מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור לא מפסיק שבועיםללי16/10/2017
שלום, בין המחזור הקודם לאחרון דממתי כל שבוע למשך יום יומיים, בעקבות זה נגשתי לבדיקת אולטרסאונד שגילה שיש לי ציסטה ברחם בגודל 2.5 סמ. לפני כ11 ימים קיבלתי מחזור שטרם הפסיק, יש לציין שהדימום חזק בהרבה ממה שאני רגילה. קבעתי תור לרופא נשים לעוד שבוע. השאלה שלי אם אני צריכה לגשת לבדוק את הדימום במיידי או לחכות שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום חזק
ד``ר ליאורה אברמוב18/10/2017אם הדימום חזק פני לבדיקת רופא בדחיפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר כריתת פוליפדנה16/10/2017
אני בת 48. לפני שבוע עברתי כריתת פוליפ מצוואר הרחם, פיפל וpap. עדיין יש לי דימום. האם המצב הוא נורמלי ודימום אמור להפסק? מה הזמן המקסימלי לפני שאני חוזרת לרופא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר כריתת פוליפ
ד``ר ליאורה אברמוב18/10/2017יכול להיות דימום עדיין
חיזרי לרופא בעוד כשבועיים שלשה אם הכל תקין כשיחזרו תוצאות הבדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדגדגן? סובלת כבר יותר מחודשמשו16/10/2017
כחודש אני סובלת מכל מיני תופעות בפות.. קיבלתי המון משחות וטיפול לפטריות אבל זה לא עזר..וגם בבדיקה יצא שאין לי פטריה וגם שללתי דלקת בשתן.
כרגע למעלה משבוע אני סובלת במעין תחושה מציקה בדגדגן בעיקר ובשפתיים הקטנות..
כשאני מסתכלת עם מראה אני רואה שיוצא מעין "שביל" דק של פס לבן היוצא מכיוון הדגדן וממשיך למטה לכיוון השופכה.. וכואב לי אפילו לשים תחתונים.
בהתחלה לפני חודש היו גירודים גם בנרתיק.. כרגע אין יותר מידי גירודים שם. פשוט כאב בדגדגן בעיקר.
אשמח לעזרה אני ממש אובדת עצות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בדגדגן
ד``ר ליאורה אברמוב18/10/2017אי אשפר לאבחן ללא בדיקה שלך
פני לרופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות - מה לעשותדניאלה15/10/2017
בת 41. לפני חודשיים וחצי הפסקתי שימוש בגלולות דיאנה אחרי שנטלתי אותן 22 שנים ללא הפסקה.
אחרי חודש וקצת התחילו הפרשות חומות (כמו מחזור אבל לא ממש) ונפסקו כעבור מס ימים.
כבר חודש וחצי לא קיבלתי מחזור.
האם זה תקין?
האם דרושה בדיקה?
אין סיכוי להריון כי לא קיימתי יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מחזור
ד``ר ליאורה אברמוב18/10/2017אחרי הפסקת גלולות יכול להיות מצב של איחור במחזור של כמה שבועות. אם לא תקבלי מחזור בשבועות הקרובים פני לבדיקת רואפ נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יאז ויאז פלוסבת 2115/10/2017
היי, אני נוטלת גלולות יאז כבר כשנה ומסתדרת איתן טוב, אבל עכשיו בצבא התחיחו להנפיק רק יאז פלוס. יש הבדל משמעותי?
אני יודעת שביאז הרגיל ניתן לשנות את היום הראשון של המחזור על ידי נטילת פחות גלולות לא פעילות, האם מותר ל'שחק" המחזור ולהזיז אותו גם עם יאז פלוס? (במידה ולא מפריע לי לוותרעל הויטמינים בגלולות הלא פעילות)
תודה הרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יאז פלוס
ד``ר ליאורה אברמוב18/10/2017בדיוק כמו היאז רק עם תוספת של ויטמינים בכל גלולה
כל מה שהיה עם היאז ממשיכים עם יאז פלוס באותה מתכונת ואין בעיה להזיז בלקצר את 4 הגלולות הלבנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מדובר בהריון כימי?אבי15/10/2017
היי, יש לי שאלה.
אני ובעלי קיימנו יחסי מין סביב מועד הביוץ (מחזור סדיר כל 28 יום), כשבוע לפני שהיה צריך להתחיל מחזור הופיעו כתמים ורודים בהירים רק בניגוב. ביום ה30 שזה אומר יומיים "איחור" הופיע מחזור כרגיל למרות שהיו הכתמות שבוע לפני.. היום עשיתי בדיקת דם להיריון ויצא שלילי. האם מדובר בהיריון כימי? כי ממה שהבנתי ההכתמות הן דימום השתרשות. מודה לך מאוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי?
