מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ווירוס הפפילומהm12/11/2010
שלום אני בת 26 ,בבדיקה האחרונה שלי אצל הגניקולוג הוא לקח לי תרבית מצוואר הרחם לבדוק הימצאות ווירוס הפפילומה, סרוטייפ 51 ו59 היו חיוביים , הוא המליץ לי לעשות שוב את החיסון נגד סרטן בצוואר הרחם , למרות שכבר עשיתי אותו לפני 3 שנים. האם זה באמת מומלץ? האם יש טיפול אחר? והאם יש לי ממה לחשוש?
אני מקפידה לעשות בדיקות פאפ והן תמיד יוצאות שליליות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עונה לי
m13/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווירוס הפפילומה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/11/2010בשום פנים ואופן לא לבצע חיסון נוסף. את זקוקה למעקב ע"י דביקות פאפס בלבד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעות סוטרות
m13/11/2010זה גם מה שאני חשבתי ,הוא אמר שיש שני חיסונים לווירוס הפפילומה , ומאחר שאני עשיתי את הגרדסיל ,כדאי ומומלץ לעשות את השני.
זה ממש הזוי שיש כאלה דעות סוטרות בין רופאים שונים, וטוב שפניתי לפורוס הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעות סוטרות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/11/2010שלום רב,
אין דעות סוטרות, יש דעה לא נכונה, דעה שלא מבוססת על שום מחקר רפואי ועל שום המלצה רפואית. דעה שנובעת מבורות פשוטה. נגיף הפפילומה הנו נגיף מאמד מאד שכיח בקרב הנשים, ואין צורך לבצע בדיקה שגרתית לגילוי הנגיף. ישנן הוראות ברורות מתי ולמי לבצע בדיקה לגילוי גניף הפפילומה. ולא צריך להגזים משום שגם ברפואה הגזמות מיותרות אשר לא מבוססות על ידע הרפואי מיותרות לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHPV
m13/11/2010למה בצורה חד משמעית זה לא מומלץ לעשות חיסון נוסף???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHPV - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/11/2010כזה טיפשי, זה לא מומלץ ע"י שום גוף רפואי, זאת מחשבה רפואית לא נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלעתי בטעות נר וגינליm12/11/2010
בלעתי בטעות נר וגילנרי שהרופא רשם עבורי עבור קנדידה , האם זה מסוכן? האם עליי ללכת לרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלעתי בטעות נר וגינלי - תגובה
ד''ר יואב פלד13/11/2010לא קרה דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבטן לפני מחזוראני12/11/2010
אני בת 36 +3 ילדים...בגלל ירידה במשקל-דיאטה,וגופי כעת רזה שמתי לב לתופעה מעצבנת,בטני ממש מתנפחת בערך 10 ימים המחזור,שגם לא תמיד מגיע בזמן מאז ומתמיד.
בשבוע הבא אני צריכה להחליט על אמצעי מניעה-עד כה לאחר לידת בני הצעיר,שמרתי "טבעי" אך נכנסתי להריון לא צפוי אבל עשיתי הפלה.
שאלתי היא איזה אמצעי מניעה יכול אולי לסייע לי באיזון ההורמונאלי?וגם ללא תופעות לוואי,ואפקטיבי?
התקן ספירלה?
התקן מירנה?
מדבקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בבטן לפני מחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/11/2010גלולות או מדקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמדבקות פועלות מייד?
אני13/11/2010האם המדבקות פועלות מייד כשמדביקים?או שצריך להמתין זמן מה?
כל כמה זמן מחליפים?האם היא בטוחה כמו התקן?והאם ישנן תופעות לוואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
אני13/11/2010מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בנרתיק לאחר יחסי מיןLUPINOVA12/11/2010
אני מקיימת יחסי מין כבר 3 שנים -אני בת 19 כרגע- ולאחרונה התחיל לצרוב לי בנרתיק לאחר יחסי מין. בעיקר כשהוא גומר בתוכי.
זה לא קרה לי בעבר, ואני לא מבינה למה זה ככה.. אני כן מגורה ורטובה בזמן יחסי המין ככה שזה לא קשור לזה.
השתמשתי ב"פמינה לקטל", וזה גם לא עזר לי.
