מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כניסה להריון ורסיטלhhh14/11/2010
שלום רב
ראיתי שכתוב בעלון לצרכן של רסיטל (תרופה לחרדה) שאסור לנשים בהריון לקחת אותה .
האם מי שרוצה להיכנס להריון גם צריכה להפסיק ליטול אותה או שרק כשהיא ניכנסה להריון להפסיק ליטול אותה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
hhh14/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכניסה להריון ורסיטל - תגובה
ד''ר יואב פלד14/11/2010התיעצי עם הרופא שלך
אני באופן אישי ממליץ לא להפסיק תרופות נוגדות חרדה במהלך ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הנקה וסרזטשירה13/11/2010
אני לוקחת גלולות סרזט להנקה. לפני כשבועיים הפסקתי להניק אבל המשכתי עם הגלולה. קיימתי יחסי מין פעמיים בשבועיים האלה- האם אני עדיין מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה תמיד מדלגים עליי?
שירה15/11/2010כבר פעם שלישית שאני שואלת שאלה ומדלגים עליי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזטסיסי13/11/2010
התחלתי ליטול גלולות סרזט כ8 שבועות לאחר הלידה לאחר כשבוע החלו דימומים בכמויות של וסת. בעצת הרופא הפסקתי ליטול את הכדורים במשך שבוע כאשר במהלך השבוע עשיתי בדיקות דם שהראו שהכל תקין. כמו כן במהלך השבוע פסק הדימום והרופא אמר לחזור וליטול.
לאחר כשבוע של נטילת הכדורים שוב חזר הדימום ונמשך כעשרה ימים ועד בכלל (נכון להיום אני עדיין מדממת).
יש לציין שאני מניקה הנקה חלקית והייתי רוצה להישאר עם גלולות מאחר ואחוזי המניעה של אמצעים אחרים יותר נמוכים.
אשמח לעזרה מה עלי לעשות ולפתרונות בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי וזה די דחוף! תודה
סיסי14/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםעומרית13/11/2010
רציתי לשאול האם אפשר להכנס להריון כאשר האישה לבושה במכנס טייטס ותחתונים ונמרח קצת זרע על הטייטס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין14/11/2010סיכוי קלוש מאוד כמעט ולא קיים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
מורן15/11/2010אם אפשר לשאול...במה זה תלוי?...אני אסביר את המצב בדיוק...עשיתי לבן זוגי ביד כשהוא היה עם תחתונים (לא נגעתי ישירות באיבר מינו אלא דרך התחתון)וכשהוא גמר הזזתי את היד לא הרגשתי שנרטבתי ביד אך בכל זאת אולי לא הרגשתי וקצת נגעתי ברטיבות שהזרע עשה בתחתונים ואח"כ נגעתי לעצמי על הטייטס באיזור איבר המין...יש ממה לחשוש?אני לחוצה ממש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורן
ללא15/11/2010מורן שלום,
אין סיכוי שנכנסת להריון מזרע על המכנס שלך
ואם את כ"כ לחוצה תיקני בדיקת הריון ביתית ב 30ש"ח ותראי שהיא תצא שלילית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באמת רוצה תשובה של אחד הרופאים
מורן16/11/2010אני באמת רוצה תשובה לגבי השאלה ששאלתי....
ויש לי עוד שאלה:אחרי שעשיתי לחבר שלי ביד כשהוא עם תחתונים אחרי 40 דקות בערך הייתי בשירותים וניגבתי עם היד שעשיתי לו...יש מצב להריון מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?....אני לחוצה!!
מורן16/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה
מורן16/11/2010אם עשיתי לבן זוגי ביד כשהוא היה עם תחתונים והוא גמר..לאחר מכן הנחתי את שני הידיים שלי אחת על השנייה כך שהיד שאיננה נגעה באיבר מינו,נגעה ביד שכן נגעה באיבר מינו...לאחר 40 דקות הייתי בשירותים וניגבתי את הפיפי מאיבר המין עם היד שלא נגעה ישירות באיבר מינו אלא נגעה ביד ששנגעה באיבר מינו...מקווה שאני מובנת..יש מצב להריון מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא מתייחסים??
אלונה17/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופאים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/11/2010כן אפשר. ככה בד"כ נכנסים להריון. זאת דרך נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את התשובה
מורן16/11/2010אתה ענית לי באמת או בציניות?אני באמת שואלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי רציני! אני בלחץ!
אלונה17/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן את צריכה דחוף טיפול
לילי18/11/2010מורן/אלונה איך שלא קוראים לך את צריכה דחוףףףףףףףףףףףףףףף טיפול
ולרופא, אל תטרח בכלל לענות לה.
חבל שאין סינון בפורום הזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בגלולהאורה13/11/2010
לקחתי את הגלולה 15 דקות מאוחר ממה שאני צריכה...
