מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקיחת ציפרופלוקסצין בזמן הריוןמור26/11/2012
שלום רב,
רציתי לדעת מהם הסיכונים בלקיחת ציפרופלוקסצין (500 מ"ג) בזמן הריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת ציפרופלוקסצין בזמן הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2012לא מומלץ לקחת את האנטיביוטיקה הזו בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזמן קיום יחסי מיןאור26/11/2012
שלום. לאחרונה סבלתי פעמיים מפטריות ואגינליות שחזרו חודש אחר חודש. טיפלתי בשתיהן ואין לי כרגע פטריה. אבל אני סובלת מכאב פנימי ושורף בקיום יחסי מין ויש לי הרבה הפרשות ביומיום. הרבה יותר מהרגיל. אני לא יודעת מה הבעיה ואשמח אם תוכלו לעזור לי. כמו כן נבדקתי אצל רופאת נשים לפני פחות מחודש והיא אמרה לי שהכל אצלי בסדר חוץ מהפטריה ממנה סבלתי כשהייתי אצלה.היא גם אמרה שבתוצאות המעבדה מהמשטח שלקחה לי שהכל תקין. אשמח מאוד אם תעזרו לי. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בזמן קיום יחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2012אם אין פטריה כרגע, שימי קפסולות של פרוביוטיקה לנרתיק למשך תקופה של שבוע ומרחי הרבה חומר סיכוך לפני יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך מרשם?
אור27/11/2012צריך מרשם לקפסולות? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת CA-125חני26/11/2012
שלום רב,
בבדיקה גניקולוגית נמצאה אצלי ציסטה עכורה בשחלה השמאלית שהרופא טוען שהיא קיימת מאז ההריון שלי ( לפני 6 שנים) הוא לא מצליח בוודאות לראות את הגודל ולכן שלח אותי לבדיקה אולטרסאונד בטן, בין השאר עשיתי בדיקת מרקרים ונורא נלחצתי מהתוצאה של בדיקת הדם שיצא לי CA-125 - 59.64 , CEA-1.98 ' שאלתי מה זה אומר והאם זה מסוכן? עד כמה זה נחשב לגבוה מעל מהנורמל? ומה הסיבה לעלייה מעל הנורמל? האם הסיבה לעלייה מעל הנורמל זה בגלל ציסטה דרומואידית? אני די בלחץ, אני בת 41 וברצוני להרות בשנית .......תודה רבה
+ הוספת תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בדיקת CA-125 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2012תוצאת המרקר גבוהה מעט אבל יש הרבה סיבות שגורמות להעליה ברמות שלו. חיזרי עם התשובה לרופא הנשים שלך כדאי להמשיך ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה - גלולותSunahine26/11/2012
שלום הייתי היום אצל רופא נשים וביקשתי גלולות הוא הביא לי גלולה שיש בה 21 גלולות קוראים לה אמילי הוא אמר לי להשתמש בה ביום הראשון של המחזור..
אף פעם לא השתמשתי בגלולות אז כדי להיות בטוחה יש לי כמה שאלות
לאחר שסיימתי את המחזור אני יכולה להיות בטוחה שלא אכנס להריון ?
לאחר שסיימתי קופסא אני ישר מתחילה קופסא חדשה או שגם אז אני צריכה לחכות ?
אשמח אם תענו לי ותתנו לי גם עוד מידע שאולי יכול לעזור לי
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה - גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2012קיראי את העלון המצורף
אם התחלת גלולות ביום הראשון של המחזסור את מוגנת מיד
עשי הפסקה בסוף חפיסה של 7 ימים בין החפיסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעה אחרי גיל 47תמרה26/11/2012
שלום,
שמי תמרה ואני כבר ילדה גדולה בת 47 החל מגיל 17 משתמשת בגלולות למניעת היריון (עד לפני 3 שנים ב-מיקרוגינון וב-3 השנים האחרונות – פלורט).
אני בריאה לחלוטין למעט לחץ דם גבוה קצת. מטופלת בדיובאן (80 מ"ג ביום) ומאוזנת תמיד.
לא מעשנת.
רופא הנשים שלי חושב שהגיע הזמן להפסיק עם הגלולות והציע לי להתקין התקן.
אני מבקשת לדעת האם אין דרך לוודא אם בכלל יש סיכוי שאכנס להיריון?
