מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מבינה את ההבדל בין שלביםארינה25/02/2013
שלום רב, אני אשמח לדעת מה ההבדל בין Fullicular phase ו- Luteal phase ובאיזה שלב יש את הדימום החודשי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מבינה את ההבדל בין שלבים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/02/2013שלב פוליקולרי הוא אחרי המחזור עד הביוץ בעוד שהשלב הלוטאלי מתחיל אחרי הביוץ ונמשך עד המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי המחזור?
ארינה26/02/2013השלב הפוליקולרי לא כולל את הדימום?
ותודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבת שלי..והחתונהנדיה25/02/2013
הי
הבת שלי בת 24 מקבלת מחזור כל 30 יום או 31
החודש היה לה מחזור ב 22.2.2013.. שבעה ימים כל פעם..
החתונה שלה נקבעה ביום 25.5.2013..ואחריו היא תצא לטיול 12 יום ..
מה אפשר לעשות בכדי שלא תקבל מחזור בזמן החתונה וגם בטיול האם אפשר להקדים לה את המחזור ..אולי לאמצע מאי כך שתגמור לפני ימי החתונה
שאלתי האם משתמשים בפרימולוט-נור
והאם התרופה הזו מתאימה לכולם כי שמעתי שלמספר נשים היא גורמת דווקה לדימום שלא נפסק..
מה עצתכם האם אפשר שתנסה אותם באפריל חודש לפני? ואם כן מתי תקח אותם .
האם אפשר לתת לה חמשה ימים באפריל שתקבל מחזור אחרי 25 יום 19.4--- במקום 23.4
ובחודש מאי עוד פעם נתן לה חמשה ימים כך תקבל לאחר 25 יום ..שתקבל ב 14.5 במקום 22.5
האם זה יפגע בביוץ לאחר כך או ביכולה להיכנס להריון ?
האם זה ישבש לה את המחזור אחרי החתונה
אני מודאגת תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
נדיה25/02/2013לאחר כמה ימים מליקחת פרומליט נור מופיע המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבת שלי..והחתונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/02/2013אין מה להיות מודאגת.. יש כמה אפשרויות או להתחיל עם המחזור הבא גלולות ואז לסדר את המחזור או להתחיל עם פרימולוטנור. אין הטיפול פוגע בסיכויי פריון , וכדי לראות את העיתוי הנכון של הטיפול ואת סוג הטיפול שתפנה לרופאנשים מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלושה חודשים טפשר?
נדיה27/02/2013הי
האם תוכל לקחת שלושה חודשים רצופים פרימולוט נור ? האם אחר-כך יהיה לה מחזור טבעי ..איך שהיה או שהגוף יתרגל לכדורים?
האם יכול המחזור לאחר אחרי פרימולוט נור ..יותר מחמשה ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלושה חודשים טפשר? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/02/2013לא מומלץ לקחת פרימולוטנור ברצף 3 חודשים כי יש סבירות גבוהה שהיא תדמם תוך כדי. אפשרי לקחת גלולות משולבות ברצף. שתפנה ליעוץ רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב ביוץליל25/02/2013
שלום,
אני ובן הזוג שלי מנסים להיכנס להריון.
היה לי מחזור סדיר של 28 יום. בחודש האחרון הייתי חולה, והמחזר איחר בדיוק בשבוע - כלומר מחזור של 35 ימים. לפי מה לחשב את תאריך הביוץ הבא?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/02/2013קשה לדעת מראש נקווה שיחזור לסדר הרגיל. התחילי לקיים יחסי מין יום כן יום לא מיום 12 למחזור עד לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות-שאלה חשובהרוית25/02/2013
אני 10 חודשים אחרי לידה,לוקחת גלולות הרמונט במשך 4 חודשים בגלל שלא קיבלתי אחרי הלידה והשתבש לי המחזור,הגלולות מאזנות לי את המחזור,אבל פעם בשבועיים יש לי טשטוש רציני בעיין,ותחושת פקק באוזן,האם להפסיק את הגלולות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות-שאלה חשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/02/2013בהחלט כן ותראי אם התלונות קשורות לגלולות או שהן נגרמות מסיבה אחרת. כדאי לפנות לרופא עיניים ורופא אאג כדי לבדוק את העיניים הואזניים בלי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לא במחזור אחרי הפסקת טבעת נובקושקושית25/02/2013
שלום
הפסקתי עם טבעת הנובהרינג, לפני שבועיים ביום חמישי הורדתי אותה וביום חמישי האחרון לא החזרתי. קיבלתי מחזור רגיל. אבל ביום שבת (אחרי שכבר נגמר לי המחזור ביום חמישי) היה לי דימום כל היום (קיימנו יחסי מין ואחרי כמה שעות הופיע הדימום, לא במהלך) ובערב הפסיק.
האם זה תקין?
ממה זה נובע?
אני מודאגת, אשמח לעזרה
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לא במחזור אחרי הפסקת טבעת נוב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/02/2013פני לבדיקת רופא נשים סביר להניח בגלל שיבוש הורמונלי אבל צריך תמיד לשלול בעיות אחרות רפואיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותיערה25/02/2013
אני נוטלת דיאנה. 21 גלולות ביום החפיסה.
