מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון שבוע 9עדי19/05/2014
שלום רציתי לשאול שאלה שמאוד מטרידה אותי בזמן האחרון. אני נוסעת באוטובוס כל יום לעבודה. הנסיעה בד"כ די פרועה...הנהג נוסע מאוד מהר , כל האוטובוס רועד בחוזקה והאוטובוס ממש דוהר מעל כל פס האטה...רציתי לשאול אם זה יכול להזיק לעובר? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון שבוע 9 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2014לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותסאן19/05/2014
שלום,
אני בת 28, כבר שנה מנסה להיכנס להיריון ללא הצלחה, יש לי ילד בן ארבע, מאז שהחלטתי להיכנס להיריון והפסקתי עם הגלולות יש לי הפרשות חומות שחורות ללא דם ארבעה ימים לפני המחזור ואז אני מקבלת מחזור רגיל מה שלא היה מקודם, עשיתי בדיקות פנימיות משטח מהרחם וכל התוצאות תקינות, הרופא הציע לי איקאקלומין חמישה ימים אחרי המחזור,מה יכולות להיות ההפרשות האלה איך למנוע אותם והאם אתם ממליצים על התרופה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/05/2014אני ממליץ לשקול בדיקה היסטרוסקופית.
אנו לא יכולים להמליץ על שום טיפול תרופתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסכינוי19/05/2014
שלום רב,
אני מנסה להכנס להריון. שנים באופן קבוע סובלת מהרפס וגינלי.
(הרפס הוא גם חיצוני וגם פנימי)
הרפס יוצא לי בדרך כלל פעמיים בחודש: בזמן ביעוץ ובמחזור.
1. האם זה בסדר לקיים יחסי מין ולהקלט להריון בזמן שיש לי הרפס?
2. האם מותר לקחת וולטרקס כשמנסים להכנס להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/05/20141. האם זה בסדר לקיים יחסי מין ולהקלט להריון בזמן שיש לי הרפס?
--- לא מומלץ לקיים יחסי מין בעת אתקפי המחלה
2. האם מותר לקחת וולטרקס כשמנסים להכנס להריון?
----- אנו לא יכולים להמליץ על שום טיפול זה או אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותאנונימית19/05/2014
היי התחלתי ליטול את החפיסה הראשונה של הגלולות (מסוג פמינט) החודש אני כבר בגלולה ה12
עליתי במשקל והגלולות עושות לי כאבי בטן..
האם אני יכולה להפסיק באמצע החפיסה???
לאחר שקיימתי יחסי מין בגלולה התשיעית (יום שישי) והוא גמר בפנים!
השאלה שלי אם אני אפסיק קיים חשש להיריון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/05/2014תפני לבדיקה אצל הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתןאני19/05/2014
בגלל תחושה של צריבה במתן שתן ודימום קל הרופא חושב שיש לי פטריה ולבקשתי קיבלתי הפניה לבדיקת שתן
התוצאות הן:
Erythrocytes (U)/Field רבים
Leucocytes (U)/Field 7
(Mucous (U +++
Bilirubin (U) NEGATIVE
Erythrocytes(U) 250
Glucose (U) NORMAL
Ketone (U) NEGATIVE
Leucocytes (U) 25
Nitrit (U) NEGATIVE
PH(U) 6
Protein (U) 50
Urobilinogen (U) NORMAL
האם אפשר להסיק מסקנות מהתוצאות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/05/2014אנו לא מפענחים בדיקות מעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולותשיר19/05/2014
שלום אני משתמשת באופן קבוע בגלולות מסוג אמילי, אך החודש נאבדה לי החפיסה באמצע ובלית ברירה עברתי להשתמש בגלולות מסוג פלורט, האם אני מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2014כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים בין מחזורים ועיכוב במחזוראבי 3119/05/2014
בת 30 נמצאת במעקב גיניקולוגי פעמיים בשנה בעקבות ציסטות מורכבות בשחלות. אני לא נשואה ולא מקיימת יחסים אך נבדקתי מס' פעמים בדיקה גיניקולוגית.
בחצי שנה האחרונה הופיעו מס' פעמים דימומים בין המחזורים. עשיתי בדיקות הורמונליות שיצאו תקינות.
עד אז מחזורים סדירים.
כעת ישנו עיכוב של כמעט עשרה ימים במחזור.
רציתי לשאול 2 שאלות:
1. ממה יכולים להופיע דימומים בין מחזורים עם הבדיקות ההורמונליות תקינות? ידוע שאין פוליפים אלא רק ציסטות.
2. מה יכולות להיות הסיבה לאיחור במחזור אם לא הריון? בטוח שאין הריון כי אני לא מקיימת יחסים? האם עלי לגשת לבדיקה או שפשוט להמתין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים בין מחזורים ועיכוב במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2014יכול להיות שהציסטות שקימות גורמות לשיבושים במחזור. אם אין חשש להריון המתיני מספר ימים ואם לא תקבלי מחזור פני לרופא נשים מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסג19/05/2014
הייתה לי התפרצות של הרפס. כאשר זה כבר היה במצב של גלד, בן זוגי נישק אותי ומיד אח"כ ביצע בי מין אוראלי. האם יש סיכוי שהוא העביר את ההרפס לאיבר המין?
אדגיש שזה היה לא במצב שהייתה התפרצות אקטיבית אצלו, אלא מיד אחרי שהוא נישק אותי כאשר אני הייתי אחרי התפרצות אצלי (כאמור, מצב של גלד).