ואם יוחלט על התקן, לכמה זמן תמליצו.
תודות מראש,
תמרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי מניעה אחרי גיל 47 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2012עשי הערכה הורמונלית בבדיקת דם ותבדקי מה קורה איתך
אם הבדיקות תקינות שימי התקן עד שיפסיקו לך המחזורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תמרה29/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שונה חודשים אחרי הפלהרחל26/11/2012
שלום, למרות שפניתי לרופא נשים שאמר שהכל תקין משהו בשגרת המחזור שלי לא מסתדר לי. רקע: בת 36.5 מנסה להיכנס להריון כבר מעל שנה וחצי בחודש מאי הייתה לי הפלה טבעית בשבוע 7 כשבכל השבועות שהייתי בהריון סבלתי מכאבי בטן חזקים ולקראת הסוף מדימומים. לאחר ההפלה קבלתי מחזור סדיר ב30 לחודש וכך גם חודש אחריו. בין לבין ערכתי בדיקת אולטרסאונד וגינלי והכל היה תקין. ביולי הקדים המחזור בשלושה ימים 27 לחודש ובאוגוסט הגיע שוב ב 27 אך בטיפות,יום למחרת נעלם,יום אחרי שוב הופיע בטיפות ורק ב- 30 הופיע מחזור רגיל. חודש אחרי שוב אותה תופעה באוקטובר שוב הקדים 24 לחודש אותה תופעה של שלושה ימים לסירוגין שמופיעים טיפות ונעלם שוב שוב ערכתי בדיקה וגינלית ובדיקות הורמונליות והרופא אמר שהכל תקין. החודש (נובמבר) הגיע המחזור ב 22 אמנם עקבי כל יום אבל מאוד חלש. אני אשמח לחוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שונה חודשים אחרי הפלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2012סך הכל תקין אמנ ם מציק שלא מסודר לחלוטין אבל אולי יסתדר בחודשים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור יתרמיטל26/11/2012
שלום
רציתי לדעת לאיזה רופא אני אמורה לפנות אם יש לי בעיה של שיעור יתר ? ( פנים , חזה , בטן)
בפנים זה הכיי מפריע לי ! יש לי הרבה שערות בפאות ובלחיים ובשפם - בקיצור כמעט בכל מקום ואני לא משתלטת על זה וזה קשה להוריד כל הזמן כי הצמיחה שלי גם מאוד מהירה.
הלכתי לרופא עור שנתן לי משחה לעיכוב הצמיחה אבל לא השתמשתי בה
לאיזה רופא עליי לגשת? לרופא נשים ? אם כן אז אילו בדיקות לבקש ממנו .?
יכול להיות שפעילות ההורמונלית שלי אינה תקינה ?
אני לוקחת גלולות מינס כבר הרבה שנים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2012פני לרופא עור או אנדוקרינולוג ובקשי הערכה הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שלאותלרה26/11/2012
שלום רב,
יש לי כמה שאלות...
אני לוקחת גלולות כבר 9 שנים, (הפסקה באמצע והריון), בהתחלה נתנו לי יסמין, אחרי שלושה חודשים הרופא שלח אותי לבדיקות דם והתגלה שעשה לי בלגן גדול בכולסטרול ובויטמינים... ואז נותנו לי הורמונט, ולא עשיתי עוד בדיקות דם... אבל אחרי זמן מה בלי שום קשר עשו לי בדיקות דם ובפעמים האלו הכולסטרול היה לא תקין ואני רוצה לדעת האם יתכן שהגלולות עושות לי את זה?
רציתי לשאול גם בעת הווסת יש לי כאבי גב תחתון וגם "לחץ" בשפתיים חיצוניות עד כדי כך שאני כמעט לא יכולה לעמוד יותר מ15 שעה.. מה יכולה לעשות? (יש לי רחם אחורי).
אם אני רוצה להפסיק אם הגלולות, איזה עוד אמצעי מניעה ממליצים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שלאות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2012גלולות יכולות אכן להעלות כולסטרול. התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי אמצעי מניעה אחרים המתאימים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמעין26/11/2012
שלום רב.
בת 38, בריאה, נ+2.
התחלתי גלולות GYNERA לאחר 6 שנים ללא גלולות בהן ילדתי את שני ילדיי. נטלתי גינרה 11 שנה טרם ההחלטה להיכנס להריון ולכן הגניקולוג שלי הציע להמשיך ולנסות עם אותן הגלולות. הכל בסדר גמור.
