מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור במחזור יכול להיות תופעת לוואימאיר08/05/2011
שלום,ביום ראשון שעבר עשיתי חיסון שני מתוך שלוש של הפפילומה,הייתי אמורה לקבל לפני חמישה ימים ועדיין לא קיבלתי.
החודש הזה אני וחבר שלי היינו ביחד רק פעם אחת עם קונדום והוא לא נקרע.
יכול להיות שזה בגלל החיסון(לא ראיתי שכתוב בתופעות לוואי איחור במחזור) או שיש סיבה לדאגה?
בדר"כ יש לי כאבים לפני שאני מקבלת-ועכשיו לא כואב לי כלום .
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור יכול להיות תופעת לוואי - תגובה
ד''ר יואב פלד09/05/2011אחור במחזור לר קשור בחיסון בשום מקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי לקיחת גלולה אחת. מודאגת!דנית08/05/2011
המקרה הוא כזה:
התחלתי לקחת גלולות (מליאן - זוהי החפיסה הראשונה אי פעם) ובדיוק ביום הראשון של השבוע השני החפיסה אבדה לי והייתי צריכה ללכת לקחת אחרת. מייד כשקיבלתי את החפיסה החדשה נטלתי גלולה, אבל כבר עברו יותר מ-12 שעות מאז האחרונה. האם להמשיך לקחת הגלולות כרגיל ובאותה שעה? האם להשתמש באמצעי הגנה נוספים לזמן מה?
כיצד מומלץ לנהוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם את בסיכון חשוב לקחת נורלבו
אלונה777709/05/2011אני לקחתי את הגלולה הזאת, מה שהיא עושה זה בעצם היא דוחה את הביוץ וככה את לא בסיכון. מה אכפת לך לקחת? זה מסתדר גם כשיש את הגלולות הרגילות ואת לא צריכה ללכת לרופא בשביל מרשם (את מעל גיל 16 נכון?, אז לא צריך רופא) וזהו, אין לך מה לדאוג. מתי עשיתם את זה? כי עדיף לקחת כמה שיותר קרוב למועד. בקיצור, לכי עכשיו לבית מרקחת או פארמים למינהם ותקני את זה. מחזיקה לך אצבעות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל במקרה ואני לא עושה זאת!!
דנית09/05/2011אם זה קרה האם עלי להמשיך באותה מתכונת בלקיחת הגלולות כאילו זה לא קרה?
והאם עלי לחכות זמן מה (במקרה ולא אבצע את הצעתך) לפני שאהיה מוגנת שוב?
ואם כן, אז כמה זמן עלי לחכות עד להגנה מלאה.
זו פעם ראשונה שאני לוקחת גלולות, שבוע ויום עברו מאז הראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קרה כלום
ספיר09/05/2011חמודה זה שהפסדת גלולה אחת פשוט אומר שאת לא מוגנת החודש הזה ב100% וצריכה להשתמש באמצעי הגנה נוסף אם את מקיימת יחסי מין, תמשיכי רגיל עם הגלולות...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות-השמנהבר08/05/2011
שלום שמי בר אני בת 17 והיה לי צו ראשון לא ממזמן..התחלתי עם גלולות עוד בגיל 16 כשהיה לי חבר-גלולות מינס. עכשיו אני כבר לא פעילה מינית אז הפסקתי אבל בצו ראשון הורידו לי ממש בפרופיל על משקל אבל זה טבעי אני אוכלת ולא משמינה פשוט וזה רזון רזון.. הייתי אצל רופאים ואין לי בעיה עם זה זה פשוט גנים מההורים,החילוף חומרים.
שמעתי שגלולות להריון גורמות להשמנה והמליצו לי הרבה לקחת ואז פשוט להעלות את הפרופיל בצו ראשון אני רוצה לקבוע תור לרופא ולדעת לפני איזה גלולה עם הכי הרבה הורמונים יש שיכולה לעזור לי? כי מינס לא עזר לי בכלל אשמח מאוד לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות-השמנה - תגובה
ד''ר יואב פלד09/05/2011גלולות לא גורמות לעליה במשקל
אני בטוח שהמשקל שלך לא יפריע לך לבצע שרות משמעותי בצבא!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אכן מפריע- המשך לתשובה
בר10/05/2011נתנו לי פרופיל 40 ומשהו בנתיים בגלל עוד בעיות כמובן אבל אמרו לי שאם אני מעלה בערך 4 קילו הוא עולה ל60 שזה עוד עדיף, התופעות לוואי של גלולות מסויימות זה השמנה אז הגיוני שאני יקח גלולה עם יותר הורמונים אולי ממה שיש במינס וככה אני ישמין לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה בשם יסמיןאוריין08/05/2011
שלום וברכה,
אני כלה דתיה שעומדת להתחתן בעוד 3 שבועות, ברצוני לקחת גלולות למניעת הריון בשם יסמין כבר מהמחזור הקרוב אך אני חוששת שהיא תגרום לי לדימום שימנע ממני טבילה במקווה, מצד שני בתור כלה דתיה אין לי יותר מדי אפשרויות לאמצעי מניעה.
