מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי אפשר לבצע בדיקת הריון?שיר16/02/2013
שלום,
היום שמתי לב שהחסרתי גלולה מתישהו במהלך החודש אך איני יודעת מתי בדיוק... (99% שזה לא קרה בשבוע הראשון)
מאז המשכתי לקחת את הגלולות כרגיל (כולל הגלולה שהחסרתי)
מה הסיכוי להריון? ומתי הכי מוקדם אוכל לבצע בדיקת הריון??
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי? מישהו...??
שיר17/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי אפשר לבצע בדיקת הריון? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין17/02/2013סיכוי לא מאוד גבוה.
ניתןל בצע בדיקה במידה ויש איחור של 3-5 ימים במועד המחזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
שיר17/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור למשך שבועיים וחציגל16/02/2013
שלום,
לאחר הפסקה של כחצי שנה שלא נטלתי גלולות וחזרתי ליטול לפני כשבועיים וחצי עם קבלת המחזור. לפני שלושה חודשים וחצי לקחתי פוסטינור, שבוע לאחר מכן היה לי מחזור ורק לאחר שלושה חודשים הגיעה הוסת. (אני סובלת משחלות פוליצסטיות)
הדימום לא מפסיק כבר שבועיים וחצי (כרגע הוא חלש מאד..)
האם יש סיבה לדאגה? האם עליי להבדק?
בתודה מראש,
גל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור למשך שבועיים וחצי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/02/2013יכול בהחלט לקרות בחודש ראשון של גלולות שיהיו דימומים לא סדירים המשיכי את הגלולות וחכי לחודש הבא אם יהיו עדין דימומים פני לרופא נשים להחלפת הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זינט ופמינטטל16/02/2013
שלום!
עקב דלקת בסינוסים קבלתי זינט ל-10 ימים 2 כמוסות 500 מ"ג, במקביל אני שותה פמינט למניעת הריון, ידוע שזינט מפחית את הפעילות של הגלולה.
האם לאחר 10 ימים של טיפול בזינט ניתן לקיים יחסים כרגיל ולא לדאוג שמא אכנס להריון או שרצוי לחכות וכמה זמן לחכות??
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זינט ופמינט - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/02/2013האם לאחר 10 ימים של טיפול בזינט ניתן לקיים יחסים כרגיל ולא לדאוג שמא אכנס להריון או שרצוי לחכות וכמה זמן לחכות??
רצויה הגנה נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורטל16/02/2013
שלום,
אני בת 23.
איך אני יכולה לדעת אם המחזור שלי נחשב כבד מידי? ז"א אם הוא נמשך הרבה זמן ואם אני מאבדת יותר מידי דם? (המחזור שלי נמשך 7 ימים לכל היותר)
התחלתי לדאוג בעניין זה כיוון שלאחרונה הבחנתי שהציפורניים שלי מאוד סגולות (אולי כתוצאה ממחסור בדם?), בעיקר כשקר לי, וזה נראה מאוד לא תקין.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/02/2013יש לבצע בדיקת דם - ספירת דם, ובדיקת ברזל בדם. לבכלל לפנות לרופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מתמשך בעקבות שימוש בטבעתנושקי16/02/2013
הי, התחלתי להשתמש בטבעת נוברינג לפני שלושה שבועות ומאז אני מדממת (שבוע ראשון – מחזור, שבועיים לאחר מכן – דימום).
לפני מספר שנים כשהתחלתי את השימוש בגלולות, דיממתי בשימוש הראשון למשך שבוע בלבד (מחזור +שבוע דימום).
מאחר והתור שלי לרופא נשים הוא רק בעוד שבועיים, אני כותבת אליכם את השאלות הבאות -
האם סביר לדמם כל כך הרבה זמן?
האם כדאי לי לעבור לשימוש בגלולות?
אם כן, האם להשתמש בהן כבר בתחילת המחזור הקרוב? לתשומת הלב, רק החודש התחלתי להשתמש בנוברינג, אני תוהה אם זה בריא להחליף באותו החודש אמצעי נגד הריון.
אשמח לתשובתכם המהירה ושיהיה שבוע מצוין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מתמשך בעקבות שימוש בטבעת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/02/2013נורמלי לגמרי לדמם בחודש הראשון של גלולות אושל הטבעת. חכי עד החודש הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור דלילמיה16/02/2013
משתמשת בנוברינג כאמצעי מניעה כבר כחצי שנה. הטבעת תמיד הוכנסה והוצאה בזמן הנכון.
המחזור האחרון היה דליל ביחס למחזורים הקודמים שהיו לי.
יש סיבה לדאגה או ללכת לבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור דליל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/02/2013יכול לקרות עם הטבעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה שאלותמעין16/02/2013
שלום רב, החלטתי להרים את הכפפה ולשאול סוף סוף כמה שאלות שאולי יסגרו כמה פינות:
התחלתי ליטול גלולות גינרה לפני 4 חודשים. נוטלת מסודר מאוד. היום נטלתי בזמן הקבוע ולאחר קצת פחות משעתיים שילשלתי שלשול בודד. מאז חלפו שעות והכל בסדר. זו הגלולה ה - 19.
