שלום,
בעקבות ביוץ שחל מוקדם מדי (אני שומרת נידה) הומלץ לי על איקקלומין. לפני כמה חודשים התפוצצה לי צ'יסטה בשחלה (פעם ראשונה). האם זה סיכון גדול ליטול איקקלומין מאחר והייתה לי צ'יסטה אחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צ'יסטה ואיקקלומין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/05/2011תצטרכי כשאת לוקחת איקקלומין להיות במעקב צמוד על ידי אולטראסאונד.
יש סכון של התפתחות ציסטות עקב איקקלומין, מצד שני כדי לדחות ביוץ זה הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בבטן לאחר הפלהשני15/05/2011
שלום ד"ר,
אני בת 30, עברתי הפלה באמצעות מ יפג'ין לפני חודשיים ורק לפני שבוע הפסיק הדימום ולפי הבדיקה באולטרא סאונד מצאו שהרחם נקי משאריות. כל אותו הזמן לא סבלתי מכאבים ורק בשלושה ימים האחרונים אני מרגישה דקירות נוראיות בבטן התחתונה ולעיתים גם בצד ימין, הדימום הפסיק ויש טיפה הפרשות, חזרתי לקחת גלולות ולקיים יחסי מין עם בן זוגי.
האם הדקירות קשורות להפלה?האם זה מסוכן?
אודה על תשובה מהירה
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות בבטן לאחר הפלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/05/2011קשה לדעת ללא בדיקה, פני לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לאחר גרידהליהי אברהם15/05/2011
שלום,
אני חודש אחרי גרידה ועוד לא עשיתי בדיקה..
קיבלתי מחזור ויש לי דקירות בבטן התחתונה.
באתי לרופאה לבדיקה אחרי 3 שבועות והיא אמרה לי חזור לאחר שבוע או שבועים.
האם זה בסדר????
תודה שירז!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לאחר גרידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/05/2011אם קבלת מחזור סביר להניח שהכל תקין. פני לרופאת הנשים שלך בימים הקרובים כפי שאמרה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדירמרדכי15/05/2011
המחזור מזמן הלידה לפני שלשה חודשים לא סדיר מגיע באופן לא מוסבר מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/05/2011פני לרופא נשים לקבלת טיפול להסדרת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב המחזור,עדי15/05/2011
היי, אני לוקחת גלולות באופן סדיר כבר מספר שנים, אני אמורה לקבל את המחזור ביום חמישי הקרוב ואני מעונינת לעכב אותו מכיוון שאני יוצאת לנופש... אשמח לדעת איך אפשר לעכב את המחזור החודשי ואם זה בריא?
בתודה מראש עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיכוב המחזור, - תגובה
ד''ר יואב פלד15/05/2011ניתן להמשיך לקחת את הגלולות ואז את דוחה את המחזור
אין כל בעיה בכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה
עדי15/05/2011אני אני יכולה הסבר מדוייק על מתי אני אמורה לעשות את הספירה של הימים הנקיים מגלולות???? ולאחר המחזור אני צריכה לקחת את החבילה שנותרה או חבילה חדשה של 21?
תודה וסליחה על הבורות:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות וכמה שאלות-דחוףמעיין15/05/2011
איחר לי המחזור ובנוסף היו לי מספר בקרים ולילות עם בחילות אוטומטית קניתי בדיקת היריון ביתית, חשוב לציין כי עשיתי את הבדיקה 3 ימים לאחר האיחור והבדיקה הביתית יצאה חיובית מהלחץ קניתי עוד בדיקה ולאחר שעה פחות או יותר ביצעתי עוד בדיקה ביתית שיצאה שלילית.
אני חיילת אז יום למחרת הלכתי לעשות בדיקת דם שכעבור פחות מ-20 דק' ניתנה עלייה תשובה שלילית (שאני לא בהיריון).
באותו יום התחיל לי דימום (שככל הניראה זה המחזור) אך גם בהיריון יש דימום לפי מה שאני יודעת, המחזור היה שונה מהרגיל. קיבלתי ביום חמישי ובלילה שבין חמישי לשישי היה לי המון דם עד כדי שהתלכלתי בלילה אך למחרת יום שבת הדימום נעשה נחלש ..לא פסק לגמרי אבל נחלש (פד אחד הספיק לי לכל היום) בימי ראשון ושני היו לי ממש כתמים חומים אדומים ממש לפעמים כלומר, פעם היה ופעם לא.
מאז שהסתיים המחזור מופיעות לי המון הפרשות מוזרות ..או ממש צהובות או צהוב-חום כזה ככה וצמיגיות כאלה.
