מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריוןרותי18/05/2014
באיזה שבוע אפשר לדעת את מין העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/05/2014סביב 13-14
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורסיגל17/05/2014
אני בת 22 יש לי מחזור מאוד סדיר מאז ומתמיד שמדייק כל הזמן
אני גם תמיד ניסיתי להוריד במשקל עם אכילה מסודרת
לאחרונה אני קצת בלחץ נפשי, ואני גם הגברתי פעילות גופנית ל4 פעמים למשך 60 דקות,ההייתי עושה 3-4 פעמים אבל 40 דקות למשל.
ולא קיבלתי מחזור כבר חודש וחצי, אני הולכת לתזונאי ואני אוכלת מאוד בריא ומסודר ועושה פעילות גופנית.יש לציין שלא ירדתי במשקל או משהו כזה, להפך המשקל שלי תקוע כבר הרבה זמן
בנוסף יש לי כאבים מאוד לא נעימים בבטן התחתונה בכל האזור ואני מאוד מתקשה לישון בגלל זה
כמו שיש לאישה לפני מחזור אבל ככה במשך חודשיים- כאילו הגוף "מנסה" לקבל מחזור אבל לא מצליח.
אשמח לשמוע מה אפשר לעשות תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
סיגל17/05/2014שאני לא לוקחת גלולות, ואני בתולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקשר בין פוליפ בנרתיק ויחסי מיןאסתי17/05/2014
אני בת 65 ולא לוקחת הורמונים.לפני שנתיים התגלה לאחר דימום פוליפ בצואר הנרתיק. הוא הוצא בהצלחה ללא הרדמה. בסמוך לכך היתה לי הפרשה כתוצאה מחידק ולאחר שקיבלתי אנטיביוטיקה זה גם עבר. מזה שנתיים איני מקיימת יחסי מין רגילים והכל נקי ובריא. אבקש לדעת האם חזרה ליחסי מין רגילים יש בו כדי לגרום - הוא הגורם לתופעה חוזרת של הפוליפ וההפרשות. מה עצתכם לעשות??
תודה אסתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקשר בין פוליפ בנרתיק ויחסי מין - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/05/2014אבקש לדעת האם חזרה ליחסי מין רגילים יש בו כדי לגרום - הוא הגורם לתופעה חוזרת של הפוליפ וההפרשות
----לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירופ פריפל 3איריס16/05/2014
שלום רב !!
אני בתחילת הריון ורציתי לדעת כמה טיפות של סירופ פריפל 3 עלי לקחת במקום כדור שעושה לי לא טוב .
אודה לכם על תשובתכם . שבת שלום איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירופ פריפל 3 - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/05/2014תפני בבקשה לרופא המטפל.
אנו לא נותנים המלצות טיפוליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות בזרם מיםרונה16/05/2014
היי, כבר יותר מ6 שנים שאני מאוננת בזרם מים... אשר מכוון ישירות לנרתיק רציתי לדעת אם יש נזק בכך, האם מחירת מים לנרתיק מסוכנת???? והאם בעתיד בעקבות כך היו לי שקיים להיכנס להריון והאם זה משפיע או קיימת סכנה אחרת אני ממש לא רגועה, תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות בזרם מים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/05/2014האם מחירת מים לנרתיק מסוכנת????
--- לא
והאם בעתיד בעקבות כך היו לי שקיים להיכנס להריון והאם זה משפיע או קיימת סכנה אחרת אני ממש לא רגועה,
--- אין כל בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה דחופהאלמונית15/05/2014
שלום, אני בהריון שבוע 17 לפני שלושה ימים היו לי כאבים לא נעימים בפות, לאחר שבדקתי באמצעות מראה ראיתי על פתח השופכה מעין חצ'קון בצבע כחול סגול עם ראש לבן, אתמול במעמש ניגוב ראיתי גוש קטן של דם ולאחר בדיקה זיהיתי כי החצקון שהיה כחול נהייה לבן לגמרי וככל הנראה הגוש הכחול שראיתי נשר או יצא. כרגע זה נראה כמו חצקון עם ראש לבן מוגלתי. נא עזרתכם הדחופה אינני יודעת מה לעשות ומה זה אומר. התור הקרוב לרופא שלי רק בעוד חודש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה דחופה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/05/2014לפנות בהקדם לרופא נשים לבדיקה וטיפול בהתאם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםצצצצ15/05/2014
אני בת 25 ומצבי הבריאותי לא מאפשר לי לקחת גלולות.
האם הקופה משתתפת בהוצאות להתקן תוך רחמי?
בנוסף, האם ייתכן שרופאה תבצע בדיקת פאפ מבלי להודיע לי על כך לפני ולשאול אם אני בכלל מעוניינת בה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/05/2014באשר לפאפ מציע לדבר עם הרופאה
השתתפות קופה תלוי קופה וביטוח משלים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץגלית15/05/2014
שלום
המחזור מאחר לי ביותר מחודש.
בדיקת דם להריון- שלילי...
