מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופה ללא מרשםניצן16/11/2010
שלום,
אני לוקחת באופן כמעט קבוע טיפות בשם פלורמל, לטיפול בפצעים בפה (אפתות), שיש לי באופן כרוני (ככה"נ בגלל הגלולות אגב).
שמתי לב שכתוב על הבקבוק שיש להוועץ עם רופא כשלוקחים תרופות מרשם..
האם תקוף גם על גלולות? האם יש סכנה? (כשקניתי את התרופה בבית המרקחת הרוקח לא שאל אותי שם דבר בנושא..)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה ללא מרשם - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/11/2010השאלה לא ברורה. תפני לרופא שניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצד שמאל של הבטן התחתונהנועה16/11/2010
במשך 3 חודשים אני מרגישה כאב בצד שמאל של הבטן התחתונה קרוב למפשעה, הכאבים קורים לאחר שמסתיים הווסת שלי שנמשך כ-3-4 ימים.
עשיתי אולסטסאונד במפשעה ואולסטרסאונד של הרחם ולא נמצא דבר.
שום משכך כאבים לא מעביר את הכאב, מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצד שמאל של הבטן התחתונה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/11/2010זה יכול להיות מיליון דברים. את חייבל לעבור בירור כאבי בטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר מיכאל פרידמןויקה16/11/2010
נקבע לי תור למרפאתך דרך מכבי לחודש ינואר אשמח אם תמליץ לי על רופא נשים אשר מקבל ממכבי באיזור חיפה על מנת שאקבל חוות דעת על הבעיה שלי...(כאבים בזמן קיום יחסי מין ואחרי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר מיכאל פרידמן - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/11/2010שלום רב,
קבלת הפניה לבדיקה אצלי מהרופא שלך. לכן את יכולה לפנות שוב לרופא שלך ולברר אצלו למי לפנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להחליף את הרופא המטפל שלי
ויקה16/11/2010הרופא התקשרה עכשיו להגיד לי תתוצאות של משטח נרתיק והיא אמרה שהוא יצא תקין אז שאלתי אותה מה עושים עם הבעיה שלי והיא אמרה: "ביקשת הפניה לד"ר פרידמן אז שהוא יטפל בך".... אז רציתי שתמליץ לי על רופא בחיפה כי אני רוצה להחליף את הרופאה שלי כי היא נראית לי שמתנהגת די בזלזול כלפי המטופלים שלה או כלפי.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער מהר!!נילי16/11/2010
האם הסרת שיער שעווה ברילאית יכולה להיק באישהוא אופן?
והאם שיער ערווה יכול לגרום ליהומים ריח ואיו דרך של הסרה טובה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מהר!! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/11/2010אנחנו לא מומחים בהסרת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה גניקולוגיתנילי16/11/2010
יש לי הפשרשות צהובות, לבנות כמו קוטג
אני רוצה ללכת לבדיקה השאלה היא כיצד תתיבצע הבדיקה יש לציין שאני בתולה וו הפעם הראשונה שוב לי לדעת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה גניקולוגית - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/11/2010תחפשי באינטרנט נושא - בדיקה גינקולוגית ראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףנילי16/11/2010
על התחתונית שלי היה הפשרה צהובה ..
מהם הפשרשות תקינות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה
נילי16/11/2010*הפרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/11/2010בבקשה לא לפנות אלנו עם שאלות דומות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת נובהרינגמלילה16/11/2010
ממתי הטבעת מתחילה להגנה מכניסה להריון?
לאחר שבועיים עם הטבעת החל דימום הוצאתי את הטבעת הדימום התגבר למחזור חזק לאחר 5 ימים נגמר המחזור. אם אני שומרת על 7 נקיים מתי אני צריכה להכניס טבעת חדשה? 7 ימים אחרי שהוצאתי את הטבעת או 5 ימים אחרי שנגמר המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדין לא קיבלתי תשובה
מלילה17/11/2010מקפיצה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיצה מנסיון
מלכה17/11/2010כדאי להכניס אחרי שבוע בדיוק ממתי שהוציאו,
אם תחכי שבוע וחצי, בתור שומרת נקיים, ייתכן יום יומיים אחרי ההכנסה הכתמה שמצריכה שבע נקיים חדשים,
(אני אישית מוציאה אחרי ארבע שבועות את הטבעת, לקראת היום השלושים לווסת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת מוטרדת :דינה16/11/2010
שלום רב,
ותודה על הפורום המקסים ועל הקדשת זמנכם !
אני בת 37 ואם לארבעה ילדים שהקטנה בת 3 .
החודש הזה בימי הביוץ שמתי לב שהיתה לי הפרשה בצבע ב'ז בהיר בהיר.
תחילה היה מעט על התחתונית וקצת בניגוב אחרי מתן שתן.
