מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות לאחר לידהאילנית20/11/2012
שלום קיבלתי מרופא נשים גלולות הנקה (אני 5 שבועות אחרי לידה) הוא אמר לי להתחיל רק לאחר 6 שבועות.. רציתי לדעת מרגע שאני מתחילה לאחר כמה ימים אני יהיה מוגנת..? רציתי לציין שאני לא רק מניקה( גם וגם מטרנה) זה אומר שתהיה במצב הזה הגנה מסוג הגלולות הזה?? ושאלה אחרונה שאני יחליט להפסיק להניק איך לעבור לסוג אחר של גלולות והאם תהיה במעבר לאחרות תקופה ללא הגנה או שגם אפשר להמשיך בהם לכמה ימים ללא הנקה עד למעבר לסוג הבא??? בתודה רבה.... אילנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות לאחר לידה - תגובה
ד''ר יואב פלד22/11/2012את יכולה להתחיל גלולות הנקה היום
ההגנה לאחר 14 יום
שתפסיקי להניק פנילרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור באמצע חבילה- דחוף!נועה20/11/2012
שלום! אני בת 21, מטופלת כבר 5.5 שנים בגלולות בגלל שחלה פוליציסטית. שבוע שעבר היה לי וירוס והקאתי ושלשלתי במשך 5 ימים. אני מניחה שאולי בגלל זה קיבלתי מחזור, למרות שאני עדיין לוקחת כדורים ויש עוד 6 כדורים עד לשבוע הפסקה. כנראה שהכדורים לא נקלטו אבל מה עליי לעשות? להפסיק את החבילה? להמשיך כרגיל? אם אני מפסיקה לחלוטין ואז מתחילה מחדש אז אי אפשר לחכות למחזור הבא ואז להתחיל בגלל שהמחזור אינו סדיר ויכול לקחת חצי שנה עד שיהיה שוב. פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה בכל 5 השנים בהם אני מטופלת בגלולות. אשמח לעזרה דחופה. תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור באמצע חבילה- דחוף! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן21/11/2012לא להפסיק. להמשיך כרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרמים ברגלייםדנה20/11/2012
שלום, אני בשבוע 30 להריון, בימים אחרונים אני סובלת מזרמים ברגליים מהמפשעה ועד כפות הרגליים, בכל תנוחה, עמידה ישיבה ושכיבה. מה עלי לעשות? ממה זה נובע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרמים ברגליים - תגובה
ד''ר יואב פלד22/11/2012לפנות לאורטופד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש לפני מחזוראורלי20/11/2012
אני בת 44 בשנתיים האחרונות יומיים לפני מחזור אני מקבל התקף כאב ראש לפעמים קל
ולפעמים יותר ממושך , בממושך אני לוקחת משכך כאבים בקל סובלת בשקט
פניתי לרופא נשים הוא אמר שזה נורמאלי , עשיתו בדיקות דם הורמוליות הכל תקין ברוך השם, יש לי התקן כבר 4 שנים שלא עשה יל בעיות אז שאלותיי כדלקמן
האם זה בגלל גיל , האם זה מסוכן המגרנות האלה , מה אפשר להקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש לפני מחזור - תגובה
ד''ר יואב פלד22/11/20121 פני לנוירולוג
2 יתכן והמגרנות נובעכות מהירידה באסטרוגן לפני הוסת - יש לזה טיפול פשוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לא פוסק מעל שלושה שבועותד``ר ליאורה אברמוב20/11/2012
יש לי דימום מעל שלושה שבועות ולא פוסק יש לציין עם התקן מירנה כבר 3 שנים, לפני כשלושה שבועות עברתי ניתוח שרוול ומאז יש לי דימום שלא פוסק הרפאה רשמה לי כדור מטרגין וזה היום השני שאני שותה ואין החלשות של הדימום מתי זה אמור להשפיע??? קצת מיואשת כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יואב פלד22/11/2012מטרגין לא יעזור לך
פני לרופאה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יש המשך בבקשה אשמח לתשובה
ג׳׳22/11/2012אמש הרופאה רשמה לי כדורים בשם הקסאקפרון ואמרה לי שאם זה לא יפסיק את הדימום היא תאלץ להוציא לי את התקן המירנה , מאוד מתסכל!! האם הכדורים הנ״ ל כן יעזרו?? והאם בעתיד אוכל לשים התקן רגיל לא מירנה ?? במידה והיא תחליט להוציא לי את ההתקן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה שמישהו יענה לי
ג׳׳23/11/2012שום תרופה לא עזרה לעצור את הדימום עכשיו הרופאה רוצה להוציא לי את ההתקן
עברו רק 3 שנים מה עושים ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה שמישהו יענה לי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/11/2012זוהי החלטת הרופאה המטפלת שלך שמכירה אותך ואת ההסטוריה הרפואית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים אחרי ביוץתמר20/11/2012
שלום וברכה.