אני בצבא ולכן יש לי קצת בעיה ללכת לרופא,אם אני אוכל לקבל כאן מענה אני אודה לכם מאוד!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בנרתיק לאחר יחסי מין - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/11/2010אולי תוכלי לקבל מענה חלקי. קודם כל אין להשתמש בשטיפות שונות וסבונים היגייניים כמו "פמינה לקטאל". את כן חייבל להבדק ע"י הרופא. ישנם מקרים נדירים כמו אלרגיה או תגובה אלרגית לזרע. תשתמשו בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותדנית12/11/2010
שלום רציתי לדעת האם זה נורמלי שהמחזור הראשון של תחילת נטילת הגלולות נמשך כבר שבוע ימים, הוא אמור להיות ארוך מהרגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/11/2010לפעמים זה קורה. כדאי לעקוב אחרי המחזורים הבאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים לאחר הזרעהמודאגת12/11/2010
שלום,
היום בבוקר עברתי הזרעה. בזמן פתיחת צוור הרחם הרגשתי כאבים חזקים מאוד, לרופא לקח גם קצת זמן עד שהצליח להכנס אל תוך הרחם בכדי להזריק את הזרע.
בכל מקרה, יש לי כאבי בטן מאז ולפני כשעה התחילו דימומים קלים
האם זה נורמלי? או שיש מקום לדאגה? האם הדימום לא פוגע בזרע שהוזרע הבוקר?
ומה הסיבה של הדימום? האם יכול להיות שהרחם נפצע?
אני קצת מודאגת. אשמח להבהרה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים לאחר הזרעה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/11/2010זה קורה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה קטנה..טליה12/11/2010
התחלתי להשתמש בנוברינג בהמלצת רופא הנשים שלי.
השתמשתי בו ביום הראשון של המחזור על פי ההוראות .
מאז עברו כבר שבועים המחזור נגמר תוך 6 ימים אבל עדין יש לי דימום קל שמופיע (2-3טיפות)כל יום.
זה בסדר שיש דימום? זאת הפעם הראשונה שאני משתמשת בזה.
מה עלי עשות כדי שלא יהיה דימום?
תודה רבה וברכת שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה קטנה.. - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/11/2010זה קורה אפילו בחודשים הראשונים, בד"כ זה מסתדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן תוך רחמידנה12/11/2010
היי,
אני בת 25 , לפני לידות , וניסיתי הרבה סוגי גלולות וטבעת, וכולן משפיעות עליי לא טוב הורמונלית.
התייעצתי עם רופא נשים והוא הציע לי התקן תוך רחמי.
בעבר היתה לי היסטוריה של פטריות חוזרות ונשנות בנרתיק (טבליות פשוט לא גורמות להן להעלם) וככה"נ גם עכשיו יש לי כאלו, פשוט אין להם תופעות לוואי (רופא נשים אחר אמר לי שהן לווא דווקא מסוכנות ושלהרבה נשים יש והן לא מודעות בכלל לקיומן).
האם זה מסוכן לשים התקן תוך רחמי במצב שיש כול הזמן פטרת בנרתיק?
האם זה יכול לעורר זיהומים?
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגת עליי
דנה12/11/2010:/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקן תוך רחמי - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/11/2010אני אישית מאד נגד החדרת התקן תוך רחמי לנשים שעדיין לא ילדו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע?
דנה12/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יכול לענות בבקשה על השאלה
דנה14/11/2010המקורית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירה15/11/2010זה יכול לפגוע בפוריות שלך לצמיתות
כך גם רופאת הנשים שלי אמרה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לענות בבקשה על השאלה המקורית
דנה16/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמצעי מניעה אחרים
מירב15/11/2010אוכל להמליץ לך על שיטת מודעות לפריון (שמ"פ).
לא מתאים לכל אישה , דרושה מיומנות, לימוד ועקביות.
יש חומר רב ברשת.
אבל חשוב ללמוד זאת לא להתנסות לבד!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- primolut norלי12/11/2010
קיבלתי כדורים לסידור המחזור החודשי PRIMOLUT NOR
וזאת לדחיית המחזור עקב אירוע.
שני רופאים שונים אמרו לי לקחת את זה אחרת.
האחד אמר שניים ביום לפני השינה, השני אמר שניים ביום, אחד בבוקר ואחד בערב.
