מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פספוס לקיחת גלולה וקיום יחסי מיןלהלה11/06/2017
שלום,
פספוס לקיחת גלולה אחת במהלך השבוע השני(המשכתי לקחת את שאר הגלולות כנדרש) לאחר מכן זה לווה בדימום(הכתמה) וכאבי מחזור.
בסוף השבוע השני קיום יחסי מין לא מוגנים.
מה יש לעשות? האם יש צורך לקחת פוסטינור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס גלולה
ד``ר ליאורה אברמוב11/06/2017לדעתי כדאי כדי להיות על הצד הבטופוסטינור יעיל רק אם נלקח אחרי 72 שעות מהמגע הלא מוגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה הקודמת
להלה11/06/2017יש להמשיך לקחת גלולות כרגיל? אין סתירה בין הגלולות לפוסטינור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות כואבת מאוד באיזור הפותעדי10/06/2017
היי אני עדי בת 19
היום במהלך יחסי מין הרגשתי כאב באיזור הפות, שמתי לב שהשפה השמאלית שלי ממש ממש נפוחה וכואבת ואדומה, בהמלך היום לא הרגשתי משהו מוזר או כואב וזה לא היה נפוח רק בהמלך היחסי מין זה התנפח...אני ממש מפחדת ומודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות כואבת
ד``ר ליאורה אברמוב11/06/2017פני לבדיקת רופא נשים אי אפשר לאבחן ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נובה רינג התחלת שימושלירז10/06/2017
אני רוצה לעבור מגלולות לטבעת.
סיימתי עם החבילה לפני 3 ימים ורק עכשיו ראיתי שהייתי צריכה להתחיל להשתמש.
אז מתי להתחיל איתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז מתי להתחיל איתה?
ד``ר מיכאל פרידמן10/06/2017כל ההנחיות - רק ע"י רופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפיר מרובים בשבוע 31יפעת10/06/2017
שלום ד"ר,
בת 35 בהריון בודד לאחר icsi ,לאחר שכל הבדיקות יצאו תקינות (שקיפות עורפית, שתי סקירות, בדיקת סוכר50 ובדיקה nifty) כעת בשבוע1 +31 עובר שוקל 2 ק"ג ונאמר שיש לי ריבוי מי שפיר afi) 23) ס"מ, האם יש סיבה לדאגה?? אני ממש מוטרדת, מה כדאי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממש מוטרדת, מה כדאי לעשות?
ד``ר מיכאל פרידמן10/06/2017כדאי לחזור לבדיקת אולטראשאומד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעת קיום יחסי מיןחני10/06/2017
שלום,
כבר הרבה פעמים שאני וחבר שלי מקיימים יחסי מין ומשום מה כל פעם שחודר אני מרגישה תחושה של שורף, ובמיוחד כאשר הוא כבר בפנים אני מרגישה שאני צריכה ללכת לעשות צואה.
האם זה משהו נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה משהו נורמלי?
ד``ר מיכאל פרידמן10/06/2017זה קורה...
כדאי לדון על כך עם הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולות ממרסילון לזואליעדי10/06/2017
שלום רב,
רציתי לשאול בבקשה, אני לוקחת מאז ומתמיד גלולוך מרסילון ובהתייעצות עם הרופא הוחלט על מעבר לגלולות זואלי.
מכיוון שאני לא זוכרת מה הנחיית הרופא, אשמח לעזרה:
האם עלי לקחת כדור ראשון של זואלי מיד בסיום גלולות המרסילון, או שעלי להתחיל ביום הראשון בו אקבל מחזור לאחר סיום המרסילון?