אתמול ביצעתי אולטרסאונד והתוצאות היו:
עובי רירית הרחם: 6 מ"מ
שחלות:
ימנית- 33 כפול 26 מ"מ עם 8 זקיקים בקוטר מירבי של 8 מ"מ
שמאלית- 41 כפול 24 מ"מ עם זקיקים מרובים בקוטר מירבי של 8 מ"מ
דוגלס: ללא נוזל חופשי
רציתי לדעת האם לאור זה התרחש ביוץ או שעוד לא??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/05/2014לא ניתן לדעת האם התרחש ביוץ לפי התוצאות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות פרופיל הורמונליעדי15/05/2014
היי
הגיע לי תוצאות בדיקת דם שעשיתי לפרופיל הורמונלי
תוכל בבקשה להגיד לי אם תקין?
היה רשום לי:
DHEA SULPHATE
umol/L 5.48
מה זה אומר בבקשה?
בנוסף על כל שאר הדברים שכביכול הבדיקה בדקה היה רשום "בעבודה".
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/05/2014לא מפענחים תשובת מעבדה באתר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות פרופיל הורמונלי - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/05/2014אנו לא מפענחים תוצאות מעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון? דחוף מאוד!!שני15/05/2014
שלום,
פספסתי במהלך חודש קודם גלולה אחת .
לקראת סוף החודש (לקראת קבלת הוסת) התחילו אצלי בחילות המלוות אותי כל היום כבר שבוע- לא קרה לי מעולם.
יש סבירות שאני בהריון אך התחלתי חפיסה חדשה של גלולות אתמול.
1. האם כאשר מקבלים וסת - בסיום חפיסת גלולות - אומר שאין הריון?
2. אם יש הריון, נטילת הגלולות למשך ימים אחדים עלולה לפגוע במהלך ההריון?
דחוף לי מאוד,
תודה מראש
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? דחוף מאוד!! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/05/2014לבצע בדיקת הריון ע"י שתן או דם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות תרביתדנה15/05/2014
שלום,
קיבלתי תוצאות של תרבית ושלושה דברים יצאו חיוביים
-mycoplasma
- ureaplasma
-trichomonas
הייתי רוצה לדעת עד כמה זה חמור? האם זה קשור לווירוס הפיפילומה?
קיבלתי טיפול באנטיביוטקיות שונות האם זה מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות תרבית - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/05/2014יש להתחיל בטיפול אנטיביוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שבוע 33ליאת15/05/2014
אתמול עשיתי נוסר הערכת גדילה ואמרה לי הטכנאית שחבל התבור כרוך סביב צוואר התינוק פעמיים והוא גם במצב עכוז. הרופא שחתם על הסונר אמר שהוא לא יכול להגיד לי כלום כי התינוק צריך עוד להתהפך. שאלותיי הן: האם במצב כזה התינוק בכלל יכול להתהפך? האם זה לא מסוכן המצב הזה? (תור לרופא שלי יש לי רק ביום שלישי ואציין גם כי ההריון שלי בסיכון גבוהה כי אני סובלת מלחץ דם גבוהה כרוני). אני מאוד מודאגת מהמצב. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון שבוע 33 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/05/2014בכזה שבוע של הריון התינוק עוד יכול להתהפך
התיעצי עם רופא הנשים שלך בהקדם לגבי המשך מעקב
שימי לב לתנועות עובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת גלולותרוני14/05/2014
שלום,
אתמול זה היה נראה כאילו התחיל המחזור והיה קצת ודם וקצת הפרשות חומות לפני זה. היום לא יצא דם בכלל, רק הפרשות חומות כהות. התחלתי לקחת אתמול את הגלולות (אחרי שהייתי בהפסקה חצי שנה) כי חשבתי שהגיע המחזור. אלהמשיך עם שאר החבילה של הגלולות או להפסיק ולחכות שיהיה מחזור נורמלי? אני לא יודעת מה לעשות.. אם תוכלו לענות בהקדם האפשרי זה יעזור י כל יום שעובר אני לא יודעת אם לקחת גלולה לא...תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/05/2014המשיכי את הגלולות אבל מאחר ולא ברור אם זה מחזור או לא הוסיפי קונדוים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותליליאן14/05/2014
שלום, האם אפשר לקחת שמן נר הלילה וגלולות יחד? או שנר הלילה מוריד את האפקט של הגלולות? אני כרגע על פמינט ומעוניינת להתחיל לקחת גם שמן נר הלילה כי אני סובלת מאקזמה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/05/2014לא מפריע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלציום נמוך בהריוןדנה14/05/2014
אני בת 40. הריון ראשון, חודש רביעי.טבעונית ואלרגית לשקדים המהווים תחליף לסידן.בבדיקת דם אחרונה שבוצעה אתמול יצא שהקלציום נמוך 8.6 , אני נוטלת כמעט כל יום 2 כדורי קלציום עם ויטמין די עם האוכל פעם ביום.הכדורים ביחד מכילים 1100 מ"ג.הסיבה שאני לוקחת לא כל יום זה בגלל שהויטמין די גורם לי לצרבות וידוע שאסור לקחת קלציום ללא ויטמין די בשל חשש מאבנים בכליות.האם עליי להעלות את המינון היומי? כאמור אין לי מקורות סידן אחרים.האם אחרי הלידה הסידן מתאזן כשלוקחים כדורים? אני לא מתכוונת להניק בגלל הסיבה הזאת.לא רוצה נזק מצטבר לעצמות.תודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלציום נמוך בהריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/05/2014התיעצי עם רופא מטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)