אשמח לשמוע מה המקובל ואיך באמת כדאי לקחת
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר primolut nor - תגובה
ד''ר יואב פלד12/11/20102 השיטות נכונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכוציות בשבוע 17נעמי12/11/2010
שלום, אני בת 32 בהריון מס' 2. אני בשבוע 17. עד כה מהלך הריון תקין- אולטראסאונד, שקיפות, סקירה מוקדמת וחלבון עוברי תקינים. בשבוע האחרון יש לי כל הזמן תחושה לא נעימה בבטן, לא ממש כאב...אני לא מצליחה להבין אם מדובר בהתרחבות של ברחם או בהתכווציות קלות. שמתי לב שכאשר שלפוחית השתן מלאה יש לי התכווציות והבטן הופכת לקשה ובצורת אשכולית. האם זה הרחם או השלפוחית? הרופא בדק אותי בשבוע 15 ואמר שהרחם סגור וארוך. מה לעשות? אני אמורה לעבור מי שפיר וחוששת שההתכווציות מסוכנות. תודה נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוציות בשבוע 17 - תגובה
ד''ר יואב פלד12/11/2010ל ניתן לדעת לפי התאור
התיעצי עם הרוםא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזור לפני הזמן. שימוש בטבעתחסויה12/11/2010
שלום
אני משתמשת בנובה רינג כבר 3 חודשים. אתמול היתי אמורה להוציא את הטבעת החוצה ולקבל רק ביום שני בבוקר. משום מה קיבלתי מחזור כבר ביום רביעי (יום לפני שהוצאתי את הטבעת)- זה היה דם חום כזה...והרבה ! ואחרי שהוצאתי את הטבעת ביום חמישי - יצא דם אדום.
האם זה תקין שהמחזור הקדים ב 5 ימים?
תודה רבה
סופ"ש נעים !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת מחזור לפני הזמן. שימוש בטבעת - תגובה
ד''ר יואב פלד12/11/2010כן
המשיכי כרגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות הלוואי של גלולהרוני12/11/2010
היי
אני לוקחת כבר קרוב לשנה גלולות ולפני כשמונה חודשים עברתי ליסימין..
אני בצבא ורציתי לשאול האם בגלל שהמשכתי לקחת שתיים או שלוש חפיסות ברצף של גלולות יכול להיות שצחו לי שיערות על הפנים??? ואם כן האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי למנוע את זה? אולי להפסיק לקחת אותם או משהו???
זה מאד מאד מאד דחוף לי כי אני רוצה לטפל בזה במהירות האפשרית...גם ביום ראשון אני חוזרת לבסיס להרבה זמן ..זה מאד מדאיג אותי ומפריע לי.
תודה ,ובבקשה חזרו אליי עם תשובות בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות הלוואי של גלולה - תגובה
ד''ר יואב פלד12/11/2010אים קשר בין נטילה רצופה להופעת שיעור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בפותלורה12/11/2010
שלום לכם
יש לי כאב באזור השפתיים ומסביב בפות מזה שבוע
יש לי בד"כ הופעות חוזרות של דלקות בדרכי השתן ופטריה (פעם אחרונה לפני שבועיים ופעם נוספת לפני חודש וחצי, חוץ מזה לפחות 5 שנים לא סבלתי מבעיות אלו)
עשיתי תרבית שתן שיצאה שלילית
וגם נבדקתי אצל רופאת נשים שאמרה שאין פטריה וגם אין אודם או שריטות
בכ"ז יש לי כאבים באזור החיצוני של הפות שמתגברים בעת מתן שתן ואחריו
האם מריחת משחת בטא קורטן יכולה לעזור או שעלי שוב ללכת לרופא נשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בפות
לורה12/11/2010אגב אני נוטלת גלולות 7 שנים
אני בת 25, יש לי חבר קבוע שאינו סובל מבעיות אלו
אורולוג ייעץ לי ליטול כדור אחד של מקרודנטין לאחר קיום יחסי מין
כיום אני נוטלת פרוביוטיקה וכדורי די מנוז (תוסף תזונה) אך לא ניכר שזה עוזר
כדור סידורל עוזר לכאבים, פעם אחרונה של קיום יחסי מין היתה לפני שבועיים
הכאבים התחילו 5 ימים לאחר קיום היחסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בפות - תגובה
ד''ר יואב פלד12/11/2010יש לבדוק אותך על מנת ליעץ לך כראוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- free testosteroרינה12/11/2010
בת 40 בדיקות דם הורמונליות שנעשו ביום 2 לוסת תקינות להוציא מ טסטוסטרון חופשי שיצא 5.10 PMOL/L .על מה זה יכול להעיד? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר free testostero - תגובה
ד''ר יואב פלד12/11/2010ברוב המקרים זה כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בנרתיק והריון? !!!רנא 2612/11/2010
אני מתכננת לכנס להריון, קיימתי יחסי מין בימים המתאימים, בתקופת ביוץ, ואחרי כשבוע התחילה אצלי דלקת בנרתיק - מסוג פטרייה- האם זה משפיע ? האם קורה הריון עם דלקת בנרתיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בנרתיק והריון? !!! - תגובה
ד''ר יואב פלד12/11/2010לא מןנע לא משפיע ולא קשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)