לאחר שיטוט מעמיק באינטרנט ראיתי שיש הבדלים משמעותיים בגישות. חלק מהרופאים טוענים ששלשול בודד איננו רלבנטי ופשוט להמשיך כרגיל, חלק אומרים להיזהר 7 ימים מרגע השלשול כל עוד ממשיכים ליטול, וחלקם אומרים להיזהר למשך חודש.
שאלותיי:
1. מה נכון???
2. הגלולה כאמור היא גלולה מספר 19. בעוד 3 ימים כבר אכנס לשבעת ימי ההפסקה, האם מומלץ לי להשמיך חפיסה נוספת ברצף ולא להיזהר? האם לקחת ברצף ולהיזהר? אם כן אז כמה ימים?
3. אני מחליפה מגינרה ליסמין. במידה ובסעיף 2 אקבל תשובה שכדאי להמשיך את החפיסה הבאה ברצף, האם ניתן להמשיך את יסמין ברצף מבלי לקבל מחזור? כלומר לסיים את החבילה של גינרה ומייד להמשיך עם יסמין?
4. אני רגישה ללקטוז ולרוב נזהרת ומאוזנת. היום טכלתי אחה"צ כמה עוגיות שיש בהן חלב וחמאה וכו' 5 שעות לאחר מכן התחולל השלשול החד פעמי. כידוע לי הברדק השילשולי במצב שכזה מקורו במעי הגס. אז במידה וזו אכן הסיבה האם ניתן להניח כי הגלולה נספגה כבר (במעי הדק כמובן) ?
5. מהי הגישה הרווחת בנוגע לנטילת גלולה נוספת לאחר כמה שעות מהשילשול? אני מתלבטת. האם זה מומלץ והאם זה עלול לפגוע הורמונלית ברמה כזו או אחרת?
אשמח לקבל תשובות לשאלותיי:)
תודה תודה.
מעין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה שאלות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/02/2013קבלת תשובה בפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בגלולות.אור15/02/2013
רציתי לברר אני לא נוטלת גלולות מכיוון שזה לא מומלץ עבורי, רציתי לברר האם יש גלולה שניתן ליטול רק בעת קיום יחסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בגלולות. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/02/2013אין דבר כזה עדיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מוגברענת בלום15/02/2013
שלום רב,
אני בת 46.5 (ילדתי לפני 7.5 שנים).
מזה כשנתיים יש לי דימום מוגבר במחזור.
לפי המלצת הרופא הותקנה לי מירנה לפני כ3 חודשים.
יש לי מיומה תוך דפנית עם בליטה לחלל הרחם בגודל 6 ס"מ.
כחודש אחרי התקנת המירנה היה לי דימום חודשי מוגבר (רגיל לשנה האחרונה).
עבר כחודש ואז היה דימום היסטרי של 3 שעות בו ירדה לי כמות דם של מחזור שלם,
זה היה מבהיל ונסעתי לבי"ח אבל זה נפסק מעצמו. בבי"ח אמרו לי שהרירית 17 מ"מ עובי.
לפני יומיים שוב התחיל דימום מאוד חזק אך מעט פחות מהפעם האחרונה ואז אתמול באמצע הדימום המאוד חזק - נפלטה המירנה.
בבדיקה אצל רופא לפני שבועיים הוא אמר שהמירנה לא ממוקמת ממש במרכז וזה עלול לדימום.
כעת הרופא ממליץ על כריתת רחם (ללא כריתת שחלות וצוואר הרחם).
האם כדאי לי לנסות שוב את המירנה (בבדיקה מלפני שבועיים הרופא אמר שהרירית עובי 0 מ"מ אז אולי המירנה כן השפיעה לטובה). או ללכת על כריתת רחם?
הבנתי שהשחלות מוזנות מדם ישיר ממחזור הדם וגם מדם מהרחם לפיכך יכול להפגע
תפקודן גם אם לא מוציאים אותן. מה הסיכוי לכך ?
החשש הגדול שלי זה להקדים את גיל המעבר
תודה, ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מוגבר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/02/2013בעקרון אם לא מוציאים את השחלות לא אמורה להיות בעיה מבחינה הורמונלית
לגבי מה הלאה צריך להתיעץ עם רופא נשים ולא לקבל תשובה דרך האינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהיעל15/02/2013
אחרי שנה שלא עשיתי סקס שכבתי עם חבר שלי ואחרכך היו לי כאבים והרופא אמר לי שיש לי דלקת באגן ונתן לי אנטיביוטיקה לשבוע...