האם אני עדין מוגנת?הכל בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור בגלולה - תגובה
ד''ר יואב פלד13/11/2010הכל בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הריון בצבא...דנה13/11/2010
ד"ר שלום,
אני חיילת בת 18..לפני יומיים עשיתי בדיקת הריון ביתית אשר יצאה חיובית. השאלה שלי היא האם משחררים אותי אוטומטית מהצבא או רק במידה ואני מצהירה שאני ממשיכה את ההריון? ואם תוכל להסביר לי קצת על התהליך של ההפלה בזמן הצבא אני אודה לך מאוד..
בנוסף הייתי רוצה לדעת אם הפלה ראשונה יכולה להשפיע על הסיכוי שלי להכנס להריון בעתיד והאם זה תהליך כואב? הבנתי שאם לא עברו עדיין שלושה חודשים אז ההפלה היא באמצעות כדורים...
אני מאוד אודה לך על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת הריון בצבא... - תגובה
ד''ר יואב פלד13/11/2010אפשר לבצע הפלה בצבא
על כל הזכויות שלך והחובות את יכולה ללמוד דרך קצינת החן או ה ת"ש ביחידה
גם חובשת מנוסה במרפאה תוכל לעזור לא כל שכן הרופא
זכותך גם לפנות לרופאת חן ראשית
אם ההריון צעיר עד שבוע 7 ניתן לסיימו באופן תרופתי
בכל מקרה לא כדאי להמתין כך שרצוי שתטפלי בושא כבר מחר בבוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות,דכאסקרנית.13/11/2010
שלום,אני בת 21 עוד מעט.
קיבלתי מחזור לראשונה בגיל 14.5 ומעולם הוא לא היה סדיר,מאחר בחודשיים ועד ארבעה חודשים.
התחלתי לקחת לראשונה גלולות,פמינט.(חודש)
תופעות הלוואי שהיו לי-כאבי ראש,דכאונות כבדים,תחושת רעב מוגברת.
המחזור הגיע לאחר חודש והדימום היה חזק...כאילו זה היה המחזור הראשון שלי..
תחושת הרעב לא עוזבת אותי...ועליתי במשקל בסביבות ה5 קילו...
אני ממש לא רוצה להשמין...
1)
האם כדאי לחכות עוד קצת יכול להיות שזה יעבור?
או שמה כדאי להחליף גלולות במינון נמוך יותר מאלה?...
אילו הורמונים גורמים לתחושבת הרעב הזו?...
2)
שאלה נוספת.
שבוע לאחר המחזור התחלתי את החפיסה השנייה..
ממתי אני מוגנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות,דכא - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/11/2010קבלת כבר תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות,השמנה,סקרנית.13/11/2010
שלום,אני בת 21 עוד מעט.
קיבלתי מחזור לראשונה בגיל 14.5 ומעולם הוא לא היה סדיר,מאחר בחודשיים ועד ארבעה חודשים.
התחלתי לקחת גלולות פמינט
כבר חודש..
ובאמת מלבד כאבי ראש פה ושם אל היו תופעות לוואי כלל וכלל...
המחזור הגיע לאחר חודש והדימום היה חזק...כאילו זה היה המחזור הראשון שלי..
מאז הגלולות אני מרגישה נפוחה בטנית ורעבה כל הזמן..
תחושת הרעב לא עוזבת אותי...ועליתי במשקל בסביבות ה5 קילו...
אני ממש לא רוצה להשמין...
וזה מתסכל אותי גם מצבי הרוח שלי יותר קיצוניים..
האם כדאי לחכות עוד קצת יכול להיות שזה יעבור?
או שמה כדאי להחליף גלולות במינון נמוך יותר מאלה?...
אילו הורמונים גורמים לתחושבת הרעב הזו?...
שאלה נוספת.
שבוע לאחר המחזור התחלתי את החפיסה השנייה..
ממתי אני מוגנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להתייחס להודעה זו.תודה
סקרנית.13/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות,השמנה, - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/11/2010את מוגנת . כדאי ליטול את הגלולות לפחות 3-4 חודשים על מנת להחליט האם להמשיך אותן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותריקי13/11/2010
הקאתי 15 שעות אחרי שלקחתי את הגלולה האם אני מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/11/2010לא בטוח. קחי 2 גלולות היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
ריקי14/11/2010הגלולה לא אמורה להיספג תוך 3 שעות או משו?...
וגם מתוך החפיסה חסרות לי 3 גלולות (לא משנה איך).. אז מה אני עושה?... פשוט 10 ימים אני לא אקח גלולה? אני משתמשת בלודן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות..דנה13/11/2010
אני נוטלת גלולות יסמין כשנה חצי. מסיימת קופסא ביום שישי מתחילה חדשה בשבת.
שלשום היה לי יום מאוד לחוץ בעבודה,לקחתי את הגלולה בזמן, חצי שעה לאחר שנטלתי אותה הנודניק בטלפון לא הפסיק משום מה, שכחתי שנטלתי את הראשונה ונטלתי עוד אחת. (כלומר נטלתי שתי גלולות במקום אחת בשעה אחת).