והרגשת אי נעימות מועטה בנרתיק.
לאחר שבמשך יומיים רצופים שמתי בתחתונית והחדרתי מעט יוגורט לנרתיק יש שיפור מדהים ועכשיו יש כגודל ראש סיכה את ההפרשה.
האם בעצם היתה לי מעט דלקת לא היה ריח ולא הפרשה לבנה שמעידה על דלקת.
ובנוסף האם מותר לקיים יחסי מין או שלא רצוי עד שיהיה נקי מהפרשה לחלוטין ?
בתודה ובברכת יום טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שהקפצתי !
דינה16/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהקפצתי !
דינה16/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מוטרדת : - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/11/2010לגבי כל השאלות של אבחון- זה רק בבדיקה גינקולוגית.על פניו - אין כל בעיה עם מגע מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדרוקוראתי15/11/2010
שלום, אני בת 30 סובלת מנשירת שיער, משתמשת בדיאנה כ 3 שנים, רופא עור המליץ לי להוסיף אנדרוקור פעמים ביום על אף שרמת הטסטסטרון שלי תקינה. שאלתי האם יש תופעות לוואי לגלולה הזאת ? השפעה הורמונלית שלילית בעתיד (הריון וכו) השמנה , והאם אכן עוזר לצמיחת שיער מחודשת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לי לא עונים ?
אתי16/11/2010???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חלשhhh15/11/2010
שלום רב!
אני בת 26.5 לקחתי פוסטינור לפני 5 חודשים היו לי 2 מחזורים אחרי 31 יום ו 36 יום אח"כ התחיל לי משהו מוזר כבר 3 מחזורים : הם הגיעו כל 27 , 28 יום אבל התחיל קצת דימום ואז הפסקה או מעט מאוד דימום כל יום ואז פתאום התחיל המחזור כרגיל 7 , 8 ימים
אבל הבעיה עוד יותר היא שביום רביעי שעבר קיבלתי שוב מחזור אחרי 24 יום וכבר 5 ימים הוא חלש כל יום יש לי מעט דימום ועד עכשיו לא קיבלתי כמו תמיד אני מאוד מאוד מודאגת!!!
הבנתי שהשפעת הפוסטינור נעלמת אחרי המחזור הראשון שלאחר נטילת הפוסטינור אבל אולי הגוף שלי רגיש ועד עכשיו זה ממשיך להשפיע? כי תמיד יש יוצא מן הכלל
אני יודעת שתגידו לי ללכת לרופאת הנשים שלי ואני אלך אבל לבנתיים אני מאוד מודאגת איך זה שהמחזור שלי פתאום כ"כ חלש כי אני מעונינת להיכנס להריון
אני לא נוטלת גלולות
אשמח לקבל מענה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
hhh15/11/2010אני נוטלת רסיטל יכול להיות שזה גם השפיע על המחזור ולגרום למחזור חלש פתאום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח מאוד למענה תודה
hhh16/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים?
hhh18/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בווסתנלה15/11/2010
שלום,
לפני כחמישה שבועות בדיוק עברתי הפסקת הריון בגרידה,
ואמרו לי שתוך חודש אני אמורה לקבל מחזור.
כבר עברו כאמור חמישה שבועות, ועוד לא קיבלתי,
מאז קיימתי יחסי מין אך עם קונדום, ווידאתי שלא היה קרע,
האם יתכן שחמישה שבועות לאחר הגרידה אני שוב בהריון???
לפני שלושה שבועות עשיתי US ולא היה נראה כל סימן לשאריות או לכך שאני בהריון..
האם איחור כזה זה תקין?
מאיזה שלב ניתן לראות הריון בבדיקות הביתיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי
נלה16/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני מקפיצה
נלה17/11/2010אבל אני ממש מוטרדת ולחוצה ואני אשמח לתשובה בדחיפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי לקחת 2 גלולות ברצףטל15/11/2010
שלום רב,
אני נוטלת גלולות יסמין באופן קבוע מספר שנים.
במהלך השבוע הקודם שכחתי ליטול שתי גלולות (כנראה ביום שישי ושבת). במהלך הזמן הזה קיימתי יחסי מין ללא אמצעי מניעה אחרים. אתמול גיליתי את העניין והמשכתי עם החפיסה כרגיל. היום הופיע לי מחזור.
האם אני יכולה להיות בטוחה שאני לא בהריון או שעלי לעשות בדיקת הריון??
יש לי עוד שבוע עד לסיום החפיסה, כך ששבוע הבא אני אמורה שוב לקבל מחזור. האם במידה והוא יופיע כרגיל אני יכולה להיות שקטה?
במידה ועלי לעשות בדיקת הריון - תוך כמה זמן ניתן לדעת תשובה ודאית בבדיקת הריון ביתית?
