מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זואלי ואי קבלת מחזורש04/01/2018
שלום,
אני חודשיים וחצי אחרי לידה, קיבלתי גלולות זואלי והתחלתי לשתות בסיום המחזור(הייתי אצל הרופאת נשים והיא הנחתה להתחיל לשתות).
פספסתי את הגלולה ה-15, קיימתי יחסים ביום ה-20.
ביצעתי 2 בדיקות ביתיות שיצאו שליליות, אבל בלחץ כי אני כבר בחפיסה השנייה(כדור שלישי) וטרם קיבלתי מחזור?
יש סיבה לדאגה??
חשוב לציין שהמחזור שלי סדיר כל 28 יום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ש'
ד``ר מיכאל פרידמן04/01/2018כדאי לבצע בדיקת דם להריון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור של 10 ימיםנ.מ04/01/2018
שלום
מחזור אחרון 25.11.17 בדיקת דם להריון ב 3.1.18 שלילית. האם יש מצב שיש הריון והבדיקה לא זיהתה? יש לי תור לגניקולוגית רק ב 22.1 ואני כולי עצבים מהאיחור
והאם יש דרכים שעוזרים לקבל מחזור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נ.מ.
ד``ר מיכאל פרידמן04/01/2018האם יש מצב שיש הריון והבדיקה לא זיהתה?
== לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים בכל הגוף בהריוןספיר04/01/2018
שלום .. אני בהריון שבוע 34 ומזה כמה ימים התחילו לי גירודים בכל הגוף ידיים רגלים גב בטן וגם בכפות ידיים ורגליים .. הבנתי שזה יכול להיות מסוכן ??? ואיך זה קשור לתפוקדי כבד מה עלי לעשות ????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ספיר
ד``ר מיכאל פרידמן04/01/2018.. הבנתי שזה יכול להיות מסוכן ??? ואיך זה קשור לתפוקדי כבד מה עלי לעשות ????
=== תפני לרופא עור ולרופא נשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלחי מרה
ספיר08/01/2018עשיתי בדיקת דם למלחי מרה יצא 22 האם זה גבוה מאוד ? ומה הסיכון לעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור חזקים לנערה בת 19מירי04/01/2018
שלום ד"ר
בתי בת 19 וסובלת מאוד מכאבי מחזור.
האם מכשיר ביתי לטיפול בכאב עשוי לעזור מניסיונכם? המכשיר עובד על
3-E גלי רדיו דו-קוטביים, אנרגיית לייזר נמוכה וגלי אינפרה אדום .
אשמח מאוד לתשובה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד``ר מיכאל פרידמן04/01/2018האם מכשיר ביתי לטיפול בכאב עשוי לעזור מניסיונכם?
=== לא ידוע... אני מניח שאין כל קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולות אחרי הפלהאילנה04/01/2018
שלום רב, הייתה לי הפלה בתחילת החודש (יזומה בשבוע 6), אתמול התחיל לי מחזור ועשיתי בדיקה בנוסף אתמול והבטא הייתה 7. האם אני יכולה להתחיל לקחת גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אילנה
ד``ר מיכאל פרידמן04/01/2018האם אני יכולה להתחיל לקחת גלולות?
=== כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי נטילת גלולותלילך04/01/2018
בעקבות חשד לאנדומטריוזיס הומלץ לי ליטול גלולות- יאז פלוס. יצויין כי זו פעם ראשונה בחיי בה אני נוטלת גלולות. התחלתי לקחת אותן לפני שבוע וחצי ואני מרגישה קצת ירידה במצב הרוח ומעין עייפות/איטיות מה שלא היה קיים קודם. האם אלו תופעות נורמליות? האם המצב מתאזן בהמשך או שמא עליי להפסיק את נטילת הגלולות?
תודה מראש
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילך
ד``ר מיכאל פרידמן04/01/2018האם אלו תופעות נורמליות?
תופעות ידועות
האם המצב מתאזן בהמשך או שמא עליי להפסיק את נטילת הגלולות?
זה בד"כ מסתדר, לא להפסיק נטילת הגלולות בשלב זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רוצה לעשות התקן תוך רחמי- איך למצוא רופא שעושה זאת?דורית03/01/2018
אני גרה בפ"ת ושייכת לקופת חולים כללית
ניסיתי לחפש ברשת, אבל לצערי אין יותר מדי מידע על רופאים ספציפים.
אני מאוד אשמח להכוונה- איך אני אמורה למצוא גניקולוג שעושה זאת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל רופא נשים בקופת חולים
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי בעיה באיבר המיןאילנה01/01/2018
שלום רב ,
מזה כמה שבועות אני סובלת מגירוד בשפתי הפות צריבה ושריפה בתוך איבר המין ובעיקר הדגדגן ,עובדה זו משפיעה מאוד על חיי המין והזוגיות שלי עם בעלי ורציתי לדעת ממה זה נובע ומה אופן הטיפול שצריך לפתור בעיה זו ?
חשוב לי לציין שאני סובלת מתסמינים אלו אחרי הרבה דברים שקראו לי וקשורים לאיבר המין :
יש לי דלקות שתן לעיתים קרובות לאחרונה ובעיקבות כך שלפוחית רגיזה (ללא התייעצות והתערבות רופא )
טבלתי במקווה שאני לא רגילה לתבול בו בד"כ בעיר אחרת אחרי אשה בהריון מתקדם (כן אני דתייה)
ביצעתי בדיקת היסתרוסקופיה בעיקבות טיפולי פוריות שלא צולחים (6 מחזורי טיפול מתוכם 1 הפלה )
וכל האירועים היו כמעט באותו השבוע .