תודה מראש
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרסילון לזואלי
ד``ר ליאורה אברמוב11/06/2017התחילי ביום הראשון של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מפסקים לקחת תמיכה להריוןרות10/06/2017
שלום אני בהריון לתאומים. אחרי טיפולים יש סכרת הריון. נמצאת בשבוע 11+4 ימים.ולוקחת כדורים לתמיכה אסטורפם ואוטרוגסטן.השאלה מתי אפשר להפסיק את התמיכה.האם בגלל שיש תאומים צריך יותר זמן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה בהריון
ד``ר ליאורה אברמוב11/06/2017יש לך בודאי רופא שעוקב אחרי ההריון שלך התיעצי איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב במחזור לאחר גרידהיוליה10/06/2017
שלום,עברתי גרידה לפני חודש ושבוע.אחרי הגרידה היה לי דימום קל שפסק אחרי יום.לפני 3 ימים התחילו לי כאבי מחזור חזקים אך המחזור לא התחיל.הלכתי לרופא שלי לביקורת.הרופא עשה בדיקת אולטרסאונד,ואמר שהרחם מלא בדם שלא יוצא עקב חסימה על ידי קריש דם ושעדיין לא נוצרה רירית,וציין שאין שאריות ברחם .קיבלתי אנטיביוטיקה ודופסטון.האם יכול לקרות מצב שהקריש דם לא ישתחרר?מה הסיבה שלא נוצרת רירית?תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מחזור
ד``ר ליאורה אברמוב11/06/2017רירית לא נוצרת אם לא חזרת לפעילות הורמונלית רגילה
המתיני כמה ימים אם לא תקבלי מחזור וימשיכו כאבים כדאי לחזור לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעה בזמן הנקהרינת09/06/2017
שלום רב, אני חודשיים אחרי לידה ונוטלת כבר שבועיים סרזט בהנקה מלאה.
לאחר שהרופאה שלי טענה שהגלולה מגבירה את ייצור החלב וקראתי שזה בדיוק הפוך אני חוששת להמשיך ורוצה לשאול איזה התקן כדאי לשים? שלא יפגע בהנקה ובחשק מיני.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט
ד``ר ליאורה אברמוב11/06/2017אין מניעה בלקיחת סרזט בזמן הנקה
2 סוגי ההתקנים ניתנים לשים בזמן ההנקה ולא אמורים לפגוע בחשק המיני
התיעצי עם רופאת הנשים שלך מה מתאים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילוג על מחזור על ידי גלולותמורן09/06/2017
שלום,
התחלתי לקחת גלולות מינס לפני 3 חודשים.
לפני 8 ימים סיימתי חפיסה, דילגתי על 4 הכדורים הלבנים (במהלך נטילתם מקבלים מחזור) והתחלתי מייד חפיסה חדשה (אני בטיול חוזרת עוד כמה ימים). זו פעם ראשונה שאני עושה את זה והבנתי שזה בסדר ועובד, אבל ב4 הימים האחרונים יש לי דימום... קל אמנם ולא ממש כמו מחזור אבל דימום שמצריך פד. והיום קמתי עם כאבי בטן כמו של מחזור.
מה זה אומר ומה לעשות?
ומה לעשות אחרת להבא אם אני רוצה לדחות את המחזור?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחית מחזור
ד``ר ליאורה אברמוב11/06/2017המינס היא גלולה מאוד חלשה ולפעמים לא מצליחה ים לחבר 2 חפיסות איתה ללא דימום
עשית נכון אבל כנראה שהגלולה חלשה מידי עבורך ולכן את מדממת במהלך החפיסה השניה
אם את רוצה לחבר בעתיד כדאי לעבור לגלולות קצת יותר חזקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתן בזמן ביוץניצן09/06/2017
שלום רב!
בעלי ואני מנסים להיכנס להריון, קיימנו יחסי מין עד אתמול, שזה המועד סביב הביוץ, והביוץ המשוער קורה היום .
מאתמול בערב התחילה לי בפתאומיות דלקת בדרכי השתן עם צריבות חזרות, הבוקר הכאב ירד קצת.
האם זה אפשר להמשיך לקיים יחסי מין?
האם חייב לקבל טיפול אנטיביוטי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן
ד``ר ליאורה אברמוב11/06/2017פני לרופא משפחה אם אכן זו דלקת בשתן את צריכה אנטיביוטיקה ולא כדאי לקיים יחסי מין כשיש דלקת אקטיבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בלקיחת גלולות רצוף גלולות בלארהטל08/06/2017
שלום. אני לוקחת גלולות בלארה לקחתי 2 חפיסות של גלולות באופן רצוף לקראת סוף החפיסה השנייה התחיל לי דימום חלש שנמשך כבר חמישה ימים מלווה בכאבי מחזור ועדיין לא הפסיק. היום אני מתחילה את החפיסה השלישית.
