מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות?טל17/05/2011
נוטלת גלולות" יסמין" ,,בחצי שנה האחרונה באמצע החודש יש לי מעין הפרשה חומה דמית ,חשבתי בתחילה כי זה נובע מקיום יחסי המין, אך הרופא שלל את זה וכן עשינו הפסקה בקיום יחסי המין,רציתי לדעת אם כדאי להפסיק את נטילת הגלולות בעת ההפרשה שכן יש לי תחושות של מחזור, ולתת לגוף לקבל מחזור ובסיומו לשוב וליטול שוב את הגלולות או אולי הגיע הזמן להחליף את הגלולות באחרות?
תודה מראש טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
טל20/05/2011אנא תענו לי על השאלה המצב ממשיך......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן20/05/2011לא להפסיק, לסיים את החפיסה ולשקול החלפת סוג הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מריחואנה רפואיתאוהד17/05/2011
שלום,
האם ניתן להשתמש במריחואנה רפואית במקביל לטיפול הפסקת הריון במיפג'ין?
סגריות אסור לעשן ומכאן שאלתי. (באם כן באיזה דרכים מומלץ לצרוך)
ובכלל, מהיכן מגיע האיסור באישור בזמן השימוש בתרופה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
אוהד17/05/2011תיקון
אישור = עישון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת אחרי לידהמודאגת17/05/2011
שלום,
ילדתי לפני כ4 חודשים, לידה ראשונה ותקינה ב"ה.
מאז הלידה נטלתי גלולות שמתאימות להנקה וקיבלתי וסת פעם אחת.
הפסקתי את הגלולות הללו וקיבלתי וסת שוב לפני 12 ימים. (ביום שישי)
ביום הראשון של הוסת נטלתי את הגלולה הרגילה שלי= מרסילון. (שהייתי נוטלת טרם ההיריון). אך הדימום מיום שישי לא מפסיק.
הוא אומנם פחת וביומיים האחרונים אלו כמה טיפות. אך דבר כזה מעולם לא קרה לי עם מרסילון (בעבר עם גלולה אחרת זה קרה).
האם זה נורמלי?
מן הסתם ברור לי שאם אקבע תור לרופא זה ייקח שבועיים לפחות. האם לקבוע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה לבעיה שלי
מודאגת17/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים לא סדירים... דחוף!!!!עדי17/05/2011
שלום דוקטור.
קיבלתי לפני כחודש זריקת דפו פרוורה ואני מדממת איתה בכמויות
הרופא המליץ לי על גלולת פרוגילוטון בחפיסה יש גלולות לבנות וחומות במה להתחיל ומה יקרה לאחר סיום החבילה. ?
ב. אפשרי לחבר חפיסה נוספת כדי לא לדמם?
תודה מראש עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים לא סדירים... דחוף!!!! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין17/05/2011במקרה של חיבור שתי חפיסות הדימום יתעכב אולם בהמשך הדימום מוגבר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור של יום אחדרותם17/05/2011
אני מניקה תינוק בן 11 חודשים וקיבלתי מחזור פעם ראשונה שלשום, והדימום נמשך ליום 1.
מה זה אומר? יתכן שאני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור של יום אחד - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין17/05/2011במידה ואת לא מןוטלת אמצעי מניעה לא נמיתן לשלול הריון
מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בנרתיקזהבית17/05/2011
איך מטפלים ביובש בנרתיק שגורם לכאב וצריבה בזמן קיום יחסי מין גילי 60
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/05/2011מסככים שמנים ואם אין הטבה טיפול אסטרוגני מקומי לנרתיק דרך רופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליהי אברהם17/05/2011
כמה זמן צריך לעשות בדיקה לאחר גרידה ? ואיזה בדיקה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/05/2011חודש אחרי הפעולה אחרי המחזור בדיקה גינקולוגית ואולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אדום לאחר המחזורטלי17/05/2011
שלום,
אני בת 25, בעברי הפלה טבעית ולידה. לפני כחדשיים הפסקתי לקחת גלולות.
לפני שבוע קיבלתי מחזור. לאחר 5 ימים הייתי נקייה לגמרי, ולמחרת קיבלתי פתאום דימום מאסיבי אבל בצבע אדום ממש, כמו של מכה בברך ולא צבע אדמדם חום כמו של מחזור.
מה זה יכול להיות? האם יש סיבה לדאגה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אדום לאחר המחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/05/2011פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף###16/05/2011
אני לוקחת גלולות כבר שנה וחצי בערך...ובחפיסה האחרונה הכל השתבש לי לא לקחתי מסודר בכלל,שכחתי מתי אני צריכה לעשות הפסקה בקיצור הכל השתבש!!! אני מאוד מוטרדת ולא יודעת מה לעשות, חייבת עזרה דחוף!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/05/2011א. השתמשי בקונדומים אם יש יחסי מין כי אינך מוגנת
ב. אם היו יחסי מין החודש הזה עשי בדיקת הרין בזמן המשוער של המחזור
ג. תשקלי לעבור לאמצעי מניעה הורמונלים שנלקחים פעם בשבוע - מדבקות או פעם בחודש - טבעת נרתיקית. התיעצי עם קופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת המחזורסבטלנה16/05/2011
אני בת 47 המחזור הפסיק לפני חודשיים מה עליי לעשות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת המחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/05/2011לפנות לרופא נשים להערכת המשך טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת אגן קטןקרן16/05/2011
רחם/דוגלס
מנח הרחם - קדמי
גודל הרחם - מ"מ 37X39X37
רקמת הרחם : תקין
רירית הרחם
בעובי 7.7 מ"מ
דוגלס- ללא נוזל
שחלה ימנית
הודגמה
בגודל מ"מ 24X35
שחלה שמלית
הודגמה
בגודל מ"מ 24X24
האם התוצאה בסדר?