התחלתי אותן לפני 21 יום בדיוק, ביום הראשון של מחזור שהקדים והגיע לאחר 18 יום לפתע. מעולם לא קרה לי כזה דבר, שוחחתי עם הגניקולוג והוא אמר שאם זה נראה כמו דמם ווסתי אז להתחיל את הגלולות. אכן היה דמם שבהחלט נראה כמו מחזור לכל דבר והתחלתי את החפיסה. לאחר 3 ימי מחזור הדימום פסק בהדרגה.
והרי השאלה:
אתמול בערב נטלתי את הגלולה האחרונה בחפיסה (הגלולה ה - 21) בשעה 21:00 בערב. היום בבוקר, 10 שעות לאחר מכן שילשלתי פעם אחת. אינני מריגשה חולה, אין חום, נראה כמשהו חד פעמי בינתיים. יש בחילה קלילה במיוחד, לא משהו רציני. במהלך 21 הימים לא שכחתי אף גלולה (אני מאוד מסודרת).
תוהה לעצמי מה עליי לעשות? לקחת עוד אחת? להניח שהאחרונה נספגה כראוי והכל בסדר? להתחיל את החבילה הבאה יום אחד מוקדם מהרגיל? האם אני מוגנת?
(קראתי באינטרנט ככ הרבה דעות שאני לא יודעת מה נכון..אפילו קראתי על להמשיך עוד חבילה ברצף ...האם הגלולה האחרונה היא לא כזו שכל כך קריטית?...)
במידה ואשלשל שוב היום..האם אפשר להתייחס לגלולה האחרונה כאילו נלקחה ונספגה והכל תקין?
אשמח לתשובה.
מעין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד..
מעין26/11/2012שלוש שעות לאחר השלשול של הבוקר שילשלתי שוב. כלומר פעמיים. חשוב לציין שזה לא שלשול שהוא מיים לגמרי אבל בטח לא צואה רגילה. וגם יש אי נוחות קלה במערכת.
לא יודעת מה יתפתח במהלך היום.
אנא עזרתכם.
תודה שוב.
מעין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהו...
מעין26/11/2012שכחתי לציין שקיימתי יחסים בפעם האחרונה ארבעה ימים טרם השלשול של הבוקר. האם יש סיכוי להריון והאם אקבל מחזור בשבעת ימי ההפסקה האם ניתן להסיק כי אין הריון? (והכוונה לדימום ממשי שמצריך טמפונים וכו'...).
סליחה על ההפגזה.
פשוט מודאגת.
מעין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2012התחילי את החפיסה החדשה יום לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה והאם..
מעין28/11/2012תודה על תשובתך ד"ר אברמוב.
ברצוני לדעת האם עליי להשתמש גם בקונדום למשך שבוע/שבועיים החל מהחפיסה הבאה?
(האם עצם המלצתך להתחיל את החפיסה הבאה של הגלולות יום לפני טמונה למעשה בהנחה שהגלולה ה - 21 לא פעלה כראוי? אגב לא היו שילשולים מעבר לשניים האלה של אותו בוקר).
תודה רבה רבה.
מעין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת התקן ריחמיג׳׳26/11/2012
אמש הוצאתי את ההתקן מסוג מירנה ועדיין ממשיך לי המחזור אומנם פחות אבל יש עדיין דימום שלהזכירכם הוא נמשך כבר חודש ימים לאחר ניתוח שרוול ( כנראה גם טראומה וגם השפעת הקלקסן בזריקות ) ולא עזרו לי התרופות שהרופאה נתנה לי לעצירת הדימום
זה נורמלי שימשיך לי הדימום?? מתי זה אמור להיות חריג כמה ימים לחכות עד שאפנה לרופאה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת התקן ריחמי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2012חכי לפחות שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולהאנונימית25/11/2012
שלום. גיליתי שלקחתי גלולה בזמן ההפסקה (היום ה7). השאלה שלי האם זה בסדר לקחת גלולה נוספת (סהכ 22 גלולות)? או לקחת רק 20 גלולות? באיזה מקרה עדיף לי כדי לא להכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2012התעלמי מהגלולה המיותרת והמשיכי חפיסה חדשה רגילה אחרי ההפסקה של השבוע אין משמעות לגבי 22 יום או 20 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
אנונימי27/11/2012שלום לך שוב!