ד``ר ליאורה אברמוב18/10/2017אי אשפר לדעת יכול להיות הריון כימי ויכול להיות הפרעה הורמונלית ואי סדירות כלשהי שגרמה לכיתומים ולאחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאוד חלש וקצר עם גלולותנועה14/10/2017
אני נוטלת גלולות קרוב לחמש שנים, ובפעמים האחרונות שבהם אני אמורה לקבל מחזור (בזמן נטילת גלולות הפסקה), הדימום מאוד חלש וקצר, בקושי יום/יומיים של דימום חלש. האם הדבר תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום חלש תחת גלולות
ד``ר ליאורה אברמוב18/10/2017תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד טורדני ממושך בפותשוש סויסה14/10/2017
כבר כשלש שנים סובלת מגירוד בפות שלא נמצאה סיבה. אני בת 64. בריאה בדרך כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי בפות
ד``ר ליאורה אברמוב18/10/2017אי אפשר לתת לך פתרון דרך האינטרנט מבלי לבדוק אותך ובלי להסתכל על כל הבדיקות שעברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור הוא סיוט כרונינואשת במיוחד14/10/2017
אני בת 19 ואני מקבלת מחזור מגיל 12. במשך השנים המחזור היה סיוט שרק הלך והתגבר. הייתי מקבלת פטור מבית הספר בימים האלה שגרמו לי לשכב במיטה במשך שבוע באופן כרוני. המחזור האחרון היה סיוט שאין כדוגמתו. שבועיים ימים הוא נמשך. 7 ימים של תסמונת קדם ווסתית ועוד 7 ימים של דימום כואב וממושך. לפני שנתיים ניסיתי גלולות במשך שנה אבל הפסקתי בעקבות חוסר האפקטיביות שלהן. אני נוטלת משככי כאבים בשם "נירוסין" אבל זה לא באמת מעלים את הבעיה. לקחתי 20 כדורים במהלך השבועיים האלה!
הרופאים שללו לי אנדומטריוזיס. מה אוכל לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרופאים שללו לי אנדומטריוזיס. מה אוכל לעשות?
ד``ר מיכאל פרידמן14/10/2017הרופאים שללו לי אנדומטריוזיס. מה אוכל לעשות?
=== לא יודע איזה ביברור עברת אבל אי אפשר לשלול אנדומטריאוזיס ללא בדיקה לפרוסקופית. עברת אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות לאחר התקנת התקןאורנה14/10/2017
שלום רב.כשלושה שבועות לאחר התקנת התקן תוך רחמי נוצרו ציסטות גדולות שהיו מלוות בכאב פיזי(יש לי פיברומיאלגיה אז הכל כואב יותר) .ההתקן הוצא קיבלתי מחזור והתחלתי גלולות. סיימתי מחזור גלולות אחד טרם קיבלתי מחזור.כל החודש הזה במקביל לליקחת הגלולות יש לי כאב בצד ואני מרגישה את הציסטות(היו שתיים בגודל 4×5. 6×2). מתי הן אמורות להתמוסס?כמה מחזורי גלולות צריך לחכות?
רופא הנשים אמר שבגלל שהן התפתחו תוך שבועיים וחצי מההתקן אין מה לדאוג וזה לא סרטני(עשו לי גם דופלר) אבל אני מפחדת.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה דעתך?
ד``ר מיכאל פרידמן14/10/2017מה דעתך?
=== את פשוט צריכה להיות במעקב הציסטות ואני מקווה שהכל יעלם. אי אפשרל לומר יותר משום שלא בדקתי אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות באמצע החפיסהרעות13/10/2017
האם מותר להפסיק גלולות באמצע חפיסה? במטרה לשנות את תאריך המחזור (הקדמה) האם זה יכול להזיק? יש מספר גלולות מסויים שצריך לקחת או שניתן להפסיק בכל אחת מהגלולות? תוך כמה זמן צפוי להופיע הדימום בערך? ובמצב כזה מתי יש להתחיל חפיסה חדשה - לאחר 4 ימי הפסקה? (לוקחת גלולות של 24 פעילות ו4 פלסבו) או רק עם תחילת הדימום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להפסיק חפיסה באמצע
ד``ר ליאורה אברמוב13/10/2017לא מומלץ צרפי שתי חפיסות ללא הפלצבו ואז הפסיקי את השניה גאמצע כשאת רוצה לקבל מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומתי להתחיל חפיסה חדשה?