תודה רבה מראש,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
טל16/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודליאת15/11/2010
לפני כיומיים הופיע לי מן גירוד בפי הטבעת, רק בצד אחד שלה,מדובר במן תחושה של פצע מאוד רגיש למגע, סוג של כואב ומגרד יחדיו, אך הגירוד יותר מופיע כאשר נוגעים במקום ונרגע כשלא. כשהסתכלתי על המקום, אין סימנים חיצוניים, אולי קצת אודם אבל זה גם לא נראה בבירור. האם יש סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים? אולי השאלה לפורום אחר?
ליאת15/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידה.. דחוףףף בבקשהמיטל15/11/2010
שלום,
אני שלושה וחצי חודשים אחרי לידה.. חודש אחרי הלידה היה לי מחזור ומאז לא קיבלתי עד היום.. אני בטוח לא בהריון כי לא קיימתי יחסים מאז הלידה...
הרופאה הביאה לי גלולות (YAZ)שהתחלתי לקחת כבר מלפני שבוע ויומיים..
השאלה היא האם אני מוגנת כרגע בקיום יחסים??? (אני לא יכולה להשתמש באמצעי נוסף, כמו קונדום, מסיבות דתיות) ואם אני לא מוגנת... האם אני יכולה להפסיק את הגלולות כבר מהיום (או לדלג ל4 הגלולות האחרונות) ולהקדים כבר את המחזור????
אני ובעלי כבר המוווווווון זמן לא קיימנו יחסים בגלל זה... בהתחלה חשבתי שכל רגע אני הולכת לקבל מחזור וזה לא קרה וככה הזמן עבר ועבר.....
ואגב אני לא מניקה...
אשמח לתשובה מהירה וברורה :)
תודה רבהההה
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהווו???
מיטל17/11/2010מישהו????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה עקשניתפטרייה14/11/2010
שלום וערב טוב,
כבר כמה שנים שאני סובלת מפטריות הולכות וחוזרות בנרתיק, לפני כמה חודשים "התנקתי" בפטרייה ששכנה אצלי ברירית במשך כחצי שנה כאשר בתקופה זו נטלתי תרופות והייתי במעקב חד שבועי אצל רופאת הנשים שלי, הפטרייה עברה, לפני כמה חודשים היא חזרה וקיבלתי תרופה אחרת (גינופבאריל+ קרם פוליקוטן) שבאופן מפתיע עזרה לי מיד והפטרייה נעלמה.חשוב לי לציין שערכתי באותה תקופה נוראית בדיקות פאף ותרבית.. השבוע חזרה לי הפטרייה באופן מחריד, כואב, הרגשתי שאני עוד רגע מתמוטטת מכאבים עזים, הייתה נפיחות, צריבה, הפרשה ויתר סממנים של אותה פטרייה מוכרת... היום הייתי אצל רופאת הנשים שלי כששוב ושוב אני מסבירה לה שזה חוזר ואני מרגישה שאני זקוקה לבדיקה מקיפה יותר אך זו אמרה שבדיקה שגרתית תספיק ונתנה לי שוב גינו+ החדרואגיסטן+ פלוקנול. לאחר שיחה עם מכרה העוסקת ברפואה הבנתי שייתכן וכיוון שנטלתי לרופות (הייתי חולה לפני שבוע) אך לא אנטיביוטיקה אלו פגעו ברמת החיידקים החיוניים באיזור הוואגינלי.. היא המליצה לי לקנות כמוסות פרוביוטיקה על מנת לאזןולהגדיל את כמות החיידקים החיוניים שם.
אני באמת מתוסכלת, אני חשה אי נוחות תמידית, אני מסתבנת בסבון קמיל בלו (של תינוקות) ומשתדלת להימנע משימוש בתחתוניות כי ידוע לי שהנל מגרים את הפטרייה...
אשמח לקבל ייעוץ, הכוונה, משהו שיכול לנתב אותי לפיתרון הנכון כדי שאוכל סוף סוך לשים קץ לסבל הזה... זה ממש לא נעים לי...
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותה בעיה
אני15/11/2010גם לי הייתה את הבעיה הזו ארבע שנים ,בממוצע של כל חודש, חודשיים גג.
כל פעם מחדש הלכתי לרופא שלי הוא נתן לי טיפול חיצוני ופנימי זה עבר אבלללללל גם חזר,
זה היה ממש מתסכל ...
מה שאני עושה עכשיו : הפסקתי לחלוטין שימוש בתחתוניות, במחזור אני משתמשת רק בטמפונים ( הטמפון סופג , המקום פחות לח ויש פחות סיכויים שפטריה או הדלקת תתפתח)
אני מחליפה שלוש פעמים תחתונים ביום ורק תחתוני כותנה !!!!!....
חמסה חמסה חצי שנה הכל בסדר , מקווה שרק ימשיך ככה ושזה באמת עוזר..
תנסי:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)