בהמשך לתשובתך המהירה, אני רוצה לרדת לסוף דעתך. כלומר אני אקח רק 20 גלולות בחודש הזה וזה בסדר? כלומר אין סיבה לחשוש מכניסה להריון בזמן שלוקחים 20 גלולות?
יש לציין שאת כל הגלולות אני לוקחות בזמן קבוע תמיד.
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
אנונימי02/12/2012?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזטיעל25/11/2012
חבילה ראשונה סיימתי , היום התחלתי חדשה ויש ממש טיפה דימום - האם זה יכול להתפתח לדימום רציני ( כמו שתמיד היה לי ) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2012אי אפשר לדעת כרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות.25/11/2012
התחלתי לפני כחודש לקחת גלולות מסוג מינס בגלל אקנה וכאבי מחזור. הגלולה עזרה בהקשר למה שציינתי אבל גרמה לי גם לכאבי ראש שלא היו לי קודם. יש לציין שזאת תופעת הלוואי היחידה שנגרמה וגם הכאבים לא הפריעו לי לחלוטין לתפקד. בכל זאת חברות ייעצו לי לפנות לרופאה שאולי תתאים לי גלולות אחרות וטענו שזה לא אמור להיות ככה והיא החליפה לי את הגלולות ליסמין. ממה שקראתי יסמין דווקא באות עם הרבה תופעות לוואי ועם נטייה לקרישות דם גבוהה יותר מגלולה רגילה ואני מפחדת שאם אני אקח אותן תופעות הלוואי רק יחמירו וזה יעשה לי יותר גרוע. יש לציין שגלולות הן הפתרון היחיד שמצאתי לאקנה ממנה אני סובלת שנים ואני מאד לא רוצה להפסיק ליטול אותן. לכן אני תוהה, אם להמשיך לקחת מינס עוד חודש ולנסות לפנות לדיקור סיני לטיפול בכאבי הראש ובמקרה שגם זה לא עובד לנסות את היסמין, או להתחיל עם היסמין כבר עכשיו ואם זה יחמיר להפסיק עם הגלולות בכלל בכל זאת? ובכלל אם אני ממשיכה לקחת את מינס למרות הכאבי הראש זה מסוכן או שזאת פשוט שאלה אם אני מוכנה לסבול את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2012אם אלו כאבי ראש ללא סימנים מיגרנוטיים את יכולה להמשיך עוד חודש עם המינס ולראות אם תתרגלי לגלולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור- אנא ענו לי!גלית25/11/2012
שלום, אני נטולת גלולות מסוג מינס באופן קבוע.
קיבלתי מחזור שבוע לפני הזמן. הדימום ממשיך כבר כשבוע.
עשיתי בדיקת הריון- והתשובה יצאה שלילית.
מה עליי לעשות?
חשוב לי לציין שאני נימצאת בתקופה לחוצה.
אני קצת דואגת כי הדימום נימשך כשבוע ולא מפסיק.
אני צריכה להתחיל חפיסה חדשה, האם להתחיל?
תודה , גלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור- אנא ענו לי! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2012המשיכי את הגלולות כרגיל אם הדימום ימשך פני לרופא נשים להחלפת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בנרתיקאולי25/11/2012
הי אני 11 חודשים אחרי לידה.לקחתי 5 חודשים ראשונים גלולות סרזט ולאחר מכן עברתי לפמינט.
בחודשים האחרונים אין לי ככ חשק מיני.ברור לי שחלק מזה,זה עייפות.אבל הבעיה יותר חמורה,כאשר מתחילים באקט,אני ממש חווה יובש.גם אחרי זמן רב של "משחק מקדים".כאילו ממש יש חסימה.אני מרגישה שזה גופני ולא נפשי/פסיכולוגי.
בנוסף,לקח לי כמעט 10 חודשים עד שקיבלתי מחזור לאחר הלידה.על אף שהנקתי רק 5 חוד. האם קשור? מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בנרתיק - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/11/2012שינויים בחשק המיני ויובש נרתיקי הינם תופעה ידועה לאחר לידה
ניתן להשתמש במסכחים למינהם כמון כן ניתן לקבוע תור במרפאה ליחסים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)