אני14/10/2017אני על המענה! אצרף שתי חפיסות ואפסיק את השנייה.... אבל מתי יהיה נכון להתחיל חפיסה חדשה? לאחר 4 ימי הפסקה או רק כשמופיע דימום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתחיל חפיסה
ד``ר ליאורה אברמוב18/10/2017אחרי 4 ימים ללא קשר למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות דרכי שתן חוזרותנינה12/10/2017
אני בת 27,
בשנה האחרונה היו לי 5 אפיזודות שבהן הייתה לי דלקת בדרכי השתן, שכאבה מאד גם בבטן התחתונה (כאב לי גם ללא קשר למתן שתן)
לא היה לי את זה מעולם לפני השנה הנוכחית,
אני לא משתמשת בגלולות, תמיד בקונדום,
אני לא מקיימת יחסי מין אנאליים
אני גרושה לאחר 5 שנות נישואין והשנה היו לי 2 פרטנרים
עם הראשון היו 3 אפיזודות מתוך ה5, ו2 מהנוכחי
אשמח להבין מאין זה נובע
אני גם לוקחת כמוסת חמוציות אחרי כל חדירה, עושה פיפי ומתקלחת ..
לפעמים יש לי הפרשות לבנות (לא גושיות) בזמן הסקס או בפס התחתון
לא מבינה מה זה ואיך זה קרה פתאום
אשמח מאד לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני גם ללא ילדים אם זה חשוב ולקחתי גלולות רק שנה אחת בנישואין, השאר קונדום
נינה12/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בשתן
ד``ר ליאורה אברמוב13/10/2017האם זו דלקת מאושרת בתרביות
האם קבלת טיפול אנטיביוטי שמתאים לחיידק שצמח בתרבית?
חסר נתונים
פני לרופא אורולוג לברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת זואלי וקבלת מחזורדריה12/10/2017
הייי עד לפני חודש הייתי משתמשת במדבקות
למניעת הריון הם היו מעולים
אבל הורידו חשק מיני, והפריע לי שזה לא נראה אסתטי
ביקשתי מרופא נשים שלי גלולה שתיהיה הכי פחות הורמונלית
נתן לי זואלי
בדיוק כשהייתי בהפסקה שבוע מהמדבקות
בסיום ההפסקה התחלתי זואלי כפי שנאמר לי
שתיתי את כל הכדורים הלבנים
וסיימתי כבר את הצהובים
התחילו לי הפרשות חומות מאז
שמורגשות גם בניגוב אחרי פיפי.
אבל אין וסת רגילה ואדומה.
הבנתי שזה נורמאלי לא לקבל
אז מה אני יכולה לא לקבל איתם מחזור בכלל?
ומה זה ההפרשה החומה הזאת שכבר שבוע ימים בדיוק לאחר שסיימתי את כדורים הצהובים
אני ממש בלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זואלי
ד``ר ליאורה אברמוב13/10/2017אין מה להיות בלחץ רב הנשים לא מקבלות מחזור בהפסקת הזואלי או שמקבלות מחזור חלש מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי את ה2 גלולות הראשונותעינת12/10/2017
היי אני לוקחת פמינט כבר הרבה זמן והייתי אמורה להתחיל חפיסה ראשונה אבל לא שמתי לב ושכחתי את ה2 גלולות הראשונות. לא קיימתי יחסים אז אני מוגנת.. האם כל החודש אצטרך להשתמש בקונדום על מנת להיות מוגנת?
לקחתי כרגע את הגלולה השלישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיכחה של 2 גלולות ראשונות
ד``ר ליאורה אברמוב13/10/2017הוסיפי קונדומים בשבועיים הראשונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור סדוק בשנתיים האחרונותאני12/10/2017
עור נסדק בפות בין השפתיים הגדולות והקטנות ועכשיו ליד השרירי כרום הבטולים, אני 70+ ללא רחם (לא סרטן). זה קורה מפעם לפעם בשנתיים האחרונות וכאב מאד. שמתי תמיד פוליקותן ועבר. גם מרכתי פסטה לתינוקות.
עכשיו כנראה זה עמוק יותר ויורד קצת דם. שמתי משחה פוליקותן. זה בסדר?
לאחרונה היתה לי אורטיקריה מאד קשה וקבלתי פרדניסונה וטלפסט. לקח חודש אבל עכשיו עבר.
אני תקוה שזה לא קשור? אני כבר לא יכולה , זה סבל נוראי.
למה נסדק העור ככה? מה עושים כדי למנוע? אני עדיין לוקחת estrofem אחרת חוזרים הגלי חום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדק בעור הפות
ד``ר ליאורה אברמוב13/10/2017פני לרופא הנשים שלך לברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)