מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה- גלולותנסטיה04/03/2013
שלום, אני משתמשת בגלולות מינס כבר כמה חודשים ואתמול בערב הייתי אמורה להתחיל חפיסה חדשה ולא הספקתי לקנות את החפיסה ויצא ככה שעברו כבר 24 שעות מאז שהייתי אמורה לקחת את הגלולה, מה לעשות עכשיו ? זה בסדר לקחת את הגלולה עכשיו? זה לא ישפיע על כלום ? והאם עכשיו זה אומר שברגע שאני אקח את הגלולה הראשונה זה יהיה היום הקבוע שבו אני אשתמש בגלולה ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה- גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/03/2013אינך מוגנת החודש הזה מהריון ולכן אם את מקיימת יחסי מין הוסיפי קונדומים. את יכולה להתחיל היום את הגלולות ובחודש הבא זה יהיה יום יותר מאוחר לפי הסדר של החפיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן תוך רחמי לא מירנהליטל04/03/2013
הי י אני בת 23, לוקחת גלולות כבר 3 שנים, וחשבתי לאחרונה להפסיק בגלל עלייה בכולסטרול. חשבתי לשנות להתקן תוך רחמי והבנתי שהדימום מוגבר. הבעייה שהמחזור ה"טבעי " שלי (כלומר בלי גלולות ) הוא מאוד חזק ב3 ימים הראשונים, השאלה אם זה משהו שכדאי לשקול? ואם באמת ההתקן מגביר את הדימומים אצל כל הנשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן תוך רחמי לא מירנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/03/2013התקן לא הורמונלי יכול להגביר את הדימומים בזמן מחזור. התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי גלולות שאולי פחות יעלו את הכולסטרול (כמו קלייר או שימוש במדבקות אברה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת גלולותסובלת04/03/2013
שלום אני בת 29
יש לי PCOD
מגיל 21 נתן לי הרופא גלולות מינס אולם לפני שנה הרופאה החליפה לי אותן, כי לא קיבלתי מחזור בכלל.
יוצא שאני לוקחת כבר 8 שנים גלולות!!
האם זה לא מסוכן מדי??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/03/2013לא מסוכן זה הטיפול בנשים עם שחלות פוליציסטיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ומחזורמורן04/03/2013
החודש לקחתי 2 חבילות של גלולות ברצף(ז"א בלי ההפסקה למחזור) מכיוון שהיה לי איזה אירוע,ובכל זאת הופיע לי דימום וכאבי מחזור (אבל בעוצמה פחותה מהרגיל וזרימה חלשה יותר),האם זה נורמלי?
תודה,מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ומחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/03/2013יכול לקרות דימום קל למרות חיבור 2 חפיסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםשרה04/03/2013
היה לי עצירות כמה ימים ומאד התאמצתי. אתמול פתאום ראיתי הפרשה מעורבת עם דם ,שאלתי- האם יתכן כי הדימום נובע מהמאמץ?(בבדיקה שעשיתי הדימום ודאי מתוך הנרתיק) יש לציין כי אני כ7 חודשים לאחר לידה מניקה ועוד לא קיבלתי מחזור מאז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/03/2013יכול להיות החלת מחזור. אם לא יתגבר פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר הפלהיפית04/03/2013
שלום, אני 5 ימים לאחר גרידה שבוצעה בשבוע 9
התחילו לי כאבים בצד ימין בצד, דומה לכאבי ביוץ
ועדיין יש לי גודש בחזה כמו בהריון....
האם תופעות אלו נורמליות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר הפלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/03/2013פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי יום המחזור בעזרת הגלולותנסטיה03/03/2013
היי, אני משתמשת בגלולות "מינס" קרוב לחצי שנה.. אני מקבלת את המחזור שלי כל פעם ביום ראשון וזה לא נוח לי , יש דרך שבה אני יכולה להחליף את היום של המחזור לאמצע השבוע בעזרת הגלולות? אשמח לעזרה. תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי יום המחזור בעזרת הגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/03/2013את יכולה להוריד מספר כדורים פעילים ולקצר את החפיסה במספר ימים או לחבר 2 חפיסות ולזרוק את הכדורים הלא פעילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי זמן המחזור
נסטיה04/03/2013את יכולה לפרט יותר על התהליך של שינוי זמן המחזור בעזרת הגלולות. מה זאת אומרת לקצר את הגלולות הפעילות ?