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2014לא נראה לי שיש סכוי להדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דימום כבדחסוי19/05/2014
אתמול קיימתי יחסים בפעם הראשונה. ובהתחלה לא היה דימום ואחרי זה התחיל דימום קל ממש כמה טיפות. אחרי כמה שעות הדימום התגבר ועכשיו יש לי דימום כבד. האם זה נורמלי? ככה זה צריך להיות?
יש לציין, שכל החודש אחרי המחזור היו לי מן טפטופי דם בצבע חום. וזה נפסק כמה ימים לפני היחסים. ויום לפני היחסים התחיל לי שוב דימום קל. המחזור האחרון שלי היה לפני 3 שבועות בערך.
לא השתמשנו באמצעים פעם אחת אבל הוא גמר בחוץ. יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף דימום כבד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2014פני לבדיקת רופא נשים אם יש דימום חזק. גם אם גמר בחוץ יכול להיות סיכוי קלוש להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשירלי19/05/2014
היי אני לוקחת גלולות אמילי כשנה וחצי
רציתי לדעת אם גלולות מליאן זה אותו דבר?
אם המעבר מאמילי למליאן זה תקין או לא? או שצריך לעשות משהו כדי לעבור בין סוג הגלולות
שאלה נוספת, אני לוקחת כדורים אטודולק וצפוויט, האם הם נוגדים את הגלולות? אני מוגנת או לא החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2014אין בעיה להחליף בין אמילי למליאן
אנטיביוטיקה מורידה יעילות של גלולות ולכן צריך להוסיף קונדומים החודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור עם סרזט?שרית19/05/2014
שלום לכם, אני כרגע כחודשיים וחצי אחרי לידה. בערך חודש וקצת אחרי הלידה, ממש אחרי שנפסקו הדימומים מהלידה התחיל לי דימום בן כ-5 ימים שנראה ממש כמו מחזור. על פי הרופא שלי הסיכוי שזה היה מחזור הוא נמוך וכנראה הדימום היה כתוצאה מהורמונים. התחלתי לקחת סרזט לפני שבועיים ולפני כמה ימים התחיל דימום, שוב שנראה כמו מחזור, שהיום נראה כי הוא כבר לקראת סיום. הבנתי מהרופא שלי שעם סרזט אני לא אמורה לקבל מחזור. שאלתי היא האם זה מחזור? ואם כן, האם אני מוגנת מפני הריון או שהגלולה לא עובדת טוב? תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור עם סרזט? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2014יכול להיות דימום תחת סרזט . אם את מקפידה לקחת כל יום באותן שעות לא אמורה להיות ירידה ביעילות של הסרזט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידהלי18/05/2014
שלים!ילדתי לפני 3 וחצי חודשים.הנקתי בערך חודש וחצ ולא קיבלתי מחזור אבל יש כאבי מחזור כל הזמן. לפני שבוע הייתי אצל רופאת נשים עשתה אולטראסאונד אמרה שהכל תקין.נתנה לי כדורים בשם פרימולוט נור ואמרה לקחת 5 ימים ושאני אקבל מחזור. סיימתי את הכדורים לפני 3 ימים ולא קיבלתי.זה נורמלי? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/05/2014בהחלט אפשרי לעיתים יתכן וחולף זמם של מספר ימים עד קבלת מחזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה במחזור וכאבי בטןדנה18/05/2014
אני בת 36 לאחר שתי לידות והפלה טבעית אחת שהיא האחרונה מבין ההריונות. לאחרונה במחזורים אני סובלת מחולשה רבה. בסוף המחזור יש לי גם כאבי בטן חזקים ותחושת נפיחות כך שצריך לפתוח כפתור ולפתוח חזיה וגם זה לא ממש מקל . האם זה צריך בדיקה או שזה אופייני לגיל ולאחר לידות אף פעם לא סבלתי מחולשה מיוחדת או מכאבי בטן במחזור רק בחודשים ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה במחזור וכאבי בטן - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/05/2014רצוי לתאם תור לבדיקת רופא מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן מירנה ודימוםרוני18/05/2014
שלום
לפני כשלוש וחצי שנים הרופא שם לי התקן מירנה. בתחילה היו מעט דימומים עד שכמעט נפסקו. זאת אומרת המחזור שלי היה ממש נקודות דם ( מספיק פד)
עכשו אחרי שלוש וחצי שנים קיבלתי כבר 2 מחזורים ( חודש אחרי חודש) עם דימום רב שנמשכו 5 ימים בערך.
האם זה הגיוני?????
בת 39 בריאה נשואה פלוס שניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
רוני18/05/2014ברצוני לציין שהדימום זה חודש אחרי חודש באותו תאריך
מחזור 19.4
מחזור 18.5
האם פתאום המחזור חוזר כשיש התקן מירנה???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/05/2014נשמע כמו מחזור חיזרי לרופא הנשים ובררי בבדיקת אולטראסאונד ובדיקה ידנית שההתקן נמצא במקומו ברחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה בבקשה
רוני20/05/2014אפשר תשובה.
אודה לכם מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלותיוליה18/05/2014
שלום תודה מראש על המענה
עשיתי מעקב זקיקים ביום 12 למחזור. נצפתה ציסטה בכל שחלה.
שחלה ימין ממצא עכור 23*17 ושחלה שמאל ממצא חלק עכור חלק היפואקוגני 25*26.
האם מדובר בציסטות פיזיולוגית? מספיק מעקב לאחר וסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשחלות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/05/2014לא ניתן לקבוע לפי הנתונים בלבד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)