השאלה שלי האם מה שהיה לי זה אכן מחזור? או דימום של היריון?
אני ממש מבקשת עזרה כי מהרופא שבדק אותי ממש לא מצאתי תשובות הוא היה חסר סבלנות באופן קיצוני ממש.
אשמח למידע תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות וכמה שאלות-דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/05/2011יכול להיות שזה דימום של הפלה כי היתה בדיקת שתן אחת חיובית.אבל מאחר ובדיקת הדם היתה שלילית הרי שאינך בהריון כרגע, התיחסי לדמום כאל מחזור וכדאי להתאים אמצעי מניעה להבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- לליאורה!!!!!!!
בת 1915/05/20111. אז לפי המצב בו אני מצויה כעט אין לי סיבה לחשוש כי אני בהיריון?
2. אני יודעת שבהיריון גם מופיע דימום,האם הוא דימום אגרסיבי כמו של מחזור או דימום של כמה טיפות?
3. ומה בנוגע להפרשות המוזרות ?
4. והאם המחזור הבא יופיע כרגיל?
-אני ממש מודה לך על ההתייחסות.-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתן - תרבית תקינהגל15/05/2011
שלום,
אני סובלת מתסמינים של דלקת בדרכי השתן - תכיפות במתן שתן, רגישות בשלפוחית השתן וצריבה בעת מתן שתן וגם לאחריו. הכאבים חזקים מאוד.
תרבית שתן שעשיתי חזרה תקינה - האם תיתכן דלקת בדרכי השתן או בשלפוחית השתן כאשר התרבית תקינה? אם כן - מה עושים לטיפול?
אציין כי אני סובלת מדלקות מרובות בדרכי השתן אשר חוזרות כל כמה חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בדרכי השתן - תרבית תקינה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/05/2011לעיתים יתכנו תסמיניםן של דלקת בשתן גם ללא דלקת חיידקית.
במידה והסתמינים נמשכים יש להבדק ע"י רופא נשים על מנת לשלול מקור אחר לתסמינים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לויקוציטים בשתן בהריוןדנה15/05/2011
שלום רב,
לפני 3 שבועות בבדיקה שגרתית התקבלה תוצאה של לויקוציטים 70 עם תרבית שלילית. היום התקבלה תוצאה של 250, עדיין ללא תשובת תרבית. לציין לעיתים תחושת התקשויות של הבטן (במוניטור לא ראו צירים) וצריבה קלה, אך לא בהכרח במתן שתן אלא גם סתם כך.
שאלותיי: 1. האם כדאי להתחיל בנטילת אנטיביוטיקה או להמתין לתרבית?
2.האם ההמתנה עלולה לגרום לנזק להריון/לעובר?
3. האם תתכן סיבה נוספת לנוכחות הלויקוציטים, בהנחה ותצא תרבית שלילית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לויקוציטים בשתן בהריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/05/2011לפנות לרופא מטפל לצורך בדיקה והמלצה על טיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות ב קצת דחופה...נועה15/05/2011
שלום, ברצוני להתייעץ.
הרופא שלי הפנה אותי לבדיקות דם-פרופיל הורמונלי. אני עומדת לקבל את המחזור בכל יום ממש, כבר מרגישה את הגוף שלי, אך עדיין אין דימום של ממש.
יש איזה תקלה טכנית עם המרפאות באיזור שלי ואוכל לבצע בדיקה רק ביום רביעי או ביום שני הבא, ואני לא יודעת אם ימים אלה יכללו בימים ה-3-5 למחזור שבהם אני אמורה לבצע את הבדיקות לפי הנחיית הרופא.
במידת הצורך, מה עדיף? לבצע את הבדיקה ביום ה-2? או ביום ה-6? לקראת סוף הדימום?
תודה מכל הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות ב קצת דחופה... - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/05/2011ערכי הייחוס הם כלחפי ימים 3-5 ועל כן ימים 2-6 אינם יעילים כערכי ייחוס ולא ניתן לקבוע איזה מהם עדיף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לא סדיר אחרי לידהאילה15/05/2011
שלום רב,
ילדתי לפני חודשיים וחצי בלידה טבעית. אני מניקה.
הדימום לאחר הלידה נספק לחלוטין לאחר חודש וחצי וכעבור שבועייים הופיע שוב. ושוב נפסק כעבור מספר ימים למשך שבועיים וחזר שוב הדימום. האם זה תקין? (האם יתכן שזה מחזור שמופיע כל שבועיים?)
תודה מראש לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לא סדיר אחרי לידה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/05/2011יתכן שינויים הורמונליים לאחר לידה בכול מקרה הדבר מצריך המשך מעקב רופא
מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)