ועוד שאלה, היום אני אמורה להתחיל חפיסה חדשה של הגלולות , אני יכולה פשוט לדלג על זה ולהתחיל אותה יום רביעי במקום היום ?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות וגלולותתמרה03/03/2013
שלום רב,
בעבר נטלתי תקופה קצרה גלולות מסוג מרסילון, ובהתחלה היו לי תופעות לוואי כמו של לפני מחזור, כולל התכווצויות בבטן התחתונה. לא מזמן התחלתי שוב גלולות, והרופאה, ששמעה שהיו תופעות לוואי (לא שאלה אילו) רשמה לי גינרה במקום. תופעות הלוואי חוזרות על עצמן, כולל ההתכווצויות הללו, שהן חזקות יותר משהיו אז, ונראה שרק מתגברות. עדיין לא סיימתי את החפיסה הראשונה. האם לחכות ולקוות שזה יעבור עם ההתרגלות לגלולות או שיש צורך להחליף סוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצויות וגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/03/2013אם התופעות בלתי נסבלות הפסיקי. אם את יכולה לשרוד עוד חודש נסי ותראי אולי תתרגלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות מסוג דיאנה וחזרה לגלולמיכל03/03/2013
שלום רב,
הפסקתי לקחת גלולות והתחילה לי נשירה רצינית בשיער. חזרתי לגלולות (מסוג דיאנה כפי שנטלתי לפני) שאני לוקחת כחודש. עשיתי לאחרונה בדיקת דם והtsh שלי הופיע כגבוה מהנורמה 5.1 האם זה בגלל החזרה לגלולות? האם החזרה לגלולות תסייע לנשירת השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות מסוג דיאנה וחזרה לגלול - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/03/2013פני לרופא משפחה לגבי הTSH. לא בהכרח הגלולות יפתרו את בעית הנשירה אבל הדיאנה צריכה להיות מאוד יעילה לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן עץ התהדנה03/03/2013
שלום רב,
לגירוי בפות/נרתיק- האם שמן עץ התה עוזר?
מה דעתכם בנושא?.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן עץ התה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/03/2013יכול לעזור אבל יש נשים שרגישות לשמן ואלרגיות אליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות דחוףףמאיה03/03/2013
היי אני בת 20 ואני רוצה להתחיל לקחת גלולות. יש לי כבר את המרשם (גלולות מליאן).
אני יודעת שצריך להתחיל לקחת ביום דימום הראשון אבל אני נוסעת לחול להופעות ואני מאוד רוצה לדחות את המחזור כי הוא מלווה בכאבים נוראיים ודימום מרובה. זאת הפעם ראשונה בחיי שאני לוקחת גלולות ורציתי לדעת אם אני יכולה להתחיל לקחת עכשיו לפני המחזור הבא (13.3) או שאסור בשום פנים ואופן.
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות דחוףף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/03/2013את יכולה אבל זה לא ימנע בהכרח את המחזור ויכול להפך לעשות לך שיבושים ודמומים כל החודש, בקשי מרופא נשים כדורים שנקראים פרימולוטנור התחילי אותם עכשיו אולי זה יצליח למנוע את המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קיים סיכוי טובלינה03/03/2013
שלום אני בת 36 מקבלת מחזורים סדירים בין 28 ל 29 יום
מחזוא אחרון 15/2/2013 בתארין 27 28 לפבואר קיימתי יחסי מין מלאים לפי חישוב שעשיתי יום הביוץ חל בראשון למרס זרע הגבר חי 72 שעות ברחם האשה מה הסיכויים שהריתי נ.ב ביום שישי הראשון למרס היו לי כאבים חזקים ברחם תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם קיים סיכוי טוב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/03/2013סבירות נמוכה אבל לא בלתי אפשרית עשי בדיקת שתן להריון שבועיים אחרי יחסי המין האלו לשלול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ומחזורשיר03/03/2013
אני נוטלת גלולות הרמונט ורציתי לדעת האם כשמגיע המחזור אפשר להיות בטוחים שאין הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ומחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/03/2013ב99% כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתן צהוב זורחסוי02/03/2013
שלום אני בהריון שבוע 17 לוקחת אנטביטיקה יש לי שתן צהוב זור זה מזה? זה תקיון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתן צהוב זור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/03/2013יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור החודשיסיון02/03/2013
יש לי שאלה: למה אני צוברת נוזלים ,וניראת ומרגישה כאילו אני בחודש החמישי להריוני לפני שאני מקבלת את המחזור החודשי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחזור החודשי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/03/2013החצי השני של המחזור יש הפרשה של הורמון שנקרא פרוגסטרון והוא יכול ליצור מצב של אגירת נוזלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)