מה השכיחות שאם אני אקח שבועיים את הגלולה יהיה לי דימום באמצע? זה ממש דחוף תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה בשם יסמין - תגובה
ד''ר יואב פלד09/05/2011אם תתחיל לקחת מהיום ה 5 למחזור הסיכו שישה לך דימום הוא נמוך מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל המעברהילה08/05/2011
שלום, אני מעוניינת לדעת האם בגיל המעבר של נשים יש עלייה בטסטוסטרון,
אשמח לקבל תשובה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל המעבר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/05/2011במיעוט הנשים יש עליה בטסטוסטרון . ברב הנשים אין הבדל ברמות, לאחר מספר שנים מהפסקת הוסתות יכולה להיות ירידה בטסטוסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם וזה לא מחזוראופק08/05/2011
לפני כשבועיים אני וחבר שלי התחרמנו ולאחר מכן ירד לי דם אך ממש מעט בערך יום, אחרי שבועיים שוב פעם זה קרה וירד לי דם אבל הפעם ממש מעט. יש לציין שיש לי איחור במחזור של כ - 10 ימים כמעט אך אין שום סיבה להריון מכיוון שלא שכבנו וגם בדקתי זאת. מה יכולות להיות הסיבות לדימום הזה?
יש לציין שאינני בתולה ואף חבר שלי עשה זאת ממש בעדינות כדי שלא ירד דם ובכל זאת ירד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם וזה לא מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/05/2011אם היתה שפיכה בפתח הנרתיק גם אם לא היתה חדירה את בהחלט יכולה להכנס להריון ואם יש איחור כדאי לעשות בדיקת שתן להירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם וזה לא מחזור
אופק08/05/2011עשיתי בדיקה לפני יומיים ויצא שלילי.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות חדשותחן מזרחי08/05/2011
שלום,
כתבתי לפני כמה ימים, (וקיבלתי תשובה)שהתחלתי לקחת גלולות חדשות אחרי כמה שנים שלא לקחתי גלולות ויש לי דימום .סיימתי חבילה ראשונה.
אתמול הייתי אמורה להתחיל את החפיסה השנייה ולא התחלתי האם זה בסדר אם אקח היום את הגלולה, ואדלג על גלולה אחת?
והאם זה שיצאו לי קצת פצעים ואני אוכלת יותר זה סימן שהגלולות לא מתאימות לי?
(מעבר לדימום הקל שהייה כל החודש)...
האם להחליף גלולות חודש הבא אם זה לא יסתדר?או באמצע החפיסה
תודה מראש,
חן
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות חדשות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/05/2011המשיכי את הגלולות ותראי איך את מסתדרת איתן החודש הזה. אם לא תסתדרי בסיום החפיסה החליפי לגלולות אחרות. אם התחלת את החפיסה החדשה עכשיו באיחור של יום דהיינו 8 ימי הפסקה אינך מוגנת החודש וכדאי להוסיף עוד קונדומים לפחות לשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים בנטילת סרזטליאור08/05/2011
שלום,
אני בת 22, נוטלת סרזט מזה חודש וחצי. בשיתוף עם הגניקולוגית בחרתי בסוג הגלולות הזה כי העדפתי להימנע מתופעות לוואי.
לפני כשבוע ויומיים התחילו לי דימומים. לא משהו שדומה כלל וכלל למחזור; אלו דימומים קלים ביותר. לפני כ-6 ימים גם פספסתי גלולה והשלמתי אותה באיחור של 14 שעות, לצערי(כמובן שהשתמשתי באמצעי הגנה אחרים). מאז הדימומים לא מפסיקים והם אמנם קטנים, אבל גם כשקיבלתי וסת לא דיממתי מעבר ל-5 ימים.