היום זוהי הגלולה האחרונה. (יום שני)
מתי אני אמורה להתחיל חפיסה חדשה? באיזה יום?
שאלה שנייה, האם תסמונת קדם וסתית קשורה או לא קשורה לנטילת גלולות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/02/2013אם ביום שני גלולה אחרונה הרי בשלישי הבא תתחילי חפיסה חדשה. עם גלולות כמעט ואין תלונות של תסמונת קדם וסתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. פורום מאוד מאוד מועיל.
יערה28/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות- הריון רביעי גיל 41..מיכל24/02/2013
ערב טוב,
אני אחרי שלושה הריונות ספונטניים וילדים ברוך השם מקסימים. בעלי בן 46 אנוכי 41. לידה ראשונה לפני 12 שנים. לידה שלישית לפני שנה.., אני מתלבטת לגבי כניסה להריון נוסף בעיקר מהאספקט הבריאותי..?,
אומנם היום זה הפך לשכיח יותר אבל אני תוהה אם לא מסוכן מדי בגילנו..והאם דווקא לעובדה שילדתי לפני שנה יש איזו משמעות "מקילה..",
בברכה, נוגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות- הריון רביעי גיל 41.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/02/2013התיעצי עם רופא נשים שמכיר את ההסטוריה שלך הרפואית לגבי הסיכונים להריון בגילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ואנטיביוטיקהדנה24/02/2013
היי אני לוקחת מקרודנטין 3 ביום לטיפול בדלקת בדרכי השתן ורציתי לדעת אם זה מוריד את היעילות או משפיע בכל דרך על גלולות אמילי שאני גם לוקחת.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ואנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/02/2013מקרודנטין לא אמור להפריע ליעילות הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחבושותשרה24/02/2013
אני בת 60 בתחתון שלי אני שמה שנים כבר תחבושת של מחזור כדי לישמור על ניקיון ומחליפה כשצריך האם זה בריא גם לאישה שכבר בלי מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחבושות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/02/2013אם אין הפרשות עדיף לא לשים פדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל המעבר המוקדם??אני24/02/2013
שלום רב,אני בת 35 והמחזור החודשי שלי היה תקין. לאחרונה נאלצתי להפסיק גלולות לשם בירור של קרישיות יתר . אחרי חודש היו לי גלי חום ואי קבלת וסת פניתי לרופא שהפנה אותי לבדיקות והתוצאות הן: פרולקין - 122 , LH = 33.4 , FH=5.2. הרופא אמר לי שאני מתחילה גיל המעבר המוקדם ונתן לי כדורים לקבלת וסת וביקש שאחרי שאקבל מחזור לעשות שוב בדיקות בימים שבין 3-5 מתחילת הוסת, התוצאות הן LH=2.2, FH=5.2 (יש לציין כי הדימום היה מועט ביותר). האם עפ"י הבדיקות איני יכולה להיכנס כלל להריון??
באמצע עשיתי גם בדיקת CA-125 והתוצאה היא 8.7. הבדיקות אצל הרופא היו תקינות וגם תופעת גלי החום חלפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל המעבר המוקדם?? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/02/2013שמחה לבשר לך שאינך בגיל המעבר וכל התופעה קרתה עקב חוסר התאוששות של המערכת ההורמונלית אחרי הפסקת הוסתות. הבדיקות עכשיו תקינות יכול לקחת עד שנה עד שהמערכת תתאושש לגמרי ברגע שהמחזורים יסתדרו אין שום בעיה להרות. אם לא יסתדרו תוך מספר חודשים פני לרופא נשים שוב להסדרת הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת וסת
אני24/02/2013האם עליי ליטול גלולות למניעת הריון. או לחכות עד שיגיע הוסת בצורה טבעית ורק אז ליטול גלולות למניעת הריון. האם יש סיכוי שאכנס להריון ללא וסת שיגיע בצורה טבעית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת וסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/02/2013המתיני עד לקבלת מחזור טבעי ויש סבירות להריון גם אם לא הגיע המחזור הרי ביוץ קורה שבועיים לפני המחזור שיבוא ואנחנולא יודעים מתי הוא ידיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותתמר23/02/2013
בשנים האחרונות השתמשתי בטבעת נובורינג. לאחרונה בשל מעבר דירה הלכתי לרופאה אחרת שסרבה לתת לי מרשם לנובורינג בשל גילי (40 ) ובשל היותי לועסת ניקוטין. הלכתי לעוד רופא וגם הוא סירב לתת לי מרשם לנובורינג. עברתי לגלולות cerazette איתן אני די סובלת מאכילה מרובה ומשדיים גדושים. הרופא הראשון שלי עדיין סבור שאני יכולה להמשיך עם הנובורינג, אך אני התחלתי לחשוש.