השאלה שלי האם זה נוצר בגלל שהרבה זמן לא עשיתי סקס או שהוא דביק אותי באיזה מחלת מין שהוא נשא? עכשיו שזה עבר האם נוכל לשכב שוב בלי קונדום או שאני צריכה להגיד לו ללכת להיבדק כדי שלא ידביק אותי שוב( אני עם גלולות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי.. תודה
יעל16/02/2013היי רואים את ההודעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/02/2013התיעצי עם רופא הנשים שלך לפני שאת חוזרת לקיים יחסי מין כי לא ברור מהשאלה שלך איפה היו הכאבים ואיזה אנטיביוטיקה הוא נתן לך ואם זה תוצאה של מחלת מין או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התייחסות בבקשה
יעל16/02/2013.הכאבים היו בבטן התחתונה בצד שמאל, כאבים מאוד חזקים שניטרלו אותי לכמה ימים, הרופא נתן לי אנביביוטיקה אוגמנטין 875 מג טבליות. כששאלתי אותו אם יש צורך לבקש מהחברה לעשות בדיקה הוא אמר לא להטריד אותו, אבל אמר גם שזה יכול להיות גם מהחבר.. לא הבנתי את התשובה אז רציתי להתייעץ עם עוד רופא מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התייחסות בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/02/2013לא ברור לי מה היו הכאבים הללו.. המשיכו לקיים יחסי מין רק עם קונדומים ורק לאחר סיום האנטיביוטיקה ותעשי את סקר של מחלות מין דרך רופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשה עזרתכםדנה15/02/2013
שלום רב, אני לוקחת לנטון לקיבה עקב בקע סרעפתי קטן האם ניתן לקחת את התרופה גם בהיריון ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה עזרתכם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/02/2013לא ממש מומלץ אבל תלוי בשבוע ההריון ובמידת הנחיצות. נסי טאמס בינתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאות בשירותים והפרשות ממש מוגברותאני15/02/2013
מדוע אחרי שיש לי יציאות בשירותים .יש לי הפרשות ממש מוגברות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/02/2013הנרתיק חלל סגור וכשאת לוחצת ההפרשות שהצטברו שם יוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה אחתשיר15/02/2013
היי,
שכחתי לקחת גלולה ועברו יותר מ-24 שעות,
הגלולה ששכחתי היא בין ה-7 האחרונות בחפיסה.
מה עליי לעשות? והאם אני מוגנת? (קיימתי יחסים לפני יומיים...)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה אחת - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/02/2013להשתמש באמצעי מניעה נוסף למהלך החודש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומה- פענוחטולי3314/02/2013
הי,
לאחר בדיקת פאפס לא תקינה שיצאה לי באפריל 2012 (LSIL) הופניתי לקולקוסקופיה, מהלכה נלקחה לי ביופסיה. תוצאות בדיקות המעבדה מאז: cervix 1-2 oclock biopsy mild cervicitis, with regenerative cellular features (changes consistent with HPV cytopathic effect (koilocytosis(.
transformation zone present.
2. cervix, polypectomy endocervical polyp.
לסיכום, הומלץ לי לעבור בדיקת פאפס עם TYPING כעבור 6-8 חודשים.
בפאפס הבא שעשיתי, בנובמבר 2012- עלה: HPV31 induced ASCUS.
נשלחתי שוב לקולפוסקופיה, מהלך הקולפוסקופיה שוב נלקחה לי ביופסיה ותוצאות המעבדה מדצמבר 2012 היו: cervix, 3 oclock, biopsy
endocervical polyp
2.endocervix, curettage proliferative endometerium and fragment consistent with endocervical polyp
מה אומרות התוצאות? מה יש לעשות כעת? האם עדיין יש לי וירוס הפפילומה? האם מומלץ לי כעת להתחסן נגד וירוס הפפילומה? אודה מאוד על תשובה מהירה... תודה רבה.
+ הוספת תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה- פענוח - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/02/2013פני עם התשובות לרופא מטפל ותקבלי הדרכה להמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן מירנהמיכל14/02/2013
שלום רב! לפני כחודש הוכנס לי התקן מסוג מירנה בעת ביצוע הפעולה הרופא פתאום אמר לי אוי וי ההתקן השתחרר, אח"כ בערך 5 דקות הוא התעסק בחזרה עם ההתקן ואמר לי שהכל בסדר ולבוא לביקורת ואולטרסאונד בעוד חודש...
עבר חודש אני ממשיכה לדממם לא הרבה אבל גם לא הכתמות בודדות ,כביצעתי אולטרסאונד הרגשתי אי נוחות ובאמת היא כתבה שההתקן נמצא בחלל הרחם אבל שיש רושם שההתקן מעט נמוך,כשפניתי לרופא הוא ישר אמר לי הכל בסדר תבואי עוד שנה..
השאלה שלי היא כזו האם לאחר שיחרור ההתקן בפעם הראשונה יש מקום לדאגה? האם בגלל שההתקן נמוך יהיה לי אי נוחות בקיום יחסים?כמה זמן אמורים לדממם? אני ממש בחרדות תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן מירנה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/02/2013לא נראה שיש מקור לדאגה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)