אני אמורה לקחת 3 חפיסות רצוף בגלל שאני מתחתנת עוד שבוע וחצי. מה אני עושה?? זה אמור להפסיק? אשמח לתשובה דחוף בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אני עושה?? זה אמור להפסיק? אשמח לתשובה דחוף בבקשה
ד``ר מיכאל פרידמן10/06/2017להמשיך את הגלולות וגם להבדק ע"י הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה עם גלולות דיאנהאנג`ל08/06/2017
היי אני בת 18 וחצי ואני משתמשת בדיאנה 35 כבר חודשיים תחילה לא ידעתי שאני צריכה לעשות הפסקה בתום 21 הימים מכיוון שהרופאה שנתנה לי את המרשם לא אמרה לי שום דבר על כך... ביעוץ בנות משפחה ואינטרנט עשיתי הפסקה של 4 ימים וחזרתי לקחת את הגולות ביום הראשון של הוסט הדימום היה מינימלי ביותר ונמשך 3 ימים אך במשך 9 ימים (כולל את ימי הדימום) יש לי הפרשות חומות מהנרתיק .. אני לא יודעת מדוע זה קורה או איך להפסיק את זה .. הציעו לי לעשות הפסקה של 8 ימים החל מהיום .. האם זה צעד נכון? או מה כדאי לי לעשות ... ובנוסף שלשלום (יום שלישי) פיספסתי גלולה .. גיליתי את זה רק כאשר לקחתי את הגלולה של אתמול .. אשמח לעזרה כיוון שאני חוששת מאד מכל הסיפור ושוקלת את הפסקת הגלולות ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרה כיוון שאני חוששת מאד מכל הסיפור ושוקלת את הפסקת הגלולות ..
ד``ר מיכאל פרידמן10/06/2017הכי נכון - זה לקבל יעוץ חוזר של הגינקולוג שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בזמן נטילת גלולותלוסיה08/06/2017
שלום.
אני בת 23, לפני שלושה חודשים עברתי הפלה בשאיבה, הייתי בשבוע 8. לקח חודשיים וקצת עד שקיבלתי את המחזור. כשהוא הגיע התחלתי לקחת גלולות מסוג פמינט שעדיין לא סיימתי (נשארו עוד 4).אני דואגת לקחת את הגלולות בשעה קבועה פחות או יותר לפעמים חצי שעה אחרי. אתמול פעם ראשונה איחרתי לקחת את הגלולה בהבדל של 3 שעות בערך (אני לוקחת בערב אבל למרות האיחור לקחתי עדיין באותו היום.
היום בצהריים היו לי טיפה כתמי דם, בעיקר בניגוב. נורא חלש לא דומה למחזור אבל עדיין דם... זה נורא מדאיג אותי למרות שאין כאבים ואני מרגישה רגיל אני לא מבינה למה שה קרה! אני חוששת שזה סיבוך של ההפלה, או אנדומטריוזיס. האם זה נורא המצב הזה? כדאי לפנות לרופא או להמשיך כרגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לפנות לרופא או להמשיך כרגיל?
ד``ר מיכאל פרידמן10/06/2017כדאי להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור ולקיחת גלולות מינסמעיין06/06/2017
היי. אני לוקחת גלולות מסוג מינס כבר מעל לשנה באופן קבוע. בשבוע האחרון סיימתי חפיסה ובימים שחיכיתי למחזור קיימתי יחסי מין עם קונדום משום שאין הגנה בימים אלה, והקונדום נקרע. פחות מ72 שעות אחרי זה לקחתי פוסטינור ומאז היה לי הפרשות חומות וכאבי בטן כאילו מתחיל לי מחזור ועברו יומיים מאז והמחזור לא מגיע... לא יודעת מה לעשות כי עבר שבוע בנתיים מאז שסיימתי חפיסה ועדיין לא קיבלתי מחזור ולכן לא יכולה להתחיל חפיסה חדשה. האם לחכות למחזור כרגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור ומינס
ד``ר ליאורה אברמוב07/06/2017גם כשאת ב4 ימים עם הכדורים הלבנים את מוגנת הרעיון במינס הוא לקחת חפיסות ללא הפסקה ביניהם וללא המתנה למחזור. ואז ההגנה נשמרת כל הזמן.
בגלל הפוסטינור את חשופה כרגע לשבושי מחזור ולכן המשיכי עם הגלולות ללא קשר עם מגיע מחזור או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)