רציתי לשאול- כרגע אני מונעת הריון באופן טבעי ע"י בדיקת ביוץ ונרות .
שאלתי- 1. אם אני יודעת בוודאות ע"י בדיקות הביוץ מתי מתרחש הביוץ האם אחרי 3 ימים מימי הביוץ אפשר לקיים יחסים ללא שום אמצעי מניעה ללא חשש???? או שעלי לשים נרות גם אחרי שמתרחש הביוץ?
2. אם קיימנו יחסים יום לפני הביוץ יש סיכוי להרות? האם הזרע עדיין אפקטיבי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים אחרי ביוץ - תגובה
ד''ר יואב פלד22/11/2012את משחקת ב אש ( הריון )
השתמשי באמצעים בטוחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- pcosציפי20/11/2012
לאחרונה הייתי אצל גניקולוגית לבירור דימום וסתי מוגבר ועשיתי בדיקות לשלילת בעיות בפקטורי קרישה ויצא תקין, עשיתי בירור הורמונלי וההורמונים שלי לא גבוהים כמו"כ אין לי בעיה של אינסולין או שומנים בדם והBMI שלי גם תקין, לשאלתי אם יש לי PCOS כי הווסת שלי לא כ"כ מסודר, היא ענתה לי שיש לי קצת PCOS כי עדיין יש לי אקנה בגיל 32.
רציתי לשאול מה המשמעות של "קצת PCOS" ואיך זה משפיע עלי ומה אני יכולה לעשות בשביל לעזור לעצמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר pcos - תגובה
ד''ר יואב פלד22/11/2012פני לרופאה שלך להסבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהpcos
ציפי22/11/2012אבל התור אצלה זה רק עוד חצי שנה, אנא, קצת הסבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהpcos - תגובה
ד''ר יואב פלד22/11/2012אני בטוח שיש אחת נוספת יותר זמינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות לבנות בתוך הדגדגןa20/11/2012
שלום רב,
אני ממש מקווה שהגעתי לפורום הנכון.
אני בת 21. ובעבר אוננתי לעיתים(אני כבר תקופה ארוכה לא מאוננת)
באחד הימים הסתכלתי על הדגדגן. הרמתי את העור כלפי מעלה
וראיתי שיש לי מסביב הפרשות לבנות כאלה.
ניסיתי להוציא אותן אבל הם כאילו דבוקות לעור(מסביב לא באמצע הדגדגן)
חשוב לציין שלא כואב לי בשום צורה.
לא בשתן,לא בזמנו שאוננתי,לא בתפקוד הימיומי..ועוד..
השאלה היא האם יש לי סיבה להילחץ או שזה נפוץ?
האם זה קשור לאוננות שעשיתי בעבר?
בנוסף,ניסיתי גם לשטוך במים וסבון(סבון רגיל..לא מיוחד) וזה עדין לא ירד.
אני לא יודעת אם זה רלוונטי אך אני בתולה.
אשמח לתשובה.
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות לבנות בתוך הדגדגן - תגובה
ד''ר יואב פלד22/11/2012לא צריך להילחץ
נשמע כמו הפרשה פטרתית
ליתר ביטחון פני לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- hcgעולה לאחר הפלה טבעיתמיכאלה19/11/2012
שלום. הוסת האחרונה היתה ב- 30.9 לאחר מס' שבועות לא נצפה שק הריון והחל דימום שארך כ-10 ימים. בבדיקת HCG שעשיתי ב 15.11 התוצאה היתה 3880, לאחר 3 ימים - 4436 ולמחרת - 5291, כך שההורמון עולה ולא יורד. נצפה ברחם נוזל כלשהו . מה לעשות? האם המצב מחייב גרידה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר hcgעולה לאחר הפלה טבעית - תגובה
ד''ר יואב פלד22/11/2012מחייב שתפני בדחיפות לרופא על מנת לשלול הריון חוץ רחמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל מהשד-7.5 חודשים אחרי לידהנעמה19/11/2012
שלום,
כאשר אני לוחצת על הפטמה יוצא לי מעט נוזל שקוף.