אני מבקשת דעה של רופא נוסף.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/02/2013תלוי במידת כמויות הניקוטין שאת מכניסה לגוף. בעקרון עישון הינו התווית נגד ללקיחת גלולות מגיל 35. נסי אולי מיקרולוט שהוא קצת שונה בהרכבו מהסרזט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
תמר24/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בזמן הנקהטניה23/02/2013
שלום רב!
ילדתי את בני לפני 7 חודשים (בסוף יולי 2012). עד היותו בן 4 חודשים הנקתי אותו הנקה מלאה, אם כי בלילה הוא בדרך כלל ישן ללא התעוררות, כך שהתאפשר לי לישון שנת לילה של בן 6 ל8 שעות. חודשיים לאחר הלידה (ספטמבר) קיבלתי מחזור והמשכתי לקבל מחזור עד תחילת חודש דצמבר, כלומר 4 מחזורים רצופים. מאז המחזור לא מגיע. אינני נוטלת גלולות ולא מקיימת יחסי מין. השינוי היחיד שחל מדצמבר הוא שבני התחיל להתעורר בלילות , כך ששבנ הלילה כבר איננה רצופה. לעיתים אני מתעוררת פעממים במשך הלילה.
האם יש קשר בין כמות ההנקות בלילה לבין כך שהמחזור לא מגיע? האם יש צורך להיבדק אצל גניקולוג?
רציתי גם לציין שכבר כחודשיים איני מניקה את בני באופן מסודר בשעות היום בגלל הכנסת מוצקים לתפריט, אולם בשעות הלילה אני נוהגת להניק בלבד (במידה ובני מתעורר).
בתודה,
טוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור בזמן הנקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/02/2013יכול להיות שיש שבושים במחזור בגלל ההנקה החלקית. פני לרופא נשים להערכה ולבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון ביחד עם בעיות אכילהאור22/02/2013
שלום, לאקסית שלי היו מעין בעיות אכילה (רזה מאוד ולא ממש אוכלת , וגם כשהיא אוכלת בדר"כ רק ירקות ) ניסיתי להילחם בבעיה אך ללא הצלחה יתרה וזה לא הנושא, מאז הפעם האחרונה שקיימנו יחסי מין לפני הפרידה היא עדיין לא קיבלה את המחזור, שהיה אמור להגיע כבר בערך לפני שבוע.
האם יש סיבה לחשוד בהיריון ? נעשה שימוש בקונדום דורקס חדש (מסוג elite אם זה משנה ) וחלק מהפעמים גם ביחד עם שמן תינוקות על הקונדום בשל קושי בחדירה.
או שהמחזור מתעכב \ נפסק עקב בעיות האכילה ? האם קיים סיכוי להיריון בזמן הפרעות אכילה כאלה? BMI שלילי מאוד
תודה מראש, אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון ביחד עם בעיות אכילה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/02/2013הסבירות להריון נמוכה אך אתם צריכים לזכור ששמן מחליש יעילות של קונדומים ואסור להשתמש בשמן על קונדום.
שחברתך תעשה בדיקת שתן לשלילת הריון
יותר סביר להניח שאין לה מחזור בגלל הBMI הנמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לא פוסקמודאגת22/02/2013
ערב טוב
מאוד מודאגת ואשמח לעזרה. בת 40, מחזור סדיר הנמשך כ-4 ימים בממוצע. בחודש ינואר קיבלתי מחזור באיחור של 4 ימים(29.1.2012). המחזור היה רגיל(המחזור הקודם היה 27.12.2012) . יומיים אחרי שהסתיים המחזור החל דימום קל בצבע חום כהה(הנמשך עד היום). לפני 4 ימים ניגשתי לרופא הנשים אשר ביצע אולטראסאונד ומצא כי השחלה הימנית מלאה ציסטות, לגבי הרחם הוא לא ציין דבר מיוחד ולא ראה סימנים להריון. במעמד הביקור ביצע לי ביופסיה מהרחם. בבדיקות דם שביצעתי לפני שלושה ימים התקבלו הערכים הבאים:ESTRADIOL 892.7, FSH 1.5, LH 1.96, HCG TOTAL 22.6, TUMOR MARKERS CA125 22.4.
הרופא אינו זמין בשבוע הקרוב ונקבע לי תור לעוד שבוע וחצי. בינתיים אני ממשיכה לדמם ומאוד לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לא פוסק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/02/2013אם את ממשיכה לדמם בכמות רבה בקשי הפניה בדחיפות לקבלת טיפול
אם אלו כיתומים המתיני לרופא הנשים שלך. קשה לעשות הערכה דרך האינטרנט מבלי לקבל את כל התוצאות הרפואיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורנורה22/02/2013
שלום
האם מקלחת חמה\שטיפה מקומית של הבטן התחתונה במים רותחים גורם לזרימה מואצת של דם מחזור כך שאני מאבדת יותר דם?
כי שמתי לב שכשאני עושה את זה המחזור שלי יותר ארוך (7 ימים מלאים)
וכשלא - המחזור אורך 4-5 ימים והוא הרבה פחות כבד!!
מודה לכם מאוד מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/02/2013לא נראה לי אבל אל תתקלחי במים רותחים אלא במידת חום סבירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)