אתמול כשגיליתי זאת נטלתי את הגלולה שלי כרגיל.
רציתי לשאול מה עליי לעשות כעת כדי להיות מוגנת בחודש הבא? להמשיך לקחת גלולה כל יום ולהתחיל את הבאה ביום שהייתי אמורה להתחיל לולא כל זה קרה? אולי לפספס אחת ואז זה יסתיים ביום שזה אמור להסתיים ואז להתחיל את הקופסא הבאה כרגיל?
או שאולי להתחיל את הקופסא הבאה יום אחרי (ראשון במקום שבת)?
מקווה שהייתי ברורה..
בתודה מראש,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות.. - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/11/2010להמשיך ליטול גלולות כרגיל.
ובבקשה לא חייבים לכתוב כ"כ ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי הופעת מחזור עם גלולותנטלי13/11/2010
במחזור האחרון 19.10 התחלתי לקחת גלולות(אני עשרה חודשים לאחר לידה). בשם מרסילון ביום שלישי האחרון סיימתי את החפיסה ואמור היה להגיע מחזור. מה קורה איתו? עדיין לא הגיע... מה עושים? יש סיבה לדאגה?
תודה רבה, שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי הופעת מחזור עם גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/11/2010לבצע בדיקת הריון ומידה הבדיקה שלילית להתחיל חפיסה שניה כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנה בזמן מחזוראלה13/11/2010
לפני מחזור ובזמן סיומו מתעוררת אצלי מיגרנה אשר גורמת לי לתפקוד ירוד ביותר בנוסף בילבול . ריחות לא טובים (סגריות, ריחות של חומרים כימיים מגבירים את המיגרנות ולא תמיד ישנה שליטה על הריחות ברקע)יש לציין שכמעט כל כדור אפשרי ניסיתי אך ברוב המקרים ללא הועיל. מה עליי לעשות???
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה בזמן מחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/11/2010ממליץ להבדק אצל הניורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמואידדנית13/11/2010
שלום,
התגלה בשחלה השמאלית שלי דרמואיד בגודל 35*42*49 האם ניתן במצב כזה להיכנס להריון או מומלץ להסירו לפני
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמואיד - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/11/2010התשובה לא חד משמעית. במידה ואין שום תלונות והאבחני של דרמויד ניא בטוחה ניתן להרות קודם ןללדת ( זאת גישתי האישית). מאידך ניתן גם לבצה כריתה לפרוסקופית של הממצא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבעיהמיואשת13/11/2010
שלום,אני בת 35 נשואה כמעט שלוש שנים עדיין לא היתה חדירה אני חוששת
יש לי מחזור סדיר אבל עד למחזור הבא אני עם הפרשות חומות כל הזמן עם תחבושת
וזה מלווה בריח נורא שמאוד מפריע ביומיום
עברתי שני פעולות בהרדמה ככלית להוצאת דם שנאגר בנרתיק כפי שהרופאים טענו
אבל לא מובן לי איך זה קורה אם כל הזמן זה יוצא ועדיין ממשיך
אני הזנחתי את זה המון זמן רק כשנישאתי טיפלתי אבל לא עברתי בדיקה וגינלית
בהתחלה ועד שהסכמתי אז תמיד יוצא משם כמות חומה אני גם מפחדת שזה יכאב בבדיקה או בחדירה אז גם זה מפריע
ליד פתח הנרתיק קצת כואב כשאני במחזור עד שבוע אחרי וזה מרגיש כמו בליטה
כעשו לי את בניתוח אז הרופא אמר שהכל בסדר
אבל הם לא בדקו לעומק האם זה בא מהרחם
הרופא אמר שאני צריכה לקיים יחסים ולהחדיר כדי שייתרחב
אבל מפריע שיש ריח וגם כמות הפרשה שיוצאת
מה זה יכול להיות? ומתי אפטר מזה כי זה מעסיק אותי ו בגלל זה אני מרבה במקלחות
וכל הזמן עם פד
אודה לכם אם תענו לשאלתי בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבעיה - תגובה
ד''ר יואב פלד13/11/2010הפיתרון שלך לא נמצא בפורום !!!
אלא ביעוץ מיקצועי מורכב
פני למרפאה בבית חולים שבו יש גם שרות סקסולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן התחתונה בעת חדירהחיה13/11/2010
שלום,
בזמן האחרון אני סובלת מכאבים בבטן התחתונה בעת קיום יחסי מין.
זה משהו שקיים מספר חודשים אבל הפעם הכאב היה חזק מתמיד.
בנוסף המחזור שלי איחר בשמונה ימים. בבדיקה שיגרתית אצל גניקולוג לפני כשבועיים הכל היה נראה תקין ונורמלי.
מה יש לי ומה עלי לעשות על מנת שהכאב יפסיק?
תודה,
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן התחתונה בעת חדירה - תגובה
ד''ר יואב פלד13/11/2010להיבדק שוב
לא ניתן לתת אבחנה ללא בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)