אני 7.5 חודשים אחרי לידה, לא הנקתי שאבתי במשך חודשיים ועד לפני מעט חודשים עוד יצא לי לעיתים חלב.
אני קצת מוטרדת שעבר כבר זמן מהלידה ועדיין יוצא לי נוזל.
הייתי בקיץ בבדיקה אצל כירורג שד, והכל היה תקין!
האם זה עדיין נוזל של בלוטות החלב?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל מהשד-7.5 חודשים אחרי לידה - תגובה
ד''ר יואב פלד22/11/2012איו לדעת ללא בדיקה
פני לכירורג שד פעם נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבעתייםהדס19/11/2012
שלום רב!
משהי יודעת כמה עולה חפיסת גלולות אחת של מליאן?
תודה רבה,
זה למען יישוב ויכוחון :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתקשרי לבית מרקחת ותשאלי. הכי טוב
תותי19/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחם אחוריהילה19/11/2012
שלום רב,
לפני שלושה חודשים ילדתי תאומים בלידה רגילה.
בבדיקת אולטראסאונד אחרי הלידה (לפני כחודש) הייתי אצל רופא אחר ולא אצל רופא הנשים שלי. הרופא ציין כי יש לי רחם אחורי.
מוזר לי שעד היום רופא הנשים הקבוע שלי לא ציין זאת. האם יכול להיות שזה בעקבות ההריון או הלידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחם אחורי - תגובה
ד''ר יואב פלד22/11/2012לא
וזה חסר חשיבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בעת שימוש בגלולותגל19/11/2012
שלום, אני 3 חודשים לאחר לידת קיסרי, התחלתי להשתמש בגלולות בשם אורטו סיקלן קיבלתי ווסת ב-30.10 ולא שכחתי אף גלולה, הבעיה היא שמאז הדימום פשוט לא פסק כמו ווסת רגילה, השאלה שלי האם להמשיך את הגלולות כרגיל למרות שכמעט כבר חודש יש דימומים (ממש כמו ווסת)? או להפסיק? אשמח לתשובה בהקדם תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
גל22/11/2012שלחתי הודעה לגבי דימום במחזור אשמח אם תענו לי!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בעת שימוש בגלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין23/11/2012יש לפנות לרופא מטפל
לא ניתן להמליץ על המשך טיפול דרך הפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בנרתיק ובריחת שתןדג זהב18/11/2012
שלום,
אני בת 20.
בשבוע וחצי האחרונים יש לי גירוי בחלק החיצוני של הנרתיק- בפתח.
אני לא רוצה ללכת לרופא לגבי הענין, מה ניתן לעשות בנידון?
[לא קיימתי יחסי מין מעולם (דתיה)]
דבר נוסף, ביומיים האחרונים קורה לי דבר מדאיג- אני לא מתאפקת ללכת לשירותים, אבל מהר מאוד בורח לי שתן. לא נעים... )=
מה ניתן לעשות כדי שזה לא יקרה?
תודה מראש לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד בנרתיק ובריחת שתן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/11/2012נשמע כמו שיש לך דלקת חיצונית ושתי הבעיות קשורות זה לזה , אין ברירה פני לרופאת נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ביוץתותי18/11/2012
שלשום יום שישי 16.11 עשיתי סקס בבוקר. אתמול 17.11, מוצ"ש, עשיתי בדיקת ביוץ וגיליתי שאני מבייצת. עשיתי סקס.
האם יחסי המין של שישיבבוקר, יכולים לעזור לי להיכנס להריון? הבנתי שזרע יכול לחיות בגוף האישה בין 48-72 שעות.
מה אתם אומרים? יחסי המין של שישי יכולים לעזור לי להיכנס להריון ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/11/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)