אשמח לקבל יעוץ והכוונה כי בקריאה באינטרנט יצאתי יותר מבולבלת ומפוחדת משמות המחלות שמציינים שם לבעיה כמו שיש לי
סליחה על המכתב הארוך ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לתת לך פתרונות וטיפולים ללא בדיקה שלך
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2018תקבעי תור לרופא נשים לכל הבעיות שהזכרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בקנדידה עם נרות וכדוריםגלית01/01/2018
שלום רב
האם מותר לצרוך כדורי פלוקנול וגם 3 נרות קלוטרי במקביל?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם במתן שתן בת 19מרים01/01/2018
שלום רב,
אני בת 19, ובד"כ בריאה,
לפני 81 יום היה לי, המחזור האחרון, אין לי מחזור מסודר אבל הכי הרבה זמן שהיה לי בין אחד למשנהו היה 53 יום.
עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי,
כבר עשרה ימים שאני סובלת מהקאות, בחילות, כאב בטן במרכז הבטן, כאבי ראש, ולחץ בישבן, התחיל לי בשעה האחרונה דם במתן שתן, דבר שלא קרה לי אף פעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את צריכה לפנות דבר ראשון לרופא משפחה כי יכול להיות שיש לך דלקת בשתן
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2018לגבי כל שאר התלונות אם הרופא המטפל ימצא לנכון הוא יפנה אותך לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מרים04/01/2018בסוף היתה ציסטה ליד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בפות בשבוע 33 להריוןעדי01/01/2018
ערב טוב,
אני בשבוע 33, הריון שלישי. כבר חודשים ארוכים (נראה לי מחודש רביעי-חמישי), סובלת מכאב פנימי בשפתיים החיצוניות במשך מרבית שעות היום, מתגבר בעמידה ולפעמים בהליכה (בעיקר אחרי ישיבה) ומוקל משמעותית בשכיבה. הכאב הוא כאב מתמשך, אולי דומה לתחושת שריר תפוס, לא בעוצמה גדולה אך מטריד ולא משאיר שום חשק לקיום יחסי מין.
לאחרונה מופיע לפעמים כאב נוסף תחושת גירוי כואב בשפתיים הפנימיות, מוחמר עם מכנסיים צמודות/ תחתונית ומופיע ללא קשר להופעת הכאב הראשון, יכול להופיע גם בהליכה/ עמידה/ ישיבה/ שכיבה. אודה להתייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מתארת כאב שיכול לנבוע מורידים מורחבים
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2018בשפתיים הקטנות דבר שאופיני בהריון מתקדם. פני לרופא הנשים שלך ולהתיעצי איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות זואלי גורמות לכתמים ומחזור כל 3 שבועותאפי01/01/2018
שלום, אני לוקחת גלולות זואלי כבר כמעט חצי שנה. וכל הזמן יש לי כתמים ודימומים. ומחזור כל 3 שבועות. איזה גלולה אמורה להיות יותר חזקה? אני רוצה לחבר חפיסות ולקבל מחזור פעם ב3 חודשים או פחות..
קבעתי תור לרופאת נשים אבל בד"כ לא ככ אכפת להם והם אומרים לי לחכות קצת ולראות אם ישתנה המצב. אבל זה לא משתנה ולכן אני מעדיפה לבוא עם שם של גלולה חזקה יותר ולבקש אותה במידה ואפשרי...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאחר וגלולת זואלי היא עם המינון הנמוך ביותר
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2018זו ומינס הרי שכל גלולה אחרת שתקחי תהיה יותר חזקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי להריון וחיי סקסvev01/01/2018
אני וחברה שלי התמזמזנו ובדרך גמרתי לה בפה, יכול להיות שקצת זרע היה על ידי, בגל זה שטפתי ידיים בסבון, אחרי ששטפתי גם ייבשתי את זה, אחר כך שיחקתי לה אבל מבלי להחדיר אצבעות פנימה כאילו רק בפתח, ובאותו יום היא היתה אמורה לקבל מחזור אחרי שעה היא קיבלה, האם יש סיכוי שהיא תכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השוואת שני חלקי החזהמרי31/12/2017
יש לי שד אחד שהוא משמעותית יותר גדול מהשני. אני רציתי לדעת האם זה לגיטימי/ נורמאלי? האם זה ניתן לטיפול? האם זה יחלוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורמלי שיש אסימטריה בין שתי השדיים
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2018חסר פרטים עליך
פני לרופא מטפל והתיעצי איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום באמצע חפיסת גלולות מסוג פמינטד``ר מיכאל פרידמן31/12/2017
לפני כחודשיים התחלתי לקחת גלולות מסוג פמינט לאחר הפסקה של שנה,חיברתי שלוש קופסאות יחד כיום אני בקופסה השלישית כדי לדחות את המחזור ובאמצע החפיסה השלישית היום הופיע לי דימום,האם זה מחזור או סתם דימום? להמשיך לקחת את החפיסה כרגיל? יש לציין שלקחתי בזמן ולא שכחתי אף גלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה שלחבר 3 קופסאות זה יותר מידי
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2018ורירית הרחם לא מחזיקה מעמד
הפסיקי את החפיסה באמצע ועשי עכשיו את שבוע ההפסקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)