כרגע אני בחו"ל, אשמח אם תוכלי להגיד לי אם המצב התקין או לפנות לגנקולוגית שלי עוד כמה ימים, כשאהיה בארץ.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף לכך
ליאור08/05/2011(אם אני כבר שואלת)
אני יודעת שמינון ההורמונים באמת נמוך ביחס לגלולות אחרות, אז הגיוני שבכל זאת תהיה ירידה משמעותית בחשק המיני וגם יובש במהלך קיום היחסים?
זה מעולם לא קרה לי לפני
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף לכך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/05/2011הדימומים יכולים לקרות תחת הסרזט בשנה הראשונה ללקיחתו. ירידה בחשק המיני ויובש נרתיקי קשורים גם הן לסרזט וכדאי יהיה לקחת לפחות תוספת של אסטרוגן מקומי כדי למנוע את היובש. אם אין סיבה רפואית לא לקחת גלולות משולבות לדעתי הן עדיפות במקרה זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקויות ברחם בזמן הריוםלירון08/05/2011
שלום,
אני בת 35, שבוע 13. אתמול בשקיפות עורפית נאמר לי כי יש לי הדבקויות ברחם משמאל.
היסטוריה רפואית: ניתוח קיסרי לפני כשנתיים עקב אי התקדמות הלידה.
הריון כימי לפני כארבעה חודשים .
בהריון הנוכחי משבוע 5 דימומים קלים שנמשכו עד שבוע 11.
רציתי לדעת מה הסיכון בזמן הריון עם הדבקויות ברחם? האם ייתכן כי הדימומים נבעו מההדבקויות? האם עליי להזהר יותר, פחות מאמץ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקויות ברחם בזמן הריום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/05/2011סביר להניח שככל שההריון יגדל ההדבקויות לא יפריעו לו, אך פני למעקב צמוד לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות צהובות מהנרתיקSahar08/05/2011
אני בת 17 עם חבר כחמישה חודשים.. לא שכבנו ואני עוד בתולה.
המחזור שלי דילג על חודש(אני תת משקל בינוני..והתזונה שלי לא כל כך טובה אבל עד עכשיו המחזור היה סדיר..).
לאחרונה שמתי לב שישנן הפרשות צהובות מהנרתיק והאיזור רטוב דיי הרבה זמן...
יש לציין שוב שאני בתולה והמגע המיני היחידי שהתנסיתי בו הוא אוננות בלבד.כמו כן אני עדיין מרגישה כמו לפני מחזור...אך המחזור אינו מגיע..
אשמח אם תוכלו להגיד לי שהכל בסדר ושאני סתם לחוצה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות צהובות מהנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/05/2011יגיע... יש אי סדירות במחזור לפי התיאור שלך, וההפרשות הצהובות יכולות להיות הפרשות של לקראת מחזור. אם המחזור יתעכב בעוד כשבוע פני לבדיקת רופא.
כנראה אי סדירות הורמונלית ואין לך ממה להיות לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותאירית08/05/2011
שלום,
אני לוקחת גלולות כבר שנתיים- יסמין
החודש התחלתי חפיסה ולקחתי 2 - לא המשכתי לקחת ואחרי כ 5-6 יום התחיל דימום
יש לציין שקיימתי יחיסם בימים הללו .
האם זאת תגובה של ההפסקהנ ? או ייתכן שאני בהריון?
וכמה זמן נמשך דימום מסוג זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/05/2011את לא מוגנת מהריון בגלל שהפסקת את הגלולות וכדאי להשתמש באמצעי מניעה נוספים. הדימום יכול להמשך כמה ימים עקב הפסקת הגלולות. לגבי הריון יכול להיות סכוי נמוך של כניסה להריון וכדדאי לעשות בדיקת להריון בעוד שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יאז ודימום יומימירי08/05/2011
אני נוטלת במשך 4 חודשים רצופים ללא הפסקה את הגלולות ואתמול היה לי דימום שנמשך שעה והפסיק
מה זה אומר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יאז ודימום יומי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/05/2011יכול להיות שהגלולות לא מחזיקות את רירית הרחם אחרי 4 חודשים ומכאן הדימומים. סיימי את החודש ועשי שבוע הפסקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לשימוש בגלולותנעמי08/05/2011
שלום רב,
אני בת 34, אם לבן שנתיים. לקחתי גלולות ברצף במשך 10 שנים לפני ההריון. הגלולות בהן השתמשתי הן: מליאן, הרמונט, יסמין ושוב הרמונט. למיטב זכרוני המעבר להרמונט מיסמין נבע רק מכך שהגלולה (יסמין) לא היתה מסובסדת בסל התרופות של הקופה באותה תקופה.