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בדיקת אגן קטן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/05/2011הבדיקה לכשעצמה תקינה, אך חסר פרטים בת כמה את, מדוע בוצעה הבדיקה, האם את עם או בלי גלולות ובאיזה שלךב אחרי מחזור את....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לשאלות ששאלת בבקשה תעני לי
קרן17/05/2011תודה ד"ר ובוקר טוב
אז ככה אני בת 37
המחזור היה לי ב-25/4/2011
הבדיקה נעשתה בגלל הפלה שהיתה לי לפני כשנה
מחכה לתשובתך
יום נעים
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרט קטן לבקשתך
קרן17/05/2011אני בלי גלולות
מנסה להיכנס להריון
תודה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות במחזור החודשישלי (בת 19)16/05/2011
היי ד"ר,שאלה לי אליך:
לפני שבועיים התחלתי לקחת רואקוטן לטיפול בחצ'קונים ובנוסף אני לוקחת גלולות פמינט מזה 3 חודשים.
אף פעם לא היה לי מחזור סדיר והיו כבר פעמיים שלא הייתה לי וסת יותר מחצי שנה וזאת בעקבות תת פעילות של בלוטת התריס שאובחנה אצלי לא מזמן.
(אני בכוונה חופרת על הכל כי אני לא יודעת אם יש הקשר לדברים או לא)
היום התחילו לי כאבים עזים בבטן התחתונה בדקתי ואכן יש דימום אז הבנתי שקיבלתי..אבל העניין הוא שלפני שבוע וחצי קיבלתי ואני באמצע החפיסה של הגלולות!
האם יכול להיות שהקיורטן מבטל את הגלולות וכתוצאה מכך הגוף "חושב" שאני בלי גלולות? או שאולי זה קשור לאלטרוקסין?
אני בלחץ כי ממש כואבת לי הבטן .אשמח אם תעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות במחזור החודשי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/05/2011יכול להיות דמום לא סדיר גם תחת גלולות, פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה!דנה16/05/2011
לפני יומיים שכבתי עם מישהו וזה היה עם קונדום אבל לא ממש ראיתי את הקונדום בסוף כשהוא גמר ופתאום אני ממש בסרטים שאולי הקונדום היה קרוע ובכלל לא שמתי לב לזה.
אני חושבת לקחת את הגלולה הזאת שמונעת הריון כבר אחרי ששוכבים אבל לא בטוחה אם זה יעבוד עדיין? ואם מישהו יודע איך קוראים לזה?
דחוף, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/05/2011הגלולה יעילה עד 72 שעות אחרי המשגל הלא מוגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור
יולי17/05/2011היי, קוראים לגלולה פוסטינור, כל עוד לא עברו 72 שעות, היא יעילה. ככל שמקדימים לקחת ככה יעילה יותר.
תעשי עוד שבועיים בדיקת דם להריון אם לא לקחת את הגלולה, עולה סביב 100 ש"ח.
בינתיים אני מציעה שתדברי איתו, תשאלי איזה קונדום זה היה, האם היה בתוקף והאם הוא זוכר שכל הזרע היה בפנים בפנים- את יודעת בשביל לפחות עכשיו קצת להירגע...
גם לי היה סיפור דומה, אבל מרוב לחץ הוא לא גמר בתוך הקונדום, עשיתי לו ביד, וכך גמר. גם הייתי בסרטים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקרה כזה לוקחים את גלולת יום המחרת
קרן17/05/2011יש לך את הפוסטי ויש משהו חדש יותר שזה עד 72 שעות אחרי ונקרא נורלבו..
במקרה שלך נראה לי עברו כבר איזה יום-יומיים אז תקחי את הנורלבו. והמון בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות צהובות ירוקותמיטל16/05/2011
שלום
לאחר טיפול בזידובל ובכדורי מטרוגיל שלא הועיל, נלקחה תרבית למעבדה התוצאות היו שאין קנדידה ואין טריכומונאוס אבל יש כמות של אפיתלים רבים ולקווציטים רבים
ההפרשות ממשיכות מה עלי לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות צהובות ירוקות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/05/2011שימי קפסולות של פרוביוטיקה או טבליות של ויטמין סי לנרתיק כדי להעלות אתל החומציות ואת החיידקים הטובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה שמאליתרינה16/05/2011
שלום אני בת 47+
לפני כ10 חודשים הייתי בבדיקת רופא נשים שגרתית ובה הרופא לא ראה את
השחלה השמאלית שלי
לפני כשבועים הוא שוב בדק ושוב לא ראה את השחלה
הוא הפנה אותי לאולטראסאונד
והתוצאות היו:
שלא רואים את השחלה השמאלית
מה זה אומר מה עושים?
תןדה רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
רינה23/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלה שמאלית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/05/2011אין מה לעשות, אם לא הוציאו לך את השחלה בעברך כנראה שהיא קטנה ולא פעילה וצריך רק לעקוב פעם בשנה באולטראסאונד לראות שאין שנויים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)