בביקור אצל הגניקולוג, כאשר ביקשתי לקבל מחדש מרשם לגלולות, נשאלתי מה לקחתי לפני ההריון, ובטעות ציינתי שלקחתי יסמין (במקום הרמונט), וזו הגלולה שקיבלתי במרשם. אני אישה בריאה, פעילה, לא מעשנת ולא מניקה. האם יש הבדל גדול בין הגלולות ועלי לפנות לרופא לשינוי המרשם, או שאני יכולה לקנות את המרשם כפי שהוא?
מודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לשימוש בגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/05/2011התחילי את היסמין. אם את מסתדרת איתו טוב השארי עליו, אם לא, החליפי להרמונט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלהויקי08/05/2011
שלום שמי ויקי אני בת 24 לידה אחת ליפני 5 שנים תקינה + הפלה אחת שנה אחרי הלידה ,
ליפני כשבוע הופיעו כאבי בטן חזקים בעיקר בבטן התחתונה בצד ימין .
הגעתי למיון נבדקתי ע"י כירורג שביקש שרופא נשים יבדוק אותי .
בבדיקת רופא נשים נמצא - רחם במבנה קשתי/דו קרני בדרגה קלה . שחלה ימינית ציסטה מורכבת , צלולה עם מחיצה בגודל 3 ס"מ השחלה לא במראה בצקתי והודגמה בה זרימת דם ורידית עורקית .
שחלה שמאלית ציסטה פאראאובריאלית צלולה וחלקה בגודל 8*7*9 מ"מ .
בדוגלס - נוזל בכמות קטנה .
לפי ההמצאים האלו רופא נשים שלל שהכאב מקורו מנשים .
בגלל שלא פסקו הכאבים ורק החמירו עברתי ניתוח לפרוסקופיה והסרת התוספתן .
בזמן הניתוח ראו שיש נוזל דמי באגן וציסטות בשני השחלות והכירורגים טענו שהכאב כן מקורו מנשים ...
כרגע לקחו בדיקת דם מרקרים לבדוק האם מדובר בממצא ממאיר .
אני עדיין סובלת מכאבים חזקים בבטן התחתונה אפנדצית כבר אין (הוא היה לבן בזמן הסרתו כך שלא היה מודלק לפי הבנתי ) אז למה ממשיך לכאוב לי כול כך ?
מה זה ציסטה מורכבת ? ופאראאובריאלית ?
למה יש נוזל דמי בדוגלס ?
ומה הסיכוי שזה אכן ממאיר ?
מה הסיכוי שכל הממצאים יעלמו לאחר הוסת ?
סליחה על המגילה ותודה מראש על התשובה.
ואשמח לתשובה בהקדם .
ויקי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשחלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/05/2011אי אפשר לתת לך תשובה החלטתית כרגע ללא קבלת התשובות של הפתולוגיה. סביר להניח שבגילך הממצאים אינם ממאירים. אחרי ניתוח הגיוני שיהיו כאבים שיכולים להמשך גם חודש אחרי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה ..
ויקי08/05/2011תודה רבה ד"ר ליאורה על תשובתך המהירה ,
היום קיבלתי תשובות לגבי המרקרים והם בסדר ז"א לא ממאיר ברוך השם .
לא קיבלתי תשובה לחלק מאלותיי כמו מהי ציסטה מורכבת ? ופאראאובריאלית ?
והאם הממצאים יכולים להיעלם אחרי הוסת ?
למה יש נוזל דמי בדוגלס?
ומה הסיכוי שזה עדיין ממאיר עם המרקרים יצאו תקינים ? יש סיכוי כזה בכלל ?
תודה רבה .
ויקי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסימה08/05/2011
מה תפקידה של ההפרשה השקופה ומתי היא צריכה להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/05/2011אם את מתכוונת להפרשה הרירית השקופה של הביוץ היא מופיעה כתגובה לרמות אסטרוגן גבוהות בדם, מופיעה לקראת הביוץ ומטרת הריר הוא לעזור לזרעונים לעלות מהנרתיק לתוך הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)